Page 1

CONTEMPORARY DANCE CAMP 2017

BGI ASPIRE

25. MAJ KL. 12.00 – 28. MAJ KL. 11.00


Tag udfordringen op og for dyb dig i Contemporary Dance i Kr. Himmelfartsferien UNDERVISERE fra London, Paris og København UDFORDRINGER PÅ HØJT NIVEU Få inspiration, træning og udfordringer på højt niveau. Hovedvægten ligger på contemporary dance – inden for forskellige genrer ALDER 16+ PRIS 2.195,- kr. Inkluderer 14 workshops, overnatning og fuld forplejning SPØRGSMÅL helle.ravn@bgi.dk tlf. 42 14 74 82

G I O I A A N T O N U CC I Gioia har over 20 års erfaring indenfor moderne dans, og har de sidste par år specialiseret sig i alt fra hip hop og house til commercial og vogue. Hun bor i øjeblikket i London, hvor hun underviser på det pulserende Studio68, når hun ikke underviser workshops i resten af Europa. Gioia er en alsidig danser og en del af både UnTitled Dance Company og Definitives. I Gioias klasser arbejdes der med kontakt improvisation, floorwork og koreografi. Hun fokuserer på den enkelte elevs udvikling og på at skabe et rum, hvor man kan udforske sit eget potentiale – med energi og passion i studiet, er alt muligt!

RICKY JINKS Ricky er tilbage på BGI Aspire Camp! Han er en inspirerende underviser og danser med sin helt egen unikke stil og har bl.a. optrådt på The Voice, X-factor UK og for Kiesza på Wembley Stadium. Han er også en del af UnTitled Dance Company Rickys underviser i contemporary fusion. Han fokuserer på, hvordan man kan bruge dansen til at udforske og udtrykke følelser, og hvordan det kan påvirker bevægelserne. Rickys klasser er udfordrende, atmosfæren afslappet og du vil gå svedig og inspireret derfra.

L I N E T T E S TA M P C H R I S T E N S E N Linette er uddannet fra Iwanson International School of Contemporary Dance. Hendes arbejde med dansen har bl.a. bragt hende til London, Køln og New York, hvor hun har optrådt og hentet inspiration fra andre dansemiljøer. Linette er en passioneret underviser. Hun fokuserer på musikalitet og intention i bevægelserne og hvordan det kan være med til at skabe et stærkt individuelt udtryk i dansen. Linettes klasser kommer du til at arbejde med alt fra floor work til koreografi, og din krop vil uden tvivl vibrere af fornyet energi når timen er forbi.

G I A N LU C A FA LVO Gianluca er uddannet fra SPID Dance Academy, hvorefter han intensivt fortsatte sin træning i New York. Han har været at finde på utallige dansescener og som koreograf bl.a. præsenteret 2 koreografier i semi-finalen af ‘So You Think You Can Dance’ i 2015. Gianluca er en dedikeret og teknisk meget dygtig underviser. Han udfordrer den enkelte danser til at nå sit fulde potentiale – at forfine både teknik og de forskellige kvaliteter i dansen. I Gianlucas klasser vil du opleve at tiden flyver afsted, mens du vokser og dygtiggør dig som danser og performer.

TILMELDING

www.bgiakademiet.dk/bgiaspire

Bgi Aspire 2017  

Contemporary Dance Camp

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you