Page 1

CARNAVAL 2014_PREGÓ d'INCI PREGONER 1: Quina gana, quina fam! difoneu per radio Prat amb whatsapp o amb el tam tam aquest breu comunicat: PREGONER 2: Rodona com una bola cul pelat com una mona aquí estrena nova trona la majestat de la Gola. PREGONER 1: Ella es riu dels morts de gana que ompliu cues a l'INEM; només vol que escarxofem el seu pap una setmana. PREGONER 2: És una reina com cal: cobra un delme de figuetes, naps i xones torradetes, tot ho mana a cops de pal! PREGONER 1: Totes set autoritats i la púrria aquí reunida li direm: voracitats! a la reina, de seguida. ALCALDE: Com que sóc l’alcalde em toca saludar primer a la reina: la fava em surt de la beina i el seu pitram em trastoca. NOTARI: El notari certifica la pitrera sobirana; sense saber on te se fica vol arròs a la cubana.


MONJA: Jo m’he escapat del convent per menjar una botifarra; i m’he atipat de valent amb els ous d’aquest bandarra. CAPELLÀ: Cardenalus sum contentorum, abortus finquitum est, salve regina carnavalum; jo m’empatollo i no dic res. GUÀRDIA CIVIL: El cony de sa majestat està fet una papilla; segur que se l’ha tallat saltant tanques a Melilla. MILITAR: Jo seré l’estat major de la pàtria sobirana. Tinc a punt el caneló per si la reina el demana. MADAM: I jo faig de celestina dels cabrons d’aquesta vila; si algú em vol furgar la mina ja es pot ‘nar posant en fila.

PREGONER 2: El poble s'esgargamella per xuclar-li una mamella la nostra reina és l'estrella del pollastre i l'escudella! PREGONER 1: Sent molta satisfacció quan veu que el poble es desmadra; de ningú heu de tenir por PREGONER 2: només dels mossos d’esquadra PREGONER 1: Si el papa Francesc diu missa s'entreté amb la llonganissa del vicari oferint-li la cloïssa per si vol passar el rosari.


PREGONER 2: No dic res del Vaticà, exemple de democràcia, Almenys van canviant el papa si el que mana no té gràcia. PREGONER 1: I aquí al Prat és indecent: trenta dos anys d’anar fent; no queda altre solució que arribi a jubilació. PREGONER 2: El Cèntric ja està tot fet, mantenir-lo va un pet; i la solució d’enguany, cobrar entrada per cap d’any! PREGONER 1: Si dimiteix en Rossell, ho celebra amb un tortell i si una infanta s'imputa, ho celebra amb una puta! PREGONER 2: No li agrada la llei Wert: per passar-la coll avall, la fregeix amb un gra d'all ben picat amb julivert. PREGONER 1: Vol agafar el Gallardón, ficar-lo en una proveta, embotir-lo en un sifón i apretar fort la maneta. PREGONER 2: El cony de sobirania se li’n fot: és una farsa; ella vol que guanyi el Barça i celebrar-ho amb ratafia. PREGONER 1: També anima l’Espanyol: va al camp amb una trompeta, quan fan gol es treu la teta i, si guanyen, el bunyol. PREGONER 2: No creu en la democràcia ni embulls com al Gamonal: fundarà un estat cabal que implanti una gastrocràcia.


PREGONER 1: No li agrada cap partit, ni tampoc els sindicats; l’important és parar els plats, molta teca i bon profit. PREGONER 2: Ha sentit dir que el Ronaldo ja té la pilota d’or, però és que l’or fa malbé el caldo i li dóna un gust molt fort. PREGONER 1: Si no ho ha entès malament, ha sentit que l’assessor de l’alcalde, un regidor, cobra més que el president. PREGONER 2: Doncs l’assessor va fatal, ja fa segles que està clar que a l’Artesà hi ha d’anar un bordell municipal. PREGONER 1: Si l’Artesà està tancat hi haurà drama, això és un fet, els funcionaris del Prat no saben on agafar el pet. PREGONER 2: Nois, la crisi ja ha passat, prou d’escratxes a cals fatxes ‘neu als bingos, a les platges, i salvem a l’AE Prat!

PREGONER 2: Hem comprat una marmita i hem de fer una gran recapta per omplir-la amb molt de tacte: tots hi sucarem la tita. PREGONER 1: Naps i cols, polles postisses, pastanagues, cebes tendres, vulves fresques, malaltisses, de les joves o dels gendres. PREGONER 2: Figues verdes i madures, arrugades, perfumades, tant les toves com les dures, a la brasa o bé fumades.


PREGONER 1: Raves prims o rabassuts, dels que pengen o dels curts, tremolosos o forçuts, cap no li provoca ensurts. PREGONER 2: Dels que acaben amb esclat, dels que els costa l'arrencada, dels que porten arracada: tot li plau en el seu plat. PREGONER 1: Conills calbs o bé peluts, nets, polits o llords i bruts, ben humits o massa eixuts, forasters o coneguts. PREGONER 2: Cuques flonges, cargolades, arrogants quan van mal dades, puntuals, mal dirigides, orgulloses o esquifides. PREGONER 1: Pebrots grocs, vermells o verds, amanits o escalivats, mal parlats o escrits en vers, ben cruixents o bé estovats. PREGONER 2: Cigronets o collonassos ous d'estruç o de perdiu, cacauets de mascles grassos o patates al caliu. PREGONER 1: Els fideus dels frares tonsos, conys oberts com melons dolços, tancats com una petxina, res no hi sobra a la cantina.


LA GOLA Acosteu-vos, garrinets, llepaculs i carcamals, i cordeu-vos els pitets pels banquets del Carnaval. Sóc la truja mamelluda, mare de tots els cabrons; obeïu la llei goluda i escureu-me bé els mugrons. Adoreu els pernils grassos, passeu del colesterol, mengeu dolços a cabassos i endrapeu sense control. Tenim tota una setmana per pensar que tot va bé; sisplau, no us quedeu amb gana, que després no tindreu re!

Visca el Prat! Visca l’Alcalde! Les reformes del Modern! La Capsa, l’Artesà i el Cèntric! Les estacions de metro sense trens! I Cal Ramonet del Nara! Cal Cinto de la Remei! I les crispetes del Capri! Les carxofes a la brasa! I les putes del Ribiera!

Carnaval 2014, Pregó Inici  

Pregó de les autoritats del Carnaval del Prat per donar el toc de sortida a la disbauxa

Advertisement