Page 1

Maskiner der kan og vil‌


det er Scantruck‌

4|3


Scantruck A/S er Danmarks førende forhandler af entreprenørmateriel i kraft af kvalitetsprodukter, professionel service og ved at være en troværdig, effektiv og pålidelig samarbejdspartner for alle vore kunder. Scantruck A/S er en del af NC Nielsen Gruppen, der udover Scantruck A/S omfatter søsterselskabet NC Nielsen A/S - Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og internt transportmateriel og datterselskabet Poldan Truck, der er storimportør i Polen af maskiner til opbevaring og transport af varer. Scantruck A/S har siden 1999 haft den højeste kreditværdighed på AAAscalaen hos D&B - Dun & Braadstreet – der er verdens førende leverandør af erhvervsinformation. Scantruck A/S importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra MANITOU, CASE, ATLAS, MCCLOSKEY OG NEUSON-ECOTEC. Scantruck A/S har Danmarks største udvalg i brugte teleskoplifte, entreprenørmaskiner og beslægtet materiel. Scantruck A/S har værkstedsfaciliteter og specialværktøj til alle modeller og kan tilbyde de bedste serviceaftaler.

Direktør Bo Sundroos


Økonomisk vækst [Omsætning i mio.kr.] Scantruck A/S har syvdoblet sin omsætning i løbet af de sidste 10 år.

Antal medarbejdere Scantruck A/S har de sidste seks år fordoblet antallet af medarbejdere, og har i dag 125 ansatte.

NC Nielsen Gruppen

NC Nielsen Gruppen 6|5

Poldan Truck

Scantruck A/S


Vi er med overalt…

Scantruck A/S hører hjemme i Skive – Limfjordens vestlige hovedstad – men vi har repræsentanter i hele Danmark. Scantruck A/S blev oprettet i 1996 i Balling, og flyttede året efter til nye lokaler i Skive. Disse er siden blevet udvidet tre gange. Scantruck A/S råder i dag over 11.500 kvm. lager, værksted, salgslokaler og administration.


sammen med MANITOU…

8|7


MANITOU er verdens førende leverandør af teleskoplæssere og terrængående gaffeltruck, og har 40 års erfaring som toneangivende inden for materialehåndteringsudstyr. Scantruck A/S har siden 1996 været forhandler af produktsortimentet fra MANITOU og er flere år i træk blevet kåret som ”Dealer Of The Year.” Det har resulteret i, at MANITOU er den mest solgte teleskoplæsser i Danmark. Uanset om det er på byggepladsen i grusgraven eller i stalden, er MANITOU det perfekte valg af en hårdtarbejdende og stabil hjælper. MANITOU betyder den, der håndterer alting, og er navnet på de bedste teleskoplæssere, lifte, gaffeltruck, medbringertruck og læssemaskiner.


CASE og…

10 | 9


CASE er oprindeligt fra USA, og har siden 1890’erne fremstillet udstyr til entreprenørbranchen. Case står i dag for stor driftssikkerhed, komfort og fleksibilitet. For nogle er det ekstraudstyr – for CASE er det en selvfølge! Et bredt udvalg af maskiner gør CASE til en optimal partner, når der skal vælges udstyr. Entreprenørmateriel fra Case er blandt det bedste i verden. Case er gummihjulslæssere, rendegravere, hjulgravere, minilæssere, minigravere, bæltegravere og dumpere af højeste kvalitet. Scantruck A/S er importør af CASE i både Danmark, Norge og Sverige. Dermed udnytter vi de erfaringer, vi får på tværs af landegrænser, til at levere de bedste maskiner til alle typer opgaver. I Danmark distribueres maskinerne af Scantruck A/S samt udvalgte forhandlere. Scantruck A/S leverer CASE-maskiner til alle typer virksomheder herunder maskinstationer, udlejere, jordflyttere og landmænd. Uanset størrelse og type tager CASE hver eneste brugers behov seriøst.


ATLAS og…

12 | 11


Scantruck A/S har siden 2006 været dansk agent for ATLAS gummihjulslæssere, og har dermed et perfekt samlet produktprogram af maskiner til byggeri, industri og landbrug. ATLAS fremstilles af F. Weyhausen GmbH & Co, der er en af Tysklands førende producenter af entreprenørudstyr. ATLAS bygger på mere end 30 års erfaring inden for design og produktion af maskiner. Motto: ”Bevare det beviste, opretholde traditionen, forfølge fremskridtet”. ATLAS er en vigtig international specialist inden for knækstyrede gummihjulslæssere og valsetog og er kendetegnet ved høj effektivitet og alsidighed. ATLAS Weyhausen er i dag aktiv på markeder i Europa og Amerika.


McCloskey og…

14 | 13


Scantruck A/S har siden 2006 forhandlet McCloskeys brede sortiment af transportable sorteringsanlæg til knusning, sortering og recirkulering inden for genindvinding, kompostering, opførelse, nedrivning, landskabspleje og vedligeholdelse. Siden starten i 1986 har irsk/canadiske McCloskey været pioner inden for design og udvikling af tromlesorteringsanlæg, og er i dag markedsførende i blandt andet Nordamerika. McCloskey leverer sorteringsanlæg i alle størrelser. McCloskey har udviklet og patenteret flere banebrydende elementer i tromlesorteringsanlæg, blandt andre drivsystemer med gummihjul og 180 grader fjernbetjeningssystemer.


Neuson Ecotex

16 | 15


Scantruck A/S har i 2009 overtaget forhandlingen af Neuson Ecotec, der er en førende global aktør på markedet for entreprenørmateriel inden for miljøområdet. Neuson Ecotec udvikler og fremstiller maskiner og udstyr til behandling af organisk affald med henblik på genanvendelse. Neuson Ecotec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger, og er karakteriseret ved engagement, ansvarlighed over for kunderne, nytænkning og nyudvikling. Neuson Ecotec-maskiner giver kunderne mulighed for at udskille ikke-organisk affald, så det rensede organiske materiale f.eks. kan indgå i dyrkning af sunde produkter til kommende generationer. Siden etableringen i 1997 har Neuson Ecotec udviklet en bred vifte af udstyr til mange forskellige former for affaldsbehandling, leveret til kunder over hele verden.


18 | 17


Skive Lystb책dehavn


Scantruck A/S = den bedste service‌

20 | 19


SCANTRUCK SERVICE

Scantruck A/S giver dig 2 timers servicegaranti. Garantien omfatter besøg af en servicemontør inden for 2 timer ved fuldt “break down.” Vi kommer til dig - dér hvor din maskine er brudt ned. Garantien sikrer dig en optimal udnyttelse af din maskinpark. Ringer du til Scantrucks vagttelefon, kan en servicemontør med det samme være parat med teknisk hjælp, kørsel ved “break down” eller ved at tage kontakt til en lagermedarbejder, der kan udlevere reservedele. Med en serviceaftale kan du erhverve mere end 1500 varenumre til stjernepriser. Scantruck A/S sikrer dig et veltilrettelagt forløb, hvor vi gør opmærksom på, hvornår det er tid til eftersyn. En fuld vedligeholdelsesaftale betyder, at vi klarer alt vedrørende eftersyn og reparation. Det eneste, du skal foretage dig, er, at betale et individuelt fastsat beløb pr. måned. Scantruck A/S kan levere et system, der kan spore maskinen ved tyveri. Systemet giver dig et hurtigt overblik over position og driftsstatus. Via Internettet kan du få adgang til informationerne fra maskinen.


de bedste vÌrkstedsfaciliteter‌

22 | 21


SCANTRUCK VÆRKSTED

Scantruck A/S råder over meget moderne værkstedsfaciliteter og specialværktøj til alle modeller. Efter hver afsluttet arbejdsopgave bliver maskinerne udsat for en sluttest, så man med sikkerhed kan sige, at kvaliteten er 100 pct. i orden. Vi står for kundetilpassede løsninger, uanset om vi klargør nye eller brugte maskiner. Vi kan servicere dig både på vores værksted i Skive og gennem vores landsdækkende serviceenheder. Vores værksted stiller 20 specialuddannede og højtkvalificerede mekanikere til din rådighed. De er alle topengagerede i deres arbejde, og vi sørger for deres løbende videreuddannelse på vores værksted og hos vore leverandører i ind- og udland.


et kvikt og leveringsdygtigt lager‌

24 | 23


SCANTRUCK LAGER

Via Scantrucks verdensomspændende leverandørnet kan vi overalt i Danmark levere lagerførte reservedele til alle vore maskinmærker inden for 24 timer – og som regel hurtigere! Hvis du tilmelder dig, og vi får en leveringsbeskrivelse, kan vi inden kl. 7.00 levere en boks med reservedele, så du har alt, hvad du har brug for til en lang arbejdsdag, lige ved hånden. Scantruck A/S er forhandler af CASE-reservedele i Norge og Sverige, og har kunder i Mellemøsten. Dermed udnytter vi de erfaringer, vi får på tværs af landegrænser. Scantruck A/S holder nøje øje med udviklingen på de internationale markeder, og vi køber ind, når de rette tilbud er der. På den måde kan vi altid sikre dig kvalitetsreservedele til lavpris.


nye maskiner, der dÌkker ethvert behov‌

26 | 25


SCANTRUCK SALG

Scantruck A/S kan tilbyde dig de bedste nye maskiner på markedet. Se det store udvalg i alle førende mærker på www.scantruck.dk. Her kan du også komme i kontakt med vores sælgere og bestille brochurer.

Vores topkvalificerede sælgere er tilknyttet fire distrikter, og kommer overalt i landet, hvor du ønsker at træffe dem.

Den helt rigtige maskine finder du i vores 10.000 m2 udstillingslokaler i Skive. Her har vi altid mange kvalitetsmaskiner til omgående levering, som vi glæder os til at vise dig.


og i hundredvis af brugte kvalitetsmaskiner

28 | 27


SCANTRUCK BRUGTE

Scantruck A/S er den ideelle partner - også når det gælder brugte maskiner. Vi leverer præcis de maskiner, som du har brug for. På vores websted www.scantruck.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over de maskintyper, som du er interesseret i, og du kan på få sekunder få alle relevante oplysninger om hver enkelt maskine. Vi har desuden nye tilbud parat til dig hver uge. Vi klargør din næste brugte maskine lige efter dit ønske og efter fire klassifikationer: A+, A, B og C, som du kan læse nærmere om på www.scantruck.dk. På vores udendørslager på Katkjærvej i Skive har vi ca. 200 brugte maskiner af forskellige typer og mærker, så der er altid en god grund til at besøge os!


det er Scantruck!

Scantruck A/S KatkjĂŚrvej 5 DK-7800 Skive Tlf.: +45 96 147 147 Scantruck A/S Metalgangen 1-3 DK-2690 Karlslunde Tlf.: +45 70 127 127

www.scantruck.dk Layout/tryk: graphichouse.dk Foto: Gert Laursen - Tekst: godtext.dk

Maskiner - der kan og vil ...  
Maskiner - der kan og vil ...  

Scantruck profil brochure