Page 1


5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, διοργανώνει το 5 ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές τοποθεσίες που έχει επιδείξει ο φυσικός πλούτος της ελληνικής υπαίθρου, στην Πορταριά του Πηλίου, αλλά και στην πόλη του Βόλου. Η περιοχή διαθέτει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και άψογα καταλύματα, συνθήκες άριστες για να διεξαχθεί ένα Τουρνουά υψηλών προσδοκιών. Αποτελεί επίσης και αθλητικό κέντρο προετοιμασίας από ομάδες όλου του ελλαδικού χώρου αλλά και ομάδων του εξωτερικού.

2. Στόχος Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να συνυπάρξουν φιλικά σε ένα τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο, να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους Managers του ποδοσφαίρου, που θα παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά με σκοπό την προώθηση κάποιων εξ αυτών των αθλητών μεγάλες ομάδες. Για φέτος το καλοκαίρι έχουν προσκληθεί οι Διευθυντές Scouting των μεγάλων ελληνικών ΠΑΕ, όπως επίσης, εκπρόσωπος μεγάλου γραφείου scouting του εξωτερικού (Ζυρίχη – Βιέννη), για ηλικίες κάτω των 21 ετών.


3. Δικαίωμα Συμμετοχής • Σωματεία ποδοσφαίρου • Mini football clubs • Ακαδημίες ποδοσφαίρου

4. Κατηγορίες-ηλικίες-αριθμός παιχτών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝ

ΑΡ. ΠΑΙΧΤΩΝ

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

2001 - 2002

9Χ9

2Χ25 min

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

1999 – 2000

11Χ11

2Χ30 min

ΠΑΙΔΙΚΟ

1997 - 1998

11Χ11

2Χ35 min

ΕΦΗΒΙΚΟ

1995 - 1996

11Χ11

2Χ35 min

5. Γήπεδα Διεξαγωγής Α/Α

ΓΗΠΕΔΟ

1

Δημ. Στάδιο Πορταριάς

2

Εθνικό Στάδιο Βόλου

3

Δημ. Στάδιο Νεάπολης

4

Βοηθητικό Γηπ. Πανθεσσαλικού


6. Τρόπος Διεξαγωγής 6.1 Α’ ΦΑΣΗ Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης σε κάθε όμιλο θα πραγματοποιηθούν αγώνες όλοι εναντίων όλων. Μετά τους αγώνες της πρώτης φάσης οι ομάδες θα συνεχίσουν με γνώμονα την κατάταξη τους στην βαθμολογία.

6.2 Β’ ΦΑΣΗ Στη δεύτερη φάση διασταυρώνονται οι ομάδες και των δύο ομίλων ανάλογα με την βαθμολογία τους για να έχουμε την τελική κατάταξη, π.χ. ο 1 ος του Α’ ομίλου με τον 1ο του Β’ ομίλου, ο 2ος του Α’ ομίλου με τον 2 ο του Β’ ομίλου κ.ο.κ.

7. Κανονισμοί Αγώνων Οι κανονισμοί που θα ισχύουν κατά την διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος του τουρνουά είναι αυτοί που διέπουν τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Ο. και του Κ.Α.Π.

7.1 Διαιτητές – Παρατηρητές Οι διαιτητές και παρατηρητές της διοργάνωσης για κάθε αγώνα ορίζονται από την διοργανώτρια αρχή. Οι διαιτητές είναι ενεργοί αξιολογημένοι διαιτητές του συνδέσμου της Ε.Π.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Για όλες τις κατηγορίες διαιτητεύει τριάδα διαιτητών εκτός των JUNIOR που σφυρίζει ένας. Ο διαιτητής έχει την πλήρη ευθύνη τέλεσης του αγώνα πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο παρατηρητή του γηπέδου της διοργάνωσης. Ο διαιτητής τηρεί κατά γράμμα τους κανονισμούς που διέπουν την διοργάνωση του τουρνουά.

7.2 Φύλλο Αγώνος


Στο φύλλο αγώνα 30 min πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι υπεύθυνοι των ομάδων καλούνται να καταθέσουν τις 11αδες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, τις αλλαγές και τον αρχηγό της κάθε ομάδας. Στο τέλος κάθε αγώνα πρώτα υπογράφει ο διαιτητής μετά οι αρχηγοί των ομάδων και τέλος η γραμματεία. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ως άνω το φύλλο αγώνα δεν έχει ισχύ και ο αγώνας ακυρώνεται.

7.3 Ενστάσεις – Επιτροπή ενστάσεων Τυχόν ενστάσεις για οποιοδήποτε θέμα προκύψει γίνονται από τους αρχηγούς κατά την διάρκεια του αγώνα και θα εξετάζονται από την επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά. Για κάθε επίλυση ενστάσεων που προκύπτει κατά την τέλεση των αγώνων και εφόσον δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και τον κανονισμό της διοργάνωσης, θα αποφασίζει η διοργανώτρια αρχή με μια τριμελής εκτελεστική επιτροπή η οποία αποτελείται από τον διευθυντή του αγωνιστικού προγράμματος, τον επικεφαλής διαιτητή της διοργάνωσης, τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

7.4 Ειδικές Περιπτώσεις 7.4.1 Αλλαγές παικτών Στις κατηγορίες προπαιδικό – παιδικό – εφηβικό η κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές της. Αθλητής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Μόνο σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ενδεκάδα. Στην κατηγορία του Junior οι αλλαγές γίνονται απεριόριστα και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί αυτός που γίνεται η αλλαγή. Επίσης δεν υπάρχει off side στην κατηγορία Junior.

7.4.2 Ισοβαθμία Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο η περισσότερων ομάδων στο τέλος της ¨Α¨ Φάσης ισχύουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας ισχύει η διαφορά των γκολ μεταξύ άμυνας και επίθεσης, σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας ισχύει η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια η καλύτερη άμυνα. Αν πάλι έχουμε ισοβαθμία γίνεται κλήρωση.

7.4.3 ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ


Σε περίπτωση που ομάδα δεν εμφανιστεί στην ώρα τέλεσης του αγώνα δίνεται παράταση από την διοργανώτρια 15 λεπτά. Αν μετά τη πάροδο του 15 λεπτου δεν έχει εμφανιστεί τότε άνευ αγώνα η παρευρισκόμενη ομάδα κερδίζει το ματς με σκορ 3-0 και η άλλη ομάδα χάνει το ματς και τιμωρείται με αφαίρεση 2 βαθμών.

7.4.4 ΑΝΑΒΟΛΉ ΛΌΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑΣ Σε περίπτωση που αναβάλλεται κάποιο παιχνίδι λόγω κακοκαιρίας τότε ορίζεται σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Αν είναι αδύνατο να διεξαχθεί στο νέο ορισμό τότε θα υπάρξει κλήρωση για το αποτέλεσμα ώστε να συνεχιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

7.4.5 ΠΟΙΝΕΣ Όσον αφορά τις ποινές αθλητών ισχύουν οι παρακάτω κυρώσεις με βάση τις παρατηρήσεις στο Φύλλο Αγώνα. Ποινή αποβολής μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. (Περίπτωση δύο κίτρινων καρτών). Ποινή αποβολής για το επόμενο παιχνίδι. (Παράπτωμα όπως ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του διαιτητή , συμπαικτών , Αντιπάλων, θεατών). Οριστική αποβολή από την διοργάνωση. ( Περίπτωση βιαιοπραγίας η ανταπόδοσης, εξύβριση θεατών η διακωμώδηση του αθλήματος). Σημείωση: παίχτης που αποβάλλεται μπορεί να αντικατασταθεί.

8. Έπαθλα • • • •

Κύπελο σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών Μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές Δίπλωμα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του Τουρνουά Μαγνητικό ταμπλό ποδοσφαίρου για τον προπονητή • Τιμητική διάκριση για τον MVP κάθε κατηγορίας • Τιμητική διάκριση για τον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης


5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ 2012 2012

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 1. Εισαγωγή Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι υποχρεώσεις των ομάδων, του αθλητικού κέντρου , του ξενοδοχείου και της διοργανώτριας τηρούνται με βάση τον παρόντα κανονισμό, που αποτελεί μέρος της προκύρηξης.

2. Ξενοδοχεία Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τις ομάδες θα είναι το Park Hotel (Βόλος), Xenia Palace, Portaria Hotel & Spα, Άλκηστις, Pelias Hotel, Ερωφίλη και ανάλογα της επιλογής του ξενοδοχείου θα υπάρχει αντίστοιχη χρέωση συμμετοχής στο τουρνουά ανά αθλητή. Τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις τόσο των ομάδων όσο και της διοργανώτριας. Οι αθλητές θα μείνουν σε 2-3-4κλινα δωμάτια ενώ οι προπονητές συνοδοί σε 2κλινα- 3κλινα. Τα ξενοδοχεία παρέχουν την δυνατότητα στους διαμένοντες την χρήση του γυμναστηρίου και επιπλέον μια μικρή χρέωση (ανάλογα το ξενοδοχείο) για τις υπηρεσίες πλυντηρίου.

2.1 Κόστος Συμμετοχής Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την επιλογή του ξενοδοχείου και ξεκινούν από 149 ευρώ.

3. Συνεργασία με ομάδες Όλες οι ομάδες ορίζουν επικεφαλής της κάθε αποστολής και αρμόδιο για όλα τα θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας με την διοργανώτρια, ο οποίος ονομάζεται Γενικός Αρχηγός της αποστολής με τις κάτωθι αρμοδιότητες: 3.1. Nα συντάξει και να αποστείλει την δήλωση συμμετοχής της ομάδας. 3.2. Να ενημερώσει τους κηδεμόνες της αποστολής για τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.


3.3.

Να συλλέξει και να ελέγξει τις ατομικές δηλώσεις των αθλητών με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Προσοχή στις καταστασεις υγείας.

3.4. Να δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή της ομάδας του στην διοργανώτρια. 3.5. Να ενημερώσει έγκαιρα την διοργανώτρια για τυχόν καθυστερήσεις η αλλαγές στην συμμετοχή των αθλητών της ομάδας του. 3.6. Να τηρεί με συνέπεια και υπευθυνότητα το πρόγραμμα των αγώνων και τους κανόνες που διέπουν την διοργάνωση. 3.7. Έχει την ευθύνη της ομάδας του για τυχόν φθορές η ζημιές προκληθούν από τους αθλητές στο ξενοδοχείο η το αθλητικό κέντρο. 3.8. Να φροντίζει για την άψογη συμπεριφορά των αθλητών στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. 3.9. Να τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές της ομάδος 3.10 Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 εμφανίσεις διαφορετικού χρώματος. Ο υπεύθυνος κάθε ομάδας εξουσιοδοτεί την διοργανώτρια να προβεί σε τυχόν απαραίτητες τροποποιήσεις κατά την κρίση της που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης δεν θα θίγουν το βασικό πνεύμα και τις αρχές της διοργάνωσης, θα γνωστοποιούνται δε άμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους του τουρνουά. Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται με απόφαση από την επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά που αναλαμβάνει την υποχρέωση πιστής εφαρμογής όλων των παραπάνω όρων για την ομαλή διεκπεραίωση της διοργάνωσης.

4. Για τη διοργανώτρια H διοργανώτρια είναι υπεύθυνη: 4.1. Την εξασφάλιση συμμετοχής των ομάδων στους ομίλους και στον εξοχυνιστικό έλεγχο της τήρησης κάθε ηλικιακής κατηγορίας. 4.2. Την εξασφάλιση όλων των προσυμφωνηθέντων παροχών στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στο ξενοδοχείο. 4.3. Την έκδοση κάρτας διαπίστευσης για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές προπονητές, υπευθύνους και καλεσμένους. 4.4. Την παροχή μιας αναμνηστικής μπλούζας σε κάθε αθλητή, προπονητή και υπευθύνους συμμετέχουσας ομάδας.


4.5. Να ορίζει υπεύθυνο γηπέδου – γραμματεία, παρατηρητή αγώνων (εκ της τριάδας των διαιτητών). Επίσης στο ξενοδοχείο Μάνθος θα λειτουργεί από τις 08:00 έως 22:00, η κεντρική γραμματεία της διοργάνωσης για οποιοδήποτε πληροφορία σε θέματα διαμονής, διαπίστευσης, μεταφοράς και ενημέρωσης αποτελεσμάτων. 4.6. Την εξασφάλιση διαιτησίας αγώνων και συντονισμό αυτής με την Ένωση Διαιτητών Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. 4.7. Την εξασφάλιση γιατρών κατά την διάρκεια των αγώνων και την πιθανή παρουσία ασθενοφόρου κατά την διάρκεια των αγώνων για επίλυση έκτακτων προβλημάτων. Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, διαφοροποιήσει η καταργήσει όρους που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη εφόσον το κρίνει απαραίτητο στην υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα όλους τους εμπλεκομένους της διοργάνωσης. Επίσης η διοργανώτρια απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιοδήποτε τραυματισμό αθλητή κατά την διάρκεια των αγώνων, την μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο και ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι διαμένοντας.

5. Επικοινωνία Για οποιοδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους παραθέτουμε και τα ονόματα των υπευθύνων ανά τομέα:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Γραμματεία: 2310 28 33 88 Ευριπίδης Καραδανάς: 6936650420 Νικόλαος Κατσάλης: 6936650421


5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ 2012 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

17-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 PROJUNIOR – JUNIOR – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ η

1 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/6

2η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/6

3η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 19/6

4η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6

16:00 Άφιξη ομάδων, διαπίστευση , δείπνο στο ξενοδοχείο 21:00 Συνάντηση Προπονητών, Βασικές Ανακοινώσεις διεξαγωγής 08:00-09:00 Πρωινό 09:30-13:30 Διεξαγωγή αγώνων 13:00-13:30 Μεσημεριανό 14:30-17:00 Ξεκούραση 17:30-20:30 Διεξαγωγή αγώνων 21:00-22:00 Βραδινό 08:00-09:00 Πρωινό 09:30-13:30 Διεξαγωγή αγώνων 13:00-13:30 Μεσημεριανό 14:30-17:00 Ξεκούραση- Βασικές Ανακοινώσεις διεξαγωγής 17:30-20:30 Αγώνες κατάταξης 21:00-22:00 Βραδινό 08:00-09:00 Πρωινό – Ετοιμασία αποσκευών 09:30-11:30 Αγώνες κατάταξης (θέσεις 1-2) 12:00-12:30 Απονομή 12:30-13:30 Μεσημεριανό 13:30-14:00 Αποχαιρετιστήρια Προπονητών 14:00 Αναχώρηση


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ

1η ΗΜΕΡΑ

2η ΗΜΕΡΑ

3η ΗΜΕΡΑ

4η ΗΜΕΡΑ

Γάλα – Τσάι – Καφές Κασέρι – Ζαμπόν – Γαλοπούλα Βούτυρο – Μαρμελάδα – Μέλι – Μερέντα Αυγά - Δημητριακά

ΠΡΩΙΝΟ

Κοτόπουλο με μακαρόνι

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ

Μπιφτέκι με τηγανιτές πατάτες

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ Σαλάτα εποχής – Φέτα - Επιδόρπιο

Μπιφτέκι με τηγανιτές πατάτες

Μπριζόλα με πατάτες φούρνου

Κοτόπουλο με ρύζι

ΒΡΑΔΙΝΟ Σαλάτα εποχής – Φέτα - Επιδόρπιο

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ


ΠΡΟΣ : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο Κάτωθι υπογεγραμμένος ­ η 

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Εκ μέρους του σωματείου η της  ακαδημίας 

ΠΑΟΚ

Διεύθυνση έδρας  σωματείου/ακαδημίας     

Τηλ.: 2310.95.40.50

Γήπεδο Τούμπας, Θεσσαλονίκη Fαx: 2310.95.10.00

Email: pressoffice@paokfc.gr

                                    δηλώνω    με     το     παρόν     την     συμμετοχή     όλων     των     κάτωθι     αναγραφό μενων  αθλητών­   συνοδών   στο  5ο  Τουρνουά   Ποδοσφαίρου   Α.Ο.   ΠΡΩΤΕΑΣ   2012  που   θα  πραγματοποιηθεί   στο   Πήλιο   στις   εγκαταστάσεις   των   Χανίων   όπως   αυτή  προβλέπεται   από   την   προκήρυξη   της   διοργάνωσης.  Αποδέχομαι  του   όρους   –  κανονισμούς  συμμετοχής  στην  διοργάνωση  και  απαλλάσσω  την διοργανώτρια  αρχή  από   οποιαδήποτε   ευθύνη  τραυματισμών  που  μπορεί   να   προκύψουν   στους  επισυναπτόμενους   δηλωθέντες   κατά   την   συμμετοχή   τους   στο   τουρνουά.  Επίσης  αναλαμβάνω   προσωπικά   την  υποχρέωση   αποζημίωσης,  πριν   την   αναχώρηση  από τον τόπο διαμονής – ξενοδοχείο – οποιοσδήποτε ζημίας η φθοράς υλικού ,  που   τυχόν   προκληθούν   από   τους  δηλωθέντες   αθλητές  ,  στις  εγκαταστάσεις  του αθλητικού κέντρου η του ξενοδοχείου. Τρόπος πληρωμής Προκαταβολή  20%  του   συνολικού   ποσού  μέχρι   τις  20  Μαΐου  μαζί  με   την   δήλωση  συμμετοχής και το υπόλοιπο εξόφληση με την άφιξη της ομάδας.

Ημερομηνία,…………………………2012                           Σφραγίδα σωματείου / ακαδημίας                               υπογραφή υπευθύνου ……………………………………….                                …………………………….

ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ  ΔΗΛΩΣΗ   ΣΤΗ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ   ΤΗΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ  ΤΙΣ   ΑΤΟΜΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΤΩΝ   ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ   ΣΤΟ   ΤΟΥΡΝΟΥΑ   ΜΕ   ΤΑ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ


5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ 2012 (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ

ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ……………………………………………………... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΤΜΗΜΑ: ……………………………………………………………………………..

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ/ΟΝΟΜΑ

ΕΤΟΣ

ΤΗΛEΦΩΝΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

                                          

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ………….2012

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  : ……………………………..

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ


5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ 2012 ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΛΗΤΗ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

Ονοματεπώνυμο Αθλητή:…………………………………………………………………. Hμερομηνία Γέννησης: ……………………………………………………………………. Tόπος: …………………………………………………………………………………….. Σύλλογος/Ακαδημία: ……………………………………………………………………… Oνομ/νυμο Κηδεμόνα: ……………………………………………………………………. AΔΤ: …………………………ΤΗΛ.ΟΙΚΙΑΣ:…….……………ΚΙΝ.:…....……………….. Διεύθυνση Κατοικίας: …………………..αρ. …… πόλη: …..……....….……T.K.………. .

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ………..……………………………………………………..…… κηδεμόνας του αθλητή ……………………………………………..…………..…… δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση της προκήρυξης και του κανονισμού διοργάνωσης από τον υπεύθυνο του σωματείου / ακαδημίας και επιτρέπω την συμμετοχή , του υπό της κηδεμονίας μου ως άνω αναγραφόμενου αθλητή, στην εν λόγω διοργάνωση και απαλλάσσω την διοργανώτρια, από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών τυχόν προκύψουν κατά την συμμετοχή του στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Τουρνουά. Υπογραφή Κηδεμόνα: ……………….…………….

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Φωτοτυπία δελτίου ΕΠΟ αθλητή (από το σωματείο / ακαδημία) η Πιστοποιητικό γέννησης η Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. Τα παραπάνω στοιχεία καταχωρούνται στη βάση δεδομένων της διοργανώτριας, είναι απολύτως εμπιστευτικά Και αποσκοπούν στην ομαλή και άρτια λειτουργία της διοργάνωση

Proteas  

proteas prokyrixi

Proteas  

proteas prokyrixi