Page 1

ØKOLOGISK OG ØKO-TEX CERTIFICERET TØJ TIL DIT BARN Et univers fyldt med skønt økologisk tøj i lækre mærker til børn fra 0-8 år. Her kan du shoppe smart designet og komfortabelt tøj helt uden bekymring for skadelig og allergifremkaldende kemi.

SE ALT DET SKØNNE FORÅRSTØJ PÅ VORES HJEMMESIDE

- når du vil handle trygt til dit barn....


BABYTØJ

ØKOLOGISK BABYTØJ

TØJ TIL BA HELT U BY DE KEMIKA N LIER

Almindelig babytøj er ofte fyldt med kemi. Men webshoppen RaskeRollinger sælger økologisk babytøj af høj kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om skadelige kemikalier.

Bomulden bliver sprøjtet med kemi allerede på marken for at holde ukrudt og skadedyr væk. Ved farvning af stoffet bruger man kemikalier for at binde farven til tøjet. Inden tøjet når butikken, bliver det imprægneret med kemi for at holde facon, farve m.m. Det meste af kemien bliver vasket ud af tøjet, men ikke det hele. Tøjet frigiver kemien til huden, når vi går med det. Hos RaskeRollinger kan du købe babytøj helt uden at bekymre dig om diverse skadelige kemikalier, som vores hverdag er så fyldt af. Webshoppen er fyldt med skønt tøj til baby i lækre mærker som Norlie, Green Cotton (som er 100% økologisk) og det farverige Maxomorra med sjove prints til en overkommelig pris. RaskeRollinger har også et lille men godt udvalg af kvalitetslegetøj. Trælegetøjet er fra Mayaorganic, som er håndlavet Fair Trade legetøj af økologisk træ og uden giftfarve.

De søde filtting og hæklede bamser er fra det danske firma Én Gry & Sif, der producerer efter Fair Trade principperne i Nepal. Du finder også et stort udvalg af økologiske babydyner, puder og madrasser fra danske N-Sleep samt Natursutten fra Ecobaby, som er et rent naturprodukt uden phtalater og uden risiko for at udvikle latexallergi. Se meget mere på WWW.RASKEROLLINGER.DK


Kortærmet bodystocking i grøn med pink flamingoer fra Maxomorra. Str. 50-92. Kr. 109,-

Søde småmønstrede bukser i blå, sand og hvid fra Norlie. Str. 62-92. Kr. 298,-

Klassisk sømandsvest i flot støvet blå farve fra Norlie. Str. 62-92. Kr. 398,-

Sød langærmet bluse med striber i beige og blå fra Norlie. Str. 62-92. Kr. 198,-

Lækker bodystocking i blå med knap ved halsen fra Norlie. Str. 56-92. Kr. 229,-

Skøn sommerheldragt med vaffelis i dejlige farver fra Green Cotton. Str. 56-86. Kr. 249,-

Farverig kortærmet body med fisk fra Maxomorra. Str. 50-92. Kr. 109,-

Smuk blomstret kjole med knapper i ryggen fra Norlie. Str. 74-92. Kr. 342,-

Sej bluse med traktor i blå, grøn og orange fra Green Cotton. Str. 56-86. Kr. 198,-

RaskeRollinger  

Annonce og artikel om RaskeRollinger til MIN BABY.

RaskeRollinger  

Annonce og artikel om RaskeRollinger til MIN BABY.