Page 1

EF Centres Internacionals d’Idiomes 2014

www.ef.com

Viatges d’Idiomes a l’Estranger De 8 a 14 i de 14 a 17 anys

DESCOMPTE DE FINS A 200 € Fins el 28/02/2014 Reserva ara! Consulta la pàg. 92

Estats Units Regne Unit Canadà

Irlanda Malta Austràlia

França Alemanya


Languages, friends and fun! L'estiu de la teva vida. Fes el teu primer viatge a l'estranger amb un grup de nous amics. Coneix món, amplia els teus horitzons, aconsegueix més confiança en tu mateix i torna a casa parlant millor l’idioma.

2

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


UN PAQUET DE VIATGE I ESTUDIS “TOT INCLÒS”

PÀGINA 06

PÀGINA 10

PÀGINA 18

VIATJA A L'ESTRANGER EN GRUP AMB LA SUPERVISIÓ D'UN MONITOR EF

MILLORA EL TEU NIVELL D’IDIOMA AMB EL MÈTODE DEMOSTRAT D’EF

SUBMERGEIX-TE EN L'ESTIL DE VIDA LOCAL A CASA D’UNA FAMÍLIA AUTÒCTONA O EN UNA RESIDÈNCIA INTERNACIONAL

PÀGINA 20

PÀGINA 22

DIVERTEIX-TE AMB ESPORTS, ACTIVITATS I EXCURSIONS, CADA DIA!

CONEIX A ADOLESCENTS D'ARREU DEL MÓN I FES AMICS PER A TOTA LA VIDA

INFORMA’T

ESCULL EL TEU DESTÍ

QUÈ ENS DIFERENCIA

EDAT: 14 - 17 ANYS

04 Per què els pares trien EF 06 Coneix l'equip EF 08 Benvingut al teu destí EF 10 Aprèn més ràpid amb el mètode EF 12 Tria el teu curs ideal 16 Viu l'estil de vida local 18 Tipus d’allotjament 20 Gaudeix com mai! 22 Amics per sempre

Regne Unit i Irlanda 26 Hastings 28 Southsea 29 Eastbourne 30 Torquay 32 Brighton 34 Brighton Camp 35 Winchester 36 Oxford 38 Londres 40 Bournemouth 41 Edimburg 42 Dublín

COM INSCRIURE'S 84 Més programes EF 86 Preguntes freqüents 88 Condicions Generals 90 Oficines EF 91 Sol·licitud d'inscripció

Malta 44 Sliema 46 St. Paul’s Bay

EDAT: 8 - 14 ANYS

> NOU

EUA i Canadà 48 Boston 51 Nova York 52 Nova York Camp > NOU 54 Washington, D.C. 55 Virginia Beach 56 Florida Camp > NOU 57 Florida 58 Long Beach 59 Los Angeles 60 Santa Cruz 61 San Francisco 62 Seattle 63 Seattle Camp > NOU 64 Vancouver

Regne Unit 72 Illa de Wight 74 Somerset 75 Weymouth 76 Dauntsey’s 77 Canterbury 78 Rookesbury 79 Rookesbury Camp > NOU 80 Moyles Court 81 St. John’s EUA 82 Monterey Bay Malta 83 St. Paul’s Bay

Austràlia 65 Cairns Alemanya 66 Lindau França 67 Saint-Raphaël Tours EF 68 Descobreix el món

> NOU

www.ef.com/travel 3


EXPERIÈNCIA EF pràcticament va inventar el concepte de viatge d'idiomes l'any 1965.

1965 EF Education First es funda a Suècia.

1970 S'inauguren oficines a Alemanya, França, Itàlia, Japó i Mèxic; es realitzen campus d'estiu a tot el Regne Unit.

1978 S'inaugura la primera escola internacional d'idiomes EF a Cambridge (Anglaterra).

1981 La BBC tria EF per produir les cintes d'aprenentatge d'anglès "Radio English".

1987 S'inaugura la primera escola EF de parla no anglesa a Munic (Alemanya).

1988 Els Jocs Olímpics de Seül trien EF com a proveïdor oficial de serveis de formació d'idiomes.

1993 La Xina escull EF com la primera escola d'idiomes estrangera autoritzada a obrir a Xangai.

1995 Apple i EF col·laboren per incentivar l'aprenentatge d'idiomes mitjançant noves tecnologies.

PER QUÈ ELS PARES TRIEN EF Qualitat. Experiència. Innovació. Durant gairebé 50 anys, la missió d'EF ha estat ajudar milions d'estudiants d'arreu del món a enderrocar les barreres lingüístiques, culturals i geogràfiques que ens separen. El nostre ferm compromís de canviar la vida de tots els estudiants ens ha permès esdevenir l'empresa d'educació privada més gran del món.

MISSATGE ESPECIAL PER ALS PARES A EF, el nostre objectiu és senzill: animar el vostre fill a esdevenir un ciutadà global mitjançant l'aprenentatge d'un idioma a l'estranger. Les estadístiques demostren clarament que els estudiants multiculturals i plurilingües es troben en millor posició per triomfar en el futur. Jo mateixa vaig estudiar a l'estranger quan era adolescent i sé com n’és d'important per a iniciar una carrera internacional. Però, com a mare, entenc també la inquietud que suposa deixar que els fills facin aquest primer pas sols. Per això, us oferim aquest programa de viatges en grup, perquè el vostre fill pugui aprendre i descobrir coses amb amics de la seva edat. Així tothom hi surt guanyant. El vostre fill viurà una experiència inoblidable i vosaltres us podreu relaxar sabent que el personal experimentat d'EF serà al seu costat en tot moment, proporcionant-li seguretat, vigilant-lo i ajudant-lo. Imagineu-vos com d'orgullosos us sentireu quan el vostre fill torni a casa més madur, més confiat, amb més ganes d'aprendre i, sobretot, parlant amb més fluïdesa l'idioma. El meu equip i jo estarem encantats d'informar-vos sobre el curs EF que millor s'ajusta a les necessitats del vostre fill.

4

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Malvina Belgrano Directora General d’EF a Espanya

QUÈ ENS DIFERENCIA: >> Confiança. Som l'empresa d'educació privada més gran del món, amb gairebé 50 anys d'experiència. >> Global. Treballem plegats com un equip, arreu del món i a tothora, per garantir la qualitat EF. >> Ensenyament. El vostre fill aprèn més ràpid amb el mètode d'EF, dissenyat específicament per a adolescents.


EF Centre Internacional d'Idiomes a Boston

2003 EF funda la Hult International Business School

2005 Llançament del nou mètode d'ensenyament EF Efekta™ Learning System.

2008 EF adquireix el Marymount College New York. Els Jocs Olímpics de Pequín trien EF com a proveïdor oficial de serveis de formació d'idiomes.

2009 Es crea la Unitat d'Investigació EF del Departament de Lingüística Teòrica i Aplicada de la Universitat de Cambridge

2011 EF incorpora lliçons en iPads al mètode EF Action Learning™.

2012 El British Council atorga un Innovation Award a l'app de classe d'EF per tablet per la seva excel·lència en tecnologia digital.

2013 La United Nations Alliance Of Civilizations col·labora amb EF en la UNAOC-EF Summer School d'EF Nova York.

2014 EF és el proveïdor oficial de serveis de formació d'idiomes dels Jocs Olímpics de Sotxi.

since

1965

QUALITAT

INNOVACIÓ

Els nostres programes estan acreditats i reconeguts per la seva excel·lència

Els estudiants aprenen més ràpid amb el mètode d’EF

WCLT Cada any, la qualitat de tots els nostres cursos d’idiomes, materials d’aprenentatge i escoles és avaluada pel World Council for Language Teaching, un grup internacional d’acadèmics, professors i lingüistes experts.

Informe EFELT La nostra exclusiva eina d’avaluació lingüística, l’EFELT (EF English Level Test), ha estat desenvolupada per EF i experts lingüistes per tal d’avaluar el nivell de competència en anglès d’acord amb el Marc Comú Europeu de Referència, un estàndard establert pel Consell d’Europa.

Fundació Mentor EF treballa amb Mentor, una organització dedicada a prevenir el consum de drogues entre els joves d’arreu del món.

Consell Pedagògic EF Els llibres de text i els materials d’ensenyament d’EF els dissenya el Consell Pedagògic EF. Aquest grup internacional d’especialistes en idiomes revisa constantment els nostres continguts didàctics per tal de garantir que tot el material estigui actualitzat i resulti adequat.

CEN EF ha participat activament en l’estandardització de normes de qualitat per a proveïdors de viatges d’idiomes dins d’Europa, col·laborant així amb el Comitè Europeu de Normalització (CEN). Confederació WYSET L’Organització Mundial de Viatges Internacionals de la Joventut recolza la indústria de viatjes de la joventut i connecta a les organitzacions més rellevants del sector.

ACREDITACIONS I AFILIACIONS:

www.ef.com/travel 5


COM TENIM CURA DE TU AQUÍ, A ESPANYA

CONEIX L'EQUIP EF

Experts assessors de cursos El personal assessor d'EF a Espanya trobarà el curs i destí que millor s'adaptin al teu nivell, interessos i desitjos. Després de la inscripció, nosaltres farem la resta (vol, preparatius, informació prèvia a la sortida, serveis de viatge, etc.); així et podràs concentrar en gaudir al màxim!

EF sempre al teu costat. La teva seguretat, comoditat i diversió són les nostres principals prioritats. El personal d’EF treballem plegats com un equip, arreu del món i a tothora, per preparar-te per a l'aventura, acompanyar-te en els teus viatges, ensenyar-te un nou idioma i cultura, oferir-te ajuda i assegurar-nos que et diverteixes al llarg de tot el viatge.

“Els viatges no es mesuren en milles, sino en els amics que fas.” Nom: Leyre Nieto Càrrec: Directora de Ventes EF Espanya Ciutat: Oficina EF Barcelona Experiència: 4 anys a EF i 3 anys de coordinadora de Viatges a l’Estranger Promesa: Viatjar t’ensenyarà a ser més tolerant i apreciar les diferències culturals.

AMB EF, L'APRENENTATGE ÉS CONTINU Independentment del destí que escullis, pots confiar en la qualitat i l'experiència de l'equip EF.

ABANS DE MARXAR Gaudeix d'accés il·limitat a My EF™, el nostre campus online: prepara't per a la teva estada a l'estranger, descobreix més sobre el teu destí i posa’t en contacte amb altres estudiants EF.

6

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

DURANT LA TEVA ESTADA A L'ESTRANGER El nostre innovador mètode et permet aprendre en tot moment. Aprèn a classe, practica les teves habilitats en contexts reals i gaudeix d'una immersió total relacionant-te amb parlants nadius.

AL TORNAR A CASA Mantén-te en contacte amb els teus amics d'EF a través de My EF™. Participa en l'EF Ambassador, el programa per a ex alumnes d’EF que volen compartir les seves experiències i guanyar fantàstics premis.


AL DESTÍ ESCOLLIT Monitors EF experimentats Des del moment en que marxes d’Espanya, aniràs acompanyat d'un Monitor EF experimentat que vetllarà per la teva comoditat i seguretat i s'assegurarà de que visquis una experiència inoblidable. Cada monitor és seleccionat personalment i rep una àmplia formació. Tant si viuen a Espanya com si ho fan al país de destinació, la majoria dels monitors són també professors d'idiomes amb credencials oficials.

“Comparteixo amb els estudiants la seva aventura.” Nom: Dries Janssen Càrrec: Monitor EF Escola: Londres, Brighton Experiència: Monitor EF per 3 anys, organitzador de la EF Disco Promesa: Faràs nous amics de tot el món des de que arribis! www.ef.com/activitiesleader

A TOT EL MÓN Professors qualificats Seleccionem amb cura tots els nostres professors d'acord amb els criteris següents: >>Que estiguin qualificats per ensenyar un idioma en el sistema nacional d'educació >>Que tinguin el títol de TEFL (Teaching English as a Foreign Language) al Regne Unit i Malta i hagin aprovat el Cambridge English Teaching Knowledge Test (TKT) >>Que estiguin capacitats per atendre estudiants de totes les nacionalitats >>Que tinguin experiència amb la cultura local del lloc de destí

“La millor manera d'aprendre un idioma és practicant-lo.” Nom: Hannah Teece Càrrec: Professora EF Escola: Brighton Experiència: 7 anys amb EF. Ha sigut professora a Londres, Hastings i Brighton Promesa: Ajudem als estudiants a desenvolupar les seves habilitats amb classes dinàmiques i divertides.

Equip d'activitats amant de la diversió Sigui quin sigui el destí que hagis escollit, el nostre equip d'activitats s'assegurarà que gaudeixis al màxim del teu temps lliure amb campionats esportius, activitats de tarda, excursions, esdeveniments nocturns i les festes més divertides de la ciutat. També t'informarà sobre les millors botigues, cafeteries i locals d'oci.

“Em dedico exclusivament a assegurar-me que els meus estudiants s'ho passin d'allò més bé.” Nom: Simon Cunningham Càrrec: Coordinador d’activitats EF Escola: Londres Experiència: Monitor EF per 3 anys, organitzador de Summeranza Promesa: Surt fora i gaudeix de l’experiència!

Personal EF arreu del món El nostre personal expert s'assegura que es compleixin o se superin sempre els estàndards de qualitat d'EF. Ja sigui al reservar vols, entrevistar les famílies d’acollida, gestionar les escoles o organitzar el concert anual EF Summeranza, estem totalment formats i compromesos per oferir-te una experiència única.

“Tinc cura dels estudiants com si fossin fills meus.” Nom: Clare Mifsud Càrrec: Responsable de destí EF Escola: Malta, Torquay Experiència: 14 anys a EF, Monitora EF i Responsable d’Operacions Promesa: Sigui quina sigui la teva nacionalitat, et garanteixo que estaràs aprenent i passan-t’ho bé des del primer dia.

www.ef.com/travel 7


BENVINGUT AL TEU DESTÍ EF Molt més que una escola d'idiomes. Transformem tots els nostres destins en un "Global Village", un entorn de centres EF on els nostres cartells i banderes donen la benvinguda als estudiants a un estiu d'idiomes, amics i diversió.

EF BEACH CLUB

EF ARENA

EL TEU EF GLOBAL VILLAGE

ESCOLA EF

Totes les classes, guiades per mestres, s'imparteixen en aules còmodes on es fomenta la participació en treballs en grup, jocs de rols i debats.

8

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

EF LOUNGE

L'àrea de descans entre classe i classe. Reuneix-te amb els amics, connecta't a My EF™, revisa el teu correu electrònic, actualitza el teu blog i planifica què faràs a la tarda.

ALLOTJAMENT EF

Conviu amb una família local o comparteix la teva cultura en una Residència, Campus o Resort EF. En tots els casos, seràs a prop de l'escola i de la diversió (pàg. 18-19).


Centre d'estudis EF a Bournemouth

“Al EF Global Village teníem una discoteca enorme per a tots els estudiants EF de California!” Joanna d’Espanya EF California www.ef.com/mysummer

ALLOTJAMENT EF

EF LOUNGE ESCOLA EF

EF DISCO

PUNT DE TROBADA EF

EF BEACH CLUB

És hora de relaxar-se! Assaboreix un batut de fruites o gaudeix del sol. Consulta el nostre tauler d'activitats setmanals per participar en campionats, esdeveniments i excursions.

EF ARENA

PUNT DE TROBADA EF

EF DISCO

Els camps de joc internacionals serveixen per realitzar activitats i divertir-se al màxim, ja sigui celebrant competicions o les Looney ’Lympics.

On ens reunim a l'hora de sortir d'excursió o de viatge a una gran ciutat.

El lloc de festa! Diverteixte amb els amics mentre nosaltres et posem la millor música perquè ballis diverses nits a la setmana als Globals Villages del Regne Unit i de Malta. www.ef.com/travel 9


APRÈN MÉS RÀPID AMB EL MÈTODE D'EF EF Action Learning™. L'enfocament pràctic d'EF per a l'aprenentatge d'idiomes t'ajuda a progressar al màxim mitjançant la combinació de lliçons interactives, l’última tecnologia educativa i una immersió cultural constant.

“A EF, veiem cada instant del curs com una oportunitat d’aprendre, sigui dins o fora de l’aula.” Fiona Mackie Directora Acadèmica d’EF www.ef.com/action

10

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


MÈTODE INNOVADOR I RESULTATS DEMOSTRATS EF Efekta Learning System™: La manera més eficaç d’aprendre L’EF Efekta™ Learning System és el nostre innovador mètode que t’ajuda a aprendre millor i més ràpid. El nostre enfocament perfeccionat combina classes presencials guiades per professors experimentats, lliçons tecnològicament optimitzades amb iPad i la pràctica de l’idioma en situacions reals. Està demostrat: el progrés és molt més accelerat quan l’idioma s’assimila constantment i en diferents situacions. EF és l’única organització que desenvolupa el seu propi pla d’estudis, mètodes d’ensenyament, llibres de text i aplicacions online. Pla d’estudis d’EF Action Learning™ per a estudiants de secundària Els estudiants més joves aprenen millor quan el grau d’interacció és més alt. Hem adaptat l’Efekta™ Learning System per satisfer les necessitats d’estudiants d’entre 14 i 17 anys. L’EF Action Learning™ es basa en el principi “d’aprendre amb la pràctica”, mitjançant el qual

els estudiants aprenen de 4 maneres diferents: dels professors en les classes tradicionals, dels monitors en les activitats, dels guies en les excursions i de les famílies d’acollida a casa. En tots els casos, l’aprenentatge és summament actiu i les habilitats lingüístiques es reforcen mitjançant la interacció amb parlants nadius en situacions reals. En lloc de simplement memoritzar vocabulari i gramàtica, els estudiants aprenen a utilitzar l’idioma en la vida real. Habilitats comunicatives L’EF Action Learning™ adopta elements procedents tant de l’enfocament per a l’aprenentatge d’idiomes basat en la comunicació com de l’enfocament basat en tasques. Les classes emfatitzen l’ús de l’idioma mitjançant la realització de treballs en grup i diàlegs entre estudiants. Aquesta interacció afavoreix la fluïdesa i la naturalitat a l’hora d’expressar-se i proporciona la seguretat necessària per practicar l’idioma fora de classe.

EF Fast Track English™ Enguany, t’oferim l’última edició de la nostra col·lecció de llibres, desenvolupada en col·laboració amb el Consell Pedagògic EF i el World Council for Language Teaching (WCLT). Aquesta nova col·lecció de llibres s’integra perfectament amb el llançament de les nostres classes optimitzades amb tecnologia, que inclouen lliçons amb iPad guiades per professors (disponibles al Regne Unit i a Malta).

1. APRÈN

2. DESCOBREIX

3. SUBMERGEIX-TE

4. ASSOLEIX

habilitats lingüístiques pràctiques a classe amb un professor qualificat.

com es fa servir l’idioma realitzant activitats fora de classe i aconseguint segells per al teu Passaport EF.

en la cultura local treballant en projectes en grup que fomenten la interacció amb parlants nadius.

resultats i avalua el teu progrés per esbrinar com pots millorar el teu nivell d’idioma.

SETMANA 3

SETMANA 2 SETMANA 1

APRENENTATGE A CLASSE

EXPLORACIÓ DE L’ENTORN

IMMERSIÓ MITJANÇANT LA PRÀCTICA

RESULTATS INCREÏBLES!

Classes interactives amb professors Les classes fomenten la participació activa i la comunicació mitjançant treballs en grup, jocs de rols i debats. Els nostres grups són reduïts per oferir una atenció més personalitzada.

Exploració cultural Un element important quan s’estudia a l’estranger és justament relacionar-se amb els parlants nadius alhora que s’explora la cultura local. No només adquiriràs confiança en tu mateix aplicant el que has après a classe, sinó que també aprendràs a fer servir l’idioma en la vida real.

Projectes innovadors Els nostres projectes multimèdia t’ajuden a saber més sobre el món que t’envolta. Enregistra un vídeo sobre la teva experiència o, si tries un curs EF Active™, fes servir les teves habilitats lingüístiques per escenificar una obra de teatre o crear una desfilada de moda.

Prova del nivell assolit Quan finalitzi el curs, tornaràs a casa amb proves sòlides del nivell assolit. Realitzaràs l’EF English Level Test (EFELT), que determina el teu progrés i el teu nivell d’idioma actual, d’acord amb el Marc Comú Europeu de Referència establert pel Consell d’Europa. A més, aconseguiràs segells per al teu Passaport EF, que indiquen fases importants del teu progrés. També tindràs una percepció del món més àmplia, adquiriràs més confiança en tu mateix i faràs amics per a tota la vida.

Material de curs totalment integrat Els llibres EF Fast Track English™ fomenten la comunicació a classe. Dissenyats pel Consell Pedagògic d’EF i el World Council for Language Teaching (WCLT), s’ajusten al Marc Comú Europeu de Referència del Consell d’Europa. Lliçons optimitzades amb tecnologia EF incorpora en el seu mètode la tecnologia més avançada per a l’aprenentatge d’idiomes i ofereix lliçons divertides i interactives que es complementen amb els nostres llibres de text i material didàctic.

Practica en el món real amb el Passaport EF El Passaport EF registra el teu progrés i conté vocabulari útil per al dia a dia. Com més facis servir el passaport, més segells obtindràs i abans aconseguiràs parlar l’idioma amb fluïdesa.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS CURSOS EF ACTION LEARNING™ (Consulta les pàgines de cada destí)

www.ef.com/travel 11


TRIA EL TEU CURS IDEAL Aprèn amb la pràctica. EF t’ofereix una gran varietat d’entorns d’aprenentatge perquè escullis el que millor s’adapti als teus interessos i objectius.

QUATRE MANERES D'APRENDRE 1. EF CLASSROOM™

Combina classes interactives amb excursions on podràs practicar l'idioma en situacions reals.

2. EF ACTIVE™

Aprèn un idioma fora de classe centrant-te en un tema, forma d'art o esport específics.

3. EF IMMERSION™

Submergeix-te en l'idioma i la cultura locals sense assistir a classes tradicionals.

4. EF DISCOVERY™

Viatja, explora noves cultures i descobreix el teu entorn alhora que practiques l’idioma.

1. CURSOS EF CLASSROOM™ Malgrat que tots els cursos descrits a continuació s'imparteixen a classe i estan guiats per professors, l'enfocament EF Action Learning™ és summament interactiu i es basa principalment en la conversa. Durant les lliçons, els professors fomenten la participació oral mitjançant activitas divertides, debats, jocs de rols i treballs en grup. Les excursions i visites d'estudi permeten utilitzar l'idioma en situacions reals amb parlants nadius.

> MÉS POPULAR

EF INTERNACIONAL PLUS

EF INTERNACIONAL TRINITY

situacions reals, amb visites d'estudi a cafeteries, mercats i botigues, excursions per la ciutat i a llocs d'interès històric i cultural.

Estudia amb companys d'arreu del món amb un curs dissenyat per obtenir el màxim progrés. Estudiaràs més cada dia i aconseguiràs resultats més ràpids.

Si vols aprofitar encara més el teu curs Internacional a Londres o a Oxford, t’oferim la possibilitat de preparar-te per a obtenir el certificat de Trinity College.

Edats: 14 - 17 Grup d'estudiants: Internacional Idiomes: Anglès, francès, alemany Ubicacions: Tots els destins senior Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min (Dl - Dv) Projecte: Multimèdia o vídeo Allotjament: Família, Residència, Resort, Campus Universitari

Edats: 14 - 17 Grup d'estudiants: Internacional Idiomes: Anglès, francès, alemany Ubicacions: Brighton, Oxford, Londres, Hastings, Torquay, Edimburg i Dublín Lliçons: 6 lliçons/dia de 40 min (Dl - Dv) Projecte: Multimèdia o vídeo Allotjament: Família, Residència, Resort, Campus Universitari

Edats: 14 - 17 Grup d'estudiants: Internacional Idiomes: Anglès Ubicacions: Londres, Oxford Lliçons: 6 lliçons/dia de 40 min d'estudi de l'idioma (Dl - Dv) Projecte: Àlbum multimèdia del teu viatge. Allotjament: Família EF

Descripció: Impartit per professors d'idioma nadius; el pla d'estudis inclou pràctica de l'idioma, jocs interactius, sortides per la ciutat i 2 lliçons setmanals amb iPad al Regne Unit i Malta.

Descripció: Impartit per professors d'idioma nadius; el pla d'estudis inclou pràctica de l'idioma, jocs interactius, sortides per la ciutat i 4 lliçons setmanals per a iPad al Regne Unit i Malta. A més, rebràs una valoració detallada que analitza en profunditat les teves habilitats lingüístiques.

Descripció: Impartit per professors d'idioma nadius, està disponible com a modalitat addicional del curs Internacional. S’imparteix a Oxford i Londres únicament per als cursos de 3 setmanes en Família EF, sempre que hi hagi un mínim d’estudiants inscrits. (Cost addicional de 100€).

EF INTERNACIONAL Estudia amb companys d'arreu del món. Està demostrat que s'aconsegueix un progrés més ràpid quan es fa servir l'idioma cada dia per comunicar-se amb professors i companys. Els teus professors, formats en el pla d'estudis EF Action Learning™, s'asseguraran que les classes siguin interactives i comunicatives. Així doncs, prepara't per participar en debats, treballs en grup, jocs de rols i activitats divertides. Al Regne Unit i Malta, dues de les nostres lliçons diàries consisteixen en exercicis multimèdia amb iPad. Tindràs l'oportunitat de practicar el que has après fora de classe en

12

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


NOMÉS PER A ESTUDIANTS D'ENTRE 8 Y 14 ANYS Les necessitats i els interessos dels estudiants més joves són diferents. A EF, hem desenvolupat un pla d'estudis "EF Júnior" dissenyat específicament per a ells, que inclou lliçons interactives i una col·lecció de llibres exclusius.

EF CLÀSSIC

EF CLÀSSIC PLUS

EF JÚNIOR INTERNACIONAL

EF JÚNIOR CLÀSSIC

Gaudeix de la comoditat que suposa estudiar amb companys espanyols que parlen el teu mateix idioma.

Aprèn cada dia més juntament amb els teus companys espanyols i aconseguiràs resultats més ràpids.

Aprèn més a classe estudiant amb nens d'arreu del món. Fes servir l'idioma per fer amics i conèixer la cultura local.

Estudia amb altres nens espanyols que parlen el teu mateix idioma. Practica el que has après a classe en excursions organitzades, esdeveniments i activitats.

Edats: 14 - 17 Grup d'estudiants: Espanyol Idiomes: Anglès, francès, alemany Ubicacions: Tots els destins senior excepte Cairns Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min (Dl - Dv) Projecte: Multimèdia o vídeo Allotjament: Família, Residència, Resort, Campus Universitari

Edats: 14 - 17 Grup d'estudiants: Espanyol Idiomes: Anglès, francès, alemany Ubicacions: Brighton, Oxford, Londres, Hastings, Torquay, Edimburg i Dublín Lliçons: 6 lliçons/dia de 40 min (Dl - Dv) Projecte: Multimèdia o vídeo Allotjament: Família, Residència, Resort, Campus Universitari

Edats: 8 - 14 Grup d'estudiants: Internacional Idiomes: Anglès Ubicacions: Tots els destins júnior Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min (Dl - Dv) Projecte: Multimèdia o vídeo Allotjament: Família, Resort, Internat Júnior

Edats: 8 - 14 Grup d'estudiants: Espanyol Idiomes: Anglès Ubicacions: Tots els destins júnior Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min (Dl - Dv) Projecte: Multimèdia o vídeo Allotjament: Família, Resort, Internat Júnior

Descripció: Impartit per professors espanyols i nadius. El pla d'estudis inclou pràctica de l'idioma, jocs interactius, sortides per la ciutat i 2 lliçons setmanals per a iPad al Regne Unit i Malta.

Descripció: Impartit per professors anglesos nadius i també espanyols; el pla d'estudis inclou pràctica de l'idioma, jocs interactius, sortides per la ciutat i 4 lliçons setmanals per a iPad al Regne Unit i Malta. A més, rebràs una valoració detallada que analitza en profunditat les teves habilitats lingüístiques.

Descripció: Impartit per professors nadius d'anglès; el pla d'estudis inclou treballs en grup, debats, jocs interactius i simulacions d’accions de la vida quotidiana com ara demanar direccions o un refresc.

Descripció: Impartit tant per professors espanyols com per professors nadius d'anglès. El pla d'estudis inclou treballs en grup, jocs de rols, debats i simulacions d’accions de la vida quotidiana com ara demanar direccions o un refresc.

CURSOS ACTIVE™, IMMERSION™ I DISCOVERY™ (Consulta les pàgines 14 i 15)

www.ef.com/travel 13


TRIA EL TEU CURS IDEAL Aprèn amb la pràctica. Si prefereixes aprendre l'idioma en situacions reals, a continuació trobaràs un gran ventall de cursos. Si pel contrari prefereixes aprendre en classes tradicionals, consulta les pàgines 12 i 13.

QUATRE MANERES D'APRENDRE 1. EF CLASSROOM™

Combina lliçons interactives amb excursions on podràs practicar l'idioma en situacions reals.

2. EF ACTIVE™

Aprèn un idioma fora de classe centrant-te en un tema, forma d'art o esport específics.

3. EF IMMERSION™

Submergeix-te en l'idioma i la cultura locals sense anar a classes tradicionals.

4. EF DISCOVERY™

Viatja, explora noves cultures i descobreix el teu entorn alhora que practiques l’idioma.

2. CURSOS EF ACTIVE™ > NOU

EF SUMMER CAMP

Practica les teves aficions o prova'n de noves en un dels nostres campaments d'estiu. Simplement tria un dels quatre fantàstics programes que figuren a continuació. Al matí, assisteix a quatre classes. A la tarda, participa en activitats, excursions i jocs. A la nit, gaudeix d'activitats típiques de campament, com ara jocs de mímica, bromes, festes i més!

PERFORMANCE CAMP Fes lluir el teu estiu preparant un espectacle amb els teus nous amics d'arreu del món. Millora les teves dots interpretatives o musicals amb l'ajuda d'instructors professionals. Edats: 14-17 Grup d'estudiants: Internacional PROGRAMES DISPONIBLES: Multi-Talent Descobreix quin és el teu veritable talent. Estàs destinat a ser un actor, cantant o ballarí famós? O potser totes tres coses? Treballa amb mestres professionals i descobreix-ho. Projecte: Representar una actuació en directe Ubicacions: Brighton Camp (pàg. 34) Allotjament: Campus Universitari Popstar Treballa amb un professor de cant per millorar les teves tècniques comunicatives i de cant. Practica diversos estils musicals i de ball i perfecciona la teva presència dalt de l'escenari. És hora d'actuar! Projecte: Representar una actuació en directe Ubicacions: Brighton Camp (pàg. 34) Allotjament: Campus Universitari

14

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

ART & FASHION CAMP Els estudiants amb inclinacions artístiques es poden expressar amb quatre lliçons. Explora una gran varietat d'arts visuals o aprofita per desenvolupar el teu talent en el disseny de moda. Edats: 14-17 Grup d'estudiants: Internacional PROGRAMES DISPONIBLES: Multi-Arts Explora el teu costat creatiu amb mestres professionals a través d'un gran ventall de mitjans artístics: pintura, dibuix, escultura, disseny gràfic, fotografia i disseny de moda. Demostra el teu talent! Projecte: Obra d'art o desfilada de moda Ubicacions: Brighton Camp (pàg. 34) Allotjament: Campus Universitari Fashion Fes que el teu somni d'esdevenir un important dissenyador estigui més a prop. Aprèn vocabulari sobre moda, tècniques de costura i presentació de desfilades amb l'ajut de mestres professionals. Presenta un disseny original a la passarel·la. Projecte: Concurs de moda EF Ubicacions: Brighton Camp (pàg. 34) Allotjament: Campus Universitari

SPORTS & ADVENTURE CAMP Aquest campament és ideal per als amants de les activitats a l'aire lliure. Escull entre esports d'equip i aventura, nàutics i de platja, o surf. Edats: 14-17 Grup d'estudiants: Internacional PROGRAMES DISPONIBLES: Multi-Sports Si t'apassionen tots els esports, ja siguin d'equip com el futbol o d'aventura com l'escalada, gaudeix de tots ells! Projecte: Campionat internacional Ubicacions: Nova York Camp (pàg.53), Seattle Camp (pàg. 63) Allotjament: Campus Universitari Beach & Water Sports Viu en una residència de la costa de Florida i practica tots els esports de platja imaginables: volei-platja, surf, windsurf, vela, natació... i molts més! Projecte: Actuació en directe Ubicacions: Florida Camp (pàg. 50) Allotjament: Resort Surf Viuràs a la nostra Residència a Cocoa Beach, a la costa de la assolellada Florida. Aprendràs tècniques de surf i normes de seguretat en ambients aquàtics amb entrenadors professionals. Projecte: Campionat de surf Ubicacions: Florida Camp (pàg. 50) Allotjament: Resort

JUNIOR CAMP Els estudiants més joves poden viatjar a la costa sud d'Anglaterra per gaudir d'un campament d'estiu en un tradicional internat britànic. Prepara't per a l'estiu de la teva vida! Edats: 8-14 Grup d'estudiants: Internacional PROGRAMES DISPONIBLES: Classic Summer Camp Gaudeix de totes les activitats d'un campament d'estiu tradicional britànic en un entorn realment internacional. Inclou classes d'art i artesania, teatre, esports, jocs d'aventura i activitats nocturnes. Projecte: Una actuació, un espectacle artístic o un campionat esportiu Ubicacions: Rookesbury Camp (pàg. 79) Allotjament: Internat Júnior Horse Riding Camp Perfecciona les teves habilitats en equitació amb l'ajuda de monitors professionals. Comença adquirint vocabulari específic i practicant el teu anglès. Gaudeix d'entrenaments diaris als nostres estables. Aprèn tècniques i cures relacionades amb l'hípica. I, finalment, competeix! Projecte: Campionat d'hípica Ubicacions: Rookesbury Camp (pàg. 79) Allotjament: Internat Júnior


TAMBÉ OFERIM TOURS PERQUÈ ELS ESTUDIANTS DESCOBREIXIN EL MÓN (Consulta el programa detallat de cada tour a la pàgina 68 d’aquest catàleg)

3. EF IMMERSION™ > NOU

4. EF DISCOVERY™

VIDA FAMILIAR AMERICANA

> NOU

TOURS EF

Coneix de primera mà la vida diària d'una família típica americana. Perfeccionaràs el teu anglès durant els àpats, anant a comprar, practicant esports amb els amics i acompanyant la família en sortides i excursions. Viuràs la cultura americana en primera persona!

Gaudeix de tots els paisatges, llocs d'interès, monuments, obres mestres, sons i espectacles del destí escollit acompanyat d’un professor espanyol i un expert Director de Tours EF. Aquest paquet “tot-inclòs” cobreix les despeses de viatge, allotjament, àpats, excursions i visites guiades (pàg. 68).

SAN FRANCISCO El somni californià! El nostre programa d'immersió a l'Àrea de la Badia et permetrà gaudir del sol i d'un barri ple de palmeres a prop de San Francisco, ciutat famosa pels seus tramvies, carrers enfilats, platges de sorra fina i, naturalment, el pont Golden Gate. Edats: 14-17

COSTA EST DELS EUA Visita les ciutats més històriques dels EUA: Boston, Nova York, Filadèlfia i Washington, D.C. Després, completa el teu viatge amb una visita a les atraccions i platges d’Orlando (Florida). Edats: 14-17

USA

COSTA OEST DELS EUA Viu el “somni americà” visitant ciutats com San Francisco, Santa Bàrbara, Los Angeles i San Diego, com també l’impressionant Gran Canyó. Edats: 14-17

USA

EUA DE COSTA A COSTA Fes un inoblidable viatge per carretera visitant les ciutats més emblemàtiques dels EUA, tant de la costa de l’Atlàntic com de la costa del Pacífic: Boston, Nova York, Washington, D.C., San Francisco, LA i San Diego. Edats: 14-17

USA

GRAN TOUR EUROPEU Descobreix el gran patrimoni cultural i artístic d’Europa visitant Londres, París, Roma i Atenes. Posteriorment, embarca’t en un vaixell per gaudir d’un creuer per les Illes Gregues. Edats: 14-17

EUROPE

ECO-TOUR PER COSTA RICA Descobreix els secrets que amaga la selva i contempla animals poc comuns, com ara tucans, micos i jaguars, en el seu hàbitat natural acompanyat d’un zoòleg professional. Edats: 14-17

COSTA RICA

SEATTLE Ideal per als amants de la natura. La costa del nord-oest dels Estats Units destaca per l'amabilitat dels seus habitants, per l’estil de vida relaxat, per la gran ciutat de Seattle i pels increïbles paisatges naturals, ideals per practicar senderisme, ciclisme de muntanya, ràfting i molts esports més. Edats: 14-17

FLORIDA El lloc de vacances preferit dels americans. Si tries un destí a prop de Miami, Ft. Lauderdale, St. Petersburg o Orlando, gaudiràs de dies assolellats, d'activitats a l'aire lliure i d’excel·lents parcs temàtics. A més, estaràs a prop de les millors platges! Edats: 14-17

BOSTON La ciutat més històrica dels EUA. Coneguda per ser el lloc on es va iniciar la Revolució Americana, Boston compta amb més de 70 universitats i equips esportius de gran nivell. Ofereix un estil de vida clàssic americà i fàcil accés tant a platges de sorra com a impressionants muntanyes. Edats: 14-17

NEW YORK

BOSTON

WASHINGTON, D.C.

ORLANDO

SAN FRANCISCO LAS VEGAS

GRAND CANYON

PHOENIX

LOS ANGELES SAN DIEGO

NEW YORK

SAN FRANCISCO

BOSTON

PHILADELPHIA WASHINGTON, D.C.

LOS ANGELES SAN DIEGO

LONDON LUCERNE

PARIS

FLORENCE ROME ATHENS

LAKE ARENAL MONTEVERDE SAN JOSE

www.ef.com/travel 15


Live the Language Expressa't. Converteix-te en un ciutadà global. Amplia els teus horitzons. Millora l'autoconfiança. Inverteix en un futur sense fronteres ni limitacions.

16

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


www.ef.com/travel 17


VIU L’ESTIL DE VIDA LOCAL Allotjament EF. Descansar bé a la nit és essencial per progressar ràpidament en els estudis. Per això, a EF t’oferim una gran varietat d'opcions d'allotjament perquè puguis escollir la que et faci sentir com a casa.

Les Residéncies EF estan ubicades al centre de la ciutat.

18

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Campus EF ofereix una autèntica experiència estudiantil.

EF Summer Camp: Com a les pel·lícules!


“La meva família EF m’ha fet sentir com un membre més de la família des del primer moment.” Mariangela de Itàlia EF California www.ef.com/mysummer

ESCULL L'ESTIL DE VIDA QUE MILLOR S'ADAPTI A TU FAMÍLIA EF

RESIDÈNCIA EF

Gaudeix del màxim intercanvi cultural vivint amb persones natives.

Allotja't en una cèntrica residència d'estudiants.

Totes les Famílies EF s'han seleccionat amb molta cura. El nostre personal les entrevista i visita regularment per comprovar que compleixin amb els requisits de qualitat i comoditat que exigeix EF. Moltes famílies fa anys que reben estudiants, de manera que saben perfectament com fer-te sentir com a casa.

Ideal per a estudiants que vulguin més independència. Les Residències EF estan estratègicament ubicades a prop de l'escola. Algunes disposen de restaurants i sales de joc i moltes compten amb magnífiques instal·lacions, com ara lounges, cafeteries i Wi-Fi. Els Directors de les Residències EF estan disponibles a tothora.

Edats: Totes les edats Disponible a: La majoria de destins del món, tret de Winchester i Long Beach

Edats: 14-17 Disponible a: Hastings, Londres, Edinburg i Dublín

RESORT EF

CAMPUS EF

INTERNAT JÚNIOR EF

Gaudeix de l'ambient relaxat d’una residència d'estiu exclusiva per a adolescents!

Viu com un estudiant local al campus d'una universitat o escola professional.

Viu en un internat britànic tradicional.

En certes destinacions, oferim allotjament en un resort familiar, on podràs viure, estudiar i relaxar-te amb estudiants d'arreu del món. Molts dels resorts disposen de piscina i d’un gran ventall d'activitats, amb fàcil accés a la platja o al passeig marítim. El personal EF està disponible les 24 hores per ajudar-te en tot moment.

Gaudeix de la vida universitària en el campus d'una prestigiosa universitat dels EUA o del Regne Unit. Comparteix habitació en una residència del campus i esmorza, dina i sopa amb amics. Gaudeix d'una gran varietat d'instal·lacions esportives i zones d'oci i relaciona’t amb estudiants locals.

Submergeix-te en un intercanvi cultural total convivint a casa d'una família local. Viure amb una família autòctona et garanteix gaudir d'una immersió diària en la cultura i l'idioma. Mitjançant les converses a l'esmorzar i al sopar, et familiaritzaràs amb els costums i tradicions locals, aprendràs expressions típiques i tornaràs a casa amb una pronunciació més autèntica. Si viatges amb un amic, podeu triar allotjar-vos amb la mateixa família EF, afegint així més comoditat a l'estada.

Edats: 14-17 Disponible a: Florida, Torquay, St. Paul’s Bay, Sliema i Somerset

Edats: 14-17 Disponible a: Brighton, Winchester, Seattle, Long Beach, Nueva York, Boston, Dublín, Londres i Oxford

En certes destinacions EF Júnior, pots viure en primera persona l'ambient acadèmic residint en un prestigiós internat britànic. Tots els internats ofereixen allotjament compartit, un entorn segur i una gran varietat d'instal·lacions esportives i d'oci. A més, el personal EF estarà a la teva disposició les 24 hores. Edats: 8-14 Disponible a: Isla de Wight, Dauntsey’s, Canterbury, Rookesbury, Moyles Court i St. John’s College

Bronzeja't a la piscina en un Resort EF.

www.ef.com/travel 19


GAUDEIX COM MAI! Diversió sense límits. Un cop acabades les classes, disposaràs de la resta del dia per estar amb els teus nous amics i practicar esports i activitats a l'aire lliure, visitar ciutats i fins i tot gaudir de la nostra famosa EF Disco.

20

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


La millor festa de la ciutat a l’EF Disco

Visites a parcs temàtics

Utilitza l’iPad per practicar demanant un gelat virtual!

Gaudeix del sol

“M’ho vaig passar genial a Niça! El meu germà amfitrió fins i tot m’ha invitat a anar-lo a veure de vacances.”

Visites turístiques guiades

Arno d’Àustria EF Niça www.ef.com/mysummer

Visita les atraccions famososes del teu destí

PREPARA'T PER A UNA SETMANA "NON-STOP"! L'horari d'una setmana normal inclou lliçons, visites d'estudi, activitats a l'aire lliure, excursions, sortides a la tarda i temps per relaxar-se amb la família amfitriona o els amics. Practicaràs l'idioma des del matí fins a la nit, “non-stop”, i et divertiràs com mai!

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

DISSABTE

DIUMENGE

>> Vol a Londres

>> Excursió a Oxford >> Activitat en grup “Manhunt”

>> Lliço interactiva a classe utilitzant la app de EF per a iPad

>> EF Club >> EF Torneig de Tennis

>> Lliço interactiva a classe utilitzant la app de EF per a iPad

>> Trasllat a Londres

>> EF Sports Arena >> Torneig de futbol i voleibol

>> Trasllat a Oxford >> Sessió d’orientació i conèixer als nous amics

>> Examen de nivell >> Lliçó: The International Traveller

>> Punting al riu Cherwell

>> Lliçó: Language & Culture

>> EF Lounge: competicions amb Wii i Xbox

>> Visita guiada: Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge, London Eye >> Dinar a St. James Park

>> Tour a Christchurch College

>> Presentació del lloc de destí

>> Festa de benvinguda

>> Tarda de cinema i bolera

>> EF Disco

>> EF Disco

>> Covent Garden, Piccadily Circus, West End >> Trasllat a Oxford

>> Búsqueda del trésor >> Tasteig de cuina britànica

NIT

TARDA

MATÍ

DILLUNS

*Les activitats varien en funció de la destinació i estan subjectes a canvis.

www.ef.com/travel 21


FES AMICS PER A TOTA LA VIDA Amics d'arreu del món. Cap altra empresa es pot comprometre a presentar-te altres nois de la teva edat de pràcticament tots els racons del món. No només compartireu experiències increïbles junts, sinó que la vostra amistat durarà per sempre.

“No tinguis por de presentar-te. Tothom està una mica nerviós el primer dia.”

Lara d’Alemanya EF Nova York

PARLA AMB UN ESTUDIANT EF No et quedis només amb la nostra opinió. Posa't en contacte amb algun ex alumne EF d’Espanya perquè t'expliqui la seva experiència. Tens cap pregunta sobre algun destí que no apareix aquí? Consulta la nostra pàgina de Facebook. Madrid

Bilbao

Galícia

Maria Peinado mariapq1@hotmail.com EF Oxford

Maitane Diaz maitane994@gmail.com EF Virginia Beach, EF Nova York i EF Los Angeles

Miriam Rodriguez miriamrb@hotmail.es EF Somerset i EF Illa de Wight

Manuela Cerezo manuela_csh@hotmail.es EF Eastbourne i EF Virginia Beach

PER A MÉS INFORMACIÓ Truca’ns gratis al 900 10 22 09 o esciu-nos a: idiomasextranjero@ef.com

CONNECTA ONLINE AMB MY EF™ Des del moment que t'inscriguis, tindràs accés al campus online d'EF: My EF™. Aquí podràs conèixer els teus futurs companys de curs i preparar-te per el teu viatge. >>Fes amics: Coneix els teus companys abans de viatjar i mantingues el contacte amb ells un cop finalitzat el curs. >>Informa't sobre la teva destinació: Consulta la nostra guia online sobre el teu destí i descobreix les millors excursions i activitats.

>>Rep informació: Coneix les últimes activitats i excursions. >>Emplena la teva agenda: Elabora l'horari de les teves classes i activitats.

>>Coneix la teva família amfitriona: Informa't sobre la família que t'acollirà abans de viatjar.

22

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

www.facebook.com/EFEspana www.youtube.com/EF


“Gràcies al curs d’EF hem fet molts amics d’arreu del món.” “M’ho vaig passar genial durant el curs amb els meus amics. Vam jugar i aprendre molt.”

Isabel & Amelie de Suècia EF Bournemouth www.ef.com/mysummer

Sara Marie de Noruega EF Oxford

“El viatge a Londres per anar al EF Summeranza va ser absolutament increïble.”

Tim d’Alemanya EF Londres

“Vaig fer el curs intensiu i realment vaig notar la diferència quan vaig tornar a casa.”

Lisa de Suècia EF Brighton

www.ef.com/travel 23


Coneix m贸n! 3 idiomes, 37 destins. Hi ha un m贸n d'idiomes, amics i diversi贸 esperant-te; des de ciutats de renom mundial i capitals culturals, fins a destins de platja i indrets ex貌tics.

24

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


OPCIONS DE DESTÍ

CANADA

USA

ENGLAND & IRELAND GERMANY FRANCE MALTA

AUSTRALIA

EDAT: 14-17 ANYS

EDAT: 8-14 ANYS

REGNE UNIT I IRLANDA

REGNE UNIT

26 Hastings 28 Southsea 29 Eastbourne 30 Torquay 32 Brighton 34 Brighton Camp 35 Winchester 36 Oxford 38 Londres 40 Bournemouth 41 Edimburg 42 Dublín

> NOU

72 Illa de Wight 74 Somerset 75 Weymouth 76 Dauntsey’s 77 Canterbury 78 Rookesbury 79 Rookesbury Camp 80 Moyles Court 81 St. John’s College

> NOU

EUA 82 Monterey Bay

MALTA

MALTA

83 St. Paul’s Bay

44 Sliema 46 St. Paul’s Bay

EUA I CANADÀ 48 Boston 51 Nova York 52 Nova York Camp > NOU 54 Washington, D.C. 55 Virginia Beach 56 Florida Camp > NOU 57 Florida 58 Long Beach 59 Los Angeles 60 Santa Cruz 61 San Francisco 62 Seattle 63 Seattle Camp > NOU 64 Vancouver

AUSTRÀLIA 65 Cairns

ALEMANYA 66 Lindau

FRANÇA 67 Saint-Raphaël

TOURS EF 68 Descobreix el món

> NOU

www.ef.com/travel 25


EDAT: 14-17 ANYS

HASTINGS Els britànics fa segles que veneren la costa sud d'Anglaterra, on gaudeixen, entre altres coses, d'un sol magnífic i d'una preciosa localitat que temps enrere va ser un refugi pirata. Gaudeix del carnaval - i dels seus focs artificials - que se celebra al passeig marítim o visita les famoses ruïnes del castell de Hastings.

MOTIUS PER TRIAR HASTINGS: Escola moderna en un campus universitari Classes summament modernes Ciutat anglesa centenària amb una història fascinant L’EF Beach Club disposa d’instal·lacions cobertes amb Wi-Fi, televisió i jocs Descobreix les coves secretes que freqüentaven els pirates

www.ef.com/Hastings

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. Crazy Golf 2. Smuggler’s Adventure 3. Castell de Hastings 4. Kàrting 5. Hastings Country Park

www.ef.com/hastingsummer

“El que més m’ha agradat de Hastings és que es tracta d’un lloc petit amb una història molt rica, i conèixer-la en anglès m’ha ajudat a aprendre noves paraules.” Ellimaija Tanskanan de França EF Hastings

www.ef.com/hastingsummer

26

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Aprenent a Hastings


UNITED KINGDOM

LONDON HASTINGS

Família EF

Residència

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham i Abadia de Westminster >>Excursió d'un dia a Brighton >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres: Oxford Street, Harrods i mercat de Camden >>Esports: Futbol i voleibol >>Sortides i excursions a peu pels voltants de Hastings, inclosos St. Helen’s Woods i Fairlight Country Park >>Copa Mundial EF i Looney ’Lympics >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Residència: Habitació individual o compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa. Es pot accedir a l'escola a peu o en autobús

OPCIONS DE CURSOS  F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic i EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Old Town Museum, Museu dels Pescadors, Hastings Country Park, Alexandra Park >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Activitats addicionals: EF Fun Pack (35€) >>Visita a les coves Smugglers Adventure >>Castell de Hastings, Blue Reef Aquarium >>Minigolf i samarreta EF Reserva in situ >>Excursió a Oxford >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Megafesta EF >>Discoteca en patins >>Cinema

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 16/7 - 12/8 16/7 - 29/7 23/7 - 12/8 30/7 - 19/8 30/7 - 12/8 06/8 - 19/8

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Dates

Platja

Residència Dies

Clàssic

Internacional

14 21 28 14 21 28 14 21 21 28 14 21 21 14 14

1,785 €

1,895 € 2,095 € 2,395 € 1,895 € 2,095 € 2,395 € 1,895 € 2,095 € 2,095 € 2,395 € 1,895 € 2,095 € 2,020 € 1,845 € 1,845 €

1,935 €

Internacional PLUS

2,295 €

Dates 15/7 - 04/8 02/7 - 15/7 02/7 - 29/7 15/7 - 04/8 15/7 - 28/7 29/7 - 11/8 06/8 - 19/8

Dies

Clàssic

21 14 28 21 14 14 14

2,595 € 2,345 €

2,345 €

Internacional 2,445 € 3,235 € 2,795 € 2,445 € 2,445 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 27


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

SOUTHSEA

LONDON SOUTHSEA

Southsea és un animat barri costaner de la ciutat universitària de Portsmouth. A l'avinguda principal, Albert Road, podràs gaudir de botigues, bars, restaurants i festivals a l'aire lliure. Molt a prop hi trobaràs Gunwharf Quays, un centre d'oci amb botigues, cafeteries, salons recreatius i sales de cinema. Puja els 170 metres de la Spinnaker Tower i gaudeix d'unes espectaculars vistes del port. Família EF

MOTIUS PER TRIAR SOUTHSEA: Situada arran de mar en una famosa ciutat universitària Puja a la Spinnaker Tower per gaudir d’unes increïbles vistes de Portsmouth i del Canal de la Mànega Visita el castell de Southsea

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres per veure monuments com el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a Brighton >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió a Londres per anar a comprar per Oxford Street, el mercat de Camden i Westfield >>Esports: Copa Mundial EF de futbol i voleibol >>Looney ’Lympics, excursions a peu, castell de Southsea, Museu d'Història Natural de Portsmouth, festivals a l'aire lliure >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

Excursió opcional a Stonehenge

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb iPad >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museu de la ciutat de Portsmouth, Aspex Art Gallery, catedral de Portsmouth, fortificacions d'Old Portsmouth >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Southsea

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Descobreix els millors monuments i botigues de Londres

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>Spinnaker Tower, excursió en vaixell a l'Illa de Wight, creuer pel port, bitlles, samarreta EF Reserva in situ >>Drassana històrica de Portsmouth >>Excursió en vaixell a l'Illa de Wight >>Stonehenge i Salisbury >>Parc d'atraccions Thorpe Park

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 16/7 - 29/7 23/7 - 12/8 02/8 - 15/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 21 14 21 14

1,835 €

1,935 € 2,195 € 1,935 € 2,195 € 2,195 € 1,935 € 2,195 €

1,985 €

1,835 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Explora la costa de Southsea

28

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

EASTBOURNE

LONDON EASTBOURNE

La nostra escola a la "Costa Assolellada" d'Anglaterra ofereix un ambient molt animat i presumeix de ser la destinació amb més sol de tot Gran Bretanya. No et perdis l'històric embarcador ni el passeig marítim d'Eastbourne, amb salons recreatius, fires gastronòmiques i unes vistes úniques del Canal de la Mànega. Als voltants, podràs admirar impressionants penya-segats i ondulants turons esquitxats de castells medievals i ruïnes romanes. Família EF

MOTIUS PER TRIAR EASTBOURNE: És la destinació més assolellada d’Anglaterra Descobreix l’embarcador i el passeig marítim d’Eastbourne Passeig opcional en llanxa motora pel Canal de la Mànega

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Visites a llocs d'interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a la ciutat costanera de Brighton >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres: Oxford Street, Harrods i mercat de Camden >>Esports: Voleibol i futbol >>Sortides al passeig marítim, la platja i l'embarcador d'Eastbourne >>Copa Mundial EF, Looney ’Lympics >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

Festes a la piscina

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Descobreix els millors monuments i botigues de Londres

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS  F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb iPad (2 lliçons amb iPad addicionals en el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides pel centre de la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Towner Art Gallery, passeigs per la costa, museus locals, Tribunal de Justícia i Beachy Head >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Eastbourne

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (35€) >>Combat làser, minigolf, Water World, bitlles, samarreta EF Reserva in situ >>Excursió a Oxford >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Trajecte en llanxa motora >>Megafesta EF >>Cinema

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 29/7 23/7 - 05/8 23/7 - 12/8 02/8 - 15/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 28 14 21 14 14 21 14

1,895 €

1,995 € 2,245 € 1,995 € 2,245 € 2,505 € 1,995 € 2,245 € 1,995 € 1,995 € 2,245 € 1,945 €

2,045 €

1,895 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Escola EF a Eastbourne

EF a Eastbourne

www.ef.com/travel 29


EDAT: 14-17 ANYS

TORQUAY Torquay és un elegant lloc d'estiueig situat a la costa sud-oest d'Anglaterra que ofereix 22 quilòmetres de litoral, un passeig marítim poblat de palmeres i un munt d'activitats d'aigua, com ara esquí nàutic o vela. Passeja entre els restaurants, botigues i altres locals d'oci situats arran de mar. La nostra escola tipus castell és un edifici digne de visitar i es troba a prop de l'animat port i passeig marítim.

MOTIUS PER TRIAR TORQUAY: És la destinació del Regne Unit més gran i popular d’EF És el lloc d’estiueig britànic per excel·lència Escola recentment renovada situada en un edifici tipus castell digne de visitar Les instal·lacions inclouen piscina EF Beach Club situat a prop del centre de la ciutat

www.ef.com/Torquay

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. EF Disco 2. Ghost Tour per la Caverna de Kent 3. Battlefield Live 4. Splashdown a Quaywest 5. Kàrting www.ef.com/torquaysummer

“El meu lloc preferit de Torquay ha estat el pavelló perquè és on em trobava amb els amics per passar junts una bona estona.”

Marte Hoel de Noruega EF Torquay

www.ef.com/torquaysummer

30

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

La nostra escola a Torquay


UNITED KINGDOM

LONDON TORQUAY

Família EF

Resort

Platja

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió de 2 dies per anar a comprar i visitar Londres, que inclou: Big Ben, Palau de Buckingham, Abadia de Westminster, Oxford Street i Harrods >>Excursió de mig dia a Teignmouth per veure el port, la platja i el centre urbà >>Els cursos de 3 setmanes inclouen mig dia a Exeter, una animada ciutat de Devon. >>Esports: Voleibol i futbol >>Esdeveniments organitzats, Looney ’Lympics i Copa Mundial EF de futbol >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19) >>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Resort: Habitació compartida amb instal·lacions en suite, piscina i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS  F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Passeig per la costa, recorregut Agatha Christie, excursió a Cockington, Brixham i Berry Head >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>Parc aquàtic Quaywest, combat làser, bitlles, excursió a la caverna de Kent, samarreta EF Esports EF Esports nàutics (145€) >>Esquí aquàtic, passeig en llanxa motora, immersió en piscina i kayak Reserva in situ >>Zoo de Paignton, un dels més grans del Regne Unit >>Kàrting i minigolf >>Passeig a gran velocitat en llanxa motora >>Cinema >>Mega Party >>Festa a la piscina

EF School, Torquay

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 14/7 - 03/8 14/7 - 10/8 21/7 - 10/8 28/7 - 17/8 30/7 - 12/8 04/8 - 24/8

Resort Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 28 14 21 21 28 21 21 14 21

1,995 €

2,095 € 2,345 € 2,095 € 2,345 € 2,605 € 2,095 € 2,345 € 2,345 € 2,605 € 2,345 € 2,270 € 2,045 € 2,270 €

2,145 € 1,995 €

Internacional PLUS 2,490 €

2,490 €

Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 08/7 - 21/7 14/7 - 03/8 21/7 - 10/8 30/7 - 12/8 04/8 - 24/8

Dies 14 21 14 21 14 14 21 21 14 21

Clàssic 2,805 € 2,395 € 2,395 € 2,805 €

Internacional

2,495 € 2,995 € 2,495 € 2,495 € 2,995 € 2,995 € 2,495 € 2,995 €

Internacional PLUS 2,685 € 3,150 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 31


EDAT: 14-17 ANYS

BRIGHTON Brighton és coneguda com la “Londres de la costa” per un motiu: ofereix les mateixes atraccions que una ciutat moderna, com ara locals d'oci, museus, botigues i monuments històrics; i també l'entreteniment d'una destinació de platja. Juga a voleibol platja, vés a comprar a The Lanes, contempla la ciutat i el mar des de la coberta d'un ferri i relaxa't al nostre EF Beach Club.

MOTIUS PER TRIAR BRIGHTON: Ha estat triada la “ciutat més cool” del Regne Unit Molts dels centres EF es troben a tot just 10 minuts de la platja Residències situades en un campus universitari Descobreix el Royal Pavilion, una antiga residència real arran de mar Gaudeix de l’embarcador, l’aquari i les botigues de The Lanes

www.ef.com/Brighton

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. Embarcador de Brighton 2. Seven Sisters 3. Lewes 4. Devil’s Dyke 5. Royal Pavilion

www.ef.com/brightonsummer

“En comptes d’estarte sentada en una aula, pots sortir per Brighton i prendre un gelat. D’aquesta manera apliques el que has après a la vida real.” Stina Suominen de Finlàndia EF Brighton

www.ef.com/brightonsummer

32

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Gaudeix del sol a Brighton


UNITED KINGDOM

LONDON BRIGHTON

Família EF

ACTIVITATS I EXCURSIONS Incloses >>Visita a llocs d'interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a Eastbourne, per visitar les seves famoses platges i el seu animat embarcador >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres, visitant Oxford Street, Harrods i el mercat de Camden >>Esports: Futbol i voleibol platja >>Visita al port de Brighton, compres a The Lanes, Parc Nacional de South Downs >>Looney ’Lympics >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de cursos: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museu i Galeria d'Art de Brighton, Museu i Galeria d'Art de Hove, vall de Devil's Dyke, gimcana per Brighton >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) > Sea Life Centre, Royal Pavilion, bitlles, combat làser i samarreta EF Reserva in situ >>Volei-platja >>Caiac >>Roda de Brighton >>Esmorzar anglès >>Excursió d'un dia a Oxford >>Parc d'atraccions Thorpe Park

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 16/7 - 12/8 23/7 - 05/8 23/7 - 12/8 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8 06/8 - 19/8

20-22˚C

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Campus universitari: Habitació individual en campus universitari amb instal·lacions compartides i pensió completa

Dates

Platja

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

EF College Campus in Brighton

Campus universitari

Campus Universitari Dies

Clàssic

Internacional

14 21 28 21 28 14 21 21 28 14 21 14 21 14

2,095 €

2,195 € 2,445 € 2,705 € 2,445 € 2,705 € 2,195 € 2,445 € 2,445 € 2,705 € 2,195 € 2,445 € 2,195 € 2,445 € 2,195 €

2,245 €

2,245 €

Internacional PLUS

Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 08/7 - 21/7 15/7 - 04/8 15/7 - 28/7 28/7 - 10/8 05/8 - 18/8 05/8 - 25/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 14 21 14 14 14 21

2,595 € 2,955 €

2,695 € 3,095 € 2,695 € 2,695 € 3,095 € 2,695 € 2,695 € 2,695 € 3,095 €

2,955 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana per els cursos en Família EF i 50€/semana per els cursos en Campus Universitari.

www.ef.com/travel 33


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17

BRIGHTON CAMP

LONDON BRIGHTON

El Campament d’Estiu de EF a Brighton et situa al bell mig d’una de les ciutats costaneres més famoses del Regne Unit. A tot just una hora de Londres, l’atmòsfera dinàmica de Brighton i la seva atractiva escena musical són famoses arreu del món. Explora les boutiques i les cafeteries de The Lanes, descobreix el parc d’atraccions al final de l’animat moll i relaxa’t amb un gelat tot caminant tranquilament pel passeig marítim.

MOTIUS PER TRIAR EL CAMPAMENT BRIGHTON: Ubicat en un animat campus universitari Aprèn anglès a l’hora que participes en activitats que t’interessen Explora l’intricat Lanes i l’exòtic Royal Pavilion

Campus Universitari

ACTIVITIES & EXCURSIONS

>>Un monitor EF t’acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d’anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l’aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l’EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Included >>Visites a llocs d’interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham i l’Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a Eastbourne, amb fantástiques platges i un parc d’atraccions. >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres, visitant llocs com Oxford Street, el mercat de Camden i Harrods >>Esports: Campionats de futbol, voleibol >>Excursions a Brighton Marina, compres a ‘The Lanes’, Parc Nacional de South Downs >>Looney ‘Lympics >>EF Disco 3 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l’aire lliure

>>Campus Universitari: Hab. individuals i compartides amb instal·lacions compartides i pensió completa

Excursió opcional a l’emocionant Thorpe Park

OPCIONS DE CURSOS EF Active™ (veure pàg. 14) >>Tipus de curs: EF Performance Camp, EF Art & Fashion Camp, EF Sports & Adventure Camp >>Lliçons: 4 x 40 min al dia de sessions guiades del programa que hagis escollit: Multi-Talent, Popstar, Multi-Arts, Fashion, or Multi-Sports >>Aprenentatge: terminologia essencial en anglès així com tècniques d’art i oficis, moda, representació o esports >>Projecte: Espectacle de talents, desfilada de moda, exposició artística o torneig esportiu. >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Brighton

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D’ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Inclou sortides per explorar la ciutat i el famós passeig marítim

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) Sea Life Centre, Royal Pavilion, bitlles, combat làser i samarreta EF Reserva in situ >>Voleibol platja >>Kayak >>Nòria de Brighton >>Esmorzar birtànic >>Excursió de dia enter a Oxford >>Parc d’atraccions Thorpe Park

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Campus Universitari Dates 25/6 - 15/7 02/7 - 22/7 22/7 - 11/8

Dies 21 21 21

Performance: Multi-Talent 3,215 € 3,215 € 3,215 €

Performance: Pop-Star 3,215 € 3,215 € 3,215 €

Arts & Fashion: Multi-Arts 3,215 € 3,215 € 3,215 €

Arts & Fashion: Fashion 3,215 € 3,215 € 3,215 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 50€/semana.

Visita les atraccions de Brighton

34

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

WINCHESTER

LONDON WINCHESTER

Winchester és una ciutat estudiantil molt popular que, entre altres atraccions d'interès, acull la llegendària Taula Rodona del Rei Artur i la catedral de Winchester. Famosa en la literatura folklòrica i contemporània, Winchester ofereix un entorn acadèmic i un animat centre urbà ideals per aprendre anglès. Tindràs l'oportunitat de visitar Londres per veure els seus famosos monuments, com el Big Ben i el Palau de Buckingham.

MOTIUS PER TRIAR WINCHESTER: Campus universitari britànic situat en una zona històrica Escola a tot just 15 min a peu del principal centre comercial Visita al Castell de Winchester, seu de la llegendària Taula Rodona del Rei Artur

Campus universitari

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Visites a llocs d'interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a la localitat costanera de Southsea >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres, visitant llocs com Oxford Street, el mercat de Camden i Westfield >>Esports: Campionats de voleibol i Copa Mundial EF de futbol >>Sortides i excursions a peu a llocs d'interès històric >>Looney ’Lympics, gimcanes i Town Quiz >>EF Disco 3 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

>>Campus universitari: Habitació individual en campus universitari amb instal·lacions compartides i pensió completa.

Excursió opcional a Bath, Patrimoni Mundial de la Humanitat

OPCIONS DE CURSOS  F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb iPad >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Castell de Wolvesey, Museu de Winchester, The Great Hall, The Westgate & Museum >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Winchester

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió a Londres per anar a comprar i veure monuments

Ciutat

Reserva in situ >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Excursió a Southampton per anar a comprar >>Excursió a Bath, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, per veure la seva arquitectura i antigues termes romanes

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Campus Universitari Dates 25/6 - 08/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 08/7 - 21/7 15/7 - 28/7 22/7 - 04/8 22/7 - 11/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 14 21 28 14 14 14 21

2,345 €

2,445 € 2,445 € 2,945 € 3,395 € 2,445 € 2,445 € 2,445 € 2,945 €

2,755 €

2,345 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

EF Winchester

www.ef.com/travel 35


EDAT: 14-17 ANYS

OXFORD Anomenada "La Ciutat de les Agulles de Somni", Oxford combina excel·lència acadèmica i un ambient estudiantil únic. Gaudeix de la tradicional vida acadèmica anglesa aprenent a navegar en punt pel riu Cherwell, jugant a futbol als camps de gespa i explorant els famosos jardins i facultats medievals de la ciutat.

MOTIUS PER TRIAR OXFORD: Prestigiós entorn universitari Escola situada a 10 minuts del centre d’Oxford Visita les universitats més famoses i antigues d’Oxford Navega en punt pel riu Cherwell Visita l’escenari on es van rodar les escenes del “gran saló” de Harry Potter

www.ef.com/Oxford

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. Christchurch College 2. Castell d’Oxford 3. Punt al riu Cherwell 4. Museu d’Història Natural 5. Esports en parcs universitaris d’Oxford www.ef.com/oxfordsummer

“M’encanta la infinitat de llibreries que hi ha a Oxford. M’he comprat tants llibres que no m’hi caben a la maleta! Si hagués de desciure Oxford en una paraula, seria ‘sorprenent’.” Emilie Larsen de Dinamarca EF Oxford

www.ef.com/oxfordsummer

36

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Explora les antigues facultats d’Oxford


UNITED KINGDOM

LONDON OXFORD

Família EF

Campus universitari

Ciutat

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres per visitar, entre altres coses: el Big Ben, el Palau de Buckingham, el Parlament i l'Abadia de Westminster >>Excursió d'un dia a la localitat històrica de Bath, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat i antic assentament romà >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres: Oxford Street, Harrods i mercat de Camden >>Esports: Voleibol i futbol >>Gimcanes, Town Quiz, Looney ’Lympics >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19) >>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Campus universitari: Habitació individual en campus universitari amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS, EF Internacional Trinity >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: Pràctica de l'idioma, jocs interActive™ i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Facultats d'Oxford, Museu d'Oxford, Museu Ashmolean, Museu Pitt Rivers >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>Bitlles, patinatge sobre gel, cinema, navegació en punt pel riu Cherwell, samarreta EF EF Explore Pack (35€) >>Christchurch College (Castell Harry Potter), castell d'Oxford, excursió per la ciutat d'Oxford, Souvenir EF Reserva in situ >>Excursions a Brighton, Cambridge, Stratford Upon Avon (lloc de naixement de Shakespeare) >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Sortida de compres per la localitat de Bicester >>Visita al Palau de Blenheim >>Megafesta EF >>Jardins botànics >>Visita als estudis de Harry Potter

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 24/6 - 07/7 24/6 - 14/7 24/6 - 21/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 01/7 - 28/7 08/7 - 21/7 08/7 - 28/7 15/7 - 04/8 15/7 - 11/8 22/7 - 04/8 22/7 - 11/8 29/7 - 18/8 05/8 - 18/8

20-22˚C

Campus Universitari Dies

Clàssic

Internacional

14 21 28 14 21 28 14 21 21 28 14 21 21 14

2,095 €

2,195 € 2,445 € 2,705 € 2,195 € 2,445 € 2,705 € 2,195 € 2,445 € 2,445 € 2,705 € 2,195 € 2,445 € 2,370 € 2,145 €

2,245 €

Internacional PLUS

2,595 €

Trinity International

2,545 €

Dates 08/7 - 28/7 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 08/7 - 28/7 15/7 - 04/8 22/7 - 11/8 05/8 - 18/8

Dies

Clàssic

21 14 21 28 14 21 28 21 21 21 14

3,105 € 2,695 €

3,105 €

Internacional 2,795 € 3,295 € 3,740 € 2,795 € 3,295 € 3,740 € 3,295 € 3,295 € 2,795 €

Internacional PLUS

3,450 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 37


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

LONDRES

LONDON

La capital més gran d'Europa és famosa pels seus increïbles monuments, els seus segles d'història i la seva escena musical i artística. El paisatge urbà no decep: la silueta del Tower Bridge sobre el riu Tàmesi i els carrers esquitxats d'autobusos de dos pisos i cabines telefòniques vermelles. La nostra escola i residències londinenques t'ofereixen una ubicació privilegiada al centre de la ciutat. Residència i Campus

MOTIUS PER TRIAR LONDRES: Ciutat de classe mundial i capital d’Anglaterra Escola cèntrica situada al campus del University College London Residències situades a només 10 min a peu de l’escola

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Visites a llocs d'interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham, l'Abadia de Westminster i el Parlament >>Excursió d'un dia a Oxford, la ciutat universitària més antiga del Regne Unit >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una visita a Brighton, una famosa ciutat costanera del Regne Unit >>Esports: Campionats de futbol, voleibol >>Esdeveniments locals, mercats, festivals i excursions a peu per la ciutat >>Looney ’Lympics, música i jocs a l'aire lliure >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Residència: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa >>Campus Universitari: Habitació Individual amb instal∙lacions compartides i pensió completa.

Monuments mundialment famosos, com el Big Ben i el Palau de Buckingham

OPCIONS DE CURSOS www.ef.com/London

 F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Tate Modern, Museu Britànic, Museu de Londres i Museu d'Història Natural >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Residència EF a Londres

Activitats addicionals: EF Fun Pack (65€) >>London Dungeons, Madame Tussauds & 4D Experience, combat làser, sopar de comiat, samarreta EF EF Explore Pack (55€) >>Torre de Londres, London Eye, Museu Ripley's Believe It or Not, creuer pel riu Tàmesi fins a Greenwich, Souvenir EF Reserva in situ >>Megafesta EF >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Visita a un estadi de futbol >>Excursió a una platja de la costa sud d'Anglaterra >>Espectacles del West End

Visita els monuments de Londres

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Residència Dates 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 15/7 - 28/7 22/7 - 11/8 28/7 - 10/8

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

La destinació EF més internacional, amb estudiants de tots els racons del món

Ciutat

Campus Universitari Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 14

2,695 €

2,795 € 3,295 € 2,795 € 3,295 € 2,795 €

3,105 €

Internacional PLUS 3,445 € 3,445 €

Dates 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 15/7 - 28/7 22/7 - 04/8 28/7 - 10/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 14 14

2,865 €

2,955 € 3,415 € 2,955 € 2,955 € 2,905 €

2,865 €

Internacional PLUS 3,560 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 50€/semana.

38

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

LONDRES

LONDON

Londres és una ciutat de primera categoria, epicentre del món anglosaxó. En companyia del teu Monitor EF, gaudiràs dels espectacles del West End, descobriràs les millors botigues de la ciutat i admiraràs els llums de neó de Piccadilly Circus. Descobreix els impressionants monuments londinencs situats a pocs minuts de l'escola EF, com ara el Big Ben o el Palau de Buckingham, i tria entre més de 300 museus i galeries. Família EF

MOTIUS PER TRIAR LONDRES: La ciutat més gran i emocionant del Regne Unit Escola cèntrica i ben comunicada amb el transport públic Descobreix monuments famosos com el London Eye i el Tower Bridge

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Visites a llocs d'interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham, l'Abadia de Westminster i el Parlament >>Excursió d'un dia a Oxford, la ciutat universitària més antiga del Regne Unit >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una visita a Brighton, una famosa ciutat costanera del Regne Unit >>Esports: Campionats de futbol, voleibol >>Esdeveniments locals, mercats, festivals i excursions a peu per la ciutat >>Looney ’Lympics, música i jocs a l'aire lliure >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS

Visita les masmorres de Londres i el museu de Madame Tussauds

 F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS, EF Internacional Trinity >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Tate Modern, Museu Britànic, Museu de Londres, Museu d'Història Natural >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/London

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Vés a comprar a Covent Garden, a Oxford Street i al mercat de Camden

Ciutat

Activitats addicionals: EF Fun Pack (65€) >>London Dungeons, Madame Tussauds & 4D Experience, combat làser, dinar de comiat, samarreta EF EF Explore Pack (55€) >>Torre de Londres, London Eye, Museu Ripley's Believe It or Not, creuer pel riu Tàmesi fins a Greenwich, Souvenir EF Reserva in situ >>Megafesta EF >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Visita a un estadi de futbol >>Excursió a una platja de la costa sud d'Anglaterra >>Espectacles del West End

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 01/7 - 21/7 24/6 - 07/7 24/6 - 14/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 01/7 - 28/7 08/7 - 21/7 08/7 - 28/7 15/7 - 04/8 15/7 - 28/7 22/7 - 11/8 29/7 - 18/8

Quedant amb els amics EF

Dies 21 14 21 14 21 28 14 21 21 14 21 21

Clàssic

Internacional

2,045 €

2,195 € 2,395 € 2,195 € 2,395 € 2,655 € 2,195 € 2,395 € 2,395 € 2,195 € 2,395 € 2,320 €

2,195 €

Internacional PLUS

Trinity International 2,495 €

2,545 €

2,545 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 39


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

BOURNEMOUTH

LONDON BOURNEMOUTH

Aquesta animada localitat de la costa sud d'Anglaterra ofereix excel·lents platges, un ambient relaxat i un centre urbà ple de botigues i bars. Situada a l'est de la Costa Juràssica, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat, Bournemouth fa gala d'un extens litoral que, observat des d'un creuer, resulta inoblidable. Tindràs l'oportunitat de visitar Londres per veure els seus famosos monuments, com el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster. Família EF

MOTIUS PER TRIAR BOURNEMOUTH: Localitat costanera amb 11 km de platges de sorra Animat centre urbà amb botigues, platges i parcs accessibles a peu Excursió a Winchester per veure la Taula Rodona del Rei Artur

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Visites a llocs d'interès de Londres, com ara el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a Winchester, l'antiga capital d'Anglaterra i seu de la taula rodona del Rei Artur >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un dia de compres a Londres: Oxford Street, King’s Road, el mercat de Camden i Westfield >>Esports: Partits de futbol i voleibol platja >>Jocs organitzats, Town Quiz, Looney ‘Lympics i Museu i jardins Red House >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS

Creuer opcional al vespre pel port de Poole

EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb iPad >>Classes pràctiques: Pràctica de l'idioma, sortides per la ciutat i jocs interactius >>Exemples de visites d'estudi: Museu i jardins Red House, Christchurch Walk, Tribunal de Justícia >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Bournemouth

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Trajecte opcional en el globus aerostàtic Bournemouth Eye per veure la ciutat des del cel

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (55€) >>Parc aquàtic Splashdown, passeig en vaixell, bitlles, combat làser, samarreta EF Reserva in situ >>Trajecte en el globus aerostàtic Bournemouth Eye >>Excursió en vaixell a l'Illa de Wight >>Creuer al vespre pel port

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 02/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 22/7 - 11/8 02/8 - 15/8

Dies

Clàssic

Internacional

21 21 21 21 21 14

2,095 €

2,295 € 2,295 € 2,295 € 2,295 € 2,295 € 2,045 €

2,095 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Gaudeix de la vida a Bournemouth

40

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 14-17 ANYS

EDIMBURG

EDINBURGH

LONDON

Edimburg t'ofereix l'oportunitat de gaudir de tradicions escoceses centenàries en una metròpoli moderna i emocionant. Amb el seu famós castell, els seus exuberants turons i els seus carrerons empedrats, la capital d'Escòcia és una destinació ideal per aprendre anglès. A la "Royal Mile", l'avinguda principal del casc antic, trobaràs tota mena de botigues i bars interessants. Família EF

MOTIUS PER TRIAR EDIMBURG: Capital d’Escòcia Escola situada a 15 min de la platja Instal·lacions esportives amb piscina coberta, pista de bàsquet i camp de futbol Visita a l’Arthur’s Seat, un castell amb vistes sobre Edimbrg construit sobre un volcà extingit

20-22˚C

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Dos dies per anar a comprar a Londres i visitar monuments com el Big Ben, el Palau de Buckingham i l'Abadia de Westminster. >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a Glasgow, la “segona ciutat” d'Escòcia >>Esports: Copa Mundial EF de futbol i voleibol >>Sortides organitzades per veure l'Arthur’s Seat, un castell construit sobre un volcà extingit amb vistes a Edimburg, i el paisatge des del cim de Claton Hill >>Jocs com les Looney ’Lympics i Town Quiz >>EF Disco 3 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música, activitats

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Residència: Habitació i instal·lacions compartides amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb iPad >>(2 lliçons amb iPad addicionals en el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museu Nacional d'Escòcia, Galeria Nacional Escocesa, Royal Mile i Jardins Botànics Reials >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Edinburgh

Ciutat

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Possibilitat de visitar Glasgow, la ciutat més gran d’Escòcia

Residència

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>“Ceilidh” (festa tradicional escocesa amb música i ball), Mary King’s Close, Monument a Walter Scott, Camera Obscura i samarreta EF EF Explore Pack (45€) >>Castell d'Edimburg, Mystery Ghost Tour, Royal Yacht Britannia, Souvenir d'EF Reserva in situ >>Excursió a St. Andrews >>Loch Lomond >>Zoo d'Edimburg >>Parc temàtic M&D's >>Cinema >>Combat làser

Explora Escòcia amb EF

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 02/7 - 22/7 30/6 - 20/7 16/7 - 05/8 21/7 - 10/8 28/7 - 17/8 04/8 - 24/8

Residència Dies

Clàssic

21 21 21 21 21 21

2,195 € 2,195 € 2,195 € 2,120 €

Internacional 2,395 € 2,395 € 2,395 € 2,320 €

Internacional PLUS 2,545 €

Dates 30/6 - 20/7 07/7 - 27/7 16/7 - 05/8 21/7 - 10/8 28/7 - 17/8 04/8 - 24/8

Dies

Clàssic

Internacional

21 21 21 21 21 21

3,055 €

3,225 € 3,225 € 3,225 € 3,225 € 3,225 € 3,225 €

3,055 €

Internacional PLUS 3,395 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 41


EDAT: 14-17 ANYS

DUBLÍN L'encantadora capital d'Irlanda és un dels destins més moderns d'Europa i un lloc ideal per aprendre anglès. Gaudiràs de segles d'història i cultura irlandesa, de bars i botigues molt pintorescs i d'una moderna escena musical i artística. Tot això dóna com a resultat un entorn únic al món. No et perdis els nombrosos monuments de la ciutat, com el Castell de Dublín, la Catedral de St. Patrick i el Trinity College.

MOTIUS PER TRIAR DUBLÍN: Capital cultural d’Irlanda Escola històrica amb excel·lents instal·lacions Coneix el paisatge rural de Kilkenny, amb castells i monuments antics Possibilitat de realitzar un “ghost tour” per Dublín Excursió a Glendalough, per on va passar Sant Patrici

www.ef.com/Dublin

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. Excursió als penyasegats de Moher 2. Guiness Storehouse 3. Ball irlandès 4. Excursió al poble costaner de Howth 5. Música a Temple Bar www.ef.com/dublinsummer

www.ef.com/dublinsummer

42

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Fes vida diària a la capital d’Irlanda


IRELAND

DUBLIN

Família EF

Campus universitari

Ciutat

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a Irlanda >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió al comtat de Kilkenny per visitar monuments antics, assentaments monàstics, cases de camp antigues i cementiris >>Excursió a Glendalough, per on van passar Sant Patrici i Sant Kevin >>Esports: Voleibol i Copa Mundial EF de futbol >>Excursions a peu i visites a mercats, a festivals i a la biblioteca Chester Beatty >>Esdeveniments: Looney ’Lympics >>EF Disco 3 nits a la setmana >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19) >>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Campus universitari: Habitació individual o compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS >>EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons/set. amb iPad (2 lliçons addicionals amb iPad amb el curs EF Internacional PLUS) >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: House of Lords, Museu Nacional d'Irlanda, Galeria Nacional d'Art, Museu Cívic de Dublín >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Activitats addicionals: EF Fun Pack (65€) >>Guiness Storehouse, bitlles, cinema, Hard Rock Cafe, Samarreta EF EF Explore Pack (45€) >>Centre històric de Dublín, Castell de Malahide, Zoo de Dublín i Souvenir EF Reserva in situ >>"Ghost Tour" per Dublín >>Castell de Dublín >>Casino Marino de Dublín >>Zoo de Dublín >>Penya-segats de Moher

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 24/6 - 07/7 24/6 - 14/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 08/7 - 21/7 08/7 - 28/7 15/7 - 04/8 15/7 - 28/7 22/7 - 04/8

20-22˚C

Campus Universitari Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 14 21 21 14 14

2,045 €

2,195 € 2,395 € 2,195 € 2,395 € 2,195 € 2,395 € 2,395 € 2,195 € 2,195 €

2,195 €

Internacional PLUS

2,545 €

Dates 24/6 - 07/7 24/6 - 14/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 14/7 - 03/8 14/7 - 27/7 21/7 - 03/8

Dies

Clàssic

Internacional

Internacional PLUS

14 21 14 21 21 14 14

2,345 €

2,445 € 2,945 € 2,445 € 2,945 € 2,945 € 2,445 € 2,445 €

3,095 €

2,755 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 43


EDAT: 14-16 ANYS

SLIEMA L'illa de Malta és un fusió d'influències britàniques i cultura mediterrània, i té unes platges d’aigua transparent que la converteixen en una dels nostres destins més populars. Aprèn anglès a l'animada localitat de Sliema, famosa pel seu passeig marítim, la seva cultura del cafè i les seves botigues modernes. Gaudeix del sol a l'EF Beach Club o practica snorkel a les càlides aigües del Mediterrani.

MOTIUS PER TRIAR SLIEMA: La destinació de platja més popular d’EF Campus universitari amb excel·lents instal·lacions Possibilitat de practicar immersió, windsurf i parapent Excursió a la històrica ciutat de la Valetta, capital de Malta i Patrimoni de la Humanitat Possibilitat de nedar entre dofins

www.ef.com/Sliema

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. La Llacuna Blava de Comino 2. La Valetta 3. EF Disco 4. La Gruta Blava 5. Passeig marítim de Sliema www.ef.com/sliemasummer

www.ef.com/sliemasummer

44

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Practica esports aquàtics i de platja a Sliema


MALTA

SLIEMA VALLETTA

Família EF

Resort

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a Malta >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a la Valetta, capital de Malta i Patrimoni de la Humanitat >>Mig dia a la Golden Bay Beach >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió de mig dia a Mdina, antiga capital de Malta >>Esports: futbol i voleibol >>Esdeveniments com ara concursos de talent, gimcanes, Looney ’Lympics i Town Quiz >>Festivals locals >>Música i jocs a l'aire lliure >>EF Disco 4 nits a la setmana

>>Família EF (de 14-16 anys): Habitació compartida amb pensió completa >>Resort (de 14-16 anys): Habitació compartida amb instal·lacions en suite i mitja pensió

OPCIONS DE CURSOS  F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: festivals locals tradicionals, nits de focs artificials, música regional en directe, fires d'artesania, església de Mosta, Centre Cultural de St. James Cavalier >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT EF School, Sliema

Activitats addicionals: EF Sun & Fun Pack (85€) >>Festa a la platja, excursió d’un dia al “Blue Lagoon”, passeig en llanxa motora, snorkel i entrada al parc aquàtic “Splash & Fun”. EF Malta Pack (125€) >>Illa de Gozo, Mega Party, creuer nocturn a Comino, “Banana boat”, espectacle “Malta Past & Present”, gelat al famós restaurant “Gabbana” i samarreta EF. Esports EF >>Busseig (PADI), nivells princ. (355€) /avan. (255€) >>Windsurf, nivells princ (155€)./avan. (205€) Reserva in situ >>Passeig en segway >>Excursió al poble de Marsaxlokk >>Nedar entre dofins >>Safari en tot terreny >>Parapent

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 05/8 09/7 - 22/7 16/7 - 29/7 23/7 - 05/8 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 19/8 06/8 - 26/8

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Dates

Platja

Resort Dies

Clàssic

Internacional

14 21 28 14 21 28 28 14 14 14 14 21 28 14 21

1,785 €

1,885 € 2,045 € 2,260 € 1,885 € 2,045 € 2,260 € 2,260 € 1,885 € 1,885 € 1,885 € 1,835 € 1,970 € 2,160 € 1,835 € 1,970 €

1,785 €

Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 16/7 - 29/7 23/7 - 05/8 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 19/8 06/8 - 26/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 21 28 14 21 28 14 21 21 14 14 14 21 28 14 21

1,935 €

2,045 € 2,395 € 2,695 € 2,045 € 2,395 € 2,695 € 2,045 € 2,395 € 2,395 € 2,045 € 2,045 € 2,045 € 2,395 € 2,695 € 2,045 € 2,395 €

1,935 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 45


EDAT: 14-16 ANYS

ST. PAUL’S BAY La localitat mediterrània de St. Paul's ofereix als estudiants tota la diversió d'un típic resort d'estiu: esports nàutics, locals d'oci i tota mena d'entreteniment. St. Paul's es troba a l'illa de Malta, on conflueixen diferents cultures centenàries, o sigui que prepara't per fer excursions increïbles per tot l'illa, com a Mdina, la ciutat medieval emmurallada de Malta.

MOTIUS PER TRIAR ST. PAUL’S BAY: Assolellada destinació d’estiueig al Mediterrani Excursió a Mdina, la ciutat medieval emmurallada Excursió a la Badia Daurada, la millor platja de l’illa Possibilitat de nedar entre dofins Creuer opcional al vespre a la famosa Blue Lagoon

www.ef.com/StPauls

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. La Llacuna Blava de Comino 2. La Valetta 3. EF Disco 4. La Gruta Blava 5. Mdina

www.ef.com/stpaulssummer

“Ens vam fer molt amigues a Malta i no hauria estat al mateix si no haguéssim estat aprenent juntes. Espero que tothom pugui disfrutar de la mateixa experiència que nosaltres.” Roosa & Erika de Finlàndia EF St. Paul’s Bay

www.ef.com/stpaulssummer

46

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Aprenentatge Interactiu a St. Paul’s Bay


MALTA

ST. PAUL’S BAY

VALLETTA

Família EF

Resort

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a Malta >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a la Valetta, capital de Malta i Patrimoni de la Humanitat >>Mig dia a la Golden Bay Beach >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió de mig dia a Mdina, antiga capital de Malta >>Esports: Voleibol, futbol >>Festes locals, concursos de talent, gimcanes, Looney ’Lympics i activitats a l'EF Beach Club >>EF Disco 4 nits a la setmana >>Música i jocs a l'aire lliure

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Resort: Habitació compartida amb instal·lacions en suite i mitja pensió.

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb iPad >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: festivals locals tradicionals, nits de focs artificials, música regional en directe, fires d'artesania, església de Mosta, Centre Cultural de St. James Cavalier >>Resultat: Passaport EF complet e Informe EFELT EF Resort, St. Paul’s Bay

Activitats addicionals: EF Sun & Fun Pack (85€) >>Festa a la platja, excursió d’un dia al “Blue Lagoon”, passeig en llanxa motora, snorkel i entrada al parc aquàtic “Splash & Fun”. EF Malta Pack (125€) >>Illa de Gozo, Mega Party, creuer nocturn a Comino, “Banana boat”, espectacle “Malta Past & Present”, gelat al famós restaurant “Gabbana” i samarreta EF. Esports EF >>Busseig (PADI), nivells princ. (355€) /avan. (255€) >>Windsurf, nivells princ. (155€) /avan. (205€) Reserva in situ >>Passeig en segway >>Excursió al poble de Marsaxlokk >>Nedar entre dofins >>Parapent >>Safari en tot terreny >>Visita a l'aquari

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 29/7 16/7 - 29/7 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Dates

Platja

Resort Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 28 21 14 14 21

1,685 €

1,785 € 1,985 € 1,785 € 1,985 € 2,210 € 1,985 € 1,785 € 1,735 € 1,910 €

1,685 €

Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 16/7 - 29/7 23/7 - 05/8 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8 06/8 - 19/8 06/8 - 26/8

Dies

Clàssic

Internacional

14 21 14 21 28 14 21 21 14 14 14 21 14 21

1,885 €

1,985 € 2,345 € 1,985 € 2,345 € 2,645 € 1,985 € 2,345 € 2,345 € 1,985 € 1,985 € 1,985 € 2,345 € 1,985 € 2,345 €

1,885 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 47


EDAT: 14-17 ANYS

BOSTON AREA Boston és una ciutat molt popular amb universitats de gran prestigi que atrauen estudiants d'arreu del món. Com a capital de Nova Anglaterra, acull la prestigiosa Universitat de Harvard i importants equips esportius, com els Boston Red Sox. En companyia del teu Monitor EF, visita llocs d'interès històric, com el New England Aquarium o el Quincy Market, un mercat centenari amb un munt de restaurants i botigues avantguardistes.

MOTIUS PER TRIAR BOSTON: Escola situada al barri històric de North Shore Importants museus, monuments i galeries d’art A prop d’importants ciutats, com Boston o Salem Possibilitat d’anar a comprar al Newbury Street de Boston Visita opcional a Nova York per veure l’Empire State Building i l’Estàtua de la Llibertat

www.ef.com/Boston

Disfruta d’un partit dels Red Sox

48

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


USA BOSTON

WASHINGTON, D.C.

Família EF

Ciutat

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET >>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club i EF Lounge >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19) >>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la zona >>Exemples de visites d'estudi: Sortida històrica per Salem, Massachusetts, excursions per la natura >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

EF Immersion™ (pàg. 15) >>Tipus de curs: Vida familiar americana >>Ensenyament: Immersió total en l'anglès. Pràctica de l'idioma durant tot el dia mitjançant la interacció diària amb la família amfitriona, sortides per la zona i excursions. >>Resultat: Passaport EF complet

ACTIVITATS I EXCURSIONS Incloses >>Excursió d'un dia a una de les ciutats més importants de la regió (la visita pot ser a: Boston, Providence o Portland) >>Esports: Futbol i voleibol >>Sortides: platja, barbacoes, museus, monuments i edificis històrics de la zona, esdeveniments culturals >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat Reserva in situ (només cursos EF Classroom) >>Excursió d'un dia a Boston per conèixer la ciutat i comprar al famós Newbury Street >>Excursió de cap de setmana (3 dies) a Nova York per veure, entre altres coses, el Times Square, l'Empire State Building, el Hard Rock Cafe, Greenwich Village i Central Park >>Parc d'atraccions Six Flags

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 30/6 - 27/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 09/7 - 05/8 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7

Família EF Dies 21 28 28 21 28 28 28 21

Clàssic

Internacional 3,410 € 3,635 €

3,185 €

3,410 € 3,635 € 3,635 € 3,410 €

Immersió

3,195 € 3,195 €

Dates 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Dies 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

Internacional

Immersió

3,410 € 3,635 € 3,410 € 3,635 € 3,335 € 3,535 € 3,335 €

2,920 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 49


USA

EDAT: 14-17 ANYS

BOSTON

BOSTON

WASHINGTON, D.C.

Boston és una moderna ciutat portuària amb un fantàstic ambient estudiantil. Els seus barris històrics ofereixen carrers pintorescos, botigues de moda i restaurants regionals que serveixen des de pasta italiana fins a marisc fresc de la zona. La nostra escola, situada als afores de la ciutat, disposa de classes modernes, una residència estudiantil i fins i tot platja privada! Campus universitari

MOTIUS PER TRIAR BOSTON: Campus universitari a la capital acadèmica dels EUA Visites a la Universitat Harvard i a l’Institut Tecnològic de Massachusetts Platja privada al campus mateix Possibilitat de visitar i comprar a Boston

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Boston per veure llocs d'interès com el Boston Common, la famosa fragata USS Constitution i el Quincy Market >>Esports: bitlles, voleibol i futbol >>Sortides: platja, barbacoes, museus, galeries d'art, edificis d'interès històric, monuments, esdeveniments culturals >>Esdeveniments socials, música, nits de jocs, karaoke, nits de cinema al campus, festes de benvinguda i de comiat

>>Campus universitari: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i bugaderia en un campus universitari, amb pensió completa de dilluns a diumenge.

OPCIONS DE CURSOS www.ef.com/Boston

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió opcional a l’emocionant parc temàtic de Six Flags

Ciutat

EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Visita a Cambridge per conèixer el campus universitari de Harvard >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Reserva in situ >>Excursió d'un dia a Boston incloent la visita guiada “Duck Tour” en un vehicle híbrid, el Boston Common, el Hatch Shell, l’Esplenade i compres a Faneuil Hall >>Cap de setmana (3 dies) a Nova York per veure, entre altres coses, Times Square, l'Empire State Building i Central Park >>Parc d'atraccions Six Flags

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Campus Universitari Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 10/7 - 06/8 15/7 - 04/8 15/7 - 11/8 17/7 - 06/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Estudia al costat de la platja

50

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 28 21 21 28 21 28 21

Clàssic

3,385 €

Internacional 3,610 € 4,035 € 3,610 € 4,035 € 4,035 € 3,610 € 4,035 € 3,610 € 3,610 € 4,035 € 3,610 € 4,035 € 3,610 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


USA

EDAT: 14-17 ANYS

NOVA YORK

NEW YORK

WASHINGTON, D.C.

Aquesta imponent metròpolis americana és la ciutat més gran del país i un referent mundial en moda, música i entreteniment. En companyia del teu Monitor EF, gaudeix dels gratacels de Manhattan i visita, entre altres llocs famosos, el Central Park, l’Empire State Building i la Cinquena Avinguda. Coneix el veritable estil de vida americà amb la teva família d’acollida. Família EF

MOTIUS PER TRIAR NOVA YORK: La ciutat més gran i emocionant dels Estats Units Escola situada en un campus universitari americà Excursió a Manhattan per veure, entre altres coses, Central Park, la Cinquena Avinguda i Greenwich Village

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Nova York per veure Central Park, la Cinquena Avinguda i Greenwich Village >>Esports: Futbol, voleibol i bitlles >>Sortides: Platja, parcs, museus, edificis històrics, galeries d'art, monuments i esdeveniments culturals >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Visites a museus, universitats, edificis governamentals locals i al Basketball Hall of Fame >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Excursió opcional de cap de setmana a Boston

www.ef.com/NewYork

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Visita al Hard Rock Cafe de Nova York i a l’Estàtua de la Llibertat

Ciutat

Reserva in situ >>Excursió a Nova York per visitar, entre altres coses, l'Empire State Building, l'Illa Ellis, el Hard Rock Cafe i l'Estàtua de la Llibertat >>Excursió de cap de setmana a Boston, per visitar, entre altres coses, Faneuil Hall, Quincy Market i el New England Aquarium >>Els cursos de 4 setmanes poden incloure una excursió d'un dia al parc d'atraccions Six Flags

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 26/6 - 16/7 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 23/7 - 19/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Descobreix la vida de Nova York

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

3,285 €

3,210 €

Internacional 3,510 € 3,735 € 3,510 € 3,735 € 3,735 € 3,510 € 3,510 € 3,735 € 3,510 € 3,735 € 3,435 € 3,635 € 3,435 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 51


EDAT: 14-17 ANYS

NOVA YORK CAMP L'epicentre cultural dels Estats Units transmet una energia única al món que atrau milions de visitants en busca d'entreteniment, esport, cultura i música. La nostra residència es troba en un campus universitari i resulta ideal per a estudiants independents que volen gaudir al màxim de la gran ciutat. Les nostres excursions et permetran explorar Manhattan i visitar l'Empire State Building, l'Estàtua de la Llibertat i els escenaris de Broadway.

MOTIUS PER TRIAR NOVA YORK: Coneix la famosa “ciutat que mai no dorm” Escola situada en un campus universitari americà Instal·lacions esportives amb piscina coberta, pista de voleibol i camp de futbol Excursió a Manhattan per veure monuments i anar a comprar Sortida opcional per veure un espectacle de Broadway

www.ef.com/NewYork

Fes molts amics internacionals

52

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


USA NEW YORK

WASHINGTON, D.C.

Campus universitari

Ciutat

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET >>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

EF Active™ (pàg. 14) >>Tipus de curs: EF Sports & Adventure Camp >>Lliçons: 4 x 40 min al dia de sessions guiades del programa Multi-Sports >>Aprenentatge: terminologia essencial en anglès així com tècniques esportives >>Projecte: Torneig esportiu. >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Campus universitari: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa

Incloses >>Excursió d'un dia a NY per veure Central Park, la 5a Avinguda, Greenwich Village i South Street Seaport >>Esports: Voleibol, futbol, bitlles >>Sortides: Platja, museus, edificis històrics, monuments, esdeveniments culturals i parcs >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat, karaoke, nits de cinema, nits de pizza, nits de jocs i discoteca

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Visites a museus, universitats, edificis governamentals locals i al Basketball Hall of Fame >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Reserva in situ >>Excursió a Nova York per visitar, entre altres coses, l'Empire State Building, l'Illa Ellis i l'Estàtua de la Llibertat >>Excursió de cap de setmana a Boston, per visitar, entre altres coses, Faneuil Hall, Quincy Market i el New England Aquarium >>Espectacle de Broadway i visita de Nova York a la nit >>Els cursos de 3 i 4 setmanes poden incloure una excursió d'un dia al parc d'atraccions Six Flags

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Campus Universitari Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 26/6 - 16/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 09/7 - 05/8 09/7 - 29/7 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 16/7 - 05/8

Campus Universitari

Dies 21 28 21 21 28 28 21 28 21 21

Clàssic

Internacional 3,720 € 4,145 €

3,495 €

3,720 € 4,145 € 4,145 € 3,720 €

Sports & Adventures: Multi-Sports 3,925 € 3,925 € 4,345 € 4,345 € 3,925 € 3,925 €

Dates 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 30/7 - 19/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Dies

Internacional

21 28 21 21 28 21 21 28 21

3,720 € 4,145 € 3,720 € 4,145 € 3,720 € 4,145 € 3,720 €

Sports & Adventure: Multi-Sports 3,925 € 3,925 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 53


USA

EDAT: 14-17 ANYS

WASHINGTON, D.C.

WASHINGTON, D.C.

L'assolellada capital dels EUA ofereix un ambient animat i una infinitat de museus, institucions culturals i monuments històrics. Visita el National Mall, un enorme parc arbrat on podràs gaudir d'un festival o relaxar-te a l'ombra del monument a Washington. Si tens sort, és possible que vegis arribar la comitiva oficial de camí a la Casa Blanca. Família EF

MOTIUS PER TRIAR WASHINGTON, D.C.: La ciutat capital més amable dels EUA Clàssic campus universitari americà Visita els famosos monuments de Washington D.C.

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club i EF Lounge >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Washington D.C. per visitar monuments com la Casa Blanca o el Capitoli >>Esports: Voleibol i futbol >>Sortides: platja, visites a la ciutat, excursions per veure monuments, esdeveniments culturals, galeries d'art, compres >>Esdeveniments: Festa de comiat

Excursió opcional de cap de setmana a Nova York

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Possibilitat de conèixer les platges de la zona

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa.

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: National Air and Space Museum, National Spy Museum, llocs d'interès històric i Biblioteca del Congrés >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Washington

Ciutat

Reserva in situ >>Excursió d'un cap de setmana a Nova York per veure llocs d'interès com Times Square, l'Empire State Building i l'Estàtua de la Llibertat >>Parc d'atraccions Six Flags >>Visita a Newseum, un museu interactiu dedicat a les notícies i al periodisme

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 26/6 - 16/7 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 05/8 09/7 - 29/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 23/7 - 19/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Coneix a persones noves i interessants

54

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

3,135 €

3,060 €

Internacional 3,360 € 3,585 € 3,360 € 3,585 € 3,585 € 3,360 € 3,360 € 3,585 € 3,360 € 3,585 € 3,285 € 3,485 € 3,285 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


USA

EDAT: 14-17 ANYS

VIRGINIA BEACH

WASHINGTON, D.C. VIRGINIA BEACH

Virgínia ofereix el millor de la costa americana: un clima assolellat, platges de sorra i onades perfectes per practicar surf i bodyboard. Situada a l'oceà Atlàntic, Virginia Beach presumeix d'un extens passeig marítim i d'excel·lents platges. Però el que més t'agradarà són els seus amables habitants: l'hospitalitat del sud americà en la seva màxima expressió! Família EF

MOTIUS PER TRIAR VIRGINIA BEACH: Una de les millors platges dels EUA Campus amb la tecnologia educativa més avançada Excursions a la Casa Blanca i al Capitoli Excursió opcional a Williamsburg, ciutat colonial dels EUA

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club i EF Lounge >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Washington, D.C. per visitar museus i monuments històrics com la Casa Blanca o el Capitoli >>Esports: Voleibol i futbol >>Sortides: platja, monuments històrics, museus, esdeveniments culturals, galeries d'art, negocis locals >>Esdeveniments: Festa de comiat

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Reserva in situ >>Parcs d'atraccions >>Cap de setmana a Nova York per veure els gratacels, Central Park i l'Estàtua de la Llibertat i anar a comprar

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Biblioteques, llocs d'interès històric i museus >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/VirginiaBeach

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

Excursió de cap de setmana opcional a Nova York per veure monuments i anar a comprar

Platja

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 26/6 - 16/7 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 05/8 09/7 - 29/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 23/7 - 19/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Aprèn anglès a Virginia Beach

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

2,985 €

2,910 €

Internacional 3,210 € 3,435 € 3,210 € 3,435 € 3,435 € 3,210 € 3,210 € 3,435 € 3,210 € 3,435 € 3,135 € 3,335 € 3,135 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 55


USA

EDAT: 14-17 ANYS

FLORIDA CAMP

WASHINGTON, D.C.

FLORIDA

L'escola residencial EF de Cocoa Beach es troba en una de les destinacions d'estiueig més populars de l'Estat del Sol. El clima càlid i l'assolellat litoral t'animaran a practicar tota mena d'activitats o esports nàutics durant el dia i a gaudir de magnífiques barbacoes a la platja a la nit. Els més intrèpids s'ho passaran d'allò més bé als famosos parcs temàtics de Florida, com Disney World, Universal Studios i Sea World. Resort

Platja

25+˚C

UN PAQUET COMPLET MOTIUS PER TRIAR FLORIDA: Escola tipus resort a la famosa Cocoa Beach de Florida A 10 minuts a peu de la platja Excursió opcional als famosos parcs temàtics d’Orlando Aprèn surf, caiac i vol nàutic Piscines i instal·lacions esportives in situ

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

EF Active™ (pàg. 14) >>Tipus de curs: EF Sports & Adventure Camp >>Lliçons: 4 lliçons/dia (de 40 min) del programa triat: Beach & Water Sports o Surf) >>Ensenyament: Vocabulari essencial en anglès i tècniques esportives >>Projecte: Campionat esportiu >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Incloses >>Excursió d'un dia a una ciutat propera, com St. Petersburg, St. Augustine o el Golf de Mèxic >>Esports: Surf, bitlles, futbol i voleibol >>Activitats organitzades, sortides a la platja, partits de beisbol, museus, llocs d'interès cultual, parcs naturals >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure >>Festes de benvinguda i de comiat, nits de pizza, cinema, karaoke i nits de jocs

>>Resort: Habitació compartida amb mitja pensió (esmorzar i dinar), a prop de la platja

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museu East Coast Surfing Hall of Fame, Planetari i Observatori del Brevard Community College >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Florida

ACTIVITATS I EXCURSIONS

Reserva in situ >>Parcs temàtics famosos d'Orlando: Disney Magic Kingdom, Universal Studios i parc aquàtic Wet’ N’ Wild >>Sopar i EF Disco: Reuneix-te amb altres grups EF a la nostra EF Disco de Florida >>Paquet d'esports nàutics: Inclou surf, caiac i kitesurf

EF Resort, Florida

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Resort Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 30/7 - 19/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Visita les atraccions de Florida

56

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 21 28 21

Clàssic

3,495 €

Internacional 3,720 € 4,145 € 3,720 € 4,145 € 4,145 € 3,720 € 3,720 € 4,145 € 3,720 € 4,145 € 3,720 € 4,145 € 3,720 €

Sports & Adventure: Beach & Water Sports

Sports & Adventure: Surfing 3,875 €

3,875 €

3,875 € 4,295 € 4,295 €

3,875 € 3,875 €

3,875 € 3,875 €

3,875 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


USA

EDAT: 14-17 ANYS

FLORIDA

WASHINGTON, D.C.

FLORIDA

Florida s'ha guanyat el sobrenom de l'"Estat del Sol" gràcies al seu excel·lent clima i a la seva gran hospitalitat. En companyia del teu Monitor EF, descobreix les platges i parcs naturals més bonics de Florida. Els amants de l'adrenalina gaudiran al màxim als famosos parcs d'atraccions de la zona com ara Disney, Universal Studios i Sea World; mentre que els apassionats de la moda trobaran el seu paradís als centres comercials de Cocoa Beach. Família EF

Platja

25+˚C

UN PAQUET COMPLET MOTIUS PER TRIAR FLORIDA: Gaudeix d’assolellades platges i ciutats Practica esports nàutics a la platja Compra als millors centres comercials de tot l’estat Visita famosos parcs temàtics, com Disney Magic Kingdom i Universal Studios

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Activitats i excursions

EF Immersion™ (pàg. 15) >>Tipus de curs: Vida familiar americana >>Ensenyament: Immersió total en l'anglès. Pràctica de l'idioma durant tot el dia mitjançant la interacció diària amb la família amfitriona, sortides per la zona i excursions. >>Resultat: Passaport EF complet

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

Incloses >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a una ciutat propera, com Tallahassee, Orlando, St. Petersburg o St. Augustine >>Esports: beisbol, patinatge i bitlles >>Activitats organitzades, sortides a la platja, compres, festes a la piscina, barbacoes >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure >>Festes de benvinguda i de comiat

OPCIONS DE CURSOS

Festes exclusives a la piscina EF i barbacoes

EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: (En funció de la ubicació del curs): monuments, museus, platges, llocs d'interès cultural, parcs naturals i aquaris >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Florida

Reserva in situ (només cursos EF Classroom) En funció de la ubicació del teu curs EF >>Parcs temàtics famosos d'Orlando: Disney Magic Kingdom, Islands of Adventure, Universal Studios i parc aquàtic Wet’ N’ Wild >>Esports nàutics com surf, canoa, caiac, tubing o passeig en vaixell pel riu

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 26/6 - 16/7 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 29/7 09/7 - 05/8 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Relaxa’t en el clima càlid de Florida

Dies 21 28 21 28 21 28 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

Internacional

Immersió

3,085 €

3,310 € 3,535 € 3,310 €

3,195 €

3,010 €

3,310 € 3,535 € 3,310 € 3,535 € 3,310 € 3,535 € 3,235 € 3,435 € 3,235 €

3,195 € 3,195 € 2,995 €

2,920 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 57


USA

EDAT: 14-17 ANYS

LONG BEACH

LONG BEACH WASHINGTON, D.C.

Long Beach ofereix el típic estil de vida californià, on les classes de surf i les barbacoes a la platja formen part de la vida quotidiana. La nostra residència es troba a prop d'un dels centres comercials més grans dels EUA i dels famosos Universal Studios. Podràs anar d'excursió a Los Angeles i fer-te fotos davant de l'emblemàtic rètol de Hollywood o buscar l'estrella del teu actor preferit al Passeig de la Fama.

MOTIUS PER TRIAR LONG BEACH: Gaudeix de l’ambient universitari americà Visita les famoses platges de Santa Monica i Venice Beach L’escola disposa de piscina i gimnàs

Campus universitari

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Los Angeles per veure, entre altres coses, Hollywood, Beverly Hills i Rodeo Drive >>Excursió de mig dia a les famoses platges de la zona: Santa Mònica i Venice Beach >>Esports: Futbol i voleibol >>Sortides: Platja, museus locals, visites a la ciutat, monuments històrics, esdeveniments culturals >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat, Looney ‘Lympics, concursos de talent, nits de karaoke, nits de pizza

>>Campus universitari: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i mitja pensió (esmorzar i dinar, Dl - Dv)

Visita Hollywood, Beverly Hills i Rodeo Drive

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museu J. Paul Getty, California Science Center i Observatori Griffith >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/LongBeach

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Escola situada a menys de 15 min de la platja

Platja

Reserva in situ >>Cap de setmana a San Francisco per veure el Golden Gate, el Fisherman’s Wharf i Alcatraz >>Parc d'atraccions de Universal Studios >>Disneyland >>Parc temàtic Six Flags Magic Mountain >>Sortides per anar a comprar >>Cap de setmana a Las Vegas >>Excursió d'un dia a San Diego

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Campus Universitari Dates 26/6 - 16/7 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 05/8 09/7 - 29/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 23/7 - 19/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Gaudeix de Long Beach amb EF

58

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

3,385 €

3,385 €

Internacional 3,610 € 4,035 € 3,610 € 4,035 € 4,035 € 3,610 € 3,610 € 4,035 € 3,610 € 4,035 € 3,610 € 4,035 € 3,610 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


USA

EDAT: 14-17 ANYS

LOS ANGELES

LOS ANGELES WASHINGTON, D.C.

La capital cinematogràfica dels EUA és una ciutat impressionant que destaca pels seus fantàstics parcs temàtics, les mansions de Beverly Hills i el famós rètol de Hollywood. Gaudeix de l'estiu passejant per Rodeo Drive cercant famosos, admirant l'estrella del teu actor preferit al Passeig de la Fama o visitant els platós de Universal Studios. A Venice Beach, trobaràs un dels millors passeigs marítims dels Estats Units, com també magnífiques platges daurades. Família EF

Platja

25+˚C

UN PAQUET COMPLET MOTIUS PER TRIAR LOS ANGELES: És la capital de l’oci dels Estats Units Ideal per practicar esports nàutics i surf Visita Hollywood, Beverly Hills i Rodeo Drive

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Activitats i excursions

EF Immersion™ (pàg. 15) >>Tipus de curs: Vida familiar americana >>Ensenyament: Immersió total en l’anglès. Pràctica de l’idioma durant tot el dia mitjançant la interacció diària amb la família amfitriona, sortides per la zona i excursions. >>Resultat: Passaport EF complet

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

ACTIVITATS I EXCURSIONS

Excursió opcional a un dels parcs temàtics més famosos de la ciutat: Disneyland, Universal Studios o Six Flags

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

EF Disco a Universal Studios

EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: (En funció de la ubicació del teu curs EF): Museu J. Paul Getty, California Science Center, museus i galeries d'art locals, edificis històrics i monuments >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Incloses En funció de la ubicació del teu curs EF >>Excursió d'un dia a Los Angeles per visitar, entre altres coses, Hollywood i l'Staples Center i anar a comprar >>Esports: Futbol i voleibol >>Sortides: Platja, visites a la ciutat, esdeveniments culturals, compres a Rodeo Drive, passeig marítim de Venice Beach, bitlles >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

OPCIONS DE CURSOS

www.ef.com/LosAngeles

Reserva in situ En funció de la ubicació del teu curs EF >>Cap de setmana a San Francisco >>Universal Studios >>Parc temàtic Six Flags Magic Mountain >>Disneyland

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 05/7 - 01/8 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Explora Los Angeles

Dies 21 28 21 28 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

3,385 €

Internacional 3,610 € 3,835 € 3,610 € 3,835 € 3,835 € 3,610 € 3,610 € 3,835 € 3,610 € 3,835 € 3,535 € 3,735 € 3,535 €

Immersió

3,500 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 59


USA

EDAT: 14-17 ANYS

SANTA CRUZ

SANTA CRUZ WASHINGTON, D.C.

Aquesta localitat californiana de la Península de Monterey ofereix un ambient relaxat i un clima excel·lent ideal per fer surf, nedar i navegar per les seves aigües cristal·lines. Descobreix la seva excel·lent universitat i el passeig marítim, on es troba el parc d'atraccions més antic de Califòrnia. Visita els llocs més famosos de San Francisco, com el Golden Gate i el Fisherman’s Wharf. Família EF

MOTIUS PER TRIAR SANTA CRUZ: És la millor zona de Califòrnia per practicar surf Té un passeig marítim famós pel seu parc d’atraccions Gaudeix d’una experiència preuniversitària típica americana

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia per anar a comprar i veure llocs d'interès de San Francisco, com el Golden Gate, Chinatown i Fisherman’s Wharf. >>Sortida d'un dia a les platges més famoses de la zona >>Esports: Bitlles, partits de beisbol, voleibol i futbol >>Sortides: Platja, museus de la zona, visites a la ciutat, monuments històrics, esdeveniments culturals >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

Excursió opcional de cap de setmana a Los Angeles per visitar Hollywood i Universal Studios

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Biblioteques, llocs d'interès històric, museus i universitats >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/SantaCruz

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Les activitats inclouen partits de beisbol i barbacoes

Platja

Reserva in situ >>Parc d'atraccions del passeig marítim de Santa Cruz >>Cap de setmana a Los Angeles per veure Hollywood i visitar un parc d'atraccions, com ara Disneyland o Universal Studios

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Viu amb una família local!

60

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

3,085 €

Internacional 3,310 € 3,535 € 3,310 € 3,535 € 3,535 € 3,310 € 3,310 € 3,535 € 3,310 € 3,535 € 3,235 € 3,435 € 3,235 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


USA

EDAT: 14-17 ANYS

SAN FRANCISCO

SAN FRANCISCO WASHINGTON, D.C.

Aquesta increïble ciutat sembla sortida d'una postal. No et perdis els seus magnífics ports, cales amagades i boscos de sequoies. Descobreix els famosos tramvies de la ciutat que van des de Union Square fins a Fisherman’s Wharf o gaudeix d'un gelat a North Beach, un barri més conegut com a "Little Italy". Als afores de la ciutat, l'Àrea de la Badia destaca pels seus esplèndids boscos i ports de l'oceà Pacífic. Família EF

MOTIUS PER TRIAR SAN FRANCISCO: Ciutat famosa pel seu ambient multicultural Visita el Golden Gate, el Fisherman’s Wharf i el Pier 39 Vés a comprar al centre de San Francisco

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia per anar a comprar i veure llocs d'interès de San Francisco, com el Golden Gate, el Pier 30 i el carrer Lombard. >>Esports: Bitlles, voleibol i futbol >>Sortides: Platja, museus locals, visites a la ciutat, monuments històrics, esdeveniments culturals, compres >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Creuer opcional per la badia de San Francisco

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

Excursió opcional a Hollywood i Beverly Hills

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Visita al Capitoli de Califòrnia, museus i negocis locals >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/SanFrancisco

Platja

Reserva in situ (només cursos EF Classroom) >>Cap de setmana a Los Angeles per visitar, entre altres coses, Hollywood, Universal Studios, Disneyland i Santa Mònica >>Creuer per la badia de San Francisco >>Six Flags Discovery Kingdom

EF Immersion™ (pàg. 15) >>Tipus de curs: Vida familiar americana >>Ensenyament: Immersió total en l'anglès. Pràctica de l'idioma durant tot el dia mitjançant la interacció diària amb la família amfitriona, sortides per la zona i excursions. >>Resultat: Passaport EF complet

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 09/7 - 05/8 09/7 - 29/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 23/7 - 19/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Descobreix l’animat San Francisco

Dies 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic 3,185 €

3,110 €

Internacional 3,635 € 3,410 € 3,635 € 3,635 € 3,410 € 3,410 € 3,635 € 3,410 € 3,635 € 3,335 € 3,535 € 3,335 €

Immersió

3,195 €

2,920 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/travel 61


USA

EDAT: 14-17 ANYS

SEATTLE

SEATTLE WASHINGTON, D.C.

Seattle és una de les ciutats més dinàmiques dels EUA i la capital americana del nord-oest del Pacífic. La "Ciutat Maragda" ofereix un munt d'activitats culturals i d'oci gràcies a la seva increïble escena musical, la seva cultura del cafè (aquí va néixer Starbucks!), les seves excel·lents botigues i el fàcil accés a muntanyes i platges. Puja a la famosa Space Needle, des d'on gaudiràs d'unes vistes panoràmiques del port. Família EF

MOTIUS PER TRIAR SEATTLE: Capital del Nord-oest del Pacífic Vés a un partit de la lliga professional de beisbol Puja a la Space Needle i gaudeix d’unes vistes increïbles de la ciutat i de les muntanyes Olympic

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Activitats i excursions

Incloses >>Esports: Bitlles, voleibol i futbol >>Sortides: Partit de la lliga professional de beisbol, parc temàtic i aquàtic Wild Waves, excursions per la natura, sortida al llac, monuments i llocs d'interès cultural >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Reserva in situ (només cursos EF Classroom) En funció de la ubicació del teu curs EF >>Excursió d'un dia a Seattle per veure, entre altres coses, la Space Needle i el mercat de Pike Place >>Cap de setmana a Oregon per comprar en famosos centres comercials i fer una foguera a la platja >>Excursió a Seattle i al llac Union >>Parc d'aventures Wild Waves, amb muntanyes russes, piscines d'onades i tobogans

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Mercat de Pike Place, Space Needle de Seattle, Microsoft’s Gaming Room i Boeing Museum of Flight >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Diverteix-te al parc d’atraccions Wild Wave www.ef.com/Seattle

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

Els voltants són coneguts degut a les famoses novel·les de Crepuscle, de Stephanie Mayer

Ciutat

EF Immersion™ (pàg. 15) >>Tipus de curs: Vida familiar americana >>Ensenyament: Immersió total en l'anglès. Pràctica de l'idioma durant tot el dia mitjançant la interacció diària amb la família amfitriona, sortides per la zona i excursions. >>Resultat: Passaport EF comple

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 26/6 - 16/7 26/6 - 23/7 02/7 - 22/7 02/7 - 29/7 05/7 - 01/8 09/7 - 05/8 09/7 - 29/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 23/7 - 12/8 23/7 - 19/8 30/7 - 19/8 30/7 - 26/8 06/8 - 26/8

Descobreix Seattle amb EF

62

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

3,135 €

3,060 €

Internacional 3,360 € 3,585 € 3,360 € 3,585 € 3,585 € 3,360 € 3,360 € 3,585 € 3,360 € 3,585 € 3,285 € 3,485 € 3,285 €

Immersió 3,195 € 2,995 € 3,195 € 3,195 € 3,195 €

2,920 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


USA

EDAT: 14-17

SEATTLE CAMP

SEATTLE WASHINGTON, D.C.

La majestuosa regió del Nord-oest del Pacífic dels EUA és la cuna de la vibrant ciutat de Seattle i de la ciutat universitària d’Olympia. Envoltat d’espectaculars muntanyes, boscos i llacs, el nostre campus a Olympia és el destí perfecte per els amants dels esports, la natura i les activitats a l’aire lliure. Descobreix la moderna cultura de Seattle, la increïble fauna de la regió i relaxa’t en una de les famoses cases de cafè de la regió.

MOTIUS PER TRIAR EL CAMPAMENT SEATTLE: Escènica ubicació a la costa est dels Estats Units La opció ideal pels amants dels esports Competeix en tornejos esportius de tot el campament Excursions per a descobrir famoses atraccions de Seattle com ara el Space Needle

Campus Universitari

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t’acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vols d’anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l’aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l’EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Esports: Bitlles, voleibol i futbol >>Sortides: Partit de la lliga professional de beisbol, parc temàtic i aquàtic Wild Waves, excursions per la natura, sortida al llac, monuments i llocs d’interès cultural >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

>>Campus Universitari: Hab. individuals i compartides amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Active™ (veure pàg. 14) >>Tipus de curs: EF Sports & Adventure Camp >>Lliçons: 4 x 40 min. al dia de sessions guiades en activitats del programa Multi-sports >>Aprenentatge: Terminologia essencial en llengua anglesa així com tècniques esportives. Les activitats inclouen futbol, beisbol, escalada, excursionisme i més! >>Projecte: Torneig esportiu de tot el campament >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Seattle

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D’ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Gaudeix de la regió amb fogueres a la platja i escapades opcionals per anar de compres

Ciutat

Reserva in situ >>Excursió d’un dia a Seattle per veure, entre altres coses, la Space Needle i el mercat de Pike Place >>Cap de setmana a Oregon per comprar en famosos centres comercials i fer una foguera a la platja >>Excursió a Seattle i al llac Union >>Parc d’aventures Wild Waves, amb muntanyes russes, piscines d’onades i tobogans

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Campus Universitari Dates 29/6 - 19/7 06/7 - 26/7 13/7 - 02/8 20/7 - 09/8 27/7 -16/8

Dies 21 21 21 21 21

Sports & Adventure Camp: Multisports 3,595 € 3,595 € 3,595 € 3,595 € 3,595 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Explora l’aire lliure a Seattle

www.ef.com/travel 63


CANADA

EDAT: 14-17 ANYS

VANCOUVER

OTTAWA VANCOUVER

On pots trobar platges de sorra, una vall de sequoies i un animat barri xinès sense sortir de la ciutat? A Vancouver!, una de les ciutats més boniques del Canadà. Entre el seu preciós paisatge, destaquen un magnífic port i una impressionant serralada; i no oblidem les modernes botigues i cafeteries del districte de Gastown. Vés d'excursió a la muntanya per gaudir d'unes vistes increïbles de Vancouver. Família EF

MOTIUS PER TRIAR VANCOUVER: És la ciutat més maca del Canadà Vés a comprar al centre urbà i visita monuments com el mirador de Vancouver Vancouver ofereix precioses platges, muntanyes i boscos

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a Vancouver >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia per anar a comprar i visitar Vancouver, inclòs el mirador de Vancouver i el pont de Lynn Valley >>Esports: Bitlles, voleibol i futbol >>Sortides: Centres culturals, museus, parcs locals, excursions per la natura, monuments propers >>Esdeveniments: Festes de benvinguda i de comiat

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS

Campament opcional en plena natura

EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d'un dia >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museus dels indis americans, fàbrica de salmó i biblioteques locals >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Vancouver

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Descobreix Chinatown i les botigues de Gastown

Ciutat

Reserva in situ >>Excursió per creuar el riu Capilano pel pont penjant de Capilano >>Aventura al cim de Grouse Mountain, situada als afores de Vancouver >>Excursió en ferri a Victoria i l'illa de Vancouver >>Excursió d'un dia i una nit al campament del parc provincial de Golden Ears per fer excursionisme i cuinar en una foguera

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Prepara’t per l’aventura!

64

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Clàssic

2,935 €

Internacional 3,160 € 3,385 € 3,160 € 3,385 € 3,385 € 3,160 € 3,160 € 3,385 € 3,160 € 3,385 € 3,085 € 3,285 € 3,085 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


AUSTRALIA

EDAT: 14-17 ANYS

CAIRNS

CAIRNS

CANBERRA

Cairns és una destinació turística tropical i constitueix la porta d'entrada a la Gran Barrera de Corall, una de les meravelles naturals més impressionants del món. Descobreix una bellesa incomparable i un clima perfecte fins i tot a l'hivern. A la zona de l'Esplanade, trobaràs piscines naturals, espais per fer barbacoes i cafeteries arran de mar. A més, podràs creuar-te amb pelicans, salamandres i fins i tot cangurs de camí a l'escola. Família EF

MOTIUS PER TRIAR CAIRNS: És la porta d’entrada a la Gran Barrera de Corall Cèntrica escola a prop de botigues i del passeig marítim Descobreix l’Opera House i el Pont del Port de Sydney Excursió opcional a l’exòtica selva australiana

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a Austràlia >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Opcions de cursos >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>L'estada a Sydney inclou visites a la famosa Opera House, al Pont del Port i al jardí botànic i compres a Oxford Street >>Esports: Futbol i voleibol >>Sortides a la platja, gimcanes, Looney ‘Lympics, compres i campionats de fotografia >>EF Disco setmanal >>Esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure, festes de benvinguda i de comiat

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional i EF Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia (de 40 min), Dl - Ds. >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Lliçons amb llibres de text EF, treballs en grup, debats i 2 lliçons setmanals amb d'iPad >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Sessió d'estudi en una biblioteca local, barbacoa a l'estil australià, degustació de fruita tropical i gimcana >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Cairns

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Practica esports d’aventura, com immersió i paracaigudisme

Platja

Activitats addicionals: Pack d'excursions (125€) >>Creuer d'un dia a la Gran Barrera de Corall i a Green Island >>Excursió de mig dia al Cairns Tropical Zoo >>Aquari de Sydney, Sydney Tower, creuer pel port de Sydney >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a la selva de Kuranda i una sortida de mig dia per pescar Reserva in situ >>Curs d'immersió PADI >>Parc aquàtic de Sugarworld >>Salt en tàndem >>Cairns Tropical Zoo >>Excursió per l'altiplà Atherton >>Excursió a Green Island >>Excursió a l'illa de Fitzroy >>Ràfting >>La Gran Barrera de Corall >>Aventura a la selva de Kuranda >>Excursió a Port Douglas i al congost Mossman >>Excursió a la Regió Interior

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 24/6 - 22/7 01/7 - 29/7 04/7 - 01/8 11/7 - 08/8

Dies

Internacional

29 29 29 29

4,455 € 4,455 € 4,455 € 4,455 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Visita les atraccions de Sydney

www.ef.com/travel 65


DEUTSCHLAND

EDAT: 14-17 ANYS

LINDAU

BERLIN

LINDAU

Aprèn alemany a la localitat turística de Lindau, una illa enclavada a l'extrem nordest del llac de Constança. Lindau és un paradís per als amants de l'esport: és ideal per practicar senderisme, ciclisme i activitats aquàtiques. Durant el dia, gaudeix dels bars situats a la vora del llac o relaxa't prenent el sol a l'EF Beach Club; a la nit, diverteix-te a l'EF Disco amb els teus nous amics internacionals. Família EF

MOTIUS PER TRIAR LINDAU: Escola situada a 10 minuts del llac de Constança Ubicació ideal per practicar esports nàutics, com ara ràfting i windsurf Ideal per visitar Munic i, per exemple, el seu Englischer Garten EF Beach Club al llac amb piscina i cafeteria

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a Alemanya >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia i una nit a Munic per visitar llocs d'interès com la Frauenkirche, la Marienplatz Glockenspiel i l'Englischer Garten >>Excursió de mig dia a Meersburg per veure la seva fortalesa amb vistes al llac >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió de mig dia a Bregenz, la ciutat austríaca germana de Lindau al llac >>Esports: Ping-pong, bàdminton, futbol i voleibol >>Esdeveniments culturals, jocs a la platja, Looney ’Lympics, festivals locals, excursions per la natura, mercats i Town Quiz >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS  F Classroom™ (pàg. 12-13) E >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text seleccionats, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Excursió a Àustria, visita al passeig marítim de Lindau per descobrir la seva història >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EF

www.ef.com/Lindau

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió opcional al famós castell de Neuschwanstein (Alemanya)

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (55€) >>Ràfting al llac, cinema, barbacoa i festa al llac, bitlles, samarreta EF Esports EF >>Tennis (235€) >>Multi-esports (105€):Trajecte en banana boat, parc d’aventura, windsurf, paddle surf i ciclisme Reserva in situ >>Europapark Rust, el parc temàtic més gran d'Europa >>Castell de Neuschwanstein >>Piscina coberta de Limare >>Circuit de cordes >>Ràfting >>Visita als turons d'Affenberg-Salem

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 24/6 - 14/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 08/7 - 21/7 08/7 - 28/7 15/7 - 04/8 22/7 - 11/8

Dies

Clàssic

Internacional

21 14 21 14 21 21 21

1,885 € 1,785 €

2,045 €

1,785 €

2,045 € 2,045 € 2,045 € 2,045 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Activitats a Lindau

66

Truca'ns gratis al 900 10 22 09


FRANCE

EDAT: 14-17 ANYS

SAINT-RAPHAËL

PARIS

ST. RAPHAËL

Saint-Raphaël és la joia oculta de la Riviera francesa. Enclavada entre espectaculars muntanyes i extenses platges de sorra, és el lloc ideal per aprendre francès. Gaudeix al màxim de les seves aigües cristal·lines provant un esport nou, com ara el windsurf, o bussejant a les cales properes. Assaboreix un "café au lait", passeja pels carrerons plens de botigues del casc antic o visita els mercats a l'aire lliure de la zona. Família EF

MOTIUS PER TRIAR SAINT-RAPHAËL: És una preciosa ciutat de la Costa Blava Disposa de 10 quilòmetres de platges de sorra Excursió a Mònaco per veure el Palau Reial Possibilitat de practicar esports nàutics com ara windsurf o immersió

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF t'acompanya durant tot el curs i els viatges >>Vol d'anada i tornada a França >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Mònaco per veure, entre altres coses, el canvi de guàrdia del Palau Reial, la "Rocher" i el casino >>Excursió de mig dia a la ciutat costanera de Niça, la "Reina de la Riviera" >>Els cursos de 3 setmanes inclouen també una excursió d'un dia a les Gorges du Verdon, el gran canyó francès >>Esports: Futbol, voleibol, bàsquet i handbol >>Esdeveniments culturals, festivals locals i concurs sobre França >>EF Disco setmanal

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Internacional, EF Clàssic, EF Internacional PLUS >>Lliçons: 4 o 6 lliçons/dia de 40 min, Dl-Dv, en funció del tipus de curs >>Projecte: Multimèdia o vídeo >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text seleccionats, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Visita a una fàbrica de perfums propera, al Museu d'Arqueologia i a l'Església dels Templaris, una talaia amb vistes a ruïnes antigues >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EF

www.ef.com/StRaphael

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Possibilitat de descobrir Niça, la “Reina de la Riviera”

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (65€) >>Vespre a Niça, Aventura a Red Rocks, aquari de Mònaco, cinema i samarreta EF Esports EF >>Windsurf (125€) >>Immersió (395€) Reserva in situ >>Excursió a St. Tropez >>Excursió a Cannes >>Excursió a Red Rocks >>Excursió a San Remo, a la costa mediterrània italiana

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 05/8 23/7 - 12/8

Dies

Clàssic

Internacional

21 14 21 14 21 21 21

2,095 € 1,895 €

2,245 €

1,895 €

2,245 € 2,245 € 2,245 € 2,245 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Diverteix-te amb activitats de platja

www.ef.com/travel 67


DESCOBREIX EL MÓN AMB UN TOUR EF Et presentem els Tours EF. Connecta amb el món d'una forma totalment diferent. Coneix de primera mà idiomes i llocs nous, monuments històrics i cultures exòtiques. Torna a casa amb una perspectiva molt més global que quan vas marxar.

FES DEL MÓN LA TEVA CLASSE D’IDIOMES Descobreix el món al teu voltant Viatja amb amics de tota la vida i fes-ne de nous. Coneix nous costums i cultures. Aprèn sobre grans esdeveniments històrics. Experimenta en primera persona l'estil de vida local. Practica l'idioma amb parlants nadius. Descobreix el teu potencial Els viatges internacionals et proporcionen autoconfiança. A més, adquiriràs valuoses habilitats de lideratge, més consciència global i capacitat d'aprenentatge. El més segur és que les teves notes millorin quan tornis a casa. Aprèn l'idioma vivint-lo! Totes les excursions es fan amb guies professionals. Això vol dir que, cada dia, l'itinerari ofereix múltiples oportunitats per aprendre. Ompliràs el teu Passaport EF amb valuoses lliçons històriques i culturals, habilitats d'orientació i pràctiques espontànies de l'idioma. I tornaràs a casa amb un certificat del teu nivell.

Inclou tot això: >>Bitllet d'avió internacional d'anada i tornada >>Tots els trasllats i transports per terra >>Monitor EF viatjant amb tu en tot moment >>Director d'Excursions EF disponible les 24 hores >>Allotjament compartit en hotel amb bany privat >>Esmorzar, dinar i sopar diaris >>Excursions guiades per professionals >>Excursions a peu >>Visites a llocs d'interès especial >>Entrades a llocs seleccionats >>Totes les propines estan incloses

> NOU

> NOU

EUA DE COSTA A COSTA

COSTA OEST DELS EUA

Boston > Nova York > San Francisco > LA > San Diego

San Francisco > LA > Las Vegas > Gran Canyó

Dia 1: Arribada a Boston. Excursió a peu per Boston. Dia 2: Excursió guiada per Boston. Dia 3: Excursió guiada per Nova York, incloent l’Empire State Building. Dia 4: Estàtua de la Llibertat. Metropolitan Museum of Art. Espectacle de Broadway. Dia 5: Trasllat a Filadèlfia i visita guiada. Trasllat a Washington, D.C. Dia 6: Excursió guiada per la capital dels EUA, cementiri d'Arlington i museus Smithsonian. Dia 7: Vol a San Francisco. Dia 8: Excursió guiada amb temps lliure al Fisherman’s Wharf. Dia 9: Bosc de sequoies. Dia 10: Viatge per carretera per la costa Dia 11: Excursió guiada per L.A. Dia 12: Universal Studios. Dia 13: Zoo de San Diego. Dia 14: Visita a San Diego, Sea World. Dia 15: Tornada a casa.

Dia 1: Arribada a San Francisco. Passeig en tramvia. Dia 2: Excursió guiada amb temps lliure al Fisherman’s Wharf. Dia 3: Bosc de sequoies. Dia 4: Viatge per carretera per la costa de Califòrnia. Dinar a Santa Bàrbara. Dia 5: Excursió guiada per Los Angeles. Dinar al museu de Madame Tussauds. Dia 6: Universal Studios. Dia 7: Trasllat a San Diego. Visita al Zoo de San Diego. Dia 8: Visita a llocs d'interès de San Diego i Sea World. Dia 9: Trasllat a Las Vegas. Dia 10: Ràfting al riu Colorado. Dia 11: Excursió d'un dia pel Gran Canyó. Dia 12: Castell de Montezuma (monument nacional). Phoenix. Dia 13: Tornada a casa.

USA

USA NEW YORK

SAN FRANCISCO LOS ANGELES

CONSULTA ELS ITINERARIS COMPLETS ONLINE: www.ef.com/traveltours

68

Truca'ns gratis al 900 10 22 09

Preu: 2.945 € Dates: 07/07, 14/07

Preu: 3.375 € Dates: 30/06, 07/07

SAN DIEGO

BOSTON

PHILADELPHIA WASHINGTON, D.C.

SAN FRANCISCO LAS VEGAS

GRAND CANYON

PHOENIX

LOS ANGELES SAN DIEGO


> NOU

> NOU

> NOU

COSTA EST DELS EUA

GRAN TOUR EUROPEU

ECO-TOUR PER COSTA RICA

Boston > Nova York > Filadèlfia > Washington, D.C.

Londres > París > Roma > Atenes > Creuer per les Illes Gregues

San José > Arenal > Monteverde > Costa del Pacífic Central

Dia 1: Arribada a Boston. Excursió a peu per Boston, sopar al Quincy Market Dia 2: Visita guiada per Boston. Duck Tour. Dia 3: Trasllat a NY. Excursió guiada per la ciutat, incloent l’Empire State Building. Dia 4: Estàtua de la Llibertat, Metropolitan Museum of Art, espectacle de Broadway. Dia 5: Viatge a Washington, D.C. i excursió a Mount Vernon. Dia 6: Excursió guiada per la capital dels EUA, cementiri d'Arlington i museus Smithsonian. Dia 7: Vol a Orlando. Dinar al parc temàtic EPCOT de Disney World. Dia 8: Universal Studios. Dia 9: Kennedy Space Center, Cocoa Beach. Dia 10: Tornada a casa.

Dia 1: Arribada a Londres. Excursió a peu per Londres. Dia 2: Visita a llocs d'interès de Londres. "Fish and chips" per dinar. Dia 3: Eurostar cap a París. Visita a Notre Dame i el Louvre. Dia 4: Excursió guiada per París. Visita opcional a Versalles. Dia 5: Viatge per la Borgonya a Lucerna (Suïssa). Dia 6: Excursió guiada per Lucerna. Visita opcional al mont Pilatus. Dia 7: Viatge a Florència. Dia 8: Excursió guiada per Florència; inclou el Duomo. Excursió opcional a Pisa. Dia 9: Assís i basílica de Sant Francesc. Viatge a Roma. Dia 10: Visita guiada al Vaticà, inclosa la capella de Sant Pere i la Capella Sixtina. Excursió guiada per Roma; inclou el Colosseu i el Fòrum Romà.

Dia 11: Regió de Sorrento. Dia 12: Excursió guiada per Pompeia. Ferri nocturn a Grècia. Dia 13: Monestir de Meteora. Dia 14: Excursió guiada per Delfos. Viatge a Atenes. Nit grega opcional. Dia 15: Excursió guiada per Atenes; inclou l'Acròpolis. Dia 16: Tornada a casa o possibilitat de creuer per les Illes Gregues. Primera parada: Mykonos! Dia 17: Excursions opcionals a Kusadasi i Knossos. Dia 18: Santorini. Dia 19: Tornada a casa. Preu: 2.545 € Dates: 03/07 *Preu extensió 3 dies: 385 €

Dia 1: Arribada a San José. Dia 2: INBioparque. Viatge a la regió de l'Arenal: Volcà Poás, aigües termals. Dia 3: Caiac al llac Arenal. Cataracta La Fortuna. Dia 4: Viatge a Monteverde. Visita a una escola local. Passeig opcional a cavall. Dia 5: Selva de Santa Elena. Plantació d'arbres a la Reserva EF. Aventura a la selva. Dia 6: Reserva Biològica de Carara. Dia 7: Parc Nacional de Manuel Antonio; inclou excursió per la selva. Dia 8: Tornada a San José. Nit de folklore opcional. Dia 9: Ràfting al riu Sarapiquí. Dia 10: Tornada a casa. Preu: 2.335 € Dates: 07/07

Preu: 2.725 € Dates: 30/06, 14/07

EUROPE

USA

COSTA RICA LAKE ARENAL

LONDON BOSTON

NEW YORK

WASHINGTON, D.C. ORLANDO

PARIS

LUCERNE FLORENCE

MONTEVERDE SAN JOSE

ROME ATHENS

www.ef.com/travel 69


Només per a Júniors! Edat: 8–14 anys. En determinats destins, hem dissenyat un programa d'estudis exclusivament per als estudiants més joves. Aquest programa combina unes fantàstiques vacances d'estiu amb lliçons diàries adaptades als estudiants júnior.

70

Truca’ns gratis al 900 10 22 09


DISSENYATS EXCLUSIVAMENT PER A JÚNIORS Destins per a júniors Els Destins EF Júnior s'han seleccionat especialment perquè s'ajusten als viatgers més joves. Les ubicacions dels cursos EF tenen una grandària més reduïda i destaquen per l'atenció que les famílies ofereixen als nens i per la seguretat dels campus. Supervisió i suport addicionals Els estudiants júnior EF van acompanyats d'un monitor experimentat des que surten de casa i durant tot el curs, viatges, lliçons i activitats. Són rebuts a totes les destinacions júnior EF per personal expert que els proporciona la màxima seguretat, suport i supervisió. Hi ha un professor per cada deu estudiants.

Cursos especialment adaptats Els estudiants més joves tenen necessitats específiques. Per això, hem complementat els nostres cursos júnior amb característiques addicionals, perquè els estudiants se sentin més còmodes en el seu primer viatge a l'estranger. El nostre programa EF Action Learning™ inclou lliçons dissenyades per ajudar els joves a adquirir coneixements i confiança per expressar-se autònomament. Activitats d'acord amb l’edat Un cop acabades les classes, organitzem activitats totalment supervisades que garanteixen que els estudiants júnior EF s'ho passin d'allò més bé. Totes les sortides, excursions, esdeveniments i festes EF estan especialment dissenyats per a nens menors de 14 anys.

DESTINS JÚNIOR EF (8-14 ANYS) REGNE UNIT

ESTATS UNITS

72 Illa de Wight 74 Somerset 75 Weymouth 76 Dauntsey’s 77 Canterbury 78 Rookesbury 78 Rookesbury Camp 80 Moyles Court 81 St. John's College

82 Monterey Bay

MALTA 83 St.Paul’s Bay > NOU

www.ef.com/junior 71


EDAT: 8-14 ANYS

ILLA DE WIGHT Aquesta encantadora illa de la costa sud d'Anglaterra ho té tot: platges daurades, parcs temàtics, reserves naturals i llocs on practicar esports d'aventura. Amb l'ajut del monitor EF, els estudiants poden recórrer l'illa i explorar llocs d'interès històric i natural, com el Needles Park. Als voltants, les platges de Sandown i Shanklin són ideals per prendre el sol i practicar surf.

MOTIUS PER TRIAR L’ILLA DE WIGHT És el principal lloc d’estiueig d’Anglaterra Les classes es troben a 15 minuts de la platja Espectacular excursió per l’illa EF Disco sobre gel inclosa amb l’EF Fun Pack Navega en vaixell pel port fins a la ciutat de Portsmouth

www.ef.com/IsleofWight

VÍDEOS D'ESTUDIANTS EL “TOP 5” DELS ESTUDIANTS 1. Mega Party 2. Laser Tag 3. Ice Skating Disco 4. EF Disco 5. Ryde Beach

Need some sort of photo caption www.ef.com/isleofwightsummer

www.ef.com/isleofwightsummer

72

Truca’ns gratis al 900 10 22 09

D’excursió amb nous amics a l’Illa de Wight


UNITED KINGDOM

LONDON ISLE OF WIGHT

Família EF

Resort

Platja

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham, Abadia de Westminster, Oxford Street, Westfield >>Excursió de mig dia a l'Illa de Wight >>Els cursos de 3 setmanes inclouen un recorregut en aerolliscador durant mig dia a Portsmouth >>Esports: voleibol i EF Campeonat del món de futbol >>Esdeveniments: Sortides a la platja, Town Quiz, passeigs per la costa, llocs d'interès històric, festivals, campionat de fotografia, gimcanes i jocs a l'aire lliure >>EF Disco 4 nits a la setmana

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19) >>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa >>Resort Júnior: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i sortides per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Lifeboat Station, Sandown Pier >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>Amazon World Zoo, Castell de Carisbrook, bitlles, discoteca sobre gel, samarreta EF Només disponible amb Família EF >>Equitació (225€) >>Tennis (115€) Reserva in situ >>Combat làser >>Brading Roman Villa >>Parc temàtic Blackgang Chine >>Osborne House

Resort Júnior EF, Illa de Wight

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 08/7 - 21/7 08/7 - 28/7 15/7 - 04/8 15/7 - 28/7 22/7 - 04/8 22/7 - 11/8 29/7 - 11/8 29/7 - 18/8 05/8 - 18/8 05/8 - 25/8

Resort Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 21 14 14 21 14 21 14 21

1,945 €

2,075 € 2,295 € 2,075 € 2,295 € 2,295 € 2,075 € 2,075 € 2,295 € 2,025 € 2,220 € 2,025 € 2,220 €

2,095 €

Dates 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 15/7 - 04/8 15/7 - 28/7 22/7 - 04/8 05/8 - 18/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 21 14 14 14

2,295 €

2,395 € 2,795 € 2,795 € 2,395 € 2,395 € 2,395 €

2,655 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

www.ef.com/junior 73


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

SOMERSET

LONDON SOMERSET

La nostra escola a Somerset és un paradís per als més joves i està situada a prop de l'allotjament, les sales d’estudiants i les zones d’activitats. El recinte disposa d'un fantàstic parc aquàtic amb piscines i tobogans, un parc d'atraccions i un cinema amb les últimes pel·lícules de Hollywood. A més, té la platja a només 5 minuts, on els estudiants poden banyar-se i divertir-se. Resort Júnior

MOTIUS PER TRIAR SOMERSET: Excel·lent lloc d’estiueig amb piscina, cinema i parc d’atraccions A 5 minuts a peu de la platja Allotjament estil casa de vacances al mateix recinte A prop de l’espectacular costa de North Devon

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió de dos dies a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham, Abadia de Westminster, Oxford Street, Westfield >>Excursió de mig dia a la costa de North Devon >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió de mig dia a Taunton >>Esports: voleibol, futbol, jocs a la platja i piscina >>Esdeveniments: Sortida a la platja, Looney ’Lympics, cinema, gimcanes, sortides al parc d'atraccions >>EF Disco 4 nits a la setmana

>>Resort Júnior: Habitació compartida en xalets de vacances amb instal·lacions en suite i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia (de 40 min) Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Passeig per Minehead, Somerset, Town Quiz >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Somerset

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió opcional a Bristol per anar a comprar

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (35€) >>Kàrting, minigolf, bitlles, cinema, samarreta EF Reserva in situ >>Bath i ruïnes romanes >>Cardiff (Gal·les) >>Castell de Dunster >>Excursió a Bristol per anar de compres

EF Resort Júnior, Somerset

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Resort Dates 27/6 - 10/7 27/6 - 17/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 08/7 - 21/7 23/7 - 05/8 23/7 - 12/8 30/7 - 12/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 14 21 14

2,595 €

2,695 € 3,195 € 2,695 € 3,195 € 2,695 €

3,055 € 2,595 €

3,195 € 2,695 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Activitats a Somerset

74

Truca’ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

WEYMOUTH

LONDON WEYMOUTH

Weymouth és una localitat costanera situada al Canal de la Mànega amb accés a la Costa Juràssica, un lloc impressionant declarat Patrimoni de la Humanitat. La població té un centre molt animat amb un carrer de vianants ple de botigues i restaurants. Els estudiants poden gaudir d'excursions al mercat de Weymouth o a la reserva natural i llac de Radipole. Família EF

MOTIUS PER TRIAR WEYMOUTH És una popular població costanera britànica L’escola ofereix aules modernes en un campus júnior Excel·lents platges de sorra amb passeigs marítims i pistes de voleibol

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió de dos dies a Londres per veure el Big Ben, el Palau de Buckingham, l'Abadia de Westminster, les botigues d'Oxford Street i Westfield >>Excursió de mig dia a la Costa Juràssica >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a Bournemouth >>Esports, inclosos voleibol i futbol >>Esdeveniments: Looney ’Lympics, sortides al llac i a la reserva natural de Radipole, passeigs per la costa, mercat de Weymouth, Casa Octagonal, esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure >>EF Disco 3 nits a la setmana

Descobreix la Costa Juràssica, Patrimoni de la Humanitat

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Dia de compres i diversió a Bournemouth

>>Família EF: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Museu del Comtat de Dorset, Museu de Portland, Museu d'Història i excursió a la Costa Juràssica >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Weymouth

Platja

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>Sealife Center, creuer panoràmic, bitlles, samarreta EF Reserva in situ >>Lodmoor Country Park >>Bath i ruïnes romanes >>Fortalesa i jardins de Nothe >>Visita a una casa tradicional de l'època dels Tudor

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 24/6 - 07/7 24/6 - 14/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 08/7 - 21/7 08/7 - 28/7 15/7 - 28/7 15/7 - 04/8 22/7 - 04/8 22/7 - 11/8 29/7 - 18/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 21 14 21 14 21 21

1,995 €

2,125 € 2,345 € 2,125 € 2,345 € 2,125 € 2,345 € 2,125 € 2,345 € 2,125 € 2,345 € 2,270 €

2,145 €

2,145 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Utilitzant les noves habilitats a classe

www.ef.com/junior 75


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

DAUNTSEY’S

LONDON DAUNTSEY’S

La nostra històrica escola es troba en una finca de 40 hectàrees i ofereix la possibilitat de viure en un autèntic internat britànic amb excel·lents instal·lacions acadèmiques i esportives. Disposa de piscina climatitzada, camps de gespa i gran varietat d'activitats esportives perquè els nostres alumnes es diverteixin mentre aprenen l’idioma. A pocs minuts de l’escola hi ha el castell i el casc antic medieval de Dauntsey’s.

Internat Júnior

Ciutat

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

Excursió a Bath, Patrimoni de la Humanitat

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Excursió opcional a Stonehenge

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham i Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a la històrica ciutat de Bath >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a Bristol >>Esports: voleibol i Copa Mundial EF de futbol >>Esdeveniments: Passeigs per la ciutat, gimcanes, Town Quiz, Looney ’Lympics, jocs a l'aire lliure, campionat de fotografia >>EF Disco 4 nits a la setmana

MOTIUS PER TRIAR DAUNTSEY’S: Internat anglès tradicional Escola ubicada en una finca de 40 hectàrees al camp anglès Piscina climatitzada, camps de futbol i pistes de tennis

>>Internat Júnior: Habitació compartida en residència escolar amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Passeig per Devizes i llocs d'interès cultural >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Dauntseys

Reserva in situ >>Excursió a Londres per anar de compres >>Excursió a Stonehenge i Salisbury >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Excursió a la localitat costanera de Weston-Super-Mare

EF Internat Júnior, Dauntsey’s

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Internat Júnior Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 01/7 - 14/7 01/7 - 21/7 10/7 - 23/7 10/7 - 30/7 23/7 - 05/8 23/7 - 12/8 05/8 - 18/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 21 14 21 14

2,245 €

2,345 € 2,795 € 2,345 € 2,795 € 2,345 € 2,795 € 2,345 € 2,795 € 2,345 €

2,655 € 2,245 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Practica l’ anglès demanant un gelat!

76

Truca’ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

CANTERBURY

LONDON CANTERBURY

La nostra escola es troba en un fantàstic edifici del segle XVIII als afores de Canterbury. La finca, de 25 hectàrees, és ideal per aquells estudiants que busquen un ambient educatiu divertit: camps de futbol, piscina exterior i grans patis per jugar a l'aire lliure. La històrica ciutat de Canterbury, situada molt a prop i famosa per la seva majestuosa catedral, atrau visitants d'arreu del món. Internat Júnior

MOTIUS PER TRIAR CANTERBURY: Internat anglès tradicional L’escola disposa de piscina i camps de futbol Residència estudiantil situada dins del recinte escolar Excursió a la platja de Brighton Excursió a Londres per veure el Big Ben, el Palau de Buckingham i l’Abadia de Westminster

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham, Abadia de Westminster i més >>Excursió de mig dia a la històrica ciutat de Rochester >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a la ciutat costanera de Brighton >>Esports: voleibol i futbol >>Esdeveniments: Copa Mundial EF, Looney ’Lympics, gimcanes, concurs de talent EF >>EF Disco 2 nits a la setmana

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19) >>Internat Júnior: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Dane John Gardens, concurs de preguntes sobre Canterbury i EF Town Quiz >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Canterbury

Ciutat

Reserva in situ >>Excursió a Londres per anar de compres >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Hastings >>Catedral de Canterbury

EF Internat Júnior, Canterbury

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Internat Júnior Dates 26/6 - 09/7 26/6 - 16/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 10/7 - 23/7 23/7 - 05/8 23/7 - 12/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 14 21

2,195 €

2,295 € 2,645 € 2,295 € 2,645 € 2,295 € 2,295 € 2,645 €

2,545 € 2,195 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 50€/semana.

Gaudint de la festa a Canterbury!

www.ef.com/junior 77


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

ROOKESBURY

LONDON ROOKESBURY

La nostra escola a Rookesbury ofereix un paisatge preciós, edificis majestuosos i excel·lents instal·lacions esportives, amb piscina climatitzada i camps de futbol. La seva ubicació al sud d'Anglaterra és ideal per explorar els voltants, com la localitat costanera de Southsea o els monuments més famosos de Londres. Internat Júnior

MOTIUS PER TRIAR ROOKESBURY: Internat tradicional en un campus històric L’escola disposa, entre altres coses, de piscina i camps de futbol Excursió d’un dia a Southsea Excursió a les botigues, platja i embarcador de Bournemouth

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres per veure el Big Ben, el Palau de Buckingham, l'Abadia de Westminster i Oxford Street >>Excursió de mig dia a Southsea >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió a la ciutat costanera de Bournemouth >>Esports: Natació, Copa Mundial EF de futbol >>Esdeveniments: Looney ’Lympics, concurs de talent, gimcanes, excursions a peu, esdeveniments socials, música, jocs a l'aire lliure >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Internat Júnior: Habitació compartida en residència d'internat amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Passeig per Wickham, Town Quiz, excursions a peu per localitats >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Rookesbury

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió opcional al parc temàtic Chessington World of Adventures

Ciutat

Reserva in situ >>Parc temàtic Chessington World of Adventures >>Excursió d'un dia a Bath >>Excursió de mig dia a Winchester >>Visita al poble de Fareham, amb cinemes, botigues, teatres i festivals

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Internat Júnior Dates 27/6 - 10/7 03/7 - 16/7 03/7 - 23/7 10/7 - 23/7 10/7 - 30/7 23/7 - 05/8 23/7 - 12/8 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8

Dies 14 14 21 14 21 14 21 14 21

Júnior Clàssic 2,145 €

2,145 €

Júnior Internacional 2,245 € 2,695 € 2,695 € 2,695 € 2,195 € 2,620 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Aprenent a classe

78

Truca’ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

ROOKESBURY CAMP

LONDON ROOKESBURY

Gaudeix del Campament Júnior d’EF a Rookesbury, situat al preciós comtat rural de Hampshire, a prop de la costa sud d'Anglaterra. Envoltat de boscos i camps verds, el campament de Rookesbury és el lloc ideal per visitar les principals localitats del sud d'Anglaterra. Explora les històriques ciutats de Bath i Winchester, la ciutat costanera de Southsea i les platges de Bournemouth. Internat Júnior

MOTIUS PER TRIAR EL CAMPAMENT DE ROOKESBURY: Internat anglès tradicional Passeigs a cavall per precioses àrees rurals Piscina exterior climatitzada al recinte Concurs de talent i campionats esportius

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres per veure el Big Ben, el Palau de Buckingham, l'Abadia de Westminster i Oxford Street >>Excursió de mig dia a Southsea >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a la ciutat costanera de Bournemouth >>Esports: Natació, Copa Mundial EF de futbol >>Esdeveniments: Looney ’Lympics, concurs de talent, gimcanes, excursions a peu, esdeveniments socials, música, jocs a l'aire lliure >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Internat Júnior: Habitació compartida en residència d'internat amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Active™ (pàg. 14) >>Tipus de curs: EF Junior Camp >>Lliçons: 4 lliçons/dia (de 40 min) del programa acadèmic triat: Classic Summer Camp o Horse Riding Camp >>Ensenyament: Terminologia essencial en anglès així com tècniques d’art i artesania, d'interpretació o esportives >>Projecte: Concurs de talent o campionat esportiu >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/Rookesbury

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió a Londres per veure monuments

Ciutat

Reserva in situ >>Parc temàtic Chessington World of Adventures >>Excursió d'un dia a Bath >>Excursió de mig dia a Winchester >>Visita al poble de Fareham, amb cinemes, botigues, teatres i festivals

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Internat Júnior Dates 27/6 - 10/7 10/7 - 23/7 30/7 - 12/8

Dies

Junior Camps: Classic Summer Camp

Juniors Camps: Horse Riding Camp

14 14 14

2,325 € 2,325 € 2,275 €

2,475 € 2,475 € 2,425 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Internat Júnior EF a Rookesbury

Equitació a Rookesbury Camp

www.ef.com/junior 79


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

MOYLES COURT

LONDON MOYLES COURT

Descobreix en primera persona la tradicional vida estudiantil britànica en un internat anglès situat just davant del Parc Nacional de New Forest. Aquesta preciosa àrea del camp anglès és ideal per fer excursions, atès que es troba a prop de nombrosos llocs d'interès, com la majestuosa catedral de Salisbury i el famós jaciment prehistòric de Stonehenge. Internat Júnior

MOTIUS PER TRIAR MOYLES COURT: Internat anglès tradicional Escola equipada amb camps de futbol i pistes de tennis Trajecte opcional en el globus aerostàtic Bournemouth Eye per veure la ciutat des del cel Visita a la ciutat universitària d’Oxford

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Lounge, EF Club, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham i Abadia de Westminster >>Excursió de mig dia a la ciutat costanera de Bournemouth >>Excursió d'un dia a Oxford, la famosa ciutat universitària amb parcs, bars i botigues estudiantils >>Esports: voleibol i Copa Mundial EF de futbol >>Esdeveniments: concursos de talent, gimcanes, Looney ’Lympics, excursions a peu >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Internat Júnior: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Passeig per Ringwood i els llocs històrics de la zona >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/MoylesCourt

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió opcional a les ruïnes de Stonehenge

Ciutat

Reserva in situ >>Excursió a Stonehenge i Salisbury, el famós jaciment prehistòric Patrimoni de la Humanitat >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Trajecte en el globus aerostàtic Bournemouth Eye >>Excursió en vaixell a l'Illa de Wight

EF Internat Júnior, Moyles Court

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Internat Júnior Dates 26/6 - 09/7 26/6 - 16/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 10/7 - 23/7 10/7 - 30/7 22/7 - 04/8 28/7 - 10/8 02/8 - 15/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 21 14 14 14

2,245 €

2,345 € 2,695 € 2,345 € 2,695 € 2,345 € 2,695 € 2,345 € 2,345 € 2,345 €

2,545 € 2,245 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

EF Disco a Moyles Court

80

Truca’ns gratis al 900 10 22 09


UNITED KINGDOM

EDAT: 8-14 ANYS

ST. JOHN’S COLLEGE

LONDON ST JOHN’S

St. John’s College és un preciós lloc d'estiueig que ofereix als estudiants l'experiència de viure en un internat tradicional britànic. Les nostres residències estudiantils es troben a tocar de la platja, envoltades de terrenys molt tranquils. Als voltants, podràs visitar el castell de Southsea, el Blue Reef Aquarium i monuments d'estil victorià. A la zona també trobaràs el moll de Portsmouth, amb un dels parcs d'atraccions més grans del país.

MOTIUS PER TRIAR ST. JOHN’S: Internat anglès arran de mar Amb l’EF Fun Pack, podràs pujar a la Spinnaker Tower i gaudir d’unes vistes excel·lents Residències estudiantils al complex mateix Excursió opcional en vaixell a l’Illa de Wight

Internat Júnior

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d'anada i tornada al Regne Unit >>Trasllat de l'aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l'EF Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d'un dia a Londres: Big Ben, Palau de Buckingham, Abadia de Westminster i més >>Excursió de mig dia a l'Illa de Wight >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió d'un dia a Oxford, famosa ciutat universitària amb parcs, bars i botigues estudiantils >>Esports, inclosos torneigs de voleibol i Copa Mundial EF de futbol >>Esdeveniments: Passeigs per la ciutat, gimcanes, jocs a la platja, concurs de talent, Town Quiz, Looney ’Lympics, esdeveniments socials, música i jocs a l'aire lliure >>EF Disco 2 nits a la setmana

>>Internat Júnior: Habitació compartida amb pensió completa

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l'idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d'estudi: Catedral de Portsmouth, Fortificacions d'Old Portsmouth i EF Ultimate Quiz >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/StJohns

20-22˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D'ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Excursió opcional a l’emocionant parc d’atraccions Thorpe Park

Ciutat

Activitats addicionals: EF Fun Pack (45€) >>Spinnaker Tower, Minigolf, Creuer pel port, Bitlles, Samarreta EF Reserva in situ >>Excursió a Stonehenge i Salisbury >>Excursió en vaixell a l'Illa de Wight >>Parc d'atraccions Thorpe Park >>Drassana històrica de Portsmouth

EF Internat Júnior, St. John’s College

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Internat Júnior Dates 26/6 - 09/7 26/6 - 16/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 10/7 - 23/7 10/7 - 30/7 15/7 - 28/7 28/7 - 10/8 02/8 - 15/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 21 14 14 14

2,195 €

2,295 € 2,695 € 2,295 € 2,695 € 2,295 € 2,695 € 2,295 € 2,295 € 2,295 €

2,545 € 2,195 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Passant l’estona amb amics

www.ef.com/junior 81


USA

EDAT: 10-14 ANYS

MONTEREY BAY

MONTEREY BAY WASHINGTON, D.C.

Aquesta espectacular zona costanera de Califòrnia és famosa pel seu espectacular litoral, les seves cales on practicar surf i el seu ambient relaxat típicament californià. Les platges de la badia són l’entorn perfecte per gaudir de tota mena d’esports nàutics, com paddle surf, skimboarding o surf. Quan visitis San Francisco, podràs contemplar el famós Golden Gate, passejar per Fisherman’s Wharf i veure els històrics tramvies de la ciutat. Família EF

MOTIUS PER TRIAR MONTEREY BAY: Localitat californiana amb platges i un ambient relaxat Excursió a San Francisco per veure, entre altres coses, el Golden Gate i el Fisherman’s Wharf Descobreix l’apassionant vida marina del Monterey Bay Aquarium

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vols d’anada i tornada als Estats Units >>Trasllat de l’aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d’un dia a San Francisco, una de les ciutats més famoses del món, per visitar llocs d’interès com el Golden Gate, el Museu d’Art Modern i el Fisherman’s Wharf >>Esports: voleibol i futbol >>Esdeveniments: Música, jocs a l’aire lliure, sortides a la platja, festes de benvinguda i de comiat, museus, monuments històrics i esdeveniments culturals

>>Família EF: Habitació compartida amb instal·lacions compartides i pensió completa

OPCIONS DE CURSOS

Excursió opcional a Hollywood i Rodeo Drive

EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 5 lliçons/dia (de 40 min), 4 dies a la setmana. El 5è dia es fa una excursió d’un dia >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l’idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d’estudi: Visites a museus i biblioteques de la zona >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/MontereyBay

22-25˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D’ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Visita opcional al passeig marítim de la platja de Santa Cruz

Platja

Reserva in situ >>Cap de setmana a Los Angeles: Descobreix Rodeo Drive i Hollywood >>Passeig marítim de la platja de Santa Cruz >>Monterey Bay Aquarium

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Família EF Dates 25/6 - 15/7 25/6 - 22/7 03/7 - 23/7 03/7 - 30/7 10/7 - 06/8 10/7 - 30/7 17/7 - 06/8 17/7 - 13/8 24/7 - 13/8 24/7 - 20/8 31/7 - 20/8 31/7 - 27/8 06/8 - 26/8

Família EF a Monterey Bay

82

Truca’ns gratis al 900 10 22 09

Dies 21 28 21 28 28 21 21 28 21 28 21 28 21

Júnior Clàssic

3,185 €

Júnior Internacional 3,410 € 3,635 € 3,410 € 3,635 € 3,635 € 3,410 € 3,410 € 3,635 € 3,410 € 3,635 € 3,335 € 3,535 € 3,335 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.


MALTA

EDAT: 12-14 ANYS

ST. PAUL’S BAY

ST. PAUL’S BAY

VALLETTA

Malta és una illa mediterrània de parla anglesa que ofereix platges assolellades i aigües cristal·lines ideals per practicar snorkel i esports nàutics. Els nostres estudiants Júnior s’allotgen a St. Paul’s Bay, un poble agradable i tranquil amb nombroses platges i fascinants ruïnes per explorar. Als voltants, es poden visitar alguns dels temples més antics de l’illa i la ciutat medieval de Mdina. Resort

MOTIUS PER TRIAR ST. PAUL’S BAY: Assolellada destinació mediterrània Excursió a Mdina, la ciutat medieval emmurallada Dia a la Badia Daurada, la millor platja de l’illa Possibilitat de nedar entre dofins

ACTIVITATS I EXCURSIONS

>>Un monitor EF acompanya els estudiants durant tot el curs i els viatges >>Vol d’anada i tornada a Malta >>Trasllat de l’aeroport a la localitat del curs EF >>Allotjament >>Curs triat >>Accés a l’EF Beach Club, EF Lounge, EF Arena i EF Disco >>Wi-Fi i ordinadors >>Activitats i excursions

Incloses >>Excursió d’un dia a la Valetta (capital medieval de Malta i Patrimoni de la Humanitat) >>Mig dia a la Golden Bay Beach >>Els cursos de 3 setmanes inclouen una excursió de mig dia a Mdina, antiga capital de Malta >>Esports: voleibol i futbol >>Esdeveniments com concursos de talent, gimcanes, festivals locals >>Esdeveniments socials, música i jocs a l’aire lliure >>EF Disco 3 nits a la setmana

>>Resort Junior: Habitació compartida amb mitja pensió

OPCIONS DE CURSOS EF Classroom™ (pàg. 12-13) >>Tipus de curs: EF Júnior Internacional i EF Júnior Clàssic >>Lliçons: 4 lliçons/dia de 40 min. Dl-Dv >>Projecte: Projecte creatiu >>Classes teòriques: Classes amb llibres de text EF, treballs en grup i debats >>Classes pràctiques: pràctica de l’idioma, jocs interactius i recorregut per la ciutat >>Exemples de visites d’estudi: festivals locals tradicionals, nits de focs artificials, música regional en directe, fires d’artesania, església de Mosta, Centre Cultural de St. James Cavalier >>Resultat: Passaport EF complet i Informe EFELT

www.ef.com/StPauls

25+˚C

UN PAQUET COMPLET

OPCIONS D’ALLOTJAMENT (pàg. 18-19)

Creuer opcional al vespre a la famosa Llacuna Blava

Platja

Activitats addicionals: EF Sun & Fun Pack (85€) >>Festa a la platja, excursió d’un dia al “Blue Lagoon”, passeig en llanxa motora, snorkel i entrada al parc aquàtic “Splash & Fun”. EF Malta Pack (125€) >>Illa de Gozo, Mega Party, creuer nocturn a Comino, “Banana boat”, espectacle “Malta Past & Present”, gelat al famós restaurant “Gabbana” i samarreta EF. Esports EF >>Busseig (PADI), nivells princ. (355€) /avan. (255€) >>Windsurf, nivells princ (155€)./avan. (205€) Reserva in situ >>Passeig en segway >>Excursió al poble de Marsaxlokk >>Nedar entre dofins >>Safari en tot terreny >>Visita a l’aquari

PREUS AMB VOLS INCLOSOS Resort Dates 25/6 - 08/7 25/6 - 15/7 02/7 - 15/7 02/7 - 22/7 09/7 - 22/7 09/7 - 29/7 16/7 - 29/7 23/7 - 05/8 30/7 - 12/8 30/7 - 19/8

Dies

Júnior Clàssic

Júnior Internacional

14 21 14 21 14 21 14 14 14 21

1,885 €

1,985 € 2,345 € 1,985 € 2,345 € 1,985 € 2,345 € 1,985 € 1,985 € 1,935 € 2,270 €

1,885 €

*SORTIDES A LA RESTA D’ESPANYA: Alacant, Múrcia, València, Saragossa, Girona, Valladolid (+124€). Bilbao, Màlaga, Sevilla (+169€). Astúries, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela (+219€). Las Palmas de Gran Canària i Tenerife (+249€). Informació addicional: Els estudiants amb dates de sortida des del 30/6/2014 al 20/7/2014 han de pagar un suplement de 25€/semana.

Resort Júnior EF, St. Paul’s Bay

Activitats emocionants a St.Paul’s Bay

www.ef.com/junior 83


www.ef.com/year

EF Any Acadèmic a l’Estranger Per a estudiants, universitaris i adults

COMBINACIÓ D’ESTUDI DE L’IDIOMA I CLASSES ACADÈMIQUES L’EF Any Acadèmic a l’Estranger et permet enfocar els teus estudis en determinades àrees acadèmiques per tal de millorar el teu CV amb finalitats universitàries o professionals. El nostre pla d’estudis està dissenyat per oferir-te un coneixement sòlid de l’idioma i poder practicar-lo en un context acadèmic o professional. Podràs millorar les teves habilitats lingüístiques alhora que explores àrees relacionades amb la teva formació a un nivell superior i més estimulant. Tornaràs a casa amb acreditacions que certifiquen el teu nivell d’idioma, amb amics d’arreu del món i amb records per a tota la vida. Disponible per a estudiants a partir de 16 anys.

www.ef.com/centers

EF Cursos d’Idiomes a l’Estranger Per a estudiants a partir de 16 anys

VIU L’IDIOMA AMB EF Comença qualsevol dilluns a estudiar un curs d’entre 2 i 52 setmanes. Tu tries! Les nostres escoles totalment acreditades estan disponibles a més de 40 emocionants ciutats d’arreu del món. A més, oferim cursos amb certificació universitària per a tots els nivells. Complementa els teus estudis amb un curs de preparació per a un examen oficial d’idiomes o amb un curs professional. Disponible per a estudiants i joves professionals a partir de 16 anys.

International Language Centers 84

Truca’ns gratis al 900 10 22 09


www.ef.com/highschool

Any Escolar a l’Estranger Per a estudiants d’entre 14 i 18 anys

CONTACTA AMB NOSALTRES PER CONCERTAR UNA REUNIÓ GRATUÏTA

EL MILLOR ANY DE LA TEVA VIDA!

Truca’ns gratis al 900 10 22 09

Viatja a l’estranger d’intercanvi durant un any i viuràs una aventura inoblidable. >>Aprèn a parlar amb fluïdesa un segon idioma i fes amics d’arreu del món. >>Coneix una nova cultura, conviu amb una família a la destinació que hagis triat i estudia en un institut local. >>Destinacions: Estats Units, Regne Unit, Irlanda.

High School Year Abroad

EF ÉS L’ESCOLA PRIVADA D’IDIOMES MÉS GRAN DEL MÓN, AMB UN HISTORIAL DE MÉS DE 4 MILIONS D’ESTUDIANTS SATISFETS. Viatges d’Idiomes Júnior EF Edat: 10–14 anys. Viatja en grup a un Poble Global EF sota la supervisió d’un monitor i faràs nous amics d’arreu del món. Combina les classes d’idiomes basades en activitats amb un complet calendari d’activitats, esports i excursions. www.ef.com/travel Cursos d’Idiomes a l’Estranger EF Edat: a partir de 16 anys. Aprèn un idioma més rápid a l’estranger en un Centre Internacional EF acreditat. Escull entre 7 idiomes i 41 destinacions del món. Pots començar qualsevol dilluns. www.ef.com/centers Cursos d’Idiomes a l’Estranger per a Adults i Joves Professionals EF Edat: a partir de 25 anys. Millora les teves perspectives laborals combinant l’aprenentatge d’idiomes, el networking i el desenvolupament professional. Els cursos comencen cada dilluns amb una duració d’entre 2 i 52 setmanes. www.ef.com/language Any Acadèmic a l’Estranger EF Edat: a partir de 18 anys. Combina estudis acadèmics i d’idiomes amb aquest programa d’estudis a l’estranger de 9 mesos. Prepara’t per a un examen d’idioma. Guanya experiència laboral internacional. www.ef.com/study

EF Any Escolar a l’Estranger Edat: 14–18 anys. Conviu amb una família a la destinació que triïs i estudia en un institut local durant un any o semestre. Adquiriràs fluïdesa en Anglès i et submergiràs en una nova cultura. www.ef.com/highschool EF ESO i Barxillerat Privats a l’Estranger Edat: 14–19 anys. Aconsegueix el teu graduat en educació secundària en una de les nostres escoles privades internacionals del Regne Unit, els Estats Units o el Canadà. Aconsegueix accedir a les millors universitats del món amb un programa de preparació de diversos anys. www.ef.com/academy EF Corporate Language Learning Solutions Formació customitzada per a empreses, educadors i institucions governamentals. Assoleix l’èxit amb l’escola d’anglès de negocis online més gran del món o a un EF Executive Language Institute a l’estranger. www.ef.com

SÍ, VULL MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS CURSOS D’IDIOMES SEGÜENTS: £ EF Viatges d’Idiomes Júnior EF £ EF Cursos de Idiomes a l’Estranger £ EF Cursos d’Idiomes a l’Estranger per a Adults i Joves Professionals £ EF Any Acadèmic a l’Estranger £ EF Any Escolar a l’Estranger £ EF ESO i Batxillerat Privats a l’Estranger £ EF Corporate Language Learning Solutions Nom:_____________________________________________ Adreça:___________________________________________ Codi postal:_______________________________________ Data de naixement:_________________________________ Tel. fix:____________________________________________ Tel. mòbil:_________________________________________ E-mail:____________________________________________ Enviar a: C/Balmes, 155 - 157, 08008 Barcelona C/María de Molina, 41, 28006 Madrid

 www.ef.com/travel 85


PREGUNTES FREQÜENTS Preguntes freqüents Sabem que és una decisió important. Així doncs, no dubtis a trucar-nos, nosaltres estarem encantats de poder parlar amb tu en persona. Mentrestant, t’oferim algunes respostes a preguntes que acostumen a fer-nos els pares.

SOBRE EF COM A EMPRESA És EF realment l’empresa líder mundial en l’ensenyament d’idiomes? Les inicials “EF” corresponen a “Education First”. Això vol dir que, en primer lloc i abans de res, som educadors. Durant 50 anys, la nostra missió ha estat ajudar als nostres estudiants a convertir-se en ciutadans globals gràcies a innovadors programes d’immersió lingüística. Per què EF és la millor empresa per estudiar a l’estranger? Cap altra organització desenvolupa els seus propis mètodes d’aprenentatge, programes d’estudis i materials didàctics. Cap altra organització ha invertit 50 milions dòlars per garantir que el vostre fill gaudeixi d’una experiència enriquidora. Cap altra organització té un equip tan preparat de lingüistes i científics. Cap altra organització finança una unitat d’investigació a la Universitat de Cambridge.

Què distingeix els cursos EF? Els programes dels nostres cursos són realment internacionals. Està demostrat: només a EF el vostre fill tindrà l’oportunitat de fer amics de fins a 100 països diferents. Això és el que fem: reunim gent de tots els racons del món. Independentment del destí on estudiï el vostre fill, intercanviarà idees, aprendrà diferències culturals i adquirirà noves perspectives. My EF™, la nostra pròpia xarxa social, l’anima a mantenir el contacte amb els seus nous amics perquè la seva amistat duri per sempre. Està EF acreditada per autoritats rellevants? Estem acreditats i aprovats per diferents institucions de nivell mundial (veure a baix). Podeu tenir la seguretat de que el vostres fills viatjaran amb una organització de confiança. Les nostres escoles estan acreditades segons els estàndards més exigents establerts per autoritats en educació.

ACREDITACIONS I AFILIACIONS:

World Council for Language Teaching Grup internacional d’acadèmics, professors i lingüistes.

86

Truca’ns gratis al 900 10 22 09

Consell Pedagògic EF Comitè d’avaluació format per especialistes en idiomes.

Fundació Mentor Organització dedicada a prevenir el consum de drogues entre els joves d’arreu del món.

Comitè Europeu de Normalització Comitè d’avaluació de les normes de qualitat per a proveïdors de viatges d’idiomes a Europa.

Confederació WYSET L’Organització Mundial de Viatges Internacionals de la Joventut


SOBRE AQUEST PROGRAMA En què es diferencia exactament el mètode d’EF? El vostre fill aprèn tant dins com fora de classe. La nostra combinació de múltiples tècniques d’ensenyament (l’Efekta™ Learning System) garanteix que els estudiants no només adquireixin tota la gramàtica i el vocabulari essencials, sinó que també l’apliquin en situacions reals. Hem adaptat l’enfocament del mètode Efekta™ perquè s’ajusti a un pla d’estudis específicament dissenyat per a estudiants joves. És massa jove el meu fill per viatjar sol a l’estranger? Els estudis demostren que, de fet, l’edat ideal perquè un nen viatgi per primer cop a estudiar a l’estranger oscil·la entre els 10 i els 17 anys (tot i que hem tingut molts estudiants de fins a 8 anys). A aquesta edat és quan realment els nens assimilen nous idiomes i estils de vida més fàcilment. Però els nens d’aquestes edats s’estimen més la seguretat i la comoditat que ofereixen els viatges en grup. També necessiten una supervisió i una orientació addicionals i constants per part de monitors adults.

Per què el mètode d’“Action Learning™” resulta més eficaç amb estudiants joves? Els estudis demostren que els estudiants més joves assimilen millor el que aprenen quan es mantenen actius, explorant temes que els resulten interessants amb un alt grau d’interacció i retroalimentació. Però com que cada nen aprèn de manera diferent, EF Action Learning™ ofereix al vostre fill dos opcions d’aprenentatge: * EF Classroom™: Cursos basats en classes tradicionals. * EF Active™: Lliçons pràctiques basades en els interessos individuals del nen i impartides en un campament d’estiu, amb l’orientació de mestres i monitors professionals.

És la família amfitriona l’allotjament més segur? Més aviat es tracta de triar l’estil de vida que millor s’adapti al nen. Els viatgers més joves i inexperts acostumen a progressar més en l’entorn comprensiu i acollidor d’una família amfitriona. Però el nen estarà igual de segur en una Residència EF o en un Resort EF, atès que totes dues opcions ofereixen seguretat i supervisió les 24 hores. Totes les ubicacions han estat seleccionades pel nostre equip d’allotjament per tal de garantir la seguretat, la comoditat i les bones condicions del nen. Així, doncs, podeu confiar en totes les nostres opcions d’allotjament. Es divertirà el meu fill? Resulta increïble com aprenem quan ens relaxem i divertim. Per això, tots els nostres programes combinen l’aprenentatge d’idiomes amb un complet calendari setmanal d’excursions, esports, activitats, esdeveniments de tarda i sortides, com també festes i balls sense alcohol a l’EF Disco. L’Equip d’Activitats d’EF està àmpliament qualificat per aconseguir que fins i tot l’adolescent més tímid es relacioni amb la resta de nens de fins a 100 nacionalitats diferents.

Com de “lliure” és el temps lliure? És important que els nens disposin de temps lliure. Parlar és fonamental. No només per relacionar-se i fer amics, sinó també per practicar l’idioma. A EF, els nens disposen de moments de temps lliure durant tot el dia: a l’EF Lounge entre classe i classe, a l’hora de dinar o durant el trajecte abans o després de classe. La resta del dia està perfectament programada amb activitats, esdeveniments i excursions supervisats per tal de garantir que el nen es beneficiï del nostre model d’aprenentatge combinat.

Més preguntes? Contacta’ns! EF Centre Internacinal d’Idiomes C/ Balmes, 155-157 08008 Barcelona Espanya Tel.: 900 10 22 09

www.ef.com/travel 87


CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ 2013 – 2014 1.- Àmbit d’aplicació Les presents Condicions Generals de Contractació són d’aplicació a tots els cursos d’EF Idiomes a l’Estranger. Les presents Condicions Generals han estat redactades amb conformitat al Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, complint amb la previsió recollida en la Disposició Final Cinquena de la Llei 44/2006, de 29 de desembre, de Millora de la Protecció dels Consumidors i Usuaris. S’incorporaran, signades per les parts contractants, a tots els contractes dels cursos d’Idiomes a l’Estranger, que tinguin per objecte els programes continguts en el Catàleg publicitari, i obliguen a les parts juntament amb les condicions particulars que pactin en el contracte. 2.- Edat L’edat per realitzar un curs d’Idiomes a l’Estranger és la compresa entre 8 i 18 anys. 3.- Inscripció La sol·licitud d’inscripció de la pàgina 83 s’ha d’enviar per correu, per fax o ser lliurada en qualsevol de les oficines o delegacions EF, degudament emplenada en tots els seus camps, signada pels pares o tutors legals de l’estudiant, juntament amb el pagament de la reserva. L’import de la reserva és de 400 € (100 € de matrícula i 300 € a compte del preu del curs). En cas de contractar l’assegurança de cancel·lació (45 €), la reserva s’ha de fer per 445 €. Cal indicar el nom de curs i la data d’inici, així com la ciutat de sortida nacional i un curs alternatiu, com a segona opció. 4.- Preu El preu dels cursos, així com les dates dels mateixos, es detallaran en la informació publicada al catàleg, específica de cada curs. El preu del curs inclou el viatge d’anada i tornada des del punt de sortida nacional fins a la destinació, assegurança mèdica, de viatge, de curs i de responsabilitat civil, assistència del personal d’EF en els punts de sortida i arribada nacionals, assistència i acompanyament d’un monitor espanyol durant el viatge d’anada i tornada i al llarg del curs (el monitor espanyol roman amb el grup en la destinació fins a la finalització del mateix). En els cursos internacionals, d’immersió i campaments la supervisió del grup es combina a més amb els monitors de grups d’altres nacionalitats, allotjament en família amb pensió completa o allotjament en residència o campus universitari amb àpats d’acord a les especificacions per a cada destinació, programa d’excursions, visites d’estudi i activitats de temps lliure d’acord amb el que especifica “El teu curs EF inclou” per a cada destinació, passaport EF, diploma de curs EF, guia de viatge EF i llibres de text EF. El preu del curs no inclou la matrícula d’inscripció (100 €), l’acompanyament d’un monitor durant el viatge nacional, els menjars, durant el viatge d’anada i tornada a la destinació, el abonament de transport en destí, els serveis opcionals (únic espanyol, assegurança de cancel·lació, fun packs, explore packs, opcions d’esports, excursions

88

Truca’ns gratis al 900 10 22 09

opcionals de cap de setmana, dieta especial, entre d’altres). El preu de curs no inclou el suplement per temporada alta de (+25 € / setmana) aplicable a totes les sortides fins al 24 de juliol 2013. 5.- Facturació i enviament de informació prèvia a la sortida Un cop acceptada la reserva, EF enviarà a l’estudiant un detall de la reserva efectuada ressenyant els preus dels serveis indicats en la sol·licitud d’inscripció, així com informació de benvinguda. Prèviament a la sortida del curs EF facilitarà la informació referent al viatge, l’allotjament i als serveis contractats. Aquesta informació es remetrà per correu, fax, telèfon o estarà disponible a la pàgina web http://my.ef.com. 6.- Terminis de pagament El pagament de la reserva del curs (400 €) s’ha de satisfer íntegrament en el moment de realitzar la inscripció, en cas contrari EF no es compromet a prestar cap servei a l’estudiant. Als 60 dies un cop realitzada la inscripció haurà de fer un pagament de 500 €. El pagament de l’import total del curs ha d’estar satisfet al 100% amb 45 dies d’antelació a la data prevista de sortida. EF es reserva el dret de cancel·lar la inscripció a un curs si no ha rebut el pagament del mateix en aquest termini. 7.- Formes de pagament El pagament podrà realitzar-se mitjançant taló nominatiu a nom d’EF, mitjançant transferència al compte del BSCH 0049-0162-71-2311104498, titular EF, per targeta de crèdit o en efectiu (aquests dos últims mitjans de pagament són vàlids únicament per a la reserva). És imprescindible enviar per fax el comprovant de la transferència indicant el nom de l’estudiant i el nom de curs seleccionat, o presentar la sol·licitud d’inscripció. 8.- Allotjament en família i manutenció durant el curs En l’allotjament en famílies amfitriones, les famílies solen allotjar fins a quatre estudiants de la mateixa organització, però pot haver més estudiants allotjats si les característiques de les cases ho permeten. Les famílies poden no sempre ajustar-se al model tradicional espanyol ni necessàriament estar compostes per pares, mares i fills. En alguns casos els estudiants poden ser allotjats en més d’una família. L’allotjament és en règim de pensió completa (esmorzar, packed lunch i sopar) d’acord als costums del país amfitrió. Les famílies no tenen l’obligació de rentar la roba dels estudiants ni atendre cap altra necessitat que no sigui manutenció i / o allotjament. En els cursos en EUA i Canadà és imprescindible enviar l’imprès “Student Application” degudament emplenat per l’obtenció d’una família amfitriona. El mateix haurà de ser emplenat mitjançant la pàgina personal de l’alumne i enviat com a màxim 5 setmanes abans de l’inici del curs. Les famílies poden estar ubicades fins a una distància de 60 min. en transport públic de l’escola EF. 9.- Allotjament en residència i en EF Global Village En l’allotjament en residència i Global

Village, els estudiants s’allotjaran en habitacions de fins a vuit estudiants, en la majoria dels casos de la seva mateixa nacionalitat. Les condicions de l’allotjament i la manutenció dependran de cada destinació i han de ser consultades a l’oficina d’EF. És molt habitual que no estiguin inclosos els serveis de bugaderia i que s’exigeixi als estudiants un dipòsit de seguretat. 10.- Opció d’únic espanyol a la família amfitriona EF ofereix als seus estudiants ser l ‘”únic espanyol” en la família, pagant un suplement setmanal de 39 €. Per la seva naturalesa, aquest no és un servei garantit, i en els casos en què no sigui possible prestar-lo per limitació de famílies i / o nacionalitats al centre d’estudis, EF procedirà a reemborsar l’import abonat a petició de l’estudiant. 11.- Activitats, excursions y opcions esportives Hi ha una sèrie d’activitats, excursions i opcions esportives que els estudiants poden contractar com a extra o que estan incloses en el preu del curs. En ambdós casos, l’organització de les mateixes depèn de les condicions meteorològiques i del nombre mínim d’estudiants. En el cas que aquestes impedeixin realitzar l’activitat prevista, EF organitzarà activitats que les reemplacin. 12.- Organització de les classes Les lliçons tenen una durada de 40 minuts cadascuna i poden ser dirigides per professors nadius (és a dir, nascuts en un país de parla anglesa) o espanyols, d’acord a les característiques del curs escollit. Les mateixes s’imparteixen durant els dies hàbils i mentre els estudiants es troben a la destinació. Els dies de viatge i / o excursions no s’impartiran classes. Les classes no impartides a causa dels dies festius del país amfitrió, els dies de viatge i / o excursions no seran reemplaçades ni reemborsades posteriorment. 13.- Viatge internacional El viatge internacional es realitzarà a la majoria dels casos en avió des del punt de sortida internacional definit per EF. Hi ha la possibilitat que la totalitat o part del viatge es faci en un altre mitjà de transport. El viatge no és necessàriament directe des del punt de sortida internacional fins a la destinació, poden haver-hi connexions i / o transbordaments durant el mateix. En el cas de canvis d’última hora imposats per les línies aèries o altres companyies de transport, EF adoptarà les solucions adequades per a la continuació del viatge organitzat, sense cap suplement de preu per a l’estudiant. Si l’estudiant continua el viatge amb les solucions donades per l’organitzador es considerarà que accepta tàcitament aquestes propostes. A l’efecte, la imposició per part de les companyies aèries o altres línies de transport de canvis d’última hora en dates, destinacions i horaris serà considerat causa de força major o cas fortuït. En alguns casos, i causa dels tardans horaris de sortida / arribada, s’enviarà als estudiants en taxis cap i des de casa de famílies amfitriones al

país de destinació. El preu del curs no inclou els menjars durant el viatge. 14.- Viatge nacional L’estudiant contractarà un punt de sortida nacional des del qual viatjarà fins al punt de sortida internacional, en avió, tren, autobús o un altre mitjà de transport oportú d’acord a les distàncies i els horaris disponibles. Tant en el punt de sortida nacional, com en les connexions que es produïssin fins a l’arribada al punt de sortida internacional (facturació, transbords, trajectes entre estacions, etc.) hi haurà un representant d’EF per assistir als estudiants. Aquest no acompanyarà els estudiants durant els trajectes nacionals. Per aconseguir la sortida internacional directa amb avió des del punt de sortida sol·licitat es requereix un mínim de 25 estudiants inscrits en el mateix curs sortint del mateix punt. Durant el viatge nacional i internacional es podran utilitzar diferents mitjans de transport, incloent però no limitant-se a avions, busos, trens, ferris i taxis. El preu del curs no inclou els menjars durant el viatge. El suplement de sortida pels residents a les Illes Balears és de 110 € i pels residents a Canàries és de 125 €. 15.- Assegurança mèdica i de viatge El preu del curs inclou una cobertura proporcionada per la companyia asseguradora internacional Erika Insurance Ltd. La pòlissa cobreix les despeses ocasionades per accident i malaltia durant el viatge i brinda cobertura per la pèrdua o robatori d’equipatge i efectes personals. Brinda també cobertura en cas d’interrupció del programa per accident o malaltia. Hi ha una descripció en detall de la pòlissa a disposició dels estudiants en les oficines d’EF o a la pàgina web de la companyia asseguradora: www.erikainsurance.com. 16.- Assegurança de cancel·lació EF ofereix la possibilitat de subscriure una assegurança opcional contra despeses d’anul·lació del curs per motius de malaltia greu de l’estudiant o d’un familiar de primer grau. El preu del mateix és de 45 € i només tindrà validesa si l’anul·lació es rep en qualsevol de les oficines EF a Espanya per telegrama o carta certificada almenys 24 hores abans de la data de sortida del viatge. A més s’ha d’adjuntar un certificat mèdic oficial. Un cop complertes aquestes condicions, EF reemborsarà la quantitat total pagada, excepte la matrícula i el preu de l’assegurança de cancel·lació. Per subscriure aquesta assegurança de cancel·lació, l’estudiant haurà d’indicar a la sol·licitud d’inscripció i pagar-ho en el moment de realitzar la mateixa, mai després. 17.- Passaport i visats Tots els estudiants necessiten passaport individual vigent per viatjar tant a Europa com als EUA, Canadà i Austràlia. A més, tots els estudiants que viatgin a EUA hauran de tenir el nou passaport electrònic exigit per les autoritats migratòries d’aquest país per a l’ingrés legal dels ciutadans espanyols en territori nord-americà i també emplenar els tràmits referits al formulari ESOS. Si els menors d’edat no tinguessin passaport, necessitarien


un permís dels pares expedit per la Comissaria de Policia local i amb traducció jurada en l’idioma del país amfitrió. Per evitar aquests tràmits EF exigeix que els seus estudiants portin passaport. EF no assumeix cap responsabilitat per aquells estudiants que no tinguin els documents en regla. 18.- Modificació del Contracte En el supòsit que, abans de la sortida del viatge, EF es vegi obligat a modificar de manera significativa algun element essencial del contracte, ho ha de posar immediatament en coneixement de l’estudiant. Aquest tindrà dret a optar per resoldre el contracte, sense cap penalització o acceptar la modificació del contracte i la seva repercussió en el preu. En el supòsit que el viatge ofert tingués un preu inferior, EF reemborsarà l’estudiant, quan escaigui, la diferència de preu, d’acord amb el contracte, en el termini màxim de 30 dies. L’estudiant ha de comunicar a EF la decisió que adopti dins dels tres dies següents a la notificació de la modificació. En el supòsit que no notifiqui la seva decisió en els termes indicats, s’entendrà que opta per la resolució del contracte, sense cap penalització. 19.- Resolució del Contracte En el supòsit que l’estudiant opti per resoldre el contracte, per les causes previstes en l’apartat anterior (modificació del contracte per part d’EF, i no acceptació de la mateixa), o que l’organitzador cancel·li el viatge abans de la data de sortida acordada, per qualsevol motiu que no sigui imputable a l’estudiant, aquest tindrà dret al reemborsament de les quantitats abonades i a una indemnització que serà del 5% del preu total del viatge, si el citat incompliment es produeix entre els dos mesos i quinze dies immediatament anteriors a la data prevista de realització del viatge; del 15% si es produeix entre els quinze i tres dies anteriors, o del 25% en el supòsit que l’incompliment citat es produeixi en les 48 hores anteriors. No hi ha obligació d’indemnitzar a l’estudiant quan la cancel·lació del viatge es degui a motius de força major o bé quan el nombre de persones inscrites al viatge sigui inferior a l’exigit i així es comuniqui per escrit amb almenys 10 dies d’antelació a la data prevista d’iniciació del viatge. Si l’estudiant deixa sense efecte els serveis contractats, per qualsevol altra circumstància que no sigui força major, tenint dret a la devolució de les quantitats que hagués abonat, haurà d’indemnitzar EF en les quanties que a continuació s’indiquen: a) un total de 200 € despeses de gestió; més b) una penalització consistent en el 5% de l’import total del viatge, si la cancel·lació es produeix amb més de deu i menys de quinze dies d’antelació a la data del començament del viatge, el 15% entre els dies tres i deu, i el 25% dins de les quaranta-vuit hores anteriors a la sortida. De no presentar-se a la sortida, l’estudiant està obligat al pagament de l’import total del viatge, abonant, si escau, les quantitats pendents. 20.- Recàrrecs per canvis Tots els canvis de destinació, data de sortida o allotjament, sol·licitats pels estudiants, una vegada inscrits

i confirmada la reserva inicial, tindran la consideració de prestacions addicionals i determinaran un increment en el preu per import de 75 € en concepte de taxa de reprogramació.

evitar, malgrat haver actuat amb la diligència deguda.; d) quan els defectes es deguin a un esdeveniment que EF, malgrat haver posat tota la diligència necessària, no podia preveure ni superar.

21.- Reclamacions Les diferències i reclamacions que segons el parer dels estudiants sorgeixin durant el desenvolupament del curs s’han de posar en coneixement d’EF. EF atendrà les reclamacions amb la major diligència.

26.- Representació Tant els serveis relacionats amb el curs d’idiomes, com els relatius, si escau, al viatge, són prestats per una de les següents empreses: EF Education First Ltd, Suïssa (cursos fora de la Unió Europea), EF International Language Schools, Ltd, Suïssa (cursos dins de la Unió Europea), tots ells pertanyents al Grup d’empreses EF Education, per tant, les referències que en les presents condicions es fan a EF s’entenen realitzades a les empreses esmentades anteriorment en els termes exposats. EF Education SA, actua únicament i exclusivament com a comissionista en nom de les empreses abans esmentades que són les organitzadores i responsables absolutes del programa.

22.- Dates previstes dels cursos Les dates de sortida i retorn dels cursos impreses en el present Catàleg, són aproximades i poden variar en 2 o més dies, abans o després, depenent de les necessitats imposades pels mitjans de transport utilitzats en el tram nacional o internacional. No obstant, els cursos sempre tindran la mateixa durada. 23.- Disciplina La contractació dels cursos EF implica l’acceptació de les normes de convivència establertes per l’escola EF a destinació, així com les de la família amfitriona, i l’acceptació de les lleis del país d’acollida. L’incompliment per part dels estudiants, durant la seva estada en destí, de les normes de convivència o de les lleis del país d’acollida, degudament acreditat per qualsevol mitjà de prova admès en el dret, serà causa de resolució del contracte imputable a l’estudiant. En qualsevol cas la compra, possessió, i / o consum de begudes alcohòliques o substàncies il·legals determinarà la resolució immediata del contracte per causa imputable a l’estudiant. La resolució del contracte per causa imputable a l’estudiant determina l’acabament de la relació contractual i el seu retorn al lloc de sortida, sense cap càrrec per a EF. Seran a compte dels pares i / o tutors del menor totes les despeses i costos produïts per aquesta resolució contractual, sense perjudici de la indemnització pels danys i perjudicis causats. 24.- Protecció financera als estudiantes EF brinda protecció financera total per als seus estudiants, formalitzada segons les directives de la UE i mitjançant una pòlissa d’assegurança que garanteix la devolució dels seus fons i repatriació en l’eventualitat d’un concurs de l’empresa. En el cas que EF no pugui proveir serveis a Austràlia a estudiants que hagin pagat la totalitat del curs, s’invocaran les lleis de la Commonwealth d’Austràlia, secció 27 i 29 de l’acta de ESOS i la clàusula 44 del Codi de Pràctiques Nacionals. 25.- Responsabilitat d’EF EF respondrà dels danys soferts per l’estudiant com a conseqüència de la no execució o execució deficient del contracte. No obstant això, aquesta responsabilitat cessarà: a) quan els defectes observats en l’execució del contracte siguin imputables a l’estudiant, b) quan aquests defectes siguin imputables a un tercer aliè al subministrament de les prestacions previstes en el contracte i revesteixin un caràcter imprevisible o insuperable , c) quan els defectes siguin causats per força major, entenent per tals aquelles circumstàncies alienes a qui les invoca, anormals i imprevisibles, les conseqüències no s’haurien pogut

27.- Protecció de dades L’estudiant queda informat de manera precisa i inequívoca que les seves dades de caràcter personal, proporcionats en l’emplenament del programa contractat, incloent, si escau, dades de salut i informació relativa als seus progenitors o tutor, serà incorporada a un fitxer mixt titularitat d’EF, amb l’objecte de ser tractades en la mesura en què fossin necessàries o convenients pel desenvolupament de la relació jurídica establerta entre les parts contractants. La finalitat d’aquest fitxer és el compliment i gestió de forma adequada de les relacions que mantenim amb l’estudiant, així com, si és el cas, mantenir-lo informat sobre els nostres cursos i serveis que entenguem es puguin ajustar al seu perfil, a través de qualsevol mitjà de comunicació incloent la via electrònica i, si escau, a través de newsletters. L’estudiant dóna el seu consentiment de forma expressa i inequívoca la cessió de les seves dades de caràcter personal a entitats col·laboradores d’EF (de les que pot obtenir informació detallada i actualitzada a través del departament de formació d’EF), en la mesura que sigui necessari per donar compliment a les obligacions establertes per la Llei o les que hagin estat pactades per les parts. Així mateix, l’estudiant, consent de forma expressa i inequívoca la cessió i transferència internacional de les seves dades a totes les entitats del grup del qual EF forma part (pot sol · licitar informació detallada i actualitzada sobre les entitats que integren i / o estan associades a aquest grup i sobre les seves diverses activitats al departament de formació d’EF,) dins o fora del territori espanyol, ofereixin o no un nivell de protecció equiparable al que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en la mesura que fos necessari i amb la finalitat de gestionar de forma adequada els cursos gestionats per EF. De la mateixa manera, el progenitor o tutor de l’estudiant dóna el seu consentiment de forma expressa i inequívoca la incorporació de les seves de les dades de caràcter personal al referit fitxer d’EF, així com la cessió i transferència internacional d’aquestes dades en la mesura que aquestes fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica

establerta entre les parts. Els pares o tutors de l’estudiant consenten també la utilització d’imatges de les destinacions on hi pugui haver estudiants. Tant l’estudiant com el seu progenitor o tutor podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les seves dades personals mitjançant comunicació escrita dirigida a la seu d’EF, situada en la C / Balmes, 155-157, 08008, Barcelona, o l’enviament d’un correu electrònic a la següent adreça o idiomasextranjero@ ef.com. Aquesta comunicació haurà d’incloure nom i cognoms, petició en què es concreta la sol · licitud, adreça a efectes de notificacions, data, signatura i fotocòpia del DNI o altre document vàlid que l’identifiqui. 28.- Variació dels preus Els preus indicats en el present catàleg es basen en els tipus de canvi de moneda i altres condicions vigents al 30 d’octubre de 2013. Els preus dels cursos estan subjectes a possibles variacions, tant a l’alça com a la baixa, com a conseqüència de la fluctuació de divises, augment de les tarifes de transport, cost de carburant i taxes i impostos aplicables segons les condicions generals de contractació. Qualsevol variació en els preus serà notificada per escrit al consumidor, i aquest pot decidir desistir del viatge, sense cap penalització, o acceptar la modificació del contracte. En cap cas es revisarà a l’alça el preu del curs dins dels 10 dies anteriors a la data de sortida, respecte de les sol·licituds ja realitzades. 29.- Resolució de conflictes Qualsevol conflicte o discrepància relativa als programes serà resolt pels òrgans jurisdiccionals competents, segons la legislació aplicable o per òrgans d’arbitratge, creats per normes legals o reglamentàries. En aquest últim cas la submissió de les parts al Sistema Arbitral del Consum és voluntària i ha de constar expressament per escrit, per mitjans electrònics o en qualsevol altra forma admesa legalment que permeti tenir constància de l’acord. 30.- Vigència del catàleg y Condicions Generals de Contractació El catàleg i les Condicions Generals de Contractació tenen vigència des de l’1 de Gener al 31 de Març 2014 Aquest catàleg s’ha imprès per EF i és propietat d’EF. El sol fet de signar la sol·licitud d’inscripció i / o el participar l’alumne en un curs implica l’acceptació i el compliment per part de l’estudiant de totes les condicions generals incloses en aquesta pàgina. EF Barcelona C / Balmes 155-157 08008 Barcelona Tel: 934159424 Fax: 934155354 EF Madrid C / María de Molina, 41 28006 Madrid Tel: 914264930 Fax: 914351314

www.ef.com/travel 89


EF, CADA COP MÉS A PROP TEU

7

A Coruñ 36

Vigo 7 11

A Coruña

Bilbao

31

Lugo

Guipúzcoa

36

Vigo

3

Cantabria

Asturias

León

Álava

29

25

Ourense

13

Palencia

28

Zamora

Valladolid

Andorra Huesca

26

21

32

Soria

2

1

Tarragona

34

Castellón

Cuenca

Toledo

22

Illes Balears

6 17

Badajoz Córdoba 18

Alicante

8

Murcia

Jaén

23

Valencia

Albacete

Ciudad Real

12

Girona

Barcelona

Teruel

14

Cáceres

Lleida

Zaragoza

Madrid Guadalajara

Ávila

19

38

Segovia

Salamanca 30

Navarra

Burgos

35

37

La Rioja

9

27

Huelva

5

Sevilla

Granada 20

Cádiz 15

Málaga

10

24

Almeria

Las Palmas 38

74

Santa Cruz de Tenerife

24

as Palmas

OFICINES D’EF A ESPANYA 1

EF Barcelona Balmes 155-157 08008 Barcelona Tel: 934 15 94 24 Fax: 934 15 53 54

3

EF Bilbao Rodríguez Arias 14, 1º Izda 48011 Bilbao Tel: 944 22 10 07 Fax: 946 79 12 91

5

EF Sevilla Almirantazgo 2, 1º 3 41001 Sevilla Tel: 954 93 47 59 Fax: 954 93 21 93

2

EF Madrid C/ María de Molina 41 28006 Madrid Tel: 914 26 49 30 Fax: 911 84 99 11

4

EF Màlaga EF Escuela Internacional Av. Juan Sebastián el Cano, 117 29017 Màlaga Tel: 952 20 25 29 Fax: 951 23 57 28

6

EF València La Paz 14, 2ª 46003 València Tel: 963 52 41 55 Fax: 963 52 42 96

20

EF Granada Ntra. Sra. de la Salud 4, 4º J 18014 Granada Tel: 958 29 02 36 / 900 10 22 09 granada@ef.com

21

EF Osca Tel: 974 21 62 27 / 900 10 22 09 huesca@ef.com

22

EF Illes Balears Passeig des Born 15, 3er F. Edifici Reina 07012 Palma Tel: 971 72 98 85 / 900 10 22 09 mallorca@ef.com

7

EF Corunya C/ Juan Florez 58, Entreplanta local Nº 6, 15004 A Coruña Tel: 981 13 20 93 Email: coruna@ef.com

DELEGACIONS D’EF A ESPANYA 8

EF Albacete Tel: 967 19 38 90 / 900 10 22 09 albacete@ef.com

14

EF Càceres Tel: 927 23 18 40 / 900 10 22 09 caceres@ef.com

9

EF Alacant Tel: 966 69 35 81 / 900 10 22 09 alicante@ef.com

15

EF Cadis Camino de la Ermita, Edf. Baleares, Locales 4-7 11205 Algeciras Tel: 956 62 53 17 / 900 10 22 09 cadiz@ef.com

10

EF Almeria Tel: 950 50 22 70 / 900 10 22 09 almeria@ef.com

11

EF Astúries Manuel Llaneza 3, Bajo 33600 Mieres Tel: 985 46 20 43 / 900 10 22 09 asturias@ef.com

12

13

90

EF Badajoz San Pedro de Alcántara 25, 1º 06001 Badajoz Tel: 924 25 31 07 / 900 10 22 09 badajoz@ef.com EF Burgos Av. Reyes Católicos 24, Bajo 09005 Burgos Tel: 947 24 41 25 / 900 10 22 09 burgos@ef.com

16

EF Ceuta i Melilla Tel: 956 60 33 30 / 900 10 22 09 ceutamelilla@ef.com

17

EF Ciudad Real Alarcos 13, Bajo 13001 Ciudad Real Tel: 926 40 22 70 / 900 10 22 09 ciudadreal@ef.com

18

19

23

EF Còrdova Reyes Católicos 1 2º I 14001 Còrdova Tel: 957 47 94 24 / 900 10 22 09 cordoba@ef.com

24

EF Girona Avinguda Jaume I, 74 17001 Girona Tel: 972 41 02 67 / 900 10 22 09 girona@ef.com

25

Truca’ns gratis al 900 10 22 09

EF Jaén Tel: 953 89 50 40 / 900 10 22 09 jaen@ef.com EF Las Palmas Paseo Tomás Morales 50 Bajo 35003 Las Palmas Tel. 928 41 83 85 / 900 10 22 09 laspalmas@ef.com EF Lleó Carmen 4, Bj 24001 Lleó Tel: 987 22 74 02 / 900 10 22 09 leon@ef.com

26

EF Logronyo Tel: 941 23 59 85 / 900 10 22 09 larioja@ef.com

27

EF Múrcia Jimenez de la Espada 23, Bajo 30204 Cartagena - Múrcia Tel: 968 12 39 76 / 900 10 22 09 murcia@ef.com

33

EF Tenerife Avenida Calvo Sotelo 61 Bajo 38205 La Laguna - Tenerife Tel: 922 66 05 95 / 900 10 22 09 tenerife@ef.com

34

EF Teruel Tel: 978 08 50 20 / 900 10 22 09 teruel@ef.com

28

EF Ourense Tel: 988 27 17 61 / 900 10 22 09 ourense@ef.com

35

EF Valladolid Tel: 983 59 17 88 / 900 10 22 09 valladolid@ef.com

29

EF Palència Tel: 979 69 26 70 / 900 10 22 09 palencia@ef.com

36

EF Vigo Tel: 986 22 42 94 / 900 10 22 09 vigo@ef.com

30

EF Salamanca Av. Portugal 74, 1º Oficina 3 37005 Salamanca Tel: 923 13 49 07 / 900 10 22 09 salamanca@ef.com

37

EF Zamora Tel: 980 98 30 70 / 900 10 22 09 zamora@ef.com

31

EF Santander Tel: 942 290 508 / 900 10 22 09 cantabria@ef.com

32

EF Sòria Tel: 975 66 00 00 / 900 10 22 09 soria@ef.com

38

EF Saragossa Julián Sanz Ibañez 59, Bj 50017 Saragossa Tel. 976 34 95 94 / 900 10 22 09 zaragoza@ef.com


SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ 2013 – 2014

Per formalitzar la inscripció cal abonar la quantitat de 400€, més l’import de l’assegurança de cancel·lació (45€) en cas de contractar-la, al compte del BSCH 0049-0162-71-2311104498, a nom d’EF Education, o amb targeta de crèdit trucant al 900 10 22 09. Indiqui clarament en el comprovant d’ingrés o transferència el nom de l’estudiant i el número de curs i enviï’l juntament amb aquesta sol·licitud d’inscripció per fax al 93 415 53 54 o al 91 131 18 22 o per correu postal a EF (trobarà les adreces de totes les nostres oficines i delegacions al dors d’aquest catàleg). PER EMPLENAR LA SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ, FACI SERVIR LLETRES MAJÚSCULES. Dades del curs Opció 1: Destinación.......................................................... Dates ........................................... Dies.................... Cursos.................................................................................................................................... En cas que el curs demanat no estigui disponible, indiqui un curs alternatiu: Opció 2: Destinación.......................................................... Dates ........................................... Dies.................... Cursos.................................................................................................................................... Ciutat de sortida: £ Alacant

£ Bilbao

£ Màlaga

£ Múrcia

£ Tenerife

£ Bareclona

£ Las Palmas £ Madrid

£ Sevilla

£ Valladolid

£ Saragossa

£ Astúries

£ Girona

£ Mallorca

£ València

£ Santiago de Compostel·la

Dades del participant (EN MAJÚSCULES) £ Dona

£ Home

£ Edat....................................................................

Nom ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Cognomos ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Adreça .................................................................................................................................................. Codi postal.................................................................. Població............................................................. Telèfon Fix.............................................................................................................................................. Telèfon Mòbil de contacte....................................................................................................................... E-mail de l’Estudiant ............................................................................................................................................................................................................................................................................................. Nom dels pares .................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Mòbil de l’Estudiant .............................................................................................................................. Data de naixement ................................................................................................................................. E-mails de contacte .............................................................................................................................. E-mail de facturació ............................................................................................................................... Núm. de passaport i nacionalitat .......................................................................................................... Data de caducitat................................................................................................................................... Nom del pare, mare o tutor legal .......................................................................................................... DNI ......................................................................................................................................................... Has realitzat mai un curs d’idiomes a l’estranger?................................................................................ £ No ..................................................................................................................................................... En cas afirmatiu, amb quina empresa? ................................................................................................................................................................................................................................................................ Em vaig assabentar de EF a través d’una persona (nom)..................................................................................................................................................................................................................................... Tens cap mena de malaltia o al·lèrgia? £ No £ Si (Especifica-la)..................................................................................................................................................................................................................... Necessites una dieta especial? £ No £ Sí (30€/setmana; especifica-la) ........................................................................................................................................................................................................... Dades acadèmiques Escola.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Adreça .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Ciutat ................................................................................................................................................... Codi postal ............................................................................................................................................. Nom del professor d’idiomes............................................................................................................... Curs ....................................................................................................................................................... Opcions especials (marca les opcions desitjades) £ Assegurança de cancel·lació, 45€ £ Opció d’esports: £ Únic espanyol en FA, 39€/setmana (Només Clàssics) £ EF Fun Pack £ Descompte familiar (núm. de curs) £ EF Explore Pack £ Descompte especial

£ Dieta especial 30€ per setmana

La signatura d’aquesta sol·licitud autoritza expressament EF, el seu personal i la família amfitriona a realitzar les gestions oportunes en cas de tractament mèdic, possible hospitalització de l’estudiant i qualsevol altre procediment necessari. Així mateix, la signatura d’aquesta sol·licitud per part dels pares permet/autoritza expressament EF i el seu personal a fer servir imatges/vídeos dels estudiants a la destinació amb motius publicitaris. Tant els serveis relacionats amb els cursos d’idiomes com els relatius, si s’escau, al viatge, els presten algun dels operadors turístics següents: EF Education First Ltd, Suïssa, EF Internacional Language Schools BV, Holanda, i EF Education Ltd, Regne Unit, tots ells pertanyents al Grup EF Education; per tant, les referències que en aquestes condicions es fan a EF s’entenen realitzades a aquests operadors turístics en els termes exposats. EF Education, SA és l’agent d’aquests operadors turístics per als serveis. El fet de signar la sol·licitud d’inscripció i/o de participar en un curs implica l’acceptació i el compliment per part de l’estudiant de totes les Condicions Generals que inclouen les pàgines 88 i 89 del catàleg corresponent al programa EF Idiomes a l’Estranger.

Observacions .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Com ens has conegut? £ per amics

£ per familiars

£ a l’acadèmia d’anglès

£ per Internet

£ Sí (30€/setmana; especifica-la) ........................................................................................................ nom del professor ..................................................................................................................................

 Pagament amb targeta de crèdit

 Comprovant de transferència bancària (indica l’import)

I____I____l____l____I I____l____l____l____I I____l____l____l____I I____l____l____l____I Caduca: I____l____I I____l____I

L’entitat bancària .........................................................................................................................

Quantitat ..................................... Nom i cognoms del titular.............................................................

confirma que el Sr./la Sra. ...........................................................................................................

Signatura del titular de la targeta..........................................................................................................

ha ingressat €........................................ com a senyal de reserva de curs a EF Educación, SA al número de compte del BSCH 0049-0162-71-2311104498

Data

Signatura del pare o tutor

............................................................................................................................................................

EF Barcelona C/Balmes, 155 - 157, 08008 Barcelona Tel.: 900 10 22 09, Fax: 93 415 53 54

............................................................................................................................................................

EF Madrid C/María de Molina, 41, 28006 Madrid Tel: 900 10 22 09, Fax: 91 131 18 22

Per a totes les sortides del 30/06/2014 al 20/07/2014 s’ha d’afegir al preu del curs un suplement de 25€ per setmana.

www.ef.com/travel 91


EF Centres Internacionals d’Idiomes 2014

www.ef.com

Viatges d’Idiomes a l’Estranger De 8 a 14 i de 14 a 17 anys

Languages, friends and fun

OFICINES D’EF A ESPANYA: EF Barcelona Balmes 155-157 08008 Barcelona Tel: 934 15 94 24 Fax: 934 15 53 54

EF Madrid C/ María de Molina 41 28006 Madrid Tel: 914 26 49 30 Fax: 911 84 99 11

EF Bilbao Rodríguez Arias 14, 1º Izda 48011 Bilbao Tel: 944 22 10 07 Fax: 946 79 12 91

EF Màlaga EF Escuela Internacional Av. Juan Sebastián el Cano, 117 29017 Málaga Tel: 952 20 25 29 Fax: 951 23 57 28

EF Sevilla Almirantazgo 2, 1º 3 41001 Sevilla Tel: 954 93 47 59 Fax: 954 93 21 93

EF València La Paz 14, 2ª 46003 Valencia Tel: 963 52 41 55 Fax: 963 52 42 96

EF Corunya C/ Juan Florez 58, Entreplanta local Nº 6, 15004 A Coruña Tel: 981 13 20 93 Email: coruna@ef.com

DELEGACIONS D’EF A ESPANYA: EF Albacete Tel.: 967 19 38 90 / 900 10 22 09 albacete@ef.com EF Alacant Tel.: 966 963 581/ 900 10 22 09 alicante@ef.com EF Almeria Tel.: 950 50 22 70 / 900 10 22 09 almeria@ef.com EF Astúries Manuel Llaneza, 3, Bajo 33600 Mieres Tel.: 985 46 20 43 / 900 10 22 09 asturias@ef.com EF Badajoz San Pedro de Alcántara, 25, 1º 06001 Badajoz Tel.: 924 25 31 07 / 900 10 22 09 badajoz@ef.com

EF Burgos Av. Reyes Católicos, 24, Bajo 09005 Burgos Tel.: 947 24 41 25 / 900 10 22 09 burgos@ef.com

EF Còrdova Reyes Católicos, 1, 2º I 14001 Cordoba Tel.: 957 47 94 24 / 900 10 22 09 cordoba@ef.com

EF Càceres Tel.: 927 23 18 40 / 900 10 22 09 caceres@ef.com

EF Girona Avinguda Jaume I, 74 17001 Girona Tel.: 972 41 02 67 / 900 10 22 09 girona@ef.com

EF Cadis Av. América, Edf. Marina del Carmen, Locales 5 11204 Algeciras (San Bernabé) Tel.: 956 60 33 30 / 900 10 22 09 cadiz@ef.com

EF Granada Ntra. Sra. de la Salud, 4, 4º J 18014 Granada Tel.: 958 29 02 36 / 900 10 22 09 granada@ef.com

EF Ceuta i Melilla Tel.: 956 60 33 30 / 900 10 22 09 ceutamelilla@ef.com

EF Osca Tel.: 974 21 62 27 / 900 10 23 39 huesca@ef.com

EF Ciudad Real Alarcos, 13, Bajo 13001 Ciudad Real Tel.: 926 40 22 70 / 900 10 22 09 ciudadreal@ef.com

EF Illes Balears Passeig des Born 15, 3er F. Edifici Reina 07012 Palma de Mallorca Illes Balears Tel.: 971 72 98 85 / 900 10 22 09 mallorca@ef.com

Truca’ns gratis al 900 10 22 09 www.facebook.com/EFEspana

www.youtube.com/EF

Consell Pedagògic EF Elabora llibres i materials d’aprenentatge. Està format per investigadors en l’àmbit dels idiomes i per especialistes en ensenyament. Els textos i continguts es revisen anualment per assegurar que el material sigui adequat.

EF Ourense Tel.: 988 27 17 61 / 900 10 22 09 ourense@ef.com

EF Teruel Tel.: 978 08 50 20 / 900 10 22 09 teruel@ef.com

EF Las Palmas Paseo Tomás Morales, 50, Bajo 35003 Las Palmas Tel.: 928 41 83 85 / 900 10 22 09 laspalmas@ef.com

EF Palencia Tel.: 979 69 26 70 / 900 10 22 09 palencia@ef.com

EF Valladolid Tel.: 983 59 17 88 / 900 10 22 09 valladolid@ef.com

EF Salamanca Av. Portugal, 74, 1º, Oficina 3 37005 Salamanca Tel.: 923 13 49 07 / 900 10 22 09 salamanca@ef.com

EF Vigo Tel.: 986 22 42 94 / 900 10 22 09 vigo@ef.com

EF Lleó Carmen 4, Bj 24001 León Tel.: 987 22 74 02 / 900 10 22 09 leon@ef.com EF Logronyo Tel.: 941 23 59 85 / 900 10 22 09 larioja@ef.com EF Múrcia Jimenez de la Espada, 23 Bajo 30204 Cartagena (Murcia) Tel.: 968 12 39 76 / 900 10 22 09 murcia@ef.com

EF Santander Tel.: 942 290 508 / 900 10 22 09 cantabria@ef.com EF Soria Tel.: 975 66 00 00 / 900 10 22 09 soria@ef.com EF Tenerife Avenida Calvo Sotelo, 61, Bajo 38205 La Laguna (Tenerife) Tel.: 922 66 05 95 / 900 10 22 09 tenerife@ef.com

www.twitter.com/EFEspana Finançament disponible amb:

ACREDITACIONS & AFILIACIONS WCLT Tots els cursos d’idiomes EF i els materials d’aprenentatge els revisa ​​anualment el Consell Mundial de l’Ensenyament d’Idiomes, un grup internacional d’investigadors, professors i experts en idiomes. El seu consell visita les escoles d’EF cada any per garantir que el nostre ensenyament sigui de la més alta qualitat.

EF Jaén Tel.: 953 89 50 40 / 900 10 22 09 jaen@ef.com

Fundació Mentor EF treballa conjuntament amb Mentor, una ONG internacional orientada a la prevenció del consum de drogues entre els joves.

WYSET Confederation Organització que opera a escala mundial viatges per a joves.

CEN (Comitè Europeu de Normalització) EF col·labora amb el Comitè Europeu de Normalització involucrant-se activament en el desenvolupament i preparació de les normes de qualitat i estandardització per a les companyies que ofereixen cursos d’idiomes a Europa.

EF Zamora Tel.: 980 98 30 70 / 900 10 22 09 zamora@ef.com EF Saragossa Julián Sanz Ibañez 59, Bj 50017 Zaragoza Tel.: 976 34 95 94 / 900 10 22 09 zaragoza@ef.com


ALTRES SERVEIS Oferim una gran varietat de serveis addicionals per complementar el teu curs, preparar-te per al viatge i explorar la destinació triada. Tots els serveis addicionals són de la més alta qualitat, la qual cosa garanteix que els estudiants aprofitin al màxim la seva estada a l'estranger.

Cobertura de viatge Erika Insurance Ltd. La seguretat és la prioritat número 1 d’EF; per això, tots els nostres estudiants tenen inclòs en el preu del curs un paquet especial de cobertura de viatge de Erika Insurance Ltd. fet a mida per a alumnes de EF. Et beneficiaràs de les cobertures següents: pèrdua d’equipatge i pertinences; malaltia i danys accidentals; devolució del cost equivalent a la part no realitzada d’un curs interromput.

Allotja't amb un amic Els amics que viatgin junts poden triar allotjar-se al mateix allotjament. En aquest cas, els estudiants han d'informar EF quan facin la reserva que desitgen allotjar-se amb un amic i nosaltres farem el possible per satisfer la seva sol·licitud.

EF Explore Packs Què tenen en comú el London Eye, el Castell d'Edimburg i una excursió a peu per Dublín? Tots són llocs als quals pots anar amb els "EF Explore Packs", una opció especial que oferim als nostres estudiants perquè gaudeixin d'una perspectiva històrica i cultural en els seus cursos de viatges d'idiomes. Coneix més detalls sobre els Explore Packs a les pàgines de cada destinació.

EF Fun Packs Participa en nombroses activitats i excursions reservant un EF Fun Pack fet a mida amb les millors visites i activitats de la destinació triada. Aquests paquets són ideals si et vols divertir visitant atraccions amb els teus nous amics de EF. Coneix més detalls sobre els Fun Packs a les pàgines de cada destinació.

EF Sports Packs Practica el teu esport preferit o prova'n un de nou amb el nostre EF Sports Pack. Rebràs classes adaptades al teu nivell i dirigides per Monitors EF i professionals nadius en l'idioma que estàs aprenent. Coneix més detalls sobre els Sports Packs a les pàgines de cada destinació.

Excursions addicionals Aquestes excursions i activitats tenen un preu econòmic i les organitza el teu Coordinador d'Activitats EF. Durant les sortides, t'acompanya en tot moment un Monitor EF, que s'assegura que et diverteixis i vetlla per la teva seguretat. Coneix més detalls sobre les excursions addicionals a les pàgines de cada destinació.

Uneix-te a EF Ambassadors L’EF Ambassadors és un equip internacional de joves amb iniciativa que volen ajudar a promoure els viatges d’idiomes a canvi de fantàstics premis. Com a membre del nostre programa de fidelitat, obtindràs punts quan convidis a amics a esdeveniments d’EF, promocionis EF entre els teus companys o publiquis en un blog la teva experiència en un curs EF. Podràs bescanviar aquests punts per premis magnífics com ara un iPad, cursos a l’estranger gratuïts, caps de setmana internacionals i més! Uneix-te al nostre EF Ambassador avui contancant amb el teu Representant EF més proper.


EF Centres Internacionals d’Idiomes 2014

EL TEU CURS AL MILLOR PREU Ara, si portes un amic... 50€ de descompte per tu i 50€ de descompte per al teu amic. I si ja has viatjat abans amb nosaltres, et regalem DESCOBREIX TOTS ELS la matrícula del teu DESCOMPTES A: pròxim curs EF! www.ef.com/travel

CINC PASSOS PER GAUDIR DE L'ESTIU DE LA TEVA VIDA! 1. Busca assessorament especialitzat Contacta amb la teva oficina EF més propera per parlar amb un Representant EF sobre els nostres paquets amb tot inclòs: vols, trasllats, curs, allotjament, àpats, excursions i un munt d'activitats.

2. Participa en una reunió informativa d'EF

Participa en una reunió informativa a prop de casa perquè puguem respondre a totes les preguntes que tinguis sobre els nostres cursos. Visita www.ef.com/travelmeeting per conèixer les ubicacions i dates.

3. Reserva el teu curs

Reserva el teu curs EF emplenant el formulari adjunt o visitant www.ef.com/travel

4. Prepara't per a l'estiu de la teva vida! Complementa el teu curs afegint-li Fun Packs, Explore Packs o Sports Packs.

5. Enlaira't!

Gaudeix del millor estiu de la teva vida estudiant a l'estranger amb EF! Posa't en contacte amb un representant d'EF al 900 10 22 09 o visita www.ef.com/travel www.ef.com/travel 92

Viatges d'Idiomes a l'Estranger (Spain)  

ES CAT LT 2014