Page 1

Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado


Versió 5 impresa el 06 de Febrer de 2014 amb un total de 46 pàgines. Copyright © 2014 Quagga Creative Studio.


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado

Continguts Projecte Pato Mareado

Equip 4

Idea 5 Concepte 6 Objectius generals 6 Públic objectiu 7 Metodologia 8 Requeriments tecnològics 10 Botiga online

Benchmarking 12

Arbre de continguts 13 Wireframe 14 Diagrama de flux 15 Definició de continguts 16 Aplicació per tablet

Benchmarking 19

Arbre de continguts 20 Wireframe 21 Diagrama de flux 22 Definició de continguts 23 Anunci

Guió literari 24

Imatges corporatives

Pato Mareado 25

Estudio Quagga 26 Conclusions 27 Annexes

Benchmarking 28 3


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Equip Laura Agustí Barea Dissenyadora web Ajudant de direcció Figueres, 1991.

Sóc dissenyadora multimèdia. Em dedico a crear pàgines web, des del disseny inicial, fins a la maquetació, programació i la seva optimització. Actualment estic estudiant un Grau en Audiovisuals Multimèdia i, quan no estic dissenyant pàgines web, em podreu trobar ideant i realitzant nous projectes fotogràfics.

Sergi Busquets Miranda Dissenyador gràfic Director de fotografia Girona, 1986.

Sóc un apassionat del món de les noves tecnologies i de la fotografia. Ara mateix estic immers en el món de l’audiovisual i multimèdia, estudiant GAM a l’ERAM (UdG). D’altra banda posseeixo el títol de tècnic superior en informàtica de sistemes. La meva constant curiositat per conèixer i voler compartir és on m’ha portat fins aquesta etapa de la meva vida.

Joan Surís Valls Dissenyador multimèdia Director d’art Girona, 1991.

Soc estudiant de 4rt en grau d’audiovisuals i multimèdia a la UdG (ERAM), les meves experiències laborals en el sector fins al dia d’avui han estat treballar en una empresa com ajudant de disseny gràfic i multimèdia, desenvolupant la pagina web. En un futur m’agradaria centrar-me en el modelat 3D i arribar a treballar per alguna empresa de videojocs.

Àlex Serra Cárdenas Dissenyador multimèdia Productor Girona, 1992.

Actualment cursant 4rt en Grau d’audiovisual i multimèdia a ERAM (UdG). He treballat en el mon de la publicitat (disseny gràfic) i la fotografia. Un cop finalitzada la carrera, m’agradaria continuar treballant el grafisme i ampliar els meus coneixements de programació.

David Gutiérrez González Productor musical Director de so Girona, 1992.

Actualment estudio l’últim curs del Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia a l’escola ERAM de Girona. Compagino els meus estudis treballant a una botiga de roba del grup Cortefiel. Sóc una persona activa, positiva, creativa, treballadora i molt filosòfica, m’agrada ser tolerant amb la gent i gaudir de qualsevol moment i qualsevol instant. Formo part de l’audiovisual, en concret de l’àmbit del so tot i que els coneixements adquirits durant el grau han estat bàsics. En un futur m’agradaria realitzar un màster i especialitzar-me en producció musical. També tinc interès per la postproducció i el disseny gràfic.

4


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Dely Ponce Yovanovich Publicitat Directora de l’audiovisual Barcelona, 1991.

Actualment, estic cursant quart curs, del Grau en Audiovisual i Multimèdia, a l’Escola Universitària ERAM (UdG). Tinc bona capacitat de treball en equip, motivació i dedicació a la feina i coneixements de processos tècnics i artístics de guió i direcció en els mitjans audiovisuals. En un futur pròxim, m’agradaria molt poder entrar en el món publicitari.

Idea Pato Mareado és una marca de samarretes I accessoris, nascuda a principis del 2013 a Barcelona. La idea principal és fer samarretes amb il·lustracions divertides, colorades, I sempre amb un rerefons crític i irònic respecte a la situació actual en què es troba el món. D’altra banda, els materials empleats sempre són d’alta qualitat, amb un disseny exquisit, atractives, divertides i simpàtiques. Tot i això, el que es vol principalment, és que sobretot els clients se sentin identificats amb el missatge implícit. De moment hi ha disponibles quatre models estampats diferents de samarretes, que combinats amb tres colors, dóna un total de 12 models diferents. Tantmateix, també es disposen de vàris models de bosses, xapes i enganxines. Joan León, fundador i propietari de l’empresa Pato Mareado, es va posar en contacte amb el grup creatiu Quagga amb l’objectiu de potenciar la marca i millorar la venta del producte. Així, la nostra feina serà primer de tot crear un vídeo promocional que d’altra banda, serà inclòs a la pàgina web comercial que també dissenyarem i programarem. Tantmateix, la creació d’una aplicació per a la plataforma IOS ajudarà a millorar les ventes dels productes de Pato Mareado, ja que apart de promocionar i potenciar la marca, servirà per donar cupons de descompte.

5


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Concepte Botiga online

La pàgina web és en part el més important del projecte audiovisual i multimèdia. Des del portal web és d’on Pato Mareado treurà els ingressos monetaris principals, ja sigui de la venta dels seus productes com de la futura publicitat que s’hi pot incloure. Es tracta bàsicament d’una botiga online, creada a partir de tecnologia CMS (gestor de continguts) on tot usuari haurà d’estrar registrat per tal de poder comprar-hi, donar la seva opinió, etc.

Video promocional

El vídeo promocional serà un element clau, ja que apart de promocionar el producte, servirà per compartir a totes les xarxes socials i d’aquesta manera donar a conèixer la marca a gran part del territori espanyol.

Aplicació per tablet

Avui dia, les aplicacions per a tablet són molt importants per als usuaris, tant que les fa quasi obligatòries per a totes les marques. Pato Mareado no podia ser menys, i l’aplicació servirà essencialment per a donar cupons de descompte a aquella gent que superi una sèrie de reptes.

Objectius Objectius inicials:­ - Dissenyar i programar una plataforma de Botiga Online. - Dissenyar una aplicació per tablet. ­- Creació d’un audiovisual. ­- Producció d’una BSO de l’audiovisual. Objectius extres assolits: - Programació de l’aplicació per tablet. - Producció d’una BSO per l’aplicació per tablet. - Programació responsive de la Botiga Online. L’objectiu principal del projecte Pato Mareado és dissenyar i programar una Botiga Online innovadora. Així doncs, volem facilitar la compravenda d’articles a través de la xarxa fent d’una plataforma web, una Botiga Online amb un valor afegit, un atractiu visual per al client per tal de captar la màxima atenció jugant amb un estil senzill, net i de fàcil accés. Tanmateix volem donar a conèixer la marca amb la producció d’un audiovisual que tindrà com a escenari principal la 6


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

ciutat de Barcelona; l’audiovisual serà una petita estratègia de màrqueting per tal d’atraure a clients, ja que emfatitzarà amb una societat amb manca de drets i llibertats i que decideix mofar­se de la situació des d’un punt crític i satíric. Seguidament, volem realitzar el disseny d’una aplicació per a smartphone i tablets que acompanyi a clients i curiosos a una experiència virtual, visual i experimental. Finalment, la producció d’una banda sonora serà la pinzellada final que formarà part del projecte. Molts cops es deixa de banda pel fet de considerar­se un afegit, però com els petits detalls compten molt, la BSO serà una formula atractiva per tal d’atraure clients i nous clients. Volem que identifiqui qualsevol cosa relacionada amb la marca, ja que s’inclourà a l’audiovisual i a l’aplicació web. Les tres primeres notes de la melodia han de fer que els clients identifiquin la marca. L’objectiu del grup: ­- Treballar en equip ­- Aprendre nous coneixements ­- Emprendre el projecte amb professionalitat - Obtenir un resultat òptim - Client satisfet Al llarg del Grau Audiovisual i Multimèdia hem obtingut coneixements que hem anat posant en pràctica. Amb aquest projecte es tanca el cicle i és el moment de posar en comú tots aquests coneixements i enriquir­nos mutuament, ja que som un grup amb un perfil professional força diferent. És el moment de treballar en equip per tirar endavant el projecte. L’objectiu com a grup és aprendre a encarar un projecte professional amb la major serietat i professionalitat possible; reunions, ordre, perfeccionisme, creativitat, treball en equip, ganes i il∙lusió. El client és la clau, el que ens guia i el que ens pauta instintivament el camí que hem de triar per arribar al resultat que desitja. L’interlocutor haurà d’estar satisfet amb el nostre treball, així doncs, l’objectiu del grup des d’un bon principi és saber escoltar, reaccionar, trobar solucions ràpides i presentar un projecte a l’altura.

Públic objectiu El nostre públic objectiu és jove, però no massa, des de els 25 als 45 anys, amb un nivell cultural mitjà-alt i amb una certa crítica cap a la societat actual. 7


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Metodologia Video promocional

Preproducció: - Documentalisme: Recerca d’audiovisuals similars a la nostra idea per tenir referents. - Guio literari: Elaboració de la història sobre la qual es basa l’audiovisual. - Guio tècnic: Desglossament del guió on es mostra els plans de càmera, el minutatge i una descripció del que succeeix a cada pla. - Storyboard: Representació de les escenes en dibuixos per tenir un esbós. visual. - Registre de la propietat intel·lectual: Registrar la idea per evitar copies i/o mal ús de la nostra idea. - Càsting: Realització de càsting per escollir els actors del nostre audiovisual. - Localitzacions: Definir els espais/indrets per on es desenvoluparà el nostre audiovisual. - Pla de producció: Sèrie de documents que té com objectiu enumerar els aspectes tècnics i organitzatius de l’audiovisual. - Pressupost: Document on consta els costos de l’audiovisual. - Pla de rodatge: Document que defineix la metodologia del rodatge. - Sol·licitud de permisos: Demanar els permisos necessaris per no tenir cap conflicte legal. Producció: - Rodatge: Gravació dels plans que composen l’audiovisual. - Composició musical i banda Sonora: Elaboració del fil musical que ambientarà l’audiovisual. Postproducció: - Postproducció i edició de vídeo i so: Muntatge i coordinació dels plans i la música. - Masterització del so: Retoc final del so. Distribució: - Entrega del vídeo al client. - Distribució del vídeo per les xarxes socials.

8


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Botiga online

Preproducció: - Documentalisme: Recerca de botigues online similars a la nostra idea per tenir referents. - Benchmarking: Anàlisi de botigues online que ens serveixin com a referent per el nostre projecte. - Arbre de continguts: Definició dels continguts que portarà la nostra botiga online. - Diagrama de flux: Mapa esquemàtic de totes les interaccions que l’usuari por realitzar a la botiga online. - Wireframe: Estructura de la pàgina web sense el contingut definitiu. - Guió multimèdia: Document amb el contingut de les pantalles de la botiga online. - Disseny d’interfície: Disseny/model base de la botiga online. - Pressupost: Document on consta els costos d’elaborar la botiga online. Producció: - Programació de la web: Programació PHP de la botiga online. - Maquetació: Distribució dels elements a partir de HTML i CSS. Postproducció: - Optimització i testing: Comprovar el funcionament de la botiga online per evitar errors.

Aplicació per tablet

Preproducció: - Documentalisme: Recerca d’apps similars a la nostra idea per tenir referents. - Benchmarking: Anàlisi d’apps que ens serveixin com a referent per el nostre projecte. - Arbre de continguts: Definició dels continguts que portarà la nostra app. - Diagrama de flux: Mapa esquemàtic de totes les interaccions que l’usuari por realitzar a la app. - Wireframe: Estructura de l’aplicació sense el contingut definitiu. - Guió multimèdia: Document amb el contingut de les pantalles de l’aplicació. - Disseny d’interfície: Disseny/model base de la app. - Pressupost: Document on consta els costos d’elaborar la app. Producció: - Programació de l’aplicació: Programació HTML, Javascript, jQuery, xcode, css, phonegab i node. Postproducció: - Optimització i testing: Comprovar el funcionament de l’aplicació per evitar errors.

9


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Requeriments tecnològics Botiga online

- Mac - Wordpress - Dreamweaver - Smultron - Sublimetext - Mamp - Hosting - Domini - Woocommerce (plugin) Llenguatges: - PhP - Html - Javascript - CSS Per realitzar la pàgina web utilitzarem el gestor de continguts Wordpress, que funciona amb el llenguatge de programació php. Amb Dreamweaver maquetarem la web i se li donara l’estil adequat a través del CSS, amb l’ajuda d’altres programes com Sublimetext i Smultron. Utilitzarem el mamp per crear un “host” local i poder treballar la web abans de que estiguis definitivament penjada a la xarxa. Més endavant quant tinguem la web perfectament maquetada i estructurada, adaptarem el seu host i utilitzarem un domini perquè la web estigui a plena disposició del públic. El pluguin woocommerce ens ajudarà a assolir la demanda principal del nostre client que és crear la botiga online.

10


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Projecte Pato Mareado

Video promocional

- Mac - Final cut - After Effects - Logic Studio - Ableton live - Photoshop - Il·lustrator - Càmera reflex - Trípode - Disparador remot Per realitzar el vídeo necessitarem una càmera reflex, ja que la metodologia que utilitzarem serà Stop Motion i també per aquest motiu requerim d’un trípode i un disparador remot ja que les fotografies no poden sortir mogudes una respecte l’altre per donar millor sensació de fluïdesa. Per a la edició del vídeo utilitzarem el final cut, ja que és el programa de muntatge que més dominem i amb el que millors resultats podem obtenir. Tenim la idea de unir el vídeo amb grafisme que prèviament haurem creat amb Il·lustrator i Photoshop i finalment unir-ho tot amb After Effects per donar un to adient amb el que vol el nostre client. El Logic Studio i Ableton live seràn utilitzats en la creació i masterització del so d’aquest vidio així com la banda sonora de Pato Mareado.

Aplicació per tablet

- Mac - Flash - Il·lustrator - SDK (android) - Photoshop - Xcode - Phonegab Llenguatges: - PhP - Html, Javascript, jQuery i CSS. Per crear l’aplicació de Pato Mareado farem tot el disseny amb Photoshop i Il·lustrator i deixarem estructurat i perfectament detallat totes les funcions així com menús i els seus respectius enllaços (diagrama de fluxe). Programarem l’aplicació amb HTML i introduirem l’estructura de carpetes ja creada a l’Xcode perquè la tauleta d’Apple pugui executar-ho. 11


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Benchmarking Quadre de webs de la competència Cállate la boca Johnny Cupcakes La Tostadora Billabong H&M

http://www.callatelaboca.com/ http://shop.johnnycupcakes.com/ http://www.latostadora.com/ http://www.billabong.com/ http://www.hm.com/es/

Botiga online de roba Botiga online de roba Botiga online de samarretes Botiga online de roba Botiga online de roba

Quadre de webs destacables El Mercadal Red Bull Mercor apparel store The Retailer Flat some ux themes Redcoon

http://www.mercadalcuinats.cat/ http://redbull.com/es/es http://mercor.premiumcoding.com/demo.php http://theretailer.getbowtied.com/demo http://flatsome.uxthemes.com http://www.redcoon.es/

Web de plats cuinats Web de plats cuinats Plantilles Plantilles Plantilles Botiga online de productes tecnològics

Trobareu el Benchmarking complet als annexes d’aquest mateix document.

12


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Arbre de continguts

Figura 1. Arbre de continguts de la botiga online

13


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Wireframes

Figures 2 i 3. Wireframes de la pĂ gina principal i de les categories

Figures 4 i 5. Wireframes del carret i del producte individual 14


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Diagrama de flux

Figura 6. Wireframes del carret i del producte individual

15


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Definició de continguts

Figura 7. Pàgina principal de la botiga online. Des d’aquí es podràs accedir a tots els continguts de la pàgina web. 16


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Figura 8. Categoria de camisetes. Des del menú es poden filtrar les camistes per categories.

Figura 9. Pagament. Des d’aquesta pantalla és on s’efectuarà el pagament. 17


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Botiga online

Figura 10. Tres exemples del responsive design de la botiga online.

18


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Aplicació

Benchmarking Hide & Seek

App que consisteix en trobar dins de diferents escenaris un seguit de personatges i/o objectes prèviament exposats. Buscando a Wally Joc en el qual has de trobar a Wally dins de diferents escenaris replets de gent, on predomina el color vermell. Little things forever App en la qual hi ha una gran pila d’objectes sobre els quals l’usuari ha de trobar aquells que se li demanen. Find it Joc infantil en el qual el jugador té una sèrie de continguts els quals ha de cercar depenent de la temàtica escollida Buscar garabatos App en el qual has de trobar una sèrie d’objectes en un temps concret. Joc individual o multi jugador que permet competir contra altres usuaris. Objetos ocultos en Joc que es desenvolupa en un únic escenari la cocina (cuina). L’usuari ha de trobar tots els objectes relacionats amb la temàtica de l’escenari i ordenar-los. 100% objetos App en que el jugador pot escollir entre ocultos diferents escenaris i trobar objectes indicats prèviament segons el nom o la silueta. Farmquest Joc més complert que els anteriors, però en el qual l’usuari també ha de cercar una sèrie d’objectes descrits en un quadern a l’inici de la història. Gardens of time App de Disney en la qual has de trobar en diferents escenaris una sèrie d’elements enumerats en la part inferior de la pantalla.

19


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Aplicació

Arbre de continguts

Figura 11. Arbre de continguts de l’aplicació

20


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Aplicació

Wireframes

PATO MAREADO

MENÚ 1

MENÚ 2

MENÚ 3

Figura 12. Pantalla principal MENÚ 1

NIVELL 1

NIVELL 2

NIVELL 3

NIVELL 4

NIVELL 5

NIVELL 6

NIVELL 7

NIVELL 8

NIVELL 9

NIVELL 10

Figura 13. Selecció de nivells

21


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Aplicació

Diagrama de flux

Figura 14. Diagrama de flux de l’aplicació

22


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Aplicació

Definició de continguts Es tracta d’una aplicació que consisteix en trobar l’imagotip de la marca El Pato Mareado dins de diferents escenaris i amb la finalitat d’aconseguir un codi promocional per la botiga online si s’aconsegueixen trobar tots els imagotips amagats a les diferents pantalles. Els escenaris seran diferents localitzacions de Barcelona dins dels quals hi haurà diferents elements gràfics de la marca, així com ànecs amb diferent vestimenta, i en diferents situaFigura 15. Pantalla principal cions. Cada escenari estarà replet d’ànecs, de tortugues o d’altres elements de Pato Mareado per a que dificulti a l’usuari a l’hora de trobar l’ànec en qüestió. Hi hauran 10 pantalles. Si es completen totes les pantalles l’usuari rebrà un codi de descompte per un producte de la botiga online. Cada usuari només podrà obtenir un codi promocional i només es podrà utilitzar un cop. Hi ha la possibilitat que s’obrin promocions noves amb noves pantalles per a que els usuaris puguin tornar a jugar i a obtenir un altre codi. Els usuaris es registraran a la base de dades a través Figura 16. Crèditsl del seu Facebook. Localització i quin ànec s’haurà de trobar: La Sagrada Familia: un ànec obrer. El Camp Nou: un ànec amb la samarreta de l’Espanyol. Plaça Catalunya: un ànec disfrassat de colom. La Barceloneta: un ànec amb banyador, tovallola i sombrilla. Les Rambles: un ànec amb una càmera de fotos i amb un barret de palla. El Tibidabo: un ànec amb un barret amb una hèlix i una piruleta. Figura 17. Selecció de nivells Torre Agbar: un ànec oficinista, amb corbata i camisa. El parlament de Catalunya: un ànec disfressat d’artur Mas. El metro: un ànec sense sostre tocant un instrument. Zoo de Barcelona: Un ànec disfressat d’elefant.

Figura 18. Nivell del Tibidabo

23


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Anunci publicitari

Guió literari EXT.ESCENA.01 Veiem com la ciutat de Barcelona s’aixeca a partir d’un timelapse. INT.ESCENA.02 Dins del pis, truquen al timbre i un noi va correcuita cap a la porta, on un missatger li porta un paquet amb la samarreta de pato mareado. Figura 19. Usuari jugant a l’aplicació de Pato Mareado

INT.ESCENA.03 Va cap el menjador, obre el paquet i envia un whatssap amb la foto de la samarreta a la seva amiga “Que chula, ya la tengo, te la mando con el link”. INT.ESCENA.04 La seva amiga, veu el whatssap i dexideix entrar a la web de pato mareado i fer la seva comanda. Posteriorment, envia un missatge a un conegut en el que diu “Dale a me gusta a Facebook”.

Figura 20. Noia rebent un missatge sobre la web i una foto d’una camiseta de Pato Mareado

EXT.ESCENA.05 A continuació, veiem un noi amb la samarreta de Pato mareado que camina per les Rambles i apreta me gusta a la pàgina del Facebook. EXT.ESCENA.06 Seguidament, una noia que porta un bolso de Pato mareado davant de la Sagrada Familia, es fa una foto i la penja a instagram amb el #hastag #pato mareado.

Figura 21. Noi obrint el paquet que conté una camiseta de Pato Mareado

EXT.ESCENA.07 Per últim, un noi assegut en un banc de Plaça Catalunya veu la publicació a instagram i s’adona de que hi ha una aplicació per ipad, de manera que se la descarrega i comença a jugar per buscar el pato i aconseguir un cupó de descompte. ESCENA.08 Despres d’aquesta acció, hi ha un zoom out (mapa) de la Pl. Catalunya fins a tenir una visió satèl·lit, dins de la qual començen aparèixer punts que formen el logotip de pato mareado.

Figura 22. Noi obrint la porta al missatger que li porta la camiseta

Altres documents com el guió tècnic, l’storyboard i el pla de rodatge, es poden trobar a la Memòria Audiovisua del projecte Pato Mareado

24


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Identitat corporativa

Pato Mareado Logotip

Figura 23. Logotip en color

Figura 24. Logotip en blanc i negre

Paleta de colors

Pantone 101 C

Pantone 131 C

Pantone 181 C

Pantone 1525 C

RGB #f4ee7c

RGB #ca9e30

RGB #ea8e2c

RGB #bc631e

Tipografia

25


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Identitat corporativa

Estudio Quagga Logotip

Figura 25. Logotip Estudio Quagga

Paleta de colors

Pantone 5747

Pantone 392

Pantone 390

Pantone 395

RGB #404000

RGB #7f7f00

RGB #bfbf00

RGB #e5e500

CMYK 66% cyan, 52% magenta, 98% yellow, 58% black.

CMYK 51% cyan, 33% magenta, 100% yellow, 20% black.

CMYK 32% cyan, 12% magenta, 100% yellow, 1% black.

CMYK 18% cyan, 0% magenta, 91% yellow, 0% black.

Pàgina web

Figura 26. Pàgina principal de l prototip web de Estudio QUagga Altres documents com la tipografia, el logotip en diferents versions, i mockups, es poden trobar al Manual d’Indentitat corporativa de Estudio Quagga

26


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado Conclusions

Conclusions Elaborar aquest projecte ha estat tot un repte tant pel fet de treballar amb un equip d’alumnes d’universitat exercint de professionals del sector, com per entregar un resultat adequat per a que el client quedés satisfet. A més de la pròpia complexitat de dissenyar i programar una botiga online, hem dut a terme un anunci publicitari per tal de promocionar la marca Pato Mareado a les xarxes socials, i una aplicació per mòbils i tablets on l’usuari i client de Pato Mareado podrà gaudir d’una experiència interactiva amb la marca, jugant i aconseguint codis promocionals per els articles de la botiga online. Tanmateix, aquesta memòria és una síntesi de tot el procés que hem seguit per emprendre el projecte i tirar-lo endavant. Per tant, aquest projecte és resultat d’una gran estratègia de màrqueting per promocionar la marca de camisetes Pato Mareado, que de ben segur aportarà grans resultats a la propia empresa.

27


Memòria multimèdia del projecte Pato Mareado

ANNEXES

28

Memòria Pato Mareado  
Memòria Pato Mareado  
Advertisement