Page 1


GRATis til dig

FÅ EN GRATIS


S STARTPAKKE hos lidl kan du f책 en

gratis pakke

med bleer og andet godt


Lidl tilbyder alle vordende og nybagte forældre en gratis babystartpakke, som blandt andet indeholder en hel pakke af kædens nye drylock bleer. PAKKEN INDEHOLDER • 1 pakke Toujours Mini bleer (3-6 kg) • 1 pakke Toujours skumklude • 1 glas Semper frugtmos • 1 Tommee Tippee sut + en lille overraskelse

beskyttelse, så den ikke lækker. Herved kan dit barn bevæge sig frit og udforske verden. Der er intet, som trykker eller sidder i vejen - så dit barn kan føle sig ekstra godt tilpas. Ultra tynde:

Fylder mindre end traditionelle bleer, praktisk både hjemme og på farten. Fleksibilitet:

Optimal komfort og frihed - som at gå med almindeligt undertøj. Høj lækagebeskyttelse:

OM TOUJOURS BLEER

Bleerne har en super absorberende kerne med optimal sugeevne.

De nye ultra tynde Toujours bleer er fremstillet med den innovative drylock-teknologi.

OM SEMPER FRUGTMOS

Bleen forener ekstrem sugeevne med ekstra god

Semper æble og pære frugtmos er en dejlig frugtbland-


Hvis du vil give dit barn den bedste beskyttelse, skal du en tur i supermarkedet Lidl. Deres mærke Toujours beskytter bedst mod lækage. TESTFAKTA.SE

Forkælelse og pleje Babyer og små børn skal forkæles, have omsorg, opmærksomhed og pleje. Produkter til babypleje skal imødekomme kravene til babyens sarte hud og sikkerhed. Under Lidls kvalitetsmærke Toujours finder du en række produkter, som er specielt tilpasset den sarte hud.

Toujours bleer fra Lidl er de absolut bedste, vi har prøvet. Vi bruger ikke andet. De er super bløde, har god pasform og holder tæt. MAJKEN

Lidls bleer er super! De minder meget om Libero i pasformen, men de kan tage mere vådt uden at blive så sjaskede som Libero. Og jeg har ikke fundet nogen, der er billigere andre steder. SIGNE

Bleerne er dermatologisk testet og har en god pasform med stor bevægelsesfrihed. Lige det rigtige, når dit barn skal ud på en sikker opdagelsesturné.

Tojours fra Lidl var de eneste, der kunne holde ham nogenlunde tør. Dem fra Lidl er også rigtig billige og faktisk en ganske god ble.

ing, som passer til introduktion af overgangskosten for senere at hitte som mellemmåltid eller dessert.

Der kan hentes én startpakke pr. barn i målgruppen. Startpakken kan afhentes 7 dage efter bestilling i den butik, du har valgt som afhentningssted.

OM Tommee Tippee sutten Sutten fra Tommee Tippee er udviklet med perfekt pasform som mål. Den tilpasser sig skånsomt mundhulen, understøtter udviklingen af mundhulen og fremmer en sund udvikling af tænderne.

METTE

Bestillingskuponen sendes til den oplyste mailadresse med et unikt kuponnummer. Herfra kan kuponen printes ud og medbringes fysisk i butikken ved afhentning, eller man kan vise kuponen direkte på sin smartphone.

• Pasform sikrer, at tænder og kæbe udvikler sig normalt. • Sutten er blød og fleksibel. • Udviklet af tandteknikere. • Fri for bisfenol A.

BETINGELSER Startpakken er for alle vordende og nybagte forældre til børn op til 6 måneder, da pakken indeholder Toujours Mini blepakken, som er til 3-6 kg.

BESTIL NU Bestil din gratis startpakke fra Lidl nu. â KLIK HER

Lidl  

Artikel om Lidl til GRAVIDA #7.

Lidl  

Artikel om Lidl til GRAVIDA #7.

Advertisement