Page 1

Godnat og sov godt - på maven! KUN

598,-

GraviditetsMadrassen kan bruges på ethvert tidspunkt i graviditeten. Fra det øjeblik. det bliver umuligt at ligge på maven, og lige indtil fødslen. One size - passer til alle! Vælg mellem blå og pink.

www.GraviditetsMadrassen.dk


GRAVIDITETSMADRAS

LIG GODT UNDER HELE GRAVIDITETEN


GraviditetsMadrassen er en stor støtte, især for folk, der kan lide at ligge eller sove på maven. Hvis du troede, det var slut med at se TV liggende på maven, så tro om igen.

Med GRAVIDITETSMADRASSEN er du sikker på at ligge godt under hele graviditeten - også på maven. En simpel men effektiv løsning sikrer dig, at du trygt kan ligge på maven helt frem til fødslen, uden det på nogen måde skader barnet.


GraviditetsMadrassen er opfundet af Emma Bensen, som er mor til Olivia og Amelie, og den har været lang tid undervejs. “Jeg udtænkte oprindeligt ideen for lidt over 5 år siden på en ferie i Spanien, da jeg var 28 uger henne. Jeg var klar over, at ligge på ryggen med min mave i solen ikke var tilrådeligt, da det ufødte barn tilsyneladende ikke kan lide varmen og vil vende sig væk i livmoderen. Og at ligge på maven var bare ikke en mulighed, med mindre jeg gravede et stort hul i sandet”, fortæller Emma og fortsætter: “Det virkede åbenlyst. Alt, hvad jeg havde brug for, var en luftmadras med et hul i, hvor min gravide mave kunne hvile”.

Emma ventede yderligere 3 år og et barn mere, indtil hun omsider fandt den nødvendige tid og energi til at komme i gang med projektet. Hun fandt en egnet producent og fik udarbejdet den første prototype i april 2008. “Den første prototype, der ankom, var enorm. Hullet var for stort, og den faktiske størrelse af GraviditetsMadrassen var sådan, at ingen kunne puste den op med munden og ville bestemt ikke være i stand til at transportere den rundt i bil uden at punktere den først”, fortæller Emma med et smil. 3 prototyper senere, og hullet var stadig et problem, da selv de ikke-gravide kunne konstatere, at deres mave “faldt ned” i hullet, og ryggen blev belastet på grund af manglende støtte til bækkenet.


NÆSTEN OPGIVET Projektet var på dette tidspunkt opgivet, men i Emmas sind vidste hun, det var et produkt, der havde en plads på markedet, da det ikke fandtes på nuværende tidspunkt, og det var helt klart noget, hun ville have ønsket, da hun var gravid - ikke bare på ferie, men også for at slappe af derhjemme. 8 måneder senere kom inspirationen atter, og Emma kontaktede sin producent i håb om, at de ikke havde mistet interessen, og hun gav dem et nyt design. Denne gang med en hævet kant rundt om hullet, som giver den nødvendige støtte for ryggen. I reduceret størrelse og med den ekstra kant ankom den nye prototype. “Denne gang var det behageligt for mig, min nabo og min mor, selv om vi ikke var gravide, og det gjorde ikke det mindste ondt i ryggen. Så langt, så godt”. GRAVIDE TESTER MADRASSEN Heldigvis havde Emma 2 gravide veninder. Den første,

som var 8 måneder henne, lagde sig på madrassen og sagde, at det var virkelig behageligt, og hun “krævede” at beholde den. Den anden gravide veninde var 5 måneder henne og lidt skeptisk, men hun lagde sig alligevel på madrassen. Hendes ansigt lyste op med det samme, og hun sagde, at den var overraskende komfortabel, og at hun helt sikkert ville købe en til sig selv, når de blev produceret, og en til hver af hendes gravide veninder. Testen var en succes, så efter yderligere tests og godkendelser besluttede Emma at starte produktionen af GraviditetsMadrassen.

GraviditetsMadrassen gjorde min tid som gravid så meget mere behagelig. Jeg var så træt af at ligge på siden, så det var skønt at kunne vende tilbage til en position, som føltes naturlig. En virkelig super ting var, at jeg også følte mig sikker og understøttet.


Som sundhedspersonale kan det være svært at finde en behagelig stilling til at behandle gravide kvinder. Det problem løser GraviditetsMadrassen nemt. Vi kan mere effektivt vurdere ryg- og bækkensmerter, når de ligger på deres maver. Vi bruger den til næsten alle gravide patienter nu. Vi elsker den og anbefaler den til andre klinikker.

HVEM KAN BRUGE MADRASSEN? GraviditetsMadrassen kan bruges på ethvert tidspunkt i graviditeten. Fra det øjeblik, det bliver umuligt at ligge på maven, og helt frem til fødslen. Madrassen er one-size og måler 185 x 65 cm, så den passer til alle. Hullet til maven er 30 cm i diameter, og den forhøjede kant sikrer, at dine hofter støttes og forhindrer, at din lænd svajer og presses mod hullet. SOV GODT - OGSÅ PÅ MAVEN Hvis du har svært ved at sove, og bare ønsker at ligge på maven igen for at få et godt tiltrængt hvil, så hjælper GraviditetsMadrassen dig med det. Masser af kvinder bruger tid på at rykke rundt på puder og hynder for at kunne ligge på maven. GraviditetsMadrassen er en simpel løsning på det problem. De adspurgte professionelle udtaler, at der ikke er nogen medicinsk grund til, du ikke bør ligge med ansigtet nedad, mens du er gravid. Det er kun de åbenlyse fysiske begrænsninger, der stopper dig. REN AFSLAPNING Hvis du bare vil se TV, tage en hurtig lur eller læse en bog liggende på maven, som du plejede at gøre, før du blev gravid, så er GraviditetsMadrassen svaret. Tag eventuelt luften ud af hovedsektionen og brug en pude i stedet for og nyd det endnu mere. Eller forkæl dig selv med en dejlig graviditetsmassage liggende på maven. Og stop ikke din fysioterapi, bare fordi du er gravid. Tag GraviditetsMadrassen med dig og lig på maven og få din sædvanlige behandling. MED PÅ FERIEN GraviditetsMadrassen kan være rigtig praktisk at have med på ferien, når du skal solbade på stranden og flyde rundt i poolen eller havet. Den fylder ikke meget i bagagen, når den er foldet sammen.

MERE INFO Læs mere om GraviditetsMadrassen på WWW.GRAVIDITETSMADRASSEN.DK

hvor du også kan bestille madrassen.


GraviditetsMadrassen  

Annonce og artikel om GraviditetsMadrassen til GRAVIDA #21.

GraviditetsMadrassen  

Annonce og artikel om GraviditetsMadrassen til GRAVIDA #21.

Advertisement