Brochure Markisen by epafi

Page 1

Allt inom solskydd

Försäljning, måttagning, montering och service på alla slags solskydd


Allt inom solskydd Försäljning, måttagning, montering och service på alla slags solskydd. Med över 25 års erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt solskydd till dina fönster. Markisen har ett brett utbud av produkter och vävar. Vi säljer till privatpersoner och företag. Våra privatkunder erbjuds ROT-avdrag för montering.

SERVICEN ÄR UNIK E​ fter alla år som säljare med erfarenhet av tillverkning och montering kan vi erbjuda service på alla slag av solskydd. Ring oss - så bokar vi ett möte där du får både goda råd, tips och kostnadsförslag. Medlem i DIPLOMERAD

SOLSKYDDS TEKNIKER www.solskyddsforbundet.se

2

Medlemsskapet i den rikstäckande branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet ger dig som kund garanterad trygghet, kvalitet och kunnande.


Utvändiga solskydd - Markiser Vi erbjuder allt från små fönstermarkiser till stora terrassmarkiser. Välj mellan olika färger på väv och på olika konstruktioner.

MARKILUX 6000 En prisbelönt, robust, flexibel och snygg markis, perfekt för utsatta miljöer. Kan med fördel kompletteras med rullgardin och integrerad belysning i frontprofilen, styrs enkelt med fjärrkontrollen.

FA K TA R U TA Helkassett Maxbredd 700 cm Maxutfall 400 cm 5 års garanti 3


Utvändiga solskydd - Markiser

MARKILUX 990 Liten slimmad markis med kassett i mjuka former, Perfekt på balkongen eller altanen med begränsad yta. Väv och armar ligger väl skyddade i den tättslutande kassetten vid infällt läge. 4

FA K TA R U TA Helkassett Bygger 13 cm på höjden Maxbredd 500 cm Maxutfall 300 cm 5 års garanti


Utvändiga solskydd - Markiser MARKILUX 1600/1650 En Markilux klassiker, robust, vindtålig markis med flexibla montagemöjligheter. Kassettens design gör att väven ligger dold och väl skyddad vid infällt läge. Kan även fås med integrerad belysning i frontprofilen eller motorstyrd frontrullgardin.

FA K TA R U TA Halvkassett Maxbredd 700 cm Maxutfall 400 cm 5 års garanti 5


Utvändiga solskydd - Markiser MARKILUX PERGOLA Bästa valet för den som har en större yta att skydda, upp till 30 kvm. Pergolan har en fast markisställning vilket innebär att den blir extremt stabil och vädertålig. Kan höjas och sänkas för effektiv vattenavrinning och avskärmning.

FA K TA R U TA Maxbredd 600 cm Maxutfall 600 cm 5 års garanti

6


Utvändiga solskydd - Markiser MARKILUX 790 SIDOMARKIS Sidomarkis, ett perfekt komplement till terassmarkisen. Med ett enkelt grepp rullar du ut markisen och fäster den i vägg eller stolpfäste Användbart sidoskydd mot vind , sol och som insynsskydd.

FA K TA R U TA Maxhöjd 250 cm Maxbredd 450 cm 5 års garanti

7


Utvändiga solskydd - Markiser FAMILY DESIGN MARKIS Är vår stabila populära kassettmarkis med det senaste i både design och funktion som passar utmärkt på de flesta uteplatser.

FA K TA R U TA Halvkassett Maxbredd 700 cm Maxutfall 400 cm 3 års garanti

8


Utvändiga solskydd - Markiser SCREENMARKISER Våra screenmarkiser stänger ute både sol och värme utan att försämra utsikten. De har en väv som du kan se rakt igenom, eftersom de sätts intill fönstret och avskärmar rakt ned. Bevara den härliga utsikten men uteslut solen och värmen. Slipp känslan av att vara instängd. Går även att få som zip-modell, som gör att den tål högre vindhastigheter.

FÖNSTERMARKISER Vi erbjuder även fönstermarkiser som både skyddar fönstret och avskärmar för solen. Denna enklare variant lämpar sig till både kupor och små fönster.​ Fönstermarkiser är enkla att hantera, eftersom det går utmärkt att motorisera driften av dem. Du kan antingen välja att styra markisen själv eller ställa in den för automatisk anpassning efter sol och vind. ​ 9


Utvändiga solskydd - Markiser KORGMARKISER Vi erbjuder korgmarkiser i olika modeller, både till fönster eller som butiksmarkis. Företagskunder kan med fördel välja en korgmarkis med kappa, som kan användas för att marknadsföra butiksnamnet. Korgmarkiser lämpar sig särskilt väl till gavelfönster och specialfönster där vanliga markiser inte passar. Tack vare tyget i sidorna skyddar det butiken eller rummet från sidosol. Detta gör även att markisen tål mer vind än andra. Den är helt enkelt gjord för att vara utfälld.

SPECIALMARKISER Behöver du något utöver det vanliga kan vi även erbjuda dig kompletta lösningar med fristående markiser. Med markiser som Planet, Syncra och Pavillon skapar du ditt rum där du vill ha det. Ring oss, så kommer vi ut och hjälper dig att hitta din drömlösning. 10


Invändiga solskydd LAMELL- & SKÄRMGARDINER Dessa reglerar ljuset genom att lamellerna vinklas vertikalt. I stora fönsterpartier begränsar det insynen effektivt. Lamellgardinen kan med fördel även monteras i sneda fönster och takfönster.​​Med skön elegans styr du ljusflödet i rummet. Samtidigt har du möjlighet att skärma av vid behov.​ Skärmgardiner är en vacker och snygg inredningsdetalj för stora fönsterpartier.

11


Invändiga solskydd RULLGARDINER / MULTISHADE Rullgardinen med sina strama linjer är en klassisk produkt som aldrig blir omodern. Den kan fås med sidolister och kassett för optimal mörkläggning. Som ett komplement kan du välja bland olika avslut, t.ex. underlist i aluminium eller i trä. Finns även med två lager väv som gör det möjligt att reglera ljusinsläppet.​Då kallar vi rullgardinen för Multishade. Välj mellan kassett eller en rygglist.

12


Invändiga solskydd PLISSÉGARDINER / DUETT Plisségardiner kan anpassas till alla slags fönstertyper. Manövreringen kan ske med lina eller med ett handtag på underlisten. Plisségardiner finns både med enkelväv och duettväv.

13


Invändiga solskydd PERSIENNER / TRÄPERSIENNER Persiennen kan du få i många varianter. Den är optimal som solskydd. Vinkla din persienn för att ta solen eller stäng den helt för att mörka ner och skydda mot insyn. Vi säljer även elitpersiennen, som är specialgjord för att monteras utanpå fönstret.​

14


Invändiga solskydd / Textilier GARDINER / TEXTIL Gardinen är tillbaka! Skapa en ombonad lyxig miljö med våra vackra kvalitetstyger, måttanpassade efter dina förutsättningar och önskemål. Komplettera gärna med våra matchande kuddar och plädar i läcker dansk design.

HISSGARDINER Hissgardinen med sin starkt textila känsla passar i alla rum och lämpar sig även bra för att mörklägga. Tyget kan enkelt tas av för att tvättas. Med vackra tyger och olika material går det att få en gardin som passar till övrig inredning.​

15


Allt inom solskydd Försäljning, måttagning, montering och service på alla slags solskydd

tt Ring för e ritt kostnadsf k! hembesö 4 40 040-617 0

Kontor/utställning: Kajgatan 10 i Lomma

040-617 04 40 • www.markisenihöllviken.se

DIPLOMERAD

SOLSKYDDS TEKNIKER www.solskyddsforbundet.se

form & produktion: epafi.se

Kontor/utställning: Polisvägen 2 i Höllviken