__MAIN_TEXT__

Page 1

NAPOLEON® GRILL OG TILBEHØR SORTIMENTOVERSIKT 2020


INNHOLD

Velkommen............................................................................................................... 03 Bedriftens historie ................................................................................................... 04 SIZZLE ZONE TM infrarød brenner............................................................................ 05 Sear plates & tenningssystem ................................................................................ 06 WAVE TM grillrister .................................................................................................... 07 Rogue® gassgriller ............................................................................................ 08 - 29 Oppskrift: Lammecarré............................................................................................ 30 LE gassgrill............................................................................................................... 32 Rotisserie.................................................................................................................. 34 Prestige® gassgriller........................................................................................ 36 - 45 Rengjøring og vedlikehold........................................................................................ 46 Innbyggingsmodeller......................................................................................... 48 - 51 Portabel gassgrill ............................................................................................ 52 - 59 Oppskrift: Pølser i ølbad ........................................................................................ 60 Kullgriller ......................................................................................................... 65 - 65 Røykovn ................................................................................................................... 66 Røyking.................................................................................................................... 68 Bord med flammegrop............................................................................................ 69 Tilbehør............................................................................................................... 70-78 Grilloversikt...................................................................................................... 79 - 81 Garanti ..................................................................................................................... 82

SE VÅR UTVALG OG FINN DIN PERSONLIGE GRILL:

“Med grill fra Napoleon løftes grillopplevelsen til et nytt nivå.” 2


VELKOMMEN TIL NAPOLEON® Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produksjonskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede. Som familiedrevet virksomhet støtter vi produktene våre med noen av de mest konkurransedyktige garantiene i bransjen, samt eksepsjonell kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere. Nyheter for 2020 er at den helt nye RogueSE 625 fullfører vår Rogue ® -serie og dekker behov for større griller. De vellykkede RogueSE 425 og 525 er oppgradert med nye kontrollbrytere, større sidebord og enda viktigere; en enda større Sizzle Zone™ sidebrenner for ekstra store kjøttstykker. Det kommer også en ny RogueXT med Sizzle Zone™ sidebrenner, høyt lokk og nye kontrollbrytere. Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Med vennlig hilsen Napoleon® Norge

3 03


MADE IN CANADA Grillhistorien vår startet i Barrie, Ontario, Canada i 1976 da en liten stålfabrikk, lansert av Wolfgang Schroeter, startet produksjon av stålrør.

MED LIDENSKAP FOR GRILL Napoleon® er et canadisk ISO 9001:2000 sertifisert selskap med mer enn 150 000 kvadratmeter produksjonslokale og over 1600 ansatte. Vi er Nord-Amerikas største privateide produsent av kvalitetsovner for fyring med både ved og gass, gass- og kullgrillerer samt utepeiser. Selskapets raske vekst er et direkte resultat av vår kompromissløse produksjonskvalitet, innovasjon og en ærlig og pålitelig kundeservice. Den største faktoren som bidrar til vår suksess er at kunden er i fokus ved utvikling av alle våre produkter. I Napoleon® er vi fornøyde når kunden er tilfreds, ikke bare med grillen i seg selv, men med måltidet i sin helhet. Hva er vel bedre enn å dele deilige grilloppskrifter og dyrebar tid med gode venner og familie?

4


SIZZLE ZONE TM INFRARØD BRENNER

HOT, HOTTER, SIZZLE ZONE™ Å bruke kull er den tradisjonelle formen for infrarød grilling som vi alle er kjent med: glødende briketter sender direkte varme gjennom infrarød energi til maten som grilles, noe som gir fantastisk røykfylt aroma og deilig skorpe. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde brennere fra Napoleon®, får du disse fordelene pluss praktisk gassteknologi. Hver brenner inneholder tusenvis av små hull hvor gassen varmer den keramiske overflaten til den begynner å lyse rødt. De infrarøde strålene varmer ikke bare den omgivende luften, men varmen trenger direkte og dypt inn i maten. Det skapes også et konsistent termisk område som er mye enklere å kontrollere sammenlignet med glødende kull. Napoleon® infrarøde brennere produserer ekstremt høye temperaturer. Dette gjør dem ideelle for tilberedning av saftige biff, burgere og annet kjøtt. SIZZLE ZONE™ kan også brukes som vanlig sidebrenner til å holde sausen varm.

Griller med SIZZLE ZONE TM teknologi Rogue® XT 525SIB-1 Griller med stor SIZZLE ZONE TM Rogue® SE 425 Rogue® SE 525 Rogue® SE 625 Prestige® 500 Prestige® 665 Prestige PROTM 500 Prestige PROTM 665 Prestige PROTM 825

5


TEKNOLOGI

SEAR PLATES & TENNINGSSYSTEM

JETFIRE™ – EN OPPLYST IDÉ

JEVN VARME To lags Sear plates gir konstant sirkulasjon av varme til grillristen og sikrer en jevn og stabil temperatur. Det er ikke bare den tilpassede høyden som gjør den effektiv, også vinkelen gjør at varmen fordeles jevnt ved at den varme luften i bakkant fordeles fremover hvor det er kaldere. De selvrensende brennerne forhindrer oppblussing av flammer ved at de kanaliserer bort dryppende fett og safter fra flammene. Dette gjør grillingen sikrere og gir maten din en bedre og mer intens smak. For utfyllende forklaring se skisser nedenfor. To lags Sear plates er standardutstyr for alle gassgriller med unntak av LE/LEX og TravelQ™ serien.

Det øverste laget med Sear plates sirkulerer den varme lufta fra brennerne slik at området mellom brennerne får en jevn temperatur.

6

Den svake vinkelen på Sear plates gjør at varmen jevnt fordeles ved at den varme luften i bakkant fordeles og balanseres fremover hvor det er kaldere.

Tenning av Napoleon® gassbrenner gjøres enkelt med Napoleons unike og innovative JETFIRE™ system som tenner hver enkelt brenner med et flammesprang fra et eget gassutløp. Dette muliggjør antenning selv i ekstremt vær og det «klikket» av en mislykket opptenning hører fortiden til. Den innovative teknologien, benyttet på denne måten, leveres kun fra Napoleon® griller.


WAVE TM GRILLRISTER

PÅ SAMME BØLGELENGDE Den unike formen på WAVE™ grillrist gir maten et flott grillmønster som kun finnes ved bruk av Napoleon® grill. Bølgeformen gir ikke bare maten et appetittvekkende utseende, men den har også praktiske fordeler. Bølgemønsteret fremmer en jevnt fordelt varme og forhindrer også små biter av mat fra å falle gjennom. Igjen er det de små detaljene som gjør Napoleon® grill til Napoleon® grill.

Napoleon® WAVE™ porselensemaljert støpejernsrist

STANDARD UTSTYR Både JETFIRE™ -tenningssystemet og WAVE™ grillrister leveres som standardutstyr på alle våre gassgriller. To lags Sear plates er også standard på alle gassgriller unntatt TravelQ™-serien. Napoleon® WAVE™ grillrist i rustfritt stål

7 07


GASSGRILLER

8

EN NY MÅTE Å GRILLE PÅ; ROGUE®


ROGUE® SERIEN ROGUE® STANDARD UTSTYR

Rogue® -serien kombinerer innovative funksjoner, omfattende funksjonalitet og moderne design! Rogue® -gassgrillene av høy kvalitet kommer i et bredt spekter av forskjellige størrelser og funksjoner - fra den kompakte Rogue® 365 med to hovedbrennere til Rogue® 525 med fire hovedbrennere. Kvalitet og innovative funksjoner er veldig viktige i Rogue® -serien. Alle modeller har støpt grillboks i aluminium for enkel rengjøring og det patenterte Napoleon® Sear plates-systemet som sikrer en jevn temperaturfordeling over hele grillflaten. Alle Rogue® -griller leveres også med rustfrie brennere. Det pålitelige JETFIRE™ tennsystemet, ACCU-PROBE™ temperaturmåler og dryppannen er enkelt tilgjengelig foran.

JETFIRE TM tenningssystem

Alle grillene i Rogue® -serien har en ting til felles: et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Rogue® 365, 425 og 525 er intet unntak, og på grunn av den svarte finishen er de spesielt enkle å rengjøre. ACCU-PROBETM innebygd termometer

NY

NY

NY

NY

WAVE™ porselensemaljert støpejernsrist

Gassgrill Rogue 365 all black (R365PK-1-RC) Varenr.: 422152 Kr 4995,-

Gassgrill Rogue365 (R365SBPK-1-RC) Varenr.: 422136 Kr 5995,-

Gassgrill Rogue 425 (R425SBPK-1-RC) Varenr.: 422137 Kr 7995,-

Gassgrill Rogue 525 (R525SBPK-1-RC) Varenr.: 422138 Kr 9995,-

Nedfellbare sidebord 9


GASSGRILLER

LITEN GRILL STOR GRILLFLATE

10


ROGUE® 365 ALL BLACK

NY

Gassgrill Rogue 365 all black Napoleon (R365PK-1-RC) Varenr.: 422152 Kr 4995,1

 WAVE TM porselensemaljert

2

 ACCU-PROBE TM

3

2 hovedbrennere i rustfritt stål

4

Grillboks i støpt aluminium

5

 Nedfellbare sidebord

6

 2-lags Sear plates i rustfritt stål

7

 JETFIRE TM tenningssystem

8

 Lett tilgjengelig dryppanne

støpejernsrist

9

Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design 11 Ny: Større varmehylle

innebygd termometer

1

51 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

45 cm

6

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

311 YEAR LIMITED

WARRANTY

3


GASSGRILLER

NY

Gassgrill Rogue365 all black (R365SBPK-1-RC) Varenr.: 422136 Kr 5995,1

 WAVE TM porselensemaljert

2

 ACCU-PROBE TM

3

 2 hovedbrennere i rustfritt

4

 Grillboks i støpt aluminium

5

 Nedfellbare sidebord

6

 2-lags Sear plates i rustfritt stål

7

 JETFIRE TM tenningssystem

8

Lett tilgjengelig dryppanne

støpejernsrist

9

Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design 11 Ny: Større varmehylle

innebygd termometer stål og 1 sidebrenner

1

3

51 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

Sidebrenner

45 cm

26 cm

23 cm

LIMITED

6

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR

12

LIMITED

WARRANTY

3


1

 WAVE TM porselensemaljert

2

 ACCU-PROBE TM

3

3 hovedbrennere i rustfritt stål

4

Grillboks i støpt aluminium

5

 Nedfellbare sidebord

6

 2-lags Sear plates i

7

støpejernsrist

8

 Lett tilgjengelig dryppanne

9

Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design

innebygd termometer

11 Ny: Større varmehylle

og 1 sidebrenner

rustfritt stål

1

 JETFIRE TM tenningssystem

3

60 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

23 cm

Sidebrenner

45 cm

26 cm

NY

Gassgrill Rogue 425 all black (R425SBPK-1-RC) Varenr.: 422137 Kr 7995,-

6

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR 13 LIMITED

WARRANTY

3


GASSGRILLER

NY

Gassgrill Rogue 525 all black (R525SBPK-1-RC) Varenr.: 422138 Kr 9995,1

 WAVE TM porselensemaljert

2

 ACCU-PROBE TM

støpejernsrist

8

Lett tilgjengelig dryppanne

9

Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design

innebygd termometer

11 Ny: Større varmehylle

4 hovedbrennere i rustfritt 3 stål og sidebrenner

4

Grillboks i støpt aluminium

5

 Nedfellbare sidebord

6

 2-lags Sear plates i rustfritt stål

7

 JETFIRE TM tenningssystem

1

3

74 cm

15 YEAR

10

WARRANTY

WAR

LIMITED

Sidebrenner

45 cm

26 cm

23 cm

6

5Y

WAR PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3Y

14

WAR

3


TILLEGGSUTSTYR TIL DIN ROGUE GRILL

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

Grillkullrist med røykemuligheter

Vendbar grillrist i porselensemaljert støpejern

15


GASSGRILLER ROGUE® STANDARDUTSTYR Gassgrill Rogue365 m/sidebrenner (R365SBPK-NO) Varenr.: 422045 Kr 5995,1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

2 ACCU-PROBE TM

innebygd termometer

3

2 hovedbrennere i rustfritt stål

4

 Nedfellbare sidebord

5

2-lags Sear plates i

6

 JETFIRE TM tenningssystem

2-lags Sear plates i rustfritt stål

og 1 sidebrenner

rustfritt stål

WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist 51 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

Sidebrenner

45 cm

26 cm

23 cm

LIMITED

5 YEAR

GARANTIE LIMITÉE

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

16

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

3

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITED

PRESIDENT’S

GARANTIE

10 ANS

3 ANS

Nedfellbare sidebord for plassbesparelse


ROGUE® STANDARDUTSTYR Gassgrill Rogue365 sort m/sizzelzone (R365SIBPK-CE) Varenr.: 422046 Kr 8995,1 WAVE TM grillrist i rustfritt stål 2 ACCU-PROBE TM

innebygd termometer

3

2 hovedbrennere i rustfritt stål og SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

4

 Nedfellbare sidebord

5

2-lags Sear plates i

6

 JETFIRE TM tenningssystem

2-lags Sear plates i rustfritt stål

rustfritt stål

WAVE TM grillrist i rustfritt stål 51 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

45 cm

26 cm

23 cm

LIMITED

5 YEAR

GARANTIE LIMITÉE

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIMITÉE DU

3 YEAR LIMITED

WARRANTY

3

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITED

PRESIDENT’S

GARANTIE

10 ANS

SIZZLE ZONE TM

GARANTIE

17 3 ANS sidebrenner 017 infrarød LIMITÉE


GASSGRILLER ROGUE® STANDARDUTSTYR Gassgrill Rogue 425SB (R425SBPK-NO) Varenr.: 422020 Kr 8495,1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

2 ACCU-PROBE TM

innebygd termometer

3

3 hovedbrennere i rustfritt stål,

4

 Nedfellbare sidebord

5

2-lags Sear plates i

6

 JETFIRE TM tenningssystem

2-lags Sear plates i rustfritt stål

1 sidebrenner

rustfritt stål

WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist 60 cm 23 cm 45 cm

26 cm

18

Sidebrenner

JETFIRE TM tenningssystem


ROGUE® STANDARDUTSTYR Gassgrill Rogue 425 All Black (R425SIBPBE-NO) Varenr.: 422047 Kr 10995,Gassgrill Rogue 425 (R425SIBPSS-NO) Varenr.: 422021 Kr 10995,1 WAVE TM grillrist i rustfritt stål 2 ACCU-PROBE

2-lags Sear plates i rustfritt stål

TM

innebygd termometer

3 3 hovedbrennere i rustfritt stål og 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner 4

 Nedfellbare sidebord

5

2-lags Sear plates i

6

 JETFIRE TM tenningssystem

rustfritt stål

WAVE TM grillrist i rustfritt stål

60 cm 23 cm 45 cm

26 cm

SIZZLE ZONE infrarød   sidebrenner

SIZZLE ZONE TM 19 infrarød sidebrenner 019


GASSGRILLER ROGUE® STANDARDUTSTYR Gassgrill Rogue 525SBPK (R525SBPK-NO) Varenr.: 422112 Kr 10995,Gassgrill Rogue 525 (R525SIBPSS-NO) Varenr.: 422113 Kr 13995,1 WAVE TM porselensemaljert

WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist (R525SBPK-NO)/

støpejernsrist (R525SBPK-NO)/ grillrist i rustfritt stål (R525SIBPSS-NO)

2 ACCU-PROBE TM

innebygd termometer

3

4 hovedbrennere i rustfritt stål

4

 Nedfellbare sidebord

5

2-lags Sear plates i

6

 JETFIRE TM tenningssystem

og 1 sidebrenner (R525SBPK-NO)/ 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner (R525SIBPSS-NO)

WAVE TM grillrist i rustfritt stål (R525SIBPSS-NO)

rustfritt stål

74cm

23 cm 46cm

26 cm

20

Sidebrenner/  Infrarød  sidebrenner

 ACCU-PROBETM

innebygd termometer


OPPGRADER GRILLINGEN 21 021


GASSGRILLER

EN VERDEN FULL AV GRILLMULIGHETER

22


ROGUE® XT MED SIZZLE ZONE™

Rogue® XT-modellene er like godt utstyrt som alle andre Rogue®-modeller, men har Napoleon® SIZZLE ZONE™ - den nesten legendariske infrarøde sidebrenneren som griller perfekt biff med over 800°C. Rogue® XT har et ekstra høyt lokk for å få plass til større kjøttstykker.

1 SIZZLE ZONE TM

9

infrarød sidebrenner

Ny: Ekstra høyt lokk

10 Ny: Grå kontrollbr ytere

2 WAVE TM porselensemaljert

11 Ny: Større varmehylle

støpejernsrist

3 ACCU-PROBE TM

innebygd termometer

4

 4 hovedbrennere i rustfritt stål

5

G rillboks i støpt aluminium

6

 N edfellbare sidebord

7

 2 -lags Sear plates i rustfritt

8

 JETFIRE TM tenningssystem

1

stål

2

23 cm

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

7

5 YEAR

45 cm

SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

15 YEAR LIMITED

73 cm

26 cm

NY

Gassgrill Rogue XT 525 sort (RXT525SIBPK-1-RC) Varenr.: 422139 Kr 11995,-

LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

323 YEAR LIMITED

WARRANTY

3


GASSGRILLER

ALT DU TRENGER: ROGUE® SPECIAL EDITION 24


ROGUE® SPECIAL EDITION MED INFRARØD SIDE- OG BAKBRENNER

Spesialutgaven av Rogue®serien, kalt SE, topper til og med de SIZZLE ZONE™ utstyrte XT-modellene. De tre SE-modellene har ikke bare den infrarøde sidebrenneren, men også en infrarød bakbrenner. Dette, sammen med det høye lokket, sikrer at grillen blir en ekte rotisseriemester enten du skal ha hel kylling eller porchetta. Og det er mer. De tre SE-modellene har også LED-opplyste kontrollbrytere og en hendig flaskeåpner.

NY

Gassgrill Rogue 425 special edition sort (RSE425RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422140 Kr 12995,-

NYE

FUNKSJ

ONER

Gassgrill Rogue 525 special edition blank (RSE525RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422141 Kr 15995,-

NY

Gassgrill Rogue 625 special edition blank (RSE625RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422142 Kr 19995,-

25


GASSGRILLER

NY

Gassgrill Rogue 425 special edition sort (RSE425RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422140 Kr 12995,1 Ny: Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM grillrist i rustfritt stål 3 ACCU-PROBE TM

9

 JETFIRE TM tenningssystem

10 N y: Ekstra høyt lokk 11 N y: Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere

innebygd termometer

4 3 hovedbrennere i rustfritt stål

12 Ny: Store sidebord

(1 fast, 1 nedfellbart)

Bakbrenner i rustfritt stål 5 

6

 Grillboks i støpt aluminium

7

Sidemontert krydderhylle for

8

ekstra lagringsplass

1

 2-lags Sear plates i rustfritt stål

2

Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

60 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

45 cm

37 cm

24 cm

LIMITED

5

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR

26

LIMITED

WARRANTY

3


Gassgrill Rogue 525 special edition blank (RSE525RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422141 Kr 15995,1 Ny: Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM grillrist i rustfritt stål 3 ACCU-PROBE TM

NYE

FUNKSJ

ONER

10 N y: Ekstra høyt lokk 11 N y: Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere

12 Ny: Store sidebord

innebygd termometer

(1 fast, 1 nedfellbart)

4 4 hovedbrennere i rustfritt stål Bakbrenner i rustfritt stål 5 Grillboks i støpt aluminium 6 

7

 Sidemontert krydderhylle for ekstra lagringsplass

8

 2-lags Sear plates i rustfritt stål

9

 JETFIRE TM tenningssystem

1

2

Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

73 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

45 cm

37 cm

24 cm

LIMITED

5

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 27YEAR LIMITED

WARRANTY

3


GASSGRILLER

NY

Gassgrill Rogue 625 special edition blank (RSE625RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422142 Kr 19995,1 Ny: Stor SIZZLE ZONE TM

10 N y: Ekstra høyt lokk

infrarød sidebrenner

2 WAVE TM grillrist i rustfritt stål 3 ACCU-PROBE TM

11 N y: Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere

12 Ny: Store sidebord

innebygd termometer

(1 fast, 1 nedfellbart)

4 5 hovedbrennere i rustfritt stål Bakbrenner i rustfritt stål 5 

6

Grillboks i støpt aluminium

7

 Sidemontert krydderhylle for

8

2-lags Sear plates i

9

 JETFIRE TM tenningssystem

1

ekstra lagringsplass rustfritt stål

2

Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

90 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

45 cm

37 cm

24 cm

LIMITED

5

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR

28

LIMITED

WARRANTY

3


ROGUE® SE UTSTYR Ekstra høyt lokk for rotisseriegrilling Infrarød bakbrenner for saftige rotisseriemåltider (tilleggsutstyr)

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere for sikker og stilfull grilling om kvelden WAVE™ grillrist i rustfritt stål

Flaskeåpner på sidebordet 29


LAMMECARRÉ

30


LAMMECARRÉ A LA TROND MOI

Til 4 pers. trenger du: 1 kg rå lammecarré 4 dl kjøttmarinade

Oppskriften er hentet fra Trond Moi sin egen kokebok

Marinade: 3 dl olivenolje 1 kvast rosmarin 1 liten bunt timian 3 hvitløksfedd 1 dl rødvin 1 ts Dijonsennep 1/2 ts malt svart pepper Bland alle ingrediensene i en bolle, grovhakk urtene, og kutt hvitløken i skiver.

Fremgangsmåte: Lag marinaden og legg kjøttet til marinering i 2 døgn. Ha ut kjøttet av marinaden og la det temperere seg litt mens grillen fyres opp. Legg lammecarreén med fettsiden ned og svi den godt av før den legges med benene ned i et par minutter. Bruk SIZZLE ZONETM sidebrenner til dette om du har det. (Det beste resultatet får man om man bruker en kulegrill og legger på lokket slik at man kan steke kjøttet på svak varme. Kjernetemperaturen skal bli rett under 60C). La kjøttet hvile litt før man kutter det opp.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av oppskriften fra kjendiskokk Trond Moi)

31


GASSGRILL

LE-grillen fra Napoleon® gir grillopplevelser for enhver smak. Napoleon LE gassgrill er produsert i høykvalitets rustfritt stål. Grillen er ikke bare skinnende, men er ment for å vare. Med denne grillen får du hele pakken med 5 brennere i rustfritt stål. Napoleon sin infrarøde SIZZLE ZONE™ teknologi skaper en unik smaksopplevelse. Den keramiske bakbrenneren gir muligheter for grillspesialiteter ved for eksempel bruk av rottisserie-sett. Det integrerte skjærebrettet og is-/marinadebeholderen i venstre sidebord er praktiske tilleggsfunksjoner.

Gassgrill LE 485 (LE485RSIBPSS-NO) Varenr.: 85-9510 Kr 13995,1 SIZZLE ZONE TM infrarød grill-

7

 Sidemontert krydderhylle for

2 WAVE TM grillrist i porselens-

8

Integrert lys under lokk

9

 JETFIRE TM tenningssystem

og sidebrenner,

emaljert støpejern

3 ACCU-PROBE TM

ekstra lagringsplass

innebygd termometer

4

i-GLOW TM bakgrunnsbelyste brytere for optimal belysning ved grillen på kvelden

Keramisk infrarød bakbrenner 5 

6

Sidebord i premium rustfritt

stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

24 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

46 cm

37 cm

Infrarød side-   brenner

68 cm

1

5 YEAR

G

LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

LIMITED

WARRANTY

3

5

À VIE 3 YEAR

32

G

LIMITED

G

3


LE485 UTSTYR

Integrert lys under lokk

Keramisk bakbrenner SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

i-GLOW™ bakgrunnsbelyste kontrollbrytere

Sidebord i premium Sidebordstål i premium rustfritt med rustfritt stål med integrert koppholder, integrert koppholder, is-/marinadebøtte, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert skjærebrett, polert håndkleholder og håndkleholder og krokroker til grillredsker til grillredskaper kaper

WAVE™ porselensemaljer støpejernsrist 33


ROTISSERIE

34


ROTISSERIE

Jörg Päßler Jörg Päßler er en erfaren kokk og lidenskapelig opptatt av grilling med „haute-cuisineopplevelse“ i land som Tyskland, Østerrike, Spania og Frankrike. I løpet av de siste seks årene har han fullt ut dedikert seg til grillverdenen. I dag er han ansvarlig for Napoleon® Grill Force og demonstrerer sine grillferdigheter med jevne mellomrom for kjendiser både fra TV- og musikkbransjen samt utvalgte veldedighetsprosjekter som han støtter.

NAPOLEON® ROTISSERIE GRILLING Rotisserie er et ideelt verktøy for å grille eller steke store eller små kjøttstykker som kylling eller and. Denne typen grilling ble oppfunnet av Leonardo Da Vinci på 1300-tallet. Forgjengerne til de elektrisk drevne rotisserier ble kalt “steksurrer“ og ble vanligvis plassert direkte over en åpen ild mens de ble betjent for hånd. I dag er de fleste rotisserier elektrisk betjent, noe som resulterer i konstant rotasjon og en jevn varmefordeling. På grunn av rotasjonen drypper mindre fett/væske av kjøttet, men sprer seg i stedet jevnt over kjøttet slik at det dannes en skorpe. Det finnes flere varianter av rotisseriesett som gjør det mulig å tilberede mat på forskjellige måter som passer alle land og kulturer.

Det er ikke bare den klassiske steken, knoken eller fjærkre som kan tilberedes på spydet, men også hele fruktbiter, kebab, og fisk ved hjelp av ekstrautstyr. Det er grillkurver, kebabsett og mange flere tilbehør tilgjengelig, noe som gjør grillingen allsidig og enkel. Rotisseriegrilling er en veldig avslappende måte å grille på når du bare kan lene deg tilbake mens spydet jobber. Takket være Napoleon® bakbrenner er du i stand til å oppnå et perfekt grillresultat og ettersom grillristene kan tas ut er det også et alternativ å plassere et dryppform under for å enten fange opp kraften eller for å tilberede sideretter samtidig. Bedre, saftigere og enklere.

35


GASSGRILLER

PRAKTISK. PREMIUM. PRESTIGE 36

®


PRESTIGE® GASSGRILLER PRESTIGE® STANDARDUTSTYR Utførelse av høy kvalitet og toppfunksjoner er hovedegenskapene i Prestige® -serien. De kanadiskproduserte grillene er bygget for å vare og har et stilrent utseende. Utstyrt med SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner samt den infrarøde bakbrenneren, gir Prestige® misunnelsesverdige resultater for krevende grillvenner. Nye SAFETY GLOW™ kontrollbrytere på Prestige 665 lar deg vite hvilke brennere som er på ved å lyse rødt når gass er på.

Infrarød bakbrenner for saftige rotisseriemåltider

Gassgrill P500 rustfritt stål (P500RSIBPSS-1-CE) Varenr.: 422040 Kr 21995,-

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

NYE

FUNKSJ

ONER

SAFTEY GLOWTM kontrollknapper med LED-lys på P665

Gassgrill P665 rustfritt stål (P665RSIBPSS-RC) Varenr.: 422133 Kr 26995,-

Nedfellbart høyre sidebord 37


GASSGRILLER TILLEGGSUTSTYR TIL DIN PRESTIGE GRILL

Gassgrill P500 rustfritt stål (P500RSIBPSS-1-CE) Varenr.: 422040 Kr 21995,1

 4 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE TM infrarød

2

 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk med

3

WAVETM grillrist i rustfritt stål

4

 Sidebord i rustfritt stål med integrert

5

Kontrollpanel i rustfritt stål med

6

 Stort dryppfat med enkel tilgang i front

7

 E ASY ROLLTM hjul med lås

sidebrenner og 1 infrarød bakbrenner

ACCU-PROBE TM termometer

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse

JETFIRE TM tenningssystem

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

Grillkullrist med røykemuligheter

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

71cm

LIMITED

À VIE PRÉSIDENT

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

46cm

37cm

24cm Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

GARANTIE

WARRANTY

LIFETIME

3 ANS

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

38

5 ANS

1 AN

Digitalt termometer Accuprobe


NY

Gassgrill P665 rustfritt stål (P665RSIBPSS-RC) Varenr.: 422133 Kr 26995,

1

5 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONETM infrarød

2

Plassbesparende LIFT EASETM lokk med

3

WAVETM grillrist i rustfritt stål

4

 Sidebord i rustfritt stål med integrert

5

Kontrollpanel i rustfritt stål med

6

 Stort dryppfat med enkel tilgang i front

7

 E ASY ROLLTM hjul med lås

8

Ny: SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med

sidebrenner og 1 infrarød bakbrenner

ACCU-PROBE TM termometer

krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse

JETFIRE TM tenningssystem

15 YEA

LIMITED

WARRAN

LED-lys for stilfull grilling i mørket

PRESIDENT’S LIMITED

Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner

94 cm

WARRANTY

46 cm

37cm

24cm

LIFETIME

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

39


GASSGRILLER

DET ULTIMATE INNEN GRILLING

40


PRESTIGE PRO™ GASSGRILLER PRESTIGE PRO™ STANDARDUTSTYR

Sofistikert teknologi og perfekt design er viktige funksjoner i Prestige PRO™ -serien som med sine krom aksenter og rustfrie stålkonstruksjon understreker grillens elegante utseende. Likevel er Napoleon® Prestige PRO™ grillen ikke bare fin å se på: unn gjestene dine den perfekte biffen som er grillet på Prestige PRO™, eller lag deilige måltider ved hjelp av rotisseri. Prestige PRO™ -serien gir med andre ord den ultimate grillopplevelsen.

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

NYE

FUNKSJ

ONER

Infrarød bakbrenner for perfekte rotisseriemåltider

SAFTEY GLOWTM kontrollknapper med LED-lys

Gassgrill Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS-3-RC) Varenr.: 422130 Kr 29995,-

Gassgrill PRO665 (PRO665RSIBSS-CE) Varenr.: 85-9502 Kr 39995,-

Gassgrill PRO825 (PRO825RSBIPSS-CE) Varenr.: 422022 Kr 54995,-

To-stegs power brenner med støpejernrist som kan snus for wok eller brukes til flate gryter (Prestige PRO™ 825) Integrert røykkammer med egen dedikert brenner (gjelder Prestige PRO™ 665 og Prestige PRO™ 825)

Integrerte lys i grillboksen for optimal belysning ved grilling i mørket 41


GASSGRILLER

Gassgrill Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS-3-RC) Varenr.: 422130 Kr 29995,1

 4 hovedbrennere, 1 SIZZLE

ZONE TM infrarød sidebrenner

8

Lukket kabinett med hyller,  

E ASY ROLLTM hjul med lås

og 1 infrarød bakbrenner

WAVETM 9.5mm grillrist i rustfritt stål

9

3

Stilig, høyt og plassbesparende

Ny: Proximity lighting 10 

og håndtak i krom og ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4

Sidebord i premium rustfritt stål

5

Kontrollpanel i rustfritt stål med

6

SAFETY GLOW

7

 S tore dryppfat med enkel tilgang

ONER

lys og „soft-close“ dører med integrert krydderholder, verktøy-  kroker og flaskeåpner

2

LIFT EASE TM lokk med detaljer

NYE

FUNKSJ

Ny: Få fargen du ønsker 11 

deg på bryterne med LEDspektrum NIGHT LIGHT TM i flere fargealternativer

med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

JETFIRETM tenningssystem

Ny: Proximity lighting 10 

15 YEA

TM

kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket

LIMITED

WARRAN

i front

PRESIDENT’S LIMITED

24cm

71 cm

WARRANTY

46 cm

37cm

42

Infrarød sidebrenner

LIFETIME

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT


Gassgrill PRO665 (PRO665RSIBSS-CE) Varenr.: 85-9502 Kr 39995,1

 5 hovedbrennere, 1 SIZZLE

6

 SAFETY GLOW TM kontroll-

1 infrarød bakbrenner og 1 dedikert brenner til smoker-funksjon

7

 S tore dryppfat med enkel

8

Lukket kabinett med hyller,  

9

To store gummierte

ZONE TM infrarød sidebrenner,

2

WAVETM 9.5mm grillrist i rustfritt stål

3

 S tilig, høyt og plassbe-

sparende LIFT EASE TM lokk med detaljer og håndtak i krom og ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4

Sidebord i premium rustfritt

5

Kontrollpanel i rustfritt stål

stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

brytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket tilgang i front

lys og „soft-close“ dører med integrert krydderholder, verktøykroker og flaskeåpner easy-run hjul

10 I ntegrert smoker-funksjon til

treflis for enkel fylling og med egen dedikert brenner

15

med JETFIRETM tenningssystem

W

GARANTI

PRESIDENT’S

À VIE

LIMITED

Infrarød sidebrenner

94 cm

LIMITÉE D

PRÉSIDE

WARRANTY

46 cm

37cm

24cm

LIFETIME

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

43


GASSGRILLER

Gassgrill PRO825 (PRO825RSBIPSS-CE) Varenr.: 422022 Kr 54995,6 hovedbrennere, to grillkamre; et 1 

med to SIZZLE ZONE TM infrarøde brennere og et med brenner i rustfritt stål for en jevn fordeling av varme. Kan også benyttes for å holde maten varm. 1 power sidebrenner og 1 dedikert brenner til smoker-funksjon

2

WAVETM 9.5mm grillrist i rustfritt stål

3

 Stilig, høyt og plassbesparende

LIFT EASE TM lokk med detaljer og håndtak i krom og ACCU-PROBE TM innebygd termometer

11 To store gummierte easy-run hjul 12 Integrert smoker-funksjon til

treflis for enkel fylling og med egen dedikert brenner

Innovativ to-stegs 13 

power sidebrenner med to intensitetsnivå: en rund infrarød brenner i midten og en standard brenner i ytterkant. Støpejernsristen kan benyttes på to sider. Den ene siden for wok med avrundet bunn, og den andre siden for gryter og panner med flat bunn. Formen sikrer et jevnt grillresultat.

5 Sidebord i premium rustfritt stål

med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

Kontrollpanel i rustfritt stål med

7

 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere

8

 Store dryppfat med enkel tilgang i

LIMITED

WARRAN

JETFIRE TM tenningssystem

med LED-lys for stilfull grilling i mørket front

Skuffer og dører med demping. Her 10 

72 cm

47 cm

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

Ø 25 cm Power sidebrenner

46 cm

er det hyller, belysning, redskapskroker og en flaskeåpner

44

15 YEA

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT


TILLEGGSUTSTYR TIL DIN PRESTIGE PRO GRILL

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

Rotisseriekurv i rustfritt stål

Rektangulær pizzastein

45


RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

46


RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

Det er ingen tvil om at grilling er morsomt! Samtidig er det mange som er i tvil om hvordan man skal rengjøre og ta vare på grillen sin. Selv et kvalitetsprodukt fra Napoleon® trenger fremdeles litt pleie og oppmerksomhet for å sikre at det holder seg i perfekt stand.

RENGJØRING AV OVERFLATEN For å sikre at rustfrie overflater på grillen fortsetter å skinne bør du bare bruke rent vann og milde rengjøringsprodukter, f.eks. Napoleon® grillbeskytter (art.nr. 422030). Dette skal påføres med en myk klut og tørkes av igjen med en ren klut etter kort tid. RENGJØRING AV GRILLBOKSEN For å rengjøre grillboksen er det best å først fjerne grillristene og Sear plates. Fjern deretter festeskruene for å ta ut brennerne og kryssantenneren. Påfør Napoleon® Grillrens Extreme (art.nr. 422031). Rester kan fjernes med en skurebørste (art.nr 422005). Skyll etter kort tid med rent vann for å fjerne alt av vaskemidler. Dryppfatet kan rengjøres på samme måte. Aluminiumsformene (art.nr 85-9550 eller 85-9566) kan enten rengjøres eller skiftes ut.

RENGJØRING AV BRENNERNE Brennerne bør rengjøres med tubebørste (art.nr 422006). I tillegg skal hullene i brenneren rengjøres for hånd med vedlikeholdssettet (art.nr. 62050) for å fjerne urenheter. RENGJØRING AV GRILLRISTER I RUSTFRITT STÅL Etter en grilløkt bør grillen varmes opp på full kraft med lokket lukket i minst 10 til 15 minutter. Bruk deretter en børste i rustfritt stål for å fjerne restene fra begge sider av de varme ristene. For å snu grillristen er det best å bruke grillristløfteren (art.nr. 422068) og grillhansker (art.nr. 422011 eller 422010). For langtidsbeskyttelse; gni grillristen inn med varmebestandig olje (peanøtt, avokado, kokosnøttolje eller separasjonsspray) etter hver rengjøring. RENGJØRING AV PORSELENSEMALJERTE STØPEJERNSRISTER Støpejernsrister skal rengjøres på samme måte som rustfritt stål. Det er imidlertid nødvendig å bruke en messingbørste (art. nr. 85-9571 eller 422039) for ikke å skade støpejernet.

Obs: Under hele rengjøringsprosessen bør beskyttelseshansker brukes.

47


UTENDØRSKJØKKEN

ET HIGH-END UTENDØRSKJØKKEN 48


INNEBYGDE GRILLER OG TILHØRENDE KOMPONENTER

De oser av stil og individualitet. Med de innebygde grillene og matchende komponenter fra Napoleon® kan du bygge ditt eget utekjøkken. De modulære komponentene fra Napoleon® er utviklet for å gi optimal fleksibilitet - bare velg grill og den komponenten som passer din livsstil og ditt budsjett.

Gassgrill LEX605 innbyggingsgrill blank (BILEX605RBIPSS) Varenr.: 422128 Kr 17990,-

Gassgrill for innbygging PRO500 (BIPRO500RBPSS-3-CE) Varenr.: 422134 Kr 26995,-

3 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE TM infrarød 1 

4 hovedbrennere, 1 infrarød bakbrenner i rustfritt stål 1 

brenner og 1 infrarød bakbrenner i rustfritt stål

2

WAVE

3

 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk med

4

TM

grillrist i rustfritt stål

innebygd ACCU-PROBE TM termometer

Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRETM tenningssystem

i-GLOW TM kontrollbrytere med LED-lys for 5 stilfull grilling i mørket

6

 Grillflate 85x46 cm. Total lengde (cm) med åpne/nedfelte sidehyller: 97 cm. Total dybde: 63 cm. Total høyde: 39/64 cm med lokk åpnet / lukket

Gassgrill for innbygging PRO665 (BIPRO665RBPSS-3-CE) Varenr.: 422135 Kr 34995,-

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk med innebygd

4

Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRETM

5 hovedbrennere og 1 infrarød bakbrenner i   1 rustfritt stål

ACCU-PROBE TM termometer tenningssystem

5 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med

 Total lengde med åpne/nedfelte sidehyller: 83 cm

Total dybde: 61 cm. Total høyde: 39/52 cm med lokk åpnet/lukket

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk med innebygd

4

Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRETM

ACCU-PROBE TM termometer tenningssystem

5 Integrert smoker-funksjon med egen brenner

LED-lys for stilfull grilling i mørket

6

2

6 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket

7

 Grillflate 94x46 cm. Total lengde med åpne/nedfelte sidehyller: 106 cm. Total dybde: 65 cm. Total høyde: 43/55 cm med lokk åpnet/lukket.

49


UTENDØRSKJØKKEN

OASISTM modul utekjøkken 1

 Robuste dører og skuffer i

2

 Pulverlakkert galvanisert stål

3

 Fleksible modulkomponenter som

4

Tilpassede åpninger for enkel

rustfritt stål

5

 Praktisk modulsystem

6

 Justerbare føtter for lett monte-

Vær oppmerksom på at BIPRO665 og BIPRO825 modellene IKKE kan brukes direkte ved siden av 45° eller 90° OASISTM komponenter.

ring og tilpasning av hver modul

passer dine individuelle behov

Innbyggingsmodell PRO 825

tilkobling av gass- og elektrisitet. På grunn av antall mulige konfigurasjoner tilbys ikke benkeplate som en del modulsystemet. Denne bør bestilles separat og spesialtilpasset din løsning.

Valgfritt rotisseriesett

3

N370-0504 Innebygs sidebrenner

4

2

1 5

6 IM-45T 45° overgangssett

50

IM-CEP sidepanel

IM-UDC universalskap

IM-WDC avfallsskuff med kjøkkenrullholder

IM-UGC 825 underskap til grill

IM-UTC skap til gassflaske

IM-3DC skuffeseksjon med 3 skuffer


Innbyggingsmodul Oasis med 1 høy og 1 lav skuff grå Varenr.: 422147 Kr 8995,-

Innbyggingsmodul Oasis med 2 skuffer grå Varenr.: 422143 Kr 8995,-

Innbyggingsmodul Oasis med 2 skuffer grå Varenr.: 422144 Kr 9995,-

Innbyggingsmodul Oasis med 3 skuffer grå Varenr.: 422145 Kr 8995,-

Skuffeseksjon for innbygging.

Skuffeseksjon for innbygging. Passe Prestige PRO 500 og Prestige 500 gassgrill.

Skuffeseksjon for innbygging. Passe Prestige PRO 665 gassgrill.

Skuffeseksjon for innbygging.

Innbyggingsmodul Oasis med 2 skuffer og 1 lukket skuffefront Varenr.: 422146 Kr 8495,-

Innbyggingsmodul Oasis med justerbar dør grå Varenr.: 422149 Kr 5995,-

Innbyggingsmodul Oasis skap 1 dør grå Varenr.: 422148 Kr 9995,-

Innbyggingsmodul Oasis dekkside 45° grå Varenr.: 422150 Kr 1595,-

Innbyggingsmodul Oasis endeside grå Varenr.: 422151 Kr 1595,-

Skuffeseksjon for innbygging. Øverste „skuff“ kan ikke åpnesl.

Skapseksjon for innbygging. Døren kan brukes med åpning til enten høyre eller venstre.

Skapeseksjon for innbyggingmed en dør.

Dekkside med 45° vinkel til innbygging.

Endeside for innbyggingsmoduler.

51


PORTABEL GASSGRILL

PÃ… TUR MED GRILLEN HVOR SOM HELST 52


PORTABEL GASSGRILL PORTABEL GASSGRILL STANDARD UTSTYR

TRAVEL Q PORTABEL GASSGRILL Ekte og uendelig frihet: med TravelQ™ -serien, kan du nyte grillmat hvor du vil! Alle TravelQ™ -modellene har WAVE™ grillrister i porselensemaljert støpejern, noe som sikrer en vedvarende, jevn fordeling av varmen. Praktisk håndtering, sofistikerte transportløsninger og effektiv grillutførelse setter nye standarder, noe som betyr at din bærbare gassgrill blir en pålitelig partner når du legger ut på nye eventyr.

Gassgrill TravelQ (TQ285) Varenr.: 85-9521 Kr 3495,-

Grill PRO 285E elektrisk (PRO285E-BK-CE) Varenr.: 422118 Kr 3995,-

JETFIRETM tenningssystem

WAVETM grillrist i porselensemaljert støpejern

Gassgrill PRO Travel Q (PRO285-BK-NO) Varenr.: 85-9526 Kr 3995,-

To brennere i rustfritt stål for direkte eller indirekte grilling

Gassgrill TravelQ m/tralle (TQ285X-BL-CE) Varenr.: 85-9522 Kr 4495,-

Gassgrill TravelQ 285X m/tralle (TQ285X-BK-1 CE) Varenr.: 422127 Kr 4990,-

Gassgrill TravelPRO 285X m/tralle (PRO285X-BK-NO) Varenr.: 422041 Kr 4995,-

Ergonomiske kontrollbrytere

53


PORTABEL GASSGRILL

Gassgrill PRO TravelQ (PRO285-BK-NO) Varenr.: 85-9526 Kr 3995,

1

Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

2 Doble brennere i rustfritt stål ACCU-PROBE TM innebygd 3 termometer

4 Holdbart og høyt WEATHER­

GUARDTM lokk i støpt aluminium.

5 WAVE TM grillrist i porselens-

Gassgrill Travel PRO 285X m/tralle (PRO285X-BK-NO) Varenr.: 422041 Kr 4995,9 Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

10 Robuste kroker til å henge grillutstyr og annet tilbehør

11 Store, værbestandige hjul og stabile ben i pulverlakkert rustfritt stål

12 Medfølger slange og regulator for gassflasker på 5 og 11 kg

emaljert støpejern

6 Ergonomisk Cool Touch håndtak 7

Praktiske sidehåndtak for lett håndtering

Medfølger slange og regulator for 8 gassflasker på 5 og 11 kg

54 cm

37 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

54

LIMITED

5 YEAR LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

GARANTIE

5 ANS


EKSKLUSIVT EKSTRAUTSTYR

Runde pizzasteiner (2 stk)

Stekeplate i støpejern

Varmehylle

55


PORTABEL GASSGRILL

Gassgrill TravelQ (TQ285) Varenr.: 85-9521 Kr 3495,-

1

Gassgrill TravelQ m/tralle (TQ285X-BL-CE) Varenr.: 85-9522 Kr 4495,-

Spesielt kompakt design, enkel

2 Doble brennere i rustfritt stål ACCU-PROBE TM innebygd 3 termometer

 ETFIRE TM tenningssystem 4 J

9 Vinner av 2 prestigefylte priser med

montering og lett håndtering

5 WAVE TM grillrist i porselensemaljert støpejern

6 Låsbart lokk og innfellbare bein 7 Slås lett opp

sitt kompakte, innovative saksedesign for enkel transport

10 Lokket har låsemekanisme og trallen

kan lett foldes sammen og henges på vegg under lagring

11 Store, værbestandige hjul og stabile ben i pulverlakkert rustfritt stål

12 Sidebord med håndklestang og kroker 13 Medfølger slange og regulator for gassflasker på 5 og 11 kg

8 Tilkobling til butangassbeholdere

54 cm

37 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

56

LIMITED

5 YEAR LIMITED

GARA

10 A

LIM

GARA

5A


Gassgrill TravelQ 285X m/tralle (TQ285X-BK-1 CE) Varenr.: 422127 Kr 4990,

1

Innovativ vogn med funksjonelt og

kompakt saksedesign som gjør at den er lett å sette opp, transportere og lagre

2 Doble brennere i rustfritt stål ACCU-PROBE TM innebygd 3 termometer

 ETFIRE TM tenningssystem 4 J

5 WAVE TM grillrist i porselensemaljert støpejern

6 Låsbart lokk 7 Tilkobling til butangassbeholdere og vanlig regulator

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

5 YEAR

GARANTIE LIMITÉE

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

54 cm

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITED

PRESIDENT’S

GARANTIE

10 ANS

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

3 ANS

37 cm

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

1 AN

57


PORTABEL ELEKTRISK GRILL

ELEKTRISK KRAFT FOR ET EKTE GRILLMÃ…LTID 58


EN KOMPAKT ELEKTRISK GRILL

Den nye TravelQ PRO285E understreker det faktum at dagene da elektriske griller ble ansett for å være underpresterende, er over. Med sine kraftige 2200 watt, det spesielt isolerte lokket og den emaljerte grillristen i støpejern oppnås temperaturer opp til 300 ° C på risten - nok varme til å gi grillet mat deilige grillstriper. Den elektriske TravelQ representerer en reell berikelse for hver balkong eller gir bruksområder der gass / kull ikke er mulig. Den enkle rengjøringen bidrar også til dette: varmeelementet og det emaljerte karet i isolasjonsinnsatsen kan enkelt fjernes.

Grill PRO 285E elektrisk (PRO285E-BK-CE) Varenr.: 422118 Kr 3995,1

 Ultrakompakt design for lett og komfortabel håndtering

2 Justerbar vamekontroll.

Termostaten og brennerne er avtagbare for rask og enkel rengjøring

Stativ til Napoleon PRO TravelQ (PRO285-STAND-CE) Varenr.: 85-9527 Kr 1895,Valgfri stativmodul 8 

(Passer også til TravelQ PRO285)

Avtagbare sidebord 9 K rydderhylle i rustfritt stål og 10 integrert flaskeåpner

3

 ACCU-PROBE TM innebygd

Robuste kroker for å henge grill11 

4

Holdbart og høyt WEATHER­

E legant frontpanel skjuler 12 

5

 WAVE TM grillrist i porselens-

6

 Solide sidehåndtak for enkel

7

 Dryppfat er enkelt tilgjengelig på

termometer

GUARDTM lokk i støpt aluminium for grilling av større stykker

redskaper og annet tilbehør propanflasken

emaljert støpejern håndtering siden

54 cm

37 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

TravelQ PRO285 tralle passer perfekt til TravelQ PRO285 og PRO285E. 59


PØLSER I ØLBAD

60


PØLSER I ØLBAD A LA TROND MOI

Fremgangsmåte: Dette er en av mine favoritter når man skal grille mye og til mange. Her griller du først opp den mengden pølser du vil ha så de blir skikkelig brune og gode på direkte varme. Så jekker du opp 2 stk litt kraftige øl. Porter eller en pale ale anbefales. Den en flaska ta du selv, den andre går oppi et dypt aluminiumsfat sammen med 2 skivede sjalottløk. Oppskriften er hentet fra Trond Moi sin egen kokebok.

Legg pølsene oppi dette ølbadet og sett det under lokk i grillen på svak varme slik at det akkurat syder i ølet. Etter 10 minutt er de helt knall.   Server pølsene med løken som er trukket ølet.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av oppskriften fra kjendiskokk Trond Moi)

61


KULLGRILLER

HVOR HISTORIEN STARTET 62


KULLGRILLER KULLGRILL STANDARD UTSTYR

KULLGRILLER Enten du er amatør eller proff når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en stor appell. Napoleons utvalg av kullgriller har en modell som passer alle krav, fra den fristende, ekstra store Charcoal Professionalmodellen i rustfritt stål til den høyt elskede Kettle grill-serien med sine sofistikerte detaljer.

ACCU-PROBETM innebygd termometer

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

10 YEAR PROGARANTIE Kullgrill 605 10 ANSrustfritt stål WARRANTY Varenr.: 422111 Kr 15995,LIMITED

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

3 ANS

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

Kullgrill Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9516 Kr 2995,-

Stor, flyttbar askesamler i stål

LIMITÉE

Kullgrill Pro Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9517 Kr 3995,-

1 AN

Kullgrill Ø:57 cm m/sidebord Varenr.: 85-9515 Kr 4995,-

Modellene PRO22KLEG og PRO22K-CART leveres med grillrist i støpejern. NK22K-LEG leveres med grillrist i forkrommet stål

Hengslet lokk (PRO22K-LEG og PRO22K-CART 63


KULLGRILLER EKSKLUSIVT EKSTRAUTSTYR Kullgrill Pro Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9517 Kr 3995,ACCU-PROBE TM solid termo1 meter og ventil i rustfritt stål

2 Høydejusterbar grillrist i

porselensemaljert støpejern

3 Solid lokk og base i porselensemaljert stål

4 Luftventilasjon i rustfritt stål

Kullgrill Ø:57 cm m/sidebord Varenr.: 85-9515 Kr 4995,

9

Nedfellbart stort sidebord i rustfritt stål

10 Pulverlakkert vogn 11 S tore bakhjul for enkel transport og låsbare hjul foran.

12 P ulverlakkert underhylle

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

5 Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6 Fire bein i rustfritt stål; to med store værbestandige hjul for enkel manøvrering

7

Sidehengslet lokk gjør at du ikke

8

Håndtak med eget varmeskjold

brenner deg når du åpner lokket

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

Sammenleggbar grillkullstarter

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

Ø 57 cm

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

5 ANS

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

3 ANS

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

64

1 AN

Redskapsoppheng


PRO 605 CSS STANDARD UTSTYR

EKSKLUSIVT EKSTRAUTSTYR

Enkel tilgang for påfyll av kull

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

Kullgrill PRO 605 Rustfritt stål Varenr.: 422111 Kr 15995,-

PRESIDENT’S

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

3 6-trinns justering av kullbrett 4 Bakre kurv til grillkull for bakbrenner

6 EASY ROLLTM hjul med lås 7 Lukket kabinett med hyller

GARANTIE LIMITÉE

5 ANS

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

86 cm

3 ANS

6-trinns justering av kullbrett

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

46 cm

5 Justeringsventil for lufttilførsel

5 YEAR

Bakre kurv til grillkull for bakbrenner for saftige rotisseriemåltider

LIMITÉE DU

ventil i rustfritt stål

2 Enkel tilgang for påfyll av kull

LIMITÉE

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

GARANTIE

10 ANS

WARRANTY

LIMITED

ACCU-PROBE TM solid termometer og 1 Stekeplate i stål med kant

LIMITED

1 AN

Justeringsventil for optimal lufttilførsel

8 LIFT EASE TM plassbesparende lokk Rotisseriesett (PRO 605)

65


RØYKEOVN EKSKLUSIVT EKSTRAUTSTYR

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

Ekstra kammer

RØYKING TIL ET NYTT NIVÅ 66

Røykeflis


RØYKEOVN RØYKEOVN STANDARD UTSTYR

Røkeovn Apollo 300 Varenr.: 85-9518 Kr 4495,1 Apollo® grill og røykeovn kan

brukes til våt- og tørrøyking eller som kullgrill med lokk

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

ACCU-PROBETM innebygd termometer og rustfrie ventiler

2 Bærbar grill/røykovn, takket være et solid håndtak

3 Det øverste lokket inneholder en

horisontal bjelke med 5 kroker til å henge opp fisk, kjøtt og pølser

4 Hengslede, tette dører gir enkel

inneholder en 48 cm rist

6 Flere ventiler for optimal temperaturkontroll

Små hull på til ekstra tempera7 

GARANTIE LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

tilgang til vannbadet og kullgruven.

5 Hvert grill/røykkammer

5 YEAR WARRANTY

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

Dører som gir god tilgjengelighet til grillkammerne

3 ANS

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

1 AN

turmåler på hvert nivå for ekstra temperaturkontroll

Kroker på innsiden av lokk til oppheng av fisk og kjøtt

ø 48 cm

Alle som liker aromaen fra røkt fisk og kjøtt, eller bare liker den tradisjonelle grillopplevelsen, vil elske Apollo®-smokeren. Den fleksible 3-i-1 Apollo®smokeren i to forskjellige størrelser spiller rollen som kullgrill og smoker, og forvandles fra en smoker i full størrelse til en bærbar kullgrill på et blunk.

Ventiler for optimal temperaturkontroll

67


RØYKING

Jord Althuizen

Pyrokulinarisk eventyrer

Trenden med varmrøyking sprer seg bokstavelig talt som en brann! Fra kullgrillfans til gassgrillelskere. Alle ønsker å oppnå den røykfylte aromaen og smaken. Men hvordan er det røyking faktisk fungerer? Og hvordan kan du få de beste resultatene? Å røyke mat er ikke en ny teknikk. I århundrer har vi røyket kjøtt og fisk hovedsakelig av konserveringsmessige årsaker. I disse dager dreier det seg bare om den fantastiske smaken dette kan gi. Ved kaldrøyking brukes røykspon som produserer røyk, men nesten ikke varme. Når varmrøyking brukes, starter temperaturen ved 60 ° C og kan maksimalt nå 300 ° C. Begge typer røyking gir kjøttet den spesielle røykaromaen. Imidlertid tilberedes kjøttet også ved varmrøyking, mens kjøttet forblir „rått“ etter kaldrøyking. Røykeflis og røykspon brukes vanligvis til mat som tilberedes på relativt kort tid. De små bitene produserer mye røyk, men de brenner også raskere. Hvis du lager noe som tar lengre tid som for eksempel hel svinenakke er det best å bruke større trebiter. Disse bitene brenner lengre og gjør at røykaromaen trenger inn i maten.

68

For kullgrillelskere anbefaler vi å bruke et røykerør i rustfritt stål fylt med flis eller spon når du røyker i korte perioder. Før bruk skal røykflisene ligge i vann en time. La vannet renne av og fyll deretter røret med røykflis før du plasserer røret mellom det glødende kullet. Røykerøret gjør det mulig for røykflisene å antenne og lar en jevn røyk gå ut gjennom de mange hullene. Skal du røyke over lenger tid anbefaler vi å plassere biter av røkt treverk mellom trekullet som føre til at de brenner jevnt sammen med trekullet eller brikettene. Hvis du har en gassgrill kan du også røyke. Noen gassgriller har egen smoker-funksjon hvor du putter treflis direkte i røykeboksen og setter den rett over brenneren. En annen mulighet er den unike Napoleon® Charcoal Tray for gassgrilling som gjør det mulig å oppnå røkt resultat akkurat som du ville gjort med en kullgrill. Det som er viktig å passe på når du røyker er at den røykfylte aromaen er jevnt fordelt over kjøttet eller fisken, og at det ikke blir for mye røyk. Prøv deg frem og legg heller på litt lite for deretter å legge på med mer. Hver type tre gir av sin egen aroma. Røykaromaen fra frukttrær har en mild og søt karakter, mens eik gir en robust og sterk røkt aroma. Noen typer røkt treverk, for eksempel kirsebærtre, gir farge til maten raskt og skaper en vakker røkt skorpe. Fremfor alt kan du eksperimentere med de forskjellige tresortene og bestemme selv hva du synes er best, eller begynn med følgende guide. Eple: Søt, mild aroma med en fin lys farge. Flott til svinekjøtt og fjærkre. Kirsebær: Søt, kraftig aroma med intens farge. Passer til for eksempel kylling. Fersken: Akkurat som eple har fersken en fin, mild og fruktig aroma som passer godt til fjærkre og svinekjøtt. Plomme: Søt aroma med en litt nøtteaktig tone og middels intensitet. Deilig med svinekjøtt. Brandy: Laget av eikefat hvor brandy har blitt destillert og skaper en sterk aroma som går bra med storfekjøtt. Whisky: Laget av eikefat som gir en robust aroma med innslag av whisky. Spesielt velegnet til storfekjøtt, svinekjøtt og fjærkre.


BORD MED FLAMMEGROP

Bord med flammegrop 80x125 cm Varenr.: 422048 Kr 9995,1 Bordet er i rustfri aluminiumkonstruksjon for lett vekt, mobilitet og værbestandighet

2 “Easy Start” tenningssystem for lett og rask bruk

5 Leveres komplett med bord,

brenner, lokk til flammegrop og Topazglass

Glasskjerm kvadratisk til bord 422049 Varenr.: 422051 Kr 1495,-

6 Maks flammeeffekt 11,5 kW

3 Flammegrop i rustfritt stål fylt med Topaz-glass for vakker refleksjon

4 Oppbevaring for propantank inni bordet (leveres med regulatorsett)

Glasskjerm rektangulært til bord 422048 Varenr.: 422050 Kr 1495,-

Trekk til bord 422049 Varenr.: 422100 Kr 849,-

Trekk til kvadratisk bord 422048 Varenr.: 422099 Kr 849,-

69


GRILLTREKK

Grilltrekk til T325 422089 Kr 699,-

Grilltrekk til T410 422091 Kr 749,-

Grilltrekk til T495 422094 Kr 799,-

Grilltrekk til Travel/Pro285X 422088 Kr 749,-

Grilltrekk sort R365 422090 Kr 899,-

Grilltrekk sort R425 422092 Kr 899,-

Grilltrekk sort 485-serien 422093 Kr 899,-

Grilltrekk R525 sidebord oppe sort 422122 Kr 999,-

Grilltrekk PRO665 sort 422052 Kr 999,-

Grilltrekk sort PRO825 422098 Kr 1495,-

Grilltrekk sort PRO605 kullgrill 422110 Kr 999,-

Grilltrekk sort 500-serien 422095 Kr 999,-

70


Grilltrekk til kulegriller 85-9551 Kr 790,-

Grilltrekk til Travel PRO 285 85-9577 Kr 749,-

Grilltrekk til 410-Triumph 85-9552 Kr 749,-

Trekk til røkeovn Apollo 300 422028 Kr 499,-

Grilltrekk til kullgriller 422103 Kr 749,-

Grilltrekk R425-serien 422154 Kr 899,-

Grilltrekk R525-serien 422155 Kr 899,-

Grilltrekk R625-serien 422156 Kr

GRILLTREKK

Grilltrekk BILEX605 422129 Kr 499,-

500Dx500D UV-resistent polyester. Miljøvennlig PU foring. Møter REACH-kravene. Ventilasjonsområder på begge sider for å unngå mugg. Strammestropper. Doble sømmer for å unngå vanninntregning. Kroker for oppheng av trekk. Pakning med måldiagram.

GRILLTREKK TIL KULLGRILL Napoleon grilltrekk i god kvalitet. 600x600D polyester med innvendig PVC-belegg. UV-beskyttet og falmer derfor ikke. Trekket har håndtak, strammestropp og ventilasjonsstripe for å unngå fuktskader og soppangrep.

71


TILBEHØR

72

Grillrens 3-i-1 500ml 422029 Kr.129,-

Grillbeskytter 500ml 422030 Kr 199,-

Grillrens extreme 500ml 422031 Kr 199,-

Skurebørste 422005 Kr 35,-

Tubebørste 422006 Kr 149,-

Håndtak til grillrist 422068 Kr 89,-

Grillbørste stålbust 422126 Kr 179,-

Grillbørste messingbust 422121 Kr 149,-

Grillbørste m/skrape 85-9547 Kr 99,-

Grillbørste stor 422008 Kr 249,+ Børstehoder 2-pk til skrubb 422008 422016 Kr 129,-

Grillbørste bustfri 422125 Kr 149,-

Grillbørste super wave 422039 Kr 149,-


Grillbørste m/flaskeåpner 85-9571 Kr 79,-

Rotisseriesett LEX605, 730 422105 Kr 2195,-

Rotisseriesett Rogue-griller 422106 Kr 1695,-

Rotisseriesett til 485/500 serien 85-9556 Kr 1995,-

Rotisseriesett til PRO665 85-9580 Kr 2495,-

Rotisseriesett til PRO825 422033 Kr 2995,-

Rotisseriesett til Triumph 410/325 85-9555 Kr 1295,-

Rotisseriesett til Triumph serien 422034 Kr 1595,-

Rotisseriekurv stål 422070 Kr 699,-

Pizzastein rektangulær 34x51 cm 422026 Kr 549,-

Pizzastein 2-pk Ø:25 cm 422025 Kr 299,-

Pizzaspade 422027 Kr 499,-

73


TILBEHØR

74

Stekeplate støpejern til Travel 285 422062 Kr 599,-

Varmehylle til PRO 285 422075 Kr 399,-

Varmehylle til kullgriller Ø:57 cm 85-9573 Kr 399,-

Stekeplate støpejern 85-9570 Kr 399,-

Stekeplate i støpejern til Rogue 425 422063 Kr 599,-

Grillplate tosidig 46x34 cm 85-9546 Kr 649,-

Grillrist tosidig til Triumph 44x24 cm 85-9565 Kr 549,-

Stekeplate i støpejern Rogue 365 422087 Kr 599,-

Grillpensel 35 cm 85-9543 Kr 99,-

Grillpensel rustfritt stål 422053 Kr 139,-

Wok rustfritt stål Ø:30 cm 422019 Kr 799,-

Stekeplate stål m/kant 422059 Kr 1495,-


Hamburgerpresse 85-9569 Kr 299,-

Maisgafler 8pk stål 422080 Kr 149,-

Fjærkresaks stål 422057 Kr 279,-

Kyllinggriller stål 85-9564 Kr 149,-

Bollesett à 3 stål m/silikonlokk 422081 Kr 599,-

Marineringssprøyte stål 422056 Kr 239,-

Aluminiumsformer 5 pk 85-9550 Kr 59,-

Aluminiumsformer 5pk 36x20 cm 85-9566 Kr 119,-

Stekeplate Plancha sort 422153 Kr 1298,-

Stativ til Pro Travel Q 85-9527 Kr 1895,-

Redskapsoppheng kullgriller 422109 Kr 119,-

Lykt 2 pk LED 85-9575 Kr 199,-

75


TILBEHØR

76

Grillhåndkle m/karabinkrok 85-9572 Kr 199,-

Grillhanske m/silikongrep 422011 Kr 289,-

Grillhansker 422010 Kr 699,-

Grillforkle 422009 Kr 449,Grillforkle sort bomull 422069 Kr 249,-

Steketermometer digitalt 422004 Kr 249,-

Digitalt trådløst termometer 85-9549 Kr 549,-

Termometer AccuProbe 422084 Kr 1195,-

Temperaturfølere 2pk til AccuProbe 422085 Kr 349,-

Skjærebrett med kniv trefarget 422124 Kr 649,-

Skjærebrett m/skåler 85-9541 Kr 649,-

Kokkekniv 422002 Kr 549,-

Biffkniv 422003 Kr 99,-


Stekespade Flexi 422083 Kr. 129,-

Grilltang autolukk 40 cm 85-9542 Kr 159,-

Stekeklype 422001 Kr 299,-

Grillsett 2 deler 422076 Kr 259,-

Matpinsett PRO 422055 Kr 249,-

Grillsett 2 deler 85-9540 Kr 349,-

Grillutstyrsett 3 deler til Travel Q 422018 Kr 249,-

Grillredskaper PRO sett à 3 stålfarget 422123 Kr 399,-

Grilltang 38 cm stål 422054 Kr 189,-

Stekespade PRO 422072 Kr 249,-

Stekespade bred 422073 Kr 299,-

Pepperkvern 422014 Kr 289,Saltkvern 422015 Kr 289,-

77


TILBEHØR

78

Grillkullrist til gassgriller 422032 Kr 599,-

Grillkullrist til gassgriller sort 422119 Kr 599,-

Grillplanke lønn/sedertre 422013/ 85-9562 Kr 119,-

Røykflis lønnetre/kirsebærtre 85-9560 /85-9561 Kr 129,-

Kurv til grillkull 2 pk 85-9544 Kr 299,-

Grillkullstarter sammenleggbar 422120 Kr 259,-

Røykerør 85-9557 Kr 249,-

Røykesett til grill 422012 Kr 349,-

Butangass 450g T233415 Kr 89,-

Butangass 230gr D2 T233414 Kr 69,-


GRILLMODELLER OVERSIKT

Gassgrill TravelQ (TQ285) Varenr.: 85-9521 Kr 3495,-

Gassgrill TravelQ m/tralle (TQ285X-BL-CE) Varenr.: 85-9522 Kr 4495,-

Gassgrill PRO Travel Q (PRO285-BK-NO) Varenr.: 85-9526 Kr 3995,-

Gassgrill TravelQ 285X m/tralle (TQ285X-BK-1 CE) Varenr.: 422127 Kr 4990,-

Gassgrill TravelPRO 285X m/tralle (PRO285X-BK-NO) Varenr.: 422041 Kr 4995,-

Grill PRO 285E elektrisk (PRO285E-BK-CE) Varenr.: 422118 Kr 3995,-

PORTABEL GRILL

Kullgrill Ø:57 cm Varenr.: 85-9516 Kr 2995,-

Kullgrill Pro Ø:57 cm Varenr.: 85-9517 Kr 3995,-

Kullgrill Ø:57 cm m/sidebord Varenr.: 85-9515 Kr 4995,-

KULLGRILLER

Kullgrill PRO 605 rustfritt stål Varenr.: 422111 Kr 15995,-

Røkeovn Apollo 300 Varenr.: 85-9518 Kr 4495,-

RØYKEOVN 79


GRILLMODELLER OVERSIKT

NY

NY

NY

Gassgrill Rogue365 (R365SBPK-1-RC) Varenr.: 422136 Kr 5995,-

Gassgrill Rogue 365 (R365PK-1-RC) Varenr.: 422152 Kr 4995,-

NY

Gassgrill Rogue 425 (R425SBPK-1-RC) Varenr.: 422137 Kr 7995,-

Gassgrill Rogue 525 (R525SBPK-1-RC) Varenr.: 422138 Kr 9995,-

ROGUE® SERIEN

NY

Gassgrill Rogue XT 525 (RXT525SIBPK-1-RC) Varenr.: 422139 Kr 11995,-

ROGUE® XT 80

NY

Gassgrill Rogue 425SE (RSE425RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422140 Kr 12995,-

NYE

FUNKSJ

ONER

Gassgrill Rogue 525SE (RSE525RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422141 Kr 15995,-

ROGUE® SE SERIEN

NY

Gassgrill Rogue 625SE (RSE625RSIBPSS-1-RC) Varenr.: 422142 Kr 19995,-


Gassgrill Rogue365 m/sidebrenner (R365SBPK-NO) Varenr.: 422045 Kr 5995,-

Gassgrill Rogue365 m/ Sizzel Zone (R365SIBPK-CE) Varenr.: 422046 Kr 8995,-

Gassgrill Rogue 425SB (R425SBPK-NO) Varenr.: 422020 Kr 8495,-

Gassgrill Rogue 425 (R425SIBPBE-NO) Varenr.: 422047 Kr 10995,-

Gassgrill Rogue 425 (R425SIBPSS-NO) Varenr.: 422021 Kr 10995,-

Gassgrill Rogue 525SBPK (R525SBPK-NO) Varenr.: 422112 Kr 10995,-

Gassgrill Rogue 525 (R525SIBPSS-NO) Varenr.: 422113 Kr 13995,-

ROGUE® SERIEN

NY

Gassgrill LE 485 (LE485RSIBPSS-NO) Varenr.: 85-9510 Kr 13995,-

LE485

Gassgrill Prestige P500 (P500RSIBPSS-1-CE) Varenr.: 422040 Kr 21995,-

Gassgrill Prestige P665 (P665RSIBPSS-RC) Varenr.: 422133 Kr 26995,-

PRESTIGE® SERIEN

NYE

FUNKSJ

ONER

Gassgrill Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS-3-RC) Varenr.: 422130 Kr 29995,-

Gassgrill Prestige PRO665 (PRO665RSIBSS-CE) Varenr.: 85-9502 Kr 39995,-

Gassgrill Prestige PRO825 (PRO825RSBIPSS-CE) Varenr.: 422022 Kr 54995,-

PRESTIGE PRO™ SERIEN 81


KVALITET OG GARANTI 15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

GARANTIE

10 ANS

LIMITED

LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIMITED

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE Begrenset livstidsgaranti PRÉSIDENT Gjelder Prestige/PRO Cart og innebygget modeller 3 YEAR LIMITED

WARRANTY

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITÉE DU

LIMITED

GARANTIE

3 ANS

LIMITÉE Livstidsgaranti: 3 Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, YEAR | ANS Porselensemaljert lokk, rustfritt stål grillrister 10 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: GARANTIE PRESIDENT’S LIMITED Rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister GARANTIEÀ VIE 1 YEAR LIMITÉE DU LIFETIME LIMITED 1LIMITÉE AN PRÉSIDENT WARRANTY 5 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: WARRANTY Rustfritt stål flammetemmere, rustfritt stål infrarød bakre brenner, keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer. LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

GARANTIE 10-års begrenset garanti 10 ANS

Gjelder Triumph, Legend og TravelQTM 285-serien   (inkl. PRO285) LIMITÉE

10 års garanti: Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensGARANTIE 5 YEAR LIMITED 5LIMITÉE ANS emaljert lokk. WARRANTY 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Malte stållokk, rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Rustfritt stål grillrister. GARANTIE 3 YEAR 2 års garanti: Alle andre LIMITED 3 ANSdeler bortsett fra batterier og lyspærer. WARRANTY

LIMITÉE

3

YEAR | ANS

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

10 YEAR 15-års begrenset garanti 10 ANS GARANTIE

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

WARRANTY Gjelder LE, LEX (Cart og innebygget mod.), Rogue® og PRO605CSS

1 YEAR

LIMITÉE

LIMITED

WARRANTY

15 års garanti: Aluminium støpegods / rustfritt stål GARANTIE base, rustfritt stål lokk, 5 YEAR LIMITED ANS PorselensemaljertWARRANTY lokk, rustfritt stål5grillrister LIMITÉE GARANTIE PRESIDENT’S LIMITED 10 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: ÀLIMITÉE VIE GARANTIE DU LIFETIME WARRANTY PRÉSIDENT Rustfritt stål brennere. ÀLIMITÉE VIE DU PRÉSIDENT 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 10 år: Rustfritt stål flammetemmere, porselensemaljerte grillrister. GARANTIE 3 YEAR LIMITED keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 3 LIMITÉE ANS WARRANTY 3 og lyspærer. 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier 15 YEAR YEAR | ANS

S

ME

LIMITED

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

NS

LIMITED

WARRANTY

3 YEAR LIMITED

WARRANTY

10 YEAR LIMITED

WARRANTY

1 YEAR 1 YEAR WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

LIMITED

10WARRANTY års garanti:

1 AN

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

82

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY

LIMITÉE

3 ANS LIMITÉE

10-års begrenset garanti 10 ANS GARANTIE

Gjelder OasisTM og innbyggingskomponenter, inkl. drop-in sidebrennere LIMITÉE

GARANTIE

1 AN LIMITÉE

Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål brennere. GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5 ANS 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: WARRANTY LIMITÉE Keramisk infrarød brennere (ikke deksel) rustfritt stål lokk, dører og skuffeseksjoner. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Hengsler, skinner og kabinetter. GARANTIE 3 YEAR 2 års garanti: Alle andre LIMITED 3 ANSdeler bortsett fra batterier og lyspærer. WARRANTY

3

LIMITÉE

Gjelder kullgriller i Kettle-serien og GARANTIE ® Apollo 1 ANrøykeovner

10 års garanti: Porselensemaljert lokk og bunn. GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5LIMITÉE ANS 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: WARRANTY Trekkjusteringssystem. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Forkrommede grillrister. 2 års garanti: Alle andre deler. GARANTIE

TY ÉE

GARANTIE

GARANTIE

10 ANSbegrenset garanti 10-års

LIMITÉE


WARRANTY

LIMITED

GARANTIE

10 ANS

LIMITED

LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIMITED

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

3

GARANTIE Begrenset livstidsÀ VIE garanti

15-års begrensetGARANTIE 10 YEAR 15 YEAR 10 YEAR garanti 10 ANS WARRANTY

15 YEAR

LIMITED

LIMITED

LIMITÉE DU

WARRANTY

PRÉSIDENT

WARRANTY LIMITÉE

Gjelder LE, LEX (Cart Gjelder Prestige/PRO og innebygde mod.), Cart og innebygde GARANTIE 3 YEAR LIMITED Rogue® og modeller 3 ANS WARRANTY LIMITÉE PRO605CSS

YEAR | ANS

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE 1 YEAR LIMITED

LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

WARRANTY

PRESIDENT’S

LIMITÉE

YEAR | ANS

5

10 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: Rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister. 5 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: Rustfritt stål flammetemmere, rustfritt stål infrarød bakre brenner, keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

GARANTIE LIMITÉE

3 YEAR

PRESIDENT’S

LIMITÉE DU

LIFETIME

À VIE PRÉSIDENT

GARANTIE

3 ANS

LIMITED

5

GARANTIE

COOKING GRIDS REPLACEMEN

3

10 YEAR LIMITED

WARRANTY

5 YEAR

5 ANS

LIMITED

WARRANTY PORCELAINIZED CAST LIMITÉE IRON

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

5

LIMITED

10-års begrenset GARANTIE garanti 10 ANS LIMITÉE

Gjelder OasisTM og innbyggingskomponenter, inkl. drop-in sidebrennere GARANTIE

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

5 ANS

CERAMIC INFRARED BURNER

WARRANTY REPLACEMEN T

LIMITÉE

+5 YEAR 50% PARTS COVERAGE

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITÉE

3 ANS

LIMITED

T

LIMITED

3 ANS

3

+5 YEAR 50% P ARTS COVERAGE

YEAR | ANS

YEAR | ANS

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

CERAMIC INFRARED BURNER REPLACEMEN T +10 YEAR 50% P ARTS COVERAGE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

Livstidsgaranti: Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensemaljert lokk, rustfritt stål grillrister.

LIMITÉE

5 YEAR

WARRANTY

3 ANS

Gjelder kullgriller i Kettle-serien og Apollo® røykeovner

WARRANTY

LIMITED

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIFETIME

3 YEAR

LIMITED

GARANTIE

LIMITED

LIMITÉE DU

WARRANTY

LIMITED

5 YEAR PRESIDENT’S

3

YEAR

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

LIMITÉE

GARANTIE

LIMITED

YEAR | ANS

Gjelder Triumph, Legend og TravelQTM 285-serien   (inkl. PRO285)

10-års begrenset GARANTIE 15 YEAR garanti 10 ANS WARRANTY

10 YEAR

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIMITÉE

3

5 ANS

LIMITED

WARRANTY

À VIE

LIMITED

GARANTIE

LIFETIME 1 AN WARRANTY

10-års begrenset GARANTIE 15 YEAR garanti 10 ANS WARRANTY

LIMITED

LIMITED

YEAR

10 YEAR

WARRANTY

YEAR

15 YEAR

15 års garanti: Aluminium støpegods / rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensemaljert lokk, rustfritt stål grillrister. 10 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Rustfritt stål brennere. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 10 år: Rustfritt stål flammetemmere, porselensemaljerte grillrister. keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

1 AN

1 YEAR

GARANTIE

1 YEAR

GARANTIE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

1 AN

10 års garanti: Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensemaljert lokk. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Malte stållokk, rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Rustfritt stål grillrister. 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

LIMITED

1 AN

10 års garanti: Porselensemaljert lokk og bunn. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Trekkjusteringssystem. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Forkrommede grillrister. 2 års garanti: Alle andre deler.

LIMITED

1 AN

10 års garanti: Aluminium støpegods,  rustfritt stål base, rustfritt stål brennere. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Keramisk infrarød brennere (ikke deksel) rustfritt stål lokk, dører og skuffeseksjoner. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Hengsler, skinner og kabinetter. 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

83


“Trenden er at grillsesongen nå strekker seg ut over sommersesongen også i Norge. Det grilles hele året. Vi trenger derfor griller som “tåler en støyt” med god kvalitet og flere funksjoner. Med grill fra Napoleon løftes grillopplevelsen til et nytt nivå. Robust materiale, fine detaljer og flere funksjoner gjør at jeg kan gå god for Napoleon som den beste grillen på det norske markedet”

Lohnelia 2, 4642 Søgne | Tlf: 38 18 56 00 | E-post: post@festival.no | www.festival.no

Med forbehold om utsolgte varer, manglende leveranse, fargeavvik, trykk- og bildefeil.

NAPOLEON - FEIRER OVER 40 ÅR MED KVALITETSGRILLER

Profile for Festival AS

Napoleon grill og tilbehør 2020  

Napoleon grill og tilbehør 2020