Page 1

Repareer en bescherm beschadigde assen met RX® Eri-sleeve

Voorkom hoge investeringen Het gebruik van RX® Eri-sleeve asreparatiebussen is een bewezen oplossing om tijd en geld te besparen. De RX® Eri-sleeve wordt toegepast als reparatieset om beschadigde en ingelopen assen te herstellen. Dit kan ook gelden voor de bescherming van de nieuwe assen en tegen inlopende materialen als stopbuspakking.

RX® Eri-sleeves zijn in de meeste gevallen aan te brengen zonder demontage van de as wat uiteraard een enorme tijds- en kostenbesparing betekent. Ook speciaal gereedschap wordt overbodig.

Voordelen:  eenvoudige montage  groot assortiment uit voorraad leverbaar  flinke kostenbesparing  lange levensduur De nieuwe RX® Eri-sleeves zijn uit voorraad leverbaar voor asdiameters van 12 t/m 200 mm. Andere formaten op aanvraag leverbaar.

RX® Eri-sleeve asreparatiebussen zijn vervaardigd van hardverchroomd roestvrij staal. De RX® Eri-sleeve heeft de juiste hardheid en een uitstekend oppervlak waardoor de periode tussen de reparaties wordt verlengd. De ultradunne wanddikte maakt het mogelijk om dezelfde maat oliekeerring te gebruiken.

Voor meer informatie: T (072) 514 18 55 of E afdichtingen@eriks.nl.

Eri-sleeve ingelopen as

ERIKS bv I Postbus 280 I 1800 BK Alkmaar I T (072) 514 18 55 I F (072) 515 56 45 I E afdichtingen@eriks.nl I www.eriks.nl

flens t.b.v. montage breuklijn

RX Eri-sleeve ERIKS NL  
RX Eri-sleeve ERIKS NL  

Het gebruik van RX® Eri-sleeve asreparatiebussen is een bewezen oplossing om tijd en geld te besparen. De RX® Eri-sleeve wordt toegepast als...