__MAIN_TEXT__

Page 15

Nro 63 Torstaina joulukuun 24. pnä 2020 - 15 .

Stefan Trpchevski vahvistaa BK:ta

(Raasepori) BK-46:n käsipallomiehistöön lisätään näköä ja kokoa, kun pohjoismakedonialainen Stefan Trpchevski vahvistaa joukkuetta loppukauden. 24-vuotias oikea pakki on ollut Karjaalla koeajalla joulukuussa ja vaikka pelit ovat olleet pysähdyksissä ja BK on harjoitellut evakossa Kisakeskuksessa, niin annetut näytöt vakuuttivat joukkueenjohdon. Lärkkullaan asettunut ja opistolla kieliä opiskeleva Trpchevski tarttui ilomielin tarjoukseen. -Sain tänne kontaktin managerini kautta ja mielestäni BK:n tarjoamat olosuhteet kuulostivat sen verran hyviltä, että olin kerralla valmis allekirjoittamaan sopimuksen, hän kertoo seuran tiedotteessa. 194-senttinen ja 90-kiloinen Trpchevski on kasvanut käsipalloon maineikkaan RK Vardarin riveissä ja pelannut Pohjois-Makedonian nuorten maajoukkueissa. Edelliset osoitteet olivat Israelin liigassa ja Kreikassa. -Muutama ystäväni pelaa SIF:ssä, mutta muuten en vielä tiedä paljoakaan suomalaista käsipallosta tai BK:sta. Näkemästäni ja kokemastani päätellen päätös tulla tänne on kuitenkin ehdottomasti ollut oikea. Harjoitukset, joukkuetoverit, valmentaja, puheenjohtaja... kaikki tämä tuntuu hyvältä ja on toiminut täydellisesti. Haluan kehittyä pelaajana ja uskon, että

Joululiikenteestä odotetaan maltillista

Stefan Trpchevski pukee BK-paidan ylleen loppukaudeksi. BK-46 tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet. Tunnetta vahvistaa myös palaute, jonka valmentajamme Andreas Rönnberg kaikille pelaajille antaa, Trpchevski sanoo. BK saa miehestä arvokkaan aseen, sillä pitkävartisia vasenkätisiä pakkeja ei Suomen kentillä puissa kasva. -Vahvuuksiani ovat vasenkätisyys, monipuolisuus ja hyvä joukkuepelaaminen, Trpchevski listaa. Hän uskoo

joukkueen mahdollisuuksiin SM-liigassa. -Tulen tekemään parhaani auttaakseni BK:ta voittamaan mestaruuden, edellyttäen että kausi voidaan suunnitellusti viedä loppuun. Meillä on ollut jonkin verran loukkaantumisia, mutta nyt kun olemme saaneet myös Nico Rönnbergin joukkueeseen, niin uskon ilman muuta, että pystymme tarjoamaan muille kärkijoukkueille tasaväkisen vastuksen.

uomenlahden merivartiosilastokeskuksen ennakkoto auttoi vielä viikon 51 T tietojen mukaan Suomen S aikana kahta konevikaista hu- väkiluku oli marraskuun lo-

kasvua ylläpiti muuttovoitto ulkomailta, sillä maahanmuuttoja oli runsaat 17.500 enemmän kuin maastamuuttoja. Syntyneitä oli 7.400 vähemmän kuin kuolleita.

vialusta. Kalastajat ja mökkiläiset liikkuvat vuodenaikaan nähden jopa runsain joukoin merialueella. Sateinen sää vei ohuet jääriitteet rannoilta, mutta vesi on erittäin kylmää ja päivänvaloa on vähän tarjolla. Olosuhteet kannattaakin huomioida erityisen hyvin merimatkaa suunnitellessaan, merivartiosto neuvoo ja toivottaa turvallisia pyhiä.

ennakkotietojen mukaan tieliikenTteessäilastokeskuksen sattui marraskuussa 301 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta. Niissä kuoli 12 ja loukkaantui 367 ihmistä. Kuolleita oli neljä enemmän ja loukkaantuneita 26 enemmän kuin vuoden 2019 marraskuussa.

pussa 5.535.605. Väkiluku kasvoi tammi-marraskuun aikana noin 10.300 hengellä. Väestön-

Karjaa-Pinjaisten eläkkeensaajat

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! toivottaa

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA Raseborgs Hjärtförening Raaseporin Sydänyhdistys

Mielenterveysyhdistys KAIPPARI ry

Karjaan Rautatien Urheiluseura Karis Järnvägs Idrottsförening ry

kiittää kaikkia jäseniään, tukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa iloa ja rauhaa jouluun sekä onnea uudelle vuodelle!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! God jul och gott nytt år! toivottaa kaikille

önskar alla

Liikennemäärät eivät välttämättä kasva maanteillä tänä jouluna kovin paljon normaaliin viikonloppuliikenteeseen verrattuna, Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksessa arvellaan. Terveydenhuoltoviranomaiset suosittelevat välttämään matkustamista ja sukukokoontumisia koronariskin vuoksi. Poliisikin suosittelee viettämään joulua ensi sijassa kotona oman perheen kesken. Jos joulun aikaan on kuitenkin lähdettävä liikkeelle, komisario Ilkka Kantola suosittelee, että autoon tankataan etukäteen sekä polttoainetta että lasinpesunestettä. Myös varoituskolmion mukana olo on hyvä varmistaa. -Poikkeustilanteiden varalta on syytä varata lämmintä vaatetta, koska näillä keleillä auto jäähtyy suhteellisen nopeasti, jos matka keskeytyy esimerkiksi moottorivian tai kolarin vuoksi, Kantola vinkkaa. Tuulilasi ja sivulasit on syytä puhdistaa lumesta ja jäästä kokonaan. Reunoille jätetty jää kylmentää lasia ja lisää sen huurtumista. Myös ajovalot, takavalot ja suuntavilkut tulee puhdistaa. Edellä ajavaan kannattaa pitää riittävä etäisyys ja välttää turhia ohituksia. Näin lisätään matkanteon sujuvuutta ja säästetään hermoja. -Suositeltavaa on myös kuunnella sellaista radiokanavaa, joka välittää myös mahdol-

liset liikennetiedotteet, Kantola ehdottaa. Mukaan kannattaa varata aimo annos joulumieltä, eikä hermostua muiden tekemistä virheistä, ja näin matkan teko jatkuu turvallisemmin. Länsi-Uudenmaan poliisi valvoo joululiikennettä sekä tunnuksin varustetulla että siviilimallisella kalustolla.

Kiittää kaikkia ihania asiakkaitaan ja toivottaa

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Hyvää joulua & onnellista uutta vuotta

Hyvää joulua & onnellista uutta vuotta! Ensikuja 2, Karjaa. Avoinna: Ma-pe 8-17 P. 045 204 9318, info@putkipiste.net

www.putkipiste.fi

Tackar alla härliga kunder och önskar

God Jul och Gott Nytt År!

toivottaa kaikille

to 24.12. 25.-27.12. suljettu/stängt

Hyvää joulua & rauhallista uutta vuotta!

Kauppiaankatu 6, Karjaa Köpmansgatan 6, Karis Puh./tel. (019) 232 550

KORJAAMOKATU 2, KARJAA

Avoinna/Öppet: ke/ons 23.12.

9-18 8-12

IF Raseborg kiittää yhteistyökumppaneitaan menneestä kaudesta ja toivottaa kaikille

hyvää joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta!

IF Raseborg tackar sina samarbetspartners för den gångna säsongen och önskar alla en

god jul och ett framgångsrikt nytt år!.

Profile for Etelä-Uusimaa

EU 63 / 24.12.2020  

EU 63 / 24.12.2020  

Profile for etela