Page 1

Super reduceri Cadou la orice comandă Peste 250 de titluri cu reduceri de până la 75%

„O carte este un dar pe care îl poţi deschide iar şi iar.” Garrison Keillor

Trimite un SMS cu codul cărții la

1713

Noi te sunăm și îți preluăm comanda

În câteva zile, primești cărțile la tine acasă


Comandă

prin SMS la

Dragi prieteni, Descoperiți în paginile acestui catalog o selecție de cărți pentru toate vârstele și pentru toate gusturile: cărți pentru copii, romane, enciclopedii și cărți practice pentru adulți. Fiecare ofertă beneficiază de reduceri de până la 75% și de un cadou garantat de care să vă bucurați. Cărțile le puteți comanda simplu, trimițând un SMS cu tarif normal la 1713 care să conțină codul fiecărei oferte.

1713

Vă dorim lectură plăcută! Vizitați-ne și online pe  w www.litera.ro  w www.manualplusdigital.ro  G Editura Litera  G Litera Mică Livrarea cărților comandate se face prin curier, după cum urmează: pentru comenzi mai mari de 99 de lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi mai mici de 99 de lei se percep taxe de transport (10 lei pentru București și 15 lei pentru țară). Pentru informații suplimentare și suport tehnic: tel.: 031.425.16.19, e-mail: comenzi@litera.ro. Ofertele din acest catalog sunt în limita stocului disponibil, iar promoția este valabilă până la 30 noiembrie 2017.


Arta românească de la origini până în prezent

Nou

Prezentul volum reprezintă o sinteză a fenomenului complex al artei de pe teritoriul României începând din preistorie până în zilele noastre. Bogat ilustrată, Arta românească de la origini până în prezent încearcă să dea o imagine de ansamblu sugestivă și cât mai cuprinzătoare a fenomenului abordat. ● copertă cartonată ● 816 pagini ● 23,5×29,2 cm

9 14919 lei

Comandă prin SMS!

Trimiteți un SMS cu codul 001 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

di C c de țion A D ar ar O tă u U pl niv a s er t ic s a ă l

50 lei Eco no miseș ti


Pachet Istoria ilustrată a lumii

Bestseller

6 volume

● Preistoria. Lumea antică. vol. 1 ● Evul Mediu. vol. 2 ● Începutul epocii moderne. vol. 3 ● Epoca modernă. vol. 4 ● Războaiele mondiale și perioada interbelică. vol. 5 ● Lumea contemporană. vol. 6

Comandă prin SMS!

51 lei

Trimiteți un SMS cu codul 002 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

a C lu isto A D m ri O ii. e ro il U m ust ân r ia at ă

Eco no miseș ti

● coperte cartonate ● 96 pagini/volum ● 20,5×26,5 cm

re

lei

Ma

129

179,9

a

Pornește într-o călătorie virtuală în timp, de la perioada antică până în zilele noastre: 6 volume esențiale într-o spectaculoasă colecție! Mii de fotografii, reproduceri, ilustrații și hărți. Civilizații, imperii, invenții, inovații, războaie, revoluții, fapte memorabile, personalități marcante. Nu rata ocazia de a descoperi cele mai importante evenimente care au marcat existența omenirii de-a lungul secolelor!


Biblia cu ilustrații 8 volume

● coperte cartonate ● 360 pagini/volum ● 13,5×19,5 cm ● interior color

199 9 13

Biblia cu ilustrații, în traducerea Părintelui Bartolomeu Anania, prezintă textul integral al Sfintei Scripturi, cu note și comentarii. Împărțirea în 8 volume permite un acces mai ușor la textul biblic, această ediție putând fi folosită inclusiv ca material didactic la orele de religie. Ilustrațiile care însoțesc textele sunt o combinație vizuală inedită între fotografii din Țara Sfântă, hărți și fresce de la mânăstiri și biserici din România și din Balcani. Biblia cu ilustrații este un proiect care încununează misiunea de o viață a regretatului Mitropolit Bartolomeu Anania în slujba limbii române și a teologiei deopotrivă.

lei

I

60 lei

C

RI D

Trimiteți un SMS cu codul 003 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

MA

Comandă prin SMS!

UH A D Vo OVN O l . ICI U 1, AI 2, NE 3 AM U

LU

Eco no miseș ti


Kronika

Bestseller

4 volume

Panama Papers. Cum își ascund banii cei bogați și puternici, de Bastian Obermayer, Frederik Obermaier ● copertă broșată ● 368 pagini ● 14×20 cm

Viitorul declasificat. Megatendințele care ne-ar putea distruge lumea, de Mathew Burrows

89

● copertă broșată ● 368 pagini ● 14×20 cm

Vine iarna! De ce trebuie opriți Vladimir Putin și inamicii lumii libere, de Garry Kasparov Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii, de Cristina Martin

● copertă broșată ● 256 pagini ● 13,7×20 cm

Comandă prin SMS!

lei

51 lei Eco no miseș ti

„Kronika‘‘ este colecția în care umanitatea este reconstruită prin cărți care ne ajută să pătrundem în culisele celor mai interesante evenimente politice, sociale sau financiare de ieri şi de astăzi.

Trimiteți un SMS cu codul 004 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

19 3 Eu 9 – N C ro u A pa mă D Ră înai răt O U zb nt oa oi e d re Mo e a a i nd l D nve ial oi rs lea ă.

● copertă broșată ● 352 pagini ● 14×20 cm

139,60


Mașini. Istoria ilustrată completă Enciclopedie

Nou

Istorie completă a automobilului în imagini detaliate uimitoare. Peste 1200 de mașini, motoare puternice, mărci de renume, oameni și invenții care au stat în spatele celor mai bune branduri din lume – aceasta este o cursă de anduranță prin istoria motorizării.

199,9 9 13 lei

Eco no miseș ti

61 lei

Trimiteți un SMS cu codul 005 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

CA

Comandă prin SMS!

(15 FIF D O vo A SE U lu T me )

● copertă cartonată ● 360 pagini ● 30,1×25 cm


Cărți de colorat

120

178,14 lei

Eco no miseș ti

Bestseller

58 lei

Vintage

● copertă broșată ● 128 pagini ● 22×28

Pădurea fermecată

Oceanul dispărut

de Johanna Basford ● copertă broșată ● 92 pagini ● 25×25 cm

de Johanna Basford ● copertă broșată ● 80 pagini ● 25×25 cm fl or

ul

ec

m

Trimiteți un SMS cu codul 006 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

fa r

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

de Ana-Maria Gordin Marinescu ● copertă broșată ● 48 pagini ● 21×27 cm

ilo

Pe-un picior de plai

r

Această călătorie prin diverse locuri minunate vă oferă prilejul să vă bucurați de beneficiile terapiei prin artă. Așa că, nu mai stați pe gânduri! Luați-vă culorile preferate și dați viață acestor imagini minunate, bucurându-vă de o lume încă neîntinată de stresul cotidian.


Pachet Introspectiv 1 4 volume

79

119,6 lei

Eco no miseș ti

Nou

41 lei

● copertă broșată ● 368 pagini ● 14×21 cm

Acceptarea necondiționată, Tara Brach Scriind cu căldură și claritate, Tara Brach își aduce învățăturile la viață prin intermediul poveștilor personale și al istoricelor de caz, al interpretărilor noi ale poveștilor budiste și al meditației.

RU

ITO

VI

șI

Trimiteți un SMS cu codul 007 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

TU

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

CALM. Cum să-ți găsești liniștea într-o lume stresantă și agitată, Dr. Gayatri Devi Autoarea ne arată, în această carte documentată științific, cum să ne folosim de puterea sistemului nostru natural de relaxare pentru a face mai bine față dificultăților vieții.

Cum să mănânci. Cum să mergi. Thich Nhat Hanh Thich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați maeștri Zen din lumea contemporană, poet și activist pentru pace și drepturile omului, nominalizat în anul 1967 la Premiul Nobel pentru Pace. Este supranumit ,,celălalt Dalai Lama“. LT ăU

● copertă broșată ● 272 pagini ● 14×20 cm

● coperte broșate ● 128 pagini ● 14×20


Pachet Introspectiv 2 4 volume

76,72 Eco no miseș ti

109,6 lei

Nou

33 lei

15 lucruri la care trebuie să renunți pentruafifericit, de Luminița D. Saviuc Simplă, dar plină de înțelepciune și inspirată din călătoria personală a autoarei, această carte oferă o nuanță nouă sfaturilor despre fericire.

Oaia neagră sau de ce uneori e bine să fii rău, de Richard Stephens Richard Stephens ne îndeamnă – cu argumente științifice – să nu ne simțim vinovați pentru apucăturile noastre rele. Căci numeroase alte lucruri considerate rele au beneficii ascunse. Un tur fascinant în lumea psihologiei științifice!

CALM. Cum să-ți găsești liniștea într-o lume stresantă și agitată, de Dr. Gayatri Devi Autoarea ne arată, în această carte documentată științific, cum să ne folosim de puterea sistemului nostru natural de relaxare pentru a face mai bine față dificultăților vieții.

Cum să mănânci, de Thich Nhat Hanh Timpul în care mâncăm este la fel de important pentru meditație ca și timpul dedicat meditației mersului sau celei în postură așezată. Este o șansă de a primi numeroasele daruri ale Pământului de care nu am beneficia dacă mintea noastră ar fi în altă parte.“ ei m

al

ep

el

et cr

Trimiteți un SMS cu codul 008 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

se

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

● coperte broșate ● 14×21 cm ● între 192 și 272 pagini


Seria Osho

Bestseller

6 volume

● Arta atenției depline în lumea modernă. Cum să facem din meditație o parte a vieții de zi cu zi ● Frica. Să înțelegem și să acceptăm nesiguranța vieții ● Inteligența. Reacționează creativ la prezent ● Intimitatea. Încrederea în sine și în celălalt ● Meditații pentru oameni ocupați ● Viață, iubire, râs

Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire. Cărțile din această serie reunesc răspunsurile pe care Osho le‑a dat discipolilor săi cu privire la spiritualitate și la transformarea de sine, pre­zentând viziunea acestuia.

● coperte broșate ● între 160 și 272 pagini ● 13×20 cm

C

Trimiteți un SMS cu codul 009 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

eș A D te O pe U ri cu lo s

Comandă prin SMS!

no miseș ti 59 lei

ăi

Eco

lei

tr

120

179,4


Pachet Dezvoltare personală

Bestseller

3 volume

Cum scăpăm de ticurile gestuale ● Gesturile care vă vor schimba viața ● Dicționar ilustrat al gesturilor ● coperte broșate ● între 336 și 688 pagini ● 13×20 cm, 16×22 cm

lei

Eco no miseș ti

Comandă prin SMS!

31 lei

Trimiteți un SMS cu codul 010 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

G C îI T EST A D U O PO RăD RILE U L IT E A C A I C I Ză R E EN PE I

79

109,7

Joseph Messinger vă va învăţa cum să vă controlaţi gesturile pentru a vă schimba viaţa. Tehnica descrisă în aceste cărți îi va ajuta pe toţi cei care doresc să-şi controleze funcţiile intelectuale, organice sau corporale pentru a modifica o gestică devalorizantă, ce le dezavantajează imaginea socioprofesională.


Copilul tău

139,7 9 97,7 lei

3 volume

Eco no miseș ti

Bestseller

42 lei

Cum să crești un copil extraordinar prin metoda Montessori, de Tim Seldin Un sistem testat în ultimii o sută de ani, prin care copiii învaţă regulile de igienă, bunele maniere, cum să interacţioneze cu mediul înconjurător, cum să se îmbrace, să scrie, să calculeze, pentru a dobândi un tipar pe viaţă de obiceiuri sănătoase.

Cum să crești un copil inteligent și de succes, de Peg Dawson, Richard Guare Cu ajutorul programului revoluționar al celor doi autori, poți identifica punctele forte și pe cele slabe ale copilului tău cu vârsta între 4 și 14 ani și să pui în aplicare împreună cu el tehnici pentru consolidarea funcțiilor executive atât în plan școlar, cât și în plan social și comportamental.

Desenele copilului tău. Interpretări psihologice, de Evi Crotti

● copertă broșată ● 192 pagini ● 23,3×18,3 cm

● copertă broșată ● 512 pagini ● 13×20 cm

● copertă cartonată ● 224 pagini ● 17×21,5 cm

Trimiteți un SMS cu codul 011 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

zo C MA dia A D Mă cu O SA l co U U pi FE ilo ME r IE ,

Comandă prin SMS!

Cartea vă oferă nenumărate exemple de desene făcute de copii de vârstă preșcolară și școlară, însoțite de explicații psihologice amănunțite, enunțate simplu, pe înțelesul tuturor.


99

lei

Eco no miseș ti

Alimentația pentru un creier sănătos ● Alimente care ucid creierul

● copertă broșată ● 176 pagini, 19×24 cm

Alimentația pentru un creier sănătos ●Alimente care ucid creierul, Dr. David Perlmutter Dr. David Perlmutter, neurolog, membru al Institutului American pentru Nutriţie, a fost invitat în cadrul a numeroase programe de radio şi televiziune americane, printre care Larry King Live, CNN, Fox News, The Today Show, Oprah, Dr. Oz şi The CBS Early Show, şi este consultant medical pentru Dr. Oz Show. În 2006 a fost numit Medicul anului de către Asociaţia Naţională pentru Alimente Nutriţionale din SUA. Cele mai bune rețete fără gluten, grâu și lactate, Grace Cheetham „Plină de rețete ușoare și delicioase pe care le va îndrăgi întreaga familie.‘‘ Annabel Karmel DO

ez

CA

id

uc m

Trimiteți un SMS cu codul 012 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

cu

Comandă prin SMS!

ah

U

● coperte broșate ● 384 pagini/volum, 13×20 cm

Cele mai bune rețete fără gluten, grâu și lactate

Nou

36 lei

ul

3 volume

134,7

ăr

Pachet Sănătatea familiei


Pachet Sănătate 3 volume

59

81,59 lei

Eco no miseș ti

Bestseller

23 lei

Strategii naturiste împotriva cancerului, de Russell L. Blaylock Autorul, medic american respectat și asistent universitar de neurochirurgie, vă arată cât de ușor vă puteți fortifica organismul în lupta împotriva cancerului.

Supraviețuitoare ale cancerului la sân, de Colleen Sell Colecția „Povești adevărate“ îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

● copertă broșată ● 320 pagini ● 13×20 cm

● copertă broșată ● 448 pagini ● 13×20 cm

● copertă cartonată ● 224 pagini ● 10,7×17,7 cm

C

Tă R

Trimiteți un SMS cu codul 013 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

îN

Comandă prin SMS!

Eș A D I M TE - O UN țI U ITA SIS R TE MU L

Prevenirea cancerului, de Richard Béliveau, Denis Gingras Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări științifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creșterii speranţei de viaţă.


Martha Stewart. Cursuri de gătit

99

149 lei

Eco no miseș ti

Comandă prin SMS!

Bestseller

Manual de gătit pentru toţi, de la începători la experţi Peste 200 de reţete, plus tehnici esenţiale, cu explicaţii despre: ● Cum să faci o omletă ● Cum să faci o friptură la grătar ● Cum să găteşti şi să porţionezi un curcan ● Cum să faci risotto ● Cum să faci supă de pui ● Cum să faci crème brûlée ● Cum să găteşti un homar la aburi ● Cum să faci gnocchi ● Cum să poşezi un somon întreg ● Cum să faci sufleu de ciocolată ● Cum să legi o friptură ● Cum să faci sos bolognese ● Cum să poşezi ouă ● Cum să prepari legume la grătar ● Cum să glazurezi un tort ● Cum să filetezi un peşte ● Cum să faci paste proaspete ● Cum să faci bezea ● Cum să faci fond ● Cum să faci legume la tigaie ● Cum să faci lasagna ● Cum să faci un hamburger ● Cum să faci o frittata ● Cum să frigi o pulpă de miel ● Cum să faci îngheţată şi sorbeturi

Trimiteți un SMS cu codul 014 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

Se C po rvi A rț c i u D se ela ve O U t n se 6 Tr lă pi a d e s c c in e e,

● copertă cartonată ● 224 pagini ● 19×25,6 cm

50 lei


Anette Moldvaer.Obsesia cafelei Peste 100 de rețete autentice din toată lumea vă vor delecta simțurile, incluzând printre acestea flat white, frappe mocha, affogado și cafe au lait. Ghidul general al celor mai bune soiuri de cafea din lume vă învață să deosebiți Arabica de Robusta și Typica de Bourbon. Obsesia cafelei vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea ceașca de cafea perfectă. ● copertă cartonată ● 224 pagini ● 19,5×23,3 cm

8099 lei

Trimiteți un SMS cu codul 015 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

CA

Comandă prin SMS!

s DO do et uă ca U c e f ea șt i

19 lei Eco no miseș ti


Pachet Literatură clasică 10 volume

● Momente și schițe, I.L. Caragiale ● Părinți și copii, I.S. Turgheniev ● Cartea Mironei, Cella Serghi ● Doamna cu cățelul, A.P. Cehov ● La țigănci, Mircea Eliade ● Jurnalul lui Adam și al Evei, Mark Twain ● Pădurea spânzuraților, Liviu Rebreanu ● Sfârșit de veac în București, Ion Marin Sadoveanu ● Gândurile trândave ale unui pierde-vară, Jerome K. Jerome ● Maidanul cu dragoste, G.M. Zamfirescu

lei

● coperte broșate ● 11×16,6 cm ● între 320 și 528 pagini

pe

re

se

ia

Trimiteți un SMS cu codul 016 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

ist or

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

100 lei Eco no miseș ti

99199

Vă propunem o selecție de 10 volume din literatura națională și universală, un prilej de întâlnire cu cei mai cunoscuți autori ai tuturor timpurilor: Mircea Eliade, Cella Serghi, G.M. Zamfirescu I.S. Turgheniev, Mark Twain etc.


Pachet Buzz Books

Nou

5 volume

● Cu tine în depărtare, Carla Guelfenbein ● Văduva, Fiona Barton ● Elizabeth a dispărut, Emma Healey ● Cei care merită să moară, Peter Swanson ● Tot ce nu ți-am

5 99149, lei

● coperte cartonate ● între 240 și 320 pagini ● 13×20 cm

a

l ic

ge

Trimiteți un SMS cu codul 017 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

an

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

51 lei Eco no miseș ti

spus, Celeste Ng Colecția Buzz BOOKS - cărțile despre care toată lumea vorbește! O colecție cosmopolită, locul de întâlnire a celor mai noi opere de ficțiune contemporană – romane aflate în topurile internaționale, premiate, ecranizate sau în curs de ecranizare, traduse în zeci de limbi – cărți provocatoare, pe care abia aștepți să le citești.


Pachet Blue Moon

Bestseller

3 volume

Blue Moon este o colecție care include cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane, cele mai celebre romanciere ale genului, cele mai apreciate titluri ale momentului.

7 99114, lei

16 lei Eco no miseș ti

● copertă broșată ● 160 pagini ● 13×19 cm

Comandă prin SMS!

● copertă broșată ● 240 pagini ● 13×20 cm

Învingătorii, de Danielle Steel

● copertă broșată ● 288 pagini ● 14×20 cm

Trimiteți un SMS cu codul 018 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

m CA a D d r sc r O z v a g o is o U on st ar ul e e d e

Daruri de preț, de Danielle Steel

ul ti

Obsesia, de Nora Roberts


Jojo Moyes

95

4 volume

149,6 lei

Eco no miseș ti

55 lei

Bestseller

Jojo Moyes este autoarea mai multor bestselleruri printre care Înainte să te cunosc, roman vândut în peste 8 milioane de exemplare, cu o ecranizare de excepție și cu o continuare mult așteptată.

U

● copertă broșată ● 416 pagini ● 14×20 cm

IU

CA

FA

RT

Trimiteți un SMS cu codul 019 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

JE

Comandă prin SMS!

I

● copertă broșată ● 400 pagini ● 14×20 cm

Înainte să te cunosc

RI

● copertă broșată ● 448 pagini ● 14×20 cm

După ce te-am pierdut

DO

● copertă broșată ● 464 pagini ● 14×20 cm

Ultima scrisoare de dragoste

BI

Fata pe care ai lăsat-o în urmă


30 volume

7 25059 lei

34 7 Eco no miseș ti

● Aparențe înșelătoare, Sarah MacLean ● Aproape o lady, Alissa Johnson ● Cel mai tandru libertin, Elizabeth Hoyt ● Contesă fără voie, Valerie Bowman ● Cucerirea unui duce, Lenora Bell ● Cucerirea unui libertin, Sarah MacLean ● Cum să te însori cu o moștenitoare, Lorrain Heath ● Dincolo de rațiune, Valerie Bowman ● Dragoste și alte povești scandaloase, Caroline Linden ● Ducesă din întâmplare, Valerie Bowman ● Gentlemanul seducător, Lorraine Heath ● Gustul ispitei, Elizabeth Hoyt ● În căutarea plăcerilor interzise, Lorraine Heath ● Îmblânzirea bestiei, Elizabeth Hoyt ● Între rațiune și scandal, Caroline Linden ● Infama mea doamnă, Jo Beverley ● Invitație la seducție, Lorraine Heath ● Iubiri și scandaluri, Caroline Linden ● Ispita atingerii tale, Teresa Medeiros ● Mai presus de dorință, Cheryl Holt ● Pasiuni mistuitoare, Johanna Lindsey ● Plăcere absolută, Cheryl Holt ● Plăcerile nopții, Lorraine Heath ● Pretențiile unui crai, Mia Marlowe ● Secrete și tentații, Anna Harrington ● Seducerea unui păcătos, Elizabeth Hoyt ● Seducție la prima vedere, Mia Marlowe ● Șoaptele trandafirilor, Teresa Medeiros ● Stăpânul inimii mele, Kelly Bowen ● Tu ești contele dorit, Kelly Bowen Comandă prin SMS!

lei

● coperte broșate ● 14×21 cm ● între 204 și 400 pagini

Trimiteți un SMS cu codul 020 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

Bestseller

U PE N BU C NT R AD PE RU LAC NT TOT IRE O RU DE ZIS U BR O LAD AUNA TIBIL Aț Y, , U , U ELE Vă N N D LU PAIA VICO UCE I DIN NTE

Colecția Iubiri de poveste


Pachet Bebe învață 5 volume

Bebe învață este prima colecție de cărți din viața copilului tău, pe care le va îndrăgi cu siguranță! Coperta buretată, imaginile frumoase, culorile vii și formatul potrivit vârstei la care micuții învață primele cuvinte, transformă aceste cărți în jucării foarte atractive! Mângâie animăluțele! ● copertă broșată ● 10 pagini ● 22,8×22,9 cm

Combină imaginile! ● copertă broșată ● 12 pagini ● 25×25 cm

Fructe și legume ● Culori ● Animale ● Numere

99

Vârsta

151,66 lei

● coperte buretate ● 12 pagini ● 13,5×13,5 cm

0+

Comandă prin SMS!

Trimiteți un SMS cu codul 021 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

O .. .C. aRrICe C A CUU EM MM MA D O SSăă îLîLCC AMMăăo U --MM HHEE Ari I ISS AAMM RcEe PPUU ăă PPUU I?I? PPOO I I țțI I

53 lei Eco no miseș ti


Pachet Disney ● Primele cunoștințe 2 volume

Personajele Disney îndrăgite vă invită într-o călătorie minunată: în Prima mea enciclopedie veți descoperi peste 240 de date ilustrate despre lume (animale, Pământ, anotimpuri, natură, spațiu) ,iar Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză, cuprinde aproximativ 1000 dintre cele mai uzuale formule de salut, denumiri de obiecte, de animale, de activități – toate prezentate copiilor într-o formă grafică atractivă.

ăi

● copertă buretată ● 128 pagini ● 21×28 cm

en

iet

pr

și ey ck

Trimiteți un SMS cu codul 022 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

Mi

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

● copertă cartonată ● 144 pagini ● 21,5×27 cm

lei

50 lei Eco no miseș ti

ii s

Prima mea enciclopedie

Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză

9,8 11015


Pachet Disney ● Academia copiilor isteți 4 volume

● Învățăm să numărăm ● Primele noțiuni de citire ● Învățăm literele mici ● Învățăm literele mari

● coperte broșate ● 80 pagini ● 20,5×27 cm

Trimiteți un SMS cu codul 023 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

C

Comandă prin SMS!

34 lei

im A DO vo ele ca no U bu țiu la ni r de

lei

Eco no miseș ti

pr

122,91 9 8

Creată de specialiști în educație pentru a-i ajuta pe copii să dobândească principalele abilități de învățare, această colecție Disney este un instrument de lucru pe cât de util, pe atât de atractiv pentru cei mici, menit să le deschidă drumul către performanță. Intră și tu în Academia copiilor isteți: aici învățăm să numărăm, învățăm literele mari și mici, învățăm primele noțiuni de citire!


Pachet National Geographic Kids ● Prima mea carte

4 volume

● Prima mea carte despre cosmos ● Prima mea carte despre dinozauri ● Prima mea carte despre insecte ● Prima mea carte despre lume ● copertă cartonată ● între 128 și 132 pagini ● 25,1×25,1 cm

139

199,6 lei

Eco no miseș ti

61 lei

Comandă prin SMS!

Trimiteți un SMS cu codul 024 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

via uim C A ță ito D în a r O U fo ea to m g r ea af ii

Patru enciclopedii ilustrate, marca National Geographic Kids, unde copiii vor descoperi lumea fascinantă și înfricoșătoare a dinozaurilor, interesanta existență a insectelor, lumea plină de mistere a cosmosului, dar și o minunată introducere în lumea noastră – oameni, locuri, climate. Fiecare carte are sute de ilustrații și fotografii incredibile, texte atractive, pe înțelesul copiilor, întrebări care le încurajează creativitatea și interactivitatea, dar și sfaturi pentru părinți.


Pachet National Geographic Kids ● Mari enciclopedii 2 volume

Enciclopedia spațiului îți dezvăluie universul în imagini spectaculoase! Peste 70 de desene originale, un tur al sistemului solar, extraordinare fotografii ale inelelor lui Saturn, sateliților lui Jupiter şi stelelor din cosmos alături de texte incitante, cu explicaţii clare şi fascinante, despre cele mai recente descoperiri astronomice! Enciclopedia corpului uman nu este doar o carte despre corpul uman – este un ghid care te ajută să înțelegi de ce ești unic. Vei găsi informații despre fiecare componentă, de la părțile cunoscute ale corpului – mâini și mușchi – până la unele de care nici nu știai că există – substanțe chimice din creier și milioane de bacterii de la suprafața pielii.

Comandă prin SMS!

● copertă cartonată ● 272 pagini ● 22 x 27 cm

130

194,37 lei

Eco no miseș ti

64 lei

Trimiteți un SMS cu codul 025 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

re C a a is A D lu to O m r ii . ie U ro ilu m st ân r ia ată

● copertă cartonată ● 192 pagini ● 21,6 x 27,6 cm

Enciclopedia corpului uman

Ma

Enciclopedia spațiului


Enciclopedia animalelor O lucrare de referință pentru tine și familia ta: cele mai bune fotografii și reportaje în exclusivitate, o călătorie în lumea fantastică! Aproximativ 2 500 de animale sunt incluse în această amplă enciclopedie National Geographic. Fiecare specie are pagina sa proprie, cu fotografii viu colorate ale creaturilor surprinse în habitatul lor natural, în timp ce informații autorizate privind variațiile din cadrul speciilor demonstrează diversitatea animalelor de pe glob.

7989,9

Vârsta

3

● copertă cartonată ● 384 pagini ● 23×30 cm

lei

ig r

CA

im

ar

Trimiteți un SMS cu codul 026 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

m

Comandă prin SMS!

i

U

11 lei

DO

Eco no miseș ti

aț i

+


Pachet școlar Istorie și geografie

● copertă flexi ● 240 pagini ● 16,2×21,5 cm

Comandă prin SMS!

Primul meu atlas de istorie și geografie ● copertă broșată ● 128 pagini ● 21×28 cm

14 lei

Două cărți indispensabile pentru elevii pasionați de istorie și geografie! Istoria românilor pentru elevi prezintă într-un limbaj accesibil și cu ajutorul a numeroase hărți, ilustrații și fotografii cele mai importante momente ale istoriei noastre, de la geto-daci, romanizare și popoarele migratoare, până la făurirea României moderne, cel de-al Doilea Război Mondial, totalitarismul comunist și perioada actuală. Primul meu atlas de istorie și geografie conține hărți, informații, imagini relevante și aplicații care asigură un debut de succes în studiul celor două materii.

Trimiteți un SMS cu codul 027 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

C

Istoria românilor pentru elevi

lei

Eco no miseș ti

ca at A D rt las O e d ul U e c lu ol mi or i at

2 volume

82,8 9 6


Pachet Prima mea lectură 4 volume

5979,6 lei

Eco no miseș ti

21 lei

● Pufi, pisicuța rătăcită în zăpadă ● Catkin, pisicuța secretă ● Rina, cățelușa pierdută ● Biscuit, o pisicuță speriată ● coperte cartonate ● 128 pagini/volum ● 14×21 cm

Trimiteți un SMS cu codul 028 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

ti

Comandă prin SMS!

m CA m în y, D O cu un rc c U ăt ăț ur el ă în

O colecție dedicată micilor cititori pasionați de cărți și de citit. Încântătoarele aventuri ale unor copii dornici să aibă un animal de companie oferă o lectură accesibilă și antrenantă, cu ajutorul căreia pot fi exersate fără nici un fel de dificultate abilitățile de citire. Structura complexă a frazelor și a vocabularului și dezvoltarea narațiunii pe mai multe planuri reprezintă pasul necesar pentru abordarea cu succes a textelor clasice de mari dimensiuni. Cărțile care te conving să citești!


Biblioteca pentru toți copiii 10 volume

Biblioteca pentru toți copiii ● Morcoveață, Jules Renard ● Alice în Țara Minunilor, Lewis Carroll ● Câinele din Baskerville, Sir Arthur Conan Doyle ● Vântul prin sălcii, Kenneth Grahame ● Ocolul Pământului în optzeci de zile, Jules Verne ● Răpit de pirați, Robert Louis Stevenson ● A doua carte a junglei, Rudyard Kipling ● Eneida, Vergiliu ● Un studiu în roșu. Semnul celor patru, Arthur Conan Doyle ● Întoarcerea tânărului prinț, A.G. Roemmers Vă propunem o selecție de cărți din colecția Biblioteca pentru toți copiii, cele mai prețuite opere ale literaturii universale, cărțile de neuitat ale copilăriei!

lei

Eco no miseș ti

Comandă prin SMS!

74 lei

● coperte cartonate ● între 128 și 256 pagini ● 14×21 cm

Trimiteți un SMS cu codul 029 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

c C c a o rt A D z in al a. O U lu ult i p im oi u ro l t

125

199,08


Pachet Clasici Litera Junior 5 volume

Comandă prin SMS!

Eco no miseș ti

26 lei

Trimiteți un SMS cu codul 030 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

CA

lei

● coperte cartonate ● 176 pagini/volum ● 15×22 cm

CA SA D O t r S E M NO U ă d N U Pț a r L II ea

5 99124,

● Cei trei muschetari, Alexandre Dumas ● Heidi, Johanna Spyri ● Ivanhoe, Walter Scott ● O călătorie spre centrul Pământului, Jules Verne ● Oliver Twist, Charles Dickens Colecția Clasici Litera Junior propune abordarea marii literaturi prin repovestiri pe înțelesul copiilor. Cele mai iubite romane pentru copii și adolescenți, repovestite într-o manieră fidelă originalului și ilustrate sugestiv, vor trezi interesul pentru literatură încă de la vârsta primelor lecturi. Lectură obligatorie!


Disney ● Regatul de gheață. Poveste muzicală În această carte minunată, peripețiile curajoasei Anna și ale misterioasei sale surori, Elsa, prind viață prin intermediul muzicii. În timp ce citești povestea, vei intra mai ușor în atmosfera de basm ascultând discurile cu cele 18 cântece inspirate din filmul animat. Este cartea perfectă pentru câteva ore de lectură! Cartea conține un CD player și 3 CD-uri. ● copertă cartonată ● 32 pagini ● 19,5×30,7 cm

27 79124, lei

Comandă prin SMS!

Trimiteți un SMS cu codul 031 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

re C ca gat A D rt u ea l d O U pr e g iet he en ață iei

45 lei Eco no miseș ti


Setul Olaf și prietenii Când e prea frig să ieși în regatul de gheață de afară, poți sta în casă să citești povestea ta preferată, să te joci și să faci activități alături de eroii din Regatul de Gheață Disney! Setul Olaf și prietenii conține o poveste instructivă, jocuri și activități antrenante, 4 markere și 4 pixuri cu gel.

8 69104, lei

Comandă prin SMS!

36 lei

Trimiteți un SMS cu codul 032 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

DIS NE C Y. A 4 REG D O m AT eg UL U ap DE la GH nș EA e ță .

Eco no miseș ti


Gentuța micuței artiste Carte + set creativ

O adevărată artistă poartă cu sine pretutindeni gentuța de lucru: o carte cu personajele Disney preferate și ustensilele pe care trebuie să le aibă la îndemână pentru atunci cand se simte inspirată să creeze: 12 markere, 12 creioane, 12 culori, o pensulă, o tăviță pentru culori, 5 creioane cerate, 2 creioane cu mină, radieră, ascuțitoare, riglă și foarfecă!

99117 lei

Comandă prin SMS!

lei

Trimiteți un SMS cu codul 033 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

re C po gat A D ve ul O șt d iș eg U i j he oc aț ur ă i

Eco no miseș ti


Setul meu de activități creative Inspirați de minunata istorie a celor două surori din Regatul de Gheață, vă invităm să faceți din această iarnă o adevarată poveste, folosind setul de activități creative! Setul conține o carte de povești și jocuri din colecția Disney Regatul de Gheață, 11 creioane colorate, 10 creioane cerate, 8 carioci, 10 acuarele în ulei, 6 figurine de carton, 2 coli de stickere, 2 ștampile, un poster A3 și o ascuțitoare. Spor la... creat!

172,9 5 5 1 lei

Eco no miseș ti

Comandă prin SMS!

18 lei

Trimiteți un SMS cu codul 034 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.


Setul meu cu 1001 piese Folosește cele 1001 piese ale acestui set pentru a crea 1001 versiuni originale ale poveștii tale preferate! Setul creativ conține: coli A4 cu desene din Regatul de Gheață, 10 carioci, 10 culori de ulei, 8 creioane, 7 planșe cu autocolante, 2 coli de autocolante, 4 ștampile,1 tușieră,12 forme de pictură și o pensulă. La lucru!

189 9 14 lei

Comandă prin SMS!

40 lei

Trimiteți un SMS cu codul 035 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

DIS NE C Y. A 4 REG D O m AT eg UL U ap DE la GH nș EA e ță .

Eco no miseș ti


Pachet Descendenții 2 volume

lei

29 lei Eco no miseș ti

Agenda mea de școală ● copertă cartonată ● 112 pagini ● 15×21 cm

Trimiteți un SMS cu codul 036 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

C

● copertă cartonată ● 192 pagini ● 17×22 cm

Cartea de vrăji a aparținut cândva mamei mele, Malefica. Mi-a încredințat-o pentru a o ajuta să distrugă Auradonul și este plină de descântece, jurăminte diavolești și trucuri de magie. Împreună cu prietenii mei, am folosit-o însă pentru a face lucrurile în felul nostru. Agenda mea de școală. Completează în fiecare zi această agendă și vei avea mereu la îndemână lista lucrurilor pe care le ai de făcut, dar și un loc unde să-ți notezi planurile, visurile, gândurile despre tine și lumea din jurul tău. Dacă n-ai umplut-o până la sfârșitul anului școlar, o poți lua cu tine în vacanță!

ca A D s se a n O U m op nu ț l ii

Cartea de vrăji a lui Mal

Comandă prin SMS!

34 5988,


Colecția Cărțile Violettei

Bestseller

9 volume

Jurnalul meu. 3 ani împreună

● copertă flexi ● 192 pagini ● 14×18,2 cm

Jurnalul meu secret. Album de fan

● copertă cartonată ● 96 pagini ● 19×24,7 cm

50 de teste

● copertă cartonată● 96 pagini ● 21×27 cm

● coperte broșate ● 96 pagini ● 13×19 cm

Două Violette pentru un Leon

● copertă broșată ● 192 pagini ● 13×19 cm

Jurnal de vacanță

● copertă cartonată ● 96 pagini ● 16,5×21,5 cm

Povestea succesului

● copertă cartonată ● 96 pagini ● 21×28 cm

Comandă prin SMS!

O colecție care nu trebuie să lipsească fanilor Violetta: poveștile despre succes, preferințe, pasiuni, dragoste și prietenie ale Violettei, agenda de fan, teste distractive, jurnal pentru însemnări zilnice. Viața Violettei este un roman original și plin de emoții, iar ea dorește să vi-l împărtășească!

54

292,95 lei

239 Eco no miseș ti

lei

Trimiteți un SMS cu codul 037 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

id ei C A de de D O co ca ra do U ți ur un i ș i i

Un nou vis ● Unde e dragostea? ● Triumful dragostei


Pachet Disney ● Soy Luna 3 volume Magie pe role

● copertă cartonată ● 64 pagini ● 19×24 cm

Agenda mea de școală

● copertă cartonată ● 160 pagini ● 15×21 cm

Viața pe role

● copertă cartonată ● 64 pagini ● 21×27 cm

107,7 9 7 lei

Eco no miseș ti

29 lei

U

tu

DO

en

av

CA

ea ar

Trimiteți un SMS cu codul 038 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

m

Comandă prin SMS!

Descoperă lumea Lunei, cu role, prieteni, muzică și bună dispoziție, înfrumusețeaz-o cu autocolante și creioane colorate și fă cunoștință cu personajele serialului de pe Disney Channel! Completează în fiecare zi agenda de școală și vei avea mereu la îndemână lista lucrurilor pe care le ai de făcut, dar și un loc unde să-ți notezi planurile, visurile, gândurile despre tine și lumea din jurul tău.


Pachet Star Wars 2 volume Trezirea forței. Episodul VII

Fii alături de eroii galaxiei în aventura lor uimitoare! Explorează lumi incredibile, fă cunoștință cu extratereștri ciudați și înfruntă-i pe ticăloșii răufăcători! Jurnal de rebel. Ezra Bridger

Mă numesc Ezra Bridger și am o viață cu adevărat fantastică: navighez de jur împrejurul galaxiei alături de o echipă de rebeli care sabotează toate operațiunile Imperiului. Cum am ajuns aici? Cine sunt eu? Toate răspunsurile se află în acest jurnal.

● copertă cartonată ● 80 pagini ● 25,2×30,1 cm

Comandă prin SMS!

Jurnal de rebel. Ezra Bridger ● copertă cartonată ● 96 pagini ● 14×20 cm

77 79105, lei

Eco no miseș ti

27 lei

Trimiteți un SMS cu codul 039 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

Ră S C A zb TA D oi R W O ul A U ga RS la . ct ic

Star Wars. Trezirea forței


Pachet Colorează cu eroii Disney 4 volume

Garda felină în acțiune! 32 de planșe de colorat

● copertă broșată ● 64 pagini ● 24,5×32,8 cm

În căutarea lui Dory. Prieteni pentru Dory. 32 de planșe de colorat

● copertă broșată ● 32 pagini ● 24,5×32,8 cm

Zootropolis. Judy, spaima răufăcătorilor. 32 de planșe de colorat ● copertă broșată ● 64 pagini ● 24,5×32,8 cm

Regatul de gheață. Aventuri in Țara lui Olaf. 32 de planșe de colorat

● copertă broșată ● 64 pagini ● 24,5×32,8 cm

lei

n

44 lei cr

de

ăm

lo r

Trimiteți un SMS cu codul 040 la 1713 (tarif normal) și un operator Litera vă va contacta pentru preluarea comenzii.

co

Comandă prin SMS!

CA

DO

U

Eco no miseș ti

iu

99

143,14 ăc

În aceste cărți cu jocuri și pagini de colorat vei face cunoștință cu eroii tăi preferați: Kion și Garda felină, Dory și prietenii ei, Anna, Elsa și Olaf din Regatul de gheață, Judy, Nick și amicii lor din Zootropolis! Pregătește-ți creioanele colorate și vino la joacă!

Litera cupoane5  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you