__MAIN_TEXT__

Page 1

Markiser Persienner Rullgardiner PlissĂŠgardiner Lamellgardiner Gardiner


SOLSKYDD I EN KLASS FÖR SIG FÖR HEM OCH FÖRETAG Moogio har ett stort utbud av måttbeställda markiser, persienner och andra solskydd av premiumkvalitet, för dig som värdesätter design, exakt montering och hög kvalitet. Idag är vi Nordens ledande kedja inom solskydd i fönster, altan och trädgård och vi arbetar med både bostäder och offentlig miljö. Så oavsett om du söker en ny markis till altanen, snygga persienner eller fördunklande rullgardiner till sovrummet, hjälper vi dig hitta en attraktiv skräddarsydd lösning.

SERVICEN ÄR UNIK Med kunning och välutbildad personal kan vi erbjuda service på alla slags solskydd. Ring oss - så bokar vi ett möte där du får både goda råd, tips och kostnadsförslag. Medlemsskapet i den rikstäckande branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet ger dig som kund garanterad trygghet, kvalitet och kunnande.

2


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER Vi erbjuder allt från små fönstermarkiser till stora terrassmarkiser. Välj mellan olika färger på väv och på olika konstruktioner.

MARKILUX 6000 En prisbelönt, robust, flexibel och snygg markis, perfekt för utsatta miljöer. Kan med fördel kompletteras med rullgardin och integrerad belysning i frontprofilen, styrs enkelt med fjärrkontrollen.

FA K TA R U TA Helkassett Maxbredd 700 cm Maxutfall 400 cm 5 års garanti 3


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

MARKILUX 990 Liten slimmad markis med kassett i mjuka former. Perfekt på balkongen eller altanen med begränsad yta. Väv och armar ligger väl skyddade i den tättslutande kassetten vid infällt läge. 4

FA K TA R U TA Helkassett Bygger 13 cm på höjden Maxbredd 500 cm Maxutfall 300 cm 5 års garanti


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

MARKILUX 1600/1650 En Markilux klassiker - robust och vindtålig markis med flexibla montagemöjligheter. Kassettens design gör att väven ligger dold och väl skyddad vid infällt läge. Kan även fås med integrerad belysning i frontprofilen eller motorstyrd frontrullgardin.

FA K TA R U TA Halvkassett Maxbredd 710 cm Maxutfall 400 cm 5 års garanti 5


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

MARKILUX PERGOLA Bästa valet för den som har en större yta att skydda, flera enheter kan kopplas ihop. Pergolan har en fast markisställning, vilket innebär att den blir extremt stabil och vädertålig. Kan höjas och sänkas för effektiv vattenavrinning och avskärmning.

FA K TA R U TA Maxbredd 600 cm/enhet Maxutfall 600 cm/enhet 5 års garanti

6


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

MARKILUX 790 SIDOMARKIS Sidomarkis, ett perfekt komplement till terassmarkisen. Med ett enkelt grepp rullar du ut markisen och fäster den i vägg eller stolpfäste Användbart sidoskydd mot vind , sol och som insynsskydd.

FA K TA R U TA Maxhöjd 250 cm Maxbredd 450 cm 5 års garanti

7


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

FAMILY DESIGN MARKIS Vår stabila populära kassettmarkis med det senaste i både design och funktion som passar utmärkt på de flesta uteplatser.

FA K TA R U TA Halvkassett Maxbredd 700 cm Maxutfall 400 cm 3 års garanti

8


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

SCREENMARKISER Våra screenmarkiser stänger ute både sol och värme utan att försämra utsikten. De har en väv som du kan se rakt igenom, eftersom de sätts intill fönstret och avskärmar rakt ned. Bevara den härliga utsikten, men uteslut solen och värmen. Slipp känslan av att vara instängd. Går även att få som zip-modell, som gör att den tål högre vindhastigheter.

FÖNSTERMARKISER Vi erbjuder även fönstermarkiser, som både skyddar fönstret och avskärmar för solen. Denna enklare variant lämpar sig till både kupor och små fönster.​ Fönstermarkiser är enkla att hantera, eftersom det går utmärkt att motorisera driften av dem. Du kan antingen välja att styra markisen själv eller ställa in den för automatisk anpassning efter sol och vind. ​ 9


UTVÄNDIGA SOLSKYDD - MARKISER

KORGMARKISER Vi erbjuder korgmarkiser i olika modeller, både till fönster eller som butiksmarkis. Företagskunder kan med fördel välja en korgmarkis med kappa, som kan användas för att marknadsföra butiksnamnet. Korgmarkiser lämpar sig särskilt väl till gavelfönster och specialfönster, där vanliga markiser inte passar. Tack vare tyget i sidorna skyddar det butiken eller rummet från sidosol. Detta gör även att markisen tål mer vind än andra. Den är helt enkelt gjord för att vara utfälld.

SPECIALMARKISER / SOLSEGEL Behöver du något utöver det vanliga kan vi även erbjuda dig kompletta lösningar med fristående markiser. Med markiser som Planet, Syncra och Pavillon skapar du ditt rum där du vill ha det. Ring oss, så kommer vi ut och hjälper dig att hitta din drömlösning.

10


INVÄNDIGA SOLSKYDD

RULLGARDINER / TWIST Rullgardinen med sina strama linjer är en klassisk produkt som aldrig blir omodern. Den kan fås med sidolister och kassett för optimal fördunkling. Som ett komplement kan du välja bland olika avslut, t ex underlist i aluminium eller i trä. Finns även med två lager väv, som gör det möjligt att reglera ljusinsläppet.​Då kallar vi rullgardinen för Twist. Välj mellan kassett eller en rygglist. Kan med fördel motoriseras.

11


INVÄNDIGA SOLSKYDD

LAMELL- & SKÄRMGARDINER Dessa reglerar ljuset genom att lamellerna vinklas vertikalt. I stora fönsterpartier begränsar det insynen effektivt. Lamellgardinen kan med fördel även monteras i sneda fönster och takfönster.​​Med skön elegans styr du ljusflödet i rummet. Samtidigt har du möjlighet att skärma av vid behov.​ Skärmgardiner är en vacker och snygg inredningsdetalj för stora fönsterpartier. Kan med fördel motoriseras.

12


INVÄNDIGA SOLSKYDD

PLISSÉGARDINER / DUETTE Plisségardiner kan anpassas till alla slags fönstertyper. Manövreringen kan ske med lina eller med ett handtag på underlisten. Plisségardiner finns både med enkelväv och duettväv. Kan med fördel motoriseras.

13


INVÄNDIGA SOLSKYDD

PERSIENNER / TRÄPERSIENNER Persiennen kan du få i många varianter. Den är optimal som solskydd. Vinkla din persienn för att ta solen eller stäng den helt för att mörka ner och skydda mot insyn. Vi säljer även persienner, som är specialgjorda för att monteras utanpå fönstret.​ Kan med fördel motoriseras.

14


INVÄNDIGA SOLSKYDD

GARDINER Gardinen är tillbaka! Skapa en ombonad lyxig miljö med våra vackra kvalitetstyger, måttanpassade efter dina förutsättningar och önskemål. Kan med fördel motoriseras.

HISSGARDINER Hissgardinen med sin starkt textila känsla passar i alla rum och lämpar sig även bra för att fördunkla. Tyget kan enkelt tas av för att tvättas. Med vackra tyger och olika material går det att få en gardin som passar till övrig inredning.​ Kan med fördel motoriseras.

15


form & produktion: epafi.se

Försäljning, måttagning, montering och service på alla slags solskydd Ring för ett kostnadsfritt hembesök! 040-617 04 40 046-30 70 60

www.moogio.se BUTIK LUND TRAKTORVÄGEN 15

SHOWROOM HÖLLVIKEN POLISVÄGEN 2

SHOWROOM LOMMA KAJGATAN 10

Profile for Epafi

moogio folder 2019 - by epafi  

SOLSKYDD I EN KLASS FÖR SIG - FÖR HEM OCH FÖRETAG Moogio har ett stort utbud av måttbeställda markiser, persienner och andra solskydd av pre...

moogio folder 2019 - by epafi  

SOLSKYDD I EN KLASS FÖR SIG - FÖR HEM OCH FÖRETAG Moogio har ett stort utbud av måttbeställda markiser, persienner och andra solskydd av pre...

Profile for epafi
Advertisement