Page 1

Sant Jordi 2014 Classe de 2nB “Els Avions” Escola Sant Miquel


Els nens i les nenes de segon cada dia en sabem més d'escriure! Al llarg del curs hem estat practicant i hem escrit diferents textos. En aquest últim trimestre ens hem atrevit a fer un conte entre tots. Hem tingut molta Pensar l'argument, els personatges, discutir, posar-nos d'acord i fer les il·lustracions. Les mestres ens han ajudat una mica. Aquest és el resultat i ara el podreu mirar i llegir. Esperem que us agradi, ja que ho hem fet amb molta il·lusió.

Nenes i nens de 2nB Els avions

feina!:


Hi havia una vegada un porc que es deia Llardons. A en Llardons li agradava molt estudiar matemĂ tiques. En les estones lliures feia sumes, restes, multiplicacions...


Un dia va anar al parc on hi havia molts nens i nenes que jugaven. Ell volia jugar però no el van deixar perquè tenia les potes curtes.


Es va posar a plorar i va començar a caminar i caminar fins que va arribar a un bosc. Estava trist i perdut i va començar a fer: oinc, oinc, oinc... Pe allà a prop passava un Cavaller que anava al castell, al casament dels prínceps.


En sentir el soroll es va acostar i va veure a un porc que estava plorant. El Cavaller li va fer pena i li va dir: - No ploris, no estiguis trist. Vols ser el meu amic? - Bé, però tu ets un Cavaller i jo sóc un porc. - No et preocupis, jo tinc la solució!. Digué el cavaller. Tu ets fort i segur que pots fer de cavall i portar-me al casament de l’Eugeni i l’Eugènia que viuen al castell. - Tens raó, digué el porc, jo sóc fort i veloç com el vent i et puc portar al castell.


El Cavaller va pujar dalt del poc i van començar a córrer. Anaven tan ràpid que no es van adonar dels perills del bosc. De sobte es van trobar amb un Drac de tres caps, amb els ulls vermells, lleig i dolent que no els deixava passar.


El Cavaller va treure la seva espasa i va lluitar amb el Drac. La lluita era ferotge. El porc volia ajudar i no sabia com. De cop va obrir la boca i li va mossegar la cua. El Drac va cridar de dolor i va marxar, cames ajudeu-me i les potes li tocaven el cul.


Un cop acabada la lluita es van tornar a posar en marxa i van arribar a temps al casament de l’Eugènia i l’Eugeni. Van fer una gran festa, van ballar, menjar i en acabar la festa van sortir cercant un altre missió.

I conte contat ja s’ha acabat i els personatges han saludat.


Conte sant jordi 2014 2nb  
Conte sant jordi 2014 2nb  
Advertisement