Page 1

GRAVIDMASSAGE

Alle gravide vil under hele graviditeten have stor gavn af massage. Nür man er gravid, vil der ske store forandringer med kroppen, holdningen og musklerne, og derfor vil behovet for massage automatisk blive større. Pü klinikken benyttes en speciel briks med hul til maven. Det betyder, at du kan ligge behageligt under hele massagen. Olien, som bruges, er allergivenlig, duftfri og indeholder ingen parfume eller parabener.

MJ MASSAGE www.mjmassage.dk


skøn MASSAGE TIL gravide VELVÆRE


Massage har en række gode egenskaber, som også gravide kan have glæde stor af. Hos MJ Massage kan du få massage både under og efter graviditeten uden at blive ruineret. HVAD GØR MASSAGE? Massage er rigtig godt til at afhjælpe stress og spændingshovedpine, som kan opstå under graviditeten. Massage er også godt til at lindre smerter og fjerne muskelspændinger, idet det udløser endorfiner, som er kroppens eget morfinstof. Massage har en generel afslappende effekt og giver bedre velvære i hele kroppen. Derudover øger massage blodgennemstrømningen, som derved fremmer restitutionen. Massage fjerner desuden affaldsstoffer som f.eks. mælkesyre og øger stofskiftet.

• Løsere bindevæv og derved løsere led. • Kroppens naturlige lymfedrænage nedsættes. Dette kan medføre hævede ben.

GRAVIDITETSMASSAGE

• Massagen kan forøge/sætte gang i fordøjelsen.

Alle gravide vil under hele graviditeten have stor gavn af massage. Når man er gravid vil der ske store forandringer med kroppen, holdningen og musklerne, og derfor vil behovet for massage automatisk blive større.

På klinikken benyttes en speciel briks med hul til maven. Det betyder, at du kan ligge behageligt under hele massagen. Olien, som benyttes, er allergivenlig, duftfri og indeholder ingen parfume eller parabener.

Nogle af generne i forbindelse med disse forandringer kan være:

Det er ikke dyrt at få massage hos MJ Massage. 30 minutter koster 230 kroner, og man kan med fordel købe et klippekort med 5 x 30 minutter for 1.050 kroner.

• Trykket på led og lænd øges på grund af det uhensigtsmæssige svaj i lænden for at holde balancen. Ligeledes vil kroppens øvrige led blive udsat for ekstra belastning i takt med, at barnet vokser.

Læs mere om de forskellige massagetilbud og klinikken på WWW.MJMASSAGE.DK

OM MJ MASSAGE Klinikken ejes og drives af Morten Jansen, som er uddannet træningsterapeut, massør og akupunktør. Fra 2000-2008 har Morten arbejdet som træningsterapeut på et optræningscenter. Dette er en 3-årig uddannelse, som omhandler læren om anatomi, fysiologi, funktionel anatomi og sygdomslære, suppleret med praktisk oplæring i behandlingsprincipper. Morten har i løbet af de 8 år og mere end 12.000 behandlinger oparbejdet en masse erfaring i behandling af klienter med diverse sygdomme i bevægeapparatet, f.eks. discusprolapser, piskesmæld, hold i ryggen/ nakken, følger efter blodpropper og meget mere. Morten har efterfølgende uddannet mig inden for forskellige former for manuel terapi samt akupunktur og har taget diverse kurser i ledmobilisering/ledmanipulation.

MJ Massage  

Annonce og artikel om MJ Massage til GRAVIDA #2.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you