Page 1

Trouwen...

&

Maarten Ruitenbeek Anneleen van Vliet Het was een stralende dag! De dag ervoor regende het,

Het bruidspaar van deze maand wint een arrangement voor 2 personen bij Hotel & Brasserie Katoen - overnachten in de mooiste suite (bruidssuite) - bezoek aan privé spa - inclusief overheerlijk ontbijt Fees tlocatie - De Oude Duikenburg, Echteld - inclusief overheerlijke lunch

Fotograaf Japon - Taft en Tule, Schoonhoven

Jan van de Maat, Elspeet

Pak - Veltman Liesting, Utrecht B.V., Vianen Ringen - ‘t Juweliershuis Reijersen Van Buuren

maar deze dag scheen de zon volop en straalden Maarten en Anneleen. Het bruidspaar is ‘s morgens met Jan van de Maat naar Kasteel Beverweert vertrokken voor het maken van de fotoreportage. Ondertussen verzamelden alle gasten zich bij de Oude Duikenburg te Echteld. De huwelijksvoltrekking vond ook daar plaats. Vanwege het mooie weer vond alles buiten plaats. Het bruidspaar werd bij aankomst verrast met live muziek. Gedurende de dag waren het stel en hun gasten bij de Oude Duikenburg. Er werden veel (polaroid)foto’s gemaakt en de kinderen konden zich volop vermaken! Begin van de avond was de trouwdienst in het oude kerkje in Echteld. Daarna was de feestelijke avond in de grote zaal van de Oude Duikenburg. Een mooie dag om op terug te kijken!

Stijlvol trouwen bij Ross Lovell

Wat is er mooier dan in een romantische omgeving je trouwdag te vieren? Trouwen in een historische herberg aan de Waal of in een korenmolen aan den IJssel. Bij ons kan het. Laat u informeren en inspireren en maak vrijblijvend een afspraak.

Trouwen, eten & slapen in Katoen

ZAAL bij Katoen is de ideale locatie voor uw bruiloft. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw bruiloft tot een succes te maken. Een verrassende ZAAL, de nieuwste techniek, een goede keuken & de mogelijkheid om te overnachten.

Katoen Bleekveld 9 4461 DD Goes +31 (0)113 21 11 32 info@katoengoes.nl

Ross Lovell aan de Waal

Ross Lovell aan den IJssel

Rijksstraatweg 67 • Rijsoord

Korenmolen 1 • Krimpen aan den IJssel

0180-420 996 • info@rosslovell.nl

0180-594 949 • krimpen@rosslovell.nl

rosslovell.nl

Ook bruidspaar van de maand worden? Ga naar www.rd.nl/bruidspaarvandemaand en doe mee!

Profile for Erdee Media Groep

Bruid en bruidegom juni  

Bruid en bruidegom juni