Page 1

a fr ic a n

touch


Garden Route


La deg inspirere av Afrika!

Jeg har latt meg inspirere av mine

Drøm deg bort til den eksotiske

mange reiser til Afrika, fra øst til

savannen. Velg mellom ti farger, en

vest, fra safari i Kenya til besøk på

interiørbeis og et vakkert tapet, og

vingårder i Sør-Afrika.

skap ditt eget uttrykk. Nå har du muligheten til få en liten bit av Afrika

Min begeistring for den storslåtte,

i hjemmet ditt.

afrikanske naturen har gitt meg mange spennende opplevelser og gode minner som jeg har tatt med meg hjem til Norge. I dette fargekartet har jeg samlet nyanser fra den stille soloppgangen, de heftige fargene på dagen, den mystiske blåtimen og den majestetiske og fargerike solnedgangen.

Fargerike setter farge på tilværelsen.


Stellenbosch


AKA2103

Tapet Akoya - Omexco

FR1104

Tanzania

FR1105

Botswana

FR1135

Masai Mara

FR1136

Nairobi

FR1137

Mara Naboisho


FR1140

Garden Route

FR1141

Kr端ger

FR1142

Serengeti Afternoon

FR1138

Stellenbosch

FR1139

Robertson

FR1145

Zanzibar


Tapet Akoya


Baronesse er produsert eksklusivt for Fargerike av Akzo Nobel – verdens største produsent av maling. Når du har funnet drømmefargen er det viktig at den blir like fin på veggen som den er i tankene dine. Baronesse er en serie interiørmaling basert på råvarer og teknologi som sørger for at du enkelt og raskt får sluttresultatet du drømmer om.

Ø M E R KE T ILJ

96

01

3

3

96

M

01

0

Ø M E R KE T ILJ

0

M

Baronesse Heftgrunn

Baronesse Takmatt

Baronesse Silke

Baronesse Heftgrunn er en vanntynnet, hurtigtørkende grunning til bruk inne på de fleste underlag. På grunn av sin gode hefteevne, fester Baronesse Heftgrunn til vanskelige underlag som keramiske fliser, plast, glass mm. Malingen er enkel å påføre og lett å slipe.

Baronesse Takmatt er en helmatt, vanntynnet takmaling som gir god vedheft til underlaget. Malingen dekker svært godt, er lett å arbeide med og gir deg et matt, skjoldfritt tak med glans 02. Dette produktet oppfyller miljøkravene for EUblomsten og svanen.

Baronesse Silke er en interiør akryl/lateksmaling til innvendig bruk på vegger av bygningsplater, puss, betong, sandsparkel, glassfibervev mm. Malingen har svært god vaskbarhet og glimrende dekkevne. Gir et matt, flott resultat med glans 09. Dette produktet oppfyller miljøkravene for EUblomsten og svanen.

Baronesse Fløyel

Baronesse Edel

Baronesse Klassisk

Baronesse Fløyel er en vanntynnet interiørmaling til bruk på tre og fiberpanel, skap, dører, vinduer, karmer, listverk mm. Malingen har en svært god utflyt på linje med tradisjonelle oljemalinger og gir en slitesterk overflate. Malingen har god vaskbarhet, er lett å arbeide med og gir en svært pen, silkematt flate med glans 18.

Baronesse Edel er en vanntynnet interiørmaling til bruk på tre og fiberpanel, skap, dører, vinduer, karmer, listverk mm. Malingen har en svært god utflyt på linje med tradisjonelle oljemalinger og gir en slitesterk overflate. Malingen har god vaskbarhet, er lett å arbeide med og gir en svært pen, halvblank flate med glans 45.

Baronesse Klassisk er en oljebasert maling til panel, listverk, dører, vinduer, karmer, møbler og interiør. Malingen har høy slitestyrke og god vaskbarhet. Den er lett å påføre, har god dekkevne og gir en jevn, silkematt overflate med glans 25.

Perfekt resultat. Hver gang!

/Fargekart_AfricanTouch_Issuu  
/Fargekart_AfricanTouch_Issuu  

http://www.fargerike.no/Global/Maling/Fargekart/Fargekart_AfricanTouch_Issuu.pdf