Fastighetsmappen Jönköping 2021 (Vår/sommar)

Page 1

Jönköping 2021

Verktyget för dig som äger eller förvaltar fastigheter

! r e r ö n e r p e r t n e h c o r e r ö t n a r e v e l Hitta www.fastighetsmappen.se


Jönköping 2021

Sluta leta. Vi har gjort det åt dig.

Äger eller förvaltar du fastigheter? Då vet du hur svårt det kan vara att hitta leverantörer och entreprenörer. I Fastig­hetsmappen har vi samlat företag som gärna arbetar med små och stora fastighetsägare så att du enkelt hittar det du behöver, när du behöver det. Ett verktyg med aktörer/ annonsörer som riktar sig till Er. Fastighetsmappen skickas kostnadsfritt en gång per år till fastighetsägare och fastighetsbolag runt om i landet. Vårt mål är att erbjuda ett komplett verktyg som ständigt utvecklas och förbättras. Därför är dina åsikter viktiga för oss. Saknar du något eller har du tankar och funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss på 0651-688 75 eller kontakt@fastighetsmedia.se.

Postadress: Box 57, 827 22 Ljusdal Telefon: 0651-688 75

Vill du få mappen via e-post? Vi erbjuder även en onlineversion av Fastighetsmappen som skickas ut via e-post. Genom att anmäla dig via vår hemsida får du enkelt tillgång till verktyget även när du inte har den tryckta mappen nära till hands. Anmäl dig idag på www.fastighetsmappen.se

Besöksadress: Södra Järnvägsgatan 25, Ljusdal

E-post: kontakt@fastighetsmedia.se

Webb: www.fastighetsmappen.se


VERKTYGET FÖR DIG SOM ÄGER ELLER FÖRVALTAR FASTIGHETER Innemiljö & Fastighet CPS Östergötlands Län AB

Produkter Avloppsrenoveringar, Relining, Filmning

Bankeryds Takläggare AB Takläggning Vättern Bygg i Huskvarna AB

Totalentreprenad, Kök, Badrum, Fönster

Jrab Jönköpings Renhållning AB Stamspolning, Inspektion, Torrsugning

5

Elitservice AB

Tvättutrustning, Vitvaror, Fraktservice

6

13

Nordisk Hiss AB

Hissar, Service, Nyinstallation

9

14

PWS Nordic AB Avfallslösningar

15

Passéra AB

10

Larm, Lås, Passersystem

16

7H Tak & Fasadtvätt AB

Tak & Fasadtvätt, Takmålning

17

IVT Värmepumpar Värmepumpar

20

Nixco AB

Korrosionssäkring, Taktvätt, Plåtmålning

19

GarageportExperten Garageportar

23

YGS AB

Städning, Fönsterputs, Golvvård

21

El av Sol Nordic AB

Projekt BRF

Markarbete, Tätskikt, Betongrenovering

22

Rj Energiteknik AB

Energi, Ventilation, Underhållsplan

25

Utemiljö

Solceller & Elbilsladdning

Baksidan

Administrativt, Fastighetsförvaltning & Övrigt

Svevia AB

Linjemålning Asfalt

18

FF - Fastighetsservice AB

Fastighetsförvaltning, Ekonomisk förvaltning

7

Projekt BRF

Markarbete, Tätskikt, Betongrenovering

22

Hans Friberg Byggkonsult AB

Bygg- & Projektledning

8

Gustafssons Marktjänst AB

Trädgård, Fastighetsskötsel, Renhållning

24

Kanslihuset AB

Hyresförhandlingar, Juridisk rådgivning

11

Mikael Hulting AB

Trädvård, Stubbfräsning, Markarbeten

26

SkandiaMäklarna

Fastighets- & Bolagstransaktioner

12

FASTIGHETSMEDIA I LJUSDAL AB Ansvarig utgivare: Daniel Hertzberg daniel.hertzberg@fastighetsmedia.se

www.fastighetsmappen.se

Annonsmaterial: material@fastighetsmedia.se Produktion: www.svedinmedia.se Tryck: www.atta45.se


HITTA LEVERANTÖRER OCH ENTREPRENÖRER TILL ER FASTIGHET

UPPDATERAD! WWW.BRFMAPPEN.SE HAR BLIVIT ÄNNU BÄTTRE. PROVA DU MED!

På www.brfmappen.se hittar du allt du behöver till er fastighet. Här har vi samlat leverantörer och entreprenörer från hela landet. Filtrera enkelt på region, bransch m.m. Se företagets profil och aktuell annons från Fastighetsmappen och kontakta enkelt de leverantörer du önskar komma i kontakt med.

Leverantörer och Entreprenörer – Snabbt och smidigt på nätet


Avloppsrenoveringar sedan 1990

Vi är ett företag som startade 1990 och till största del sysslar med relining och filmning av avlopp i fastigheter. Det material vi arbetar med är flexibla foderrör (epoxi-strumpor). Vi utför både stora och små jobb i din fastighet.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och rådgivning. CPS AB Villagatan 35, Eksjö Telefon: 0381-155 70 eller 070-659 15 51 E-post: mail@cps.se

www.cps.se 5


Snabb service, kvalitét och spetskompetens Behöver ni förnya er tvättutrustning eller vitvaror? Kontakta oss! Elitservice AB är en auktoriserad återförsäljare och reparatör för Electrolux Professional AB och kan därför erbjuda ett stort sortiment med professionell utrustning inom textilvård, komplett med automatiska doseringssystem samt bokningssystem. Vi erbjuder försäljning och garantireparationer av Bosch/Siemens hushållsmaskiner. Vi utför även reparation av alla märken på marknaden. Har ni en bil, båt, husvagn eller annat som behöver förflyttas så löser vi det åt er, oavsett var i Sverige och Europa.

www.elitservice.org 036-60900 Postgatan 8 / Box 103 562 23 Norrahammar 6


Gör fastighetsägandet lättare med oss H

ÅL

LB

A R F Ö R VA LT N

IN

G

Fastighetsskötsel

Lokalvård

Både inre och yttre skötsel är av stor vikt. Vi är behjälpliga med alla bitar som krävs för att hålla fastighetens värde och attraktion. Vår kompetenta servicepersonal utför regelbundna besiktningar och hjälper dig med bl.a. reparationer, VVS- och elservice, skötsel av yttermiljö och trädgård.

Trivsel och trygghet är våra ledord. Det innebär att vi har certifierade städare och strävar efter att det alltid ska vara samma ansikten som de boende möter. Sedan 2011 är vi certifierade serviceentreprenörer genom Almega.

Teknisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning

Fastighetsägare och styrelser har ett långtgående ansvar för era boende och nyttjande av lokaler. Vi kan hjälpa er med bl.a. myndighetskontakt, hyresgästkontakt, besiktningar, underhållsplaner, projektledning och upphandlingar.

Vi tar hand om alla löpande ärenden som hyresaviseringar, påminnelser, krav, bokföring med mera. Vi gör även budget, fastighetsdeklarationer och årsbokslut. Med vår webbportal och app kommunicerar vi smidigt med alla boende.

Kontakta oss så berättar vi mer! Växel: 0771 – 330 300 www.ff-fastighetsservice.se

7


HANS FRIBERG BYGGKONSULT

För små och stora projekt

0730-708 140

Bygg- och projektledning Vi hjälper dig från början till slut

Vi arbetar med projektledning, entreprenadbesiktning och som kontrollansvariga i hela byggprocessen vid nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och renovering av fastigheter, kontorslokaler, bostäder och andra allmänna lokaler. Vi arbetar åt privata beställare, offentliga beställare och företag. Hans Friberg Byggkonsult är Certifierad kontrollansvarig, nivå K och certifierad entreprenadbesiktningsman.

Blue wall Construction AB, Jönköping

Nybyggnad av lägenheter i Nässjö

Övriga referenser: Jönköpings kommun (offentlig), Tosito (fastighetsbolag), Svenska Kyrkan (offentlig), Riksbyggen (fastighetsbolag), Hifab (konsultbolag) WSP (konsultbolag) mfl.

8

Hans Friberg Byggkonsult AB Augusta Hyléns väg 5, 555 94 Jönköping

Telefon: 0730-70 81 40 E-post: hans.friberg@hfbk.se

HANS FRIBERG BYGGKONSULT


En del av den gröna hisskoncernen.

Tryggast på alla plan Vi levererar, monterar och utför service på alla fabrikat, med dygnet-runt-jour. Våra lösningar innebär inga låsta system, utan alla i branschen kan underhålla och sköta våra installerade hissar. Varje hus är unikt, vi hjälper er att hitta den lösning som passar bäst för just eran bostadsrättsförening.

SERVICE

MODERNISERING

NYINSTALLATION

Service behövs för att undvika driftstopp, oplanerade reparationer och inte minst irritation. Varje servicebesök utförs för att kontrollera hissens säkerhetssystem, driftsäkerhet och justera upptäckta fel. Service som bygger på förebyggande underhåll för att upptäcka och reparera mindre fel innan de leder till funktionsfel eller driftstopp och risk för jourutryckning sparar mycket pengar. Vi erbjuder förmånliga hisserviceavtal. Kontakta oss så berättar vi mer.

Frågorna blir många när hissen upprepat stannat, man får ta trapporna. En hiss har efter ett tjugotal år gjort betydligt fler starter än man kan tro, transporterat mycket mer än man anar. Det är helt enkelt dags att göra något vettigt med pengarna än att lägga dom på jourutryckningar då hissen krånglar. Genom att modernisera hissen i fastigheten bevaras också värdet på fastigheten och hyresgästerna känner trygghet i en väl fungerande och modern hiss.

Det är viktigt att rätt typ av hiss blir rätt lösning i byggnaden. Ett nära samarbete från ett tidigt skede i projektet hjälper er att hitta rätt lösning för bostadsrättsföreningen, sett till den totala kostnaden inte bara till själva inköpet – utan även gällande drift, underhållsmöjligheter och energiförbrukning. Vi har lång erfarenhet av nyinstallationer. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

Nordisk Hiss AB Linköping N. Oskarsgatan 33, Box 1922 581 18 Linköping

Nordisk Hiss i Eskilstuna AB Tel: 016 - 14 14 95 | Felanmälan: 016 - 14 72 00

Tel: 013 - 31 47 00 Fax: 013 - 10 63 05 Felanmälan. 013 - 10 26 30

www.nordiskhiss.se

Nordisk Hiss Växjö Tel: 0470 - 367 90 | Felanmälan: 0470 – 242 00 Nordisk Hiss Norrköping Tel: 011 - 16 38 00 | Felanmälan: 011- 23 84 30 Nordisk Hiss AB Västerås Tel : 021 – 81 10 94 | Felanmälan: 021-18 33 00

Västerås Karlstad Örebro Motala Tranås Jönköping

Eskilstuna Nyköping Norrköping Linköping Mjölby

Västervik

Växjö

Nordisk Hiss Jönköping Tel: 036 - 10 00 11 | Felanmälan: 036 - 10 00 11 Nordisk Hiss Nyköping Telefon: 0155 400101 | Felanmälan: 0155 400100

9


UWS, under jord

UWS & Kärlgarage

Begrav dina bekymmer

avfallslösningar för ovan- & under mark

I PWS breda sortiment hittar du genomtänkta, hållbara och lättskötta avfallslösningar för många olika avfallsfraktioner för er fastighet.

För dig som inte gillar att gräva - Bagio Short endast 50 cm nedgrävd lösning Kontakta oss! Jonas Tellbom 073 944 68 77 tej@pwsab.se 10

pwsab.se


www.kanslihuset.se

Kvalitét & Enkelhet

VI HJÄLPER DIG MED DINA HYRESFÖRHANDLINGAR

Kanslihuset bedriver hyresförhandlingar i nära dialog med uppdragsgivaren, och bistår med Juridisk rådgivning när det behövs.

Södra Sveriges ledande experter inom Hyresförhandlingar. Vi på Kanslihuset förhandlar hyror i södra och sydöstra Sverige. Välkommen med er förfrågan om vad vi kan göra för dina fastigheter.

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT OCH RÅDGIVNING Kanslihuset AB

Telefon: 040-547100

Malmö / Kalmar

E-post: info@kanslihuset.se 11


Vi erbjuder kvalificerade fastighetstransaktioner/ bolagstransaktioner, paketering och rådgivning. Vi förmedlar såväl mindre som större bestånd av mycket skiftande karaktär. Ingen affär är för stor eller för liten.

Vårt gedigna kontaktnät med fastighetsjurister, revisorer och väletablerade bankkontakter skapar en extra trygghet för såväl säljare som investerare. Vi arbetar mycket brett geografiskt med utgångspunkt i Jönköping med en sträckvid på 50 mil och mer i vissa affärer.

Välkommen att ta en första kontakt för att få ett förslag på hur vi kan hjälpa Er på bästa sätt.

Köpmannsgatan 4A

Hammarvägen 53 & 55

Utgångspris 22 000 000 kr

Utgångspris 19 000 000 kr

SÅLD

SÅLD

Hammarvägen 42

Storgatan 9

Trädgårdsgatan 1

Kvillsfors

Utgångspris 10 500 000 kr

Utgångspris 17 500 000 kr

Utgångspris 11 000 000 kr

Utgångspris 18 250 000 kr

SÅLD

SÅLD

SÅLD

SÅLD

Vitmossevägen 2

Mulserydsvägen

Centrumvägen 11

Viktor Rydbergsg. 17

Utgångspris 17 000 000 kr

Utgångspris 1 950 000 kr

Utgångspris 3 795 000 kr

Utgångspris 10 000 000 kr

SÅLD

SÅLD

SÅLD

SÅLD

VILL DU VETA MER ? - VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG. 12

Ellinor Särnborg Mobil: 0733- 28 13 13 ellinor.sarnborg@skandiamaklarna.se


Sve r ige s bä sta

Takläggare Bankeryds Takläggare arbetar med att renovera och byta tak i Jönköping och Habo kommun med omnejd. Kvalitet och nöjda kunder är av yttersta vikt för oss. Genom att anlita oss får ni många års trygghet med ett tätt och vackert tak.

2018 tilldelades Bankeryds Takläggare priset som Sveriges bästa takläggare av Monier Roofing AB.

Betong- / tegelpannor

Ytpapp / papptak

Om oss

Vi är Monier takpartners och auktoriserade takläggare. Det betyder att vi är särskilt utvalda som duktiga takläggare, har gått Moniers utbildningar och har ett nära samarbete med Monier. Tack vare detta kan vi lämna 15 års garanti på ert tak.

Vi lägger papptak på nyproduktion, industrier, bostadsrätter och villor. Vi lämnar 15 års garanti på alla papptak. Vi har även certifikat för Resitrix gummiduk och innehar Heta Arbeten certifikat.

Vi lämnar alltid ett fast pris i förväg där även plåtarbetet samt bortforsling och återvinning av byggavfallet ingår. Vi arbetar med såväl ytpapp, betongpannor, tegelpannor som plåttak. Kontakta oss för kostnadsfri offert och rådgivning.

”Proffsigt agerande kring vårt papptak. Tydlig och bra besiktning och offert. Likaså vad beträffande kontakt fram och tillbaka innan takbytet. Själva bytet av taket sköttes exemplariskt. Vi har stort förtroende för Bankeryds Takläggare och kan varmt rekommendera dem.” Joel, Jönköping

“Vi är supernöjda med Bankeryds Takläggare! Tydlig, heltäckande offert/dokumentation. De var punktliga, jobbade systematiskt och snabbt. Gjorde rent efter sig. Sist, men inte minst, de var trevliga!” Anja, Habo

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Epost: info@bankeryds-taklaggare.se

Telefon: 036-37 00 52

Hemsida: www.bankeryds-taklaggare.se 13


Totalentreprenad med kunden i fokus Vi bygger inne och ute

Vättern bygg är en totalentreprenad som utför bygguppdrag både inomhus och utomhus. Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med renovering av badrum, kök och golvläggning mm. Vi kaklar, flytspacklar, tapetserar och målar. En kontakt för hela arbetet gör det enkelt för dig som beställare. Vill du renovera badsum så hjälper vi dig hela vägen från rivning till val av badrumsmöbler. Takläggning och montering av fönster är två andra typer av tjänster vi på Vättern bygg mer än gärna hjälper till med. Vi använder oss av kvalitetssystem när det kommer till moment som till exempel tätning av våtrum, där vi använder optimala Kiiltos Tätskiktsystem. Vår breda kompetens har starkt bidragit till vår starka tillväxt sedan starten för 2016. Kakel & Klinker

Kök & Golvläggning

Badrum & tvättstuga

Fönster & skjutpartier

Kontakta Vättern Bygg för rådgivning och offert. Ring oss på 036-150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se Läs mer på vår hemsida www.vatternbygg.se 14


Specialister på avloppsproblem & fastighetsservice!

JOUR

Dygnet runt! 036-36 21 80

Din lokala partner vid Akuta och planerade uppdrag. • Avloppsstopp - Stamspolning - Rörinspektion Vi rengör med hjälp av högtrycksspolning och hetvatten. Underhållsspolning förlänger livslängden på rören i fastigheten. • Torrsugning - Våtsugning Vi suger dagvattenbrunnar, tvättrännor, oljeavskiljare m.m • Grävsug Precision, sugkapacitet & smidighet, ett komplement eller ersättare till grävmaskinen. • Container - Kärl - Storsäck • Ny återvinningsanläggning Skrot/well/papper/förpackningar/plast • Kranbilar - Transporter Trädfällning / montering / anläggningsarbeten. • Farligt avfall - Sanering - Fastighetsservice Auktoriserade för besiktning av oljeavskiljare/fettavskiljare.

Vi finns runt om i Jönköpings län med omnejd www.jrab.se Vaggeryd 0393-126 43

Jönköping 036-36 21 80

Gislaved 0371-820 30

Nässjö 0380-737 90

Tranås 0140-187 90

15


För säkerhets skull. Vi hjälper dig med allt inom säkerhet: från brand- och inbrottslarm, lås- och passersystem, till övervakning och andra säkerhetstjänster. Tillsammans kan vi skapa en tryggare tillvaro. Läs mer på passera.se 16


Vi utför tak- och fasadtvätt, fasad- och takmålning samt invändiga måleriarbeten.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och rådgivning Telefon: 070-588 51 51 E-post: info@7h-tft.se 17


Jag kan färglägga ditt företag. Ska vi börja med parkeringen?

Allt inom linjemålning. Med tydliga markeringar styr vi upp trafiken på din parkering, visar vägen runt fabriken eller pekar ut riktningen i lagerlokalen. Och vi gör det med linjer, pilar, symboler, siffror och bokstäver. Du kan till och med få din egen logotyp i valfri färg och storlek.

Linjer

18

Pilar

Symboler

Siffror

Vill du göra ett tydligt avtryck? Ring oss direkt på 036-31 21 12 eller använd kontaktformuläret på svevia.se/vagmarkering

Bokstäver

Logotyper


Korrosionssäkra din fastighet Säkerställ ett fräscht utseende och funktion på era fastigheter med Nixco´s tjänster

Underhållsplaner Taktvätt- och plåtmålning Industrimålning Epoxibeläggningar Garagerenoveringar Balkongrenoveringar Betongrenoveringar Blästring upp till 2500 bar

”Hos oss får du alltid dina krav på kvalitet uppfyllda. Vår kvalitetsgaranti och vårt förbättringsprogram är en viktig del i arbetet att ständigt utveckla och förbättra vårt löfte till dig som kund.” Från gjutningar och betongreprationer till tak behandlingar, ni kan förvänta er en hög standard på era industri eller fastighets renoveringar.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Nixco AB Klövergatan 4 561 51 Huskvarna

E-post: info@nixco.se Telefon: 036 - 14 00 10 Mobil: 073-545 24 95

www. nixco.se 19


Vi hjälper bostadsrättsföreningar att spara energi! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

L

A

IVT Geo – bergvärme

IVT Vent – frånluftsvärmepump

• Anpassad för all typer av fastigheter

• Enkel styrning via touchscreen i färg

• Möjlighet till att användas med fjärrvärme

• Anpassad för utbyte oavsett tidigare märke

• Trygghet med installation och serviceavtal

• Hög verkningsgrad och låg ljudnivå

av IVT-Partners

• Inbyggd elpatron 9kW eller 13,5kW

Varför väljer allt fler bostadsrättsföreningar värmepump? En förklaring är priset. Normalt sparar du in investeringen på bara tre till sex år. Och ju fler kvadrat du behöver värma, ju mer pengar finns att spara. Vi på IVT har en hel avdelning med specialister på värmepumpar för fastigheter. Vi ger dig tydliga underlag att ta ställning till och hjälper dig hela vägen till ett driftsäkert värmesystem. Se våra referenser och läs mer på ivt.se/fastighetsmappen 20


Hemstäd ✓ Flyttstäd ✓ Fönsterputs ✓ Byggstäd ✓ Trappstäd ✓ Lokalvård ✓ Golvvård ✓

Vi hjälper dig med alla typer av städ! Proffsigt & prisvärt. Kolla in www.ygs.nu eller ring oss på 072-248 16 27.

JÖNKÖPING | HUSKVARNA | BANKERYD | HABO | MULLSJÖ

21


Helhetslösningar för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. E-post: projektbrf@gmail.com

Vi på ”Projekt BRF” levererar helhetslösningar inom mark, anläggning, betongreperationer, tätskikt och övriga fastighetsnära tjänster. Vi vänder oss mot bostadsrättsföreningar och fastighetsägare inom Jönköpings närområde.

• Dränering av fastigheter & mark • Avlopps- och VA-byte • Tomtplanering • Utemiljö, innegådar • Lekplats,utegym • Läggning av marksten även mur • Asfaltsläggning • El-laddstolpar montering • Betongrenovering • Balkongrenovering • Trapprenovering • Tätskikt

Kontakat oss för kostnadsfri offert och rådgivning Alexander: 070-215 91 82 Mikael: 070-592 02 77 22

E-post: projektbrf@gmail.com


SKIPPA KRÅNGLET! Att byta flera garageportar i ett svep ska vara lätt. Står ni inför garageportsbyten i fastigheten, föreningen eller samfälligheten, vi hjälper er hela vägen, från montering till bortforsling av den gamla porten. Alla våra portbyten sker coronasäkert. Dessutom utför vi översyn på alla garageportar, även portar vi inte själva monterat. Kontakta oss så hjälper vi er. Låt experten göra jobbet – Välkommen!

Jönköping

Bangårdsgatan 7 Tel: 036-35 15 65

Värnamo

Malmövägen 6 Tel: 0370-135 65 23


FASTIGHETSSKÖTSEL • TRÄDGÅRD • BESKÄRNING • SOPNING • RENHÅLLNING

Vi tillhandahåller olika lösningar för den yttre miljön. Helår, säsong eller punktinsatser för ditt företag, bostadsrättsförening samt samfällighet.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du väljer leverantör. Därför har vi på Gustafssons Marktjänst under åren samlat värdefull erfarenhet och förstärkt vårt utbud med en rad olika kompetenser. Sedan starten 2013 har vi hjälpt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i och runt Jönköping till en bättre och tryggare utemiljö.

info@gustafssonsmarktjanst.se • 076-943 53 11 • Huskvarnavägen 107, Huskvarna

24

gustafssonsmarktjanst.se


Vill du sänka din energiförbrukning? Vill du ha ett bra inomhusklimat? Vill du ha koll på utgifterna?

T J Ä N S T E R

Energi • Deklaration • Optimering • Kartläggning

Ventilation • OVK (obligatorisk ventilationskontroll) • Optimering • Service/underhåll

Underhållsplan • Kundanpassad underhållsplan för fastigheten

E-post: rjenergiteknik@outlook.com

Bergvägen 26, 56436 Bankeryd

Telefon: 079-339 04 08

www.rjenergiteknik.se 25


Att mötas av fina träd, välskötta buskar och trädgårdar gör alla glada. Vi hjälper gärna till med detta, och mycket mer. Trädvård • Stubbfräsning • Trädgård Snöskottning • Skog • Markarbeten

26

Kontakta oss på: 036-860 20 10 info@hultings.se • www.hultings.se


HÅLL DIG UPPDATERAD MED DE SENASTE BRF-NYHETERNA DIREKT TILL DIN E-POSTLÅDA Som styrelsemedlem i en bostadsrättsförening kan det vara bra att ha koll på vad som händer. Vi har samlat intressanta artiklar, nyheter och erbjudanden på vår nyhetssida www.brf-nytt.se. Varje vecka skickar vi dessutom ut ett nyhetsbrev direkt till din e-post där du kan läsa veckans mest intressanta nyheter och artiklar.

Anmäl dig till BRF- Nytt Besök www.brf-nytt.se eller skicka ett mail till nyhetsbrev@fastighetsmedia.se för att anmäla dig. Vi behöver ditt namn, ev. bostadsrättsförening/ företag, E-postadress samt vilken region du är mest intresserad av (Mälardalen, Västra Götaland, Skåne eller övriga landet.)

BRF-Nytt skickas ut veckovis till över 8.000 mottagare runt om i hela landet. Nyehtsbrevet är kostnadsfritt och du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration eller få nyhetsbrevet skickat till en annan adress. Vid frågor, kontakta oss på nyhetsbrev@fastighetsmedia.se så hjälper vi er.

www.brf-nytt.se 27


GÖR EN SOLKLAR INVESTERING FÖR ER OCH MILJÖN!

Låt solen göra jobbet medan ni gör en insats för miljön. Framtidssäkra er fastighet eller bostadsrättsförening med solel. Vill ni höja framtidsvärdet på era fastigheter, installera laddare för elbilar eller generera egen el – utan att höja utbetalningar eller avgifter? Låt solens energi finansiera er hållbara framtid genom både elproduktion via solceller och laddstationer för elfordon. El av Sol erbjuder marknadens bästa solenergisystem och gör att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga. Vi projekterar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar och energisparande åtgärder för fastigheter och bostadsrättsföreningar över hela landet. Varje lösning skräddarsys helt utifrån era unika behov – och vi skulle aldrig drömma om att tumma på kvalitén. Ta nästa hållbara steg och bli solhjältar ni med. Läs mer på elavsol.se Samarbetspartners:

EL AV SOL NORDIC AB ELAVSOL.SE, INFO@ELAVSOL.SE, KONTOR VÄXJÖ 0470-78 55 01