Page 1

EF International Language Centers

Språkreiser For deg mellom 14 og 17 år

r, e t t a b a r e r å Sjekk ut v l på l i t s e b g o d spesialtilbu ! m o c . f e . w g. ww estille tidli r seg å b Det lønne

Promoting Innovation in Language Learning and Assessment

The summer of your life

www.ef.com

Sommer 2011

England • Malta • USA • Australia Tyskland • Spania • Frankrike


e g li n a v t e d m o n te u R E M M O En S ! ro o m e y m g o r e n n e v k - Språ EF Global Village Hver sommer tar vi over våre destinasjoner og gjør dem til Global Villager. Vi maler byen helt “EF-blå” med EF flagg og bannere. Du vil se EF ledere og studenter med sine blå EF t-skjorter og bagger over alt. Rundt i kursbyen har vi mange steder der du og dine venner kan være sammen og slappe av under oppholdet. Ta en titt og se for deg selv rundt i byen!

EF Ledere

Din norske EF Leder reiser med deg og gruppen fra Gardermoen, og deler eventyret med deg og dine venner. Han eller hun jobber sammen med en EF Aktivitetsleder i Global Village for legge opp et spennende program for deg, og være der for deg 24/7.

Utflukter Non-stop fun! Den beste måten å oppleve og bruke språket på er når du utforsker dine nye omgivelser i landet du besøker. Vi sørger for at du daglig har mulighet til å se alle de lokale severdighetene, suge til seg lokal kultur – og oppleve nærmeste storby!

EF Beach Club

EF Vertsfamilie Her har du sjansen til å briljere i en ny sport, teste dine grenser på spennende utflukter, shop till you drop, eller vis dine ferdigheter på dansegulvet. Bare fantasien setter grenser…

EF Studenthjem

Det mest populære stedet i byen. Her er det tid for å slappe av med venner. Nipp på en fruktsmoothie mens du jobber med brunfargen på våre hotte EF Clubs eller Beach Clubs. Sjekk ut ukens aktivitetsplan med all slags sportsturneringer, kveldsaktiviteter og turer rundt i kursbyen.

EF Resort

Du velger selv hvordan du vil bo. Delta i en internasjonal utveksling ved å fordype deg i en lokal families liv, del kulturer på studenthjem eller slapp av på våre Resorts.


På malta opplevde jeg alt fra helgenfeiring og storbytur til solrike dager på beach club’en, og jeg opplevde det med mine fantastiske venner fra hele verden. I LOVE MALTA! Susann, 16 år

EF Action Learning™

Endelig en måte å lære språk på som faktisk er morsom! ”Aktivisèr” dine språkferdigheter ved å fokusere på et mål, en aktivitet eller en sport. Ekspertene er enige: ved å utforske noe man brenner for lærer du fortere – og det du lærer, setter seg bedre!

Lær, oppdag, fordyp – oppnå!

Språkreise – med dokumenterte resultater! Forbedre kunnskapen din med konkrete, lærerledede timer, fulgt av ”live” språktrening utenfor klasserommet. Få med EF Passet hjem, en multimediautklippsbok fra turen som du kan poste på Facebook eller YouTube, og EFs Cambridge English Level Test Report –som viser fremskrittene dine.

™ EF Action PLUS

Følg drømmen – og forbedre engelsken! Lær engelsk ved å fokusere på en favorittsport som fotball eller surfing. Eller hvorfor ikke ta første steg mot en karriere som motedesigner, skuespiller eller danser? Våre nye EF Action PLUS™ kurs tilbyr engelsktimer samt opplæring fra en bransjeprofesjonell, i internasjonale klasser.

En typisk dag med EF Din dag vil være fullspakket med ting å gjøre! Det vil være en blanding av læring både i og utenfor klasserommet, morsomme aktiviteter og spennende utflukter. Du vil ikke kjede deg et sekund, vi har noe for enhver smak!

09:00

Undervisning Interaktive leker holder deg våken! Læreren din tester dine kunnskaper mens du jobber på et prosjekt med dine klassekamerater.

11:00

Aktiv læring Bruk språket i virkelige situasjoner. Få stempler til ditt EF Læringspass ved å bestille noe å drikke på kaféen.

15:00

Fritid Dagens mål: Butikkene i High Street! Nyt tiden med dine venner og finn outfiten for kveldens Mega Party, og slapp av med en is i solen!

18:30

Middag Etter en lang og begivenhetsrik dag er det deilig å komme hjem til vertsfamilien og spise middag. I dag er det BBQ og naboene har kommet på besøk!

20:00

EF Disko Det er et av de mest populære stedene i byen, så gå ikke glipp av kveldens EF Disko. Den nyeste musikken og alle dine nye venner er der!


EF International Language Centers

Språkreiser

mobile.ef.com

EF Språkreiser Fridtjof Nansens plass 2 Postbok 1334, Vika 0112 Oslo Tlf: 22 94 12 00 E-post: sprakreiser@ef.com Brighton

www.facebook.com/EFNorge www.youtube.com/EF

London

St. Raphaël

Australia

Florida

Spania

Malta

Send SMS med kodeord SPRÅK til 2404 for å bestille brosjyre

o JA TAKK, jeg vil gjerne ha tilsendt brosjyren for 2011 Navn: Adresse: Postnr:

By:

Telefon:

Mobiltelefon:

Fødselsdato:

EF Språkreiser Svarsending 1216 0090 Oslo

E-post:

o Jeg ønsker ikke å motta informasjon vi e-post eller SMS

Ring oss på 22 94 12 00

www.ef.com

LT11_NOR_General Flyer  
LT11_NOR_General Flyer  

LT11_NOR_General Flyer