Page 1


Conqueror nieuw In this sign you shall conquer

Bio van Montignac

Dit is geen gewone picnic-tafel. PicNik is een uitzonderlijk tafeltje voor een stijlvolle tête-àtête. Dit beeldhouwwerkje uit 1 stuk aluminiumplaat is er in trendy kleuren en in een binnen- en buitenuitvoering. Schapenvachtjes apart verkrijgbaar. Ontwerper Dirk Wynants had een stukje schapenvacht over en wikkelde het rond zijn DollyPop wijnkoeler.

Michel Montignac brengt in 54 landen een nieuw gamma BIO-voedingsproducten op de markt. Met deze producten, die voor 100% aansluiten bij de voedingsfilosofie van Montignac, gaan voedingsevenwicht en smaak hand in hand. Dit nieuwe gamma is nu ook in België in de meeste biologische- en natuurvoedingswinkels verkrijgbaar. Onder de producten vinden we bovendien de “100% fruit”-specialiteiten, zoals de Montignac-confituren die uitsluitend met appelconcentraat gezoet worden. Het zijn trouwens de enige op de markt in Canada die zijn goedgekeurd door de Canadese Vereniging voor Diabetici.

PicNik: 3.200 à 3800 euro Schapenvacht kussens: 200 euro incl. gratis DollyPop wijnkoeler bij Vitalis, Lage Kaart 462 e, Brasschaat T 03 653 00 20, www.vitalistuin.be

Info over verkooppunten: Hygiena T 03 780 53 00 info@hygiena.be www.hygiena.be

PicNik tafel

iPhone G3 Zij die reeds stiekem een iPhone uit de States meebrachten en er mee konden pronken, zien binnenkort tot hun frustratie de verbeterde, snellere, compactere iPhone G3 in de winkel liggen. Deze G3 kan sneller surfen op Internet en heeft een ingebouwde gps. Tot overmaat van ramp kost de G3 ook nog eens een pak minder dan zijn illustere voorganger. Boze tongen beweren dat de G3 door het gekoppelde abonnement zelfs duurder wordt. Let the hype begin!

geïnteresseerd in deze rubriek?

42 Conqueror

Heb je een originele nieuwigheid? Informeer naar de voorwaarden en zend beknopte info en hoog resolutiebeeld naar de redactie: marathon.peter@scarlet.be

Conqueror  

Belgian magazine, June 2008

Advertisement