Page 1

KAN DU REDDE DIT BARNS LIV? Er du i stand til at hjælpe, når det virkelig gælder? Saving Lives arbejder for, at så mange danskere som muligt bliver kvalificerede førstehjælpere, så der altid er mindst én til stede, som kan træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer. Bliv certificeret førstehjælper med Saving Lives - Danmarks seriøse udbyder af kurser inden for førstehjælp og brandbekæmpelse til alle private, virksomheder, institutioner, foreninger - og din mødregruppe. Pas godt på dig selv og på andre - lad os gøre forskellen sammen.

Se også vores store eørst udvalg af f yr i hjælpsudst shoppen

Se priser og tilbud på www.savinglives-kurser.dk


FØRSTEHJÆLP

LÆR AT

REDDE

LIV

Er du parat til at træde til, hvis uheldet skulle være ude? Med et førstehjælpskursus hos Saving Lives bliver du rustet til at træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer.


ER DU PARAT TIL AT REDDE LIV?

arbejder for, at så mange danskere som muligt bliver kvalificerede førstehjælpere, så der altid i fremtiden kan være mindst én til stede, som kan træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer.

hvor det måtte blive nødvendigt.

Et kursus i førstehjælp og brandbekæmpelse hos Saving Lives er en værdifuld investering i dine kompetencer og din personlige udvikling.

Saving Lives samarbejder med Børnehjertefonden og støtter med 5% af samtlige kursusindtægter.

SAVING LIVES

Udover at få opdateret dit CV, får du også styrket selvtilliden, viljen og evnerne til at handle i en situation,

Som førstehjælper signalerer du endvidere, at du tager ansvar for dig selv og dine medmennesker. Det giver en stor tryghed for andre at vide, at der er uddannet hjælp til stede, hvis uheldet skulle ske – om det så er i et privat hjem, på en arbejdsplads eller i en forening. STØTTER VELGØRENHED

Saving Lives er desuden i gang med at udvikle deres helt eget førstehjælpskit formet som et hjerte, som skal støtte velgørenhed, hver gang hjertet sælges.

Mange af vores frivillige har modtaget førstehjælpsundervisning fra Saving Lives, og vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Vi kan derfor sende vores varmeste anbefalinger og anbefale alle at bruge Henrik. CLAES H. KJÆLDGAARD, UNGDOMMENS RØDE KORS


Vi siger tusind tak for et fantastisk givende kursus. Undervisningsformen var levende og inspirerende og meget udbytterig. Det er rat at vide, at alle er klædt ordentligt på, hvis uheldet skulle være ude. Super kursus. KATRINA HOFFMARK, VUGGESTUEN REGNBUEN

FØRSTEHJÆLPSKURSUS (4 TIMER)

GRUPPERABATTER

Et førstehjælpskursus ruster dig teoretisk og giver praktisk kendskab til førstehjælp til børn.

Der er gode rabatter at opnå, hvis I er flere personer, der ønsker et førstehjælpskursus. Det kunne f.eks. være oplagt at holde et kursus for hele din mødregruppe, og så kan I alle samtidig spare penge.

Kurset gør dig i stand til at vurdere børns almene tilstand samt at genoplive børn i de vigtige minutter, efter en ulykke er sket, eller pludselig sygdom er opstået, indtil den professionelle hjælp når frem og overtager. Kurset er målrettet forældre, pædagoger, medarbejdere i daginstitutioner m.fl. KURSUSINDHOLD Y Trinvis førstehjælp til bevidstløse børn med og uden vejrtrækning. Y Hjerte/lunge-redning af børn. Y Børns anatomi, fysiologi og vejrtrækning. Y Førstehjælp ved fremmedlegemer i luftvejene. Y Førstehjælp ved forgiftninger. Y Førstehjælp ved småskader i hjemmet såsom næseblod, forbrændinger, sår og buler i panden. Y Situationsøvelser og praktiske øvelser. Der er max. 16 deltagere pr. hold, og der udstedes førstehjælpsbevis til alle kursister. Kurset er inkl. undervisningsmaterialer og førstehjælpsbøger til børn.

Hvis I er 3-5 personer, får I 10% rabat pr. kursist. 6-9 personer giver 15% rabat, og hvis I kan samle 10-15 personer, får I hele 20% rabat.

Læs mere om kurser og priser på WWW.SAVINGLIVES-KURSER.DK


SALG AF FØRSTEHJÆLPSUDSTYR Saving Lives sælger også førstehjælpsudstyr til både erhverv og private. På WWW.SAVINGLIVES.DK finder du et stort udvalg af udstyr, som kan gøre forskellen mellem liv og død.

 FØRSTEHJÆLPSTASKE FRITID

Smart og pålidelig førstehjælpstaske - perfekt når du er på farten. Med denne taske kan du klare de fleste dagligdagsulykker, også når det gælder skovflåter og andre blodsugere.

186,25

SE MERE  UNIVERSAL FØRSTEHJÆLPSTASKE

En af Danmarks absolut billigste førstehjælpstasker. Smart og praktisk førstehjælpstaske, som kan bruges overalt til de fleste slags skader.

98,75

I Saving Lives’ webshop finder du mange flere produkter til førstehjælp. â KLIK HER


 BLODTRYKSMÅLER TIL ARM

 BLODTRYKSMÅLER TIL HÅNDLED

Smart digital automatisk blodtryksmåler til håndled. Betjenes med 1 knap. Stor letlæselig LCD-skærm.

372,50

Smart nyudviklet 1-knaps betjent blodtryksmåler i et nyt og meget flot design. Stort digitaldisplay med manchet til armen lavet i latexfri design. Dette apparat er i høj kvalitet, giver meget præcise blodtryksmålinger og er utrolig enkelt at anvende. Fyldt med mange gode og brugbare detaljer. CE-godkendt.

686,25

OM SAVING LIVES Saving Lives ejes af Henrik Juul Jensen, som er ambulanceredder, brandmand, sergent og førstehjælpsinstruktør gennem Dansk Røde Kors og godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Saving Lives arbejder for, at så mange danskere som muligt bliver kvalificerede førstehjælpere, så der altid kan være mindst én til stede, som kan træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer. Saving Lives står altid klar til at råde og vejlede ud fra vores mangeårige erfaring, så du kan få en tryggere hverdag. Læs mere om, hvad Saving Lives tilbyder på WWW.SAVINGLIVES.DK

Saving Lives  
Saving Lives  

Annonce og artikel om Saving Lives til MIN BABY #9.

Advertisement