a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Velkommen til Littlesam.dk Danmarks nye sted til børn i alderen 0-6 år. Gå på opdagelse i vores mere end 1000 produkter.


SHOPPING

DET BEDSTE

TIL DIT BARN har et stort udvalg af praktisk babyudstyr, skønt babytøj og sjovt legetøj til dit barn. På de følgende sider kan du se et lille udpluk af sortimentet. LITTLESAM.DK


ƒ LASTBIL

Fisher-Price lastbil med sjove lys- og lydfunktioner. Med 4 forskellige former i hver deres farve, som kan sorteres, stables og kastes med. De små kan undersøge, om de kan finde de passende huller til hver af formerne, så lastbilen kan blive fyldt op. Så er det bare at tippe vognen, så klodserne bliver læsset af.

279,-


TANDBØRSTE „

MAM babytandbørste med Safety Shield, der forhindrer børsten i at nå for langt ind i babyens mund. De røde børster angiver nyttigt den anbefalede mængde tandpasta. Fås i 3 forskellige farver.

 SUT

Filibabba Moments sut med symmetrisk suttehoved lavet af silikone. Sutterne findes i 15 smukke farver og i 2 forskellige størrelser, 0-6 måneder og +6 måneder. Leveres i en steriliserings boks, der også kan bruges til opbevaring af sutterne. 2 stk.

59,-

59,-

‚ SIKKERHEDSGITTER  STARTSÆT

MAM Easy Start Anti Colic er den ideelle flaske til et nem skifte mellem bryst og flaske takket være den silkebløde SkinSoft tud. Sættet indeholder 2 stk. 160 ml flasker, 2 stk. 260 ml flasker, 1 start sut og 1 blød flaskebørste. Fås også i lyseblå.

359,-

Sikkerhedsgitter fra Safety 1st, der kan åbnes i begge retninger. Det nye håndtagdesign muliggør åbning og lukning med én hånd.

449,-


‚ KLAPVOGNSKÆDE

Tiny Love klapvognskæde med søde dyr og ting fra skoven. Spiller 4 forskellige melodier, som kan aktiveres af baby.

279,-

 PUSLETASKE

Praktisk pusletaske fra Filibabba med 4 store lommer indvendigt samt 2 åbne lommer og 1 lomme med lynlås udvendigt.

449,-

‚ SENGETØJ

Filibabba babysengetøj 70 x 100 cm Golden Mustard. Sengetøjet er producteret i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld og har en flot satin-finish.

369,-

 BIDERING

MAM bideringen er designet til effektivt at nå fremvoksende fortænder til babyer, fra de er 2 måneder gamle. Bideringen har 4 forskellige overfladestrukturer, som barnet kan udforske.

59,-


SPARKEDRAGT „

Strik sparkedragt fra Fixoni med tilhørerende body. Sparkedragten har et flot mønster og knapper mellem benene. Bodyen har lange ærmer og trykknapper ved den ene skulder samt mellem benene.

249,-

ƒ NATTØJ

Et sødt nattøjs sæt fra Fixoni med hamstermotiv og knapper, så den er let at tage af og på.

169,-

BUKSER „

Utrolig bløde og behagelige bukser i bomuld og elastan fra Fixoni. Der er to lommer ved hoften og en bred blød elastik i taljen.

179,-

ƒ KØREDRAGT

Køredragt fra Fixoni med blomsterprint, fast hætte og fødder, samt en lang lynlåslukning. Hænderne kan drejes, så din baby ikke får kolde hænder. Fås også i lyseblå.

399,-


 KJOLE OG BODY

Kjole med tilhørende body fra Fixoni. Fremstillet i velour med flæser ved skuldrene samt trykknapper bagpå. Bodystockingen har et flot blomsterprint samt trykknapper mellem benene og ved den ene skulder.

259,-

BUKSER „

Fixoni bukser med sødt blomstermotiv samt flæser på bagsiden og elastik i livet.

159,-

ƒ NATTØJ

Et sødt nattøjssæt fra Fixoni med fuglemotiv og knapper, så den er let at tage af og på.

169,-

 LANGÆRMET BODY

Fixoni body i farven cloudburst med lange ærmer samt trykknapper ved venstre skulder og i bunden.

299,-


‚ LUFTHAVN

Hjælp din lille pilot med at blive klar til at lette i den sjove LEGO Duplo lufthavn. Små børn vil elske at hjælpe piloten med at få alle passagererne om bord i flyet, der kan bygges, og derefter flyve til vejrs.

229,-

 FLAMINGO

Lamaze Flapping Fiona. Træk i ringen for at få vingerne til at svinge op og ned. Baby kan hive i Fionas ben for at gøre det andet ben kortere, hvilket hjælper med at stykrke den motoriske udvikling.

149,-

ƒ AKTIVITETSCENTER

Baby Buddy pop-up aktivitetscenter med melodier. Tryk og drej, og dyrene popper op, og der afspilles forskellige melodier.

189,-

ELEKTRONISK BOG „

Fisher-Price Nu Rimer Vi elektronisk bog på dansk. Lær om tal, bogstaver, farver og former. Vend siderne for at høre børnesange og børnerim og tryk på knapperne for lyde og aktiviteter.

199,-


‚ SLASKEDUKKE

Super sød slaskedukke fra Baby Buddy. Vælg mellem lyseblå og lyserød.

109,-

 AKTIVITETSTÆPPE

Skønt 3-i-1 aktivitetstæppe fra FisherPrice med 6 stykker aftageligt legetøj og hele 10 minutters musik.

349,-

‚ PUTTEKASSE

Baby Buddy puttekasse i træ med 12 klodser i flotte pastelfarver.

ƒ RANGLE

Baby Buddy elefant rangle med sugekop og lys og lyd.

79,-

149,-

Profile for LIFEMAGS

Littlesam  

Annonce og artikel om Littlesam til MIN BABY #27.

Littlesam  

Annonce og artikel om Littlesam til MIN BABY #27.

Profile for freemags
Advertisement