Familiehytta tilvalgskatalog 2022

Page 1

Tilvalgskatalog 2022

1


2


Innholdsfortegnelse Tilvalg Norsk tradisjon Nordisk bris På sætra Frisk fjelluft Dempet sort-pakke Utvendig utførelse Innvendig fargebehandling Gulv Flis Innvendig panel Innvendig dører Trapper Duo 5 DV Peis Cannes peis Trippelvindu hems Takløft m/2 vinduer Overbygget terrasse Uttrukket hems Hemsrom 3 Overbygget terrassehjørne

6 8 10 12 14 16 20 22 24 26 28 30 31 32 33 34 36 38 38 40 40

3


Tilvalg På veien til din nye hytte, må du selv ta noen valg om hvilke farger og tilpasninger du vil ha på din hytte. I denne katalogen får du en oversikt over våre tilvalg. For pris på disse ta kontakt. Ønsker du å sette ditt eget preg på din hytte, kan du oppgradere til en av våre fargepakker mot et tillegg i pris. For å hjelpe deg med farger på veien, har vi satt i sammen fire fargeserier.

4

Norsk Tradisjon

Nordisk bris

På sætra

Frisk fjelluft


5


Norsk tradisjon

6


Gulv Brun børstet

Innerdør

Ytterdør

Vegg og tak Sjøsand

Flis Black

7


Nordisk bris

8


Gulv Hvit børstet

Innerdør

Ytterdør

Vegg og tak Lys edel

Flis Ivory

9


På sætra

10


Gulv Stengrå børstet

Innerdør Ask formpresset

Ytterdør Tradisjon

Vegg og tak Gåtefull

Flis Black

11


Frisk fjelluft

12


Gulv Brun børstet

Innerdør Ask formpresset

Ytterdør Vera

Vegg Myk eleganse

Tak Hvit pigmentert

Flis Taupe

13


Nyhet 2022! Vi tilbyr nå som vår leveranse dempet sort-pakke mot et tilvalg i pris. I denne inngår følgende leveranse i fargekoden NCS S8500-N. Det er ikke mulig å bytte ut deler i denne leveransen. Utover det som er inkludert, kan øvrige tilvalg fra denne katalogen benyttes.

Dempet sort-vindu i trend / tradisjon innvendig og utvendig. Innvendig karm er dempet sort. Lister leveres i samme farge som vegg (*gjelder ikke bad) Gerikter i dempet sort eller samme farge som vegg. - Ytterdør og boddør dempet sort - Alle innerdører dempet sort - Trapp dempet sorte vanger/ valgfri trinn *ref våre tilvalg.

*Vi tar forbehold om at fargen dempet sort kan fremstå forskjellig i forhold til materialer denne er behandlet med, og lysforhold. Dette er ikke reklamasjonsberettiget. *Ved mørke farger på vindu kan man risikere harpiksutslag fra treverket. I solsteken kan overflaten oppnå 80 grader Celsius på sortmalt treverk. Da koker harpiksen i treet, og kommer opp til overflaten gjennom malingen. Dette er ikke reklamasjonsberettiget.

14


DEMPET SORT-PAKKE

15


Trend-panel 16

Tradisjon-panel


Utvendig utførelse Vi har to typer stiler som kan kombineres. Disse har vi kalt Trend og Tradisjon. Trend har et stilrent uttrykk med stående låve skrå panel og store vindusflater med avtagbare sprosser. Tradisjon har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutede vinduer, som også har avtagbare sprosser. Det er mulig å kombinere de ulike uttrykkene med f.eks Trend panel og Tradisjon vinduer. Man kan ha liggende panel, som gjør at hytten får det uttykket du ønsker, i tillegg endre utførelsen på taket. Valget er ditt!

17


UTVENDIG UTFØRELSE

18

Trend

Tradisjon

Trend-panel med trend-vinduer. Det er mulig å endre til tradisjon-vinduer.

Tradisjon-panel med tradisjon-vinduer. Det er mulig å endre til trend-vinduer.

Shingel

Torvtak

Ytterpanel- låve skråpanel og villmarkspanel leveres ubehandlet. Låve skråpanel kan leveres i en ultimalt transparent utførelse. Alle snittflater må etterbehandles av kjøper. Forkantbord, vindskier og omramming leveres ubehandlet.


UTVENDIG UTFØRELSE

SALTAK

RETT TAK

19


INNVENDIG FARGEBEHANDLING

Innvendig fargebehandling Som standard leveres ubehandlede overflater. Vi kan levere fabrikkbeiset veggpanel, gulv og listverk til alle rom i en av våre fargevalører mot et tillegg i pris. Veggpanel leveres av Bjertnæs Sag, mens heltre furugulv leveres av Norrlands trä. Vær oppmerksom på at fargene på bildene kan avvike fra virkelighet, vareprøver er tilgjengelig i våre visningshytter.

Sjøsand skyggepanel, brunt gulv

20

Sjøsand skyggepanel, stengrå gulv

Hvitpigmentert skyggepanel, brunt gulv

Hvitpigmentert skyggepanel, stengrå gulv

Hvitpigmentert stående slettpanel


INNVENDIG FARGEBEHANDLING

Veggpanel, takpanel og listverk

Ubehandlet

Hvitpigmentert

Lys edel

Myk eleganse

Gåtefull

Sjøsand

INNVENDIGE LISTER Alle lister leveres ubehandlet. Ved valg av innvendig overflatebehandling blir lister lagt inn med hvitmalt som standard. Gerikter leveres alltid i lik behandling som fot- og taklister, Lister/gerikter kan leveres i samme farge som vegg om ønskelig. Lister på bad leveres hvitmalt som standard om ikke annet er valgt. Alle innvendige og utvendige hjørnelister følger veggfargen.

21


GULV

Gulv Gulv leveres som standard i slett ubehandlet heltre furu. Ved valg av innvendig overflatebehandling, vil gulvet bli levert børstet med en overflatebehandling av oljelakk i en av tre farger. Gulvet er levert av Norrlands Trä. Vær oppmerksom på at fargene på bildene kan avvike fra virkelighet, vareprøver er tilgjengelig i våre visningshytter.

Ubehandlet

Hvit børstet

22

Stengrå børstet

Brunt børstet


GULV

Vegg - sjøsand tømmerpanel. Gulv - hvit børstet

Vegg - gåtefull. Gulv - stengrå børstet.

Sjøsand tømmerpanel, brunt børstet gulv

23


FLISER

Flis I standard nøkkelferdig leveranse følger flis på gulv i entre, bad og evt vaskerom der dette er teget inn i våre standardtegninger. Ved egne tilpasninger får man pris oppgitt i tilbud. Flis er levert av Norfloor, vær oppmerksom på at fargene på bildene kan avvike fra virkelighet, vareprøver er utstilt på våre visningshytter. Standard størrelse på flis er som følger: Entre: gulv 30x30 cm Vaskerom. Gulv 30x30 cm (kan ikke endre størrelse grunnet helling til suk) Bad: gulv 30x30, gulv i dusjsone 5x5 mosaikk, vegg 30x30 Tilvalg: 30x30 cm flis kan endres til 30x60 i entre og på bad.

24


FLISER

1

3 2

Walks 1.0 Grey

Walks 1.0 Black

Limestone Grey

Vegg og gulv: 30x60cm I dusjsonen legges samme flis i 5x5 cm

Vegg og gulv: 30x60cm I dusjsonen legges samme flis i 5x5 cm

1: 30x60 cm 2: 30x30 cm 3: 5x5 cm (leveres kun på gulv i dusjsone)

* tilvalg

* tilvalg

1

3 2

1

3 2

1

3 2

Taupe

Ivory

Black

1: 30x60 cm 2: 30x30 cm 3: 5x5 cm (leveres kun på gulv i dusjsone)

1: 30x60 cm 2: 30x30 cm 3: 5x5 cm (leveres kun på gulv i dusjsone)

1: 30x60 cm 2: 30x30 cm 3: 5x5 cm (leveres kun på gulv i dusjsone)

25


INNVENDIG PANEL

Innvendig panel Vi har 3 typer innvendig panel. Liggende skyggepanel, liggende tømmerpanel og stående slettpanel. Som standard leveres hele hytten med ubehandlet liggende skyggepanel.

Skyggepanel

26

Slettpanel

Tømmerpanel


INNVENDIG PANEL

27


INNVENDIGE DØRER

Innvendige dører Som standard leveres hytten ubehandlet innvendig og utvendig. Da leveres det også med heltre furu ubehandlede innerdører, men om du velger innvendige overflatebehandling, vil det som standard ligge inne Ask Formpresset MDF Hvit i leveransen. Du kan også velge ubehandlet heltre furudører. Pristillegget for resterende dører, finner du i vår prisliste.

28

Ask formpresset

Olav hvit

Ask formpresset

Olav hvit med glass

Hvit

Massivdør hvitmalt Speil i MDF

Hvit

Massivdør hvitmalt Speil i MDF


INNVENDIGE DØRER

Ask Formpresset MDF Hvit Dobbel skyvedør med glass

Sjøsand tømmerpanel, brunt gulv

29


TRAPPER

Trapper Leveres som standard ubehandlet. Velger man innvendig fargebehandling kan man få følgende farger

Vanger: Ubehandlet Hvitmalt

Trinn:

Stengrå

Brun

Hvitpigmentert

Grå

Dempet sort trapp leveres kun ved dempet sort-pakke.

30


DUO 5 DV

Duo 5 DV Dersom peisen (kun Duo 5) ønskes hjørneplassert i Rondablikk, vil vegg inn til soverom 1 bli trukket inn 7,5cm. Dette fordi pipen skal gå klar av takstoler og bjelkelag i 2. etg. Standard peis leveres med stålplate. Dersom peisovnen plasseres i hjørnet, vil peisen bli montert med en glassplate som ligger inntil den i front. Se pris i prisliste.

2

2

31


PEIS

Peis *DV - Direct Vent: Med Nordpeis DUO DV-Direct Vent, kan vi tilby en av markedets mest stilren løsninger for tilluft til utvalgte ovner, uten synlig tilluftskanal bak peisen. Begge peismodeller kan leveres med glassplate mot et pristillegg. *Duo5 DV må ha glassplate om den plasseres i hjørnet.

STANDARD

32

TILVALG

Duo 5 DV

Duo 2 DV

Leveres med sort stålplate på gulv.

Med glass på 3 sider. Leveres med sort stålplate på gulv. Kan ikke plasseres i hjørnet.


CANNES PEIS

Cannes peis Cannes elementpeis leveres ubehandlet (betongfarget) med sort innsats, ventilert stålpipe og en glassplate på gulvet i klart glass. Peisen er overmalbar, og du kan derfor få ditt eget uttrykk på peisen med din egen farge. Her er det bare å slippe kreativiteten løs!

33


TRIPPELVINDU HEMS

Trippelvindu hems Trippelvindu er en fin måte å få lyset inn i hemsen. Har du i tillegg en utsiktstomt, kan dette rommet fort bli favorittrommet på hytta.

34


35 Foto: Arthur Gebuys


TAKLØFT

Takløft m/2 vinduer Ved å velge takløft med 2 vinduer får du ganske enkelt større utnyttelse av hemsen. Dette er en perfekt løsning for barnefamilier og selvfølgelig alle andre som ønsker flere soner å oppholde seg i. Obs: Rettak med takvinkel på 12 grader, her må reguleringsplanen sjekkes!

8 x 11

Hemsrom 21,3 m2

59 x 59

7 x 19

Hemsrom 1 7,9 m2

7 x 19

8 x 11

59 x 59

Hemsrom 2 12,3 m2

5x9

Hems 42,4 m2

12,0° 30,0°

Disse tegningene kan ikke benyttes i prosjekter hvor Familiehytta AS ikke er produsent. Det kan forekomme mindre avvik på innvendig mål.

Furutangen 75

Oppdragsgiver Navn: Prosjektnr:

Tegn.

36

Tegn.

260

Rev. gjelder

2 250

Møne og gesims er målsatt fra topp grunnmur, høyde på grunnmur vil komme i tillegg.

Rev. Dato

2 850

5 018 4 220

Østre Aker vei 17 0581 Oslo Tlf: 22 16 35 00 www.familiehytta.no

1 895

Navn Versjon V20-1 Kontr.

Kontr.

Gnr./bnr.:

Adresse postnr kommune

Hemsplan

Dato:

31.03.2021 Tegningsnr.: Målestokk

1:100

Fag:

ARK Rev.

mm


TAKLØFT

37


Overbygget terrasse 120cm

Uttrukket hems 120cm Trekk ut hemsen for et større hemsrom å boltre seg i, samt et overbygg over terrassen hvor du kan sitte i all slags vær.

38

KUN RONDABLIKK-SERIEN

ALLE HEMSHYTTER


39


KUN RONDABLIKK 100 OG 120

Hemsrom 3 Ved å sette inn Hemsrom 3, får du ganske enkelt mer plass på hemsen. Den åpne himlingen i stuen vil da endres til flatt tak med lik takhøyde som ellers i 1. etasje som er 2,25m.

Overbygget terrassehjørne Overbygget terrasse i stuefront på Rondablik 100 og 120. Lag en lun krok med overbygget terrasse, uten hemsrom 3 og uten at det går på bekostning av takhøyden i stueutstikket.

40


KUN RONDABLIKK 100 OG 120

41


Vi ønsker deg lykke til på veien til hyttedrømmen

42


Notater

43


Vi tar forbehold om at bildene i katalogen kan ha kundetilpasninger og vil kunne avvike fra standardmodell. Se salgstegninger på familiehytta.no for eksakte mål og utforminger. Vi tar videre forbehold om trykkfeil og spesifikasjonsendringer. © Alle rettigheter tilhører Familiehytta AS, 2022.

44