Page 1

Skab alsidig, sofistikeret og sjov indretning

Stort udvalg af produkter i høj kvalitet til børn og voksne


indretning

SKØNT DESIGN

TIL BØRNEVÆRELSET


Hos Infurn.com fĂĽr du masser af idĂŠer til, hvordan du kan indrette et fantastisk vĂŚrelse til dit barn.


Hvad er mere udfordrende end at dekorere dit barns værelse? Du ønsker at skabe det perfekte sted for dine børn - et sted, hvor de kan slappe af, lege med vennerne og blive involveret i alle mulige sjove aktiviteter.

For at skabe et sikkert og populært tilflugtssted for den lille, har du brug for masser af tålmodighed og masser af opmærksomhed på detaljer. Hos Infurn.com får du masser af børnevenlige tips til, hvordan du kan indrette dit barns værelse. Børn har strålende fantasi, så glem ikke at bruge din, når du vælger de vigtigste elementer for at bringe liv til rummet. Vælg lamper i lyse og dristige farver, og placér sjove dukker og bamser på hylderne.


Denne geniale køjeseng er det perfekte kompromis, når dine børn er nødt til at dele det samme rum, og du ønsker at spare plads. Du kan endda tilføje et skrivebord eller hylder under sengen for at give ekstra lagerplads. Du kan hænge et gardin op til at skabe mere privatliv, skjule rod eller endda omdanne sengen til et sjovt dukketeater.

En behagelig stol vil hjælpe dit barn til at slappe af. Dit barn vil helt sikkert elske Charles Eames RAR Rocking Chair - og det vil du sikkert også. Og hvad er bedre til at pirre et barns fantasi end bøger? En bogreol udgør det perfekte supplement til et værelse. Denne innovative træformet boghylde får dig med garanti til at smile. Fra det øjeblik, vi bliver født, bliver vi påvirket af naturen. Så hvorfor ikke bringe naturen indendørs med en bogreol af træ eller en vægdekoration? Det er den perfekte reol, hvor barnet kan gemme deres foretrukne bøger og mest skattede ting.

Voila! Det handler om kreativitet. Dette værelse er smukt indrettet med en blanding af farver og stilarter. Enkel hjemmelavet artwork, vintage fund, et kludetæppe og skæve objekter gøre dette til et dejligt børneværelse.


Masser af lagerplads er et must i et børneværelse. Kæmpe reoler giver den perfekte opbevaringsmulighed. Ikke alene vil det opmuntre dit barn til at rydde op, du kan også skabe et flot undersøgelsesområde. Et godt skrivebord og en behagelig stol som Verner Panton Chair for Kids er genial til at studere og færdiggøre skoleprojekter. Vintage møbler malet i bløde pastelfarver ser fantastisk ud som kontrast til hvide vægge. Tilføj noget farverigt tilbehør og legetøj, som får rummet til at lyse op. Større børn kan inddrages med deres egne idéer, så I sammen kan skabe et sjovt og afslappende rum, som I begge kan nyde.


SE MERE Få mere inspiration og se flere fantastiske møbler til børneværelset her:

KLIK HER

Infurn  

Annonce og artikel om Infurn til MIN BABY #8.

Infurn  

Annonce og artikel om Infurn til MIN BABY #8.

Advertisement