Page 1

Robados

Carlos Pazos Carlos Pazos (Barcelona, 1949) té una singular, brillant i dilatada trajectòria que el Premio Nacional de Artes Plásticas de 2004 no fa més que confirmar, a l’igual que l’exposició No me digas nada, que va organitzar el MACBA i el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, tres anys més tard, al 2007. Aquesta exposició presenta dues sèries fotogràfiques i un vídeo de l’artista en què les emocions es focalitzen en el seu ego. “Les meves constants són jo més jo”, afirma ell mateix. Efectivament, al 1975, Carlos Pazos va decidir crear-se a ell mateix amb la sèrie fotogràfica Voy a hacer de mi una estrella, amb la que a la idea d’exhibir-se va ajuntar el jo personal al jo estrella. Amb l’altra sèrie, Robados (2009), que dóna títol a l’exposició, Pazos recupera aquest alter ego, però ara ja és una estrella en hores baixes, durant unes vacances a l’illa de Bali, que persegueixen els paparazzi. L’exposició acaba amb el vídeo inèdit, No rewind, filmat a la mateixa illa de Bali. És el punt final d’aquest relat expositiu on es mostra la continuïtat en el temps, l’espai i la memòria d’una de les obres primeres i més emblemàtiques d’aquest autor de pràctiques conceptuals, que transcendeix, però, amb la seva singularitat.

Centre d’Art Torre Muntadas. Del 4 de febrer al 3 d’abril Inauguració: divendres 4, a les 19 hores Visita - xerrada a càrrec de l’artista Carlos Pazos: dissabte 12 de febrer, a les 18 hores Visites comentades per a grups, cal concertar dia i hora (a torremuntadas@elprat.cat o al tel. 93 478 22 37)

7.000 exemplars · www.elprat.cat Número 167 · El Prat de Llobregat · Exemplar gratuït

febrer11

Teatro Español Teatre Romea

La Lección

Text: Eugène Ionesco. Traducció: Juan V. Martínez Luciano Direcció: Joan Maria Gual. Ayudantia de direcció: Cristina Raventós Intèrprets: Manel Barceló, Maica Barroso i Itziar Miranda Una jove de 18 anys busca un professor per ampliar els seus estudis de batxillerat. L’acció avança a mesura que la relació de poder entre el professor i l’alumna creix en tensió. Eugène Ionesco, mestre del teatre de l’absurd, amb aquesta segona obra, vol demostrar que és capaç d’escriure respectant les clàssiques unitats de lloc, temps i acció, però donant al llenguatge un camí absolutament diferent a l’utilitzat per la major part dels dramaturgs dels anys 50. El realment absurd aquí no és el text, sinó la pròpia vida. El joc del poder que es manifesta en diversos mètodes de dominació, humiliació, repressió i possessió que a partir de l’educació poden aconseguir la total anul·lació de la persona.

Teatre Modern. Diumenge 27, a les 19 hores. Entrada: 12 €


T

eatre i dansa

Cia. Trotam Teatre

Cia. Leandre - Claire / Nats Nus Dansa

Scarab

Londres 1943. En plena Segona Guerra Mundial, el professor Stevenson, del Museu Britànic, i James Hawkins, lladre professional, reben l’encàrrec de trobar una misteriosa joia que, segons uns antics escrits, hauria estat amagada durant segles a l’interior d’una piràmide egípcia en un territori ocupat per les tropes nazis de l’implacable Helmut Shults.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Divendres 11, a les 19 h Entrada: 6 € (descomptes 2x1 a www.ccriberabaixa.cat)

Teatre Kaddish

Creació e interpretació: Claire Ducreux i Jordi Casanovas L’espectacle neix de la trobada de Claire Ducreux amb Toni Mira, dos creadors i intèrprets que han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic... El banc i la taula que van donar vida als seus personatges i espectacles en solitari comparteixen un espai escènic que va omplint-se de fulles, humor, poesia, absurd… per explicar-nos una senzilla historia d’amor entre dos universos molt diferents en la forma, però amb moltes convergències en l’essència.

Los Excéntricos

d’Arthur Schnitzler Intèrprets: Raquel Bono, Martí Castellarnau, Aroa Esteban, Martí Fernández, José Gallardo, Marta Gòrrias, Contxita Herrero, Núria Inés, Alba José, Xavier Llorens, Édgar López, Elisabeth Manzaneda, Ana Martínez, Juli Mitjans, Anna Mitjans, Pedro Olivares, Isaac Patón, Dúnia Pellisa, David Roiz i Jordi Salas. Direcció Pau Bou Fa cent anys, Arthur Schnitzler era un autor incòmode, d’aquells que espantaven a la burgesia. Avui no li passaria el mateix: la dona s’ha emancipat, el sexe ja no s’amaga; encara que les escenes que va escriure ens retraten i ens interpel·len amb una punteria mordaç. Com els protagonistes, cerquem la xifra del nostre desig i l’evasió del dolor, mentre la ronda de l’amor continua girant.

Rococó Bananas

Intèrprets: Marceline, Sylvestre i Zaza Dramatúrgia: Marceline. Escenografia i efectes: Sylvestre i Ventura & Hosta Cartons Direcció musical: Zaza Equilibristes, malabaristes i músics, Los Excéntricos amb la seva poètica d’arrel surrealista, presenten un espectacle de clowns musicals en la línia de la gran tradició del barroc i de l’excèntric, de la bufetada i del tempo loco, on caigudes, trompades, bufetades i plats trencats es succeeixen a un ritme frenètic. El seu humor supura una mala llet tendra, un joc amb el surrealisme, els jocs de paraules, els encadenaments d’accions impossibles. Moments lírics es mesclen amb situacions rocambolesques en una successió de números que superen les barreres de l’idioma.

Mireia Cruz, en concert

Quartet de clarinets LG

Intèrprets: Manuel Martínez Mínguez, Javier Vilaplana González, Martí Guasteví Olives i José Vicente Montesinos Formació creada el 2010 per membres de la Banda Municipal de Barcelona que decideixen potenciar la música de cambra escrita per a aquesta formació. Les diferents sonoritats de la família dels clarinets hi són representades: el requint, el clarinet soprà, el clarinet alt i el clarinet baix. El seu repertori compta amb la presència de grans compositors, des del Barroc i el Classicisme fins al segle XX. Amb la col·laboració de la Unió Filharmònica del Prat

Auditori, Cèntric Espai Cultural. Diumenge 6, a les 19 h Entrada: 6 €

L

Direcció: Ma. José Miguel Intèrprets: Olga Abuín, Leticia Aparicio i Mariano Santafosta Un taxista desitja portar endavant la seva fantasia, però no sap quines poden ser les conseqüències quan es creua amb dues dones que han estat trastocades pels mandats socials. El menjar, el romanticisme i el sexe, un “menage a trois” d’exageracions. En to de comèdia negra plena de suspens i bogeria es desenvolupa aquesta petita peça psicopàtica.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Dissabte 19, a les 20 h

Teatre Modern. Divendres 18, a les 23 hores. Entrada: 12 €

M úsica Els Clàssics al Prat

Pequeña pieza psicopática

Teatre Modern. Diumenge 13, a les 19 hores. Entrada: 12 €

La Ronda,

Teatre Kaddish. Divendres 11 i dissabte 12, a les 21 hores; i diumenge 13, a les 19 hores

Cia. Proscenio

En attendant l’inattendu

Mireia Cruz és una jove artista pratenca a mig camí entre les cantautores més intimistes com Suzanne Vega i la intensitat elèctrica de Nena Daconte. Amb la seva veu i la guitarra és capaç d’apropar-nos sentiments i emocions que queden recollits en el seu primer disc Pequeños placeres que presenta a la ciutat i on, a través d’onze cançons, ens ofereix una íntima i personal visió del seu univers més proper. www.myspace.com/solomireiacruz Organització: La Capsa

Auditori, Cèntric Espai Cultural Diumenge 20, a les 19 hores

Cèntric Espai Cultural Fins al 3 de febrer horari ampliat: de dilluns a divendres de 21 a 02 hores, dissabtes de 19 a 02 hores i diumenges, de 10 a 14 i de 16 a 24 h

Club de gastronomia: La carbassa

Receptes vegetarianes i veganes a partir d’un aliment bàsic a la cuina d’hivern, la carbassa.

Centre Cívic Sant JordiRibera Baixa Dimecres 16, a les 19 h Entrada: 4 €

Segueix les activitats culturals de la ciutat a “EL PRAT CULTURA” i gaudeix d’informacions, vídeos, imatges...

ectura Presentacions de llibres

CLUBS DE LECTURA Cafè amb lletres: La pedra de paciència: Sangué sabur, d’Atiq Rahimi. Biblioteca

Antonio Martín. Cèntric Espai Cultural. Dijous 3, a les 17 hores Clubs de lectura fàcil

Biblioteca Antonio Martín Cèntric Espai Cultural

· CLF dimarts: El comte de Montecristo, d’Alexandre Dumas

Club de la Cope: Saqueo, de Nadine Gordimer Cooperativa Obrera de Viviendas (pl. de Roigé i Badia, 4). Dimarts 15, a les 18.30 hores Club de lectura i gastronomia: Afrodita, d’Isabel Allende. Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Dimarts 15, a les 19 hores

Club de lectura un món d’experiències: Manolito gafotas, d’Elvira Lindo

Dimarts 8, a les 18.45 h

Centre Cívic Jardins de la Pau Dimecres 16, a les 19 hores

· CLF dijous: Maurice o la cabana del pescador, de Mary Shelley. Dijous 10 i

Club de lectors grans: La elegancia del erizo, de Muriel Barbery / 1984, de George Orwell

24, a les 16 hores

Enjoy reading (club de lectura en anglès): Fahrenheit 45, de Ray Bradbury

Biblioteca Antonio Martín. Cèntric Espai Cultural. Dijous 10, a les 18.30 hores

Cèntric Espai Cultural Dijous 17, a les 10 h / 11 h

Club de novel·la negra: Out, de Natsuo Kirino. Centre Cívic

Jardins de la Pau. Dijous 17, a les 19 hores

Club Bviendo letras: La leona blanca, de Dashiell Hammet. L’ Artesà. Dijous 24, a les 20 h

Biblioteca Antonio Martín Sánchez, Cèntric Espai Cultural

En caída libre i La detective miope, de Rosa Ribas

L’escriptora pratenca Rosa Ribas visita el Cèntric Espai Cultural per presentar-nos la seva darrera novel·la publicada i el seu nou treball En caída libre que veurà la llum properament.

Dimecres 9, a les 19 hores

El exhibicionista vergonzoso (frust), de Bernardo Ruiz

Aquest escriptor i músic pratenc publica la seva quarta novel·la a l’editorial virtual www.bubok.com. Frust es l’abreviatura de frustració, que és el que pateix qui, per una banda vol exhibir-se i, per una altra, té por i vergonya de fer-ho Organització: Assoc. d’escriptors del Prat Tintablava

Dijous 24, a les 19 hores

Conèixer món amb Xavier Theros

Conferència d’aquest poeta, antropòleg i escriptor, on presentarà el seu llibre, que acaba d’obtenir el premi Huertas Claveria. Xavier Theros és autor d’innumerables articles al diari El País sobre la Barcelona menys coneguda i per ser un dels membres d’Accidents Polipoètics.

Dijous 17, a les 19 hores

Nou Club de lectura (sessió de presentació)

Zen lletres Un nou club on comentar obres de literatura d’autoconeixement de diferents disciplines (psicologia, ètica, ciència, filosofia). Si tens curiositat per saber què llegirem, vine a aquesta sessió. Les reunions del club seran els primers dimarts de mes, a les 18.30 hores.

Biblioteca Antonio Martín Sánchez, Cèntric Espai Cultural. Dimarts 1, a les 18.30 h


E

xposicions

La formació d’una ciutat

White Room

La història més recent de la nostra ciutat amb un especial èmfasi en les transformacions urbanístiques i territorials dels darrers anys. Així com informació sobre els projectes actualment en execució o que es desenvoluparan en un futur immediat, tot apuntant les millores que comportaran per al Prat.

Cèntric Espai Cultural Fins al 30 de juliol

Records del Carnaval

Raquel Reina

Selecció de l’obra fotogràfica que Raquel Reina ha desenvolupat en els darrers 4 anys de la seva carrera professional. www.raquelreina.com

Centre Cultural Torre Balcells (sala 2) Del 25 de febrer al 27 de març Inauguració amb l’actuació musical en acústic de Ruidoblanco: divendres 25, a les 20 h

Retrospectiva Beca Fotografia i Societat

Pirates a la Mediterrània

Produïda pel Museu Marítim de Barcelona, consta de 20 plafons on es combinen textos, documents, maquetes i rèpliques que el visitant pot tocar. Els fenòmens de la pirateria i del corsarisme han representat un paper important en la història de Catalunya, condicionant en certs moments la política, les activitats econòmiques, el poblament de la costa, etc. També ha deixat la seva empresta en la memòria popular a través de llegendes i tradicions.

Museu del Prat (sala 1). Centre Cultural Torre Balcells Fins al 10 d’abril

La imagen desnuda

Exposició de fotografies i vestits de Carnaval. Amb la col·laboració de diferents entitats i grups s’ha elaborat aquesta exposició, on gaudir de vestits que van sortir a rues passades, fotografies i vídeos dels moments i actes més emocionants i significatius, i els vídeos de les Rues de Carnaval.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa Del 28 de febrer al 20 de març Inauguració: dilluns 28, a les 18 hores

Retalls de Nadal

Exposició retrospectiva de les cinc edicions de la beca, amb una mirada vers els projectes guanyadors i les seves fotografies més representatives.

Centre Cívic Jardins de la Pau Fins al 6 de febrer

Història de les càmeres fotogràfiques

Mostra on s’estableix un diàleg entre l’artista pratenca Stella Rubio i les postals de Nadal participants al concurs convocat l’entitat. Organització: Assoc. d’Amics de l’Art del Prat

La saleta. Escola d’Arts del Prat. Fins al 13 de febrer

Recerca en el dibuix

Núria Insa

Resultat de la seva recerca i experimentació personal de l’artista en l’àmbit del dibuix. Organització: Assoc. d’Amics de l’Art del Prat

Un recorregut per algunes de les càmeres més significatives del segle XX, material cedit per Francesc Serrano.

Centre Cívic Jardins de la Pau Del 10 al 27 de febrer

La saleta. Escola d’Arts del Prat Del 21 de febrer al 25 de març

Això no és una flashmob, el procés

Manuel Carvajal

Sèrie de fotografies de gran format on l’artista intenta alliberar la fotografia de tot referent, sense que deixi de tenir un vincle amb l’espectador. A les obres prima el ritme de la forma, el color, la textura i la disposició de les línees per sobre de l’objecte fotografiat.

Centre Cultural Torre Balcells (sala 2) Fins al 13 de febrer

Exposició resultant de tots els documents gràfics, fotografies, vídeos i comentaris que documenten com es va gestar i desenvolupar la Flashmob que va tenir lloc a la Fira Avícola (dissabte 11 de desdembre de 2010), des dels seus inicis fins al dia de la mostra.

VI BECA FOTOGRAFIA I SOCIETAT

Més informació a www.ccjardinspau.org

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Del 2 al 23 de febrer Inauguració: dimecres 2, a les 19 h

Centre Cívic Jardins de la Pau Lliurament de projectes fins al 28 de febrer

C inema Cineclub

Offside,

de Jafar Panahi Iran, 2006 Comèdia dramàtica Amb Avenc Mobarak Shahi, Safar Samandar, Shayesteh Irani, entre d’altres Hi ha moltes dones a les que agrada el futbol a l’Iran, però no poden anar als estadis, algunes es disfressen d’home per entrar-hi, però si les detecten les tanquen en un lloc proper i al final del partit són lliurades a la brigada antivici.

Cine Capri. Dimecres 16, a les 20 hores

I

Cinema asiàtic

Professor’s Beloved Formula,

de Takashi Koizumi Japó, 2006. Drama Ruriko Asaoka, Eri Fukatsu, Takanari Saito i Akira Terao Una mare soltera treballa d’assistenta cuidant a un ancià professor de matemàtiques amb problemes de memòria, que només li permet recordar els últims 80 minuts. El fill de la dona narra els millors moments del vell professor, de qui va heretar un amor irracional per la màgia i la bellesa de les matemàtiques. Organització: Asian Films

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa Divendres 18, a les 19 hores

Gallum, gallum, el documental

Programació del Cine Capri

Estrena simultània de: Enredados (4, 5 i 6) i Saw 7 (18, 19 i 20) Dirigit i produït per Sergi Sandúa, i amb banda sonora de Make-d, el documental (51 minuts) narra, amb un to misteriós i poètic, tot el procés creatiu dels participants al projecte, des de la creació del màster, fins a la primera exposició dels pollastres al carrers del Prat al desembre del 2009.

Altres pel·lícules: Y también la lluvia, ¿Cómo sabes si…?, Valor de ley, Cisne negro i El Oso Yogi Per confirmar programes i horaris truqueu al 93 379 59 43

Auditori, Cèntric Espai Cultural Dissabte 26, a les 19 hores

nfantil

CONTES

L’hora del conte Biblioteca Antonio Martín Sánchez, Cèntric Espai Cultural. Dissabtes, a les 12 hores

Nou club de lectura infantil TEATRE

Zum Zum Teatre

Hansel i Gretel

Dissabte 19. Contes misteriosos,

Text: Germans Grimm. Traducció: Marta Agustí i Ramon Molins Direcció: Luca Radaelli Intèrprets: Begonya Ferrer i Ramon Molins Dos comediants evoquen els paratges dels contes mitjançant la paraula, l‘ús d’objectes quotidians i d’instruments musicals, creant un bosc de somni, transformant l’espai escènic i transportant-nos al cor màgic i fantàstic dels contes.

Dissabte 26. Contes de castells,

Teatre Modern. Diumenge 20, a les 18 hores Entrada: 5 €

Activitat recomanada per a nens i nenes, de 3 a 7 anys

Dissabte 5. Més contes d’animals i bestioles, amb Blai Senabre

Dissabte 12. Sopa de pedra i el pastoret, amb Anna García amb Alba José

amb Laura Tamayo

TALLERS

La biblio fa tallers

Biblioteca Antonio Martín Sánchez, Cèntric Espai Cultural. Dimecres 16, a les 18 hores Cal inscripció prèvia

Un taller de nassos

Crea el teu propi nas i llueix-lo pel Carnaval

Centre Cívic Jardins de la Pau Diumenge 20, a les 12 hores

Cia. Teia Moner

Galaxys

Intèrprets: Teia Moner Direcció: Miquel Espinosa Espectacle de màgia i titelles, inspirat en contes que parlen de l’univers, escrits per autors com Michael Grejniec, Gianni Rodari, Claude Clément, Isaac Asimov i Umberto Eco

Centre Cívic Jardins de la Pau. Diumenge 27, a les 12 h Entrada: 4 € (descomptes d’1€ al centre cívic)

Racó del Joc

Espai familiar. Cal inscripció prèvia

Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa Dissabtes, grup de petits (de 2 a 3 anys), de 17.30 a 18.30 hores; i grup de grans (de 4 a 6 anys), de 18.30 a 19.30 hores Dissabte 5. Taller

de caretes

Dissenyar, dibuixar, pintar i retallar caretes del món

Dissabte 12. Taller

de disfresses

Conèixer la història del Carnestoltes i la tradició que té a la ciutat.

Cantem i ballem al Rei Carnestoltes Dissabte 19.

Aprendre la cançó del Rei Carnestoltes i crear un ball de carnaval.

Dissabte 26. La

dona dels vents i el nen del tambor Cia. Toca’m un conte!

Espai familiar per a nens i nenes de 2 a 6 anys La Dona dels vents i el Nen del tambor arriben d’un llarg viatge amb una maleta ben grossa, carregada d’instruments que han anat trobant pel camí i volen compartir els seus records amb tots nosaltres

(sessió de presentació) Nou club per a infants de 9 a 12 anys. Les sessions del club seran el primer dimecres de mes, a les 18.30 h

Biblioteca Antonio Martín, Cèntric Espai Cultural. Dimecres 2, a les 18 hores

I Certamen de poesia infantil i juvenil Vila del Prat

Adreçat a nois i noies, que cursin des de 3r de primària a 4rt d’ESO (en diferents categories). Presenteu els vostres poemes escrits en català, de temàtica lliure amb una extensió màxima de 30 versos. Els treballs s’han d’enviar màxim el 30 de juliol a locantichpublica@gmail.com

Per a més informació: www.locantich.cat Organització: Lo Càntich


alendari febrer

Dimarts, 1

18.30 h, Cèntric Espai Cultural Presentació: Zen lletres (nou club de lectura)

Dimecres, 2

Dijous, 10

Centre Cívic Jardins de la Pau. Inici: Història de les càmeres fotogràfiques Cèntric Espai Cultural. 16 h, Club de lectura fàcil. 18.30 h, Enjoy Reading

18 h, Cèntric Espai Cultural Presentació del nou club de lectura infantil 19 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Inauguració: Això no és una flashmob, el procés

Divendres, 11

Dijous, 3

12 h, Cèntric Espai Cultural. L’hora del conte: Sopa de pedra i el pastoret 17 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Ball de gent gran. Entrada: 2 € 17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. Racó del Joc: Taller de disfresses 18 h, Centre d’Art Torre Muntadas Visita-xerrada amb Carlos Pazos a l’exposició Robados 21 h, Teatre Kaddish. La Ronda 21 h, local entitat (c. de las Moreras, 105) Ball dels enamorats. Organització: Casa de Andalucía (preu a concretar) 23 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Ball amb l’orquestra Duo Mediterraneo Entrada: 7,5 €

17 h, Cèntric Espai Cultural Cafè amb lletres

Divendres, 4

19 h, Sala d’Art Josep Bages Inauguració: Robados, de Carlos Pazos 21 h, local entitat (av. del Canal, 176 bxos.). Xerrada: “Submarinisme”, a càrrec d’Àlex Marín. Organització: UEC (Unió Excursionista del Prat)

Dissabte, 5

12 h, Cèntric Espai Cultural. L’hora del conte: Més contes d’animals i bestioles 17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Racó del Joc: Taller de caretes 23 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Ball amb l’orquestra New Class Entrada: 7,5 €. Organització: Assoc. Cultural Tot pel Ball

Diumenge, 6

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la Pau. Ball de gent gran. Entrada: 1,5 € Organització: Voluntaris de gent gran / Assoc. Cultural Tot pel Ball 19 h, Cèntric Espai Cultural. Els clàssics al Prat: Quartet de clarinets LG. Entrada: 6 €

Dimarts, 8

18.45 h, Cèntric Espai Cultural Club de lectura fàcil

Dimecres, 9

Equipaments culturals

19 h, Cèntric Espai Cultural Presentació dels llibres: En caída libre i La detective miope, de Rosa Ribas

Centre Cívic Jardins de la Pau * Jardins de la Pau, s/n Tel. 93 478 21 41 - Fax 93 478 43 64 ccjp@elprat.cat - www.ccjardinspau.org De dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 23 hores Caps de setmana i festius, de 10 a 14 i de 15.30 a 21 hores Activitats: Teatre infantil, aula de noves tecnologies, cursos i tallers, exposicions fotogràfiques, conferències i xerrades, balls i hotel d’entitats... UBASP Marina: Tel. 93 478 42 71

Equipament Cívic Delta del Llobregat Generalitat de Catalunya

C. del Riu Llobregat, 94 Tel. 93 478 72 83 - Fax: 93 478 13 63 cc.deltallobregat@gencat.cat Activitats: Xerrades, tallers, exposicions, balls, música, serveis per la gent gran, etc Serveis i Programes: Casal per a Gent Gran, Casal Cívic, Jugar i Llegir, Dones Avui, Centre de Dia, Podologia i perruqueria per la gent gran.

19 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Butaka Teatre Jove: Scarab, amb la cia. Trotam Teatre. Entrada: 6 € 21 h, Teatre Kaddish. La Ronda

Dissabte, 12

Diumenge, 13

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Ball de gent gran. Entrada: 1,5 € 19 h, Teatre Modern. Claire DucreuxToni Mira presenten En attendant l’inattendu. Entrada: 12 € 19 h, Teatre Kaddish. La Ronda

Dimarts, 15

18.30 h, Cooperativa Obrera de Viviendas. Club de la Cope 19 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Club de lectura i gastronomia

Dimecres, 16

18 h, Cèntric Espai Cultural La biblio fa tallers 19 h, Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. Club de gastronomia: La carbassa. Entrada: 4 € 19 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Club de lectura un món d’experiències

Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa * C. de Dolores Ibárruri, 45 Tel. 93 374 15 80 - Fax: 93 478 07 06 riberabaixa@elprat.cat www.ccriberabaixa.cat De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 i de 15.30 a 22 hores Caps de setmana i festius, de 10 a 14 i de 16 a 22 hores Activitats: Teatre, música, cuina, noves tecnologies, cursos i tallers, exposicions, xerrades i hotel d’entitats... UBASP Sant Cosme: Tel. 93 478 23 31

Hotel d’Entitats El Prat - Centre Generalitat de Catalunya

C. de Lo Gaiter del Llobregat, 31 Tel. 93 370 98 21 oac.pratdellobregat@gencat.cat De dilluns a divendres, de 15 a 22 h

20 h, Cine Capri. Cineclub: Offside

Dijous, 17

Cèntric Espai Cultural. 10 h, Club lectors grans. 19 h, Conèixer món amb Xavier Theros 19 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Club de novel·la negra

Divendres, 18

19 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Cinema asiàtic: Professor’s Beloved Formula 19 h, local entitat (c. de las Moreras, 105) Dia d’Andalusia: Inauguració exposició Organització: Casa de Andalucía 23 h, Teatre Modern. Divendres Golfus: Los Excéntricos presenten Rococó Bananas. Entrada: 12 €

Dissabte, 19

12 h, Cèntric Espai Cultural. L’hora del conte: Contes misteriosos Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa 17.30 h, Racó del Joc: Cantem i ballem al Rei Carnestoltes. 20 h, la cia. Proscenio presenta Pequeña pieza psicopática 19 h, local entitat (c. de las Moreras, 105) Dia d’Andalusia: Presentació del llibre: Un ramito de cordura, de Francisco Mármol Moreno. Organització: Casa de Andalucía 23 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Ball amb l’orquestra Valparaiso Entrada: 7,5 €

Diumenge, 20

Centre Cívic Jardins de la Pau. 12 h, Un taller de nassos. 17.30 h, Ball de gent gran. Entrada: 1,5 € 12 h, pl. de la Vila. Ballada de sardanes amb la Cobla del Baix Llobregat Organització: Amics de la Sardana 18 h, Teatre Modern. Zum Zum Teatre presenta Hansel i Gretel. Entrada: 5 € 19 h, Cèntric Espai Cultural. Mireia Cruz, en concert

Dilluns, 21

Escola d’arts. Inici: Recerca en el dibuix, de Núria Insa

La Capsa Durant el període d’obres de la línia de metro L9, La Capsa no desapareix, s’obre a la ciutat i segueix treballant i programant concerts en diferents espais del Prat, tant físics com virtuals. Per contactar-hi: Tel. 93 374 15 80 info@lacapsa.org - www.lacapsa.org facebook.com/lacapsa - twitter.com/lacapsa

Centre Cultural Torre Balcells Pl. de Pau Casals, s/n. Tel. 93 379 00 64 Museu del Prat. Horari: de dilluns a dissabte, de 17 a 20 h. Dissabtes i diumenges, d’11.30 a 13.30 h Auditori. Assajos, sala conferències, teatre... Assoc. Musical del Prat. Escola de música Tel. 93 370 80 90 amp@bandamusicaldelprat.com

Centre Cultural El Remolar Escola d’Arts del Prat C. de Ramon Llull, 12 Tel. 93 370 85 01 amicsart@terra.es Horari: de dilluns a divendres, de 17.15 a 20.15 hores

L’Agenda Cultural és un servei de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Té una periodicitat mensual i s’hi publiquen tots els actes oberts al públic, que s’hagin notificats per escrit abans del dia 10 del mes anterior a la realització de l’activitat. Edició: Ajuntament del Prat de Llobregat, Regidoria de Cultura. Coordinació: Cristina Gutiérrez. Redacció: Natividad García. Disseny gràfic: Satur Herraiz. Impressió: Gradisa

Dimarts, 22

18.45 h, Cèntric Espai Cultural Club de lectura fàcil

Dijous, 24

Cèntric Espai Cultural. 16 h, Club de lectura fàcil. 19 h, Presentació del llibre El exhibicionista vergonzoso (frust), de Bernardo Ruiz 20h, L’Artesà. Club Bviendo letras

Divendres, 25

20 h, Centre Cultural Torre Balcells Inauguració: White Room, de Raquel Reina

Dissabte, 26

Cèntric Espai Cultural. 12 h, L’hora del conte: Contes de castells. 19 h, Projecció de Gallum, gallum, el documental 17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Racó del Joc: La dona dels vents i el nen del tambor, amb la cia. Toca’m un conte! 19 h, local entitat (c. de las Moreras, 105) Dia d’Andalusia: Pregó a càrrec de Juan de Dios Mellado. Organització: Casa de Andalucía 23 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Ball amb orquestra. Entrada: 7,5 €

Diumenge, 27

Dia d’Andalusia: 11 h, Jardins d’Andalusia Ofrena foral. 12.30 h, local entitat (c. de las Moreras, 105). Missa rociera Organització: Casa de Andalucía 12 h, Centre Cívic Jardins de la Pau. Cia. Teia Moner presenta Galaxys. Entrada: 4 € 17.30 h, Centre Cívic Jardins de la Pau Ball de gent gran. Entrada: 1,5 € 19 h, Teatre Modern. Teatro Español Teatre Romea presenten La Lección Entrada: 12 €

Dilluns, 28

Centre Cívic Jardins de la Pau Màxim presentació projectes Beca Fotografia i Societat. 18 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa Inauguració: Records del Carnaval

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de les que tenen el preu indicat

Centre d’Art Torre Muntadas

Cèntric Espai Cultural

C. de Jaume Casanovas, 80. Tel. 93 478 22 37 torremuntadas@elprat.cat www.torremuntadas.elprat.cat

Pl. de Catalunya, 39-41. Tel. 93 479 29 68 centric@elprat.cat - www.centric.elprat.cat Horari: Dilluns, de 15.30 a 21.00 hores De dimarts a divendres, de 9 a 21 hores Dissabtes, de 10 a 20 hores

Sala d’Art Josep Bages. Horari: de dimarts a dissabtes, de 16 a 21 hores. Diumenges, d’11 a 14 hores Teatre Kaddish. Programació estable de teatre teatrekaddish@hotmail.com www.teatrekaddish.com Tallers de ceràmica i esmalts (Escola d’Arts del Prat) Tardes de dimarts a divendres. Diversos horaris

Teatre Modern * Pl. de la Vila - Tel. 93 478 24 86 teatremodern@elprat.cat Programació estable de teatre, música i dansa Aforament: 400 butaques Adquisició d’entrades: - Venda anticipada a qualsevol oficina de Caixa Catalunya o a través del Tel-Entrades, Tel. 902 10 12 12 o www.telentrada.com - Venda el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del teatre, dues hores abans. En aquest cas existeixen descomptes del 25%: per a menors de 16 anys, per a estudiants, per a jubilats i per a grups (mínim de 10 persones). En el cas de grups d’estudiants, descomptes de fins al 50%, reservant-les al Departament de Cultura. En tots els casos cal presentar la documentació acreditativa

Biblioteca Antonio Martín Sánchez Tel. 93 370 51 52 b.prat.am@diba.cat - www.biblioteca.elprat.cat Horari: Dilluns, de 15.30 a 21.00 hores. De dimarts a divendres, de 10 a 21 hores. Dissabtes, de 10 a 19 hores

Arxiu municipal Tel. 93 478 28 58 patrimonicultural@elprat.cat www.patrimonicultural.elprat.cat Horari: De dimarts a divendres, de 9 a 14 hores Dimarts i dimecres, de 16.00 a 18.30 hores

Sales d’Estudi Horari: Dilluns, dimecres i divendres, de 21 a 24 hores Dissabtes, de 19 a 24 hores Diumenges, de 10 a 14 hores

+ info: www.elprat.cat

L’Ajuntament del Prat ha endegat un Pla de Foment de la Lectura al Prat. Les activitats que hi tenen relació s’acompanyen d’aquests logotips

d’un 25% amb la targeta * Descomptes de CLIENT PRAT-GRAN COMERÇ

Agenda cultural de febrer 2011  

Activitats culturals de la ciutat del Prat de Llobregat, per al mes de febrer de 2011. Teatre i dansa, música, lectura, cinema, exposicions,...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you