DIT BARN #8

Page 1

DIT BARN

ALT OM DE SKØNNE UNGER

NR. 8 • VINTER 2014 / 2015

8 8 SIDE

R MED OM DE SK ALT ØNNE UNGER

SHOPPING

SØSKENDE

JALOUSI Hvordan tackler man jalousi, når den lille bliver den store? KUN FOR SJOV

100 “NEMME” TRIN TIL AT PUTTE DIT BARN

+

46 SIDER

Fyldt med skønt børnetøj, legetøj, møbler og udstyr BREVKASSE

SPØRG

SUNDHEDSPLEJERSKEN

Få svar på spørgsmål om sutter, aftensmad og juice

KONKURRENCE: VI UDLODDER 2 SMARTE TRUNKI BØRNEKUFFERTER TIL EN VÆRDI AF 500 KRONER PR. STK. DAGENS SMIL: SJOVE TING SAGT AF BØRN | INSPIRATION: FLOTTE FOTOGAVER OG DEJLIGE FAMILIEFERIERÅRETS JULEGAVE Få en fotosession hos Marylou Studio incl. en DVD med 30 redigerede billeder + et digitalt julekort for

KUN 1.195,Tilbudet gælder til og med den 18. december, men skynd dig at booke en tid nu på telefon 28 74 80 18 eller maryloustudio@hotmail.com da der med garanti bliver rift om pladserne!

HUSK: SIG DU HAR SET JULETILBUDET I “DIT BARN” FOR AT FÅ RABAT

SPAR MINDST

1.800 KRONER

Læs mere og se billeder på www.maryloustudio.dk


velkommen Velkommen til 8. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Og bagerst i magasinet finder du en konkurrence, hvor vi sætter et par super smarte Trunki børnekuffert til en værdi af næsten 500 kroner pr, stk. på højkant.

Det kan være en stor omvæltning for et barn, at der kommer en lillesøster eller -bror, som man pludselig skal dele mors og fars opmærksomhed med. Nogle børn klarer situationen bedre end andre, men det er svært helt at undgå jalousi. I artiklen Når den lille bliver den store fortæller 10 mødre om deres erfaringer med søskendejalousi.

Jeg håber, du får en hyggelig stund i selskab med 8. udgave af DIT BARN. Og har du endnu ikke læst de 7 første udgaver, så finder du dem på www.ditbarn.dk. Hilsen redaktør

Katja Hansson

I brevkassen besvarer sundhedsplejerske Karin Holm spørgsmål om børn. Læs om en pige på 3 år, der vil have sutten tilbage, en dreng på 3 år, som ikke vil spise aftensmad, og en dreng på 4 år, som er (lidt for) glad for æblejuice. Denne udgave er desuden proppet med skønt børnetøj, sjovt legetøj og flotte børnemøbler.

UDGIVER Lifemags Jyllingevej 59 2720 Vanløse REDAKTØR Katja Hansson katja@lifemags.dk ANNONCER Dina Reece dina@lifemags.dk Telefon 38 71 30 28 FOTOGRAF Marylou Studio www.maryloustudio.dk

SKRIBENTER Katja Hansson Karin Holm

husk

Læs tidligere udgaver af DIT BARN på:

HJEMMESIDE www.ditbarn.dk

www.ditbarn.dk

FACEBOOK www.facebook.com/ditbarn KONTAKT Har du spørgsmål eller kommentarer til DIT BARN, er du velkommen til at sende en mail til info@lifemags.dkindhold 10

SØSK E ND E JA LO U SI

16

KUN FOR SJOV

Når den lille bliver den store

100 “nemme” trin til at putte dit barn

20

G ULD KORN

22

BRE V K A SSE

28

LE G E TØJ

34

UD STYR

42

BØRNE TØJ

Dagens smil - sjove ting sagt af børn

Spørg sundhedsplejersken

Leg med fantasien

Gør hverdagen nemmere

Skønt tøj til skønne tøser

forsiden

FOTOGRAF: Marylou Studio | www.maryloustudio.dk MODEL: Madicken (3 år)


Super smart og farverig explora-serie fra Tommee Tippee Børneservice nür det er bedst!

NYHED!


indhold 50

BØRNE V Æ RE LSET

56

LE G E TØJ

62

G A V E ID É E R

68

FE RIE

74

PA KKE K A LE NDER

Danskproducerede børnemøbler

Tid til leg

Gaver der ikke skal byttes

Danmarks hyggeligste familieferie

Har du tid nok i december?

80

SPISE TID

86

KONK URRE NCE

Smart til de små

Vind smarte Trunki børnekufferter

ABONNEMENT

FACEBOOK

Vil du have et GRATIS abonnement på DIT BARN? Tilmeld dig her. Så får du besked, hver gang magasinet udkommer.

Synes godt om DIT BARN på Facebook og bliv opdateret om nye udgivelser, konkurrencer og andre spændende ting.

â KLIK HER

â KLIK HER


2

BETAL FOR

1

LIGE NU FÅR DU 2 FOTOBØGER ELLER FOTOKALENDERE mEN BETALER KUN FOR DEN ENE!

BRUG KODEN DKNETBY

Tilbuddet gælder hele sortimentet af fotobøger (undtagen fotobog Premium) samt hele sortimentet af fotokalendere. Dine fotobøger og fotokalendere kan være af forskellige modeller eller formater og indeholde forskellige billeder. Priser eksklusiv fragt. Hvis der er prisforskel på de 2 produkter, får du den billigste gratis. Dine 2 produkter behøver ikke være de samme (det kan eksempelvis være en kombination af en fotobog og en fotokalender). Tilbuddet gælder med rabatkoden DKNETBY og kan kun benyttes 1 gang pr. kunde. Der kan kun bruges 1 rabatkode pr. bestilling. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kreditter og produktpakker. Tilbudet gælder t.o.m. 1/2-2015.


SØSKENDEJALOUSI

LILLE

Det kan være en stor omvæltning for et barn, at der kommer en lillesøster eller -bror, som man pludselig skal dele mors og fars opmærksomhed med. Nogle børn klarer situationen bedre end andre, men det er svært helt at undgå jalousi. Her fortæller 10 mødre om deres erfaringer med søskendejalousi.


STORE HVORDAN TACKLER MAN BEDST ET HELT ROSENRØDT SØSKENDEFORHOLD har

vi altså ikke herhjemme. Storebror er da glad for lillebror, men han er også meget jaloux, og det er synd for os alle sammen.

SØSKENDEJALOUSI?

En lille forhistorie. Storebror havde kolik de første 3 måneder af hans liv. Da kolikken stoppede, var han bare et meget utilfreds barn, frem til han var 7 måneder. Da han blev 7 måneder, lærte han at kravle, og det hjalp gevaldigt på humøret. Han har altid været meget morsyg og har haft flere perioder, hvor det kun var mor, der duede (vi har dog ikke ladet ham bestemme det, for far er lige så god som mor). Inden han blev storebror, ca. 1½ måned, var vi (mor og storebror) meget sammen, idet far havde travlt på arbejdet, og jeg har udover at være hans mor været hans bedste ven. Han er nu 2 år og 8 måneder, og han er blevet storebror, hvilket har væltet hans verden. Han reagerer ved at være efter (slå, skubbe, bide og nive) både mor og lillebror. Det er nærmest umuligt for mig at være alene med de 2, idet storebror reagerer ekstra meget, når lillebror har brug for mig (skal amme eller sove). F.eks. møver han rundt ovenpå os, når jeg ammer og forsøger at mase lillebror, slå ham i hovedet eller prikke ham i øjnene. Jeg forsøger at håndtere situationen, så storebror føler sig så lidt afvist som muligt, men jeg bliver jo nødt til at holde ham væk med hånden for at beskytte lillebror.

Det er synd, både for lillebror, men bestemt også for storebror. Han er så usikker på, om der stadig er plads til ham, og om vi stadig elsker ham. Det er så hårdt at se.

Vi gør virkelig alt for, at han skal føle sig sikker på sin plads i familien. Vi forsøger, så vidt det er muligt, at han enten er sammen med mor eller far, men der er jo ting, der skal ordnes i en familie; aftensmad, oprydning efter maden, slå græs osv. Og her bliver han altså nødt til at nøjes med at dele enten mor eller far med lillebror. Det er dog lidt svært at være der for ham, idet lillebror ikke rigtig vil sove fra 16 til 21 - kun korte powernaps på armen. Jeg tror også, at storebror reagerer fysisk. Hans immunforsvar er pludselig helt i bund, og han har været syg 5 gange på de sidste 8 uger, hvilket jo heller ikke gør det hele nemmere. Inden lillebror kom til verden, var han sidst syg i december (dvs. næsten ½ år uden sygdom). Desuden reagerer han også ved at være mere urolig og vågen om natten, og far har flere gange måtte sove på en madras inde hos ham (det er aldrig sket før). Jeg vil lige tilføje, at vi ikke behandler lillebror som en porcelænsdukke. Vi gør meget ud af at fortælle storebror, når han er “god” i kontakten til lillebror. Vi tilbyder storebror at deltage i f.eks. skiftning og badning af lillebror.

FORTSÆTTES


Vi siger “ih altså, nu græder lillebror igen og vil have mad”, så storebror kan høre, at vi ikke foretrækker at være sammen med lillebror. Og så sørger vi også for, at vi har tid alene med storebror hver dag (leg på værelset / i haven, eller vi cykler en tur i nabolaget).

det gør der altid uanset søskendes alder. Men man kan selv gøre meget for at minimere det. Jeg har oplevet, at det er vigtigt at tage sig lidt ekstra af den store lige efter fødslen. SELVFØLGELIG VIL DER KOMME EN REAKTION

Aftal med besøgende, at de prioriterer at give storesøster en gave i stedet for baby en barselsgave, lave ting med den store, hun godt kan lide (I er jo 2 voksne, og baby sover jo meget i starten), og vigtigt er det at lade storesøster deltage i de ting med baby, som HUN har lyst til, og ikke hvad de voksne TROR, hun har lyst til, og acceptere, hvis hun slet ikke har lyst, for det er også OK, at de ikke gider babyen. Hun behøver altså ikke at vise interesse for babyen. Det skal nok komme, når baby bliver større og i hendes øjne bedre kan “bruges til noget”. Sørg også for, at det er ligeså meget mor som far, der er der for den store - far kan jo tage sig lige så godt af baby som mor. Accepter at hun nogen gange synes, at alt drejer sig om baby, og måske bliver gal over det - det er OK at blive gal, og det er sundt at opleve, at man ikke er verdens navle. Det kommer hun til at opleve uanset i børnehaven og senere i skolen.

på 1½ og 5 år. Konflikterne er særligt kommet, efter lillebror er begyndt at kunne tage/ødelægge storebrors legetøj. Da lillebror var helt lille, kom jalousien mest til udtryk ved meget voldsomme kram og af og til chatten til lillebror, men nu får han virkelig mange hug (skubbes, nives, slås) og én på 5 er altså stærk i forhold til én på 1½. JEG HAR 2 DRENGE

Vi føler os også af og til magtesløse overfor konflikterne og har af samme grund ikke flyttet lillebror på samme værelse som storebror endnu, da vi er bange for, at storebror vil skade ham. Vi føler aldrig, vi sidder ned. Hver for sig er de meget

nemme, men sammen skal vi skille dem ad hele tiden. Desværre har det fået den yderligere konsekvens, at lillebror jo lærer, hvad han ser, så han er begyndt at slå andre børn i vuggestuen, og samtidig er han meget bange for fremmede, og jeg kan se, at han også af og til frygter storebror (dukker hovedet, når han kommer). Jeg er meget ulykkelig over det. Vi går i noget familiebehandling (vores store har nogle særlige behov, hvilket selvfølgelig også kan have betydning), hvor vi får noget råd og vejledning af familierådgivere. Prøv eventuelt at kontakte familie- og ungerådgivningen i jeres kommune og måske sundhedsplejersken. Det er gratis at få noget rådgivning.

JEG HAR EN BONUSDATTER på

7½ år, som har fået en lillesøster hjemme hos sin mor. Hun er ekstremt jaloux på sin lillesøster, og er dybt ulykkelig. Hun er herhjemme hver anden weekend, men i øjeblikket græder hun rigtig meget, når hun er her, fordi hun ikke kan bære tanken om, at lillesøster derhjemme har moren for sig selv. Hun er ulykkelig over at skulle herhjem, og alligevel vil hun gerne, for hun vil jo gerne se sin far, mig og sine 3 mindre søskende herhjemme. Der har aldrig været jalousi på hendes mindre søskende herhjemme. Men det er meget galt hjemme hos hendes mor. Hun vil ikke have, at hendes mor taler om eller til lillesøsteren, og ikke engang at hun kigger på hende. Selv er hun meget glad for sin søster og vil hende rigtig gerne. Nu er hendes søster ca. 5 måneder gammel, og det virker til, at min bonusdatter får det værre og værre. Jeg har sagt til moren, hun eventuelt kan gå til skolens sundhedsplejerske og tale med hende om det.

JEG VED SGU IKKE, om vi har været for dumme til at

inddrage ham, eller har overbeskyttet den lille (han er ret hårdhændet, også i sin kærlighed), men i hvert fald havde vi en dreng, der nærmest “lå ovenpå” hende, fra hun var ganske lille. Han elskede hende og ville hende så meget, men samtidig var han også træt af at dele os ret tidligt faktisk.

FORTSÆTTES


KALENDERGAVE-KLAR?

Bliv hurtigt klar til december måneds pakkekalender. Vi har gjort arbejdet for dig - færdige pakkekalendere til børn i alle aldre


Så her har vi sloges med “pas nu på!”, “ikke så hårdt!”, “lad hende nu lige være lidt”, og gør det en del stadig, selvom det er blevet meget meget lettere.

Det har nok været sværest for min ældste datter. Hun var knap 10 år, da hun blev storesøster første gang, og hun var ellevild, da hun fik at vide, jeg var gravid. Glæden var noget mere behersket ved nr. 2, der kom, da hun var 11½.

JALOUSI KAN ALDRIG UDGÅS 100%, og det hænger

De har ikke samme far de små og hun - og jeg tror, det gør en forskel. Hun er og var så gammel, at vi har kunnet snakke om det. Og jeg prioriterer jævnligt - heldigvis med min mands velsignelse - noget mor/ datter tid, f.eks. en lang weekend i London, oseture i byen osv.

efter min mening ikke sammen med alder, men med den måde man tackler det hele på. Vi har altid prioriteret den store først, da de var små (lillesøster vidste jo ikke bedre alligevel), så hun ikke skulle føle sig jaloux på den lille. Man kan ikke forklare et barn på 14 måneder, at hun lige må vente, fordi lillesøster skal ét eller andet. Det kan være svært af og til, men jeg tror, det hjælper. Men man bliver godt nok hardcore til at have to børn på skødet på samme tid og til at slæbe!

imellem vores børn. Storesøster var MEGET glad for lillebror i starten. Men da han begyndte at kunne kravle og være mere med, så blev hun “voldelig” overfor ham. Hun skubbede, tog hans legetøj, slog m.m. DER ER 2 ÅR OG 4 MÅNEDER

Det sker dog, at den lille sidder hos far, og så kommer storesøster - men der er plads til en på hvert lår et stykke tid endnu. Det omvendte - at storesøster putter hos mig, og så kommer den lille - løses på ca. samme måde. Det kan give både råben, skrigen og tårer, men så fortæller vi, at det ikke nytter noget. Jeg tror, løsningen afhænger af den ældstes alder. Men generelt sørg for, at den ældste bliver set og får noget tid med begge forældre.

i fulde drag. Men jeg synes, det er SÅ svært at rumme min store drengs (2½ år) jalousi. Jeg var selvfølgelig forberedt på, at han ville reagere på en eller anden måde. JEG NYDER MIN LILLE PIGE

Men nu, hvor han er blevet 1 år, kan løbe, gå og lege med, så leger de sammen. Selvfølgelig skændes de også, men det er dejligt at se, at han kan gøre modstand og tage tingene igen eller skubber igen, hvis hun skubber. De får selvfølgelig at vide, at man ikke skal skubbe, slå osv., og det er der heldigvis ikke meget af mere. Det værste er overstået, tror jeg. I hvert fald der, hvor han ikke kan sige fra. Nu skændes de bare, som søskende nu engang gør, men har til gengæld også meget glæde af hinanden.

uden de store problemer - formentlig fordi storesøster (der blev storesøster i en alder af ca. 22 måneder) allerede havde valgt far som favoritperson. Så der gik ikke noget fra hende, fordi der kom en baby, som tog meget af min tid.

Han var hjemme den første dag, men har været i børnehave siden for at bibeholde en relativt normal hverdag for ham. Dog meget korte dage. Han virker ked af det og holder afstand, og han har endnu ikke vist nogen interesse eller nysgerrighed overfor lillesøster. Vi prøver alt, hvad vi kan, at inddrage ham og give ham masser af opmærksomhed. Men det er sørme svært at se sin store dreng være ked af det.

HER ER VI SLUPPET

Nu er de 2 og 4 og har deres indbyrdes stridigheder, som vi forsøger at holde på et ikke fysisk niveau. Dvs. det er forbudt at slå osv.

Lola Jensen advokerer for, at det ældste barn er omkring 4 år, når det bliver storesøster/bror, da det i den alder er klar til at være mere selvstændig, og der ikke bliver grund til så meget søskendejalousi. Jeg har selv en datter, der var knapt 4 år, da hun blev storesøster, og det har været fantastisk. FAMILIERÅDGIVEREN


TID TIL LEG

Se det store udvalg af legetøj som du ikke finder alle vegne!


KUN FOR SJOV

100 “NEMME” TRIN TIL AT

KUN

FOR S

JOV

1 Fortæl barnet at det er sengetid.

8 Nej, vi kalder ikke hinanden grimme ting her i huset.

2 Vent på at barnet holder op med at græde.

9 Sig at nu er det tid til at gå ovenpå.

3 Forklar at sengetid ikke er en straf.

10 Se på at barnet bevæger sig i sneglefart.

4 Fortæl at der jo ikke er noget nyt i at skulle i seng.

11 Vent til gråden ophører.

5 Og ja, du skal i seng hver eneste aften.

12 Tag barnet op.

6 Trøst barnet.

13 Gå ovenpå med barnet, der vil gå selv.

7 Sig at det stadig er sengetid.

14 Tag (den forkerte) pyjamas frem.


15 Find en anden (forkert) pyjmas.

38 Overhør afbrydelser og irrelevante spørgsmål.

16 Forklar at den rigtige pyjamas er til vask.

39 Sig at nu er det tid til et godnatkys.

17 Og nej, du skal ikke vaske lige nu.

40 Barnet bliver pludselig voldsomt tørstig. Hent et glas vand.

18 Trøst barnet mens han/hun græder. 41 Dit barn har et vigtigt spørgsmål. 19 Forklar at her i huset kalder man ikke mor for dum. 42 Svar på det vigtige spørgsmål. 20 Vent mens barnet kæmper for at komme i pyjamasen.

43 Sig godnat og giv et godnatkys.

21 Spørg om du skal hjælpe.

44 Barnet vil også have et kram. Giv et kram.

22 Fortsæt med at se på at barnet prøver selv.

45 Pludselig skal barnet på toilettet. Han/hun skal altså tisse.

23 Se tålmodigt på at bukserne bliver trukket over hovedet.

46 Hjælp barnet ud på badeværelset. Der kom ikke noget i toilettet.

24 Trøst barnet. 25 Giv barnet (den forkerte) pyjamas på.

47 Nu bliver barnet bange. Fortæl der ikke er noget at være bange for.

26 Og sig: “Så skal vi børste tænder”.

48 Barnet har et af livets store spørgsmål.

27 Forklar fordelene ved god tandhygiejne.

49 Besvar spørgsmålet.

28 Trøst barnet.

50 Bare lige et kram og et kys til. Giv endnu et kram og et kys.

29 Bær barnet ud i badeværelset. 30 Put en mikroskopisk smule tandpasta (gift) på tandbørsten.

51 “Jeg skal tisse”. Følg barnet ud på badeværelset. Barnet tisser faktisk.

31 Kom vand på tandbørsten.

52 Dit barn skal lige fortælle dig noget. Det tager 10 minutter.

32 Prøv at børste tænderne gennem munden, der er ½ cm åben.

53 Begynd at bakke ud af værelset, mens du lytter til historien.

33 Tør op når barnet spytter på bordet ved siden af vasken.

54 Sluk lyset. 55 Barnet mangler sit helt specielle sovedyr.

34 Trøst barnet. 56 Spørg hvor det er. 35 Bed barnet vælge 2 bøger. 36 Barnet vælger de 2 længste bøger i hele huset.

57 Det ligger i bilen. Find nøglerne og led i bilen. Det er der ikke.

37 Læs første linie af hver 3. side i de 2 bøger.

58 Led i stuen.


59 Led i køkkenet.

80 Barnet siger godnat.

60 Led udenfør døren.

81 Inden du når døren, fryser barnet om tæerne.

61 Kig lige ved naboens dør.

82 Find (de forkerte) sokker til barnet.

62 Find sovedyret i barnets værelse under sengen.

83 Find et andet (forkert) par sokker.

63 Spørg om barnet vidste, at sovedyret lå under sengen.

84 Led efter og find de rigtige sokker.

64 “Hvornår skal vi have aftensmad?”. Forklar, at det fik I for 3 timer siden. 65 Barnet siger med skinger stemme: “Jeg er altså sulten”. Svar: “Så skulle du have spist under middagen”. 66 Forklar at man ikke siger dumme mor. 67 Barnet beder om et kram og et kys. Giv et kram og et kys. 68 Barnet beder dig ryste puden og dynen. Gør det. 69 Svar på 3 meget lange spørgsmål. 70 Barnet opdager, at dynen vender forkert. Vend den. 71 Barnet beder om at få lyset tændt i gangen. Tænd lyset. 72 Bare lige én historie til? Nej, ikke flere historier i dag.

85 Giv barnet de rigtige sokker forkert på. 86 Tag sokkerne af og giv barnet dem rigtigt på. 87 Brug din sidste rest af energi til at rejse dig op. 88 Sig godnat. 89 Barnet svarer: “Godnat”. 90 Idet du forlader værelset, vil barnet bede om bare en lille tår vand (med et patetisk trist ansigtsudtryk). 91 Giv barnet en tår vand og bed til at slippe ud af dette helvede. 92 Barnet beder om at blive nusset på ryggen. 93 Nus barnets ryg, til du er følelsesløs i armen, og barnet virker træt. 94 Hold langsomt op, rejs dig og forsøg at flyde ud af værelset uden at få gulvbrædderne til at knirke. 95 Barnet ser på dig. Sig: “Nu er det tid at sove”.

73 Barnet spørger, hvad I skal i morgen. Modstå fristelsen til at sige: “Jeg er her ikke, for jeg løber væk i nat”.

96 Hvis barnet græder, så lad som om, det er alvor denne gang.

74 Sig godnat.

97 Sig godnat.

75 Barnet siger, at det klør på ryggen/på benene/i numsen.

98 Lad som om du går ned ad trappen, men gem dig udenfor døren.

76 Find en vådserviet eller lidt creme.

99 Bed en bøn.

77 Læg barnet i seng igen.

100 Gå nedenunder.

78 Arranger dynen på den rigtige måde igen.

Tillykke! Du kan nu slappe af i 2-5 minutter, før barnet kalder på dig.

79 Sig godnat.

Gå til punkt 1.


DANSKE MILJØVENLIGE KVALITETS BØRNEMØBLER

BESØG VORES WEBSHOP OG SE DET STORE UDVALG AF FLOTTE MØBLER TIL BØRN


GULDKORN

DAGENS s på 6 ikke Forleden ville Sila ter om, at i seng, og argumen og derfor jeg er den voksne jet væk bestemmer, blev fe også bare med et: “Jeg er da r du? Det er voksen!”. Mor: “E Så skal du ellers ikke så sjovt. gøre rent betale regninger og græs og og vaske tøj og slå g her blev købe inde og...”. O t: “Nej, for moderen så afbrud R!”. jeg skal være en FA

smil

Min datter på 3 år var i børnehaven blevet spurgt af en veninde, hvorfor hendes mor og far ikke boede sammen. Svaret var faldet promte: “Fordi min far ikke har nok stole!”. Og ja, tøsen har lidt ret. Han har kun 2 spisebordsstole. m5 år skulle sa å p e d il th a or Min datter M e et papir, hv v la n e v a h e rn e, men med bø ger om hend in sn ly p o le g no der skulle stå ave, søskende h e rn ø b l, æ p bo hendes alder, d hun gerne a v h r, a v l å ørgsm osv. Sidste sp g hun svao r, o st v le b r hun f, når ville være, nå nder jeg ud a fi t e “D t: ig rt avde rede lyn hu gogen, der h a d æ P ”. n se k ed jeg bliver vo e lade være m k ik e n n u k , e hjulpet hend ilebåndet. at trække på sm

En dag løb Emmelies (4 år) øjne i vand. Hun kiggede på mig og sagde: “Mor, hjælp mig, for mine øjne smelter ”. Jeg måtte trække på smilebåndet. Men hun har da sine øjne endnu.

Hele familien var til fætter Kevins dåb. Vi sidder der i kirken og synger i salmebogen. Pludselig udbryder Silke på 4½ år: “Hvornår skal vi synge den med mariehønen?”.

esøg 3 år var på b å p r e tt a d in M g Morfar. Jeg hos Mormor o rke mormor, at Læ lt a rt fo e vd a h avregryn med var glad for h t ikke så mege mælk på og enen rg o ere. Om m havregrød m skal Mormor: “Du siger Lærke til rmor: d til mig”. Mo lave havregrø med ve havregryn “Du vil ikke ha de rke: “Kan du fin Læ . ?” å p lk mæ det?”. ud af at lave


HEROS CONSTRUCTOR

Fantasiskabende træbyggesæt med uendelige muligheder Vi lagerfører det fulde sortiment samt tilbehør som skruemaskine, værktøjsbænk og værktøjskasse

NYHED!

NYT I 2014

3 Kuglebaner som er kompatible med Duplo klodser

se det store udvalg


BREVKASSE

SPØRG

SUNDHEDSPLEJERSKEN

SUNDHEDSPLEJERSKE

KARIN HOLM Karin Holm er uddannet som sygeplejerske og videreuddannet som både sundhedsplejerske og jordemoder. Hun har desuden en bachelor i psykologi fra Københavns Universitet.

Sundhedsplejerske Karin Holm besvarer spørgsmål om børn. Læs om en pige på 3 år, der vil have sutten tilbage, en dreng på 3 år, som ikke vil spise aftensmad, og en dreng på 4 år, som er (lidt for) glad for æblejuice.


SKAL JEG GIVE MIN DATTER PÅ 3 ÅR SUTTEN IGEN?

SVAR

Min datter på 3 år har smidt sine sutter i skraldespanden. Det var hendes eget valg, selvom vi i lang tid havde snakket om at give dem til Julemanden, hænge dem på et træ eller lignende. Men pludselig en dag skulle de altså ud, besluttede hun. Og det kom de så. De første 2 nætter gik det over al forventning. Hun lagde sig bare ned og sov med sine bamser. Sikke nemt! Og her havde vi gået og været nervøse for, hvordan det dog ville gå, for hun var SÅ glad for de sutter og havde konstant en i munden - også om dagen. Efter 2 dage begyndte hun så at blive enormt urolig. Hun kunne slet ikke finde ro, når hun skulle sove og lå og kaldte og skreg. Og sådan er det stadig. Hver aften tager det 1-1½ time, før hun falder i søvn af bare udmattesle af at skrige. Hun græder ikke med tårer, og så snart vi kommer ind på værelset til hende, holder hun op og prøver ihærdigt at få os til at blive hos hende. Vi har aet hende lidt og gået ud igen. Men så bliver skrigeriet endnu værre.

Jeg tror, I var lidt for hurtige til at slå knude på skraldeposen. Jeres datter lyttede fint til forældrenes voksne argumenter, lige til hun savnede sin sut. Det er JERES valg, om hun skal have den tilbage om natten. Prøv at give hende en billedbog med i seng, som hun kan ligge og bladre i (I kan jo læse den sammen inden). At hun prøver at fastholde jer, når I har været inde og trøste, er ikke kun savnet efter sutten. Hun har lært, at hun kan få sine forældre til at komme, når hun græder, og det er SÅ hyggeligt.

Havde hun et stort traume over tabet af sut, lod hun sig ikke trøste så let. Hun kører en kamp for at genvinde sin tabte sut tilbage. Hvis farmor har ret i, at jeres datter har forandret sig (hvad mener I selv?), så giv aftal, at hende sutten om natten.

Giv hende den og når hun står op, skal sutten blive i sengen, for den har været på arbejde hele natten og skal sove nu.

Svigermor har bedt os om at give hende sutten tilbage til natten, for hun synes, det er så synd for vores datter og siger, at hun er blevet et helt andet og mere ulykkeligt barn. Det skal lige siges, at om dagen går det helt fint med at undvære sutterne. Nu er vi i syv sind. Vi kan ikke finde ud af, om det er rigtigt at give hende sutterne igen. Vi har jo brugt SÅ lang tid til at tale om, at når man er 3 år, bruger man ikke sut mere. Vil hun ikke bare blive forvirret, hvis hun får den igen? Og hvis hun får den igen, skal kampen vel bare tages på et senere tidspunkt? Svigermor mener, at når barnet er 4 år, kan det bedre forstå, at sutterne skal væk og mener altså ikke, at hun vil reagere så slemt, hvis hun er det ældre. Kan du måske hjælpe med et svar på det?

Lad være med at snakke om, at når man er 3 år så... Det er voksensnak og argumentation. Giv hende den og aftal, at når hun står op, skal sutten blive i sengen, for den har været på arbejde hele natten og skal sove nu. Så skal i se, en dag ligger hun den selv fra sig og falder i søvn uden, fordi bogen eller sovedyret er mere interessant. Flyt fokus væk fra sutten, om den er der eller ej, erstat den med andet og tal til pigen som den 3-årige hun er. At sutten skal sove, kan en 3-årig forstå. Held og lykke med det.

VORES SØN PÅ 3 ÅR VIL IKKE SPISE AFTENSMAD Vi har en søn på 3½ år, som ikke er så vild med aftensmad. Det er ikke et problem at få ham til at spise ved de øvrige måltider, men lige præcis ved aftensmaden er det et problem. FORTSÆTTES


Han er en slank dreng på 16 kg og 99 cm, så han er hverken for tynd eller for tyk. Jeg er bare bekymret for, om han får nok vitaminer. Det eneste kød, han gider spise, er pølser og frikadeller. Ris og pasta gider han godt, men kartofler vil han ikke spise. Nogle gange kan vi godt få ham til at spise lidt kartofler, men kun hvis de er brasede eller ovnstegte, så de bliver lidt pommes frites-agtige. Af grøntsager spiser han rå agurk, tomat og gulerødder og nogle gange majs. Det er sådan set de eneste ting, han gider spise. Hvis der kommer kogte grøntsager på bordet, siger han med det samme, at han ikke kan lide dem uden at have smagt på dem. Hvordan får vi ham til at smage uden en masse skrig og skrål? Jeg vil nødig tvinge maden i munden på ham for at få ham til at smage. Det, der bekymrer mig mest, er, at han ikke vil spise kød. på rugbrød spiser han hamburgerryg, spegepølse, rullepølse, skinke, makrel osv., så der er det ikke noget problem at få ham til spise kød. Det er til aftensmaden, at problemet dukker op. Jeg synes, det er træls at lave frikadeller og pølser til ham hver aften for at få noget kød i ham. Specielt nu, hvor hans lillesøster på 6 måneder også så småt er Måltider skal begyndt at spise “rigtig mad”.

SVAR Jeg synes, du giver svaret selv. Du skal ikke lave speciel mad til jeres søn. Ingen tvivl om, at du gør det i den kærligste mening, men du gør ham en bjørnetjeneste. Han viser jo på alle andre tidspunkter af døgnet, at han udemærket kan spise al slags mad. Kødpålæg på rugbrød. Grøntsager, når de er rå. Samtidig er han nysgerrig for at afprøve nyt, når han gerne vil smage på jeres mad. Som 3-årig vil han gerne vise, han er selvstændig og selv kan bestemme, men han kan ikke gennemskue konsekvensen af hans nej og ja. Han er, som du skriver, tilpas i vægten, han trives i sin hverdag og udvikler sig normalt.

Du skal, som du selv foreslår, lave den mad til aften, som du har planlagt og købt ind til. Måltider skal ikke være en kamp. Det skal være en hyggelig stund, hvor familien samles efter dagens forskellige gøremål, inden børnene skal i seng.

ikke være en kamp. Det skal være en hyggelig stund.

Jeg vil nødig stå og lave tre forskellige retter hver aften for at stille alle tilfreds. Det er også irriterende, når vi er på besøg hos venner og familie, at man ikke ved, om han kan lide den mad, der vil blive serveret, og man så skal tænke på at tage lidt ekstra med til ham.

Skal vi helt droppe at lave specielle retter til ham og servere det mad for ham, som vi selv skal have? Jeg kunne forestille mig, at der ville blive en overgangsfase, hvor han ikke vil spise noget, hvis vi gør det. Skal vi så tilbyde ham et stykke rugbrød eller knækbrød, inden han skal i seng? For det er vel heller ikke sundt for et lille barn at gå sultent i seng? Han har nogle enkelte gange vist interesse for vores mad og smagt på f.eks. et stykke kylling, men har hver gang, efter at have tygget lidt på det, spyttet det ud igen, hvorefter han har sagt, at han ikke kan lide det. Jeg håber, I kan hjælpe, for jeg ville så gerne, om han ville spise den samme mad som os.

Det skal heller ikke give anledning til, at der står 4 forskellige retter. Hvert familiemedlems yndlingsretter. Der bliver serveret det, der serveres. Ikke andet. Jeres dreng kan spise eller lade være. Lad være med at give det opmærksomhed.

Er han senere meget sulten, kan han få et stykke knækbrød med agurk på eller æblestykker. Et æble og et glas mælk. I kunne sammen få en kop aftente. Det skal igen være det samme, der serveres til alle, dog ikke kage. Ikke noget, som gør, at han herefter hellere vil have aftente end aftensmad. Hans 7 måneder gamle lillesøster viser interesse for at smage på det, I voksne spiser. Det er netop måden, hun lærer at gå fra spædbarnskost til jeres mad lidt efter lidt. Det kan blive motiverende for hendes storebror. Når han ser, hun får lov at smage, kan han få lyst til det samme. I skal spørge jer selv, om han altid har været uvillig FORTSÆTTES


K U T D E O R R T P I L E BØ R N N N Ø K S

GRATIS FRAGT

WWW.FARMORSOUTLET.DK altid billigt børnetøj og udstyr


over for aftenmåltidet, eller om det er blevet forværret, efter han er blevet storebror? Han søger måske jeres opmærksomhed?

helst friskpresset. Nu galdt det godt nok appelsinjuice, men det gør det ikke bedre, at der er tale om æblejuice.

Hvis han er med ude at købe ind, kan I gå og snakke om, hvad I køber, og hvad det skal blive til. Det kan være, hans nysgerrighed får ham til at pege på noget, som du senere anvendte i madlavningen.

Der er sukker i juice, som mætter og tager appetitten fra andre mere sunde madvarer - også selvom juicen er økologisk med et stort indhold af det frugtkød.

Vil han så ikke spise det, så ignorer det og sig i stedet for: “Du har selv valgt det, så må du også spise det”. Vi andre får tit lyst, fordi noget ser indbydende ud, men smagen svarede ikke til forventningerne. Det har han også lov til.

HVOR MEGET ÆBLEJUICE MÅ MIN SØN PÅ 4 ÅR DRIKKE? Min søn på knap 4 år er meget glad for æblejuice, og han får da også lov at få en del. Men jeg er lidt i tvivl om, hvor sundt/usundt det egentlig er? Vi køber kun økologisk juice af god kvalitet, og nogen gange kommer jeg også lidt vand i. Men hvor meget/lidt bør han drikke om dagen? SVAR Et glas om dagen er rigeligt. Juice indeholder mange kalorier, så selv til voksne anbefales kun ét glas, og

For meget sukker kan medføre tynd mave, næsten diarré i perioder. Mange danske børn er plaget af problemer med maven, der netop bunder i storforbrug af saft, cola, sodavand og juice. Dertil er der tænderne, der får et syrebad, hver gang der drikkes juice. Selvom økologisk juice er bedre end cola og andre sodavand, er det dyrt. Han får vitaminer, som han kan få ved at spise et æble om dagen. Juicen skal ikke erstattes af saftevand. Selv om blandingen er 1:9, er det koncentreret saft med stort indhold af sødemiddel. Det stimulerer fortsat den søde tand, og det er dét, han skal væk fra. Alt skal spises og drikkes med måde. Du kan nedtrappe hans forbrug ved at blande æblejuicen med vand. I begyndelsen 1/3 vand, siden halvt vand og halvt juice. Samtidig er det en god idé at vænne ham til at drikke vand. Hav en kande vand med et par citronskiver stående i køleskabet. Det er forfriskende og tørstslukkende.


Karlas Klædeskab

sælger børnetøj og tilbehør til små og store børn inspireret af ”de gode gamle dage”, samt børnetøj med specielle tøjtryk i fede farver.

www.karlas-klaedeskab.dk


LEGETØJ

LEG MED Hos SejLeg.dk finder du et stort udvalg af skønt legetøj, som både er sjovt at lege med og samtidig udfordrer barnets fantasi. På de følgende sider kan du se et lille udpluk af det spændende legetøj. Se meget mere på WWW.SEJLEG.DK

FLYVEMASKINE Træbyggesæt i 85 dele med værktøj og byggevejledning til 4 modeller: Flyvemaskine, pterosaurs, motorcykel og helikopter.

199,-


LEGETØJET FRA

SEJLEG.DK GØR LEGEN SJOV OG UDFORDRER SAMTIDIG DIT BARNS FANTASI

BRANDBIL Heros Constructor byggesæt med 135 dele, som blandt andet kan samles til to forskellige brandbiler og en politibil.

319,-


KRAN

Med dette byggesæt med 285 dele i træ kan der blandt andet bygges en kran, et sejlskib og en kæmpe vindmølle.

LEGEKØKKEN Lækkert legekøkken fra Goki med komfur, ovn og stort grydesæt.

398,-

559,-

LØBEHJUL Mafia Justice trickløbehjul fremstillet af de allerbedste dele og bygget til at kunne tåle den store belastning, det udsættes for.

1.698,-

IGLO LEGETELT Sejt iglo legetelt med Jake & Piraterne fra ønskeøen, der er lynhurtigt at sætte op og let at flytte rundt på.

298,-

VÆRKTØJSKASSE Træværktøj i værktøjskasse med 30 dele til Heros Constructor træbyggesæt.

149,-


PICNICKURV

Super fin picnickurv fra MaMaMeMo i flet med masser af legemad.

HELIKOPTER

Med dette træbyggesæt kan der blandt andet bygges et skib og en kæmpe helikopter.

248,-

499,-

LEGETELT Super sødt og rummeligt boldbassin, der leveres med 100 legebolde.

SKATER SKINNE Rampage Grind Rail skater skinne på 183 cm til trickløbehjul og skateboard.

348,-

598,-

KRANBIL

Træbyggesæt med 190 dele, der blandt andet kan samles til en Jeep eller en kranbil.

369,-


GRYDESÆT Sæt med 13 dele til det professionelle legekøkken. Perfekt når der skal laves legemad.

179,-

SKRUEMASKINE

LAGKAGE

Flot lagkage i træ på fad pyntet med 6 lys.

Mekanisk skruetrækker, der hjælper børnene, når de skal samle byggesæt fra Heros Constructor.

119,-

228,-

LEGEKØKKEN Lækkert rødt legekøkken i træ fra danske MaMaMeMo.

698,-

GRAVKO

Træbyggesæt med 200 dele, der blandt andet kan samles til en traktor og en mejetærsker.

439,-


KUGLEBANE Brug dine Duploklodser til at udvide denne smarte kuglebane fra Heros.

398,-

LØBEHJUL

Super smart trickløbehjul model Crazy Freestyle.

489,-

SIKKERHEDSSÆT Dette sæt beskyttelsudstyr indeholder knæ-, albue- og håndledsbeskyttere.

PIRATSKIB Stort og sejt legetelt til den lille sørøver.

228,-

119,-

PRINSESSEHULE Super flot legetelt fyldt med eventyrlig stemning til inden- og udendørsbrug.

228,-


UDSTYR

GØR HVERDAG Når man bliver forælder, ændrer rigtigt mange ting sig. For det meste sker der det, at en barnevogn flytter ind i bilen på hver tur, man skal på, og pladsen bliver derfor mindre. Når det kapitel er overstået, når du til punktet, hvor barnet er de 3-6 år. Denne del af barnets live kunne lige så godt være beskrevet med 2 ord og et udråbstegn, frem for de mange bøger, der er skrevet om mindre børn og deres adfærd. De 2 ord er “vil selv!”. Så hvorfor ikke imødekomme barnets ønske? Lad da barnet gøre nogle ting selv og få en langt mere hjælpsom teenager i huset, når den tid kommer.


GEN NEMMERE HOS

FARMORS OUTLET

FINDER DU ET STORT UDVALG AF SMARTE TING TIL DIT BARN


TRUNKI BØRNEKUFFERT Trunki er en smart kuffert på hjul designet til børn på farten. Trunki har gjort det lidt mere interessant for børn at hjælpe lidt til - i hvert fald når det kommer til at pakke. Trunki børnekuffert er nemlig en super sej kuffert, med mange forskellige designs (lige nu er der 12 forskellige at vælge imellem), der tiltaler børn og barnlige sjæle. Kufferterne vejer kun 1,7 kg og er dermed lette at flytte rundt med, da de også har hjul på. Derudover er kufferterne praktiske, fordi de er behagelige at sidde på, hvis nu barnet skulle få brug for en mindre pause undervejs, når de små ben bliver trætte. Kufferten har desuden den fordel, at den er meget stabil på grund af de brede hjul, således at den er nem at trække rundt med den medfølgende rem.

Trunki børnekufferten kan rumme en hel del trods sin størrelse. Der kan tilkøbes en ”saddle bag”, som kan placeres på siden af kufferten. SaddleBag har et horn, så dit barn kan dytte af andre. Samtidig får du et ekstra rum til toilettaske, mad eller hvad du nu ikke lige kunne have i selve kufferten. Når du køber en Trunki børnekuffert hos Farmors Outlet, får du 3 ark klistermærker med, som kan placeres på kufferten for at gøre den mere personlig og endnu sjovere for dit barn. Kufferten er godkendt som håndbagage, så dit barn kan have sine yndlingsting med sig på hele rejsen.

SMART SADDLEBAG


rum i finnen, hvor penge til is eller andre småting kan placeres, så de ikke bliver væk.

TRUNKI PADDLEBAK RYGSÆK En sød lille rygsæk, som alle børn over 3 år vil elske. Hos Farmors Outlet finder du 9 forskellige varianter og farver af denne rygsæk, og de er alle super søde, holdbare, lette og ikke mindst rummelige. Taskerne kan indeholde 7½ liter, bortset fra hajen og hvalen, som er helt oppe og kunne rumme 10 liter. Så når ungerne skal på stranden, på udflugt eller i børnehave, har du her en taske, som sagtens kan indeholde både håndklæde, solbriller, lidt slik og penge. Udover rummet i midten, har hajen f.eks. også et lille

FÅES I 9 SJOVE VARIANTER

Rygsækkenes lukning er desuden den foldbare af slagsen (ligesom på almindelige voksentasker), således at indholdet bliver beskyttet imod det meste vand, vind og vejr. Paddlepak har justerbare skulderstropper, så dit barn ikke føler ubehag ved at bevæge sig med rygsækken godt fyldt op til strand- eller skovturen. Trods det meget lette design er rygsækkene meget holdbare, lette og har ingen skarpe kanter.


TRUNKI BUBBLEBUM SELEPUDE Bubblebum selepuden er meget lille men kan pustes op, så den passer lige til dit barn. Selepuden fylder utrolig lidt og kan dermed opbevares i bagagerummet eller et mindre rum i bilen, uden at optage særlig meget plads. Du kan altså altid have en enkelt eller et par stykker af disse selepuder med dig, så du altid er sikker på at have nok til at kunne transportere legekammerater eller lignende. Selepuden er godkendt i henhold til ECE-regulativ R44/04, hvilket vil sige, at den må bruges som en autostol/selepude til børn i alderen 4-11 år i vægtgruppen 15-36 kg, som endnu er under 1,35 meter høje.

SMART OPPUSTELIG SELEPUDE


TRUNKI TOTE SKULDERTASKE Smart 3-i-1 skuldertaske, der kan bruges til en Trunki børnekuffert. Denne smarte skuldertaske kan lægges ind i Trunki kufferten, da den er faconsyet efter kuffertens låg. Tasken er udstyret med clips, så den nemt og uden problemer kan hænges på et bil- eller flysæde, så børnene har deres yndlings legetøj ved hånden, når de får brug for det. Trunki Tote tasken kan også bruges som en ganske almindelig taske med den aftagelige rem, der følger med.


TRUNKI BOOSTAPAK BARNESÆDE

har du et super funktionelt barnesæde til bilen.

Det smarte BoostApak barnesæde gør det muligt for dig at give dit barn en rygsæk fyldt med alt det, han/ hun skal bruge.

Ryglænet er blødt og ergonomisk samtidig med, at sædet som helhed er stabilt og godkendt til formålet.

Dette kunne være på en skovtur, udflugt med børnehaven/skolen, pasning hos bedsteforældrene eller lignende. Rygsækken har nemlig ganske god plads og kan indeholde det meste, der kunne blive brug for på en tur. Når så rygsækken har tjent sit formål, er den så praktisk indrettet, at du blot kan vippe forsiden op, og så

TASKE OG BARNESÆDE I ÉT

Mulighederne for brug af denne rygsæk/autostol er uendelig. BoostApak kan tages med overalt og bruges, hvor dette nu er nødvendigt. Skal du med fly, så kan du endda have den med i håndbagagen, så du rent faktisk kan træde ind i flyet med et par rygsække, og når du så skal have ungerne med i en bil bagefter, så har du et par super smarte autostole lige ved hånden.


TRUNKI SNOOZIHEDZ Trunki SnooziHedz er en opfindsom 2-i-1 pude og tæppe til børn, som gør det nemt at tage en hyggelig lur på farten. Med dette sæt får dit barn støtte til hovedet og holdes varm med tæppet. Det unikke Trunki Grip sikrer, at tæppe og pude bliver sammen, så de ikke bliver væk, eller tæppet glider ned på gulvet, mens barnet sover. Så det er slut med tæpper, der ligger og flyder i bunden af bilen. Der er 8 forskellige modeller og farver at vælge mellem. Alle er formet som et dyr som f.eks. en pingvin, en løve, en hund m.fl. Trunki SnooziHedz fylder kun 21x26 cm, når den er foldet sammen - så det er nemt at have liggende i bilen uden at fylde alverden. En super nem og praktisk løsning, som man nemt kan have med i tasken eller i kufferten.

PUDE OG TÆPPE I ÉT


BØRNETØJ

SKØNT TØJ TIL S KARLAS KLÆDESKAB er en nystartet webshop, som sælger børnetøj, hvor nøgleordene er vintage, retro og art fashion (tøj med artistiske tryk). Tøjet er nøje udvalgt med et kritisk øje for at sikre Karlas Klædeskabs vision om at sælge kvalitets børnetøj med elegance, hygge, nostalgi og med stilarter fra 50’erne og 60’erne, samt strik, pastelfarver og specielle tryk. Ejerne bag Karlas Klædeskab, Rannva og Kasper, har altid værdsat børnetøj med stil og flotte farver samt tøj, der oser af hygge. Derfor valgte de, at de ville glæde andre forældre med en hjemmeside, der udelukkende sælger børnetøj, som de selv har en stor passion for. er det tøjmærke, du lige nu kan finde på Karlas Klædeskabs hjemmeside. HUCKLEBONES

Hucklebones er et mærke fra London med stil fra 50’erne og 60’erne. Tøjet fra Hucklebones passer perfekt til festlige lejligheder såsom barnedåb, fødselsdag, bryllup, konfirmation m.v., da tøjet bærer præg af smukt stof og elegante looks.

På de følgende sider kan du se et lille udvalg af det skønne pigetøj fra Hucklebones, og du kan se meget mere på WWW.KARLAS-KLAEDESKAB.DK


SKØNNE TØSER HOS

KARLAS KLÆDESKAB FINDER DU DET MEST FANTASTISKE TØJ TIL DIN DATTER

DOUBLE BRESTED COAT

Klassisk jakke fra Hucklebones i farven Berry. 50% uld og 50% polyester.

800,-


SNOWDROP SILK BODICE DRESS Sød lyserød kjole med blomster. 100% silke.

690,-


WOOL COCOON COAT

Klassisk uldjakke i farven Heather Grey. 100% uld.

845,-

CASHMERE MERINO CARDIGAN Blød og lækker cardigan i farven Blush. 90% Merino uld og 10% cashmere.

408,-


BUTTERCUP PINAFORE DRESS

Skøn kjole i farven Navy. 48% polyester, 27% bomuld og 25% polyamid.

480,-

BUTTERCUP JAQUARD SKIRT

Flot nederdel i farven Navy. 48% polyester, 27% bomuld og 25% polyamid.

360,-


POLKA DOT

BODICE DRESS Party Polka Dot Spot Bodice Dress i farven Wedgwood.

555,-


PETAL PINK RIBBON BODICE DRESS Skøn kjole i farven Pink/ Navy. 100% polyester.

665,-


LAMÉ TULIP DRESS

Skøn kjole i farven Silver. 100% polyester.

490,-

BUTTERCUP JAQUARD SKIRT Skøn kjole i farven Silver. 100% polyester.

360,-

SE MERE Se meget mere skønt tøj til skønne tøser på WWW.KARLAS-KLAEDESKAB.DK


BØRNEVÆRELSET

DANSKPRODUCEREDE

BØRNEMØBLER NEMPAPIR.DK er en af de få butikker

i Danmark, der sælger ægte danskproducerede børnemøbler af høj kvalitet. Alle møblerne bliver fremstillet på en lokal FSC-certificeret møbelfabrik, der har stor fokus på miljøet i alle deres produktionsprocesser. De danskproducerede børnemøbler fra NemPapir.dk er et slidstærk børne/juniorprogram fremstillet af tyk MDF og massivt træ. Du får et koncept, der kan ændres og suppleres i takt med dit barns udvikling.

UDVIDELSESMULIGHEDER Med børnemøblerne fra NemPapir.dk har du mange muligheder. Udgangspunktet er basissengen (briks), der kan omdannes til en halvhøjseng, højseng eller etageseng. Sengen kan bruges, indtil dit barn flytter hjemmefra, altså en engangs investering. De manglende dele kan efterbestilles.

INDRET BØRNEVÆRELSET MED

LEG OG LIV KØB DANSKPRODUCEREDE BØRNEMØBLER

Møblerne er sikkerhedstestet efter strengeste europæiske standarder, så du kan roligt lade ungerne slå sig løs uden at bekymre dig om sikkerheden. Det betyder også, at danskproducerede børne-møbler er noget at det bedste, du kan få til dit barn. FSC-certifikat indebærer blandt andet, at for hvert træ, der fældes, bliver der plantet et nyt træ, der bruges ingen syrer til at fremskynde hærdningsprocessen i træet, og der bliver kun brugt lak og bejdse på vandbasis. NemPapir.dk tilbyder flere forskellige serier af danskproducerede børnemøbler, så det er nemt at finde møbler, der passer til netop din smag og dit barns behov.

Har du meget eller lidt plads? En passende stige byder på optimale løsninger. Tid til lektierne? Måske et skrivebord under sengen? På de følgende sider kan du se et lille udpluk af de flotte børnemøbler. Du kan se hele sortimentet på WWW.NEMPAPIR.DK


NemPapir.dk har et stort udvalg af flotte forhæng med eller uden tunnel til denne seng. Med dette har du mulighed for at skabe din helt unikke stil på børneværelset. De flotte forhæng er ikke kun til pynt. De skaber helt nye dimensioner på værelset med uendelige muligheder for en god børneleg.

HALVHØJ SENG Danskproduceret halvhøj seng i hvidmalet FSCcertificeret træ og MDF inkl. lameller. Sengen kan skilles ad, så den bliver til en briks. Perfekt til når barnet bliver lidt større og ikke længere ønsker at sove i halvhøjseng. Vælg mellem mange forskellige flotte motiver. Pris uden forhæng og tunnel: 2.149,Pris med forhæng og tunnel: 2.499,-


BRIKS Alle halvhøjsenge fra NemPapir.dk har en briks som grundelement. Du skal blot fjerne den nederste del af benene samt stigen - så har du en briks. 1.575,-

KØJESENG Har du forøgelse i familien, så kan halvhøjsengen laves om til etageseng - du skal blot tilkøbe en briks til. 2.895,-

PAKKETILBUD Pakketilbud bestående af højseng, skrivebord med 2 skuffer og klædeskab med 2 døre. Perfekt udnyttelse af pladsen til små værelser. 4.995,-


KOMMODE Kommode med 3 skuffer i hvidmalet MDF. Mål: 75 x 39 x 73 cm. 1.099,-

DET RIGTIGE TRÆ Børnemøblerne fra NemPapir.dk fremstilles af specielt udvalgt fyrretræ fra Nordskandinavien. Træet i denne region vokser langsomt og under svære klimatiske forhold. Derfor opstår der en stærk træart, som er yderst anvendelig til produktion af børnemøbler. Træstammerne bliver kontrolleret på stedet, så man er sikker på, at det er det bedste materiale, der bliver anvendt til møblerne. Efter hjemkomsten til Danmark bliver træet kontrolleret endnu engang, og først derefter er træet godkendt til produktion.

ANSVARLIG PRODUKTION Møblerne bliver fremstillet på en holdbar og ansvarlig måde med stor fokus på miljøet. Det træ, der er brugt til møblerne, er FSC-godkendt og bliver dyrket på en naturlig og ansvarlig måde. Hver gang et træ bliver fældet, plantes der et nyt træ. Udover dette bliver der under FSC-godkendelsen også lagt særlig vægt på de lokale og deres omgivelser. Der bruges ingen syrer for at fremskynde hærdningsprocessen i træet.

KLÆDESKAB Danskproduceret 2-dørs klædekab produceret på FSC-godkendt fabrik. Lakeret i heldækkende hvid UV-lak. 1 lille bøjlestang, 1 stor hylde og 2 små hylder medfølger. Mål: 88 x 50 x 136 cm. 2.195,-


SANDRA SENG

AMANDA BRIKS

Skøn seng til pigeværelset med praktisk opbevaringsskuffe, madras, fint udskårede hjerter og yndefulde kurver. Fås i hvid og pink.

Smart danskproduceret briks med udtræksseng og 2 skuffer i træ. Leveres med lameller. Madrasmål: 90 x 200 cm.

2.799,-

2.399,-

SANDRA KOMMODE Charmerende og sød kommode med 6 skuffer, der vil tilføje stil til ethvert pigeværelse. 1.595,-

SANDRA LEGETØJSKISTE Denne smukke legetøjskiste med hjerteudskæringer er perfekt til alt det legetøj, der fylder og tager unødvendig gulvplads. 749,-


AMANDA NATBORD Danskproduceret natbord med 2 skuffer. Mål: 46 x 42 x 36 cm. 699,-

AMANDA GARDEROBESKAB Danskproduceret garderobeskab med 2 døre i hvidlakeret MDF plade samt 2 skuffer i træ. Mål: 204 x 107 x 61 cm. 2.375,-


LEGETØJ

TID TIL LEG

På WWW.MM-KONSOL.DK finder du et kæmpe udvalg af sjovt legetøj såsom elbiler, løbehjul, dukkehuse, musikinstrumenter og meget mere. På de følgende sider kan du se et lille udpluk.

TILBUD


LEGETID SE ALT DET SKØNNE LEGETØJ TIL STORE OG SMÅ FRA MM-KONSOL

PLADS TIL 2 PERSONER

FERRARI ELBIL

Nu har børnene mulighed for at opleve en køretur i denne super smarte Ferrari i rigtig god kvalitet og med mange flotte detaljer. Med 2 strk. 12V motorer, der kan køre på græs m.v. Fremadgående gear og bakgear.

1.999,-


BILBANE

Darda bilbane startpakke med 4 loops og kæmpe rampe til hop.

429,-

LEGEKØKKEN Plum Boston trælegekøkken med tilbehør.

849,-

FROST SENGETØJ

Sengetøj med Anna, Elsa og Oluf fra Disney-filmen Frost. Et sikkert hit på mange pigeværelser!

199,-

RACERBANE

Komplet racerbane med 6,90 meter skinner, 4 loops, 3 Formel 1 biler og 2 håndkontrollere med turbo knap.

399,-

MERCEDES SUV ELBIL Lækker bil med 2 kraftige 35W 12Vmotorer, der giver træk på begge baghjul og gør den yderst terrængående, så den nemt kan køre i græs, jord m.v. Med rigtige gummihjul, som giver bedre vejgreb og mindre støj.

1.999,-

TILBUD

TILBUD


MINI EL-ATV Ny fed model fra MegaLeg med 1000 W motor og indbygget fartbegrænser med 3 instillinger (6-8 km/t, 14-16 km/t eller ubegrænset op til 35 km/t). Da det er en elmotor, er den næsten lydløs og kører suverænt på asfalt, græs med mere.

3.995,TILBUD

ARBEJDSBÆNK

Plum abejdsbænk i træ med værktøj og tilbehør. Med skuffer til opbevaring af møtrikker og bolte, en hylde til at hænge værktøj på, en skruestik og en stor opbevaringsskuffe.

649,-

EDDERKOP

Fjernstyret edderkop med lysende øjne. Kan styres frem, tilbage, til højre og 360 grader rotation.

149,-

EL BUGGY TILBUD

Super sjov el buggy med plads til 2 børn. Med fodspeeder og elektrisk bremse. Fremadgående gear og bakgear.

1.999,-


LEGEKØKKEN

Plum Hendon trælegekøkken med tilbehør.

599,-

TILBUD

SKILDPADDE Sjov fjernstyret skildpadde, der ser meget ægte ud.

DINO SENGETØJ

Animal Planet T-Rex sengetøj i 100% bomuld.

149,-

349,-

BANJO Skøn lyserød banjo. 195,TILBUD

NINJA TURTLES ELBIL

Sjov elbil med Ninja Turtles motiv med plads til 2 børn. Bilen har 2 stk. 12V-motorer, der kan køre på græs m.v.

1.999,-


SPEEDY TURBO TECH BILSENG Super sej seng fuldt udstyret med LED lys og lydpakke. Der medfølger fjernbetjening til styring af både lys og lyd.

4.695,FÅS I 4 FARVER

BILBANE

BluTrack Sprint Strip bilbane lavet af fleksibelt plast. Banen kan fastgøres på en væg, og tyngdekraften gør, at bilerne kører med fuld fart, så loops, hop m.v. er muligt.

199,-

TRAKTOR Lækker fjernstyret traktor med trailer. Frontskovlen kan køre op og ned, og traktoren kan køre til højre, venstre, frem og tilbage.

299,-

MERCEDES SUV ELBIL Skøn elbil med rigtige gummihjul, som giver bedre vejgreb og mindre støj. Med indbygget blinklys, kørelys og fjernbetjening.

1.999,-

TILBUD


GAVEIDÉER

GAVER DER IKK PHOTOBOX.DK har et stort udvalg af fotoprodukter i fremragende kvalitet,

som du kan gøre personlige og dermed gøre dine fotos levende. Den perfekte gaveidé til bedsteforældrene - og til dig selv. Lige nu får DIT BARNs læsere endda 2 fotobøger eller kalendere for prisen af 1 - du får den billigste gratis. Bestil via linket photobox.dk/netby og brug koden DKNETBY.

LUKSUS FOTOBOG 2014

Flot fotobog med hårdt sort omslag med udskæringen 2014, hvor du kan se et glimt af dine 4 favorit billeder. Solidt og resistent omslag. Bogen kan gøres personlig med dine billeder og tekster. Fra 26 til 100 sider.

289,-

SÆRTILBUD DIT BARNs læsere får 2 fotobøger eller kalendere for prisen af 1! Bestil via linket photobox.dk/netby og brug koden DKNETBY


KE SKAL BYTTES TING MED BILLEDER AF DIT BARN DEN PERFEKTE GAVEIDÉ TIL FAMILIEN - OG TIL DIG SELV LUKSUS FOTOBOG

Luksus fotobogen giver dig muligheden for at udfylde alle sider med smukke historier og dejlige minder. Genoplev, bevar eller del dine bedste minder med din familie eller venner.

239,-

RETRO FOTOBOG Den perfekte fotobog til at samle dine minder fra miniferien, fødselsdagsfesten eller en anden begivenhed. Du opretter den nemt og hurtigt ved at anvende billeder taget med din smartphone.

129,-

FOTOBOG LAY FLAT

Med Lay Flat fotobogen får du en maksimal billedvisning. Fremhæv dine bedste billeder i en Lay Flat fotobog.

399,-


PRESTIGE FOTOBOG

Giv din fotobog en helt personlig karakter fra den første til den sidste side med dine billeder og tekster. Denne fotobog giver meget frihed til at skabe en helt unik udgave. Det endelige resultat bliver helt fantastisk.

299,-

SPIRAL FOTOBOG

Fremhæv dine smukkeste billeder fra fødselsdage, ferie eller familien i denne fotobog. Den er også perfekt som lille gave til familie eller venner.

149,-

PORTRÆT FOTOBOG A4

En fotobog i stående A4-format, som er perfekt til at bevare dine minder. Med personaliseret omslag og hård indbinding. Fra 26 til 100 sider.

299,-

PRESTIGE KVADRATISK FOTOBOG

Kvadratisk fotobog på 22x22 cm. Det hårde omslag giver din fotobog et elegant look og beskytter samtidig din bog i flere år.

249,-


BORDKALENDER

Opret en bordkalender med dine bedste minder og lys din hverdag op. Nyd dine billeder både på arbejdet og derhjemme, mens du planlægger de vigtige begivenheder.

109,-

DOBBELT VÆGKALENDER Personliggør din fotokalender med dine egne yndlingsbilleder med en dobbelt vægkalender: En side med dine billeder og en side med dine vigtige møder, fødselsdage og aktiviteter. Du husker alt og nyder dine billeder hver dag.

159,-

LUKSUS FOTOKALENDER

Stilfuld fotokalender. Tilføj dine billeder i høj kvalitet til de sorte baggrunde, og få det bedste ud af din kalender. Du kan selv vælge startmåned.

219,-

LUKSUS BORDKALENDER

Denne fotokalender er både elegant og praktisk at have på skrivebordet, og den lysner også op på din dag takket være dine personlige yndlingsbilleder. Tilføj dine favoritbilleder til hver side og nyd dine billeder i et moderne layout.

159,-


FOTO PÅ LÆRRED

Forstør dit yndlingsbillede og tryl det om til et ægte kunstværk. Lærredet sidder på en træramme og er lige til at hænge op på væggen.

149,-

FOTOCOLLAGE PÅ LÆRRED Sammensæt dine fineste billeder til en elegant fotocollage trykt på et lærred af høj kvalitet.

169,-

FOTOKRUS

Få dit bedste billede på et originalt og farverigt krus. En perfekt gaveidé.

79,-

SÆRTILBUD DIT BARNs læsere får 2 fotobøger eller kalendere for prisen af 1! Bestil via linket photobox.dk/netby og brug koden DKNETBY

TEMA FOTOKRUS Flot krus med mange billeder. Takket være det smarte online værktøj kan du se et preview i 3D.

89,-


IPAD MINI

COVER Dekorer din iPad Mini med et personaliseret cover. Vælg tema og tilføj dine billeder og din tekst.

349,-

IPHONE 4 COVER Design dit eget personlige iPhone-cover med dit favoritbillede og giv en original gave.

199,-

IPAD

COVER Beskyt og gør din iPad personlig med dette flotte iPad fotocover.

399,-

IPHONE 5 COVER Design dit eget personlige iPhone-cover med dit favoritbillede og 15 forskellige designs.

199,-

FOTOFREMKALDELSE

Bestil billeder og forstørrelser af dine digitale billeder online til lave priser.

0,70


FERIE

DANMARKS HYGGELIGSTE FAMILIEFERIE Ferie er samvær og fælles oplevelser. Det er dage, hvor I prioriterer at være aktive, opleve eller slappe af sammen. Hos Dayz Resorts kan I få ”dage som I vil” - ferie med sjov, oplevelser og afslapning i store familievenlige huse med plads til helt op til 14 personer.


FÅ GODE FERIEOPLEVELSER HOS DANMARKS

HYGGELIGSTE FAMILIEFERIECENTERAKTIVITETER, SJOV OG BALLADE Et ferieophold hos Dayz Resorts giver jer masser af tid til et stort udbud af aktiviteter, men også mulighed for blot at have tid til at lave næsten ingenting. At hive stikket ud og nyde en gåtur langs stranden eller i skoven. Dayz Resorts tilbyder en lang række aktiviteter både inden- og udendørs.

IDEELLE PLACERINGER De 6 Dayz Resorts er placeret smukt i den jyske natur og med et hav af oplevelser, attraktioner og udflugtsmål lige uden for døren.

HYGGELIGE FERIEBOLIGER Ferieboligerne hos Dayz Resorts varierer fra resort til resort. Fælles for alle ferieboligerne er, at de er komfortable og velindrettet og alle med de nødvendige faciliteter samt køkkenudstyr. Så ønsker I selv at stå for madlavningen, kan det også lade sig gøre.


FERIETYPER Er I til oplevelser i naturen, sportsaktiviteter eller afslapning i badelandet? Hos Dayz Resorts kan I sammensætte netop den type ferie, som I ønsker. I kan også ankomme lige nøjagtig den ugedag, der passer jer bedst. Hos Dayz Resorts er der valgfri ankomstog afrejsedag.

SOMMERGARANTI ÅRET RUNDT Dayz Resorts holder stort set åbent året rundt. Så kom, når det passer jer - også uden for højsæsonen. Ønsker I blot et par ekstra fridage midt på ugen, der er mange penge at spare ved at komme på hverdage i lavsæsonen. Om det så stormer, regner eller sner udenfor, skal det ikke forhindre jer I at tage badetøjet med i ferietasken. På Dayz Resorts er vandtemperaturen i badeland mindst 27 grader, og I kan nyde de mange indendørs faciliteter, også når det “står ned i stænger”.

ATTRAKTIVE PRISER Priserne hos Dayz Resorts er fordelagtige, og foruden ferieboligen inkluderer prisen altid entré til badeland samt slutrengøring. Uden for højsæson kan du finde masser af gode pristilbud.


SE MERE Læs mere om de 6 Dayz Resorts, se masser af billeder, find de bedste priser og book nemt jeres ophold online på WWW.DAYZ.DK


PAKKEKALENDER

HAR DU TID NO Den første morgen i december er altid noget helt specielt. Væk er den grå og lange november med dage, der bare bliver mørkere og mørkere. Nu kommer december. Morgen med lys, nye dufte af gran og stearin. Børn der springer ud af sengene - fyldt med forventning og glæde - for at se, om nissen har været forbi i løbet af natten. Det har han! Med en lille gave, der gør ventetiden mod jul endnu kortere.


OK I DECEMBER? For danske familier er tid en mangelvare. Især i december, hvor der er arrangementer og juleafslutninger alle vegne. Derfor er det svært at finde tid til at købe gaver til pakkekalenderen. “Det oplevede vores familie selv i flere år. Så da ingen andre kunne tilbyde os en færdig pakkekalender-løsning, måtte vi skabe den selv”, fortæller Sadie Westh Jacobsen. Sådan lyder den korte historie bag Pakkekalender.dk. Webshoppen kom til verden i 2007 og sælger kalendergaver til stor hjælp for flere tusinde danske familier. “Hvert år finder vi i løbet af foråret og sommeren mere end 200 nye kalendergaver. Mange testes af vores egne børn i alderen 3-12 år. Og fra august-november pakkes de færdige pakkekalendere på vores lager i Helsingør”, fortæller Sadie Westh Jacobsen og fortsætter: “Vi har lagt vores energi, tid og sjæl i at give dig en hjælpende hånd med årets pakkekalender. Og den tid kan du med garanti bruge til noget mere fornuftigt end at rende rundt i butikker efter alle nissens små gaver”. Pakkekalenderne leveres som udgangspunkt uden indpakning, da mange har deres egne traditioner og måder at gøre det på. Men indpakning kan naturligvis tilkøbes. Du kan se gaverne på WWW.PAKKEKALENDER.DK

Jeg har 3 børn, og de har aldrig fået en pakkekalender før, for jeg kunne ikke overskue at skulle købe 72 små pakker. Så prøvede jeg Pakkekalender.dk, og det gør jeg nok også næste år. Det er nemt, overskueligt og ikke dyrere, end hvis jeg selv skulle ud og finde det. Forskellen er, at jeg har sparet en masse timer. HEIDI SØNDERGÅRD

SPAR TID OG FÅ BØRNENES PAKKEKALENDER SENDT DIREKTE TIL DØREN


PAKKEKALENDERE TIL PIGER 399,-

399,-

PIGER 2-3 ÅR

PIGER 4-5 ÅR

1. Bamse i snevejr 2. Hello Kitty madkasse 3. Fingerdukke 4. Puslespil 5. Pixi-bog klassiker 6. Pruttepude 7. Sæt med hårpynt 8. Dekorative stickers i træ 9. Træk-op julemand 10. Disney minibog 11. Hårbøjle 12. Hello Kitty dyb tallerken 13. Smart vaskeklud 14. Hello Kitty malebog 15. Pixi-bog klassiker 16. Nissehue 17. Maracas 18. Guldfisk med sprøjt 19. Farveskiftende ænder 20. Sæbebobler sommerfugl 21. Blokfløjte 22. Pixi-bog klassiker 23. Refleks bjørn 24. Julemands magnet

1. 12 tusser 2. Smykkesæt 3. Magiske sokker 4. Disney 3D-figur 5. Mal selv figur 6. Wooden pen 7. Dekorative stickers i træ 8. Træk-op julemand 9. Disney retrofigur 10. Juleblyant 11. Hobbypose 12. Malebog 13. Stofbamse med nøglering 14. Disney klæbegavemærke 15. Nissehue 16. Lille baby med pusletaske 17. Smølferne skål 18. Pruttepude 19. Smart vaskeklud 20. Kræmmerhus-ark 21. Hello Kitty madkasse 22. Disney minibog 23. Lille notesbog 24. Sæbebobler sommerfugl


399,-

399,-

PIGER 6-8 ÅR

PIGER 9-11 ÅR

1. Disney vennebog 2. Pen med swarovski sten 3. Mini opbevaringskasse 4. Små viskelædere 5. Glanspapir 6. Disney 3D-figur 7. Mælketandkrukke i træ 8. Juleblyant 9. Hobbypose 10. Opgavebog 11. Stofbamse med nøglering 12. Smykkeæske med pailetter 13. Disney klæbegavemærke 14. 1D armbånd 15. 12 tusser 16. Lege-smykkesæt 17. Pruttepude 18. Mal selv figur 19. Håndspejl med pailetter 20. Smart vaskeklud 21. Viskelæder and 22. Stofpose med bamse 23. Lille notesbog 24. Magiske snørrebånd

1. Smykkeæske med pailetter 2. Mini fotoramme 3. Magiske snørrebånd 4. Blyant med dyr 5. Viskelæder og spidser 6. Hjerteformet dåse 7. Guardian angel nøglering 8. Mini opbevaringskasser 9. Hårbørste-mikrofon 10. Magiske sokker 11. Glanspapir 12. Pen med swarovski sten 13. Hobbypose 14. Stofpose med bamse 15. Engel i gavepose 16. Håndspejl med pailetter 17. Stjernestrimler 18. Disney klæbegavemærke 19. 1D armbånd 20. Disney dagbog 21. Viskelæder and 22. Lille notesbog 23. Viskelæder med smil 24. Yatzy


PAKKEKALENDERE TIL DRENGE 399,-

399,-

DRENGE 2-3 ÅR

DRENGE 4-5 ÅR

1. Træk-op julemand 2. Cars malebog 3. Disney minibog 4. Schleich chimpanse 5. Blokfløjte 6. Peter Plys dyb tallerken 7. Pixi-bog klassiker 8. Dekorative stickers i træ 9. 3D julemand 10. Bamse i snevejr 11. Nissehue 12. Pixi-bog klassiker 13. Selvlysende dinoer 14. Pruttepude 15. Peter Plys vaskeklud 16. Pixi-bog klassiker 17. Julemands magnet 18. Maracas 19. Guldfisk med sprøjt 20. Lille vindues splatter 21. Refleks bjørn 22. Farveskiftende ænder 23. Sæbebobler dino 24. Puslespil

1. Angry Bird splat flyer 2. 12 tusser 3. Pruttepude 4. Cars vaskeklud 5. Spider-Man huskespil 6. Bakugan dragt 7. Disney 3D-figur 8. Sjov hånddukke 9. Minihopper 10. Wooden pen 11. Nissehue 12. Udstikker forme 13. Dekorative stickers i træ 14. Selvlysende dinoer 15. Træk-op julemand 16. Hobbypose 17. Disney retrofigur 18. Bakugan spin 19. Spider-Man krus 20. Rasmus Klump kortspil 21. Disney minibog 22. Guldfisk med sprøjt 23. Lille vindues splatter 24. Mal selv figur


399,-

399,-

DRENGE 6-8 ÅR

DRENGE 9-11 ÅR

1. Bakugan spin 2. Spider-Man krus 3. Wooden pen 4. Elastik pistol 5. Magic trick 6. Udstikker forme 7. Mælketands krukke 8. Små viskelædere 9. Hobbypose 10. Angry Bird splat flyer 11. 12 tusser 12. Pruttepude 13. Opgavebog 14. Disney 3D-figur 15. Skylanders tinbox 16. Raket kuglepen 17. Byg selv fly 18. Hoppebold 19. Balancespillet 20. Vindues kravler 21. Viskelæder med smil 22. Refleksbånd 23. Prutte fløjte 24. Pirat skrivesæt

1. Høretelefoner 2. Smartphone lommeregner 3. Små viskelædere 4. Oppustelig guitar 5. Angry Bird splat flyer 6. Balancespillet 7. Raket kuglepen 8. Elastik pistol 9. Magic trick 10. Smiley nøglering 11. Selvlysende hoppebønner 12. Blød boomerang 13. Mystisk tyggegummi 14. Smart clips dispenser 15. Kvaje tape 6. Refleksbånd 17. Grimme tænder 18. Kortholder med lys 19. Lysende helikopter 20. Vindues kravler 21. Byg selv fly 22. Prutte fløjte 23. Nøglering fløjte 24. Hurtige trylletricks


SPISETID

SMART TIL DE SMÅ Explora-serien fra Tommee Tippee er specielt designet til gøre det sjovere og mere intuitivt for dit barn at lære at spise og drikke selv. Hele serien er fuld af smarte, nye detaljer, der i små trin gør hele processen meget nemmere for både mor og barn. Se f.eks. Roll & Go, nyskabelsen indenfor hagesmække, der er lavet af silikone, og som nemt kan rulles sammen og gemmes væk. Eller den unikke Cool & Mash skål og ske i ét med et super smart låg, der kan både køle og mose én skefuld ad gangen. Samtlige produkter fra Exploraserien kan gå i opvaskemaskinen.

På de følgende sider kan du læse mere om Explora-serien.


EXPLORA FRA TOMMEE TIPPEE GØR DET SJOVT OG INTUITIVT FOR DE SMÅ AT SPISE SELV


ACTIVE SIPPER

Denne cooler har en tud, der er specielt designet til at hjælpe småbørn til at øve sig på at drikke fra en åben kop. Isoleret så indholdet holder sig friskt og køligt længere. Perfekt at have med på farten. Låget passer til Active Sporty og Active Straw. Fås i 3 friske farver med forskellige motiver. Fås i Kvickly.

89,-

EASY DRINK BEAKER Har en blød drikketud, der er super nem at lære at drikke af allerede fra 7 måneder. Easy grip riller på siderne og i bunden af koppen gør den nemmere at holde fast på og lettere at stille fra sig. Fås i 3 friske farvekombinationer i Kvickly.

79,-

ACTIVE STRAW

Lærer barnet at drikke af sugerør uden griseri. Låget har et bødt silikone sugerør, der er skånsomt mod små munde, og knaplåget holder drikkerøret helt rent. Den er fuldstændig spildfri. Beholderen er isoleret, så drikken holdes frisk og kølig længere. Fås i Kvickly.

89,-


EASY DRINK CUP

Med 2 store hanke, der er nemme at få fat i med små fingre, så børn fra 7 måneder kan lære at drikke af den store bløde drikketud. Helt drypfri. Fås i Kvickly.

79,-

FIRST SIPS CUP

Babys aller første kop har en blød soft-flex drikketud, der kan drikkes af ved det mindste sug. Er helt spildfri med ventilens unikke lukkemekanisme og hygiejnelåg, der dækker drikketuden. Har to store aftagelige håndtag med easygrip til små hænder. Findes i 3 fine pastelfarver. Fås i Kvickly.

79,-

ACTIVE SPORTY Active Sporty tudekop ligner til forveksling en voksen sportsflaske, men er fuldstændig drypfri. Forsegles automatisk med den specielle easyflow teknologi. Låget passer på Active Sipper og Active Straw. Findes i 3 farver med forskellige sjove motiver. Fås i Kvickly.

48,-


MILK FEEDING BIB

Superabsorberende hagesmæk til flaskebørn, der har en meget blød savlekrave, der lynhurtigt opsuger al væde og dermed forhindrer udslæt. Også perfekt, når der er tænder på vej, og barnet savler meget. Fås i Bilka og Kvickly. Pakke med 2 stk.

99,-

ROLL & GO

Den eneste hagesmæk, du behøver, når barnet skal lære at spise selv. Den er lavet af let og blød silikone, der er nem at holde ren. Med smart opsamlingslomme, der fanger krummer og madrester. Kan nemt rulles sammen, så den ikke fylder ret meget. Findes i 4 strålende farver. Fås i Bilka og Kvickly.

69,-

FIRST WEANING SPOONS

Designet til dit barns aller første erfaring med skemad. Med et ekstra langt skaft, der kan nå ned i bunden af glasset med babymad, og en super blød sammenklappelig silikone spade, der nænsomt afleverer maden på barnets tunge. Fås i 2-pak i 4 farver i Bilka og Kvickly.

69,-


POP UP FREEZER POTS AND TRAY

COOL AND MASH BOWL

Sæt med 4 super smarte små frysebokse til hjemmelavet babymad i portionsstørrelse. Bunden kan skubbes op, så det er nemt at trykke portionen ud af beholderen. Faste og fuldstændigt tætte låg. Sættet indeholder en bakke med huller til 4 skåle. Fås i 3 friske farver. Kan købes i Bilka.

Smart sæt med ske og skål, der sikrer, er hver enkelt skefuld mad er kølet af og moset. Den trekantede bund gør det nemmere for barnet at fylde mad på, når det selv skal til at holde skeen. Fås i 2 farver i Bilka og Kvickly.

99,-

79,-

EASY SCOOP FEEDING BOWLS Dyb tallerken med trekantet bund, der gør det nemt at fylde skeen. Med et smart ergonomisk easy grip håndtag i den ene side, så barnet kan holde fast i tallerkenen med den ene hånd. Lette at stable. Fås i pakker med 4 stk. i 4 forskellige farver. Tåler mikroovn. Kan købes i Bilka og Kvickly.

79,-


KONKURRENCE

VIND SMARTE TRUNK Nu kan en af disse super smarte Trunki børnekufferter blive din. Vi udlodder en grøn og en rød fra farmorsoutlet.dk til en værdi af ca. 500 kroner pr. stk.

Med kufferten følger en rem til at trække den i eller bruge som skulderstrop, 2 håndtag, en nøgle og en pose klistermærker, så man kan gøre kufferten personlig.

SAMLET VÆRDI:

494,95 PR. STK.


KI BØRNEKUFFERTER KLIK HER FOR AT DELTAGE


FLERE GRATIS MAGASINER Der er meget mere gratis læsestof til dig om graviditet og små og store børn. I magasinet GRAVIDA finder du alt om den positive graviditet og fødsel. I MIN BABY kan du læse alt om det bedste vi har, og DIT BARN handler om de store unger. Du kan læse alle de nyeste og tidligere udgaver af magasinerne på www.lifemags.dk - og det er naturligvis helt gratis!

GRATIS TIL DIG