Page 1

DE SKØNNESTE BABYBILLEDER

DANMARKS BEDSTE FOTOGRAFER WWW.COLOURART.DK


BABYFOTOGRAFERING

MINDER FOR LIVET Børn kan ikke blive fotograferet for ofte, og du har glæde af et billede af dit barn hele livet.

Colour Art Photo er en samling af de bedste fotografer i Danmark. Her er du sikker på en høj standard og kvalitet, med optimal holdbarhed på billederne. Fotograferne er kreative og fotograferer i mange stilarter. Fotograferne hos Colour Art Photo er specialister i portrætfotografering af børn. Målet er at skabe portrætter i den højeste tekniske og kreative kvalitet.

Det er perfekt at starte med en “Newborn” fotografering, når det nyfødte barn er 1-14 dage gammelt. Tilmeld samtidig babyen til portrætklubben Guldklumpen, hvor du får en fotografering hver måned i barnets første år.


Til alle, der overvejer at melde deres barn til Guldklumpen. De mest fantastiske billeder og bevis for en helt Ved indmeldelse i Guldklumpen får I utrolig udvikling hos den lille. Når helt specielle tilbud på fotografering af først man er i gang, vil man jeres nyfødte barn. ikke undvære det. Giv jer selv den gave. Derudover får I spændende tilbud på ramRIKKE mer, album, store forstørrelser, indbydelseskort og takkekort, portrætkalender og julekort. I vælger selv, hvilken Colour Art fotograf, der skal tage jeres billeder. Ved flytning til en anden by henvises I til en ny Colour Art fotograf, hvor jeres medlemsskab kan fortsætte. Derefter er det en god idé at gå til fotografen en gang om året, så der er gode minder, når børnene bliver store. Find din nærmeste ColourArt fotograf, læs mere om portrætklubben Guldklumpen og se mange flere flotte billeder på WWW.COLOURART.DK

ColourArt  

Annonce og artikel om ColourArt til MIN BABY.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you