Page 1

Any II

26 de gener de 2012

INFOMitjà El tibidabo CARNESTOLTES

EL NEN NOU MATVEY

Ha vingut un nen nou a l'escola, es diu Matvey i ve d'Ucraïna. Té nou anys i va a la classe dels El Tibidabo tindrà una nova Divendres dia 17 de febre de 2.012 a Meteorits. Ha vingut a viure a la nòria en el 2013. l'escola Barrufet en el passatge nostra ciutat perquè l'ha fitxat el Tindrà 20 cistells per seure i una vapor vell els alumnes faran unes F.C. Barcelona. danses per carnestoltes. Ballaran capacitat d'entre 400 i 500 plegats i plegades els i les alumnes persones per hora. Pensem que la gent els hi des de P.3 fins a 6é. Ballaran: agradarà molt perquè podran – El salt del conill, veure tot el – La raspa, paisatge des de dalt. Serà bona – El Nyitus (pam i pipa), idea canviar-la perquè l´altra era – Danshing (la font) molt vella. – El ball del rogle, – La bolangera, – La petita polka (taló-punta), – Oh Susanna! – La grega – Olibella Swing.

L'art de miró arriba al metro

Tocat i enfonsat La nit del 13 al 14 Gener, un creuer és va enfonsar a la costa italiana perquè el capità es va apropar massa a la costa i va tocar unes roques. No sabem si el capità es culpable o no però si que sabem que el capità va marxar del creuer quan encara s'estava enfonsant.

Mini noticies El dia 12 de gener de 2012 va venir, una mestra nova que es diu Elena.

Equip de redacció nois i noies de Cicle Mitjà: Estela, Guillem S, Pedro, Mireia, Miguel, Josep, Berna, Samuel, Pau V, Elisabet, Xavier, Eric, Sanam

Fins el 23 de març podem anar al metro de la línia blava estació Diagonal a veure les obres artístiques de Joan Miró. La sala del metro on estan exposades aquestes obres es diu Espai Mercè Sala. És una manera de veure els quadres de Miró i estalviar diners. Poden anar persones de totes les edats.

Info_mitja 6  

Revista del taller de periodisme del Cicle Mitja de l'escola Barrufet