Page 1

per

Manual pel Turista

FORMENTERA

,

passio


On és CONDICIONS GEOGRÀFIQUES

platges, que es conserven encara avui en excel•lent estat.

Formentera és l’illa habitada més petita de les balears. Es troba situada al sud de Balears i l’illa d’Eivissa a només 2 milles nàutiques d’aquesta.

Tot d’una que desembarquem a Formentera, respirarem aquell aire de pau i tranquil•litat que la caracteritza i la fa ser un lloc diferent. De seguida ens atraparan les seves aigües, úniques per la seva transparència i color turquesa incomparable que ens evoca latituds tropicals.

Tot i que es tracta d’una illa petita, la seva forma fa que tingui una gran extensió de costa (82 Km) en proporció a la seva superfície. Al llarg de la costa hi ha moltes platges, de grans i petites dimensions i nombroses cales i racons solitaris, perfectes per perdre’s, com ara: les Piscines naturals, El poble d’Es Caló de Sant Agustí, la zona de Migjorn,... L’illa de Formentera és petita, però accessible i còmoda, i la podem recórrer gran part en bicicleta, pels seus camins verds, els seus boscos de pins i savines, Les Salines, i el seu interior rural. Per a trajectes més llargs podem utilitzar un cotxe o una moto. L’illa de Formentera destaca per la seva gran bellesa mediambiental i pel seu paisatge encara salvatge de dunes i

¿COM S’ARRIBA A L’ILLA? Formentera és, amb tot el pés de la paraula, una autèntica illa perquè pel fet de no tenir aeroport només és accesible per via marítima. La navegació entre el port d’Eivissa i la Savina té una durada d’uns 25 minuts. Navieres que realitzen trajectes cap a l’illa des de la península i des d’Eivissa: Acciona Transmediterránea 902 45 46 45 www.transmediterranea.es


Formentera Balearia : 902 160 180 - 971 312 071; www.balearia.net

Iscomar: 902 119 128; www.iscomar.es

Mediterránea - Pitiusa : 971 322 443 www.medpitiusa.net MITJANS DE TRANSPORT Arribats a Formentera, per desplaçar-nos per l’illa podem utilitzar el transport públic o el transport privat. No és permès el càmping! També es pot accedir a l’illa en barca privada i amarrar als ports esportius o fondejar en alguna de les seves belles cales, o llogar un veler per passar uns dies, o també petites embarcacions per realitzar excursions a les platges i cales.

AGÈNCIES DE VIATGE Centrale de viatge Formentera - Formentera Free Time Avgda. de Joan Castelló i Guash, 29 - San Ferran. Tel. 971 321998 /99 Fax 971 321802 reservas@formenterafreetime.com

ES FREUS c. de Sant Joan, Cantonada 8 d’Agost - San Francesc. Tel. 971 322284 /85 Fax 971 322471 esfreusformentera@contec.es

MTS INCOMING Avgda. de Miramar, 118-124 Es Pujols PRIMERA TRAVEL edif. Auba, Local 1 c. Almadraba - La Savina Tel. 971 322623 Fax 971 322706 ISLAMAR c. de Santa Maria, s/n Sant Francesc Tel. 971 322461 Fax 971 322011 islamar@interbook.net

TUI Avgda. Mediterráneo, 13 Puerto La Savina Tel. 971 322960 Fax 971 322289


Informació HORARIS Horaris comercials: Els horaris habituals són de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00. No obstant això, molts establiments obren al migdia i fins a les 24:00 hores. Alguns diumenges o festius aquets centres obren també les seves portes al públic. Centres d’oci: Els centres d’esbarjo més habituals: bars, pubs i discoteques solen tenir obert gairebé tota la setmana fins a les 2.00 o 6.00 de la matinada.

anglès i alemany). Mitjançant d’aquest telèfon es coordinen totes les cridades a ambulàncies, bombers i forces de seguretat per aconseguir una resposta més ràpida i efectiva davant de qualsevol emergència, sigui del tipus que sigui. FESTIUS

Dia 1 de gener. Dia 6 de gener. Dia 1 de Març: Dia de les Illes Balears Dijous Sant. Divendres Sant. Dilluns de Pasqua. PROPINES Dia 1 de maig: Dia del Treballador. Quan? Tot i que són discreDia 15 d’agost: Assumpció de cionals, existeix el costum de Maria. deixar-ne. Dia 12 d’octubre:Verge del On? Als bars, restaurants i al Pilar. personal de servei d’hostaleDia 1 de novembre: Tots Sants. ria. Percentatge? Entre el 5-10% de Dia 6 de desembre: Dia de la l’import total de la consumició. Constitució Espanyola. Dia 8 de desembre: Immaculada Concepció de Nostra Senyora. EMERGÈNCIES Dia 24 de desembre: Nit de Nadal. En cas d’una emergència, Dia 25 de desembre: Naixepodeu sol•licitar ajuda immediata marcant el número ment de Nostre Senyor Jesús Crist. de telèfon 112, del servei Dia 26 de desembre: Sant d’emergències de les Illes Balears. La cridada és gratuïta Esteve. i vos atendran ràpidament en 4 idiomes (castellà, català,


Art i Artesania FIRA D’ART I ARTESANIA DE LA MOLA

Obrint des d’els primers de Maig fins principis Octubre.

Es funda el 1984, funciona a partir de primers de maig fins al dia del Pilar 12 d’octubre, els dimecres i diumenges a la tarda, a la Mola. Neix d’una iniciativa privada de diversos artistes i artesans. actualment lluita per intentar seguir amb el mateix concepte inicial: mostrar, promoure i vendre artesania, fent possible un estil de vida alternatiu dins aquesta societat industrialitzada.

EL QUE PODEM TROBAR

Amb els anys, ha augmentat tant el nombre de venedors com el de visitants, convertint-se en un dels principals atractius turístics de l’illa i un punt de trobada per les tardes dels diumenges i dimecres, amenitzades per músics, malabars i animadors, i on es pot trobar autèntiques peces d’art i un record de l’illa amb la personalitat de les mans que l’han fet, amb el caràcter autèntic que té allò local i original dins un món cada dia més globalitzat. Altres Mercats: Mercat Artístic de Sant Ferran Dijous i Divendres: tardes-nits Mercat de Sant Francesc Matins Mercat de la Savina Tot el dia Mercat d’es Pujols Tardes-nits

Existeix una garantia artesana expedida pel Consell Insular i l’Associació d’Artesans de l’illa, que garantitza que aquests productes estan dissenyats i elaborats a tallers de Formentera. Aquesta iniciativa pretén dinamitzar i distingir l’artesania autòctona. Trobem artesania tradicional: cistellers, espardenyers, tèxtil amb llana de l’illa... artesania de l’alimentació; formatgers, vinaters, productes de Formentera com oli, mel, figues seques, peix sec...i artesania artística; joieria, vidre, tèxtil, ceràmica, cuir, gravat, telar manual... Molts d’aquests tallers es poden visitar consultant el plànol de tallers del plànol turístic o parlant directament amb els artesans.

Associació de Formentera per l’Artesania AFA móvil 616 612 831

Associació d’Artistes de Formentera ADAF adaformentera@gmail.com


Monuments 1 - ESGLÉSIA DE SANT FRANCESC XAVIER

4 - CASTELLUM ROMÀ DE CAN BLAI

L’aspecte d’aquest temple és sobri i recorda la seva funció de fortificació contra les invasions, per la gruixa dels seus murs. L’església fou acabada el 1738 i està situada a la capital de l’illa, davant de l’Ajuntament.

Té una planta rectangular amb cinc torres a les cantonades i una altra més a la porta d’accés. La seva situació, en el km. 10 entre La Savina i La Mola i per tant en zona alta, demostren l’interès dels seus habitants per controlar tota la costa.

2 - SA TANCA VELLA Construïda durant la segona meitat del segle XIV, amb l’advocació de Sant Valero, aquesta capella és petita i està coberta per una volta de canyó. Està situada a la població de Sant Francesc Xavier i des del 1986 és de propietat municipal. 3 - ASSENTAMENT MEGALÍTIC DE CAP DE BARBARIA Els Jaciments del Cap de Barbaria demostren que l’illa estava habitada des de l’any 2000 AC. Es tracta de 3 jaciments diferents que han aportat troballes significatives com ceràmiques, ossos i una peça de bronze.

5 - MOLÍ VELL DE LA MOLA Data del 1778 i actualment no només conserva el seu aspecte original sinó la seva missió, perquè la maquinària funciona com ho feia segles enrere 6 - JACIMENT MEGALÍTIC DE CA NA COSTA Datat entre els anys 2000 a 1600 AC. És un jaciment important que demostra la presència humana a l’illa en èpoques molt antigues. El recinte està ben construït i consta d’una cambra sepulcral, un passadís d’accés i una estructura exterior de forts concèntrics.


Platges PLATGES DE BANDERA Formentera ofereix més de 20 km de platges d’arena blanca i aigües transparents amb combinacions de blaus sorprenents. A l’illa podreu trobar des de la típica caleta solitària a platges de somni, però a totes podreu gaudir de tranquil·litat i pau en un ambient natural i preservat de la massificació.

Es Caló de Sant Agustí

Es Arenals

Petit racó de pescadors, on se sent la mar en un entorn mariner. La platja és petita i a la dreta s’observen els penyasegats de La Mola.

Platja d’arena mesclada amb petites petxines que arrosseguen la mar i l’onatge, que la fan diferent de la resta de platges de Formentera.

Recomanem la visita de l’entorn i els restaurants de la zona.

Situada a la zona de Migjorn i amb serveis de restauració i esports nàutics.

Llargada: 50 metres Orientació: Nord-oest

Llargada: 150 metres Orientació: Sud

SERVEIS

SERVEIS


Platges Si alguna cosa fa diferent Formentera de la resta de destins mediterranis, és la bellesa del seu litoral i l’absència de construcció a la major part de la seva costa. L’aposta des de fa dècades per un desenvolupament sostenible, ha fet possible que avui es pugui gaudir d’unes platges de bellesa paradisíaca però amb tots els serveis i la seguretat d’un destí occidental.

Es Cavall d’en Borràs

Ses Platgetes

La platja des Cavall d’en Borràs és la platja més propera al port de la Savina, a la qual es pot arribar caminant o en bicicleta vorejant la costa

Zona de platges d’arena fina i blanca situada a continuació d’Es Caló, en una combinació de sortints de roques baixes.

És una platja tranquil·la d’aigües transparents amb vistes al port i a Es Vedrà i als velers i embarcacions que fondegen davant d’ella.

Al fons, l’horitzó blau i a la dreta, el verd i marró dels penya-segats de La Mola.

A la part posterior es troba un bell bosc de savines on podrem protegir-nos del sol a les hores més caloroses. Llargada: 800 metres Orientació: Oest

Llargada: 100 metres Orientació: Nord-oest

SERVEIS

SERVEIS


Cala Saona

Es Pujols

Aquesta petita platja, tot i la seva curta extensió, (escassos 140m de longitud), és una de les més belles que es poden visitar.

Magnífica Platja situada a la zona turística d’Es Pujols, en la qual podrem trobar tots els serveis: allotjament, compres, restaurants, esports nàutics.

La seva tranquil·litat i bellesa característiques fan d’aquesta cala un lloc de visita obligada per al turista.

Està separada de la zona residencial per un passeig de vianants ón per la tarda munten els llocs de souvenirs “hippies”. La platja d’Es Pujols Envoltada de restaurants i qui- està formada per trams de oscs en els quals es pot menjar platja i trams de roca baixa en o refrescar-se amb alguna la qual es troben les casetes de beguda al mateix temps que pescadors, on tenen les seves es gaudeix de les meravelloses barques. vistes que ofereix la veïna illa d’Eivissa, o sense anar tan Enfront de la platja es divisen lluny, de la costa de Punta petits illots, que ofereixen Pedrera, o dels bells penya-se- belles vistes. Platja tranquil•la gats de Punta Rasa, als quals per gaudir-ne tota la família. s’hi pot arribar fàcilment a També existeix rampa i cadira peu, perquè estan a només 10 adaptada pel bany de persominuts de la platja. nes minusvàlides. Llargada: 140 metres Orientació: Oest

Llargada: 300 metres Orientació: Est (Llevant)

SERVEIS

SERVEIS


Platges Illetes Les platges d’Illetes, situades en el punt més al nord de l’illa, i el més proper a l’illa de S’Espalmador, (a només 150m.), són les més visitades i concorregudes pels turistes. Es pot accedir a aquesta zona amb un vehicle qualsevol, tot i que es recomana accedirhi a peu o en bicicleta, per gaudir millor del paisatge i contribuir a la seva protecció mediambiental, fràgil a causa del continuat trànsit de gent. A més, part d’aquesta zona no és accessible amb vehicles, només a peu, per la irregularitat del terreny. La zona d’Illetes és una de les més completes pel que fa a l’oci: esports aquàtics, (vela, esquí, etc.), restaurants, quioscs, hamaques, para-sols; bàsicament tot el que es neces-

sita per gaudir d’un magnífic dia a la platja. També existeix un servei de trajectes marítims que comuniquen aquesta zona amb el port de La Savina i amb l’illa d’Espalmador, fet que facilita molt el transport i l’accés a altres zones d’interès de l’illa. Llargada: 500 metres Orientació: Oest SERVEIS


Llevant

Migjorn

Situada també a la punta nord de l’illa, però a la zona de llevant, com ho indica el seu nom.

De la platja de Migjorn es pot dir, que és una de les més grans de l’illa, perquè la seva extensió d’arena abasta gran part de la costa sud de l’illa, gairebé des de La Mola, fins al Cap de Barbaria, essent visibles aquests dos punts tan llunyans entre ells, des d’aquesta platja.

També és una platja de gran extensió, i tot i que és la zona més propera a Illetes i per tant prou transitada, a causa de la seva longitud és possible trobar llocs més tranquils i solitaris, malgrat que naturalment, no falten els restaurants i quioscs, i per estar tan a prop d’Illetes, permet recórrer a peu totes les platges que hi ha al nord de l’illa. Llargada: 1.500 metres Orientació: Est (Llevant)

SERVEIS

La seva gran extensió i situació geogràfica, fan d’aquesta platja una de les menys transitades, i per tant, una de les més tranquil•les de l’illa, això no implica que no hi hagi els típics restaurants i quioscs al costat mateix de la platja. Llargada: 5.000 metres Orientació: Sud SERVEIS


Racons

amb

Tant Formentera com les illes que l’envolten són conegudes per les seves platges i les seves aigües transparents, però si visitem el seu interior i els seus boscos podrem descobrir la varietat de paisatge que ofereix l’illa.

Estany des Peix

Far de La Mola

L’Estany des Peix és una petita llacuna amb una estreta obertura a la mar que permet l’entrada de petites embarcacions per fondejar.

El far de La Mola està considerat per molts visitants com un lloc màgic, i així ho descriu el famós escriptor Julius Verne en algunes de les seves obres.

Té trams de platja on és possible el bany. És ideal per a la pràctica d’esports nàutics amb embarcacions de petit calat: windsurf, kayak, vela. Recomanam recórrer el seu entorn per la seva bellesa natural.

El far de La Mola, situat a la part més alta de l‘illa serveix de guia obligatòria per a innombrables navegants que en el passat i en el present naveguen per les seves aigües, gaudint de la majestuosa vista que ofereixen els penya-segats de l’altiplà.


Encant Hi ha zones i paratges que s’han de visitar per conèixer realment la bellesa de l’illa; un d’ells per exemple són els fars de La Mola i Es Cap de Barbaria, o altres zones d’igual riquesa paisatgística.

Far des Cap de Barbaria El Cap de Barbaria, és un lloc paradisíac format per roques, que transmeten una sensació d’immensa soledat i llibertat. És necessari visitar i caminar per aquest lloc per donar-se compte de la seva majestuositat. Finalment, si arribem al seu límit veurem aixecar-se el far, on es pot gaudir d’una posta de sol única, on la mar i el cel s’uneixen en tons vermellosos per formar l’horitzó. Tot i així, si seguim amb ganes de caminar podrem visitar a poca distància del far la torre de vigilància, que en al seu moment protegí l’illa d’invasors.

Punta de Sa Pedrera Visitant la costa trobem Punta de Sa Pedrera, on estranyes i curioses formes de roca formen un desert de pedra conegut com Sa Pedrera, que en la seva unió amb la mar se les ha batejat com “piscines naturals”. D’on abans s’havien tret les pedres necessàries per construir, ara queda una extensió de males formacions i pedreres de roca, de gran interès turístic. Si tenim la sort de poder navegar pel seu litoral, podrem gaudir de vistes i penya-segats tallats per magnífiques coves semisubmarines, a la vegada que observem l’illa d’Eivissa.


Turisme Actiu TURISME ACTIU Formentera no només és el darrer paradís del Mediterrani, on gaudir de la pau i relaxar-se; també té múltiples possibilitats per realitzar turisme actiu i oferir immillorables condicions per a la pràctica de l’esport nàutic, especialment per al submarinisme per la transparència i temperatura temperada de la mar. A més a més, la singular forma de l’illa faciliten la pràctica de la vela i del windsurf i kayak durant tots els dies de l’any. Per als amants del senderisme i del cicloturisme, l’illa disposa de circuïts verds degudament senyalitzats, que transcorren per zones d’especial interès paisatgístic. SUBMARINISME Informació condicions de busseig Característiques generals L’illa de Formentera té unes característiques immillorables per a la pràctica del submarinisme. Eivissa i Formentera (Illes Pitiüses) sorprenen per la transparència i pels colors de les seves aigües.

Les seves costes constitueixen un dels pocs racons ben conservats del Mediterrani. Precisament aquí es troba la Reserva Marina dels Freus d’Eivissa i Formentera. És l’únic espai natural de tot el Mar Mediterrani, inclòs a la llista de Bens Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Pel que fa a les immersions, el primer que hem de destacar és l’excel•lent visibilitat (fins a 50 metres) i la varietat de paisatges que caracteritza la zona: coves, parets amb gorgònies, derelictes, immersions poc profundes de bellíssim paisatge, praderies de posidònia -considerades les millor conservades del Mediterrani-, etc. Característiques de la visibilitat La visibilitat de l’aigua varia en funció de la temporada, variant entre els 15 i els 50 metres. Característiques de la temperatura de l’aigua El clima és molt bo durant to l’any, fet que ens permet bussejar al llarg de tota la temporada amb temperatures màximes de 30 graus a l’estiu, 22 graus a la primavera i a la


i

Esports

tardor i 15 graus a l’hivern.

NÁUTICA

Varietat de paisatges

Formentera, el paradís del navegant

La característica principal del busseig a Formentera, és la gran varietat de paratges submarins que podem trobar en una zona tan reduïda. A poques milles al nord de l’illa podem bussejar en parets, derelictes, coves, immersions profundes amb gorgònies, immersions poc profundes, immersions en praderies de posidònia, etc. ESCOLA Vellmari: Port La Savina Tel. 971 32 21 05 www.vellmari.com Orca Sub: Hotel Formentera Playa y Club Maryland playa de Mitjorn Tel. 639 60 18 39 www.orcasub.com Blue Adventure: Port La Savina C. Almadraba,67 Tel. 971 32 11 68 www.blue-adventure.com La Mola Diving: Hotel Riu la Mola - playa Mitjorn Tel. 971 32 72 75 lamola@interbook.net

Formentera no només és una visita obligada pels amants del sol i la platja. També, és un paradís per als amants de la navegació a vela i el kayac de mar. Els seus 69 km. de litoral, dels quals 40 d’ells són de costa arenosa, i la seva ubicació al sud de l’illa d’Eivissa fan d’ella un lloc de somni per gaudir de la navegació a vela. Les distàncies són suficientment curtes per en un parell d’hores desplaçar-se del sud de l’illa al nord, o be realitzar una excursió inoblidable a l’illa d’Eivissa en només 2 hores. El blau turquesa de les seves aigües, l’alternància de penyasegats de parets verticals i platges d’arenes blanques formen un paisatge de somni per a la navegació a vela. La claredat i el color de les seves aigües, fan que la navegació a menys d’una milla de la costa simuli volar a alguns metres sobre un blau en el qual alternen els tons marrons de les roques i els verds obscurs dels bancs de posidònia. Pel que fa a la navegació per als amants de la vela lleuge-


Turisme Actiu


i

Esports


Turisme Actiu ra, l’illa ofereix la possibilitat de trobar condicions a la carta. Aquest és un fenomen que només podem trobar en algunes illes del Carib i a Formentera. Els vents més rellevants són els de component est durant el període d’estiu i els de component oest durant l’hivern. L’illa té una platja de tres km. de longitud amb aigua a les seves dues cares, orientada de nord a sud i amb un pas intermig entre l’illa de Formentera i l’illot d’Espalmador. Per això, el vent fa que durant l’estiu la cara est de la platja tengui ones i l’orientada a ponent vent de terra constant, poca rolada i mar plana. Però, si el navegant prefereix un vent rafagat i canviant, el podrem trobar a dues milles de navegació cap al nord o cap al sud d’aquesta platja. Al nord, l’illot d’Espalmador i cap al sud, darrere dels penyasegats de Punta Pedrera.

Aquesta illa ofereix tan bones condicions per a la pràctica com per a la tecnificació d’aquest esport. Són tan magnífiques les seves condicions que la que ha estat i és la millor regatista de tota la història mundial de la Vela (Teresa Zabell), decidí de venir a aquest lloc per instal•lar la seva base d’entrenament. Això confirma aquest lloc com a un dels millors de la nostra geografia per a la tecnificació de la Vela, i seria una pena no explotar-lo per a aquesta finalitat.

Els vents, durant l’estiu solen ser lleugers o mitjans, d’entre 5-15 nusos. Però mai per davall i poques vegades superiors. Durant l’hivern és diferent, perquè podrem trobar els dos extrems, o calmes, o be temporals amb vents superiors a 30 nusos. Aquests són més habituals que les calmes.

Fast Ferrari: La Savina Tel. 617 98 50 57 chárter náutico, veleros. Formentera Rent a Boat: La Savina Tel. 971 32 10 89 chárter náutico, veleros, catamarán, semirígidas c/s patrón, lanchas intraborda.

En definitiva, un paradís per a la navegació de creuer en família i la iniciació durant l’estiu i per a navegants experts durant l’hivern.

ESCOLA Náutica Pins: La Savina Tel. 971 32 26 51 nauticapins”interbook.net chárter náutico y tienda Barco Salao: La Savina Tel. 609 84 71 16 chárter náutico, taxi náutico y pesca de altura

Isla Azul: La Savina Tel. 971 32 34 24 forislaazul@terra.es semirígidas c/s patrón, lanchas intraborda.


i

Esports

ESPORTS ACUÀTICS

CIRCUITS VERDS

Escuela Municipal de vela: La Savina Tel. 667 56 13 50 www.4nomadas.com vela, optimist, windsurf, láser, catamarán. Centro O’Neil: playa illetes Tel. 609 71 17 74 optimist, catamarán,windsurf, canoeing, wakeboard. Barlovento: playa illetes Tel. 609 60 21 34 catamarán,windsurf, kayak. Wet 4 Fun: playa Es Pujols Tel. 670 36 63 14 www.wet4fun.com catamarán,windsurf, kayak, wakeboard.

Per les característiques de Formentera, resulta evident que el vehicle ideal per transitar-la és en bicicleta, que a més a més de no resultar contaminant permet visitar tranquil•lament llocs insòlits que d’una altra forma passen desapercebuts.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES 1 piscina coberta 25 x 12.5 amb vestidors 1 camp de futbol amb gespa artificial (vestidors) 1 pavelló (bàsquet, voleibol, futbol sala, judo i karate ) 2 pistes de tennis 1 pista mini-handbol 1 escola de vela (piragüisme, windsurf, optimist i vela ) Més informació al Consell Insular De Formentera 971 321087 - 971 322034 www. formentera.es

Amb la intenció que vosaltres, amics visitants, tingueu la possibilitat de gaudir de tot això, vos facilitem informació sobre l’existència de tota una sèrie de camins que, ja sigui en bicicleta, o a peu, puguin ser visitats, podent admirar paratges fins ara desconeguts a la vegada que vos permetran prendre contacte amb la naturalesa. Al mateix temps que recomanem el se ús, vos preguem que ens presteu la vostra col•laboració respectant l’entorn, no embrutant i atenent els suggeriments que tant aquí com als cartells indicadors que hi ha a l’illa sobre l’ús d’aquests camins.


Restaurants Zona

Nombre

Tipo de cocina

La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina Illetes Illetes Illetes Illetes Illetes Illetes Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn

Bellavista La Savina Aigua Café de la Luna Aigua El Sueño Camí de S’Estany Café del Lago Bahía Mediterràneo Sa Sequi Juan y Andrea Es Ministre Es Molí de Sal Tanga El Pirata Tiburón Capri Can Vent Ugly La Barca Il café di Formentera Sol y Playa Charly Mister Marlin Casanita La Barraca Chez Fred Mini Bar Pizza Pazza Pinatar El Gaucho Luzius Chinatown Timon Ma Vie Ses Feixes La Pergola Sa Palmera Pizzeria Maritim Rigatoni 200’s Papas and Beer Pitt Bull Pep Grill Caminito S’Avaradero Chezgerdi Don Enzo Sa Finca Sa Parada La Terrassita Macondo Can Forn Peyka (F. Pepe) La Tortuga Costa Azul Las Banderas Blue Bar Barbarroja Es Arenals Es Cupina Flipper La Formentereña Fragata Real Playa Sa Platgeta El Mal Pas Vista y Sol Carabela Ses Eufabietes Pelayo Sa sargantana

Calderetas, arroces y pescado fresco Cocina Internacional Cuina intrnacional Cocina Mediterránea e Internacional. Cocktails Cocina Internacional. Sushi Bar. Cocina Mediterránea e Internacional Cocina Mediterranea Desayunos, bocateria Cocina Mediterránea e Internacional Pescado Fresco, Cocina Mediterránea Arroces,pescados, carnes y caldereta de langosta Paella, pescado, caldereta de langosta Carnes y pescados Arroces, pescado fresco, caldereta de langosta Paellas, pescado fresco, langosta Paellas, Carnes y Pescados Cocina Internacional Langosta y pescado fresco Cocina Mediterránea e Internacional Pizzeria Pescado Fresco, Paellas, fideuàs. Desayunos Paellas, Carnes y Pescados Cocina Internacional Cocina de Pescado Fresco Empanadas argentinas, Repostería selecta Pizzas y cocina internacional Paellas, pescados y carnes Cocina Italiana Arroces y pescado fresco Cocina italiana y argentina; especialidad grill. Carnes y pescado fresco Cocina china (tambien para llevar) Parrillada criolla pescado Cocina internacional Pescado fresco y carnes Cocina Internacional Paellas y pescado fresco Pizzas, cocina internacional, helados Cocina Italiana. Sushi. Maxi Paella y tapas. Chill out. Cocina mexicana Pizzas y pasta Hamburguesas, pichos, burritos, tapas caseras Carne criolla, cocina internacional Pescado fresco, marisco, carnes al grill Cocina Italiana Cocina Internacional Carnes y pescados Carnes y pescados Cocina mexicana Pizzas, Pastas Cocina típica Cocina Mediterranea, Paellas. Carnes al grill Carnes y pescado fresco Parrilladas, carnes y espectáculos Cocina Internacional Cocina Internacional Paella, pescado y langosta Pescado, marisco y arroces Carnes, pescado fresco y paellas Parrilladas, carnes y espectáculos Pescado fresco y Langosta PEscado, mariscos, espinacas a la crema Cordero al horno, lenguado, pescado fresco Pizzas, carnes y pescado Carnes y pescado fresco Cocina internacional Cocina internacional, paellas Cocina internacional Cocina Internacional

Tenedor 2 1 2 0 2 0 0 0 1 1 2 2 1 2 1 1 0 0 1 0 0 0 2 0 0 0 0 1 0 2 1 1 0 2 1 2 2 1 1 1 0 0 1 1 3 2 1 1 2 2 0 1 2 1 1 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 1 1 1 2 2 1 1


Dirección

Teléfono

Página Web

Paseo de la Marina s/n Av Mediterrania Estación Marítima Puerto Deportivo Puerto Deportivo Porto Saler km1 Estany d’es Peix camí de Can Marroig Ed. Sabina Playa, junto Escola de Vela Paseo de la Marina s/n Puerto Deportivo Venda Ses Salines s/n (450m del puerto) Playa de Illetes Playa de Illetes Playa de Illetes Playa de Levante Playa de Illetes Es Cavall d’en Borras Avenida Miramar 44-47 Avenida Miramar 1 Calle Espardell 20 Paseo Marítimo Es Pujols 24-30 Avenida Miramar esq calle Xaloc Avenida Miramar C/ Punta Prima -Es Pujols C/Fonoll Marí 101 Avenida Miramar ed. Copacabana 7 Calle las Palmeras 28 Calle Fonoll Mari s/n Calle Espalmador 54 Avenida Miramar 25 Calle Rocaplana 82-100 Calle Fonoll Mari 2 Calle Espalmador 48 Calle de Espalmador 98 C. Punta Prima 4 Carretera a Sa Punta Prima km 0,5 Calle Fonoll Mari 37-43 Calle del mar 15-31 Calle las palmeras/ Espardell Paseo Marítimo Es Pujols Calle Fonoll Marí Avenida Miramar-Ctra hacia Sant Ferran Travesía Paseo Marítimo Calle Espardell 1-11 Cta.PM V-820-2 (Junto Es pujols) Calle de las Palmeras 32-36 Paseo Marítimo Es Pujols Camino de Cala en Baster 1-3 Calle Tarragona, 17 Ctra. La Mola Km 6,4 Calle Mayor 78 Calle Mayor, 1 Calle Major 39 Calle Mayor s/n Carretera PM-820 km 6,6 Venda des Pi des Català 3079 Playa de Migjorn km Playa Migjorn Km 8 Venda des Ca Marí s/n Playa Es Arenals Platja d’Es Cupina (junto Hotel La Mola) Venda de ses Clotades s/n Camí des Ca Marí 4308 Venda de ses Clotades 4369 Bajo Carretera PM-820 km 67,1 Venda des Pi des Català 2753 Urb Paradís dels Pins s/n Carretera PM-820 km 10,7 Venda des Ca Marí 3099 Playa Migjorn (Zona des mal pas) Cami de ses Eufabietes Carretera PM-820 km 8,5

971 32 22 55 971 32 22 79 971 32 33 22 971 32 15 85 971 32 33 22 971 32 32 13 971 32 12 61 971 32 31 87 971 32 21 42 971 32 29 58 971 18 74 94 608 53 46 24 971 32 23 66 971 18 74 91 971 18 79 05

www.formenteraonline.com/bellavista reservas@hostal-la savina.com

659 638 945 971328352 971 32 85 90 971 32 83 90 971 32 85 02 971 32 88 13 971 32 83 67 971 32 19 12 637 978 688 971 321 961 971328095 971328113 971328434 971328137 971328808 971328417 971328346 971328982 971328529 971329135 971328356 971328259 971 32 83 51 971 32 19 40 620 479674 670 365 930 971328106 97132 90 43 97132 86 03 971328195 971329028 971328540 971 32 90 26 971328155 971 32 80 33 971328967 971328024 971 32 87 53 66 758 190 971329077 971328112 971327221 971187596 971328651 971187595 971187610 971187614 971322606 971328485 971328546 971322595 609939913 971328505

www.cafedelaluna.com www.aiguaformentera.com

www.guiaformentera.com/sasequi/ www.juanyandrea.com www.formenteraonline.com/esmolidesal www.guiaformentera.com/tanga

www.mistermarlin.com www.casanita.net www.labarraca.com http://www.formenteraonline.com/comercial/minigacela/index.html http://www.pizzapazzaonline.com/ http://www.formenteraonline.com/luzius/ http://www.formenteraonline.com/timon/ http://www.formenteraonline.com/mavie/index.html

www.rigatoniformentera.com

http://www.illavirtual.com/formentera/users/caminito/

http://www.formenteraonline.com/comercial/safinca/ www.macondoformentera.com

http://www.illavirtual.com/formentera/users/costaazul/ www.bluebarformentera.com http://www.formenteraonline.com/comercial/barbarroja/ http://www.arenals.com/ www.flipperandchiller.com www.guiaformentera.com/formenterenya/

www.guiaformentera.com/vistaysol


Restaurants Migjorn Migjorn Migjorn Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola Cap de Barbaria Cap de Barbaria Cala Saona Cala Saona Cala Saona Cala Saona Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc

Sol y Luna Es Codol Foradat Vogamari Pascual Can rafalet S’eufabi El Faro Acapulco Can Blaiet Mirador Pequeña Isla Petit Hotel Es Cap Es Pla Sud Chacala Sol Can Gavinu Tramontana Estrella dorada Can Rafal Fonda Plate Can Carlos Ca Na Pepa Pa i Vi La Masía La Capra Zoppa

Pellas, carnes y pescado Paellas, cocina internacional Pescado fresco, aroces y carnes Pescado y langosta Paellas y pescado fresco Paellas y pescado fresco Cocina Internacional Pizzeria y Cocina Internacional Cocina Tipica y Mediterránea Ensaladas, paellas, pescado fresco Cocina típica de la isla, arroces, pescado, carnes. Cocina Mediterranea Cocina típica y paellas pescado fresco Pizzas, cocina italiana Cocina internacional, pastas. Carnes, paellas de fideos y pescado Paella de pescado, fideua, pescado fresco Cocina Internacional Pizzas y pasta Cocina internacional. Menús Cocina Tipica. Menús Cocina internacional Cocina Mediterranea. Vinoteca Desayunos y Cenas Comida Típica, Paellas Cocina Típica Italiana Cocina Italiana

1 2 1 2 1 2 1 1 1 2 2 2 1 2 1 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 0


Camino viejo de la Mola (cerca Ca Marí) Venda des Ca Marí 4292 Carretera PM-820 km 9,5 Puerto Es Caló Puerto Es Caló Puerto Es Caló Puerto Es Caló Ctra. La Mola Km 14,8 Avinguda de la Mola 1-2 Ctra. La Mola Km 16 Ctra. La Mola Km 17,9 Ctra. Cap de Barbaria km 5,8 Cruce Cala Saona Playa Cala Saona Ctra Cala Sahona 200m cruce Es Cap Playa Cala Saona Playa Cala Saona A pie de carretera km 3,5 Calle Ramon Llull Nº10 Calle Jaume I Nº 8 Calle Isidoro Macabich Nº12 Calle Sant Jaume, 1 Salida de Sant Francesc, Ctra. Es Cap Pl. Constitución 5 Calle Antoni Blanch Ctra Sant Francesc-Sant Ferran Km 4,5 Calle Pla del Rei, 60

629 040 265 971328281 971329053 971327014 971327077 971327056 971327064 971327198 971 32 70 92 971327037 971327068 617460639 971322104 971322903 971 32 29 03 971322726 971187591 971322421 971322395 971322592 971322805 971322313 971 32 28 74 971 32 10 91 971 32 33 23 971 32 22 46 971 32 29 50

www.formenteraonline.com/comercial/solyluna/ www.guiaformentera.com/pascual/

www.guiaformentera.com/mirador www.capdebarbaria.com

www.guiaformentera.com/Tramontana/

www.lamasiaformentera.com


Allotjament ZONA

TIPO ALOJAMIENTO

NOMBRE

La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina La Savina Porto Saler Porto Saler Ses Salines Ses Salines Ses Salines Ses Salines Ses Salines Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols

Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Hostal Hostal Hostal Hostal Casa Huéspedes Casa Huéspedes Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Casa Huéspedes Hotel Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas

Sabina Playa Es Cuartel des Carabiners Mar i Vent S´Església Sa Revista Salinas Vistamar Can Toni Xumeu S’ Estanyol I y II Dos Estanques Can Pep den Jaume Mateu Mar y Sal Casa Eugenio Toni Sa Sequi Josefa Bellavista** Bahia* La Savina** Lago Dorado* Micalet Hazel Vista Vedrà Guasch I i II Can Ferrer Can Armat Casa Brigitta Casa Bettina Es Brolls Castaví Paya I** Playa Paya II*** Arcos de Formentera Costa Mar I y II Mirada II Portu Saler Arrecife Carmen Ca Sa Vilda Catalina Es Pujols Formentera Impala Mar Blau I y II Marcelino Maria Pou des Pujols Roca Plana Sala Sa Beurade Timon Rex Verde Mar Marí Roca Bella* Los Rosales**** Sa Volta*** Rocaplana** Tahiti** Voramar** Hostal Alemania* Cala Es Pujols* Capri* Levante** Mayans* Ana Sa Tanca Adelina Can Granada s’Olivera Francisco Mayans Valencia

Categ. 2 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 2 3 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 2 2 2 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0

HABS TELEFONO

Fax

e-mail

48 3 6 3 5 7 14 4 6 12 2 34 5 6 4 12 40 39 39 25 10 6 24 2 1 2 1 1 6 45 24 24 24 20 44 82 63 30 15 4 12 45 9 19 27 6 16 16 12 4 7 20 15 4 2 60 16 18 47 74 40 11 30 16 39 23 4 16 9 38 4 1

971 32 33 36 971 32 21 64 971 32 25 14 971 32 21 64 971 32 21 64 971 32 21 64 971 32 23 03 971 32 21 64 971 32 26 51 971 32 21 34

isavinya@infonegocio.com

971 32 25 81 971 32 21 64 971 32 20 90 971 32 21 64 971 32 21 64 971 32 21 64 971 32 23 66 971 32 21 64 971 32 27 49 971 32 21 34

marivent@sordibiza.com astbury@formentera.co.uk astbury@formentera.co.uk astbury@formentera.co.uk astbury@formentera.co.uk 314ns@telefonica.net

971 32 25 77 971 32 20 94 971 32 25 10 619 31 19 52 patchordi@yahoo.es

971 32 22 55 971 32 21 42 971 32 22 79 971 32 22 67 971 32 20 49 971 32 21 26 971 32 24 92 971 32 21 64 971 32 85 49 971 32 85 49 971 32 85 49 971 32 85 21 971 32 84 47 971 32 84 47 971 32 84 47 971 32 84 19 971 32 81 23 971 32 88 45 971 32 87 07 971 32 88 58 971 32 84 51 971 32 82 79 97132 82 80 971 32 82 82 971 32 88 29 971 32 83 56 971 32 83 01 971 32 83 10 971 32 35 05 971 32 88 39 971 32 83 62 971 32 81 67 971 32 85 49 971 32 84 93 971 32 83 62 626 70 39 85 971 32 82 47 971 32 81 30 971 32 81 23 971 32 81 25 971 32 83 35 971 32 81 22 971 32 81 19 971 32 84 36 971 32 82 27 971 32 83 52 971 32 81 93 971 32 87 24 971 32 23 20 97132 26 79 971 32 83 62 971 32 85 49 971 32 82 24

971 32 26 72 reservas@hostal-bellavista.com 971 32 23 80 hostalbahia@interbook.net 971 32 22 16 reservas@hostal-lasavina.com 971 32 22 67 chmicalet@hotmail.com 971 18 76 27 971 32 21 64 971 32 85 49 971 32 85 49 971 32 85 49 971 32 86 17 971 32 82 62 971 32 82 62 971 32 82 62 971 32 84 19 971 32 86 34 971 32 88 34 971 32 18 17 971 32 88 70 971 32 20 68 971 32 86 66 971 32 88 17 971 32 82 82 971 32 91 81 971 32 88 70

astbury@formentera.co.uk

971 32 88 17 971 32 88 39 971 32 84 12 971 32 81 67 971 32 85 49 971 32 84 93 971 32 84 12 971 31 24 72 971 32 82 47 971 32 80 02 971 32 81 61 971 32 82 28 971 32 84 01 971 32 88 17 971 32 86 80 971 32 23 61 971 32 81 60

tahitiet@inicia.es

reservas@castavi.com info@payahotels.com info@payahotels.com info@payahotels.com

info@payahotels.com info@payahotels.com

terra-nostra@telefonica.net aimpala@vianwe.com

rex@illavirtual.com apart_sala@hotmail.com apartamentos_timon@hotmail.com juanyern@telefonica.net isabel@corazonverdemar.es reservas@roca-bella.com rosales@serramayans.com info@savolta.com rocaplana-hf@formentera.net tahiti@tahiti.es reservas@hostalvoramar.com info@miramar60.com

971 32 86 41 hostal-levante@terra.es 971 32 87 24 hrmayans@terra.es

971 32 85 49


Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Es Pujols Sa Roqueta Sa Roqueta Sa Roqueta Sa Roqueta Sa Roqueta Sa Roqueta Sa Roqueta Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn

Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Fonda Apartamentos Apartamentos Hotel Hostal Hostal Hostal Viviendas Turisticas Ciudad de Vacaciones Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Hotel Hotel Hotel Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Hostal Casa Huéspedes Casa Huéspedes Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas

Villa Paraiso Es Camp des Batlle Can Juanito den Armat Can Pep Lluquinet Edificio Isla Blanca Ayesha La Pista Can Mayans des Pujols Can Emilio Can Jaume Sala Es Daus Pinatar Espalmador Laguna Lago Playa* Lago Playa II* Rosamar* Sa Roqueta* Laguna Club Mar y Land*** Barba Roja Los Pajaritos Can Miguel Martí Casa Amarilla Dunas Playa Els Arenals Es Pinar Es Pins Estel Laura Las Dunas La Palmera I y II La Viña Los Cactus Isabel Marbay Meridium Miguel Blai Nuevo Es Pins Paraiso de los Pinos Pinos Playa Pueblo Balear Sa Sargantana Ses Eufabietes Formentera Playa**** La Mola**** Ca Marí Casbah Migjorn** Agua Clara* Costa Azul* Maysi* Santi* Solymar* Es Pi* Es Pi II Can Xicu Pins Lischka Haustein Werner Schmid Villa Catalina Gotz Boungavilla Vogamarí Aguamar Es Copinar Es Carrit Castello Asin Víctor Ca Na Rosa Casa Elga Rosimar Can Martí Sunder Allida

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 0 3 3 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 4 1 2 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

16 10 8 5 2 5 7 4 4 3 15 3 6 26 22 26 33 1 325 12 9 13 6 22 13 7 19 9 4 8 13 7 3 6 24 10 10 8 20 8 9 8 15 333 328 32 29 25 13 25 20 38 24 19 1 6 6 1 3 1 4 9 2 7 4 7 2 2 2 2 4 36

971 32 24 73 971 32 81 50 971 32 86 86 616 65 49 82 971 32 81 32 971 32 81 67 971 32 81 19 971 32 82 77 971 32 84 76 971 32 85 51 971 32 85 07 971 32 84 73 971 32 85 06 971 32 84 76 971 32 70 34 971 32 90 77 971 32 81 80 971 32 86 39 971 32 86 14 971 32 80 41 971 32 81 12 971 32 85 64 971 32 82 91 971 32 34 05 971 32 82 92 971 32 81 93 971 32 81 38 971 32 82 91 971 32 85 64 971 32 80 24 971 32 82 91 971 32 34 05 971 32 26 56 971 32 82 91 971 32 26 06 971 32 22 50 610 072 368 971 32 85 37 971 32 25 95 971 32 80 00 971 32 70 00 971 32 81 80 971 32 25 95 971 32 81 80 971 32 80 24 971 32 85 47 971 32 83 75 971 32 81 80 971 32 85 58 971 32 80 00 971 32 84 69 971 32 80 41 971 32 80 41

971 32 81 67 971 32 86 80 971 32 82 77 971 32 84 76 971 32 88 42 971 32 88 42 971 32 84 73 971 32 85 06

voramar@interbook.net info@lagoplaya.com lagoplaya@interbook.net hostalrosamar@terra.es lauraribas@wanadoo.es

971 32 71 45 mariland@insoTel. com 971 32 83 50 971 32 86 14 971 32 80 52 971 32 87 70 971 32 85 64 971 32 82 91 971 32 34 05 971 32 82 92 971 32 81 93 971 32 90 29 971 32 82 91 971 32 85 64 971 32 89 94 971 32 82 91 971 32 34 05 971 32 32 76 971 32 82 91 971 32 26 13 971 32 22 51 971 32 86 05 971 32 25 95 971 32 80 35 971 32 70 00 971 32 82 29 971 32 25 95 971 32 82 29 971 32 89 94 971 32 85 47 971 32 89 37 971 32 82 29 971 32 83 91 971 32 80 35 971 32 84 69

beatebolz@terra.es info@dunasplaya.com info@arenals.com isabelmayans@yahoo.es espins@interbook.net victorformentera@yahoo.es xicucastello@formenteraweb.net xicucastello@formenteraweb.net aplapalmera@eresmas.com espins@interbook.net espins@interbook.net dino@gc-property.com espins@interbook.net victorformentera@yahoo.es alquilerestorres@hotmail.com espins@interbook.net paraisodelospinos@hotmail.com info@pueblobalear-formentera.com info@formentera-app.com info@seseufabietes.com formenteraplaya@insoTel. com rlmola@riu.com info@hostalcasbah.com dino@gc-property.com hsanti@santi.com formenteraplaya@insoTel. com info@xicupins.com

971 30 80 68 971 32 84 02 971 39 15 18 971 32 72 21 971 32 26 31 971 32 72 21 651 743 651 971 32 82 98 971 32 81 48 saplatgeta@yahoo.es 971 32 72 21 971 32 72 21 971 76 48 46 971 32 24 73 971 32 85 64 971 32 27 70 971 32 85 49 971 32 27 70


Allotjament Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Migjorn Cala Saona Cala Saona Cala Saona Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Sant Francesc Cap de Barbaria Cap de Barbaria Cap de Barbaria Punta Prima Punta Prima Punta Prima Punta Prima Punta Prima Punta Prima Punta Prima Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran Sant Ferran El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola El Pilar de la Mola Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló

Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Apartamentos Hotel Viviendas Turisticas Apartamentos Casa Huéspedes Casa Huéspedes Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Agroturismo Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Apartamentos Apartamentos Ciudad de Vacaciones Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Apartamentos Apartamentos Hostal Hostal Casa Huéspedes Casa Huéspedes Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Apartamentos Hostal Hostal Hostal Casa Huéspedes Casa Huéspedes Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas

Casitas C y D Michel Mariano Juan Castello Can Miquel Blay La Fragata Es Rosers Casa Cristobal Castello Els Pins Migjorn Playamar Villa Sonia Sa Clotade-Iboya* Villa Bon Repós Punta Rasa Cala Saona*** La Cabaña La Masia Del Centro Can Rafal Casita es Brolls Can Julian Andreuet Pou nou I y II Can Juanito des Ferre Ca Na Paquita Casa Pamela Gall Lago Azul Fortuny I Fortuny II Cap de Barbaria Can Toni de Sa Punta Casa Elena Vista Bella Cardona Club Punta Prima*** Casa Tomas Kai Konrad Mayans Sa Barda Illes Pitiuses Pepe** Verdera Bon Sol Can Xicu Castelló Can Vicent Pins Can Jaume Miquel Real Playa Aguamar Casa Marcos Can de Baix Es Carnatge Can Xicu Miquel Can Xicu Mateu Es Pla Olmeda Olmeda II Can Pep Tauet Can Juanito d’en Armat Can Toni d’en Carlos Can Joan Botiga Sa Terra de S’ Església Es Cupinar Maria Dolores Can Pep d’ En Blaiet Es ram resort Es Caló Ses Basses de S´Aigua Campanitx El Pino Escandell La Gaviota Pascual Pinomar Ses Clotades Ses Botges Mar Blau** Entrepinos* Can Rafalet** Miramar Arcadio Can Platgeta Ses Savines La Golondrina

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 3 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 3 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 2 0 0 0 0 0

4 4 6 23 18 4 10 10 12 6 21 16 45 1 19 116 6 8 7 8 6 1 1 2 1 1 4 12 8 4 5 6 1 4 24 16 94 1 1 6 26 36 5 8 2 3 14 26 6 16 3 2 4 2 14 22 8 6 12 4 12 19 14 4 6 20 3 8 8 8 9 8 11 6 5 10 44 15 8 2 6 2 4

971 32 85 49 971 32 85 64 971 32 21 75 971 18 75 95 971 32 32 76 971 32 24 73 686 45 91 05 971 32 86 39 971 18 76 14 971 32 82 91 971 30 45 26 971 32 81 50 971 71 24 37 971 32 20 15 971 32 20 30 971 32 24 54 971 32 22 46 971 32 20 63 971 32 22 05

971 32 23 94 971 32 25 09 hotelcalasaona@teleline.es 971 32 24 54 971 32 22 46

971 32 24 54 971 32 24 54 971 32 24 54 617 46 06 29 971 32 24 54 971 32 85 49 info@capdebarbaria.com 971 32 85 49 971 32 83 62 971 32 82 44 971 32 84 12 971 32 30 37 1puntaprima@atles-iep.es 971 32 84 39 971 32 86 31 971 32 87 40 971 32 80 33 971 32 81 45 971 32 88 82 971 32 82 92 971 32 27 49 971 32 87 61 971 18 76 10 971 32 84 02 971 32 23 17 971 32 85 07 971 32 85 22 971 32 82 18 971 32 24 18 97132 84 02 97132 84 02 97132 84 74 97132 24 73

971 32 87 19 971 32 80 17 hostalillespitiüses@infonegocio.com 971 32 88 82 felixbonsol@terra.es 971 32 82 92 xicucastelló@formenteraweb.net 658 51 37 26 971 32 26 31 aguamarcb@gmail.com

971 32 11 12 canxicumateu@yahoo.es 971 32 26 31

608 73 82 47 971 32 87 13 971 32 87 09 971 32 90 23 (+39)05 44 216 146 971 32 72 79 971 32 71 97 971 32 70 30 971 32 70 49 971 32 71 26 971 32 71 09 971 32 71 26 971 32 83 75 971 32 23 28 971 32 70 30 971 32 70 19/17 971 32 70 16 971 32 70 60 971 32 10 12 971 32 71 97

05 44 39 093 simonecampajola@virgilio.it 971 32 72 79 971 32 70 30 97132 70 49 971 32 71 26 971 32 72 32 971 32 71 26 971 32 89 37

pepcampanitx@yahoo.es jrafalet@terra.es info@centrogestion.com esmalpas@yahoo.es pitiengi@vianwe.com esmalpas@yahoo.es

ricardo04@terra.es 971 32 70 30 971 32 70 18 info@hostalentrepinos.com 971 32 70 16 reservas@hostal-rafalet.com

97132 72 32


Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló Es Caló

Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas Viviendas Turisticas

Amigo Casa Claro de Luna Can Pep des Caló Can Mariano Barber Bebel Bosc i Sol Cas Xurrac Delfin Entre dos Mares S’Eufabi Vicenta JuanNOMBRE

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

4 0 6 14 2 20 15 8 4 4 2

97132 71 09 971 32 72 32 971 32 71 09 info@formenteraholidays.com 971 32 71 97 971 32 84 29 971 32 83 34 971 31 05 13 97132 82 97

Lloguer Lloguer de Vehícles

BK Rentacar: Puerto de La Savina Tel. 971 32 32 47 Formentera Autos: La Savina Tel. +34 971 321 049 Proauto: La Savina Tel. +34 971 323 226

Podreu trobar diferents tipus de vehicles en els establiments de l’illa, molts dels quals estan situats a prop del port. Recomanam especialment l’ús de la bicicleta per ser especialment respectuosa amb el medi Moto i Bicicletes Formentera Motos: Es Pujols ambient. Tel. +34 971 328 404 Formotor Rent: La Savina Vehícles Tel. + 34 971 32 29 29 Avis: La Savina Moto Rent Mitjorn: La Savina Tel. +34 971 32 10 13 Tel. +34 971 32 86 11 Autos Es Caló: Es Caló Moto Rent Pujols: Es Pujols Tel. +34 971 32 70 42 Autos Ca Marí: playa Migjorn Tel. +34 971 32 80 20 Moto Rent Reyes: Almadrava Tel. +34 971 32 88 55 Tel. +34 971 32 33 37 Autos Formentera: S.Francesc Moto La Mola: Es Calo Tel. +34 971 32 28 17 Tel. +34 971 32 70 22 Autos Isla Blanca Formentera: La Savina Motos: La Savina La Savina Tel. +34 971 322 745 Tel. +34 971 32 25 59 Moto Rent Mirada: Es Pujols Autos la Laguna: Es Pujols tel + 34 971 328888 Tel. +34 971 328 492 Autos San Fernando: LaSavina Vehícles Elèctrics Tel. +34 971 322 695 Elektracar: La Savina Betacar: La Savina Tel. +34 971 32 28 75 Tel. +34 971 328 67


informació www.formentera.es

Redisseny Yamini Norma Savatarelli ©Fotos Manu San Félix Jorge Jiménez JJ Fotógraf

Telèfons d’interés

Consell Insular: 971 32 10 87 Policia Local: 092/ 971 32 20 87 Guàrdia Civil: 971 32 20 22 Bombers: 092/112 Hospital de Formentera: 971 32 12 12 Farmàcia Sant Francesc: 971 32 24 19 Farmàcia Es Pujols: 971 32 86 63 Farmàcia Sant Ferran: 971 32 80 04 Taxis: Radio Teléfono: 971 32 23 42

Emergencia

1

Manual del Turista (català)  

Manual del turista. Formentera

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you