Page 1


2

βιογραφικά στοιχεία

4

πελατολόγιο

13-56

24 - 35

57-58

σκαµπό - ταµπουρέ

59-69

σκαµπό - πάσο 5 9- 6 1

62 - 63

64 - 69

76 - 81

82 - 89

96 - 10 4

1 0 5 -1 1 5

11 8- 1 23

1 2 4 -1 2 7

13 2- 1 39

1 4 0 -1 4 7

µεταλλικά 15 8- 1 60

rattan 1 6 1 -1 6 5

υπνοδωµάτια 1 28 - 13 1

148-149

διακοσµητικά

150-151

έπιπλα γραφείου

152-175

εξωτερικού χώρου ξύλινα 1 52 - 15 7

176-184

µοντέρνο

έπιπλα - µικροέπιπλα 1 16 - 11 7

128-147

κλασσικό

καναπέδες - τραπεζάκια 9 0- 9 5

116-127

36 - 56

τραπέζια 7 0- 7 5

90-115

παραδοσιακό

καρέκλες - πολυθρονάκια 1 3- 2 3

70-89

περιεχόµενα

τεχνικά στοιχεία

wiker 1 6 6- 17 1

πλαστικά 17 2- 1 74


η εταιρείαχθές

Το 1977 η επιχείρηση µετεγκαθίσταται σε ιδιόκτητο χώρο 600 τ.µ. στα προάστια του Ηρακλείου. Οι παραγωγικές διαδικασίες εκσυγχρονίζονται, νέα µηχανήµατα κάνουν την εµφάνιση τους και η ποικιλία των προϊόντων εµπλουτίζεται µε νέα µοντέλα. Το 1992 η ο γιος του Γιώργου, Κώστας Κοπιδάκης έχοντας «µαθητεύσει» σε όλα τα πόστα της επιχείρησης επί 6 χρόνια αλλά και µε σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και µάρκετινγκ, αναλαµβάνει την επιχείρηση και την οδηγεί σε ακόµα πιο επιτυχηµένα αποτελέσµατα: Ραγδαία αύξηση πωλήσεων, παραγγελίες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, νέες επενδύσεις σε εργατικό και µηχανολογικό εξοπλισµό και εµπλουτισµό της παραγωγής µε νέους τεχνίτες. Μέχρι το 1995 η επιχείρηση έχει πλέον µεταφερθεί στη βιοµηχανική Περιοχή Ηρακλείου σε εγκαταστάσεις 1400 τ.µ. για να καλυφθούν οι ανάγκες της παραγωγής (1.000 καρέκλες, 250 τραπέζια, 25 καναπέδες κ.λ.π. µηνιαίως). Παράλληλα, η βιοµηχανία ξεκινά, για πρώτη φορά και µε εντυπωσιακά αποτελέσµατα, την εισαγωγή της στο χώρο της επίπλωσης µεγάλων τουριστικών µονάδων, ξενοδοχείων κ.λπ. Η επι-

1918, είκοσι χρόνια µετά την απελευθέρωση της Κρήτης και πέντε µετά την ένωση της µε την Ελλάδα το Ηράκλειο είναι το εµπορικό κέντρο του νησιού. Η οδός 1821 στο κέντρο της πόλης είναι µια άτυπη βιοτεχνική περιοχή γεµάτη µε µικρά εργαστήρια, «µαχαιράδικα» και «καρεκλάδικα». Εκεί, σε ένα µικρό µαγαζάκι ο πενηντάχρονος Κοπιδάκης Γεώργιος µαζί µε το γιο του Απόστολο ανοίγει το δικό του εργαστήρι κατασκευής καρεκλών. Η οδός 1821 συγκεντρώνει τα νιόπαντρα ζευγάρια των γύρω χωριών αλλά και τους µικροεπαγγελµατίες της περιφέρειας που αναζητούν ανάµεσα στις κατά µήκος του δρόµου παραταγµένες πραµάτειες, τα κατάλληλα έπιπλα για το σπιτικό και το µαγαζί τους. Σε λίγα χρόνια, το µαγαζί του Κοπιδάκη χάρη στον Απόστολο που από το 1925 έχει αναλάβει τα ηνία καταφέρνει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα. Ο Απόστολος, γλύπτης-σκαλιστής µε µεγάλο ταλέντο και εκπαίδευση στο Κάιρο της Αιγύπτου, έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τη δηµιουργικότητα και τη µαστοριά του προσελκύοντας όσους αναζητούν καρέκλες, τραπέζια, καναπέδες ή σοφράδες φτιαγµένους µε ιδιαίτερο στυλ και πολυτέλεια στα πρότυπα της εποχής. 1953 Μετά τον πόλεµο η Ελλάδα αναπτύσσεται, µαζί της αναπτύσσεται και η οικογενειακή επιχείρηση της οποίας από το 1953 ηγείται ο Γιώργος Κοπιδάκης ο νεώτερος. Η επιχείρηση απασχολεί πέντε άτοµα προσωπικό, τρεις τεχνίτες και δυο παραγιούς. Το Ηράκλειο είναι πλέον αστικό κέντρο και η Κρήτη γνωρίζει εµπορική άνθιση. Τα νιόπαντρα ζευγάρια εξακολουθούν να ανήκουν στην πελατεία της επιχείρησης αλλά σε αυτήν προστίθενται ακόµα περισσότεροι επαγγελµατίες πελάτες µε ζαχαροπλαστεία , εστιατόρια και καφενεία. Το µικρό µαγαζάκι της 1821 δεν είναι πλέον αρκετό.

χείρηση πλησιάζει στα 75α γενέθλιά της και κατά πάσα πιθανότητα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχε το 1918 ο ιδρυτής της. Ένα από τα χαρακτηριστικά των οικογενειακών επιχειρήσεων της εποχής εκείνης είναι η δυνατότητα τους να συνδυάζουν το συναίσθηµα µε την επιχειρηµατικότητα και την έντονη ευθύνη. Κάθε οικογενειακή επιχείρηση που έχει επενδύσει στην σχέση επιχείρησης και οικογένειας, είναι όχι µόνο ισχυρή να αντιµετωπίσει µια κρίση, αλλά και ικανή να δηµιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης, εν µέσω αυτής. Έτσι η ολοσχερής καταστροφή των εγκαταστάσεων από πυρκαγιά, το 2001 δεν κατάφερε να ανακόψει την κεκτηµένη δυναµική της επιχείρησης, η οποία µέσα σε απίστευτα σύντοµο χρονικό διάστηµα κατάφερε να ξεπεράσει τις συνέπειες της και να δηµιουργήσει νέες εγκαταστάσεις 2.500τ.µ στον ίδιο χώρο. Από το 2004 ένα τριετές επενδυτικό πρόγραµµα 800.000 ευρώ υλοποιήθηκε για να καλύψει τις νέες ανάγκες της επιχείρησης. Ο χώρος των εγκαταστάσεων αυξήθηκε στα 4.500τ.µ. Από αυτά τα 2.200τ.µ. είναι χώροι παραγωγής, τα 700 διοικητικοί και εκθεσιακοί χώροι ενώ 1.600τ.µ. εξυπηρετούν τις αποθηκευτικές ανάγκες της εταιρίας. Η νέα υπερσύγχρονη µονάδα παραγωγής διαθέτει τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισµό και υπό τη διεύθυνση του Κώστα Κοπιδάκη, στα 5 υπάρχοντα τµήµατα παραγωγής (κατασκευή καρεκλών, κατασκευή επίπλων, φινίρισµα-βαφή, σκάλισµα) αλλά και στο τµήµα ταπετσαρίας, εργάζονται 38 εξειδικευµένοι και άριστα εκπαιδευµένοι τεχνίτες ξύλου µε δυνατότητα κάθετης παραγωγής 2.000 καρεκλών, 300 τραπεζιών και 40 καναπέδων σε µηνιαία βάση. Το τµήµα διανοµών-παραδόσεων καλύπτει µε ταχύτητα και συνέπεια τις ανάγκες των πελατών σε όλη την Κρήτη και στην Αθήνα.


3

Από την πρώτη µέρα της δηµιουργίας της, η εταιρία Κοπιδάκης στόχευσε στην ευλαβική τήρηση του τρίπτυχου: Τέλεια ποιότητα υλικών, επεξεργασία µε µεράκι, λογικές τιµές. Ενός τριπτύχου, που µέχρι και σήµερα αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας και της απόλυτης αναγνώρισή της. Τα τελευταία χρόνια σε µία τροχιά διαρκούς αναζήτησης η Bιοµηχανία Eπίπλων Kοπιδάκης παρακολουθεί στενά τις ταχύτατα µεταβαλλόµενες τάσεις διακόσµησης, όπως αυτές διαµορφώνονται παγκοσµίως και διευρύνει συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων της µε εισαγωγές έτοιµων και ηµιέτοιµων µοντέλων από όλο τον κόσµο, συµπληρώνοντας τη γκάµα των υπηρεσιών της µε τη δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε µοντέλου έχει σχεδιαστεί από ειδικούς (αρχιτέκτονες ή διακοσµητές) για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός χώρου, επιτυγχάνει για τον πελάτη της το καλύτερο αποτέλεσµα. Παράλληλα όµως διατηρεί και ανανεώνει τις ήδη υπάρχουσες σειρές παραδοσιακών προϊόντων όπως, αιγαιοπελαγίτικου και κρητικού τύπου καρέκλες,

η εταρείασήµερα

βιογραφικά στοιχεία

έπιπλα, τραπέζια, καναπέδες κ.λπ ενώ έντονα δραστηριοποιείται και στην αγορά οικιακού εξοπλισµού. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της, µελετά τις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες (µελέτη χώρου) και τις αισθητικές απαιτήσεις (διακοσµητικό ύφος, επιλογή µοντέλων) του χώρου και προτείνει πρακτικές και οικονοµικές λύσεις για τον εξοπλισµό του, σε επαγγελµατίες τουριστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αναψυχής (Τουριστικές µονάδες, ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης, cafe, bars, πλοίων κ.α.), και ιδιώτες καταναλωτές. H απόλυτη καταξίωση της εταιρίας στο χώρο της παραγωγής παραδοσιακών επίπλων ξεπερνά κάθε γεωγραφικό εµπόδιο και θεµελιώνεται µε µακροχρόνιες συνεργασίες µε πελάτες και συνεργάτες από όλα τα µέρη της Ελλάδας. H εταιρία πραγµατοποιεί πωλήσεις σε όλη την Kρήτη, στα νησιά του Aιγαίου µε απαιτητικές ανάγκες τουριστικού εξοπλισµού (Σαντορίνη, Πάρο, Mύκονο, Mήλο, Pόδο, Kω κ.α.), την ηπειρωτική Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Τρίκαλα, Άργος, Kόρινθο) αλλά και στο εξωτερικό µε ιδιαίτερη έµφαση στις αγορές της Γερµανίας, της ∆ανίας, της Ολλανδίας, της Κύπρου. Το νέο επιχειρηµατικό όραµα είναι η διερεύνηση των δραστηριοτήτων τόσο σε επίπεδο παραγωγής (νέα προϊόντα, συνεχείς ανανεώσεις υπαρχόντων µοντέλων κ.λπ.) όσο και επίπεδο εµπορικής παρουσίας (διείσδυση σε νέες αγορές). Πιστεύοντας ότι όποιος σταµατά να προσπαθεί να γίνει καλύτερος παύει να είναι καλός, σχεδιάζει το µέλλον και την είσοδο στην 2η εκατονταετία της λειτουργίας της µε το ίδιο «δοµικό» υλικό του παρελθόντος της.


πελατολόγιοξενοδοχείαυπνοδωµάτια

“Adrakos” Aρχάνες

“Blue sea” Σταλίδα

“Villa Mala” Λασίθι

“Cactus Beach” Σταλίδα

“Golden Bay” Χερσόνησος

“Alexander Beach” Μάλλια “Blue Palace Resort” Πλάκα Αγ. Νικολάου

“Vrachos” Ρέθυµνο

“Creta Beach” Αµµουδάρα

“Maniado Villas” Επισκοπή

“Marilena Hotel” Αµµουδάρα

“Maritimo Beach” Σίσι

“Melidoni Village” Ρέθυµνο

“Rainbow Appartments” Σταλίδα

“Prinos Village” Ασίτες

“Villa Xoudetsi” Χουδέτσι

“Angela Suites” Σίσι

“Vacia Hotel” Σίσι

“Your Memories” Γούβες

“Candia Maris” Αµµουδάρα


πελατολόγιο υ π ν ο δ ω µ άτ ι α

ξενοδοχεία

“Civitel” Μαρούσι Αττική

“Villas Elounda” Ελούντα

“Candia Maris” Αµµουδάρα

“Angela Suites” Σίσι

“Elaionas” Ζαρός

“Elounda Ilion” Ελούντα

“St Nikolas Bay” Αγ. Νικόλαος

“Zorbas Aquis Village” Χερσόνησος

“Golf Resident” Χερσόνησος

“Filion Villas Resort” Μπαλί

“St Nikolas Bay” Αγ. Νικόλαος

“Filion Villas Resort” Μπαλί “Cran Melia Daios Resort” Αγ. Νικόλαος

“Revevie” Σαντορίνη

5

“St Nikolas Bay” Αγ. Νικόλαος

“Filion Villas Resort” Μπαλί

“Palazzo Greco” Aγ. Γαλήνη

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Silva Aquis Beach” Χερσόνησος

“Thalasses Villas” Αγ. Νικόλαος


πελατολόγιοξενοδοχείακοινόχρηστοι

“Sea Side” Αγ. Πελαγία

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Creta Maris” Χερσόνησος

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Sea Side” Αγ. Πελαγία

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Europa Beach” Ανάληψη

“Sea Side” Αγ. Πελαγία

“Blue Bay” Αγ. Πελαγία

“Kosta Mare Palace” Ανάληψη

“Mistal Mare” Καλό Χωριό

“Cactus Royal” (Spa) Σταλίδα

“Silva Aquis Beach” Χερσόνησος

“Prinos Village” Ασίτες

“Palazzo Greco” Aγ. Γαλήνη

“Gouves Sea” Γούβες

“Creta Maris” Χερσόνησος

“Σειρήνες Hotel”

“Vacia Hotel” Σίσι


πελατολόγιο κο ι ν ό χ ρη σ τ ο ι

ξενοδοχεία

“Aquamarina Hotel” Μάτι Αττική

“Cactus Royal” (Ελιά) Σταλίδα

“Cactus Beach” Σταλίδα

“Candia Maris” Αµµουδάρα

“Cactus Royal” Σταλίδα

“Cactus Royal” Σταλίδα

“Costa Navarino” (Pero Restaurant)

“Costa Navarino” (Da Luigi)

“Candia Maris” Αµµουδάρα

“Candia Maris” Αµµουδάρα

“Creta Beach” Αµµουδάρα

“Cactus Royal” Σταλίδα

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Royal Blue” Ρέθυµνο

“Angela Suites” Σίσι

“Kosta Mare” Ανάληψη

“Filion Villas Resort” Μπαλί

“Filion Villas Resort” Μπαλί

Μεσσηνία

7

Μεσσηνία

“Civitel Olympic” Μαρούσι Αττική “Cran Melia Daios Resort” Αγ. Νικόλαος


πελατολόγιοταβέρνεςεστιατόρια

“Eλιά και ∆υόσµος” Σκαλάνι

“Europa Beach” Ανάληψη

“Fest” Λευκάδα “Φωτιές και κάρβουνα” Ηράκλειο

“Yasouvlaki” Tάλως Ηράκλειο

“Twist” Αγ. Νικόλαος

“Ismir Kebap” Ηράκλειο

“Ιστιοπλοϊκός Όµιλος” Hράκλειο

“Καλυψώ” Ελούντα

“Καλυψώ” Ελούντα

“Κατσαρόλα” Hράκλειο

“Μέλισσος” Ελούντα

“Κρήτης Γη” Σκαλάνι

“Πιάτο” Aγ. Νικόλαος “Μια ζωή... λουκουµάδες” Ηράκλειο

“Χρισοφύλης” Aγ. Νικόλαος

“Πάει καιρός” Ηράκλειο

“Μέγαρο” Eλούντα “Παντοπωλείο της γεύσης” Ηράκλειο

“Παραλία” Hράκλειο


πελατολόγιο τ αβ έ ρν ε ς

εστιατόρια

“Koto Neon” Ηράκλειο

“Κρίταµος” Αρχάνες

“Κρασάς” Ηράκλειο

“Λαδόκολα” Ηράκλειο

“Μόλυβος” Θεσσαλονίκη

“Ψαράκι” Aγ. Νικόλαος

“Robinson” Κουτσουράς

“La Pastarella” Τάλως Ηράκλειο

“Τερζάκης” Ηράκλειο

“Πάει καιρός” Ηράκλειο

“Il palazzo” Nεάπολη

“Tζιβαέρι” Aρχάνες

“Xαγιάτι” Βριλλήσια Αττική

“Ο ∆ρυµός” Ρέθυµνο

“Ο Ψαράς” Μαραθώνας Αττική

“Παραλία” Ηράκλειο

“Χατζής” Κοκκίνη Χάνι

9

“Ελαιώνας” Ζαρός

“Το στέκι της παρέας” Kύπρος “O Κήπος των αισθήσεων” Ηράκλειο


“Bueno Cafe”

Aγ. Νικόλαος

“Quarto” Χερσόνησος

“Yacht Cafe” Γούβες

“Κούκος” Ηράκλειο

“Mare” Ηράκλειο

“Havana” Χερσόνησος

“N’ Joy” Ηράκλειο

“Vienna” Ρέθυµνο

“Point” Ηράκλειο

“Sweet Home” Χερσόνησος

“Stownwell” Χερσόνησος

“Αιολικό” Aγ. Νικόλαος

“Θέα” Αγ. Νικόλαος

“Ουτοπία” Ηράκλειο

“Yacht Cafe” Γούβες

“Γρηγόρης Μικρογεύµατα” Αγ. Πελαγία

“Ηριδανός” Ηράκλειο

“Vienna” Ρέθυµνο

“Mare” Ηράκλειο

πελατολόγιοbarcafe

“City” Αγ. Νικόλαος


πελατολόγιο b ar

c a fe

“Donuts & Coffee” Ηράκλειο

“Mare” Ηράκλειο

“Costa Navarino” Μεσσηνία

“Lux” Ηράκλειο

“Προεδρείο” Aρχάνες

“Mare Monde” Χανιά

“Plain Room” Ηράκλειο

“Draft” Ηράκλειο

“Γρηγόρης Μικρογεύµατα” Ηράκλειο

“Point” Ηράκλειο

“Quarto” Χερσόνησος

“Επί Χάνδακος” Ηράκλειο

“Πετούσης” Αµµουδάρα

“Θέα” Αγ. Νικόλαος

“My Net Cafe” Ηράκλειο

“Επί Χάνδακος” Ηράκλειο

“Τίτα Μπρίκι” Ηράκλειο

“Xατζής” Κοκκίνη Χάνι

“Valadis Pizza & More” Ρέθυµνο

11

“Γλυκίν Βραστόν” Ηράκλειο


Μερικά ακόµη απο τα σηµεία που θα βρείτε το στίγµα µας...

πελατολόγιο

κρήτη “Adams” Σταλίδα • “Alfrero” Ηράκλειο • “Anfield” Κάτω Γούβες • “Arlekin Tango” Μάλια • “Artemis” Σταλίδα • “Balnea” Γούβες • “Bella Elena” Μάλια • “Big Fish” Ηράκλειο • “Blu Club Zorbas Village” Ανισσαράς • “Blue Bay” Αγ. Πελάγια • “Blue Palace” Ελούντα • “Blue Sea” Σταλίδα • “Boem” Κοκκίνι Χάνι • “Bravo” Αγ. Πελάγια • “Buenno” Αγ. Νικόλαος • “Café Bouling” Ηράκλειο • “Cafe Express” Ηράκλειο • “Cafepolis” Ρέθυµνο • “Candia Park Village” Αγ. Νικόλαος • “Castri Vilage” Σητεία • “Ciciliana” Ιεράπετρα • “Costa Maris” Ανισσαράς • “Creta Beach” Αµµουδάρα • “Creta Maris” Χερσόνησος • “Dalnigi” Ηράκλειο • “Dela Sofia” Σταλίδα • “Desmaria” Κάτω Γούβες • “Dimitrios Village” Ρέθυµνο • “Dolphin” Μάλια • “Donald” Ηράκλειο • “Draft” Ηράκλειο • “Elma” Μακρύς Γιαλός • “Elounda Aqua Sol” Ελούντα • “Elounta Ilion” Ελούντα • “Ennis” Αγ. Νικόλαος • “Eri Hotel” Χερσόνησος • “Esperides” Αγ. Πελάγια • “Flu” Ηράκλειο • “Fodele Beach” Φόδελε • “Frida” Πισκοπιανό • “Galaxy Cafe” Μάλια • “Galaxy” Ηράκλειο • “Golden Sun” Χερσόνησος • “Golf Villas” Ελούντα • “Grand Hotel” Χερσόνησος • “Grecotel-Αγρόκτηµα” Ρέθυµνο•• “Havana” Χερσόνησος • “Heraklion Hotel” Ηράκλειο • “Heronissos Palace” Χερσόνησος • “Heven” Αµµουδάρα • “Hotel Marina” Ανώγεια • “Ibiskos” Ρέθυµνο • “Istron Bay” Ίστρον • “Istron Villas” Ίστρον • “Itanos” Σητεία • “Kalypso” Ελούντα • “Katalagari Suites” Καταλαγάρι • “King Minos” Χερσόνησος • “Kotsos” Σταλίδα • “Leoniki Residence” Ρέθυµνο • “Lido Soccer” Ηράκλειο • “Lobby” Ηράκλειο • “Malibu” Σταλίδα • “Marilena” Ελούντα • “Marina” Ελούντα • “Marina-Astir-Ammos Café” Κάτω Γούβες • “Maritimo” Σίσι • “Maritin” Μάλια • “Marni Village” Κουτουλουφάρι • “Matala Bay” Μάταλα • “Mediterraneo” Χερσόνησος • “Meltemi” Χερσόνησος • “Mini Golf” Μάλια • “Mirabella” Χαβάνια Αγ. Νικολάου • “Mirabello Hotel” Αγ. Νικόλαος • “Mirena Village” Αγ. Νικόλαος • “Nefeli” Ρέθυµνο • “Olympia Pallas” Ηράκλειο • “Orien” Γάζι • “Ostria” Ελούντα • “Pallazo” Αγ. Νικόλαος • “Palm Beach Hotel” Κουτσουράς • “Panoroama Villas” Αµµουδάρα • “Prinos Villes” Ρέθυµνο • “Quick Restaurant” Ηράκλειο • “Reveka” Χανιά • “Rio” Χερσόνησος • “San Remo” Ηράκλειο • “Sirens Beach Hotel” Ηράκλειο • “Soda” Μάλια • “South Cost Hotel“ Κουτσουράς • “Spotrs Café” Ηράκλειο • “Star Beach” Χερσόνησος • “Star Water Park” Χερσόνησος • “Sunwing” Μακρύς Γιαλός • “Sweet Home” Χερσόνησος • “Time Out” Μάλια • “Tropical” Αµµουδάρα • “Union Bar” Μάλια • “Valentino” Χερσόνησος • “Veneto Kafe” Ηράκλειο • “Venus” Ανάληψη Χερσονήσου • “White Lion” Χερσόνησος • “Xenia” Ηράκλειο • “Αγροτικό” Ηράκλειο • “Αιολικό” Αγ. Νικόλαος • “Ακροθωριά” Ελούντα • “Αλονακι” Ρογδιά • “Αµέθυστος” Ηράκλειο • “Αµπελες” Κάτω Ζάκρο • “Αµπελώνα” Ηράκλειο • “Άνοδος” Γάζι • “Απόλλων” Φοινικιά • “Αραµνος” Ανώπολη • “Αργούλια” Τζερµιάδο • “Αρετούσα” Ηράκλειο • “Αριάδνη” Μάλια • “Αρµενάκι” Βασιλειές • “Αρόλιθος” Σερβίλι Τυλίσσου • “Άσιον Λίθος” Ασίτες • “Βεράντα” Ηράκλειο • “Γαλεάνα” Ρέθυµνο • “Γρηγόρης Μικρογεύµατα” Ηράκλειο • “Γυροεδέσµατα” Ηράκλειο • “Γωνιανός” Ηράκλειο • “∆ελφίνια” Καλαµάκι Ηρακλείου • “∆εσποτικό” Μαλάδες • “∆ήλος” Χερσόνησος • “∆ιάσταση” Αρχάνες • “Εαρινό” Κάτω Ασίτες • “Είλωτας” Ηράκλειο • “Ελαιώνας” Ζαρός • “Ελιά & ∆υόσµος” Σκαλάνι • “Ελληνάδικο” Ρέθυµνο • “Εν πλώ” Σητεία • “Έπαυλη” Μαλάδες • “Ερωτόκριτος” Αµµουδάρα • “Ευα Μαρία” Γούβες • “Ευρώπη” Σίβα • “Ζαµπορά” Γούβες • “Ζεφείρια” Ηράκλειο • “Ζέφυρος” Αγ. Γαλήνη • “Ζέφυρος” Αγ. Νικόλαος • “Ζήσης” Ρέθυµνο • “Ζορβάς” Ηράκλειο • “Ζορµπάς” Μάλια • “Η Αυλή του ∆ευκαλίωνα” Ηράκλειο • “Ηλιαχτίδα” Βιάννος • “Ηλιοτρόπιο” Σταλίδα • “Θεα” Ρογδιά • “Θεωρείο” Ηράκλειο • “Θίσβη” Σταλίδα • “Ιππικός Όµιλος” Καρτερός • “Ίριδα” Πεζά • “Κoζανόστρα” Κουτουλουφάρι • “Kakkos Bay” Ιεράπετρα • “Κακουδάκης” Ηράκλειο • “Καλυψώ” Μάταλα • “Καρνάγιο” Ηράκλειο • “Κάστρο” Ηράκλειο • “Κοινωνίς ∆ρακωνάκη” Σίσι • “Κολιός” Σητεία • “Κοραής” Ηράκλειο • “Κότο Νέον” Ηράκλειο • “Κουρήτες” Λασίθιου • “Κρητών Γεύσεις” Αγ. Νικόλαος • “Κρι-Κρι” Οροπέδιο • “Λαβύρινθος” Πεζά • “Λατώ” Αγ. Νικόλαος • “Λεωνίδας” Ελούντα • “Λιλιπούπολη” Ηράκλειο • “Λιµανάκι” Κάτω Γούβες • “Λιοτρίβι” Αρχάνες • “Λίσταρος” Γούβες • “Λουξ” Ηράκλειο • “Λωτός” Αµµουδάρα • “Μάγδα” Κάτω Γούβες • “Μάνος Apts” Ελούντα • “Μανούσος” Κοκκίνι Χάνι • “Μεγαλόνησος” Ηράκλειο • “Μέγαρο” Ελούντα • “Μεράστρι” Ηράκλειο • “Μετέωρο” Ρογδιά • “Μιτσακάκη” Σητεία • “Μίχαλος” Ανώγεια • “Μόλος” Σητεία • “Μόχλος” Σητεία • “Μπούφος” Σίσι • “Μπριτζολάδικο” Ηράκλειο • “Μύθος” Αγ. Πελαγία • “Μύθος” Γεωργιούπολη • “Μύλος” Γούβες • “Νέον” Αγ. Νικόλαος • “Νέον” Μάλια • “Νεφέλη” Γούβες • “Νέωνας” Ζαρός • “Ντελίνα” Ανώγεια • “Νύβριτος” Ζαρός • “Ξενία Ήλιος” Κοκκίνι Χάνι • “Ξυλόπορτα” Κάτω Ζάκρος • “Ο Γάµος Του Καραγκιόζη” Ηράκλειο • “Ο Κήπος Των Αισθήσεων” Μαλάδες • “Οξυγόνο” Ρέθυµνο • “Όστρια” Πλάκα Ελούντα • “Ουτοπία” Ηράκλειο • “Πάλαι Ποτέ” Ηράκλειο • “Παρασκευάς” Ηράκλειο • “Πασιφάη” Μάλια • “Πεύκο” Πλάκα Ελούντα • “Πουέρτο” Αγ. Νικόλαος • “Προεδρείο” Αρχάνες • “Προφίλ” Μοχός Πεδιάδος • “Πυναλέων” Ηράκλειο • “Ρουµπαγιάζ” Ρέθυµνο • “Ρούσσος” Χουδέτσι • “Σβούρα” Ηράκλειο • “Σειρήνες” Μάλια • “Σπιτικό” Σταλίδα • “Συνταγές” Ηράκλειο • “Τα Ψάρια” Ηράκλειο • “Τζιβαέρι” Αρχάνες • “Τηγανιές” Ρέθυµνο • “Το Νάµι” Σπήλια • “Το Παρεάκι” Ηράκλειο • “Φάρος” Αγ. Γαλήνη • “Φάρος” Αλικαρνασσός • “Φυλλοσοφίες” Ηράκλειο • “Φωλιά” Ηράκλειο”” • “Baretto” Ηράκλειο • “Matricolla” Ηράκλειο..

υπόλοιπη ελλάδα “Αλµύρα” Αργυρούπολη • “Ανατόρια Χαµάµ” Κώς • “Ανώγη” (Ελάτι) Τρίκαλα • “Γ. & Χ. Κόλιας” (Πλατεία Καλυβίων) Αθήνα • “Για Πλάκα” (Πικέρµι) Αττική • “∆ίχτυα” Σαντορίνη • “Έλενα” Μύκονος • “ Ίστρο” Αργυρούπολη • “Iglou” Ναύπλιο • “Cosmopolitan” Σαντορίνη • “Ligeri Elati” Τρίκαλα • “Lyra - Mare Nostrum Club” Αθήνα • “Μυριοίδες” Κύθνος • “Μαργαρίτης” (Ελάτι) Τρίκαλα • “Μπαϊρακτάρη” Μοναστηράκι Αθήνα • “Mark & Joanna Studios” • “Ηµεροβίγλι” Σαντορίνη • “Κεσέπι” Αργυρούπολη • “Λαγουδάκι” Καµ. Βούρλα • “Ναυτάκια” Ιωάννινα • “Dolphin” Κάρπαθος • “Ο Στέλιος Τράτα” Αθήνα • “Πελεκάνος” Σαντορίνη • “Πετράκος” (Ροβίες) Έυβοια • “Σταυρός του Νότου” Σαντορίνη • “Sunwing Resort” Ρόδος • “Φυσιλάνης” Πάρος • “Φωλιά” Κάλυµνος • “Φυσιλάνης” Πάρος • “Φωλιά” Κάλυµνος • “Pegasus Suites” Σαντορίνη • “Ο Ψαράς” Μαραθώνας • “Zacosta Villa Hotel” Ρόδος • “Νηριήδες” Κύθνος • “Melrose” Πύργος • “Απάγγειο” Κάσος • “Τέλειων” Αµοργός.

εξωτερικό

•“Το Στέκι της Παρέας’’ Κύπρος • “Αίνιγµα” Γερµανία •”Pastarella” Αλβανία • “Olive Medrlerrania” Ολλανδία • “Hrodeio” Ολλανδία • “Candia” Κολωνία • “Ρεµπέτικο” ∆ανία • “Symbosio” Γερµανία • “Knossos” Γερµανία • “Olympous” Αυστρία • “Afrodite” Αγγλία • “Alexander” Γερµανία • “Dionyssos” ∆ανία • “Καρπαθιωτάκης” Γερµανία.


καρέκλες

13

π αραδ ο σ ι ακά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

15

π αραδ ο σ ι ακά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

17

π αραδ ο σ ι ακά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

19

π αραδ ο σ ι ακά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

21

π αραδ ο σ ι ακά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

23

π αραδ ο σ ι ακά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

25

κλ ασ σ ι κά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

27

κλ ασ σ ι κά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

29

κλ ασ σ ι κά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

31

κλ ασ σ ι κά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

33

κλ ασ σ ι κά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

35

κλ ασ σ ι κά

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

37

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

39

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

41

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

43

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

45

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

47

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

49

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

51

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

53

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


καρέκλες

55

µ ο ν τ έ ρν α

πολυθρονάκια


ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καρέκλεςπολυθρονάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


57

σκαµπό µ ο ν τ έ ρν α

ταµπουρέ


ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

σκαµπόταµπουρέκλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


59

παραδοσιακά

σκαµπό πάσο


ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

σκαµπόπάσοπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


61

παραδοσιακά

σκαµπό πάσο


ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

σκαµπόπάσοκλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


σκαµπό

63

κλασσικά

πάσο


ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

σκαµπόπάσοµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


σκαµπό

65

µοντέρνα

πάσο


ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

σκαµπόπάσοµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


σκαµπό

67

µοντέρνα

πάσο


ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

σκαµπόπάσοµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


σκαµπό

69

µοντέρνα

πάσο


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


71

παραδοσιακά

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


73

παραδοσιακά

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


75

παραδοσιακά

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


77

κλασσικά

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


79

κλασσικά

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


81

κλασσικά

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


83

µοντέρνα

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


85

µοντέρνα

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


87

µοντέρνα

τραπέζια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ • Βλ. σελ.175-177 & 182-184

τραπέζιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


89

µοντέρνα

τραπέζια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

91

παραδοσιακά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

93

παραδοσιακά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

95

παραδοσιακά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

97

κλασσικά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

99

κλασσικά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

101

κλασσικά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

103

κλασσικά

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

105

µοντέρνα

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

107

µοντέρνα

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

109

µοντέρνα

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

111

µοντέρνα

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

113

µοντέρνα

τραπεζάκια


ΤΥΠΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184

καναπέδεςτραπεζάκιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ,


καναπέδες

115

µοντέρνα

τραπεζάκια


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΜΟΡΦΩΝ • Βλ. σελ.176-177 & 182-184

έπιπλαµικροέπιπλαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


έπιπλα

117

παραδοσιακά

µικροέπιπλα


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΜΟΡΦΩΝ • Βλ. σελ.176-177 & 182-184

έπιπλαµικροέπιπλακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


έπιπλα

119

κλασσικά

µικροέπιπλα


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΜΟΡΦΩΝ • Βλ. σελ.176-177 & 182-184

έπιπλαµικροέπιπλακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


έπιπλα

121

κλασσικά

µικροέπιπλα


ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

έπιπλαµικροέπιπλακλασσικάεισαγωγής

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


123

έπιπλα κλασσικά εισαγωγης

µικροέπιπλα


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΜΟΡΦΩΝ • Βλ. σελ.176-177 & 182-184

έπιπλαµικροέπιπλαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


έπιπλα

125

µοντέρνα

µικροέπιπλα


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΜΟΡΦΩΝ • Βλ. σελ.176-177 & 182-184

έπιπλαµικροέπιπλαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ,


έπιπλα

127

µοντέρνα

µικροέπιπλα


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


129

παραδοσιακά

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιαπαραδοσιακά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


131

παραδοσιακά

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


133

κλασσικά

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


135

κλασσικά

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


137

κλασσικά

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιακλασσικά

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


139

κλασσικά

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


141

µοντέρνα

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


143

µοντέρνα

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


145

µοντέρνα

υπνοδωµάτια


ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ∆ΙΑΦΟΡΕΣ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

υπνοδωµάτιαµοντέρνα

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.176-184


147

µοντέρνα

υπνοδωµάτια


ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

διακοσµητικά

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


149

διακοσµητικά

ΝΤΥΤΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ & ΣΟΥΠΛΑ κατασκευής µας σε απεριόριστες επιλογές µεγεθών & υλικών


ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

έπιπλαγραφείουσυνεδρίου

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


έπιπλα

151

συνεδρίου

γραφείου


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.175-184

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


εξωτερικού

153

ξύλινα

χώρου


∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ • Βλ. σελ.175-184

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


εξωτερικού

155

ξύλινα

χώρου


ΞΥΛΙΝΑ

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


157

εξωτερικού ξύλινα εισαγωγής

χώρου


ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


εξωτερικού

159

µεταλλικά

χώρου


ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ


161

εξωτερικού µεταλλικά/loom

χώρου


ΦΥΣΙΚΟΥ RATTAN

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


163

εξωτερικού φυσικού rattan

χώρου


ΦΥΣΙΚΟΥ RATTAN

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


165

εξωτερικού φυσικού rattan

χώρου


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, WICKER PVC

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


εξωτερικού

167

wicker PVC

χώρου


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, WICKER PVC

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


εξωτερικού

169

wicker PVC

χώρου


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, WICKER PVC

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


εξωτερικού

171

wicker PVC

χώρου


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


173

εξωτερικού αλουµινίου/πλαστικά

χώρου


ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ

η συλλογή µας ανανεώνεται συνεχώς

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Σ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ∆ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ


175

στοιχεία

τεχνικά


τεχνικάστοιχεία


177

στοιχεία

τεχνικά


τεχνικάστοιχεία


179

στοιχεία

τεχνικά


τεχνικάστοιχεία


181

στοιχεία

τεχνικά


τεχνικάστοιχεία


183

στοιχεία

τεχνικά


τεχνικάστοιχεία


/kopidakisbook  
/kopidakisbook  

http://www.kopidakis.com/kopidakisbook.pdf