KvintBlendex - Solskjerming

Page 1

Solskjerming


Rullegardiner

Lamellgardiner

Persienner

Plisségardiner

Screens

Terrassemarkiser


Solskjerming Solskjerming forbedrer inneklimaet, reduserer energiforbruket og hindrer blending fra sollyset. KvintBlendex leverer alt innenfor solskjerming. Vi har lang erfaring og tradisjon for kvalitet og utforming. Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd, og at vi sammen finner riktig produkt til riktig løsning. Her får du en kort introduksjon til utvalgte produkter.Rullegardiner Vi forhandler rullegardiner i stort utvalg – fra små til svært store dimensjoner – utført med beslag og valser i mange størrelser. Vi har klassiske og ensfargede tekstiler, mønstrede duker og rullegardiner med tekniske egenskaper i forhold til lys og varme. Rullegardinene fås med valser fra 25 til 84 mm. Alle kan betjenes manuelt eller med motor.Lamellgardiner Vi har et stort utvalg av lamellgardiner med mange forskjellige egenskaper. Utvalget inneholder både klassiske, ensfargede og mønstrede lamellgardiner. Vi har også lameller med tekniske egenskaper i forhold til lys og varme. Vi leverer lamellgardiner i tilpassede bredder, og skinnene kan lakkeres i alle RAL-farger. Lamellgardinene betjenes manuelt eller med motor.Persienner Vi forhandler et stort utvalg av persienner i forskjellige farger og lamellbredder. Våre persienner har sterke lameller, slitesterke snorer og presisjonsmontering slik at persiennen aldri blir for lang. Persiennene betjenes lett og presist, enten med motor eller kjedetrekk.Plisségardiner Våre kolleksjoner av plisségardiner omfatter både klassiske, ensfargede tekstiler, mønstrede utgaver og plisségardiner med tekniske egenskaper i forhold til lys og varme. Skinnene kan lakkeres i alle RAL-farger. Plisségardinene betjenes manuelt eller med motor.Screens Screens er en enkel og effektiv solskjerming til alle typer boliger. Det er en fleksibel løsning som lett kan oppfylle en lang rekke spesielle ønsker og krav til solskjermingen. Vi har både tradisjonelle utgaver av screens og spesielt vindstabile modeller. De særlig interessante produktene innenfor screens er våre vindstabile zipper-systemer, som er funksjonsdyktige i vind opp til 20 m/sek.Terrassemarkiser Terrassemarkiser passer godt til private boliger. KvintBlendex har terrassemarkiser i mange ulike farger og mønstre, dermed blir markisen tilpasset boligens fasade og uttrykk. Motorene har lang levetid, og dukene og plastkomponentene er i beste kvalitet materialer.


KvintBlendex AS har mange års erfaring innenfor alle former for inn- og utvendig solskjerming, gardiner, mørklegging, folie og akustiske løsninger. Vi dekker alle typer av bygg – fra privatboliger, mindre bedrifter, hoteller og restauranter til større bedrifter, skoler og helsevesen.

KvintBlendex AS · Brynsalléen 4 · 0667 Oslo · 23 00 51 50 · post@kvintblendex.no · kvintblendex.no


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.