Page 1


babyalarm babyudstyr

med livstidsgaranti


Danmarks første babyalarm med LIVSTIDSGARANTI

Den nye Digital Green babyalarm fra Babymoov giver dig dobbelt sikkerhed i form af livstidsgaranti samt 14 dages fuld returret.


En babyalarm er et “must-have” på alle lister til vordende mødre. Men mange babyalarmer kan volde problemer med dårlige sendeforhold, bøvl med frekvenserne og problemer med “fremmed støj”, der forstyrrer signalet. Men det gør Babymoov Digital Green noget ved. Babymoov har valgt at give småbørnsfamilier dobbelt sikkerhed ved køb af den nye Digital Green babyalarm. Ikke nok med, at der er livstidsgaranti på produktet, men man får ovenikøbet 14 dage til at tage Digital Green babyalarmen med hjem og prøve den af. Hvis babyalarmen ikke lever op til forventningerne, får man alle pengene tilbage.

VÆSENTLIGE FUNKTIONER Æ Livstidsgaranti Æ Lav stråling

Babymoov er markedsledende inden for babyalarmer i Frankrig, og har dermed høstet stor erfaring. Især er de kendt for den meget lave stråling.

Æ Ny teknologi sikrer klar lyd uden interferens Æ Kan have 2 babyenheder på 1 modtager

Babyalarmen har en rækkevidde på hele 800 meter, og både lydstyrke og mikrofonfølsomheden kan justeres for at opnå den bedst mulige lyd.

Æ Rækkeevne 800 meter Æ Automatisk kanalsøgning

Der kan tilkøbes en ekstra babyenhed til babyalarmen, så der kan benyttes to babyenheder på én modtager. Det er praktisk, hvis man har 2 børn eller tvillinger.

Æ Walkie-talkie funktion Æ Natlys

Digital Green babyalarmen har desuden en smart walkie-talkie funktion, så man kan tale med sit barn. Der medfølger dansk brugsanvisning og quick guide til hurtig brug.

Æ Lav batteri indikatorer Æ Temperaturføler Æ Justerbar lydstyrke Æ Justerbar mikrofonfølsomhed

Læs mere om den smarte Babymoov Digital Green babyalarm her: â www.babymoov.dk

Æ Dansk brugsanvisning Æ Dansk quick guide


bær din baby bæreseler

At bære sit barn giver nærvær, tryghed, kontakt og tilknytning til barnet. Babymoovs bæresele kan anvendes foran, bagpå eller på hoften, og den har en speciel funktion til nyfødte.

SKAL DU VÆLGE EN BÆRESELE, SLYNGE ELLER VIKLE?


Sansemotorisk får børnene rigtig meget ud af at være i en slynge frem for at ligge i en barnevogn eller sidde i en skråstol. Hver gang bæreren bevæger sig, sker der en stimulation af barnets primære sanser, blandt andet hovedbalancesansen, der er afgørende for en normal motorisk udvikling. Hvis man har et barn, der græder meget eller bare har et stort behov for tæt kontakt, kan en slynge være en stor hjælp, fordi man kan bære barnet i flere timer uden at få rygsmerter, og ligger barnet i vuggestilling, kan det være i slyngen i timevis. Mange forældre oplever, at når de putter et uroligt

 BÆRESELE

Kan bruges fra nyfødt og op til 18 kg. + Udviklet i samarbejde med fysioterapeut, så baby og bærer får optimal støtte. + Mange justeringsmuligheder, der aflaster bærers skulder, ryg og lænd. + Nemmest at bruge, når den er indstillet.

barn i slynge, går der ikke lang tid, før barnet falder til ro og måske i søvn.

HVILKEN TYPE PASSER TIL DIG? Der findes mange forskellige muligheder for at bære sit barn. De 3 hovedtyper er bæreseler, slynger og vikler. I skemaet herunder kan du se hvilken type, der passer bedst til dig og dine behov.

Prøv Babymoov slynger og bæresele i din lokale butik. Se hvor her: â www.babyengros.dk

SLYNGE/VIKLE

Langt stof, der vikles om baby og bærer. Kan også bruges til for tidligt fødte op til 15 kg. + Smyger sig tæt til barn og bærer.

RINGSLYNGE

Ringslynge, der kan bruges fra nyfødt og op til 15 kg. + Kan også anvendes, mens man ammer. + Bedst på hofte eller mave.

+ Vægten fordeles jævnt på bærer.

+ Nem at bruge.

+ Bærer kan have slygen på hele dagen og bare tage baby ud/ind.

+ God til putning, da baby er nem at flytte fra slynge til seng.

BabyEngros  

Annonce og 2 artikler om BabyEngros til MIN BABY #5.