KvintBlendex - Gardiner

Page 1

Gardiner


Svensson

Kurage

Kinnasand

Création Baumann

Almedahls

Søm av gardiner


Gardiner KvintBlendex forhandler et stort utvalg av tekstiler til gardiner. Alle våre produkter er fra internasjonale merker. Her får du en kort introduksjon til utvalgte leverandører. Du kan også orientere deg på hjemmesiden vår, der du blant annet kan få en oversikt over våre leverandører og lese mer om de enkelte varemerkene.Svensson Svensson har utviklet og produsert tekstiler med pasjon for kvalitet, utforming og funksjon siden 1887. Gjennom fire generasjoner har familiebedriften utviklet en knowhow utover det vanlige. De estetiske og funksjonelle tekstilene bidrar til å skape kreative rom med fokus på godt lys.Kurage Kurage utvikler gardin- og akustikkløsninger til kunder i hele Skandinavia. Siden 1990 har Kurage med en stolt håndverkstradisjon og en nyskapende oppfatning av formgivning skapt ensfargede og håndtrykte tekstiler. Hvert Kurage-produkt går opp i en eksklusiv enhet av funksjon og utforming. Tekstilene kan både skape estetisk helhet i innredningen og fremtre som en selvstendig utsmykning av rommet.Kinnasand Kinnasand er opprinnelig fra Kinna i Sør-Sverige. Designbedriften trekker på over 200 års erfaring med å produsere unike, nordiske tekstiler og tepper fremstilt av de aller beste materialene. De visjonære produktene er kjennetegnet av individualitet og skapt med sans for detaljen.Création Baumann Création Baumann har røtter tilbake til 1886. I dag er det fjerde generasjon i familien Baumann, Philippe Baumann, som leder utviklingen av mer enn 50 nye mønstre i året. Hvert mønster starter med inspirasjon fra kilder som natur, mote og arkitektur. Création Baumanns kolleksjoner kjennes på fargenes uendelige verden, og hvert mønster blir produsert i en rekke nyanser.Almedahls Almedahls har vært dypt forankret i sterke nordiske designtradisjoner siden foretaket ble grunnlagt i 1846. Merket representerer kompromissløs kvalitet, unik utforming og bæredyktighet gjennom sine estetiske tekstiler, som forener det tidløse med det moderne.


Legg 0

Legg 1

Legg 2

Legg 3

Wavebånd

Standard rynkebånd


Søm av gardiner Vi kan utføre de beste løsningene innenfor søm av gardiner. På vår egen fabrikk har vi det nyeste produksjonsutstyret. Dessuten benytter vi også det gamle sy-håndverket, når det er nødvendig. Gjennom mange år har vi utviklet egne metoder og teknikker som sikrer nøyaktig sying av alle typer gardiner. De forskjellige formene for sying gir hver gardin et individuelt uttrykk: •

Standard rynkebånd gir et klassisk og stofflig utseende til

gardinene. •

Wavebånd gir et enkelt og stilrent uttrykk. Denne måten

å sy er godt egnet til store vindusfelt med høye, tunge

gardiner. Gardinen vil alltid falle i de samme myke foldene.

Gardiner sydd med legg 0, legg 1, legg 2 og legg 3 vil alltid

falle ensartet – også etter vask.


KvintBlendex AS har mange års erfaring innenfor alle former for inn- og utvendig solskjerming, gardiner, mørklegging, folie og akustiske løsninger. Vi dekker alle typer av bygg – fra privatboliger, mindre bedrifter, hoteller og restauranter til større bedrifter, skoler og helsevesen.

KvintBlendex AS · Brynsalléen 4 · 0667 Oslo · 23 00 51 50 · post@kvintblendex.no · kvintblendex.no


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.