Page 1

Fargerikes f av o r i t t e r


dine favo r i t t e r er våre favo r i t t e r Fargerikes favoritter består av våre mest solgte farger. Mange av dem er unike og spesielt utviklet av Fargerike. De ulike tonene i dette kartet står godt til hverandre og skaper sammen et harmonisk og tidløst interiør.

Fargerikes favoritter vil alltid være aktuelle. Uavhengig av trender som endrer seg vil disse fargene passe til det meste. Med en nøytral ramme kan du enkelt skifte andre effekter som gardiner og puter for å få et tidsriktig interiør. Ønsker du en spennende kontrast, b­ ruk en av våre fargesterke favoritter på en enkelt vegg, et møbel eller listverk. Farger er som kameleoner og påvirkes både av lys og andre farger. Det er derfor viktig å se hvordan fargen oppfører seg på en større overflate. La deg inspirere av Fargerikes store prøvemalte plater, eller kjøp med deg en liten prøveboks med maling­for å teste fargen hjemme i dine egne omgivelser.


største fa r g e ha n d e l

norges

I Fargerike er vi spesialister på farge.­

har på et gammelt møbel eller en tapet,

Vi har svært lang erfaring i å bistå med

så har vi unik kompetanse på å blande

fargevalg. Vi setter gjerne sammen

spesielle farger etter dine ønsker. ­­

farger til en matchende palett skredder-

Har du en drømmefarge i tankene, gi

sydd for ditt hjem. Er du på utkikk etter

oss utfordringen med å blande den frem

en helt spesiell farge som du kanskje

til deg!


Lys Antikk

FR2055

Egghvit FR2010

Stockholm FR1020

Ren Hvit

FR1050

Ren Hvit FR1050


hvite favo r i t t e r

Det finnes et hav av hvite nyanser, og det kan til tider være utfordrende å vite hvilken som er den beste for ditt behov. Her har vi valgt ut de fire beste nyansene av hvitt: Ren Hvit FR1050 er en nøytral hvittone, og passer utmerket til de fleste andre nyanser uten å påvirke fargene rundt seg i stor grad. Perfekt til farge­sterke og duse favoritter. Stockholm FR1020 har ørlite sort i seg, og er en kjølig, klassisk og vakker nyanse av hvitt. Passer svært godt til de populære støvete favorittene. Egghvit FR2010 har ørlite gult i seg, og bør derfor kombineres med andre farger som også lener mot gult, altså varme farger. Lys Antikk FR2055 fremstår som enda varmere enn Egghvit, med elementer av grønt i seg.


Caput

FR1077

Kamerun

FR1074

Nepal FR1072

Marrakesh FR1070

Serengeti

FR1066

Serengeti FR1066

Kalahari

FR1064

Flanell

FR1061


beige favo r i t t e r

Beige er vakkert, enkelt og kan skape en mengde forskjellige uttrykk. Enkelt fordi det er en farge som tilpasser seg andre farger. Her er det vanskelig ü bomme. Nepal FR1072 gir det mest trendy uttrykket, og er spennende mot de fargesterke favorittene, mens klassiske Marrakesh FR1070 er vakker mot de støvete favorittene. Caput FR1077 kan vÌre en interessant kontrast mot duse favoritter.


Blek Anemone

FR1116

Stella

FR1210

Mild Akvamarin FR1122

Ro FR1209

Botanika

FR1208

Kjølig eleganse

FR1207

Krystall

FR2030


Kjølig eleganse FR1207

duse favo r i t t e r

Vi er på vei bort fra de helt hvite eller beige interiørene, og en dus favoritt kan være det enkleste stedet å starte. Kjølig Eleganse FR1207 vil gi deg et klassisk og tidløst uttrykk. Botanika FR1208 er en fantastisk beroligende nyanse av grønt som passer perfekt til soverommet. Stella FR1210 er en nyanse av lilla som nærmer seg lavendel. Dette er en utrolig nøytral farge, som vil fremheve fargene rundt seg. Alt vil rett og slett se vakrere ut! Krystall FR2030 er noe så nøytralt som den grønne versjonen av Caffe Latte. Her er det umulig å gjøre feil, de fleste farger vil harmonere med denne duse favoritten.


Agave FR1215

støvete favo r i t t e r

Vi elsker støvete nyanser. De har en helt unik egenskap ved at de kan skape både lunhet og hygge, men også en følelse av storbyeleganse. Agave FR1215 er en vakker nyanse av grønt som er dus og rolig. Fargen har beroligende og avslappende egenskaper. Storbygrå FR1212 er en fantastisk vakker farge, med en ubestemmelig nyanse av brunbeigegrått. Fargen kan enkelt kombineres både med grått og beige - samtidig. Bruk den for å skape et personlig uttrykk på den måten DU ønsker - her er det flust av muligheter! Ønsker du et friskt uttrykk, men med en støvete nyanse er St.Tropez FR1211 et veldig spennende alternativ.


St.Tropez FR1211

Storbygrå FR1212

Asfalt

FR1213

Amelia

FR1214

Agave

FR1215

Høststorm

FR1216

Viktoria

FR1217


Mandarin Chic

FR1148

Frekk Magenta

FR1147

Kabaret! FR1146

Solstikk FR1145

Punky Petroleum

Punky Petroleum FR1144

FR1147

frekk Magenta

FR1144

Bl책nedslag

FR1143


Mandarin Chic FR1148

Solstikk FR1145

farge-­­­ sterke favo r i t t e r

De sterke fargene er tilbake for fullt, og det gir mange spennende muligheter! Veggen på bildet er blitt malt i Punky Petroleum FR1144, og mønsteret er skapt ved å maskere den hvitmalte veggen i det ønskede mønsteret. De fargesterke favorittene brukes gjerne på småmøbler. Hva med å male en stol eller et bord? Eller et definert område på veggen?


Baronesse er prikken over i'en.

Baronesse Tre&Panel 18 er en vanntynnet maling til tre, panel og interiør som gir en pen, slitesterk og silkematt flate med glans 18. Kan også brukes på grunnet jern innendørs.

Baronesse Tre&Panel 25 er en oljemaling til tre, panel og interiør som gir en jevn halvblank overflate med glans 25.

Baronesse Tre&Panel 45 er en vanntynnet maling til tre, panel og interiør som gir en pen, slitesterk og halvblank flate med glans 45. Kan også brukes på grunnet jern innendørs.

Baronesse Silke er en vanntynnet veggmaling til innendørs bruk som gir en silkematt, skjoldfri og vaskbar overflate med glans 09.

Baronesse Heftgrunn er en vanntynnet, hurtig­tørkende grunning til bruk inne på de fleste under­lag. Hefter også godt på vanskelige underlag som keramiske fliser, plast, glass m.m.

Baronesse Takmatt er en helmatt, vann­tynnet takmaling som gir god vedheft til under­laget. Malingen dekker svært godt, er lett å arbeide med og gir deg et matt, skjoldfritt tak med glans 02. Til paneltak anbefales spesial­produkter til tre og panel.


fargerikes fa r g e - o g i n t e r i ø r e k s p e r t e r

Våre farge- og interiøreksperter finner du i våre 112 butikker over hele landet. De hjelper deg med å skape en fargepalett, spesielt for deg og ditt hjem. Stikk innom din nærmeste Fargerikebutikk, og du er ett steg nærmere ditt helt personlige uttrykk.

glans som virkem ­ iddel glansgrad 04

glansgrad 09

glansgrad 18

glansgrad 45

Det er veldig fint å variere mellom blank og matt maling i samme rom for å skape spenning og kontraster i duse paletter. En blank maling reflekterer mer lys og fargen vil dermed se lysere ut. En matt­ere maling vil trekke til seg mer lys og oppleves mørkere. Samme farge vil derfor oppføre seg ulikt ut fra hvilken glans man velger. Det er også viktig å vite at blank maling fremhever

glansgrad 04

glansgrad 09

glansgrad 18

glansgrad 45

ujevnheter, ­mens matt maling skjuler.


Er du usikker på hvordan du skal farge­sette hjemmet ditt? Våre lokale farge- og interiør­eksperter kan hjelpe deg! Besøk fargerike.no for å finne din nærmeste Fargerikebutikk, eller gå inn på facebook.com/fargerike for å diskutere farger og fargevalg med våre eksperter.

Fargerikes  

Fargerikes