Page 1

Personlige babygaver med livslang værdi

Gem dit barns milepæle

Se mere på www.uniqpuzzle.dk


GAVEIDテ右R

UNIKKE TIL

gaver UNIKKE bテクrn


GAVEN HVOR INDHOLDET SKABES AF DIG

Memozz er en helt anderledes og unik måde at bevare minderne på. Livet er fuld af hændelser, som er værd at mindes, og Memozz er den unikke gave til glæde og erindring livet igennem.


midterplade

Omdrejningspunktet på Memozz er midterpladen. Her indgraveres barnets navn og eventuelt fødselsdato. På bagsiden af midterpladen er der indgraveret serienummer.

Memozz fra Uniqpuzzle er en helt unik og anderledes måde at gemme barnets milepæle til erindring og glæde livet igennem. Med Memozz kan du løbende gemme små og store milepæle i barnets liv i takt med, at de sker. En kærkommen gaveidé til dem, der ønsker et varigt minde med løbende aktivitet og aktualitet. DESIGNGRAVERING

Du har flere valgmuligheder i at dekorere din midterplade. Et sødt bamsemotiv, stjernetegnet eller en fotogravering efter dit skønneste babyfoto.

GEM DIT BARNS MILEPÆLE

MATERIALE OG TEKNIK

Memozz er produceret i 2 mm højglanspoleret rustfrit stål. Inden gravering poleres hvert enkelt emne manuelt, således at brikkerne fremstår flotte og spejlende.


RAMME

Memozz præsenteres flot i en ramme efter dit valg. Du kan få Memozz i de flotte svæverammer sølv/sort, hvid mat, sort mat eller mahogni ramme,

Vælg imellem forskellige dekorative designs samt den ramme, du synes bedst om, og skab din Memozz, lige som du ønsker den. Bestilling foregår hurtigt og enkelt direkte på â www.memozz.dk

mindebrik

Mindebrikkerne er grundstenene i at skabe barnets unikke mindesmærke. Her gemmer du barnets milepæle og begivenheder, efterhånden som de forekommer.

FÅS OGSÅ SOM NØGLERING

ÅRSBRIK

Du kan vælge at få en abonnementsordning, hvor du automatisk får tilsendt en brik hvert år kort før barnets fødselsdag. Ordningen er naturligvis ganske uforpligtende.


En anden god gaveidé fra Uniqpuzzle er den flotte Timezz, der ligesom ved Memozz gemmer barnets milepæle og derved laver en mindeplade for store og små begivenheder i barnets liv. Timezz produceres i en kombination af børstet og højglanspoleret stål. Dette giver en helt speciel og flot designmæssig effekt. Der findes to størrelser på rammerne med plads til henholdsvis 10 eller 20 begivenhedsbrikker. Rammerne er svæverammer med sølvkant, og den produceres på eget værksted i miljøcertificeret rammetræ i flot kvalitet. Indmaden er i sort velour med forhåndstegnet kontur af brikkerne i overfladen, så du let kan placere fremtidige brikker. Læs mere om Timezz her: â www.TIMEZZ.dk

SUPER GAVEIDÉ


På topbrikken kan du vælge mellem standardmotiver eller en personlig TOPBRIK variant, hvor et billede af barnet På topbrikken kan du vælge mellem standardbliver indgraveret. motiver eller en mere personlig variant, hvor et billede af barnet bliver indgraveret.

42,793 mm

begivenhedsbrik

Begivenhedsbrikken består af 2 dele: • Databrikken hvor dato/navn etc. bliver individuelt graveret. • Brik med selve begivenheden med beskrivelse af den valgte milepæl og et passende motiv.


VIL DU VIDE MERE? Læs meget mere om Memozz og Timezz fra Uniqpuzzle her: â www.uniqpuzzle.dk

Memozz  
Memozz  

Annonce og artikel om Memozz og Timezz til GRAVIDA #5.