Page 1

FIT IN 44 MINUTEN Eindelijk een oplossing voor mensen die niet graag sporten én weinig tijd hebben! De Milon Cirkel is een van de best bewaarde fitnessgeheimen. Deze succesvolle trainingsmethode is volledig afgestemd op de fitness'er van dit moment: u bespaar t tijd doordat alles automatisch ingesteld wordt op basis van uw persoonlijke chipk aart traint effectiever doordat u met een verhoogde excentrische weerstand traint traint veiliger omdat de toestellen volautomatisch werken u heeft meer plezier tijdens uw afwisselende cirkeltraining ontmoet andere mensen die hetzelfde doel hebben als u, optimaal resultaat van iedere training zonder dat dit veel tijd moet kosten.

CIRKEL

NU: NU: 12 MAAND WEKENGRATIS GRATIS KENNISMAKEN KENNISMAKEN! ! - leden het "InMFit 44 minuten ben ikaan klaar en hebwoord: ik heerlijk "Ik train twee maal per week en hou dat makkelijk ‘2x perEnweek naar ‘Met MFit isin afvallen ‘Ik heb een veel mooier lijf de vol. Het is ook motiverend omdat ik steeds getraind. ik merkte het vanaf de eerste keer MFit, gezond eten en goed te doen’ gekregen, mijn lichaam is nu vooruitgang zie. Vooral mijn rugklachten zijn mijn fitheid" ik voel me fitter’ erg veranderd’ veel minderheel "

IC

HT

B. Mulder Tineke van der Veer

W

Joke Klok

GE

A. Irma Luttels van der Boom

SV

L ER

IE

S

FIG

U

T UR

RA

I

G NIN

R S P IE

V ERST

E V I G I NG R U G K L A CHT E

Slechts 2 trainingen van 44 minuten per 10 dagen volstaan voor een slank er en fitter figuur ! Voor jong en oud .

N


Spiertraining bewezen effectief bij overgewicht

wat zou uw voorkeur hebben? Per week 50 km hardlopen of 2x per week 44 minuten leuke, afwisselende en motiverende spiertraining? Beide zijn geschikt om calorieën te verbranden, maar in de drukte van alledag kunnen wij ons voorstellen dat u liever aan spiertraining doet om uw kilo’s kwijt te raken. Recent onderzoek toont tevens aan dat het vooral spiertraining is waarmee we structueel aan ons figuur en overgewicht dienen te werken. Onze spieren houden ons niet alleen jong en beweeglijk, ze maken ons ook slank. Ze zijn ook de energieverslinders in ons lichaam. Hoe meer spieren, des te meer verbranding dus. Daarom traint u bij MFit Milon only center in Zwolle op de Milon Cirkel, de beste training voor een slank figuur en vitaler lichaam.

IN HET CULTUURHUIS STADSHAGEN Bel voor een afspraak: 038 337 93 69

BON aanbod is geldig voor de eerste 50 aanmelding na deze publicatie, op vertoon van deze bon

GRATIS EN ERVAAR NU ND ZELF VRIJBLIJVE CIRKEL OF DE MILON OR U IS ÉCHT IETS VeeO n afspraak om

aak onze Bel ons en m el vrijblijvend he ge en . gratis en er ob uit te pr Milon Cirkel iëntste fic ef de is el De Milon Cirk n sporten ! e manier va en plezierigst

GOED VOOR 1 MAAND GRATIS UITPROBEREN

Cultuurhuis Stadshagen ingang rechterzijde; 2e verdieping - Werkerlaan 5b, Zwolle - t 038 337 9369 - www.m-fit.nl

M-Fit Zwolle Milon Circle  

M-Fit Zwolle Milon Circle flyer, fit in 44 minuten!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you