Page 1

Årets hotteste gave...

Til: M Fra: or Mor

Forkæl dig selv med en Quooker – den kogende vandhane - den giver dig 100°C varmt vand direkte fra hanen. Når ungerne kommer ind ad døren og er sultne NU, kan du koge pasta i et snuptag. Slut med at vente på, at vandet koger i gryden – du tapper blot det kogende vand direkte fra hanen. Du kan også blanchere grøntsager under den kogende vandstråle, koge æg på ingen tid, lave kaffe og the på et sekund, desinficere spækbrætter, sutter og flasker - og meget mere. Energiforbruget på en Quooker er mindre end 45 øre i døgnet ved standby. Det er under kr. 200,- på et år! Fokus på sikkerhed Man ser alt for ofte grimme skoldningsulykker med el-kedler. Den kogende vandhane er børnesikret og fastmonteret i køkkenbordet eller vasken. Du kan placere gryden, kaffekanden eller koppen stabilt på køkkenbordet, når du bruger Quooker. Og så kan du forøvrigt vinke farvel til din gamle el-kedel... Læs mere på www.quooker.dk eller besøg os på Facebook. QUOOKER SKANDINAVIEN A/S

Tlf. 70 25 20 40 - info @quooker.dk - www.quooker.dk


KØKKENHJÆLP

kogende

DEN VAND HANE Quooker - den kogende vandhane - er den mest effektive, energivenlige og sikre måde at få kogende vand på. Den er perfekt til rengøring, madlavning og meget meget mere.

Få 100 grader varmt v and direkt e fra vandhanen


DET SIGER BRUGERNE OM QUOOKER

Vi er utrolig glade for vores Quooker - et fantastisk værktøj i vores køkken. Vi bruger den dagligt til alt fra Neskaffe, stempelkaffe, kogende vand til ris, pasta og kartofler til blanchering af grøntsager som asparges, ærter og majs. Herudover bruger vi også Quooker til rengøring af knive og spækbræt, og da vi havde små børn til sutter og sutteflasker. Vi ville nødigt undvære vores Quooker, og samtidig sparer vi strøm til en elkedel, hvor man altid koger mere vand end nødvendigt. På grund af børnesikringen slipper vi også for at bekymre os om en elkedel, der kan vælte ud over børnene.

Quooker giver dig 100 grader varmt vand direkte fra hanen. Quookeren har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Du kan f.eks. koge pasta i et snuptag. Slut med at vente på, at vandet koger i gryden - du tapper blot det kogende vand direkte fra hanen. Du kan også blanchere grøntsager under den kogende vandstråle, koge æg på ingen tid, lave kaffe og te på et sekund, rengøre og desinficere spækbrætter, sutter og flasker - og meget meget mere. Spar tid og penge Energiforbruget på en Quooker er mindre end 45 øre i døgnet ved standby. Det er under 200 kroner på et år. Hvis du i dag koger vand i en elkedel, så ved du, at man altid koger mere vand, end der er brug for. Det sker aldrig med en Quooker, da du tapper lige nøjagtig den mængde, du skal bruge.

Familien Baagø, Espergærde

Som tvillingeforældre ville det være helt umuligt for os at undvære en Quooker i vores køkken. Vi bruger den dagligt til stort set alt lige fra havregrød og kaffe til blanchering af grøntsager. For os er en Quooker et uundværligt køkkenredskab på lige fod med en ovn, komfur eller tilsvarende.

Familien Jepsen, Hørsholm

Vi er en familie med mange børn, som har stor glæde af vores Quooker. En af de helt store fordele er, at vi ikke længere har kedler stående på køkkenbordet, så vi behøver ikke frygte, at et af børnene får hevet i en ledning og får kogende vand over sig. Så det er bestemt en investering, vi har været glade for.

Familien Costorphine, København

Sikkerhed Alt for ofte sker grimme skoldningsulykker med elkedler. Den kogende vandhane er børnesikret og fastmonteret i køkkenbordet eller vasken. Du kan placere gryden, kaffekanden eller koppen stabilt på bordet, når du skal bruge din Quooker. Læs mere om Quooker på â quooker.dk eller på â facebook.com/cleverquooking og se, hvordan Timm Vladimir, Annette Heick, Henrik Boserup, Torvehallerne, Perchs Thehandel og mange andre bruger Quookeren.

Med 4 børn i huset er det rart, at visse ting kan ske hurtigt, sikkert, praktisk og med et godt design. Vi har også anbefalet Quookeren til flere af vores venner.

Familien Leth, Birkerød

Quookeren bruges flittigt i vinterhalvåret til at få stearin af lysestager. Familien Sørensen, Rødovre

Quooker  

Annonce og artikel om Quooker til DIT BARN #1.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you