MIN BABY #13

Page 1

MIN BABY ALT OM DET BEDSTE VI HAR

NR. 13 • SOMMER 2015

8 8 SIDE

R MED OM DET B ALT EDSTE VI HAR FOTOGRAF

CAKE SMASH!

Sådan ser det ud, når en 1-årig får fingrene i en lækker kage BREVKASSE

MIDDAGS

LUREN

Sundhedsplejersken besvarer dine spørgsmål om middagslur

INSPIRATION

17 SØDE

FRØER

10 sider proppet med skønne ting med søde frøer til dit barn NAVNE

PASNING

HVEM SKAL PASSE

DIT BARN? Skal dit barn i vuggestue eller dagpleje? 13 mødre fortæller om for og imod

+

STJERNERNES BABYNAVNE

Se hvilke stjerner, der har en Silas, Wyatt, Amalia og Titan

KONKURRENCE: VIND ET SKØNT SEBRA LEGEGULV TIL DIN BABY TIL EN VÆRDI AF 499 KRONER GAVE TIL DIG: FÅ EN GRATIS BABYPAKKE | SHOPPING: MASSER AF TØJ OG UDSTYR TIL DIN BABY


velkommen Velkommen til 13. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har. Skal dit barn i vuggestue eller dagpleje, når du er færdig med at holde barsel? Der er fordele og ulemper ved begge dele. I artiklen Hvem skal passe dit barn? kan du læse om 13 mødres erfaringer, og hvorfor de valgte, som de gjorde.

ting med søde frøer til dit barn: Bodystockings, legetøj, babytæpper, sutsko, wallstickers og meget andet. Og aller bagerst i magasinet finder du en konkurrence, hvor du kan vinde et skønt Sebra legegulv til en værdi af 499 kroner fra Laerkeoglillebror.dk. Held og lykke! Jeg håber, at du får en rigtig hyggelig stund i selskab med 13. udgave af MIN BABY. Og hvis du endnu ikke har læst de 12 første udgaver, kan du finde dem på www.minbaby.dk. Hilsen redaktør

Hvilke internationale stjerner har givet deres børn navnene Silas, Wyatt, Amalia og Titan? Få svaret her i magasinet.

Katja Hansson

Hvor meget skal min søn sove i løbet af dagen? Sover vores datter for lidt om dagen? Kan jeg tage middagsluren fra min søn? Sundhedsplejerske Karin Holm besvarer spørgsmål om middagslur i brevkassen. I artiklen Søde frøer til baby har vi samlet 17 skønne

UDGIVER Lifemags Jyllingevej 59 2720 Vanløse REDAKTØR Katja Hansson katja@lifemags.dk ANNONCER Dina Reece dina@lifemags.dk Telefon 38 71 30 28 FOTOGRAF Marylou Studio www.maryloustudio.dk

SKRIBENTER Katja Hansson Karin Holm

husk

Læs tidligere udgaver af MIN BABY på:

www.minbaby.dk

HJEMMESIDE www.minbaby.dk FACEBOOK www.facebook.com/MagasinetMinbaby KONTAKT Har du spørgsmål eller kommentarer til MIN BABY, er du velkommen til at sende en mail til info@lifemags.dk


Køb dit barns sandaler hos

GROWINGFEET.DK

DANMAR K S S TØ R S T E WEBSH O P MED BØ R NESKO ★ ★ ★

GrowingFeet har Danmarks største udvalg af børnesko og hundredevis af sandaler fra Angulus, Bisgaard, Pom Pom, Arauto RAP, Geox, Pom D’Api, Naturino, Kavat, Petit Nord m. fl. ★ Personlig og kompetent rådgivning ★ Indvendige mål på alle børnesko ★ Dag til dag levering og GRATIS bytning

100

SANDALGUIDE

KR . RABAT TIL DIT KØB

Der melder sig ofte en masse spørgsmål, når man skal købe nye sandaler til børnene. Hvilken model skal jeg vælge? Hvor stort voksetillæg skal jeg beregne? Skal jeg købe en åben eller lukket sandal? Få svarene her i GrowingFeets sandalguide.

Rabatkode: minbaby100 (Gælder april-maj 2015)*

PETIT NORD sandal kr. 649,95

FAST HÆLKAPPE

Til helt små børn (0-1 år) anbefaler vi, at du køber sandaler med en fast hælkappe, så foden har optimal støtte til de første usikre skridt. Voksetillæg max 1 cm.

ÅBNE SANDALER

Til større børn (5-7 år) anbefaler vi åbne sandaler, sandalen behøver ikke have fast hælkappe, men skal blot sidde godt fast på foden, så foden ikke svupper, når dit barn går. Voksetillæg i en åben sandal skal max være 1 cm.

ARAUTO RAP sandal kr. 599,95

BISGAARD sandal kr. 649,95

* Ved køb for min. 500 kr. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatter. Notér rabatkode i forbindelse med din bestilling i feltet gavekort/rabatkode.

LUKKET SANDAL

GR

5%

MEDLEMS RABAT ★

INGFEE

W

Med GrowingFeet’s Tryghedsgaranti kan du få byttet et fejlkøb, uanset om skoene er brugt. Gælder i 30 dage efter dit køb.

O

dk

B Ø R NE S K O

k

TRYGHEDS GARANTI

TRYGHEDSGARANTI

INGF EE

30 30 DAGE DAGE

ANGULUS sandal kr. 799, 95

T.

W

.d

O

POM D’API sandal kr. 799,95

T

GR

POM POM sandal kr. 499,95

5% MEDLEMSRABAT

Som medlem modtager du vores nyhedsbrev, og får 5% rabat på dine køb. Gælder alle varer til fuld pris.

DANMAR K S S TØ R S T E W EBSHO P MED B Ø R NE SKO

Der tages forbehold for trykfejl.

Til mindre børn (2-4 år) anbefaler vi, at du vælger en lukket sandal, så tæerne beskyttes. Det kan fortsat være en god idé med en fast hælkappe, til at holde foden på plads i sandalen. Voksetillæg 1-1,5 cm.


indhold 2

LE D E R

8

BRE V K A SSE

Redaktøren har ordet

Spørgsmål og svar om middagslur

12

BA BYNA V NE

16

INSPIRA TION

26

G A V E TIL D IG

28

BØRNE SKO

36

BØRNE TØJ

Det hedder de kendtes børn

Søde frøer til baby

Få en gratis babypakke

Forårs favoritter til dit barn

Økologisk tøj til de små

forsiden

FOTOGRAF: Marylou Studio | www.maryloustudio.dk MODEL: Mynte (4 uger)indhold 46

SIKKE RH E D

52

IND RE TNING

Sådan vælger du den helt rigtige autostol

Et skønt værelse til dit barn

60

FOTOG RA FE RING

68

PA SNING

74

SIKKE RH E D

Minder for livet

Hvem skal passe dit barn?

Tænk småt - leg sikkert

80

FØD SE LSD A G

86

KONK URRE NC E

Cake Smash

Vind et skønt Sebra legegulv

ABONNEMENT

FACEBOOK

Vil du have et GRATIS abonnement på MIN BABY? Tilmeld dig her. Så får du besked, hver gang magasinet udkommer.

Bliv ven med MIN BABY på Facebook og bliv opdateret om nye udgivelser, konkurrencer og andre spændende ting.

KLIK HER

KLIK HER


Pas på børnene

Tænk småt – leg sikkert

Hold øje med, hvad familiens yngste putter i munden. Det må ikke have en størrelse, så barnet risikerer at blive kvalt i noget småt og farligt. Sikkerhedsstyrelsen opfordrer forældre til at tjekke småbørns legetøj og hvad de i øvrigt omgiver sig med. Find gode råd og en gratis legetøjstester på www.sik.dk/legsikkert

Få viden og gode råd om sikkerhed for småbørn og forældre på www.sik.dk


BREVKASSE

SPØRGSMÅL OG SVAR OM

MIDDAGSLUR

SUNDHEDSPLEJERSKE KARIN HOLM Karin Holm er uddannet som sygeplejerske og videreuddannet som både sundhedsplejerske og jordemoder, og hun har desuden en bachelor i psykologi fra Københavns Universitet.

Hvor meget skal min søn sove i løbet af dagen? Sover vores datter for lidt om dagen? Kan jeg tage middagsluren fra min søn? Sundhedsplejerske Karin Holm besvarer spørgsmål om middagslur.


HVOR MEGET BØR MIN SØN SOVE I LØBET AF DAGEN?

Det lille barn sover i gennemsnit et sted mellem 10 og 22 timer i døgnet fra fødslen.

Min søn på 6 uger vil i dagtimerne kun sove i sin barnevogn pakket godt ind i en dragt og voksipose. I løbet af natten sover han super godt i stræk på 3-5 timer ad gangen.

Din datter hører åbenbart til den lave ende af skalaen. Hun har tilsyndeladende ikke et stort søvnbehov.

Jeg kæmper med at få ham til at sove indendørs, men det lykkes ikke så tit, og ofte sover han så kun ½-1 time ad gangen. Men hvor meget bør han sove i løbet af dagen? Jeg er i tvivl, om jeg bør stimulere ham mere, eller jeg bør “tvinge” ham til at sove? SVAR

Nogle børn sover 22 timer, mens andre kun sover 10 timer. Begge dele er lige normalt. Selvfølgelig også alt midt imellem. Mange børn sover bedst, når det er koldt. Om det så skal være udendørs eller for åbent vindue i soveværelset, bestemmer du. Da han virker tilfreds, trives og sover gode lange stunder om natten, synes jeg, du skal fortsætte, som du har lyst.

I skal se på hendes samlede mængde søvn hen over døgnet. Sover hun godt om natten, f.eks. fra kl. 19 til kl. 07, er det ikke forventligt, at hun har behov for at sove mere end ½-1 time om dagen. Du skriver, hun virker udtidig ved 16-17 tiden. Det er måske, når familien lige er kommet hjem fra arbejde og vuggestue/dagpleje og skal i gang med aftensmaden. Det tidspunkt kaldes ulvetimen, da alle børn som voksne er trætte og møre efter dagens mange indtryk.

Prøv at lægge hende på det tidspunkt, hun viser træthed, så hun måske kunne få ½ times søvn før aftensmaden. Det ville give jer andre ro til at forberede aftensmaden og en veloplagt pige, der vil spise bedre til aften.

Nogle børn sover 22 timer, mens andre kun sover 10 timer. Begge dele er lige normalt. Selvfølgelig også alt midt imellem.

Er det for besværligt med al den nedpakken i barnevognen, så prøv at putte ham i voksiposen med en hjelmhue for åbent vindue i et af de andre rum.

SOVER VORES DATTER FOR LIDT OM DAGEN? Jeg har en datter på 1 år. Hun sover de fleste dage kun ½ time til middag og højest 1 time. Jeg synes, det er meget lidt, og hun begynder at blive rigtig pylret omkring kl. 16-17. Hun har aldrig sovet meget om dagen. Er det ikke for lidt, hun sover om dagen? Hvad kan vi gøre? SVAR

Din datter får sandsynligvis den søvn, hun har brug for.

Skulle det vise sig at være en god idé, vil hendes sengetid til gengæld blive forskubbet. Hendes søvn vil dog stadig ligge på 10-11 timer pr. døgn, som er hendes normale niveau.

MIN DATTER PÅ 15 MÅNEDER SOVER IKKE GODT OM DAGEN Min datter på 15 måneder er pludselig holdt op med at sove godt om dagen. For bare en uge siden sov hun omkring 3 timer i løbet af dagen, fordelt på enten 2 lure eller en lang midt på dagen. Nu er vi heldige, hvis hun vil sove en halv, og hun kæmper en brav kamp for ikke at sove. Hun har altid bare lagt sig i sin barnevogn om dagen uden problemer, men nu rejser hun sig op og leger med sit puttedyr. Er det bare en fase? Eller har hun pludselig ændret rytme? Hun falder i søvn kl. 20 og vågner som regel ved 8-tiden næste morgen. FORTSÆTTES


SVAR

besvarelse af følgende spørgsmål:

Du skriver, at jeres datter stadig sover godt fra klokken 20 til klokken 8. Er hun frisk og udhvilet i de øvrige 12 timer, har hun ændret sit søvnbehov fra 15 til 12 timer i døgnet. Hun har derfor ikke længere behov for sin middagslur.

1. Viser han tegn på træthed ved middagstid, fordi han er tidligt oppe? Så vil der gå et par dage, hvor han kan være noget pirrelig både omkring tidspunktet for middagsluren og om aftenen. Til gengæld burde det være enkelt at få ham tidligere i seng.

Da hun åbenbart finder sig i at blive lagt ud i barnevognen med sit tøjdyr, kan I fortsætte med det. Specielt hvis det virker som om, hun ligger og slapper af i ½-1 times tid, mens hun leger og pludrer med sig selv og bamsen.

Læg omlægningen i en weekend, så har i flere sammenhængende fridage, I kan bruge på omlægningen af hans døgnrytme og søvnmønster.

KAN JEG TAGE MIDDAGSLUREN FRA MIN SØN? Jeg har en søn på 2 år, som sover 1½ time til middag. Men om aftenen vil han ikke sove før kl. 20.30-21.00. Kan man tage hans middagslur fra ham? Om morgenen vågner han meget tidligt omkring kl. 6. Jeg håber, I kan hjælpe mig, da det er mit første barn, og jeg ikke har nogen, der kan hjælpe mig med at svare på det.

2. Er han i dagpleje eller vuggestue, som sætter pris på, at han sover som de andre børn? I det tilfælde skal du lave en klar aftale, så de støtter dit valg og holder ham beskæftiget på tidspunktet, hvor han ellers blev puttet.

MIN DATTER SOVER KUN 1 TIME I LØBET AF DAGEN Min datter på 10 måneder sover max. 1 time i løbet af dagtimerne (2 gange 30 minutter). Er det muligt at få hende til at sove lidt længere? Eller skal vi bare lade det være sådan? Jeg tænker på, når hun skal i dagpleje, og de andre børn sover 1-2 timer. Hun sover mellem 10 og 12 timer om natten.

SVAR SVAR

Du kan godt tage din søns middagslur fra ham. Det kan være en udmærket idé i forhold til hans tidlige opvågning og sene sengetid. Hans alder taget i betragtning skulle han også være moden til det. Det kræver dog

Børn er forskellige, og jeres datter har tilsyneladende ikke behov for mere middagssøvn, når hun ellers virker frisk og veloplagt. Så I skal ikke bekymre jer.


ØKOLOGISK TØJ TIL DIT BARN Little Green People er webshoppen, hvor du handler økologisk og bæredygtigt kvalitetstøj til dine børn. Vi er e-handelsmærket, og du har mulighed at betale med Dankort og Forbrugsforeningens betalingskort. Du har også mulighed for at få kredit, til dine børnepenge kommer.

DU FÅR

10% RABAT I SHOPPEN MED KODEN

“MINBABY”

www.littlegreenpeople.dk


BABYNAVNE

DET HEDDER DE

KENDTES BØRN Ofte er de kendte med til at skabe navnemode, når de får børn. Her kan du se, hvilke navne en række internationale stjerners børn har fået. Måske bliver Silas, Wyatt, Amalia og Titan hotte babynavne i de kommende år?

JUSTIN TIMBERLAKE & JESSICA BIEL: SILAS Sanger Justin Timberlake og skuespillerinde Jessica Biel blev i april forældre til en dreng, som de gav navnet Silas. Stjerne-parret blev kærester i 2007, og i 2012 blev de gift ved et overdådigt bryllup i Italien. Lille Silas deler navn med 3.533 danske drenge.


MILA KUNIS & ASHTON KUTCHER: WYATT Den 30. september 2014 fødte Mila Kunis sin og Ashton Kutchers datter, som har fået navnet Wyatt. Hun blev født på Ceders-Sinai Hospital, hvor også Kim Kardashian og Beyoncé fødte deres døtre.

RYAN REYNOLDS & BLAKE LIVELY: JAMES Der gik rygter om, at skuespillerparrets datter skulle hedde Violet, men det afviste Ryan Reynolds i et interview. Valget faldt i stedet på drengenavnet James.

FERGIE & JOSH DUHAMEL: AXL Sangerinde Fergie fødte i august 2013 parrets søn, som fik navnet Axl. I Danmark er der kun 10 drenge med navnet Axl, mens der er hele 2.329 med den mere almindelige stavemåde Axel.

KELLY ROWLAND: TITAN JEWELL Sangerinde Kelly Rowland blev i november 2014 mor for første gang sammen med sin manager-mand Tim Witherspoon. De fik en dreng, som fik navnet Titan.


ALYSON HANNIGAN: KEEVA Skuespillerinde Alyson Hannigan kendt fra TV-serien How I Met Your Mother har en datter på 3 år med det specielle navn Keeva. Keeva har en storesøster med det lige så specielle navn Satyana.

PRINS FELIX AF LUXEMBOURG: AMALIA Prins Felix og prinsesse Claire fik i 2014 en datter, som blev døbt Amalia. I Danmark er navnet ikke så brugt som Amalie. 218 piger hedder Amalia, mens hele 9.142 hedder Amalie.

PRINS WILLIAM & KATE: CHARLOTTE I flere uger op til fødslen af hertuginde Kate og prins Williams andet barn blev der spillet på navnet - også selv om kønnet på babyen var ukendt. Favoritterne var Charlotte og Alice, og det endte altså med Charlotte.

FLERE KENDTES BABYNAVNE Vil du se, hvilke navne andre kendte har givet deres børn? Her kan du blandt andet se hvilke kendte danskere, der har valgt navnene Douglas, Hamilton, Julian og Tristan til deres børn.


DIT BARN HAR FORTJENT PROFESIONELLE BILLEDER

Prøv en gratis fotografering og spar 750 kroner, når du booker en tid i maj måned. Tilbudet gælder kun de 87 første tilmeldinger, så skynd dig at reservere en tid nu!

SPAR

750

SE BILLEDER OG BOOK EN TID PÅ

WWW.POZE.DKINSPIRATION

SØDE FRØER

TIL BABY På Etsy.com vrimler det med skønne og kreative ting til dit barn. Vi har fundet 17 skønne ting med frø-tema.

SUTSKO

Super søde håndstrikkede sutsko i 100% merino uld. DKK 163

BODYSTOCKING

Skøn hvid bodystocking med frø på maven til både drenge og piger. DKK 108

MR. FROG

Sød lille frøbamse lige til at give en ordentlig krammer. DKK 115

17 SKØNNE

TING MED FRØER


WALLSTICKERS

Sjove wallstickers til børneværelset med frøer, åkander og guldsmed. DKK 176

RANGLE Skøn trærangle med barnets navn. En super sød gaveidé. DKK 92


URO

Festlig uro med søde frøer og farverige flag. DKK 377


SUT

Håndmalet sut med en glad frø. DKK 52


HAGESMÆK Bomulds bandana hagesmæk med sødt frøprint. Lukkes med trykknapper. DKK 45

RANGLE

Farverig hæklet rangle. 100% bomuld. DKK 237

SUTTEKÆDE Sød suttekæde med frø og terninger med barnets navn. En sød lille gaveidé. DKK 74


1

2

3

4

1: TALLERKENER

Skønt personligt tallerkensæt i melamin med frø og barnets navn. Fås også i lyserød. DKK 149

3: HUE

Dejlig hue i lækkert akrylgarn. Perfekt til babys første fotosession. DKK 88

2: BABYTÆPPE

Lækkert babytæppe med frøprint på den ene side og nup. ret lime stof på den anden. DKK 203

4: PUDE

Skøn lille pude med en tyk frø med krone på. Perfekt til pigeværelset. DKK 142


BODYSTOCKING

Skøn økologisk bodystocking med snydeslips pyntet med glade frøer. DKK 135


SUTTEPOSE

Fin lille pose til at opbevare babys sutter i, så de ikke bliver beskidte eller væk, f.eks. i pusletasken. DKK 54

SUTTEVEN Sødt lille tøjdyr, der holder styr på babys sut. DKK 54


Største udvalg, skarpe priser og personlig betjening

Laerkeoglillebror.dk drives af Jeanet, mor til 2 med en kæmpe passion for god kvalitet til de mindste. Jeg tilbyder altid det nyeste og største udvalg af udstyr til dig og din baby fra stærke danske brands som Sebra Interiør, SmallStuff, DoneByDeer, Design Letters, Ferm Living, Roommate, byKlipKlap og mange flere. Altid 5% rabat via nyhedsmail og altid hurtig levering, da jeg ved, du glæder dig til at modtage din ordre! Jeg glæder mig til at betjene dig og din familie i shoppen.


GAVE

FÅ EN GRATIS

BABYPAKKE Lige nu kan du få en babypakke helt GRATIS! Du får et skønt puslingetæppe fra Hjorth i super blød kvalitet, en farverig blomst fra Lamaze med knitrende blade, der stimulerer dit barns sanser, samt bogen “Den lille bog om sprog”. Babypakken har en samlet værdi af 397 kroner, men du får den for 0 kroner (du skal kun betale 39 kroner for porto og ekspedition).

FÅ EN SKØN PAKKE TIL DIN BABY HELT

GRATIS!


SKØNT PUSLINGETÆPPE FRA HJORTH COPENHAGEN

FARVERIG BLOMST FRA LAMAZE

Det har været en lang rejse for at nå frem til dette tæppe, som er designet af Louise Hjorth. som er indehaveren af Hjorth Copenhagen, det super moderne børnebrand, der står for kvalitet og lækkert design.

I den gratis babypakke medfølger også en farverig blomst fra Lamaze. Blomstens blade knitrer, når man rører ved demm og stimulerer dit barns sanser. Blomsten kan vaskes i vaskemaskinen, hvis den skulle blive beskidt.

Det var svært at finde på et navn til det nye fine babytæppe, for hvis det skulle tage navn efter brugen, så kunne der være mange navne til det: Barnevognstæppe, slumretæppe, pusletæppe, badetæppe, turtæppe, legetæppe, trygheds-tæppe osv. Men nu hedder det altså puslingetæppet, for der, hvor man har brug for et tæppe, er jo i de første par år eller tre, mens baby er et lille pus, der i mange forskellige situationer har brug for et superblødt omslag eller underlag. Mens man har et spædbarn, har man jo rigtig meget brug for sådan et blødt babysvøb, der passer til alle overgangene mellem den ene tilstand og den næste. Lidt senere ligger baby måske på gulvet og leger på det eller tager en lur på sofaen. En lang overgang vil det sikkert ligge i barnevognen og være med på tur, hvad enten det er fordi dynen er for varm, eller trappeopgangen er for kold. For manges vedkommende ender tæppet måske med at være en dejlig blød forsikring, der kan være med på turen i klapvognen, helt op til barnet er blevet 3-4 år. Alle, der får tæppet i hænderne, tager det op til kinden og siger “Nej, hvor er det blødt og lækkert!”. Det håber vi også, I siger, og vi ønsker rigtig god fornøjelse med forhåbentlig mange års brug til tryghed og varme. Puslingetæppet har en værdi af 249 kroner.

Lamaze blomsten har en værdi af 49 kroner. DEN LILLE BOG OM SPROG Få inspiration til lege og aktiviteter, som kan stimulere dit barns sproglige udvikling. Lyde, fysiske aktiviteter, højtlæsning og remser er med til at opbygge dit barns tillid og selvværd, og er smadder sjovt. Den lille bog om sprog har en værdi af 99 kroner.

BESTIL NU Bestil din gratis babypakke nu. Pakken har en samlet værdi af 397 kroner, men du skal kun betale 39 kroner i porto og ekspedition. â BESTIL BABYPAKKEN HER


BØRNESKO

FORÅRS

FAVORITTER

TIL DIT BARN


FIND DE NÆSTE SANDALER, SKO OG STØVLER TIL DIT BARN HOS

GROWING FEET

Vi står lige foran en ny sæson, og det betyder nye farver og mønstre at forholde sig til. På de følgende sider kommer GROWINGFEET.DK med deres bud på de vigtigste forårstendenser indenfor børnesko, så du kan komme godt i gang med indkøb af dit barns forårs skogarderobe.


En af forårets største tendenser er fortsat sneakers i flotte farver og designs. De kan ikke erstatte en lædersko, men de kan være et godt supplement, og børnene elsker dem, fordi de er lette og gode at løbe afsted i.

HUMMEL CROSSLITE Farverig sneaker i limefarvet mesh med de karakteristiske vinkler i grøn ruskind. God skridsikker gummisål.

299,95

NIKE FREE 5

Super let og lækker sneaker, der lukkes med elastiksnøre og velcrorem.

499,95

NEW BALANCE 410

Lækker sneaker i grøn mesh og ruskind. Lukkes med 2 velcroremme.

449,95

PUMA SUEDE 2

Klassisk sneaker i sort ruskind. Skoen lukkes med velcro og har en smart hvid gummisål.

399,95

ADIDAS SUPERSTAR

Klassisk sneaker med forstærket tåområde og fleksibel sort sål. Lukkes med 3 velcroremme.

349,95


ANGULUS SANDAL

Begyndersandal i flot lemon lak pyntet med små hjerter. Sandalen går op om anklen, så den giver optimal støtte for den lille fod.

749,95

CONVERSE POOLSIDE

Den klassiske All Stars støvle i turkis canvas, der er supersej til piger og drenge.

349,95

AIGLE LOLLY POP BUNDGAARD BEGYNDERSKO

Lækker begyndersko i flot rosa. Skoen lukkes med 2 velcroremme og støtter godt op om anklen.

Skøn turkis håndlavet gummistøvle fra franske Aigle i den fineste naturgummi.

399,95

549,95

ARAUTO RAP SANDAL

Klassisk sandal i lilla skind med fast hælkappe, rågummisål og velcrorem.

649,95 Både på tøjet og på skoene kommer der masser af smukke lyse pasteller såsom sart rosa, lysegul, mintgrøn, aqua og lavendel. Det er skønne forårsfarver, som sagtens kan mixes og matches på kryds og tværs.


Forårets nye print til pigerne er blomster. Du vil se masser af små sarte blomstermønstre a la liberty print eller storblomstrede buketter. Og det er ikke kun på tøjet. Du vil også se blomster på både sneakers, sandaler og sko. KAVAT BEGYNDERSKO

Økologisk begyndersko fra svenske Kavat med blomstret skind. Reguleres med cremefarvede snørebånd.

449,95

ARAUTO RAP SANDAL

Klassisk begyndersandal i super fint liberty printet læder. Sandalen kan reguleres med to spænder foran på foden.

599,95

PETIT NORD SANDAL

Super lækker begyndersandal i blødt beige skind med fine små blomster. Lukkes med velcrorem ved anklen.

599,95

POM POM SKO

Lækker velcrosko i pink med blomsterpræget skind. Med 2 velcroremme, skindfoer og god robust gummisål.

599,95

RAINBOW & SNOW

Super fin lukket sandal i lækkert skind med fint liberty print. Med velcrorem om anklen og en god robust gummisål.

599,95


ARAUTO RAP SANDAL

Klassisk begyndersandal i flot pink glimmer læder. Sandalen kan reguleres med to spænder foran på foden, har fast hælkappe og lukkes med en velcrorem om anklen.

599,95

ANGULUS SANDAL

Skøn begyndersandal i flot kobber med en fin lille sløjfe. Sandalen går op om anklen, så den giver optimal støtte for den lille fod.

749,95

BISGAARD LÆDERSKO

Fantastisk lækker sko i grøn glitter læder med stjerne på siden. Lukkes med 2 velcroremme. Meget blød og behagelig at gå i.

699,95

POM POM SNEAKER

Lækker sneaker i skind. Skoen lukkes med 2 velcroremme, har blødt skindfoer og en god fleksibel sål.

549,95

BISGAARD LÆDERSKO

Smart sko i blå glimmer læder med en praktisk sål, der går op om snuden på skoen, så den ikke bliver så hurtigt slidt.

699,95 Metallic farverne er ikke nye, men vi elsker dem. Dette forår er bronze dominerende hos pigerne, og som noget nyt kommer der også metallic i blandt andet grøn, blå og turkis. Så hvis din dreng er frisk, er metallic måske også noget for ham?


Blå er en af de dominerende farver til foråret - specielt til drengene. Udover den klassiske navy, vil du se rigtig meget koboltblå - en farve vi er helt pjattede med, fordi den lyser op blandt de ellers lidt mere dæmpede drengefarver.

BISGAARD VELCROSKO

Super lækker sko i flot skind med justerbare velcroremme, så skoen er nem at få af og på - også for de mindste. Med god robust sål i naturgummi.

649,95

HUMMEL STADION

Super let og lækker sneaker i blå mesh med de karakteristiske vinkler i rød og hvid ruskind.

299,95

GEOX BLINKESKO

Smart sko i flotte klare blå farver med sorte detaljer. Skoen blinker, hver gang man går et skridt. Et sikkert hit hos drengene.

599,95

BISGAARD SANDAL

Lækker sandal i koboltblå læder til drengene. Sandalen lukkes med velcrorem om anklen og har en god robust sål, der står godt fast.

599,95

ADIDAS BADESANDAL

Lækker badesandal til de små drenge. Lukkes med ankelrem, så den sidder godt på foden. Blød og lækker vådrumssål.

199,95


SOFIE SCHNOOR SANDAL

Lækker lukket sandal i flot leopard lak fra Petit by Sofie Schnoor. Med fast hælkappe, så den støtter godt om foden.

599,95

BISGAARD SANDAL

Lækker læder sandal i leopard. Sandalen kan justeres med velcro fortil og ved anklen. Sålen er god og fleksibel.

499,95

NATURINO SANDAL

Rigtig lækker lukket sandal i beige slangeprint og hvid sål. Der er ekstra beskyttelse fortil, hvor sålen går lidt op om snuden.

399,95

POM POM SKO

Super blød og lækker begyndersko i leopard ruskind med skind detaljer i guld. Med velcrorem og en lækker gummisål.

449,95

BISGAARD SUTSKO

Super fin sutsko til de små. Sutskoen har en flot stjerne og lukkes med bred velcrorem, så den er nem at komme i og justere.

299,95 Dyreprint er kommet for at blive. Vi elsker det, og det gør de fleste børn også. Du finder dyreprint fra både leopard, zebra, dalmatiner og slange dette forår, men leopard er stadigvæk den absolutte favorit.


KØB LÆKKERT

ØKOLOGISK BØRNETØJ UDEN AT BEKYMRE DIG OM SKADELIG KEMI I TØJ ELLER MILJØ

BØRNETØJ

ØKOLOGISK

TØJ TIL DE SMÅ er webshoppen, hvor du kan købe lækkert økologisk tøj til drenge og piger i alderen 0-5 år. LITTLE GREEN PEOPLE


Tøjindustrien er en af de mest miljøforurenende industrier på verdensplan, og tit er slutproduktet desværre også fyldt med kemikalier. For Little Green People er både børn og miljø vigtigt, og derfor er alle varerne i webshoppen 100% økologiske. Little Green People fører et udvalg af udenlandske økologiske kvalitetsmærker, så du med god samvittighed kan handle tøj til dine børn, uden at du skal bekymre dig om skadelige kemikalier i tøjet - eller i miljøet. Hos Little Green People må det gerne være sjovt at være barn. Derfor finder du også kun tøj med sjove farver og motiver, der kan inspirere til fantasifuld leg. Du finder et stort udvalg af skønt tøj i stærke mærker som Boys & Girls, Sense Organics, Pigeon Organics, Redurchin, Loud-Proud og Organic Zoo, der på hver deres måde producerer økologisk og bæredygtigt tøj under ansvarlige forhold. En stor del af tøjet er GOTS-certificeret, og flere er også Fairtrade-certificeret. Little Green People er selvfølgelig også e-mærket, og du kan uden ekstra omkostninger få kredit til de næste børnepenge.

STORT UDVALG På de følgende sider kan du se et lille udpluk af det skønne økologiske tøj fra Little Green People. Du kan se meget mere her: WWW.LITTLEGREENPEOPLE.DK


SUPER SØDT PRINT

BODY

Body med korte ærmer fra tyske LoudProud. I deres velkendte gode kvalitet har Loud-Proud nu tilføjet dette søde sneglemotiv til deres samling. Bodyen er råhvid med mørkeblå snegle og røde kanter.

110,-

T-SHIRT

T-shirt fra britiske Red Urchin. Den gule farve kalder på sol og sommer, og den sprælske blæksprutte inviterer til leg. T-shirten er i blød kvalitetsbomuld, og holder til mange timers leg og ballade.

190,-


SMÆKBUKSER

I den sædvanlige gode kvalitet har Loud-Proud lavet disse smarte smækbukser med fede knælapper. Farven er lys grøn, og lommekanterne er grønne. Smækbukserne har knapper mellem benene, så de små nemt kan skiftes.

250,-

BODY

Kortærmet body med råhvid baggrund og små lysegrønne løver fra Loud-Proud. Med lyseblå kanter og knapper mellem benene.

110,-

SWEATPANTS

Sweatpants fra Loud-Proud. Uundværlige til børnehaven eller den rolige weekend i hjemmet. Bukserne er mørkeblå med lyseblå kanter og seje “lapper” med grønne striber på knæene.

225,-


BODY

Lækker body fra Organic Zoo til både drenge og piger i 100% økologisk bomuld. Grå med grøn kant. Trykknapper for neden gør det nemt at skifte ble.

185,-

TANKTOP

Unisex tanktop med tukan fra britiske Boys & Girls. Sol og sommer skriger på klare farver og sjove prints. Vi elsker denne unisex tanktop med den seje tukan på.

140,BODY

Sød og charmerende heldragt fra britiske Pigeon Organics med agernprint og stribet foer. Mens baby er lille, kan åbningen ved fødderne foldes op, så baby ikke fryser om fødderne. Brug den som heldragt om dagen og som natdragt om natten. Normalpris: 180 kroner. Lige nu:

153,-


FRISKE FARVER TIL FRISKE DRENGE

SWEATSHIRT

Unisex sweatshirt til foråret fra britiske Boys & Girls i flot mint farve med en smart flamingo foran. Fremstillet af 100% GOTS-certificeret bomuld.

270,-

T-SHIRT

Sød t-shirt fra Loud-Proud i tynd men lækker bomuld. Lyseblå striber og et sødt løvemotiv klæder enhver lille dreng.

150,-


PERFEKT TIL BÅDE FORÅR OG SOMMER

TUNIKA

Sød tunika fra Sense Organics, der med sit skønne blomstermønster oser af forår og sommer. Sød både til hverdag og til familiefesten.

150,-

HELDRAGT

Fantastisk sommerdragt fra britiske Red Urchin. Heldragten har korte ærmer og ben, og egner sig perfekt til de lune dage i skyggen. Egernmotivet er ikke til at stå for, ligesom vi elsker farven.

250,-

10% RABAT Få 10% rabat på alle varer i shoppen med koden “MINBABY”


LEGGINGS

Til forår og sommer hører også leggings. Disse skønne leggings i spearmint fra Sense Organics kan bruges i stedet for bukser eller strømpebukser. Farverne er lette at sammensætte med andre dele.

90,-

HELDRAGT

Blød heldragt fra britiske Pigeon Organics med blomstermotiv, der kun kan signalere forår og sommer. Dragten er uden fødder, men kan bruges både som heldragt og natdragt.

180,-

BODY

Sød og lækker body til den lille pige fra Organic Zoo i 100% økologisk blød bomuld. Med de meste bedårende øjnvipper foran. Med trykknapper for neden, så det er let at skifte ble.

185,-


SMÆKBUKSER

Smarte smækbukser i den sædvanlige gode kvalitet fra Loud-Proud. Farven er fuchsia, lommekanterne er grønne, og de fede knælapper sætter prikken over i’et. Med knapper mellem benene, så bleen nemt kan skiftes.

250,-

HELDRAGT

Dejlig blød heldragt med fugle fra Pigeon Organics. De smarte bukseben giver dig mulighed for at folde bukseenderne omkring babys fødder.

180,-

BODY

Sød og lækker cremefarvet body med orange kant i 100% økologisk blød bomuld fra Organic Zoo. Med trykknapper for neden, så det er nemt at skifte ble. Enkel og stilren ligesom resten af kollektionen fra Organic Zoo.

185,-


SKØN FORÅRS SWEAT

SWEATSHIRT

Denne lækre sweatshirt fra Sense Organics oser af forår. Trøjen er lysegrå med en fin fugle stofapplikation foran.

220,-

T-SHIRT

Sød t-shirt fra tyske Loud-Proud, der egner sig til mange timers leg. Loud-Proud har tilføjet disse søde snegle til deres samling af dyr, og vi elsker dem allerede. T-shirten er råhvid med fuchsia snegle og grønne kanter.

110,-


SIKKERHED

SÅDAN VÆLGER DU

DEN HELT RIGTIGE

AUTOSTOL SPAR

HVAD SKAL MAN KIGGE EFTER NÅR MAN KØBER

400

AUTOSTOL? FÅ SVARET HER

CYBEX JUNO 2-FIX Fremadvendt autostol til børn i vægtklassen 9-18 kg. Monteres med isofix og bilens 3-punktssele. Normalpris: 1.999. Medlemspris:

1.599

TESTVINDER

2013


Undersøgelser viser, at 6 ud af 10 autostole er monteret forkert, og at det ofte er årsag til alvorlige kvæstelser.

Når du skal købe autostol til dit barn, er der flere forhold at tage stilling til, før du træffer dit valg. Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge autostol til dit barn. SKAL STOLEN BRUGES I ÉN ELLER FLERE BILER?

Hvis autostolen skal bruges i flere biler, bør du først og fremmest sikre dig, at stolen kan være i de respektive biler, den skal bruges i. Er den ene bil med isofix og den anden uden, skal du derudover vælge, om autostolen skal være med eller uden isofix. Her bør du vælge stolen efter den bil, den primært skal placeres i. ISOFIX ELLER SELEMONTERING?

Har du mulighed for at vælge en isofixstol, anbefaler FDM, at du gør dette, da testresultaterne viser, at isofixautostole er væsentlig sikrere end selemonterede autostole, samt at risikoen for fejlmontering mindskes. PLACERING PÅ FORSÆDE ELLER BAGSÆDE?

Det er ikke forbudt at placere barnet på forsædet i en fremadvendt autostol. FDM anbefaler dog af sikkerhedsmæssige årsager, at børn altid placeres på bagsædet. SØRG FOR AT STRAMME SELERNE

Når autostolen monteres, skal bilens seler strammes helt til, så stolen sidder godt fast. Husk med jævne mellemrum at tjekke, om selerne skal strammes. Også

autostolens indvendige seler er vigtige at stramme godt til om barnet. En god grundregel er, at der kun lige skal være plads til en flad hånd mellem sele og barn - ikke mere. Selerne ved barnets skuldre skal komme vandret eller lidt oppefra. De må ikke komme nedefra. En sele, der sidder for løst, giver en større belastning på barnet ved en kollision, da barnet ryger frem, inden det bliver stoppet af selen. I værste fald risikeres, at barnet ryger ud af selen.

MONTERING AF AUTOSTOLE Du kan købe autostole både til bagudvendt og fremadvendt placering. Undersøgelser har vist, at den bagudvendte autostol er 5 gange så sikker som en fremadvendt autostol. Ved et sammenstød fordeles påvirkningen af kroppen således langt bedre i en bagudvendt autostol. PISKESMÆLD

Også piskesmældseffekten reduceres stærkt, når barnet sidder i en bagudvendt autostol. Piskesmældseffekten er den kraft, halsen udsættes for ved sammenstød, når hovedet først bliver kastet frem med voldsom kraft og derefter tilbage. Små børn er langt mere udsatte for skader på grund af piskesmældseffekten. Halsmuskulaturen er endnu kun svagt udviklet, og hovedets vægt i forhold til kroppen er 3 gange større hos børn end hos voksne. Den bagudvendte autostol må derfor stærkt anbefales, så længe det overhovedet er muligt i forhold til barnets størrelse. FORTSÆTTES


Du skal huske, at en bagudvendt autostol aldrig må anbringes foran en aktiv airbag. Det er livsfarligt for barnet - og er i øvrigt ulovligt.

PLACERING I BILER MED AIRBAGS

Airbags for passagerer er udformet og dimensioneret til at beskytte voksne. Svenske og amerikanske undersøgelser har vist, at børn - især de mindste - har risiko for at blive dræbt eller alvorligt skadet af en airbag, hvis de sidder foran en, der udløses. Ved køb af ny bil bør man altid vurdere sit behov for transport af børn inden for de nærmeste år. Undersøg, hvor mange airbags bilen har, samt hvilke muligheder der er for at koble dem fra eller få dem afmonteret. FRAKOBLING AF AIRBAG

Hvis du jævnligt kører alene med et mindre og måske uroligt barn i bilen, kan det være en fordel at have barnet på forsædet ved siden af dig. Du skal dog huske, at en bagudvendt autostol aldrig må anbringes foran en aktiv airbag. Det er livsfarligt for barnet - og er i øvrigt ulovligt. I mange biler kan airbaggen frakobles ved hjælp af tændingsnøglen, men man kan ikke stole 100% på en sådan frakobling. Den kan dog anvendes i forbindelse med en fremadvendt autostol. Her skal du så blot køre forsædet så langt tilbage som muligt. Det samme gælder, hvis der ikke er en nøgleafbryder til airbaggen. Airbaggen kan kobles permanent fra i mange bilmodeller, men det må kun gøres af et autoriseret værksted. Problemet med en permanent frakoblet airbag er, at voksne passagerer, der efterfølgende sidder på sædet, ikke er beskyttet af airbag. MONTERING AF STOLEN

Undersøgelser viser, at 6 ud af 10 autostole er monteret forkert, og at det ofte er årsag til alvorlige kvæstelser. Derfor: Læs autostolens brugsanvisning og følg den nøje. Autostolen skal fastspændes så stramt som

muligt, så brug din kropsvægt, mens bilens sikkerhedssele spændes og efterstrammes. SPÆND SELERNE OM BARNET

Alt for mange forældre glemmer at justere autostolens seler, når barnet spændes fast. Principielt bør selen være spændt netop så stramt, at barnet ikke føler ubehag. Det svarer til, at man kan føre en flad hånd ind mellem barnet og selen. Hvis selen er for løs, bliver barnet udsat for en ekstra acceleration og et ekstra smæk, når selen strammes om kroppen. Det betyder en væsentlig større fysisk belastning, der ofte kan resultere i alvorlige indre kvæstelser. I værste fald kan barnet risikere at falde ud af autostolen.

REGLER OG LOVGIVNING Børn under 135 cm i højden skal sidde i en godkendt autostol, når du kører med dem i bilen. HØJDEKRAV FREM FOR ALDERSKRAV

Reglen om, at børn skal være spændt fast i godkendt sikkerhedsudstyr, der passer til alder, størrelse og vægt, gælder alle børn under 135 cm i højden. Er der ikke plads på bagsædet til sikkerhedsudstyr til et tredje barn, kan et overskydende barn på 3 år eller derover nøjes med at anvende bilens almindelige sikkerhedssele, selvom barnet er under 135 cm. UNDER 15 ÅR ER FØRERENS ANSVAR

Føreren skal sørge for, at passagerer under 15 år er spændt fast i det rigtige udstyr. Ellers koster det et klip i kørekortet.

FORTSÆTTES


CYBEX SIRONA Bagudvendt autostol til børn fra 0-18 kg. Kan vendes og bruges fremadvendt fra 9 måneder. Normalpris: 4.299. Medlemspris:

3.439

SPAR

860

««««« FIK 5 STJERNER I ‘SIKKERHED’ I FDM’S TEST I 2013

SE MERE I FDM’s netbutik finder du et stort udvalg af autostole i alle vægtklasser: NETBUTIK.FDM.DK


««««« FIK 5 STJERNER I “SIKKERHED” I FDM’S TEST I 2008

RÖMER BABY-SAFE SLEEPER Sikker og ergonomisk babyautostol, hvor barnet transporteres liggende. Velegnet fra fødslen til ca. 6 måneder. Normalpris: 1.899. Medlemspris:

1.519

SPAR

380

BØRN I VAREBILER OG STATIONCARS

I-SIZE - EN NY STANDARD

Reglerne for fastspænding af børn i autostole eller på selepuder gælder også for varebiler. Det er ikke tilladt at køre med passagerer i varerummet. Hvis familien består af 2 voksne og 1 barn, skal der være mindst 3 fastspændingsmuligheder, så alle kan anbringes sikkert.

Fra den 1. oktober 2013 er i-Size en ny standard for godkendelse af sikkerhedsudstyr til børn i biler. Godkendelsen omfatter kun nye autostole, der fastgøres med isofixbeslag.

I stationcars, der kører på hvide plader, kan man på et autoriseret værksted få monteret seler til fastspænding af en autostol bagerst i bilen. BARNET MED I TAXI

Taxien har ikke pligt til at medbringe sikkerhedsudstyr til børn. Ifølge loven må et barn alligevel medtages, men kun på bagsædet. Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler, uanset om de passer perfekt til barnet eller ej.

Den nye godkendelse vil fungere sideløbende med den nuværende godkendelse. Autostole mærket med ECE 44-03 eller 44-04, som bruges i dag, vil fortsat være fuldt lovlige at sælge og anvende. På nuværende tidspunkt er der et begrænset udvalg af i-Size autostole på markedet, men der kommer løbende flere, efterhånden som der kommer nye biler på markedet, og producenterne får godkendt nye autostole efter den nye standard. Læs mere om autostole og børns sikkerhed i bilen på WWW.FDM.DK


TESTVINDER

2011

RÖMER BABY-SAFE PLUS SHR II Isofixbaseret autostol til de mindste, der giver den absolut mest optimale beskyttelse. Normalpris: 2.699. Medlemspris:

2.159

SPAR

540

HVAD ER ISOFIX? Isofix er to fastforankrede u-bøjer, som sidder skjult mellem bilens sæde og ryglæn. Autostolen monteres nemt ved at klikke stolens isofixbeslag fast på u-bøjlerne. Isofix reducerer autostolens bevægelser, minimerer monteringsfejl og giver optimal beskyttelse ved hjælp af den faste forbindelse mellem autostolen og bilen. Kun ca. 30% af de selemonterede autostole er monteret korrekt. Ved anvendelse af isofixsystemet er det derimod 96%, der monteres rigtigt. Isofix har desuden den ekstra fordel, at det er nemt og hurtigt at montere/afmontere autostolen. Har din bil ikke isofixbeslag, bør du ikke vælge en isofixautostol. Så er en korrekt selemonteret autostol et sikrere valg. Er du i tvivl, om din bil har isofix, kan du enten kigge i bilens instruktionsbog eller tjekke, om du kan mærke de to u-formede isofixbøjler mellem bilens sæde og ryg..


INDRETNING

ET SKØNT VÆRELSE

TIL DIT BARN I webshoppen LAERKEOGLILLEBROR.DK finder du et stort udvalg af skønne ting til dit barns værelse i spændende mærker som Sebra, Ferm Living, Smallstuff, Opal London, by Klip Klap, Roommate og mange flere. “Da jeg fik muligheden for at købe webshoppen en sen vinteraften i starten af 2014, øjnede jeg en enestående mulighed for selv at stå bag disken og sælge børneinteriør”, fortæller ejer Jeanet Olesen. “Med købet at Laerkeoglillebror.dk kunne jeg kombinere min interesse for interiør til børneværelser og hjemmet med det, jeg brænder for fagligt – personligt salg, personlig service og lysten til at udvikle det hele sammen med kunderne”, fortæller Jeanet og fortsætter: “Det er min ambition ikke kun at tilbyde prdukter til børneværelset men også have masser af varer, som passer til hjemmet. De små bliver større, så der skal også være noget, som frister både mor og far”.

På de følgende sider kan du se et lille udpluk af de skønne ting fra webshoppen. Du finder mange flere uundværlige ting på WWW.LAERKEOGLILLEBROR.DK

STABLEKASSER

Søde stablekasser fra Smallstuff med dyremotiver.

149,-


INDRET BØRNEVÆRELSET MED DE SKØNNESTE TING FRA

LÆRKE OG LILLEBROR

PUDE

Hæklet rund Petrol Star pude fra SmallStuff. 40 cm.

199,-

SENGERAND

Kvalitets sengerand fra SmallStuff i petrol.

RYGSÆK

599,-

Sød lille børnehave rygsæk til mindre børn fra SmallStuff.

149,-

TÆPPE

Flot rundt hæklet gulvtæppe fra SmallStuff med stjerne.

699,-


PUSLESPIL

Sebra puslespil i træ med alfabetet i flotte pastelfarver. God træning af finmotorikken, når brikkerne skal sætte på plads.

299,-

SPEJL

Lad barnet udfordre sin fantasi med dette sjove spejl fra Done By Deer.

249,95

PIXI HYLDE

Done By Deer Pixi hylde i flot turkis farve. Passer til de små Pixi-bøger.

99,95

SENGETØJ

Lækkert blødt kvalitets babysengetøj fra SmallStuff i flot nyt design.

249,-


PUDE

PUSLETASKE

SmallStuff unisex pusletaske i flot sort læder med 2 udvendige lommer.

En skøn pude med kaninhoved og hængeører fra Ferm Living.

299,-

1.499,-

TØJDYR

Sødt tøjdyr fra Done By Deer, som kan stå oprejst på gulvet, på hylden eller i babysengen.

229,95

HAGESMÆK

Hagesmæk/savlesmæk i lækker kvalitet fra SmallStuff. Køb 4 og betal kun for 3.

39,-


LEGEGULV

Sebra legegulv i flotte pastelfarver til pigeværelset. 122 cm.

AMMEPUDE

499,-

Done By Deer ammepude udformet som en sjov flodhest med lyserøde og hvide striber.

499,95

LAMPE

Flot dekorativ rosa trælampe udformet som et rådyr fra danske Ferm Living. Perfekt til børneværelset.

499,95

TÆPPE

Play-Fold-Bird tæppe model Alisan fra danske Fabelab. Et tæppe, en sovepose og en fugl - kun fantasien sætter grænser.

699,-


GYNGE

Super lækker Done By Deer gynge i træ til børneværelset. Den flotte gynge er fremstillet i lakeret sort træ og leveres med blød nylon til ophængning.

399,95

GYNGEHEST

Alle børn elsker Rocking Rhino gyngehesten fra Done By Deer. En skøn gyngehest udformet som et næsehorn i lyst træ og med læder polstret sæde.

1.499,95


BADEKAR

PUJ Flyte er et genialt sammenklappeligt badekar til de mindste, perfekt til at sætte ned i håndvasken og bade din lille baby. Bagefter er det nemt at klappe sammen, så det ikke fylder noget at opbevare.

299,-


SHAMPOO

Ananas shampoo fra Cool-Kidz specielt til langt hår. Mildt rensende med antistatisk effekt. Beskytter, styrker og nærer det lange hår.

149,-

IPAD COVER

Med et MyTelly iPad cover fra FunWithFelix sikrer du, at din iPad er godt beskyttet, når dit barn bruger den.

299,-

PUDE

Brug Mr. Inka Snake fra Ferm Living som en hyggeligt sengerand i vuggen, og dit barn vil have en ven for livet.

649,-

PUSLEPUDE

Blød og lækker puslepude fra Done By Deer med flotte tegniner af flodheste.

349,95


MINDER FOTOGRAFERING

FOR LIVET I dag har mange forældre travlt med at tænke på, hvorvidt deres barn har det nyeste nye af legetøj og det smarteste og mest moderne tøj. Ofte glemmer de dog at skabe de minder, de skal kigge tilbage på, den dag deres børn ikke er børn mere.


FÅ TAGET NOGLE FLOTTE BILLEDER HOS FOTOGRAFEN SOM BLIVER SKØNNE

MINDER FOR LIVET


SPAR

750 KRONER

De første 87, der booker en tid i maj måned, får en gratis fotosession helt uden købepligt. LÆS MERE OG BOOK TID PÅ WWW.POZE.DK


Billeder er den bedste måde at mindes på. Vi lever i en tid, hvor kameraet nærmest er fastmonteret på os i form af den indbyggede fotofunktion i vores telefon. Denne er altid indenfor rækkevidde, klar til at blive taget op af lommen, så man kan knipse løs og fange de stunder, man ønsker at forevige. vil gerne være med til at forevige dine minder og give dig noget helt unikt - et stykke personlig kunst, der kan hænges op og vises frem i mange år. POZE PHOTOGRAPHY

Poze Photography søger at fange de små, særlige øjeblikke og det specielle glimt i øjet, der kendetegner netop dit barn. Og skabe billeder, der ikke blot er minder, men billeder med personlighed.

ET FOTOSTUDIE? ER DET NOGET FOR MIG? Flere er af den opfattelse, at et professionelt fotostudie er noget, der kun hører de rige, berømte og modellerne til. Nogle ser det som et koldt og klinisk sted, hvor fotograferingen nærmest er overstået, før den er begyndt. Denne anskuelse gør, at mange i stedet vælger at tage deres børn med ned i nærmeste storcenter for at få taget billeder. Her vil de stå i kø for at få taget billeder i to forskellige opstillinger med et barn, der egentlig bare gerne ville lege og på ingen måde har lyst til at vente på, det bliver deres tur. Poze Photography bestræber sig på at give dig den absolut bedst mulige oplevelse. Studiet er derfor indrettet i rolige omgivelser, der giver dig og dit barn mulighed for at slappe af samt at amme og pusle omkring barnet.


Der er hverken stress på forælder eller barn for at få presset et smil frem. Der bliver brugt den tid, der skal til, for at skabe trygge rammer for barnet. Det skal være en sjov og afslappet oplevelse, da det er sådan, man får de klart bedste resultater og fanger de bedste øjeblikke.

FOTOGRAFERING PÅ BARNETS PRÆMISSER Med et af Danmarks største fotostudier er der plads til, at dit barn kan lege, danse, cykle, løbe - hvad end det skulle være. Du har desuden mulighed for at medbringe yndlingsbamsen, yndlingskludetæppet eller yndlingskjolen. Hos Poze Photography er fotograferingen på barnets præmisser, og ingen fotografering er ens. Derfor er der ingen faste skabeloner, der dikterer, hvorledes billederne skal tages eller redigeres – der kigges derimod på det enkelte billede, barn og situation.

KVALITETEN ER AFGØRENDE Du har garanteret uendeligt mange billeder liggende af dit barn med fantastiske udtryk. Men så snart billederne kommer på print, er ”glimtet i øjet” forsvundet, det er blevet betydeligt mere sløret, og farverne matcher ikke de farver, du ser, når du har billedet på en skærm. Du risikerer at have spildt penge på billeder, som du grundet en ringe kvalitet måske aldrig får brugt. Poze Photography redigerer og producerer alle billeder selv. Det giver muligheden for at opfylde nøjagtig dine ønsker, hvad enten dette skulle være billeder i farve eller sort/hvid, om du vil have store billeder til ophæng eller et mindre et til tegnebogen, eller om der skulle være et lille sår, du ønsker retoucheret væk. Poze Photography garanterer en kvalitet, der vil bestå i flere generationer. Derfor er billederne ikke blot et billede, men en investering i et minde, der holder resten af livet.HVILKE BILLEDER SKAL DU SÅ VÆLGE? Denne beslutning er en, du ikke kommer til at stå alene med. Under hele udvælgelsen vil du ledsages af en professionel fotograf, som kan give dig den vejledning, du har behov for. Fotograferne arbejder med børn hver dag, og de elsker det, de laver. De har en kæmpe passion for fotografering og brænder for billeder og fortællingen i disse.

HVORFOR? HVORFOR IKKE? I stedet for at spørge dig selv ”Hvorfor?”, så prøv at spørge: ”Hvorfor ikke?”. Det er umuligt at vide, hvad man går glip af, før man har prøvet det. Tøv derfor ikke med at booke en tid.


SPAR 750 KRONER Lige nu kan du spare 750 kroner på en fotosession hos Poze Photography. De første 87, der booker en tid i maj måned, får en gratis fotosession helt uden købepligt. BOOK EN TID PÅ WWW.POZE.DK


PASNING

HVEM SKAL PASSE DIT BARN? Skal dit barn i vuggestue eller dagpleje, når du er færdig med at holde barsel? Der er fordele og ulemper ved begge dele. Her kan du læse om 13 mødres erfaringer, og hvorfor de valgte, som de gjorde.


BØRNEHAVE ELLER VUGGESTUE? HVAD SKAL MAN VÆLGE?


Nogle dagplejere har et hjerte af guld, når det gælder andres børn, og det giver noget tryghed. Andre - tja, jeg har været på besøg hos en dagplejer, hvor min yngste absolut ikke skulle passes.

DAGPLEJE

DAGPLEJE

+

VUGGESTUE

VI HAVDE VERDENS BEDSTE

dagplejer for os. I starten var datteren hos en, som var skide sød, men hun var konstant syg, så det fungerede bare ikke.

MIN SØN VAR I DAGPLEJE,

Så hun blev flyttet lidt rundt og endte så ved denne fantastiske person, som i dag er en god ven af familien.

Min datter var i dagpleje, til hun blev 1½ år. Så kom hun i vuggestue i storebrors institution. Så havde vi kun ét sted, vi skulle hente.

Det kræver, man kan med personen, og at man er indstillet på gæstedagpleje ved sygdom og eventuelt ferie. TUMLING

DAGPLEJE

De ville ikke have haft glæde af eller godt af en vuggestue. Men børn og forældre og ikke mindst vuggestuer er jo forskellige.

til han blev 2½ år. Derefter kom han i vuggestue i en integreret institution, hvor han også kunne gå i børnehave.

Min mening er, at dagpleje er det allerbedste, frem til de er 2½ år. Der er meget mere omsorg og hjemligt end i vuggestuen. Fra de er 2½ år, har de brug for mere action, og så er vuggestue rigtig fint. TRINE

MINE BØRN ER DAGPLEJEBØRN.

EVA

VUGGESTUE

Det med gæstedagpleje ved sygdom og ferie har været for meget forandring for dem. Så det, at vuggestuen er MINE BØRN ER VUGGESTUEBØRN.


samme sted uanset sygdom, og at der altid er en voksen, de kender, har været det vigtigste her. Jeg vil dog sige, at der er stor forskel på de forskellige vuggestuer/dagplejere. Så det handler jo om at komme ud og mærke efter. ANOBANANO

FLERE VÆLGER VUGGESTUE FREM FOR DAGPLEJE

af vuggestue. Begge mine har gået i en, og det har været et bevidst fravalg af dagpleje. Dog overvejede vi dagpleje til den mindste, da han havde en meget vanskelig start på livet og var mere indlagt end hjemme.

Tal fra Danmarks Statistik fra 2014 viser, at flere børn i 0-2 års alderen kommer i vuggetue. Tallene viser, at andelen af 0-2-årige i dagpasning er steget fra 66,1% til 67,9% fra 2008 til 2013. Fra 2008 til 2013 er der kommet 7.679 flere børn i 0-2 års alderen i vuggestue, mens antallet af børn i dagpleje i samme periode er faldet med 16.843.

Men det tiltaler mig, at der er mange børn, de kan lege med hver dag og ikke kun i legestuen. Der er flere voksne at gå til - både for barn og forældre. Hvis nu ikke kemien lige er der, synes jeg, det kan være noget problematisk.

Der er lavet en undersøgelse, der viste, at børn fra vuggestue generelt klarer sig bedre end børn fra dagpleje i skolen.

VUGGESTUE

JEG ER KLART TILHÆNGER

METTE

VUGGESTUE

og har bevidst valgt dagpleje fra. Mest fordi i vuggestuen var der flere jævnaldrende at lege med og forskellige pædagoger med forskellig indgangsvinkel. Plus det med gæstedagpleje ville være en kæmpe stressfaktor for mig. Men jeg tror, at det meget afhænger af de konkrete tilbud, der er i nærheden. VI VAR GLADE FOR VUGGESTUEN

Jeg har en veninde, hvor eneste vuggestue i nærheden bare ikke virkede særligt god, så derfor valgte de dagpleje. Et andet vennepar flyttede fra dagpleje til vuggestue, fordi de havde dårlig kemi med dagplejeren. Vi var ude at besøge 5 vuggestuer, og det var kun de 2, vi havde en god fornemmelse med. Jeg tror også, det afhænger af, hvordan ens barn er, og hvad man selv er mest tryg ved. Jeg synes, overgangen til børnehave må være mindre voldsom, når man har gået i vuggestue. Vores datter er startet i børnehave med 64 børn uden problemer. Jeg tænker, det ville have været vildt at gå fra 4 til 64 fra den ene dag til den anden.

Mit råd vil være at tage ud og kigge på begge dele og så lytte til mavefornemmelsen. Og ovenstående er på ingen måde ment som en sviner af dagpleje. Det har jeg intet belæg for, eftersom vi kun selv har prøvet vuggestue. MILSTER

DAGPLEJE

om, at jeg ville vælge dagpleje. Jeg har selv 3 skolesøgende børn, som alle har været i dagpleje frem til børnehavestart som 3-årige. JEG VAR IKKE ET SEKUND I TVIVL

I dagplejen får de nærvær, men først og fremmest ro. Jeg ville end ikke overveje vuggestuen. Jeg kan under ingen omstændigheder forestille mig, at et 1-årigt barn har godt af en decideret institution, med hvad deraf følger. Jeg ved godt, alle ikke er enige, og jeg ved også godt, at der for nylig er lavet en undersøgelse, der peger på vuggestue som det bedste. Om ½ år kommer der formentlig én, der peger på dagplejen. FORTSÆTTES


VUGGESTUE

VUGGESTUEBØRN KLARER SIG BEDRE I SKOLEN Børn, der har gået i vuggestue, får højere karakterer i dansk og matematik ved folkeskolens afgangsprøve og har en større sandsynlighed for at begynde på en ungdomsuddannelse efter 9. klasse end børn, der har gået i dagpleje. Det viser en rapport fra 2013 udarbejdet af 2 professorer fra Institut for Økonomi ved Aarhus Universitet og finansieret af pædagogernes fagforening BUPL. Børnene, der har gået i vuggestue, får i gennemsnit 0,5 karakterpoint højere i dansk og 0,3 højere i matematik.

Eneste minus ved dagplejen er, når hun er syg, og man skal have barnet i gæstepleje. Det prøvede jeg et par gange og brugte derefter omsorgsdage eller meldte mig selv syg for at kunne være hjemme. KIRSTEN

VUGGESTUE

JEG HAR HAFT BEGGE MINE i vuggestue - et bevidst

valg, vi var meget glade for. Samme meget kompetente og kærlige voksne, samme rammer ved sygdom, roligt miljø med relativt små stuer men mulighed for, at de kunne bevæge sig rundt i resten af den integrerede institution. I forhold til vores arbejde, hvor vi ikke har samme tid fri hver uge, ville det være en stressfaktor med vuggestue for os plus gæsteplejer, legestue (der har haft ret dårlige kår i vores kommune) og rigtig dårlige erfaringer fra flere bekendte i kommunen, var det overhovedet ikke noget, jeg ville begive mig ud i. Havde jeg haft børn med behov for mindre og meget rolige omgivelser, havde jeg måske overvejet det. MARIA

jeg kender, der har haft børn passet i dagpleje, har fortalt, at deres børn - og dem selv - fik et kæmpe chok, da de startede i børnehave, og overgangen var meget svær. STØRSTEDELEN AF DE FORÆLDRE,

Uanset hvor god og dejlig en dagplejemor er, har hun altså kun to hænder, og uanset om dit barn er det lille eller det store i hendes flok, ville hun ikke kunne imødekomme barnets behov for f.eks. at følge egen soverytme eller udfordre og gøre børnehaveklar. Og tænk, hvis I ikke kunne lide hende. Eller at dit barn ikke kunne. Eller at hun ikke kunne lide jer. Og så er hun syg eller skal have fri og ferie, og I bliver ringet op kl. 6, at I skal møde i gæstedagplejeren i stedet. Nej, I kan vist godt høre, hvad jeg hælder mest til :-) Jeg synes nu også, at uddannet personale er at foretrække. LENE

VUGGESTUE

der viste, at børn klarer sig bedre sidenhen, hvis de har gået i vuggestue fremfor dagpleje. Det er noget med, at de lærer mere af andre børn end af en voksen. DER VAR NETOP EN UNDERSØGELSE,

Vi var selv på barsel og orlov, til vores børn var ca. 1½ år, så de startede direkte i vuggestue. Jeg brød mig ikke om tanken om at sætte børn i institution, der ikke har et sprog eller kan gå eller spise selv endnu. LN1973

DAGPLEJE

valgt dagpleje, da jeg synes, det virker meget mere som et lille hjem og roligt og trygt for så små børn. Der er nogle dagplejemødre, som jeg bestemt IKKE ville sende mit barn hen til (ligesom der er børnehaver, som jeg ikke ville sende mit barn hen i). VI HAR BEGGE GANGE

Så vi har begge gange gjort et kæmpe forhåndsarbejde for at finde den dagplejer, som vi følte passede bedst kemi-mæssigt sammen med vores børn. Derfor endte vores 2 børn også hos hver deres dagplejemor, da det er 2 vidt forskellige børn, vi har.


Begge gange har været en kæmpe succes uden noget som helst at sætte en finger på. Men det er jo et temperamentsspørgsmål, og der er fordele og ulemper ved begge dele. Så følg din mavefornemmelse.

Nr 3 trivedes som en fisk i vandet, da hun kom i vuggestue. Hun fik en masse ud af at være sammen med både jævnaldrende og lidt ældre børn.

MUTTI

Jeg har haft mine børn i en helt fantastisk vuggestue og jeg har på intet tidspunkt overvejet dagpleje.

Hvad, der er bedst, afhænger af barnet, af en selv og af stedet. Nogle dagplejere har et hjerte af guld, når det gælder andres børn, og det giver noget tryghed. Andre - tja, jeg har været på besøg hos en dagplejer, hvor min yngste absolut ikke skulle passes. Jeg har mødt dejlige, engagerede pædagoger og medhjælpere - og det modsatte.

Jeg synes, der er mange fordele ved vuggestue, f.eks uddannet personale, flere voksne, så der altid er en ledig arm, samme sted ved sygdom og ferie (jeg ved ikke, om der er vuggestuer, der holder tvungen sommerferielukning, men det var vi ikke udsat for).

Det har for mig handlet en del om kemi, uanset om det var dagpleje eller institution. Det har betydet og betyder meget for mig, at mine børn er omgivet af voksne, der vil dem, ser dem, som de er, og gør en indsats for at hjælpe og støtte dem efter behov.

VUGGESTUE

PERNILLE

DAGPLEJE

+

Når alt andet en dag er glemt, vil jeg stadig huske en håndfuld voksne, der har haft stor og positiv betydning for mine børns udvikling. VUGGESTUE

men åbningstiderne passede ikke til vores arbejdstider. Vi ønskede vuggestue til de 2 yngste, men min nr. 2 kom i dagpleje på grund af manglende vuggestuepladser. Det var så nok også det bedste for hende. Hun var ikke klar til tumulten i en institution som helt lille (1 år). VI ØNSKEDE DAGPLEJE TIL DEN ÆLDSTE,

Så skriv op til begge dele - tag ud og se nogle steder, tal med andre om dagplejerne. Så finder du forhåbentlig den rette løsning for dit barn - en løsning, du er tryg ved, for det betyder meget for barnet. LENE


SIKKERHED

TÆNK SMÅT LEG SIKKERT Småbørn putter ofte legetøj i munden. Men små genstande udgør en risiko for, at et barn kan blive kvalt. Derfor har Sikkerhedsstyrelsen sat gang i en informationskampagne, der skal gøre forældre opmærksomme på risikoen ved småt legetøj og andre små genstande.


PAS PÅ! TÆNK SMÅT HVIS DIT BARN SKAL LEGE SIKKERT


Småbørn undersøger verden med fingre, øjne og ører, men det meste skal også smages på, så pas på med småtingene. Tænk småt, hvis dit barn skal lege sikkert.

Forældre er ikke altid klar over, hvad der kan være farligt for små børn. Små børn putter alting i munden, men mange småting kan være farlige, hvis de forhindrer barnet i at trække vejret. “Nogle genstande kan man bedømme på øjemål, men vil man være sikker, er det klogt at teste smådelene”, siger Mette Cramon, der er kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen.

TEST LEGETØJET Et konkret element i kampagnen er derfor en legetøjstester, som kan bruges af forældre, der vil sikre sig, at knapper, bolsjer, terninger og andre smådele ikke udgør en risiko for kvælning. Legetøjstesterne vil blandt andet blive tilbudt til de kommunale sundhedsplejer og dagpasningstilbud, så disse kan bistå med formidling af budskabet om ”Tænk småt - leg sikkert”. På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside WWW.SIK.DK kan du finde en lille humoristisk film om, hvad der kan ske, hvis man ikke passer på med småtingene. Filmen vil også blive vist på skadestuer, på Facebook og andre steder, hvor småbørnsforældre kommer forbi.

Du kan printe legetøjstesteren fra WWW.SIK.DK/ LEGSIKKERT. Her er der desuden samlet nyttig information til småbørnsforældre, så det er let at få overblik over, hvordan man kan gøre hverdagen sikker for de yngste. Legetøjstesteren vil i maj måned desuden også kunne fås i butikker, som sælger børneomsorgsprodukter.

PAS PÅ RUNDE OG OVALE FORMER Selvom nogle runde bolde og æggeformer er for store til legetøjstesteren, så er de farlige alligevel, fordi genstande med runde og ovale former kan sætte sig fast bagerst i barnets mund og spærre for lufttilførslen. Mennesker har en refleks i halsen, som låser genstande med runde og ovale former fast, hvis man får det ind bagest i munden. Får dit barn derfor en bold eller en æggeformet genstand galt i halsen, kan den være svær at få ud uden at gøre barnet fortræd.

VÆR MED I SIKKERHEDSJAGTEN Har du blik for, hvad der er sikkert, og hvad der er farligt? På WWW.SIK.DK/LEGSIKKERT kan du teste dine evner til at finde det, der udfordrer sikkerheden for 0-3-årige børn i hjemmet. Deltag i sikkerhedsjagten, gå på opdagelse og find ud af, hvor børnesikker du er.

GODE RÅD PÅ FACEBOOK Facebooksiden TÆNK SMÅT - LEG SIKKERT retter sig mod småbørnsforældrene og har børnenes sikkerhed som hovedtema. Find siden og like den, så du kan følge med i de gode råd og idéer. Du kan også kommentere og dele dine egne sikre idéer.


Legetøjstesteren svarer til en barnehals. Den måler 3,17 cm i diameteren, 2,54 cm på den korte side og 5,71 cm på den lange side.1. KLASSE TEGNER TIL KAMPAGNE Eleverne i 1. klasse på Sankt Nikolaj Skole i Esbjerg har tegnet illustrationerne til en ny landsdækkende kampagne. Deres streger pryder nemlig kampagnen ”Tænk småt - leg sikkert” om små børns sikkerhed. Babyerne falder ned fra træerne, soldaterne slås, og der er ild i træerne på de flotte tegninger fra 1. klasse på Sankt Nikolaj Skole. Børnene i klassen har hjulpet med at forme det visuelle udtryk i Sikkerhedsstyrelsens nye kampagne om små børns sikkerhed. “Det handler om børns sikkerhed i børnenes univers. Derfor er der ingen, der er bedre end børnene selv til at vise med deres egne tegninger, hvad de synes sik-

kerhed handler om. Vi er rigtigt glade for, at vi har fået hjælp af sådan nogle dygtige børn til at skabe det her univers”, siger Mette Cramon, kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen. Eleverne har hver især lavet tegninger af det, de forbinder med sikkerhed, eller hvad de opfatter som farligt. Børnenes tegninger skaber den røde tråd i kampagnens visuelle udtryk i småbørnsuniverset på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside WWW.SIK.DK og på sociale medier som FACEBOOK og NETBABY.DK. Kampagnen sætter fokus på, at 0-3-årige børn kan blive kvalt i små genstande, og den vil i starten af maj rulle over skærmen på landets skadestuer, på onlinemedier og hos landets sundhedsplejersker, hvor man også vil kunne få udleveret en gratis legetøjstester.

HENT MERE VIDEN På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside er der information både til professionelle og forbrugere: WWW.SIK.DK

er et særligt informationsområde for forældre til 0-3-årige børn. Her kan der findes hjælp til at sikre de yngste en sikker hverdag. WWW.SIK.DK/LEGSIKKERT


CAKE SMASH Den perfekte første fødselsdag hos fotografen.

Den første fødselsdag er noget helt specielt, og den skal selvfølgelig fejres med manér. En utraditionel fødselsdag kunne være at tage til fotografen til en Cake Smash. Det er en hylende sjov og uforglemmelig måde at fejre den første fødselsdag og samtidig få taget uforglemmelige billeder, man kan grine og smile af igen og igen. Vi var med på sidelinjen, da Olivia fejrede sin 1 års fødselsdag hos Marylou Studio. Der var pyntet op med farverige flag og bagt en kæmpe cupcake, som indbød til at blive spist (og smadret).Jeg nupper lige pynten.

Uhm, den smager faktisk

ret godt.

Hey, det er sjovt det hér!

Jeg tager lige en bid mere.

le hånden ind i kagen?

Gad vide om jeg kan få he


Hov! Hvem har lagt kage

lige der, hvor jeg skal stå? Hmm, hvem mon skal ryd

de op? Det bliver ikke mig!

FAKTA Fotografen sørger for en unik fødseldagscupcake og pynter op med flag. I kan selv være med til at vælge farve osv., så det bliver helt personligt. En Cake Smash session varer ca. 75 minutter. Se mere info og priser på WWW.MARYLOUSTUDIO.DKNyfødt fotografering Du har ventet og ventet, og endelig er din lille baby her. Dagene flyver afsted, og man glemmer hurtigt alt om tid og sted. At komme afsted til fotografen er det sidste, man tænker på, men kan man finde overskud til det, kan man få taget helt fantastiske billeder.

En nyfødt session er bedst, når din baby er mellem 5–10 dage gammel. Der har de stadig bevaret noget af den dejlige rynkede og foldede hud fra fødslen. I den alder sover de også mere, og det er nemmere at få dem til at “posere”, så du får de sødeste og mest mindeværdige billeder.

Ved en nyfødt session giver jeg jer rigtig god tid til amning, bleskift og omsorg - og ikke mindst til at få taget helt uforglemmelige billeder, I vil kigge på igen og igen.


KONKURRENCE

VIND ET SKØNT

LEGEGULV Du kan vinde dette skønne Sebra legegulv fra LAERKEOGLILLEBROR.DK til en værdi af 499 kroner. Vælg mellem rosa og blå.

VÆRDI:

499,-

KLIK HER for at deltage i konkurrencen


FÅ EN DEJLIG BABYPAKKE

GRATIS! Du betaler kun 39 kroner i porto og ekspedition

VÆRDI :

+

397,Skønt puslingetæppe fra Hjorth i super blød kvalitet. Værdi: 249 kroner.

+

Den lille bog om sprog med inspiration til lege og aktiviteter, som kan stimulere dit barns sproglige udvikling. Værdi: 99 kroner.

Farverig blomst fra Lamaze med knitrelyde i bladene, som stimulerer dit barns sanser. Værdi: 49 kroner.

KLIK HER

OG BESTIL DIN

GRATIS

BABYPAKKE


FLERE GRATIS MAGASINER Der er meget mere gratis læsestof til dig om graviditet og små og store børn. I magasinet GRAVIDA finder du alt om den positive graviditet og fødsel. I MIN BABY kan du læse alt om det bedste vi har, og DIT BARN handler om de store unger. Du kan læse alle de nyeste og tidligere udgaver af magasinerne på www.lifemags.dk - og det er naturligvis helt gratis!

GRATIS TIL DIG