Page 1


SUMARI

OBJECTIUS

Sinopsis ........................................................................................................... Objectius ......................................................................................................... Definició del format ......................................................................................... Antecedents del projecte ................................................................................ Argument i estructura ..................................................................................... Descripció estètica ......................................................................................... Currículum ...................................................................................................... Pla de producció ............................................................................................. Pressupost ...................................................................................................... Pressbook .......................................................................................................

4 5 6 7 11 14 15 18 19 20


SINOPSIS

OBJECTIUS

“Tal com sona” és un reportatge que constarà de 4 capítols on ens explicaran quatre maneres diferents de fer música. Durant el programes coneixerem grups, estils,… i compartirem experiències i opinions i també moltes coses més.


OBJECTIUS El programa “Tal com sona” pretén ensenyar i explicar maneres diferents de fer música. Els objectius principals del programa són: 1. Explicar i mostrar quatre maneres diferents de fer música. 2. Potenciar el talent i al cultura de la música catalana i els grups de Catalunya. 3. Mostrar maneres curioses i diferents de fer música, al mateix temps que ensenyar la manera dels grups tradicionals. 4. Potenciar la cultura musical. La idea sorgeix a partir de la curiositat de conèixer diferents maneres de fer música, de composar i de conèixer diferents músics o altrament dit artistes catalans amb un gran potencial i amb moltes ganes d’innovar i donar a conèixer les seves idees i els seus coneixements. També volem potenciar la cultura, ja que creiem que la música forma part de la cultura i en aquests moments és un dels sectors més afectats i més discriminats per la nostra societat. D’aquesta manera podrem ensenyar noves opinions i nous coneixements. Al mateix temps volem donar suport i ajudar a tirar endavant aquests nous emprenedors de la música ells creuen i confien en la cultura i en el que fan.


OBJECTIUS

“Tal com sona”, és un programa musical/reportatge musical format per 4 capítols de 30 minuts cada un. Aquests 30 minuts aniran repartits de la següent manera:

1’

5’

15’

1.

Introducció al programa

2.

Introducció i presentació del grup de música

3.

Entrevistes al grup + imatges de concerts, assaigs,...

4.

Entrevista sorpresa

5.

Conclusió final

5’

4’


OBJECTIUS 4.1. Antecedents Els antecedents de la idea de “Tal com sona” venen reflectits en la manca d’un programa o reportatge cultural de la música catalana, així d’aquesta manera poder potenciar els artistes de casa nostra. Sí que es veritat que algun referent trobem però sempre parlant d’artistes d’actualitat d’arreu del món, sense centrar-se en cap territori, sinó en els artistes que triomfen en el moment. A més de poder donar una empenta a aquests grups catalans o sorgits aquí a Catalunya, també ens agradaria poder mostrar a tota l’audiència com aquests han evolucionat al llarg de la història de cada un i com, alguns, en l’època de crisis que ens trobem, han aconseguit tirar endavant.

4.2. Referents Els referents en el que s’inspira “Tal com sona” són els següents: 30 MINUTS 30 minuts és un programa informatiu de Televisió de Catalunya que s'emet per TV3, i que té una durada, tal i com el seu nom indica, de mitja hora. S'emet els diumenges al vespre després del Telenotícies. El format és sempre el mateix: comença amb una presentació, habitualment del director Eduard Sanjuán, i després s'emet el documental.


OBJECTIUS QUÈQUICOM Quèquicom és un programa setmanal de divulgació de la ciència emès per Televisió de Catalunya a través del canal 33 des del març de 2006. "Quèquicom" té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans.

NO ME LA PUC TREURE DEL CAP No me les puc treure del cap és un programa de televisió musical emesa per TV3. El conductor del programa és en Roger de Gràcia que pren el paper d'un investigador musical que cerca les claus de l'èxit de catorze cançons catalanes que formen part del repertori popular de la música en català.

EL CONVIDAT El convidat és un programa de televisió d'entreteniment emès per TV3. El conductor del programa és Albert Om, que pren el paper de convidat a les vides de persones famoses que destaquen en algun camp. En cada programa l'Albert és el convidat d'una persona durant tot un cap de setmana. El presentador segueix l'amfitrió a tot arreu on va i per uns dies es converteix en la seva ombra. Es tracta d'un programa de «televisió tranquil·la».


OBJECTIUS SPUTNIK El programa de documentals musicals del 33, comença el 2011 amb "Blur: el final del camí" (26 de gener i 2 de febrer), la història d'un dels grups clau del pop dels anys noranta i també la crònica de la reconstrucció d'una amistat -la dels quatre membres de Blur- que havia quedat trencada per l'èxit.

ETIQUETATS Etiquetats es un programa de TV que s’emet cada dilluns per TV3, amb la peculiaritat que etiquetats es el primer programa de TV que no s’emet per la tele convencional, només es pot veure el programa desde Internet. Etiquetats es presentat per el presentador de Viso lo visto Valentí Sanjuan i per la Bibiana Ballbè.


OBJECTIUS 4.3. Competència La competència de “Tal com sona”, per tant, que actualment s’estan emetent són 30 minuts, Etiquetats i Quèquicom dels que ja hem nombrat anteriorment com a referents. A més a més d’aquets podem trobar:

DIGITAL HITS Digital Hits TV és un programa de televisió destinat a joves. Ensenyen imatges de les millors festes, tendències, moda, esdevenimentis... A més, intenta aconseguir amb tota la comunitat que els envolta per així aconseguir molt més dinamisme en les seves retransmissions.

4.4. Mercat “Tal com sona”, és un programa que es dirigeix bàsicament a un públic juvenil tot i que és bastant universal, ja que pot ser d’interés de tot tipus de públic, ja que es parala de diferents tipus de música i per totes les edats. És a dir, que podríem dir que abarca un ventall bastant ampli tot i que es centra en el públic juvenil del 16 als 25 anys aproximadament.


OBJECTIUS 5.1. Argument Es tracta d’un programa que constarà de quatre capítols. El programa ens explicarà quatre maneres variades de fer música i ens ho exemplificarà amb quatre grups diferents. La idea principal és mostrar quatre grups completament diferents amb les seves quatre corresponents formes de fer música. Veurem quins instruments o quins objectes fan servir per fer la seva música i al mateix temps ens ensenyaran com treballen, de quina manera s’organitzen, i altres elements. També ens fixarem quin estil de música duen a terme a partir dels instruments o objectes que utilitzen cada un d’ells i també quin públic atrauen. Les quatre maneres de fer música escollides seran: 1.

A partir de instruments clàssics, o sigui al que seria un grup de música pop/rock actual.

D’aquest estil podem trobar varis exemples com: Un grup de joves de pop/rock anomenat Campiki-Pugui, o com ja coneixem grups com Els amics de les arts, Manel, Txarango, els Pets..., o també per exemple altres grups no tan coneguts com Pulpopop, Le Croupier,... entre molts altres. Al grup que coneixarem més a fons són els Pulpopop. 2.

A partir de la música electrònica, o sigui a partir de mescles, i altres composicions

electròniques, com podria ser el DJ conegut arreu l’anomenat Sak Noel. 3.

A partir de instruments de joguina. Podem trobar un exemple molt clar en el grup

L’Orchestra Fireluche, on ens presenten tots els seus temes a partir de instruments de joguina i instruments molt poc comuns.t


OBJECTIUS 4.

A partir de diferents materials reciclats, o objectes que podem trobar a qualsevol lloc,

com fan el grup els Diables d’en Pere Botero. Aquestes serien les quatre maneres diferents de fer música, on com ja hem dit, ens fixariem amb els objectes o instruments que utilitzen, la seva metodologia de treball i de producció, el seu estil, el seu públic entre altres coses. També podríem veure que a partir de els instruments o objectes, es poden dur a terme un estil de música, o millor dit quins són els instruments o objectes que s’adeqüen més a un estil o un altre. Aquest seria un programa que constaria de 4 capítols com hem dit anteriorment, però tot i això no serien quatre capítols tancats, ja que hi ha moltes maneres de fer música arreu del món i moltes maneres de viure-la. Per això sempre es podrien desenvolupar més capítols, però la idea principal és englobar les opcions en aquestes quatre i per tant les representaríem amb aquests quatre capítols principals.

5.2. Estructura - Introducció al programa. - Introducció i presentació del grup de musica. - Entrevistes al grup amb imatges de concerts, assaigs... - Entrevista sorpresa. - Conclusió del grup. - Final del programa.


OBJECTIUS Referents visuals i gràfics

Volem donar un ritme dinàmic al programa per tal de fer-lo atractiu i és per això que la durada és de 30 minuts i repartit en diferents seccions (entrevistes, curiositats, imatges de concerts i assaigs,...). Per tal que l’atmosfera no denotés monotonia hem repartit els programes en diferents espais físics (plató, locals d’assaig, carrer,...) El to general del programa serà bastant informal per poder arribar ràpid al públic general al que ens dirigim.


OBJECTIUS Aptitudes y conocimientos

Albert Sánchez Prada

Microsoft Office Ableton Live InDesign Illustrator Photoshop Logo Design Photography Web Design Graphic Design Dreamweaver Lightroom Premiere After Effects Final Cut Pro Audio Post Production SEO Marketing Social Media Marketing

Dissenyador gràfic en model on top a.sanpra@gmail.com

Experiencia

Dissenyador gràfic, Optimització web at model ON top febrero de 2013 - Actualidad (4 meses) Col·laborador Revista Ciao Mamma at Escola Universitària ERAM septiembre de 2012 - Actualidad (9 meses) càmera Making Off at +Q1C diciembre de 2012 - diciembre de 2012 (1 mes)

Càmera del making off del curtmetratge "Invito Yo" de la productor +Q1C (Més que un curt).

Ajudant d'oficis varis at Miquel Alimentació Grup junio de 2008 - septiembre de 2012 (4 años 4 meses)

Educación

Tècnic informàtic at NCS Informática septiembre de 2008 - junio de 2009 (10 meses)

Universitat de Girona - ERAM Graduado en Audiovisuales y Multimedia, Fotografia, Diseño, Video,..., 2011 - 2015 escuela IT Curso de EscuelaIT, Taller/curso, 2012 - 2013

Cursos

Curso de EscuelaIT, Taller/curso escuela IT

IES MONTILIVI Tecnico superior en Administración de Sistemas Informáticos, Informática, 2009 - 2011

SEO de web Taller Wordpress

IES Ramon Muntaner Batxillerat, Cientifico-tecnològic, 2007 - 2009

Proyectos

Making Off - Invito Yo diciembre de 2012 a Actualidad Miembros:Albert Sánchez Prada

Reconocimientos y premios - Guanyador concurs del cartell de la Festa Major de la Unviersitat de Girona 2012

Making off: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=40zGp2KzCS8

Intereses

Web personal / Portfoli enero de 2011 a Actualidad Miembros:Albert Sánchez Prada

- Diseño gráfico - Diseño web - Fotografia - SEO de web - Video (grabación y post producción)

Visita la meva web personal on hi podràs veure diferents projectes personals.

Página1

Página2


OBJECTIUS

Ivette Serrallonga Triadó

Idiomas

Dissenyadora gràfica i mànager de Campiki-Pugui (Grup musical)

Català Spanish English

ivette.ser@gmail.com

Extracto Estudiant de segon del grau en Audiovisual i Multimèdia de l’Escola Universitària de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM), centre adscrit ala Universitat de Girona. Durant la carrera universitària he dut a terme diferents projectes relacionats amb diferents assignatures realitzades en el grau i al mateix temps he dut a terme altres projectes personals, de diferents tipus com projectes gràfics o audiovisuals.

(Competencia bilingüe o nativa) (Competencia bilingüe o nativa) (Competencia básica profesional)

Educación

Universitat de Girona (ERAM) 2011 - 2015

Cursos

Estic interessada sobretot en el disseny gràfic i la fotografia i altres temes en l’àmbit audiovisual. Per altra banda m’interessa el moviment escolta i l’ensenyança del moviment a tots els infants d’arreu.

Cursos independientes Fotografia Digital a l'Escola d'Art El Pasteral

Experiencia

Aptitudes y conocimientos

Dissenyadora gràfica i del projecte at Casal d'Estiu 2013 de La Cellera de Ter enero de 2013 - Actualidad (5 meses)

Photoshop Final Cut Pro Illustrator InDesign Abelton Live Photography Group Work Microsoft Office Lightroom

Co-directora at Pulpopop (Grup musical) octubre de 2012 - Actualidad (8 meses) Dissenyadora gràfica i mànager at Campiki-Pugui (Grup musical) mayo de 2012 - Actualidad (1 año 1 mes) Muntatge audiovisual i monitora at Casal d'Estiu d'Amer 2012 mayo de 2012 - septiembre de 2012 (5 meses)

Experiencia de voluntariado

Cap en AEIG Puig d'Afrou septiembre de 2010 - Actualidad (2 años 9 meses)

Proyectos

Casal d'Estiu 2013 de La Cellera de Ter Miembros:Ivette Serrallonga Triadó

Realització del projecte del Casal d'Estiu 2013 de La Cellera de Ter i de tot el disseny corporatiu d'aquest.

Videoclip de Pulpopop Miembros:Ivette Serrallonga Triadó, Helena Corbera

Realització de un videoclip per el grup Cellerenc Pulpopop

Página1

Página2


OBJECTIUS


OBJECTIUS

Resum d'aportacions (*)

Espanya

CAP. 01.- Guió i música

Total

200

200

1.362

1.362

CAP. 03.- Equip tècnic

13.683

13.683

CAP. 04.- Escenografia

1.850

1.850

CAP. 05.- Est. rodatge/Sonorització i varis producció

1.374

1.374

CAP. 06.- Maquinària, rodatge i transports

2.027

2.027

400

400

CAP. 08.- Pel·lícula verge

0

0

CAP. 09.- Laboratori

0

0

5.314

5.314

0

0

450

450

CAP. 02.- Personal artístic

CAP. 07.- Viatges, hotels i àpats

CAP. 10.- Assegurances CAP. 11.- Despeses generals CAP. 12.- Despeses explotació, comerç i finançament Total

26.660,28

0,00

0,00

0,00

Barcelona, a ....... de ....................................... de 20…. Signatura i segell,

(*) En coproduccions internacionals Primera columna: Espanya Resta columnes: Països coproductors

(ídem en pàgines següents)

26.660,28


PRESSBOOK OBJECTIUS LOGOTIP

BANNER FACEBOOK

tal com sona


OBJECTIUS CARTELL PROMOCIONAL


OBJECTIUS CHYRON

ORCHESTRA FIRELUCHE

TIPOGRAFIA Brain Flower


ANNEXES

OBJECTIUS

1. Contractes de col·laboració 2. Drets d’imatge


Tal com sona  

Projecte del Grau en Audiovisual i Multimèdia. Assignatura: Producció audiovisual

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you