Page 1

Goudwisselkantoor is eigendom van familie de Ruiter, al ruim 25 jaar een begrip in de wereld van de goudhandel. Vanzelfsprekend is Goudwisselkantoor lid van de diverse vakverenigingen. Wij kopen sieraden, baren goud, zilver, verzamelingen munten, postzegels en bankbiljetten in. Dat inkopen doen we niet alleen van particulieren, maar ook van opkopers en juweliers. Met reeds 21 kantoren door het land en 3 mobiele kantoren, streven wij naar een landelijke dekking voor de inkoop.

anager m/v

Inkoper/Vestigingsm

Wij zoeken een inkoper voor onze mobiele kantoren met vertrekpunt Zwolle en Groningen.

Functie eisen Als goudinkoper is het belangrijk dat u zelfstandig, flexibel, commercieel, slagvaardig en daadkrachtig bent. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. U bent bereid te werken van dinsdag tot en met zaterdag. Vakkennis is niet noodzakelijk en wordt bij ons intern opgedaan. Een kerkelijke achtergrond is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden Wij bieden een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, winstdelingsregeling, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Gastvrouw/heer Wij zoeken een gastvrouw/heer voor onze mobiele kantoren met vertrekpunt Zwolle en Groningen. Zowel parttime als fulltime mogelijk.

Functie eisen U ontvangt klanten en u bent het verlengstuk naar de taxateur. Verder zorgt u voor de planning en administratieve afhandeling van de taxaties en afspraken. U bent bereid om ook op zaterdag te werken. Daarnaast bent u bereid tot het doen van andere voorkomende werkzaamheden. Een kerkelijke achtergrond is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden Wij bieden een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Interesse? Voor meer informatie over beide functies belt u met Johan

Leeuwarden

de Ruiter op tel. 0186-571366. Graag ontvangen wij uw

Groningen

brief en CV met pasfoto. U kunt deze sturen aan

Emmen

johan@goudwisselkantoor.nl onder vermelding van

Alkmaar Zwolle

Vacature GWK. Of per post naar: Goudwisselkantoor,

Haarlem

Industrieweg 13, 3286 BW Klaaswaal t.a.v. Johan de Ruiter.

Katwijk

Amersfoort Apeldoorn

Den Haag

Nadere informatie over onze bedrijven kunt u vinden op onze websites Goudwisselkantoor.nl en

Utrecht Rotterdam Nijmegen

Oud-Beijerland Klaaswaal

Verzamelaarsmarkt.nl

Breda Goes

Den Bosch Eindhoven

Heerlen

Enschede

Goudprijs advertentie 10-11  

Goudprijs advertentie verschenen op 10 november 2012 in het Reformatorisch Dagblad