Page 1

ICONOGRAFIES Una imatge… molt més que mil paraules…

Estefania Carrillo Infantes Materia: Creativitat Professor: Carlos Ruiz Brussain Data: 10 de març de 2011


JULES VERNE


HIROSHIMA


1950


1960


1970


1980


1990


2000 – 2001


VIDEOJOCS


ICONOGRAFIES FINALS


1970 GOD SAVE THE QUEEN


2000 – 2001 FAILURE SISTEM


1960 Do you want happiness ?


JULES VERNE Lo desconocido...


MEMÒRIA

No ha sigut un treball fàcil, però si que ha sigut fructífer, les meves mancances a nivell de programari encara són visibles, però gràcies a aquesta tasca he pogut dedicar-li hores i he notat una millora, almenys ara és una mica més factible tot el què imagino. Tampoc ha sigut senzill el tema d’utilitzar el mapes mentals, però he descobert

que

quan

els

hi

dones un bon ús, és una bona eina creativa, això si, quan l’acabes, és a dir, et prens un descans i te’l tornes a mirar; crea moltes connexions que en un principi no ets conscient.

El meu punt fort és la il·lustració, però sé que he de fer esforços per progressar adequadament en l’àmbit del programari, crec i reafirmo amb aquest treball que és un punt diferencial molt potent.

La selecció de 4 obres finals presentades, no ha sigut arbitrària, tampoc significa que no em decidís per cap en concret, únicament he tingut la necessitat de presentar les que havia executat ja que em sentia orgullosa de la meva feina. Les més representatives de són: 2000 – 2001: Per la creativitat icònica que he cercat 1960: Per l’objectiu aconseguit, utilitzar adequadament el programari Jules Verne: Per mi el millor, ja que he pogut gaudir fent una petita il·lustració i combinar-la amb una tècnica digital.

Iconografies  

Treball realitzat per Estefania Carrilo dins l'assignatura de Creativitat.

Iconografies  

Treball realitzat per Estefania Carrilo dins l'assignatura de Creativitat.