Page 1

estiu11

N煤mero 172 路 El Prat de Llobregat 路 Exemplar gratu茂t


Festival de Ritmes 2011

La Habitación roja

Són un dels grups més veterans i estimats de l’escena indie a Espanya, a la nostra ciutat ja han actuat dues vegades amb anterioritat... Des de la dècada dels 90 passegen el seu pop lluminós i melancòlic pels escenaris i ara tornen (aquest cop a la platja) presentant el seu darrer treball “Universal”.

Triángulo de amor bizarro (TAB)

TAB es passegen des de fa no massa anys però el temps suficient per traslladar sons obsessius i hipnòtics amb melodies lluminoses i amb un directe natural i fresc convertint-se en la revelació de l’indie-rock espanyol del darrer any. Venen al Ritmes a presentar el seu darrer treball Año Santo, en la seva línia estilística habitual –noise, punk asfàltic fins el hardcore polièdric.

Los Tiki Phantoms

Si per alguna cosa es caracteritzen Los Tiki Phantoms és pel seu show, on mai falta, ball, surf, un directe contundent i molt i molt espectacle, de ben segur que serà la proposta més espectacular passejant el seu surf-rock’n’roll per la nostra platja.

Cut your hair

I com de surf anirà la nit, no pot faltar aquesta formació revelació barcelonina que, amb només 3 maquetes a les seves esquenes i un contracte discogràfic ja ha donat que parlar, grup revelació? Aquest jove grup assegura una proposta surftropical per una franja d’edat força juvenil.

Paco Loco Trio (Calypso)

En Paco Loco ja és un clàssic dels escenaris indies del país, el fet d’haver participat en projectes com Australian Blonde com a músic i com a productor de grans discos del Pop nacional són excel·lents referències a l’hora de presentar un projecte en directe. La seva proposta Paco Loco Trio en versió Calypso asseguren la nota d’humor d’aquesta proposta d’estiu.

Buffet Libre dj’s

Si avui en dia algú és capaç de fer una bona sessió de música electrònica i una bona dosi de música Indie són aquesta parella de Dj’s catalans que, amb la seva proposta i com a residents de sales com Razzmatazz, Shoko o Low Club, i sessions a festivals com Sónar, SOS 4.8 estant essent el veritable altaveu de tendències i de nous projectes musicals.

Love Of Lesbian Dj’s Torna a la platja, un any més, el Festival de Ritmes, enguany amb un caràcter marcadament surf i amb un seguit de directes contundents i enèrgics que van, des de la força de La Habitación roja o Triángulo de Amor Bizarro, l’espectacle de Los Tiki Phantoms, el surf juvenil de Cut your Hair o la proposta tropical de Paco Loco Trio.

La festa de la cervesa vol apropar i donar a conèixer diverses varietats de cervesa en un marc gastronòmic, musical, ciutadà i que obre la porta a les activitats d’estiu. La Festa de la Cervesa -tal i com es fa en les festes del vi novell i el cava organitzades per Cal Pere Tarrida- és una proposta festiva i de trobada ciutadana impulsada pel Restaurant del Parc Nou amb el suport de La Capsa. Des de les 19 hores i fins les 2 de la matinada, per l’escenari es succeiran Dj’s que ambientaran músicalment la festa.

Pàrking de la Renfe Divendres 1 de juliol, a les 18.30 hores

Tens fotos de Mecano? Any 1989, concert de Mecano al camp de futbol del Fondo d’en Peixo, te’n recordes? Tens fotos d’aquest concert o de qualsevol altre acte o actuació d’alguna Festa Major i les vols compatir amb nosaltres?

Si és així podeu venir a l’Arxiu municipal (Cèntric) fins al proper 31 de juliol i deixar-nos les vostres fotografies, les copiarem i us les tornarem al moment. Amb aquestes imatges ens ajudaràs a construir l’exposició sobre la història de la Festa Major que estem preparant i que inaugurarem al setembre, en el marc de la Festa Major d’enguany.

Després de la seva visita fa dos anys al Festival de Ritmes tornen enguany a la Platja per signar una sessió en què repassaran temes de la seva llibreria musical, dels setanta fins els èxits actuals amb una divertida sessió a moltes mans.

Platja del Prat. Divendres 8 de juliol, a les 22 hores

EXPERIMENTANT Experimentant és un espai de descoberta on convidem a totes les persones a arremangarse, provar, testejar, jugar amb elements propers a la música i la creació.

Dimecres 6, 13 i 20 de juliol, a les 20 hores en diferents espais de la ciutat Més informació: www.lacapsa.org

Gastronomia, música, cultura dj i vj i creació es mesclen amb la sorra de la platja per celebrar una nova collita d’aquest fruita típica de l’horta del Delta. Meló_dia és un espai de trobada ciutadana des de la música i la creació audiovisual aprofitant la temporada del Meló del Prat i la tornada de vacances.

Platja del Prat. Dissabte 3 de setembre, a les 18.30 hores


Festival de poesia Els dimarts de juliol, a les 21 hores, al Jardí de Torre Muntadas i al Cèntric Organització: Cèntric Espai Cultural, Teatre Kaddish i Sopa de Poetes

Mans estranyes, MARTINA ESCODA

Recital de poesia i música. Explora la vida dels immigrants que han d’anar a terres estranyes, llunyanes, i que amb les mans busquen i aprenen talment com si el destí fos un regal tangible. El llenguatge ens comunica i ens parla de tot el que vivim i intentem saber i compartir. Amb Martina Escoda (poemes i interpretació) i Maria del Mar Casals (arpa).

Terrassa del Cèntric Espai Cultural Dimarts 5, a les 21 hores

Poesia amb els peus a l’aigua, SOPA DE POETES

Un homenatge al poeta polonès Czeslaw Milosz en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement. És un cant a la vida, un recorregut invers des de la mort al naixement. Per això l’espectacle - recital comença amb un dels darrers poemes que Milosz va escriure i que recrea la seva mort, però acaba amb el poema “Naixement”, bellíssim i corprenedor. Parlar de Milosz i de la seva mort és parlar del segle XX i dels seus morts. Milosz és el poeta idoni per mirar de respondre a la pregunta de per què serveix la poesia en un segle ple de guerres i injustícies. Traducció Xavier Ferré. Direcció Joan Fullana. Dramatúrgia Albert Roig. Amb Cinta Moreno i Arnau Puig

t a i V a L

Els dijous, a les 20 hores, a El Lloro, Serveis de Joventut

Un any més amb l’arribada de l’estiu a El Lloro s’organitza el cicle de xerrades de la Viatgeteca, trobades en què els protagonistes seran els viatges i les experiències de joves rodamóns que explicaran les seves experiències i donaran eines útils per a viatjar arreu del món. Tota la info a: www.joves.prat.cat

Gambia, amb una maleta solidària

Per adentrar-se a l’Africa negra, viatgem a Gambia, amb una maleta solidària sota el projecte “el color de la papaya” de l’ONG “mensajeros por Gambia”, tu també pots enviar una maleta amb material solidari.

Dijous 7 de juliol

En aquests temps d’acalorament és convenient posar els peus en un cubell d’aigua, perquè la poesia ha de caminar molt encara per anar sembrant els marges amb paraules com plantes carnívores per quan passin els poderosos i tota la seva banda. Amb Oscar Solsona, Mariano Martínez i Pep Maiques.

Kamasutra o la saviesa del plaer, ELISABETH ULIBARRI

Quatre narracions que ens acosten al contingut del Kamasutra, un dels llibres més atractius de la tradició hindú. Els contes es reciten acompanyats de la música de l’acordió i la melòdica en directe. Una sessió carregada d’alegria i sensualitat

Terrassa del Cèntric Espai Cultural Dimarts 26, a les 21 hores

Amsterdam, petits racons

A càrrec de la Montse Mayol El Museu Van Gogh, el Rijksmuseum o la Casa d’Ana Frank ja estan molt vistos, si t’interesa l’art o el diseny i has de passar per Amsterdam hi ha mil i un racons per descobrir, petites galeries d’art i sales d’exposicions.

Dijous 14 de juliol

L’Argentina, més enllà dels tòpics

A càrrec de la Damaris Castellanos Més enllà de l’asado de tira, el tango, el Boca i River, més enllà de tòpics, l’Argentina és un país per visitar i per viure. Si voleu bons consells per conèixer el país, que millor que algú que hi ha viscut.

Dijous 21 de juliol

Berlin arquitectònic

A càrrec d’AFK Arquitectes Més enllà del Mur de Berlín, la ciutat alemanya té mil i un encants arquitectònics. Alí Duran i Carlos Fdz. Rovira, dos pratencs enamorats de l’arquitectura i que s’hi dediquen professionalment, ens parlaran d’una ciutat que han visitat en més d’una ocasió des d’un punt de vista una mica diferent a la típica guia de viatge. Comentaran visites obligatòries com: la Porta Brandemburg, el cementiri jueu, el museu jueu, l’observatori, la National Gallerie de Mies Van Der Rohe.

Dijous 28 de juliol

TARDES JOVES El Lloro, Serveis de Joventut

Tardes Wii al Lloro Els divendres 8, 15, 22 i 29 de juliol a les 18.30 hores

Posem tot el necessari per passar les tardes de divendres a la fresca: espai, projector, alguns jocs i la Wii. Vine amb els amics i organitza les teves “tanganes”. Pots jugar amb les propostes que tenim a El Lloro o bé portar els teus jocs de casa.

Hosseini. L’ Artesà. Dijous 30 de juny, a les 20 hores

Arxiu municipal, Cèntric Espai Cultural

Jardins del Centre d’Art Torre Muntadas Dimarts 12, a les 21 hores

a c e t e g

Club Bviendo letras: Cometas en el cielo, de Khaled Club de novel·la històrica

Terrassa del Cèntric Espai Cultural Dimarts 19, a les 21 hores

MORT DE MILOSZ

Clubs de lectura

CONCURS FOTOGRÀFIC

L’ESTIU INSÒLIT

Un any més, desprès de les vacances d’estiu, El Lloro us proposa el seu ja clàssic concurs de l’Estiu Insòlit 2011. Com a novetat aquest any afegint una modalitat de vídeo. Participar-hi és molt senzill, envia la teva foto/vídeo més insòlit de l’estiu i participa en aquest concurs on les imatges més curioses i divertides seran les premiades. Si tens entre 15 i 30 anys anima’t a participar-hi! Tota la informació a: www.joves.prat.cat

Rebuda de fotografies de l’1 al 20 de setembre a: lloro@joves.prat.cat

A partir del 21 de setembre, exposició virtual i votació, al facebook joves.prat Veredicte, el 6 d’octubre a través de totes les

plataformes socials de joves.prat

L’última legió, de Valerio Massimo Manfredi. Conductor: Pere Izquierdo i Tugas, arqueòleg, especialitzat en arqueologia subaquàtica i en l’època clàssica, ha dedicat bona part de les seves recerques a l’àrea portuària de les Sorres, que es trobava sota l’actual delta del Llobregat, i a l’estudi del comerç i de l’economia antiga en general.

Dijous 30 de juny, a les 19 hores El nom de la rosa, d’Umberto Eco Conductor: Joan Soler, historiador, arxiver, paleògraf i diplomatista. Ha treballat com a tècnic a l’Arxiu municipal de Terrassa i actualment és director de l’Arxiu Històric de Terrassa, professor de Diplomàtica a l’UB i de Diplomàtica contemporània a l’Escola d’Arxivística i Gestió Documental de l’UAB.

Dijous 15 de setembre, a les 19 hores

Trobada dels Clubs de Lectura

amb Martí Gironell,

l’autor de El Pont dels Jueus Després del descans estival, volem donar la benvinguda als membres dels club de lectura del Prat a la nova temporada 2011-2012. Per això, els convidem a passar una bona estona amb l’escriptor Martí Gironell, que debutà amb l’exitosa novel·la El Pont dels Jueus, l’any 2007. Tanmateix, l’activitat està oberta a tothom que vulgui conversar amb l’autor.

Cèntric Espai Cultural. Dimecres 21 de setembre, a les 19 h

Cinema Cineclub

Paranoid Park

de Gus Van Sant Estats Units. 2007. VOSE: anglès Paranoid Park, un conflictiu parc de la ciutat de Portland on es reuneixen els aficionats a patinar, és l’origen d’un cas criminal sense resoldre que portarà la investigació cap a un institut d’ensenyament secundari proper.

Cine Capri. Dimecres 13 de juliol, a les 20 hores

Pre-estrena del 6è capítol d’Ink out

Final de la 1a temporada Amb la participació de tots els actors i actrius dels 6 capítols: Judith, Miquel, Adri, Melina, Karmen, Ferran, Bount, Marta, Luismy, Diana, Laura i Marta. Si encara no coneixes Ink out, segueix-nos al facebook o al blog http://inkout-laserie.blogspot.com/

Cèntric Espai Cultural. Dijous 30 de juny, a les 19.30 h

Programació del Cine Capri Dimecres 6, dijous 7, divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de juliol: estrena simultánia de Cars 2 Divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de juliol: estrena simultánia de Templario

Divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 d’agost: estrena

simultánia de Los Pitufos

Altres pel·lícules per als mesos de juliol i agost sense data confirmada: Transformers 3, Harry Potter y las reliquias de la muerte, parte 2, Rise of the Apes (El Planeta de los Simios), El Capitán América, Super 8, King’s & Quenns, Conan el Bárbaro Per confirmar programes i horaris truqueu al 93 379 59 43


e s s a r r Te ’estiu d

Centre Cívic

Jardins de la Pau CINEMA A LA FRESCA Els dimecres a les 22 hores

Arizona Baby, de Joel Coen i Ethan Coen Segon llargmetratge dels germans Coen, després de Sang fàcil el 1984. El segrest d’un nadó d’una rica família per una parella estèril serà pretext a nombroses peripècies i persecucions desenfrenades.

El gran Lebowski, de Joel Coen

i Ethan Coen Amb una llibertat absoluta a l’hora de concebre estil, tema i personatges, El gran Lebowski mostra les aventures del cansat Jeff Lebowski, tot un antiheroi a qui l’apassiona jugar a bitlles, consumir alcohol, porros i música dels Creedence Clearwater Revival, i que, sense adonar-se’n, es troba embolicat en una intriga familiar que interromp de cop i volta la seva agradable i pacífica existència.

Dimecres 29 de juny

Fargo, de Joel Coen i Ethan Coen Jerry Lundegaard, home apocat i tímid i venedor de vehicles d’ocasió s’esfonsa sota els deutes, tot i estar casat amb la filla d’un milionari que el manté totalment allunyat de la seva fortuna. Així decideix contractar dos delinqüents perquè segrestin la seva esposa, i així amb el rescat poder muntar el seu propi negoci. Però en el transcurs del rapte, tres innocents resulten brutalment assassinats, sent el començament d’una sèrie de morts sense sentit que haurà de resoldre la policia. Una dona policia, Marge Gunderson, portarà la investigació. Dimecres 6 de juliol

TAST DE DANSES

Tastets dels diferents tipus de danses que s’ensenyen al Centre Cívic Jardins de la Pau

Hip-Hop

Demostracions dels tallers intensius d’estiu dels alumnes de Hip-hop

Dimecres 13 de juliol

Divendres 1 de juliol

Oh, Brother!, de Joel Coen i Ethan Coen Comença el 1937 al Mississipí durant la Gran Depressió. La pel·lícula explica una història basada en l’Odissea d’Homer, protagonitzada per George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman, Holly Hunter i Charles Durning. Després que el director experimentés dificultats en intentar fer un drama, decideix que les pel·lícules de comèdia són de més valor que les pel·lícules de drama. Tanmateix la pel·lícula dels germans Coen també té el to i les imatges del realisme de L’Era de la Depressió, entrellaçats amb un toc de comèdia.

Hip-Hop i danses irlandeses Un cop feta la demostració, es proposaran diferents coreografies que nens, joves i grans podreu seguir de manera senzilla.

Dijous 7 de juliol

Danses del món

Recorregut per diferents països a través de la dansa, amb animacions, i coreografies que tothom podrà seguir de manera senzilla.

Dijous 14 de juliol

Dimecres 20 de juliol

ACTIVITATS INFANTILS Fot-li gresca

CirkoMotik

Cia. Tres per res

Cia. El Negro y el Flaco

Els jocs d’aquest parc estan pensats perquè les persones que participin (tant nens com adults) es diverteixin, experimentin amb el seu cos i coneguin algunes de les tècniques de circ. És un parc de jocs / instal·lació interactiva basats en elements de circ, combinats amb conceptes de psicomotricitat i equilibri. Tot això ambientat amb música que surt des d’una rulot.

Abans de cada pel·lícula es projectarà un curt a càrrec de FICMAC (Cinema de Medi Ambient de Catalunya)

Que se mueran los feos

de Nacho G. Veilla Eliseo és lleig, coix i solter. No ha trobat la dona de la seva vida i no coneix l’amor. Nati és lletja, li falta un pit i està separada. Va trobar l’home de la seva vida, però, en realitat, no coneix el veritable amor. Eliseo pensa que el pitjor de la seva vida està encara per arribar. Nati pensa exactament tot el contrari. La mort de la mare d’Eliseo fa que Eliseo i Nati es tornin a trobar després de vint anys. Potser és aquesta l’última oportunitat que se’ls presenta de ser feliços i d’enamorar-se.

Divendres 1 de juliol

En aquesta ocasió, la companyia Struc ens porta un espectacle d’animació “d-Structiva” adreçat a tots els públics on un mag excèntric ens condueix a tot un món d’imaginació on, per exemple, una senzilla tovallola es converteix en un pollastre a l’ast. Efectes visuals i jocs de paraules per gaudir d’un espectacle realment màgic.

Jardins de la Pau. Dimarts 12 de juliol, a les 19 hores

Pl. Louis Braille. Dimarts 19 de juliol, a les 19 hores

Cinema a la fresca a Els divendres de juliol, a les 21.30 hores, als Jardins de Paco Candel

Cia. Struc

Dos pallassos i un supermúsic tocant en directe. Final amb fum i dues mànegues inflables de 6 metres que llencen confetti i dos globus gegants.

Pl. Constitució. Dimarts 5 de juliol, a les 19 hores

Sant Cosme

Això no és màgia, o sí!!!

Pequeña Miss Sunhine

de Jonathan Dayton i Valerie Faris Els Hoover són una família conflictiva: l’avi esnifa cocaïna i no para de dir paraulotes, el pare fracassa estrepitosament donant cursos per assolir l’èxit, la mare no dóna a l’abast, el tio es recupera d’un suïcidi frustrat al ser abandonat pel seu nòvio, el fill adolescent llegeix Nietzsche i guarda un mutisme absolut. I Olive, la filla petita, una nena d’ulleres i lleugerament grassa, vol ser una reina de la bellesa. Quan, gràcies a un cop de sort, és convidada a participar en el competitiu concurs de “Petita Miss Sunshine”, a Califòrnia, l’acompanya tota la família. Amuntegats en una rovellada furgoneta Volkswagen, es dirigeixen cap a l’Oest en un tragicòmic periple de tres dies ple de boges sorpreses.

Divendres 8 de juliol

Toy Story 3

Quan el seu amo Andy es prepara per anar a la universitat, el vaquer Woody, l’astronauta Buzz i la resta dels seus amics joguines comencen a preocupar pel seu incert futur. Efectivament tots acaben en una guarderia, on per exemple la nina Barbie coneixerà al maco Ken. Aquesta reunió dels nostres amics amb altres noves joguines no serà sinó el principi d’una sèrie de trepidants i divertides aventures.

Divendres 15 de juliol

El príncipe de Persia: Las arenas del tiempo, de Mike Newell

Ambientada en la Pèrsia medieval, “Prince of Persia” narra la història d’un dels prínceps de Pèrsia (Jake Gyllenhaal) que uneix les seves forces amb la princesa d’un regne veí (Gemma Arterton) per tal de protegir el secret de les Sorres del temps i aturar l’assassí del rei de Pèrsia, el qual pretén retrocedir en el temps per canviar una sèrie d’esdeveniments... Adaptació al llargmetratge de la saga de videojocs del mateix nom.

Divendres 22 de juliol

CINEMA A LA PARRÒQUIA de Sant Cosme i Sant Damià: tots els diumenges a la tarda


es u Centre Cívic

Sant Jordi - Ribera Baixa TEATRE, CIRC I MÚSICA Microglophone

Magorditos que nunca!

Dos Argentins aterren al Vell Continent, decidits a conquerir Europa amb la seva màgica arrogància i a ritme de tango circense. Aquests dos absurds ballarins, són capaços de convertirse en diferents personatges, per a demostrar-nos que…l’últim que es perd és l’elegància!

Un espectacle de circ, clown i teatre físic. Un clown i un Dj a escena. Les sorpreses, la imaginació i la música són els protagonistes. Visual, divertit i enginyós. La successió de les escenes ens condueix a un univers hilarant de riures i follia.

Divendres 15 de juliol, a les 22 h

Divendres 1 de juliol, a les 22 hores

Mostra final del taller English Workshops Mostra final del taller English Workshop, taller de creació musical adreçat a alumnes de secundària i impartit per professorat de la Songschool de Dublin.

Divendres 8 de juliol, a les 18.30 hores

Tun Tum Rio

Nit brasilera a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa de la mà de Tun Tum Prat. Una batucada obrirà la nit, a la que seguirà una exhibició de capoeira i un concert de música en directe. Brosquetes brasilenyes i caipirinhes per acompanyar la nit. Organització: Tun Tum Prat.

“El reparto de lo nuestro”, Sergio Requejo Una parella, acabada de separar, es reuneix per fer l’últim repartiment de les seves pertinences. “El viatger acolorit”, Joan Marimón Un espectador viatja a través dels canals de televisió buscant la màxima satisfacció, que troba a les escenes de sexe i de violència. “Erosión”, Gil Gelpi No hi ha res més trist que veure allò que més t’estimes ser destruït. Aquesta és al història d’una noia que es desperta per enfrontar-se als ruïnes d’allò que va ser un dia. “Fácil”, Francesc Cànovas Al chill-out d’una discoteca, una parella discuteix agrament sobre la seva relació sentimental. Tots dos es culpen del deteriorament de la parella i que ja res és com era abans. Dos desconeguts, un home i una dona, que també estan al chill-out començaran a coquetejar amb ells. De mica en mica la nit anirà descobrint varies sorpreses...

Nova proposta de cursos i tallers dels equipaments i entitats culturals: Cèntric Espai Cultural, Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, La Capsa, Centre Cívic Jardins de la Pau, El Lloro, barri de Sant Cosme, Escola d’Arts del Prat, Unió Filharmònica, Assoc. Musical del Prat, Societat Coral Lo Llobregat de les Flors, Teatre Kaddish i CPS Francesc Palau.

Cursos d’estiu

Inscripcions, fins al 19 de juny

Cursos de tardor Inscripcions, del 12 al 30 de setembre

a tota l u e t l u Cons ació a m r o f n i at prat.c ls l e . w ww de webs s s e l t ia amen equip

Segueix les activitats culturals de la ciutat a “EL PRAT CULTURA” i gaudeix d’informacions, vídeos, imatges...

Jocs i tatuatges de henna

Jocs d’habilitat i jocs en grup per a una tarda d’estiu a la terrassa del centre cívic. I pels més agosarats, taller de tatuatges de henna, per lluir-los a l’estiu.

Dimarts 5 de juliol, a les 18 hores

Truki Chan: màgia i clown

Dissabte 16 de juliol, a les 20 hores

NIT DE CURTS A L’AIRE LLIURE Amb la posta de sol es podrà gaudir d’una acurada selecció de curts, tant locals com internacionals, en l’amfiteatre del Parc de la Solidaritat. Una bona opció per passar una nit a la fresca!

ACTIVITATS INFANTILS - JOCS A LA TERRASSA

“Get Stuffed”, d’Àlex Villagrasa & Shankara Films Lester Lockwood, un dibuix de l’era daurada de l’animació tradicional, es presenta a un càsting per a una pel·lícula d’animació per ordinador. És rebutjat vàries vegades fins que pren una dràstica decisió. ¿Fins a on serà capaç d’arribar per aconseguir encaixar? “Lost dialogs”, Col·lectiu Antoniastruper (Ana Ruth Estrada, Albert Rodríguez Valverde, Anna García Cordero y Rosa Delgado Leyva) Peça ambientada al Delta de Llobregat, un lloc caracteritzat per la seva bellesa i latent evocació al seu passat històric, en la que es reflexiona sobre la comunicació existent entre l’ésser humà i el progrés tecnològic, que sempre resulta complexa. “Mars Picnic”, Hector Mar, Sergio Ledo, Adrià Gonzàlez, Adrià Bonamusa i Àlex Faust Una jove parella viatja a Mart per celebrar un aniversari que acabarà convertint-se en una gran aventura. Al planeta vermell hauran de fer front a tot tipus de perills com un marcià aterrador o un coronel sense escrúpols si volen tornar a casa sans i estalvis. “Ojoxojo”, Juan Ruiz Espinosa Sr. Antonio és un ex-TEDAX jubilat de la Guardia Civil que viu sol i amargat. Quico és un nen malcriat de 10 anys. La ira i la revenja es van apoderant de tots dos en un viatge sense retorn.

Parc de la Solidaritat. Dijous 7 de juliol, a les 22 hores. Organitza: Centre d’Art Torre Muntadas i Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

Truki Chan ens deleita amb els seus trucs de màgia mentre recorda les anècdotes de quan estudiava a l’escola de mags

Dijous 7 de juliol, a les 18.30 h

Jocs d’aigua

Bombolles de sabó gegants i diferents jocs i guerres d’aigua. Refrescant proposta per a una calurosa tarda d’estiu. Es recomana venir amb el banyador.

Dimarts 12 de juliol, a les 18 hores

Globoflèxia

Entretingut taller per crear divertides figures amb globus

Dijous 14 de juliol, a les 18.30 hores

ALTRES ACTIVITATS GRAFFITI i STENCIL

Realitzarem diverses tècniques d’art sobre mur relacionades amb l’art urbà, tals com el graffiti i l’stencil. Porta les teves plantilles, llaunes i tot allò que vulguis pintar, ja siguin taules d’skate o samarretes.

Divendres 8 de juliol, a les 17 hores

Sopar Solidari

El Prat amb el Sàhara

Organització: El Prat amb el Sahàra. Places limitades, per a més informació i tiquets passeu pel Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa els dimarts per la tarda

2a Trobada de blogaires pratencs i presentació de WikiPrat.cat

En motiu d’haver arribat als 150 blogs adherits, Pratencs.cat organitza aquest espai de trobada per als blogaires de la ciutat, que tindrà com a eix els mitjans de comunicació i Internet, comptarà amb la participació d’agents tant de mitjans tradicionals com digitals. A més a més, es realitzarà la presentació de WikiPrat.cat, el wiki del Prat de Llobregat. Un espai de documentació col·laboratiu, sobre la ciutat (història, cultura, medi natural, tradicions, actors, escriptors, ...), obert a la participació de tothom. + info: http://pratencs.cat i http://www.wikiprat.cat

Cèntric Espai Cultural Dimecres 14 de setembre, a les 19 hores

Dissabte 23 de juliol, a les 20 hores

Fins al 7 de juliol i del 22 d’agost al 8 de setembre, les sales d’estudi del Cèntric, Espai Cultural, amplien els seus horaris, coincidint amb el període d’exàmens:

Agost Setembre

De dilluns a divendres de 21 a 2 h Dissabtes de 19 a 2 hores Diumenges, dilluns 13 de juny i dissabte 25 de juny: de 10 a 14 h i de 16 a 24 hores


Festes populars Flama del Canigó al Prat

Dijous 23 de juny

Cada any per Sant Joan es reviu l’encesa del foc primer. Aquesta flama es guarda al cim del Canigó i, amb ella, s’encenen totes les fogueres dels Països Catalans.

Revetlla infantil de Sant Joan Grup País de Cotó Espectacle d’animació per començar la festa

Pl. del Mestre Estalella, a les 18.30 hores

Arribada Flama del Canigó

El foc arribarà al Prat des del Parc de la Ciutadella de Barcelona on el recollirà el Club de Volei del Prat que el portarà a la ciutat.

Pl. del Mestre Estalella, a les 19.45 hores

Tabalada popular

Tothom que tingui tabal, tambor, cassola o tot allò que soni està convidat a venir a la pl. del Mestre Estalella a rebre la flama i acompanyar-la pels carrers de la ciutat! Encapçalaran el seguici els tambors dels Tun Tum Prat, els tabals de Diables del Prat, les gralles i tabals dels Gegants AMPA Mare de Déu del Carme i hi haurà també algun capgros entremaliat conduït per l’Associació Gegantera Delta.

Recorregut: pl. del Mestre Estalella, c. Jaume Casanovas, c. de Lleida, c. del Coronel Sant Feliu, av. Onze de Setembre, c. de la Barceloneta, c. d’Esplugues i jardins de Mon Racó

Actuació de Diables i Encesa de la Foguera

Festa de foc a càrrec de Diables del Prat. Encesa de la foguera del barri de la Barceloneta amb la Flama del Canigó.

Revetlles de Sant Joan

Festa de San Pollín

Al Prat celebrem amb el Pollo el nostre San Fermín particular: A les 9 h esmorzar de San Pollín a l’Artesà. A les 11 h, cercavila des de la font de la verge de Montserrat, Frederic Soler, Ferran Puig fins a la cantonada del carrer Madoz i Maurici Vilomara. A les 11.50 h, des del balcó de la floristeria Company (al carrer Madoz), Primer chupinazo, pregó de San Pollín, Segon chupinazo i Tercer chupinazo, i inici de l’Encierro que anirà pel carrer Madoz, Ferran Puig i Plaça de la Vila A les 13 h a la plaça de la Vila - Ferran Puig, Festa de l’escuma Organització: Colla de Diables del Prat

· Pre-revetlla de Sant Joan Casal de la Gent Gran Delta de Llobregat. Equipament Cívic Delta, 22 de juny a les 17 h · CE Ruta de la Plata. A les 20 hores al c. de Castella, 51 · Penya Taurina del Prat. A les 21 hores, al c. de Barcelona, 5-7 · AV La Barceloneta. A les 21.30 hores, als Jardins de Mon Racó · Av Nucli Antic. A les 22 hores, al pati del Centre Artesà · CCA Casa de Cádiz. A les 22 hores, a la pl. del Disset de Setembre · AV Jardins de la Pau. A les 24 h als Jardins de la Pau · AV Casa de la seda, amb el suport de La Capsa]. A les 23 hores a la cruïlla c. d’Stulemeijer amb el c. del Vendrell · CCA Casa de Sevilla. A les 21 hores a la pl. de Maria Aurèlia Campmany · AV Sant Cosme i Sant Damià. A les 23 hores, a la pl. del Barri . ASCA. A les 22 h a local al c. Riu Llobregat, 90 . AV Llevant. A les 23 h al Passeig Pintor Picasso

L’Artesà, Plaça de la Vila i altres carrers de la ciutat. Dissabte 9 juliol, a partir de les 9 hores

Cova del Foc

L’actuació dels Diables del Prat al pati del Centre Artesà ja és tot un clàssic. El foc i el fum disfressen la pista de cova i ens fan ser, per una nit, diables del Prat. Organització: Colla de Diables del Prat.

Centre Artesà. Dissabte 23 de juliol, a les 22 hores

Commemoració de la Diada

Festes dels barris

· Cases de la Seda (23, 25 i 26 de juny) · Jardins de la Pau (del 17 al 24 de juny) . Festa d’Estiu de l’esplai GISC (21 de juny, a

Dissabte 10 de setembre. Plaça del Mestre Estalella 18 hores. Ballada de Sardanes, amb la Cobla del Baix Llobregat 19 hores. Acte institucional i ofrena floral

· La Barceloneta (del 23 al 26 de juny) · La Granja (24, 25 i 26 de juny) . Nucli Antic (2 de juliol)

Diumenge 11 de setembre, a les 19 hores. Teatre Modern. Entrada lliure

les 18 hores)

Esbart Rocasagna de Gelida

Consulteu tots els actes al calendari

L’Esbart Rocasagna de Gelida va néixer l’any 1967. Durant aquests anys, un dels objectius principals ha estat el del rigor en la feina, la qual cosa ha donat com a resultat l’èxit de les seves actuacions, sempre partint de les danses populars dels Països Catalans. Actualment el formen unes 200 persones, dividides en diverses seccions, des dels nens i nenes a partir de 4 anys fins al Taller de danses per a adults.

Jardins de Mon Racó, a les 21 hores

FESTA MAJOR DEL PRAT Entre divendres 23 i dilluns 26 del proper mes de setembre, El Prat estarà de Festa Major!

Festa de la Independència d’Amèrica Central

Dies de música, circ, balls, infantils, correfoc, tamborinada, gegants, castells, teatre… Activitats pensades perquè tothom gaudeixi, grans i petits. Segueix les novetats a les xarxes socials i participa-hi! http://festamajor.elprat.cat

Danses tradicionals, gastronomia diversa... Organització: ASCA, Assoc. Salvadoreña en Catalunya

Parc Nou. Dissabte 18 de setembre

Teatre

Les criades, de Jean Genet

Presentació Tallers Teatre Kaddish A Jean Genet, al cent anys del seu naixement (1910/2010). Amb María Donoso, Aroa Esteban, Anna Mitjans, Rocío Quesada i Vanesa Vigil. Dramatúrgia i direcció de Josep Costa

Teatre Kaddish. Divendres 24 i dissabte 25 de juny, a les 21 hores, diumenge 26 a les 19 hores

Ens ha caigut la sogra

Cia. Els Pastorets

Divertida i entretinguda obra de teatre de Lluís Coquard per passar una tarda molt distreta

Teatre Modern Diumenge 3 de juliol, a les 19 hores Entrada: 6 €

NOVA TEMPORADA DE TEATRE

Divendres Golfus, Teatre Infantil, Butaka ... Teatre, música i dansa per a totes les edats. Tota la informació a www.elprat.cat

Presentacio de la nova temporada d’arts esceniques

Venda d’abonaments de la nova temporada d’arts esceniques del Prat

Teatre Modern. Diumenge 4 de setembre, a les 19 hores

Inici venda anticipada d’entrades, el dimecres 14 de setembre, al Cèntric i al Telentrada (telèfon o internet)

Coneix les propostes de la nova temporada d’arts escèniques del Teatre Modern de la mà d’alguns dels seus protagonistes. Es projectaran imatges de les propostes presentades. En finalitzar l’acte tindrà lloc una petita actuació de la ballarina Noèlia Liaña. Com sempre es clourà l’acte amb una copa de cava

Adquireix les teves entrades per a tota la temporada als diferents espectacles del Teatre Modern i el Cèntric a preus “low cost” i amb la possibilitat de reservar el seient que més t’agradi. Teatre Modern. Antics abonats: dissabte 10 de setembre. Nous abonats: diumenge 11 de setembre. De 17 a 20 hores a la taquilla del teatre Modern


Exposicions XXXV Exposició col·lectiva d’artistes del Prat

Mostra coorganitzada per l’Assoc. d’Amics de l’Art del Prat que acull l’obra de tots els artistes pratencs que hi vulguin participar. Un mosaic plural de diferents tècniques, estils i propostes de fer i entendre la pràctica artística. Enguany hi participen: A.

Jaenes, Roser Alaber, Margarida Aleu, Magda Aragó, Toni Arencón, Mª Guadalupe Arranz, Josep Bages, Enriqueta Balagué, Teresa Bastida, Jesús Belmonte, Josep Manuel Benet, Blai, Encarna Boada, Manuel Cabrera, Julia Cáceres, Santiago Capistros, Ángeles Carricondo, Vanessa Castelló, Eduardo Castillejo, Montserrat Catot, Francisco Celaya, Cercle Artístic i Pensament del Prat, Adrián Cervera, Carmen Cobos, Frederic Comas, Javier Comas, Neus Company, Joan Dalmau, Evelio de la Fuente, Fidel Manuel de los Riscos, Andrés del Río, Miguel Díaz, Antonia Díaz, Juan Antonio Díaz, David Durán, Carmen Escobedo, Isabel Escolano, Jose María Evole, David Faure, Glòria Feu, Gamar, Àngel Garcia, Laura Gil, Gerard Giménez, Joan-Pau Giralt, Ana Haro, Encarna Higueras, Inma Huarte, Julio Julián, Elena Jordà, Joan Jordà, Dolors Madrid, Rosamary Marín, Irene Márquez, Miguel Martín, Soledad Membrado, Manuel Millán, Amparo Nieto, Marta Nieto, Mila Pardo, Antonia Pinto, Piedad Piñera, Maribel Ponce, Juan Puertas, Maria Pujol, Silvia Ramírez, Susana Ramos, Mª Carmen Ramos, Jose Javier Revilla, Elisa Rigol, Moisés Rodríguez, Manuel Rodríguez, Elisa Rubio, Antonio Ruiz, Jordi Rull, Marta San Juan, Néstor San Nicolás, Julia Sánchez, Manuel Sánchez, Marisa Sánchez, Josefina Sans, Francesc Serrano, Antonia Sinde, David Solvas, Rosa Tarrats, Manuel Torres, Luisa Torres, Fernando Vecino, Mercé Ventura, Rosa Zaragoza i José Luis Zorrilla.

Con-tacto,

de Vanesa Martínez Conjunt de retrats de gran format, la major part dels quals són nusos. Són peces carregades de bellesa per la seva senzillesa i naturalitat, un tribut a la vida i la dona. Vanessa Martínez Castillejos, Vamaca, és fotògrafa i dissenyadora gràfica i també es dedica al món musical.

Gastrobar Cèntric by Ona Nuit. Fins al 31 de juliol

Mostra d’Escriptura Creativa

La proposta de David Sarrà, Noves bèsties, vol ser un recull dels nous monstres del s.XXI. Quan dorms alguna cosa es mou, t’observa i et perturba el somni. L’exposició Metamorphosis, de Silvia Martos, parla, a través de la pintura, de la transformació de l’ésser humà des de les seves arrels.

Centre Cultural Torre Balcells (sala 2). Del 30 de juny al 24 de juliol. Inauguració, dijous 30 de juny, a les 20 hores

Exposició 4 Mirades

Josep Monés (1902-1996), Joaquim Aranda (1928), Gerard Giménez (1934) i Frederic Comas (1938) Recull fotogràfic de com ha evolucionat i s’ha transformat el Prat al llarg del segle XX, a través de quatre fotògrafs no professionals.

Centre Cultural Torre Balcells. Museu del Prat (sala 1) Fins al 29 de juliol

Alma común,

de Gil Gelpi Un barri està format per persones que habiten en un mateix espai. De què estan formades les persones? Quins espais habiten en elles i entre elles? Alma común és una instal·lació escultòrica elaborada a partir de material reciclat que recull el treball artístic de tipus interdisciplinar realitzat amb els veïns i veïnes del Barri de Sant Jordi i Ribera Baixa.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa De l’1 al 25 de juliol

La formació d’una ciutat

La història més recent de la nostra ciutat amb un especial èmfasi en les transformacions urbanístiques i territorials dels darrers anys, i en els projectes en execució o que es desenvoluparan en un futur immediat.

Cèntric Espai Cultural. Fins al 30 de juliol

ARTQUO : ARTISTES QUOTIDIANS

Des de l’Oficina Municipal de Informació de Sant Cosme, cerquen artistes amateurs per a una exposició col.lectiva.

Inscripció fins al 30 de juny

+ info : www.cosmepolitan.cat i oficina@elprat.cat

La data límit d’entrega de propostes: 7 de juliol Més informació a: www.torremuntadas.elprat.cat

Textos resultants d’un dels exercicis del taller d’escriptura amb històries que tenen com a motiu l’erotisme.

Centre Cívic Jardins de la Pau. Fins al 27 de juny

28è Pratimag

Se l’han quedat els xinos!,

Exposició de les obres seleccionades a la 28ena edició d’aquest concurs nacional de fotografia reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. Organització: Agrupació Fotogràfica Prat.

Centre Cívic Jardins de la Pau. Fins al 10 de juliol

Exposició Participativa

Recull de totes les activitats que han succeït durant tot aquest any al Centre Cívic Jardins de la Pau. Vosaltres en sou els protagonistes!

Centre d’Art Torre Muntadas. De l’1 al 24 de juliol Inauguració, divendres 1 de juliol a les 20 hores

Noves bèsties, de David Sarrá i Metamorphosis, de Silvia Martos

Per segon any, s’obre la convocatòria per rebre projectes artístics que conformaran la programació de la Sala d’Art Josep Bages el proper 2012. Es poden presentar propostes per a exposicions individuals i projectes per a exposicions col·lectives.

Centre Cívic Jardins de la Pau. Del 14 de juliol al 7 d’agost

Exposició fi de curs tallers d’art de Torre Muntadas

Mostra oberta a tothom on conèixer els treballs dels alumnes de ceràmica, escultura, esmalts al foc i disseny de joia contemporània.

Escola d’Arts del Prat, Centre d’Art Torre Muntadas De l’1 al 3 de juliol

Al voltant de la identitat

Reflexions que han fet els alumnes de l’ Escola d’ Arts entorn la construcció de la identitat. S’han documentat de forma plàstica els processos subjectius a través dels quals donem sentit a la nostra experiència de vida.

La Saleta, Escola d’Arts. Fins al 16 de setembre

Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals, “Petits relats de cada dia”

S’admeten obres fetes amb la tècnica artística que es vulgui: dibuix, pintura, fotografia, gravat, esmalts, escultura, etc, de persones majors de 18 anys. El/la guanyador/a rebrà una matrícula gratuïta de l’Escola d’ Arts del Prat, en la disciplina que l’interessi.

Presentació de propostes del 15 al 30 de setembre al Centre Cultural el Remolar. La resolució de la convocatòria és farà pública al 7 d’octubre a la pàgina web de l’ Escola: http://

escolaartsprat.blogspot.com

Organització: Assoc. Amics de l’Art del Prat

Laura Quinto

Exposició del projecte guanyador de la VI Beca Fotografia i Societat Se l’han quedat els xinos! que vol descobrir la comunitat xinesa, que hi ha darrera dels tòpics que coneixem, a través d’un treball d’investigació periodístic. Són els xinesos realment tan treballadors com aparenten? Estan sempre treballant o també tenen els seus “hobbys” i passatemps? A casa barregen el menjar tradicional xinès amb cuina espanyola? Pretén abordar, també, qüestions com la nacionalitat analitzant on són les fronteres que ens fan ser d’un país o d’un altre.

Centre Cívic Jardins de la Pau. Del 15 de setembre al 9 d’octubre. Inauguració, dijous 15 a les 19 hores

Exposició col·lectiva

Charito Calambre, Gabriel Guerrero, Núria Inés i Anna Moreno

L’exposició presenta quatre dels projectes seleccionats a la Convocatòria d’arts visuals 2011 del Centre d’Art Torre Muntadas. “Facewall”, de Charito Calambre, és un experiment sociològic fet amb un grup d’alumnes de 4rt d’ESO de l’IES Salvador Dalí a través de la traducció de les xarxes socials a nivell analògic. “Mundo Viejuno”, de Gabriel Guerrero, és allò que passaria si els personatges de les nostres antigues fotografies viatgessien a altres imatges per viure noves aventures i donant com a resultat una sèrie de collages fotogràfics plens d’absurditat i d’humor. La proposta de Núria Inés utilitza el dibuix a tinta, el còmic i la fotografia com a registre d’anècdotes i experiències que es viuen de forma específica al Prat. Anna Moreno presenta la segona part del projecte “The Barnum Effect” basat en les 20 regles d’or per fer diners que el magnat P.T. Barnum va publicar el 1880 i que recontextualitzades al món de l’art prenen un nou i inquietant matís.

Centre d’Art Torre Muntadas. Del 16 de setembre al 13 de novembre. Inauguració, divendres 16 a les 20 hores

Con el tiempo...

Manuel Sánchez Jiménez “Con el tiempo...” pren el títol d’un poema de Jorge Luís Borges i utilitza la idea del viatge com a metàfora del transcórrer de la vida. Cada pintura funciona en aquesta exposició com les finestres d’un tren que ens retornen, a través d’un fort simbolisme, sentiments i vivències contradictòries.

Centre Cultural Torre Balcells (sala 2). Del 9 de setembre al 16 d’octubre. Inauguració, divendres 9 de setembre a les 20 hores


alendari

ESTIU 2011

tiempo

Equipaments culturals

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de les que tenen el preu indicat

Centre Cívic Jardins de la Pau

Jardins de la Pau, s/n Tel. 93 478 21 41 - Fax 93 478 43 64 ccjp@elprat.cat - www.ccjardinspau.org De dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 22 h Caps de setmana i festius de 10 a 14 i de 15.30 a 21 h Horari d’estiu: Del 2 al 22 d’agost, sala de gent gran oberta: Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 21 h. Caps de setmana: de 10 a 14 i de 15.30 a 21 h Tancat el 24 de juny i de l’1 al 21 d’agost

Equipament Cívic Delta del Llobregat-Generalitat de Catalunya

C. Riu Llobregat, 94. Tel. 93 478 72 83 Fax: 93 478 13 63. cc.deltallobregat@gencat.cat Horari d’estiu: Tancat a l’agost (excepte Casal de gent gran)

Centre Cultural Torre Balcells

Pl. Pau Casals, s/n. Tel. 93 379 00 64 torrebalcells@elprat.cat Horari d’estiu: Tancat del 30 de juliol al 4 de setembre

Centre Cívic Sant JordiRibera Baixa

C. Dolores Ibárruri, 45. Tel. 93 374 15 80 Fax: 93 478 07 06 - riberabaixa@elprat.cat wwww.ccriberabaixa.cat De dilluns a divendres de 9 a 14.30 i de 15.30 a 22 h. Caps de setmana i festius de 10 a 14 i de 16 a 22 h Horari d’estiu: Tancat el 24 de juny i de l’1 al 21 d’agost

Hotel d’Entitats El Prat - Centre Generalitat de Catalunya

La Capsa

Durant el període d’obres de la línia de metro L9, La Capsa no desapareix, s’obre a la ciutat i segueix treballant i programant concerts en diferents espais del Prat, tant físics com virtuals. Per contactar-hi: Tel. 93 374 15 80 info@lacapsa.org - www.lacapsa.org facebook.com/lacapsa - twitter.com/lacapsa

Horari d’estiu: Tancat el 24 de juny i de l’1 al 21 d’agost

Centre d’Art Torre Muntadas

C. Jaume Casanovas, 80. Tel. 93 478 22 37 torremuntadas@elprat.cat www.torremuntadas.elprat.cat

C. Lo Gaiter del Llobregat, 31. Tel. 93 370 98 21 oac.pratdellobregat@gencat.cat De dilluns a divendres de 15 a 22 h Horari d’estiu: Tancat a l’agost

Horari: de dimarts a dissabtes, de 16 a 21 hores Diumenges, d’11 a 14 hores

Teatre Modern

Centre Cultural El Remolar

Pl. de la Vila - Tel. 93 478 24 86 teatremodern@elprat.cat

Horari d’estiu: Tancat del 30 de juliol al 14 de setembre Escola d’Arts del Prat De dilluns a dijous, de 17 a 20 h C. Ramon Llull, 12 Horari d’estiu: tancat de l’1 al 31 d’agost

L’Agenda Cultural és un servei de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Té una periodicitat mensual i s’hi publiquen tots els actes oberts al públic, que s’hagin notificats per escrit abans del dia 10 del mes anterior a la realització de l’activitat. Edició: Ajuntament del Prat de Llobregat, Regidoria de Cultura. Coordinació: Cristina Gutiérrez i Montse Morillas. Redacció: Natividad García. Disseny gràfic: Satur Herraiz. Impressió: Gratesa

Cèntric Espai Cultural Pl. de Catalunya, 39-41. Tel. 93 479 29 68 centric@elprat.cat - www.centric.elprat.cat Dilluns de 15.30 a 21 h. De dimarts a divendres de 9 a 21 h. Dissabtes de 10 a 20 h (de l’1 al 21 d’agost: dissabtes de 10 a 14 h). Tancat els festius: 24 de juny i 15 d’agost Biblioteca Antonio Martin Sánchez Tel. 93 370 51 52 - b.prat.am@diba.cat - www.biblioteca.elprat.cat Horari d’estiu: Tancat el 25 de juny. Juliol: de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h. Dissabtes de 10 a 14 h. De l’1 al 21 d’agost: de dilluns a divendres de 15:30 a 21 hores i dissabtes de 10 a 14 h. Fins al 30 de juny i a partir del 22 d’agost: dilluns de 15.30 a 21 h. De dimarts a divendres de 10 a 21 h. Dissabtes de 10 a 19 h Arxiu Municipal del Prat Tel. 93 478 28 58 - patrimonicultural@elprat.cat - www.patrimonicultural.elprat.cat Horari d’estiu: Juliol i fins al 21 d’agost: de dimarts a divendres de 9 a 14 h. A partir del 22 d’agost, mateix horaris matins i dimarts i dimecres de 16 a 18.30 h Sales d’Estudi Dimarts, dimecres i dijous de 21 a 24 h. Dissabtes de 19 a 24 h i diumenges de 17 a 21 h. Vegeu horaris i especials pels períodes d’exàmens a l’interior. Tancades el dia 23 i 24 de juny; del 8 de juliol al 21 d’agost; del 23 al 26 de setembre. Gastrobar Cèntric by Ona Nuit De dilluns a dijous, de 8.30 a 23 h. Divendres de 8:30 a 24 h. Dissabte, de 10 a 24 h. Diumenges de 10 a 23 h. Tancat del 8 al 21 d’agost

+ info: www.elprat.cat L’Ajuntament del Prat ha endegat un Pla de Foment de la Lectura al Prat. Les activitats que hi tenen relació s’acompanyen d’aquests logotips

Agenda cultura Estiu 2001  

Activitats culturals del Prat de Llobregat, entre Sant Joan (23 de junyÇ) i la Festa Major (24 de setembre)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you