__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 6

VELKOMMEN Velkommen til 19. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

tilbringe mest muligt tid udenfor. Det mindsker smitterisikoen betragteligt. I artiklen Ud med ungerne får du gode råd til lærerige timer i det fri.

Man kan få børn til at spise større mængder frugt og grøntsager ved hjælp af såvel brætspil, kortspil som computerspil. Omvendt kan spil også få børn til at spise flere usunde snacks. Det konkluderer forskere fra Københavns Universitet, som har undersøgt, om spil kan ændre børns spiseadfærd. Du kan læse mere om undersøgelsen her i magasinet.

Og hvis du er i shoppehumør, finder du hele 20 sider spækket med skønne hårprodukter, nye billedbøger til højtlæsning og smarte blespande.

Legeaftaler giver mulighed for dit barn at knytte tættere bånd til et andet barn, og det giver mulighed for at lege i et mere roligt miljø end i daginstitution eller skole. I artiklen Har dit barn legeaftaer? fortæller 8 mødre om deres erfaringer med legeaftaler for deres børn.

Jeg håber, du får en hyggelig stund i selskab med 19. udgave af DIT BARN. Hilsen redaktør

Katja Hansson Har du endnu ikke læst alle de tidligere udgaver af DIT BARN, kan du læse dem på www.ditbarn.dk

Efter dagtilbuddene åbnede igen efter at have været lukket ned på grund af Covid-19, gælder det om at

UDGIVER Lifemags Jyllingevej 59, kld. 2720 Vanløse REDAKTØR Katja Hansson katja@lifemags.dk ANNONCER Dina Reece dina@lifemags.dk Telefon 38 71 30 28 FOTOGRAF Marylou Studio www.maryloustudio.dk

SKRIBENTER Katja Hansson Karin Holm

Læs tidligere udgaver af DIT BARN på:

www.ditbarn.dk

HJEMMESIDE www.ditbarn.dk FACEBOOK www.facebook.com/ditbarn KONTAKT Har du spørgsmål eller kommentarer til DIT BARN, er du velkommen til at sende en mail til info@lifemags.dk

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #19  

Advertisement
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded