KvintBlendex - Utvendig solskjerming

Page 1

Utvendig solskjerming


Screens

Markiser

Persienner

Terrassemarkiser

Solskjermer

Styring


Utvendig solskjerming Utvendig solskjerming forbedrer inneklimaet og reduserer energiforbruket. Derfor er solskjerming en riktig god idé. Her får du en kort introduksjon til våre ulike produkter. Vi har en mer fyldig produktkatalog hvis du har behov for ytterligere beskrivelser, tegninger mv. Du kan også orientere deg på hjemmesiden vår, der du blant annet kan laste ned brosjyrer om de enkelte produktene.

www.kvintblendex.noScreens Vi har både tradisjonelle utgaver av screens og spesielt vindstabile modeller. Screens er en fleksibel løsning som enkelt kan oppfylle en lang rekke spesielle ønsker og krav til solskjermingen. De særlig interessante produktene innenfor screens er våre vindstabile zipper-systemer, som er funksjonsdyktige i vind opp til 20 m/sek. I det patenterte screensystemet holdes duken fast i sidestyringen med et glidelåssystem. Dette øker screensystemets vindstabilitet og gir en enda tettere skjerming enn det er tilfellet med tradisjonelle screens. Våre zip-screener bidrar til bærekraftssertifiseringen av en bygning.Markiser Vi forhandler et stort utvalg av markiser. Markisene tilpasses individuelt alle typer av bygninger. Kassettene kan lakkeres i alle RAL-farger. Markisene er produsert av god aluminium og har langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker og plastkomponenter i de beste materialene.Persienner Utvendige persienner produseres i forskjellige utforminger og lamellbredder. Utvendige persienner kan monteres på utsiden av både små vinduer og store fasader. Persiennene produseres i forskjellige utgaver og lamellbredde. Våre persienner er produsert av god aluminium, har langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid og plastkomponenter i de beste materialene. Utvendige persienner er en stabil løsning til forskjellige vindklasser avhengig av størrelsen.Terrassemarkiser KvintBlendex har terrassemarkiser i mange ulike farger og mønstre. De er produsert i aluminium, og er lakkert med værbestandig lakk av god kvalitet. Motorene har lang levetid, og dukene og plastkomponentene er i beste kvalitet materialer. Terrassemarkiser passer som avskjerming til butikkvinduer og restaurantenes uteområde. Markisene tilpasses byggets fasade og uttrykk.Solskjermer KvintBlendex’ solskjermer kan installeres horisontalt, vertikalt eller diagonalt og med stående eller liggende lameller i aluminium, tre, glass eller kobber. Våre solskjermer er fremstilt i materialer, som kan motstå vær og vind. Solskjermene er derfor en stabil og langtidsholdbar løsning, som også gir et markant uttrykk i arkitekturen. Solskjermer skjermer uten å blokkere dagslyset. Lamellene gjør lysinnstrålingen diffus, slik at varmestrålene ikke trenger gjennom vindusglasset og varmer opp bygningen. Dermed reduseres behovet for klimaregulering, og energiforbruket blir mindre.Styring KvintBlendex har i samarbeid med våre to danske søsterselskaper, Fischer Danmark A/S og Blendex A/S utviklet en serie for styring av innvendig og utvendig solskjerming, sunsync™. Sunsync™ kan dekke alle behov uansett prosjektstørrelse, kompleksitet og prisnivå. Når vi installerer solskjerming og styring, gjør våre teknikere en stor innsats for å veilede brukerne i den riktige anvendelsen.


KvintBlendex AS har mange års erfaring innenfor alle former for inn- og utvendig solskjerming, gardiner, mørklegging, folie og akustiske løsninger. Vi dekker alle typer av bygg – fra privatboliger, mindre bedrifter, hoteller og restauranter til større bedrifter, skoler og helsevesen.

KvintBlendex AS · Brynsalléen 4 · 0667 Oslo · 23 00 51 50 · post@kvintblendex.no · kvintblendex.no


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.