Page 1

10-15 årige drenge og piger kan komme i tre dage og få springundervisning og udfordringer på alle niveauer.

BGI Spring Camp 26. juli kl. 09.00 til 28. juli kl. 15.00

www.bgiakademiet.dk/springcamp


Nogle af trænerne Anders Aagaard, træner

Har dyrket gymnastik siden han var en ung knægt. Har trænet diverse springhold - og har selv trænet mange år på Svendborgs Gymnastik Forenings konkurrenceherrer. Har været gymnast på DGI´s Verdenshold, er kursusinstruktør for DGI Østjylland og har været springlærer på BGI akademiet i 7 år.

Rene Duus, træner

Tidligere aktiv på Ribe, Sønderjylland og Århus Rep. hold. Træner for Sydøstjylland Rep. hold. Har haft utallige kurser, camps og gymnastiklejre gennem de sidste mange år. Uddannet fysioterapeut og til daglig ansat på BGI akademiet som bl.a. springlærer.

Jens Thomsen, træner

er tidligere efterskolelærer og træner for DGI Østjyllands 10-14 springhold. Han har desuden trænet alle aldre fra børn til voksne og undervist på forskellige kurser for DGI rundt omkring i landet. Som gymnast har Jens været mangeårig repholdsgymnast i Svendborg og Aarhus samt dyrket TeamGym.

Hvad får jeg på Spring Camp:

Der arbejdes bl.a. med målsætning, teknikbaner, forlæns og baglæns spring på måtte og trampolin, og træningen foregår i et moderne springcenter med bl.a. 7 stortrampoliner i gulvet, 35 meter fast track, 6 springgrave og 2 pomfritgrave. Rutinerede springinstruktører, bl.a. med erfaring fra Verdensholdet, står klar til at undervise dig i løbet af dagen – og om aftenen er der forskellige efterskoleaktiviteter. Du spiser og bor på skolen i de tre dage, og får dermed et indblik i livet på BGI akademiet. BGI Spring Camp afvikles i samarbejde med

Prisen for de tre dage er kr. 995,-

inkl. forplejning, træning, t-shirt og overnatning i hyggelige elevværelser. Tilmelding: www.bgiakademiet.dk/springcamp Sidste frist for tilmelding er 1. juni 2017 Har du spørgsmål til BGI Spring Camp kan du henvende dig på: kursus@bgi.dk eller telefon 4214 7487.

www.bgiakademiet.dk

BGI Spring Camp, uge 30 2017