Alboraia Festes Juliol 2022

Page 1

ALBORA IA

PÀG. 1

2022 festes juliol


ALBORA IA

2022 festes juliol

PÀG. 2


SUMARI 4 SALUTACIÓ 6 FESTES MAJORS ALBORAIA 2022

23 I NSCRIPCIONS FESTES 2022

23 A VANÇ FESTES DEL

CARME, PORT SAPLAYA 2022

27 I NSCRIPCIONS FESTES DEL CARME

27 AVANÇ FESTA DELS

CLAVARIS DEL SANTÍSSIM CRIST DE LA PROVIDÈNCIA

28 AVANÇ FESTA DE LA PATACONA 2022

ALBORA IA

ADRECES D'INTERÈS DELS ESDEVENIMENTS: Recinte Firal. • C/ Fusters, s/n.

asa de Cultura 'José Peris Aragó' i Biblioteca C Pública Municipal. • C/ Camí de la Mar, 1. Casa del Comte Zanoguera. • C/ Plaça Constitució, 16. entre d'Activitats per a Persones Majors C 'Portalet'. • C/ Portalet s/n. sglésia parroquial de l'Assumpció de la E Nostra Senyora i Oficina parroquial. • C/ Abadia, 2. Auditori Municipal d'Alboraia. • C/ Miraculosa, 16. Ciutat de l'Esport. • C/ Senda de l'aire, s/n. Teatre l'Agrícola. • C/ Cervantes, 3. Capella de Port Saplaya. • Accés pel pòrtic Av/ de l’Horta, 2 - Platja Port Saplaya. Marina de Port Saplaya. • C/ Roda del port, s/n. - Platja Port Saplaya.

L’organització es reserva el dret a modificar la programació. Exemplar gratuït. Prohibida la seua venda. Redacció: Gabinet de premsa i regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alboraia. Disseny de portada: Cecilia Santamaría Flor.

Fotografia i cartelleria: Joan Carles Muñoz, gabinet de premsa i persones col·laboradores. Maquetació: Editorial Mic.

Edita: Ajuntament d’Alboraia.


ALBORA IA

SALUTACIÓ

ALCALDE

Enguany estem molt desitjosos de l’arribada de les nostres Festes Majors. Després de dos anys, en els quals malauradament, hem hagut de prescindir de la celebració de les nostres tradicionals festes, torna el moment d'eixir al carrer, de retrobar-nos amb el veïnat per sopar junts a la fresca al recinte firal, traure la cultura i la música als carrers del poble i gaudir dels espectacles, el teatre, les activitats per a joves i majors, l’esport... o senzillament assaborir amb plaer la nostra millor orxata. Vos convide a gaudir de tota la programació que hem organitzat amb renovada il·lusió entre la Regidoria de Festes i les associacions del poble, per celebrar el retrobament i gaudir, també amb els que ens visiten, de tot el que ens ofereix Alboraia, tant al centre, com a les platges i l’horta, cada dia amb major atractiu per ser com som, un poble obert i acollidor. Donem la benvinguda a l’estiu i les nostres Festes Majors. Ens veiem als carrers d’Alboraia. MOLT BONES FESTES! Miguel Chavarría Díaz. Alcalde d'Alboraia

2022 festes juliol

PÀG. 4


ALBORA IA

PÀG. 5

2022 festes juliol


ALBORA IA

FESTES MAJORS ALBORAIA 2022 DIVENDRES 1 DE JULIOL.

PRELUDI. 18.30 h. Seu Social Ames de Casa Tyrius. Inauguració: Exposició de treballs fi de curs de Ames de Casa Tyrius.

Participen: • Grup de Dolçaines i Percussió ‘La Colla’ d'Ontinyent. • Colla de Dolçaines i Percussió de la Societat Musical d'Alboraia. Entrada lliure

19.00 h. Casa de la Cultura ‘José Peris Aragó’. Inauguració: Exposició de treballs fi de curs del Taller municipal de Pintura.

DISSABTE 2 DE JULIOL.

INICI. 19.30 h. Centre Portalet. Inauguració: Exposició de maquetes de trens i V Trobada de Mòduls HO Alboraia. Organitzat per l’Associació Valenciana Amics del Ferrocarril. 20.00 h. Casa del Comte Zanoguera. Inauguració: Exposició treballs fi de curs de Rosella Cultura i Art. 22.30 h. Plaça Constitució. Festival de Colles de Dolçaina i Percussió.

2022 festes juliol

De 10.00 h a 20.00 h. Plaça del Carme. RECOLLIDA D’ALIMENTS, BOLQUERS I PRODUCTES PER A LA HIGIENE FEMENINA en favor de l’ONG Tira Avant Alboraia Solidària. Organitza: Xufarunners.

PÀG. 6


10.00 h a 00.00 h. Plaça Constitució i carrer Abadia. DIA DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL (LIBRARY DAY) Tots els públics. 11.00 h. Plaça Constitució. Jocs d'ahir, de hui i de sempre. Tallers i jocs estiuencs. Companyia: La Titella. Organitza: Regidoria de Cultura i Biblioteca Pública Municipal. 19.00 h. Auditori Municipal. I Festival Guitarras Esteve Vila d’Alboraia: Concert de Guitarra amb David Rusell. Organitza: Guitarras Esteve i l’Ajuntament d’Alboraia amb la col·laboració de Caixa Popular, Rugar i Maderas Barber. Entrades: Fes la teua reserva a la web municipal: www.alboraya.es

ALBORA IA Idioma: Valencià. Públic: Familiar. Sinopsi: Inspirat en Robinson Crusoe. El protagonista fa sis anys que es troba en una illa deserta. Descobrirem al costat de ROB les seues pors i desitjos, compartirem les seues increïbles aventures i gaudirem de les seues peculiaritats i dels seus estranys companys.

20.00 h. a 23.00 h. Recinte Firal. Entrevistes per la corresponsabilitat. Organitza la regidoria d’Igualtat. Activitat: Punt d’entrevistes sobre conciliació, corresponsabilitat i igualtat. 20.30 h. Recinte Firal. Acte d'obertura de la Fira per l'alcalde, Miguel Chavarría i la Corporació municipal de l'Ajuntament.

19.30 h. Plaça Constitució. Teatre de Carrer Alboraia: Clap! Clap! «ROB». Companyia: Teatre l’Abast. Gènere: Teatre gestual i titelles.

PÀG. 7

21.00 h. Plaça Constitució. Sopar de germanor de la Biblioteca Pública Municipal. Organitza: Regidoria de Cultura i Biblioteca Pública Municipal. Inscripcions gratuïtes: Biblioteca Pública Municipal. Places limitades. Fins a l'1 de juliol. Horari de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. 22.00 h. Plaça Constitució. Nit de la Paraula. Organitza: Regidoria de Cultura i Biblioteca Pública Municipal.

2022 festes juliol


ALBORA IA

2022 festes juliol

PÀG. 8


22.00 h. Explanada de l`estació de metro Alboraia-Palmaret Festival de Bandes de Música. Participen: • Agrupació Musical ‘Los Silos’ de Burjassot • Unió Musical de Carlet • Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alboraia

ALBORA IA

DIUMENGE 3 DE JULIOL.

CORPUS CHRISTI. 08.00 h. La volta de la processó. Despertà pel grup de dolçaines i percussió de la Societat Musical d'Alboraia. 09.00 h. Marina de Port Saplaya. VI Concurs de Pesca Esportiva “Carro Valenciano”. Organitza el Club Pesca Esportiva Alboraia. 12.00 h. Església. Missa en honor al Corpus Christi.

00.00 h. Recinte Firal. ORQUESTRA MONTECARLO. Entrada lliure. Amb una qualitat musical indiscutible, i una espectacular posada en escena, oferiran un repertori que agrada a tots els públics. Amb un equip tècnic d'avantguarda i alguns dels millors músics de la Comunitat Valenciana. Viurem un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

13.00h. Auditori Municipal. I Festival de Guitarres Esteve Vila d’Alboraia: Concert de l’Orquestra de Corda polsada de la Societat Musical d’Alboraia. Director: Jaime Roca. Entrada lliure. 19:30 h. La volta de la processó. Balls del Corpus, pel Grup de Danses de la Societat Musical d’Alboraia acompanyant l’entrà de la murta.

PÀG. 9

2022 festes juliol


20.00 h a 22.00 h. Recinte Firal. Punt d’Informació sobre els Primers Pressupostos Participatius d’Alboraia. Organitza la regidoria de Participació Ciutadana. 20.00 h. La volta de la processó. Entrada de la Murta. 21.00 h. La volta de la processó. Processó del Corpus Christi i focs d’artifici en finalitzar a càrrec de la pirotècnia Europlà 22.30 h. Recinte Firal. Festival de Play-Backs de les Falles d’Alboraia. Organitza: Junta Local Fallera d’Alboraia. Gaudirem d’una nit d’espectacle organitzada pels components de totes les comissions falleres d’Alboraia.

DILLUNS 4 DE JULIOL.

SANT ROC. 12.00 h. Església. Missa en honor a Sant Roc. Organitzada pel grup de Clavaris. 13.30 h. Plaça Constitució. • Tradicional Benedicció dels rotllos i dels ciris a l’Esglèsia. • Focs d’artifici amb tabal i dolçaina. • En finalitzar, entrega d’aliments al Cottolengo del Pare Alegre. Organitza el grup de Clavaris de Sant Roc.

2022 festes juliol

ALBORA IA

19.30 h. Passeig d’Aragó amb el carrer Botànic Cavanilles. Teatre de Carrer Alboraia: Clap! Clap! «Menphis Rock&Circ». Companyia: La Finestra Nou Circ. Gènere: Circ i música. Idioma: Valencià. Públic: Familiar. Sinopsi: Viatgem al Memphis, un mític i original bar de rock dels anys 50, on un cambrer i músic carismàtic rep cada nit a un peculiar grup d’amics. Música en directe, malabars, acrobàcies, aeris i humor en una frenètica i divertida història d’encontres i desavinences a ritme de Rock&Roll.

20.15 h. Recorregut: carrer Sant Cristòfol, carrer Miraculosa, plaça del Mestre Clavell, plaça de la Constitució i Església Parroquial. Cercavila Clavaris de Sant Roc. 21.00 h. La volta de la processó. Processó a Sant Roc pels Clavaris. 22.30 h. Plaça Constitució. Focs d'artifici pels Clavaris de Sant Roc. 23.00 h. Recinte Firal. CONCERT: GIRA DIAL AL SOL Entrada lliure. Artistes: • Carlos Baute • Soraya • Huecco • Beatriz Luengo • Depol • Miriam Suarez • Moises Losada • Julia Medina Concert Gira de Cadena Dial, amb la col·laboració del grup Prisa, que comptarà amb un elenc important d’artistes del

PÀG. 10


ALBORA IA

moment, amb un escenari carregat d’un excel·lent equip d’il·luminació, imatges i so, per a gaudir de la millor música en directe.

12.00 h. Església. Missa per als nostres majors. Organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alboraia. 19.00 h. Centre d’activitats per a persones majors, ‘Portalet’. Cercavila amb els nostres majors de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alboraia.

19.30 h. Passeig d'Aragó. • Festa i berenar a la fresca per als nostres majors. • Espectacle: «VALENCIA EN LA PIEL».

DIMARTS 5 DE JULIOL.

Inscripcions: Centre d’activitats per a persones majors, al carrer del Portalet. Fins al 2 de juliol. Horari de 10.00 h a 12.30 h.

DIA DELS NOSTRES MAJORS. 11.00 h fins a les 13:30 h. Recinte Firal: Caseta de l’associació juvenil ‘La Colla’. «XOPÀ». Públic juvenil. Banya't amb pistoles d'aigua, poals, globus i gaudeix amb el teu grup d'amics i amigues.

11.15 h. Centre d’activitats per a persones majors, ‘Portalet’. Cercavila de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alboraia.

PÀG. 11

19.30 h. Plaça del Carme. Teatre de Carrer Alboraia: Clap! Clap! «Pixels offline». Companyia: La banda del Drac. Gènere: Música i animació. Idioma: Valencià. Públic: Familiar. Sinopsi: Gran festa musical. Plena de cançons i jocs per a xiquets i xiquetes amb música original a partir del rock, pop i tecno. En un món virtual, rodejats de monstres, cavernes i illes voladores, viuen els Píxels. Uns personatges de videojoc entren en la realitat real dels humans.

2022 festes juliol


23.00 h. Recinte Firal. Concert: «BIG BAND BLUE» de la Societat Musical d’Alboraia Entrada lliure. Més de 18 músics distribuïts en cordes, saxos, trombons, trompetes, clarinet, i base rítmica amb guitarra, baix, bateria i piano, al costat d’una vocalista que fica la seua gran veu i estil als temes més coneguts per tots.

DIMECRES 6 DE JULIOL.

DIA DE L’ORXATA. 12.00 h. Avinguda de l'Orxata. ALBORAIA BRESSOL DE L’ORXATA. Repartiment d'orxata amb la col·laboració del Gremi d'Orxaters d’Alboraia, amenitzat per la Colla de Tabal i Dolçaina de la Societat Musical d'Alboraia. Per a tots els públics.

De 18.00 h a 21.00 h. Ciutat de l'Esport. FIRA JOVE. Entrada lliure. • Activitats multiesportives amb rocòdrom, tirolina, tir amb arc, jocs d’aigua, zona retro amb ping-pong, futbolí, pantalles tv, air hockey, màquines àrcade i molt més. • Taller de corresponsabilitat: Colorin, acolorit, la samarreta s’ha netejat. Públic: Infantil i juvenil. Organitza la regidoria de Joventut.

2022 festes juliol

18.00 h. a 22.00 h.

ALBORA IA

Teatre l’Agrícola. I Festival Guitarres Esteve Vila d’Alboraia: Semifinal del Certamen Internacional de Guitarra. Entrada lliure. 19.00 h. Passeig Aragó amb l'avinguda d’Ausiàs March. Cavalcada de disfresses organitzada per l'associació juvenil ‘La Colla’. Per a tots els públics. 18.00 h. Carrer Abadia. ALBORAIA BRESSOL DE L’ORXATA. Tallers infantils. Entrada lliure. Orxatada popular solidària a benefici de la Junta Local contra el càncer Alboraia. 19.30 h. Plaça Constitució. Teatre de Carrer Alboraia: Clap! Clap! «La Barca». Companyia: La Larvaria. Gènere: Teatre gestual. Idioma: Valencià. Públic: Familiar. Sinopsi: Teatre gestual que tracta sobre la supervivència, l’amor, les relacions i la por, però sobretot l’esperança. Els personatges ens mostren des de l’optimisme, com és viure mirant el món a través dels ulls d’un xiquet i ens conviden a entusiasmar-se de nou, mentre redescobrim allò que creiem conéixer. 22.30 h. Plaça Constitució. Bibliogolfes teatrals. Teatre popular. Organitza: Biblioteca Pública Municipal.

PÀG. 12


PÀG. 13


PÀG. 14


23.00 h. Recinte Firal. ORQUESTRA NEXUS. Entrada lliure. Grup valencià amb una posada en escena fresca, enèrgica i propera, amb un repertori del millor pop/rock així com a versions de clàssics indispensables en qualsevol festa.

ALBORA IA

19.00 h. Plaça del Mestre Clavel i carrer de la Miraculosa. Benedicció d'animals. Per a tots els públics. Inscripcions: Per als cavalls cal apuntar-vos al Consell Agrari, en el següent horari: dimarts i dijous d'11.30 h a 14.00 h o telefonant al 961 856 173, fins mitja hora abans de la desfilada del dijous 7 de juliol.

DIJOUS 7 DE JULIOL.

SANT ISIDRE LLAURADOR. 12.00 h. Església. Missa en honor a Sant Isidre Llaurador. De 18:00 h a 21:00 h. Ciutat de l'Esport. FIRA JOVE. Entrada lliure. • Activitats multiesportives amb rocòdrom, tirolina, tir amb arc, jocs d’aigua, zona retro amb ping-pong, futbolí, pantalles tv, air hockey, màquines àrcade i molt més. • Taller de corresponsabilitat: Colorin, acolorit, la samarreta s’ha netejat. Públic: Infantil i juvenil. Organitza la regidoria de Joventut.

19.30 h. Passeig d'Aragó. NIT DE PAELLES amenitzada amb la música festiva de la «XE-RANGA». Inscripcions: Preu: 2’50€ per persona. Pots encomanar les racions des de casa, al web www.agendaalboraya.com o vindre a la Casa de la Cultura “Josep Peris Aragó”, del 25 de juny al 5 de juliol, en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h.

18.00 h. a 22.00 h. Teatre l’Agrícola. I Festival Guitarres Esteve Vila d’Alboraia: Semifinal del Certamen Internacional de Guitarra. Entrada lliure.

PÀG. 15

2022 festes juliol


PÀG. 16


22.00 h. Recinte Firal. Punt d'informació ‘Jo Trie’. Recorda: Una de consciència i altra d’orxata!!! Campanya de reducció de riscos organitzada per la Unitat de Prevenció de Conductes Adictives, UPCCA, de l’Ajuntament d’Alboraia.

23.00 h. Recinte Firal. Punt violeta d’informació i assessorament. Fins tancament del recinte. Organitza la regidoria d’Igualtat. 23.30 h. Recinte Firal. ORQUESTRA EUFÒRIA. Entrada lliure. Orquestra per a tots els públics, amb un repertori fres i original. Una posada en escena brutal, amb molt de dinamisme a l’escenari, amb muntatge de so, llums, i vídeos espectaculars, que convida a ballar i gaudir de la música.

ALBORA IA

DIVENDRES 8 DE JULIOL.

DIA DE LA JOVENTUT. De 18.00 h a 21.00 h. Ciutat de l'Esport. FIRA JOVE. Entrada lliure. • Activitats multiesportives amb rocòdrom, tirolina, tir amb arc, jocs d’aigua, zona retro amb ping-pong, futbolí, pantalles tv, air hockey, màquines àrcade i molt més. • Taller de corresponsabilitat: Colorin, acolorit, la samarreta s’ha netejat. Públic: Infantil i juvenil. Organitza la regidoria de Joventut. 18.00 h. La volta de la processó. Repartiment i ofrena d'alfàbegues per les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost amb acompanyament de tabal, dolçaina i dansà.

18.30 h Plaça del Carme. CORREBARS. Organitza l’associació juvenil ‘La Colla’. Per a majors de 18 anys. 19.30h. Passeig d’Aragó. Teatre de Carrer Alboraia: Clap! Clap! «Yee-Haw». Companyia: La Banda del Otro. Gènere: Circ i música.

PÀG. 17

2022 festes juliol


Idioma: Castellà. Públic: Familiar. Sinopsi: Banda de l’oest d’Andalusiana. De joves ja van fugir amb el circ, el que explica les seues habilitats malabaristes, encara que per alguna raó es fan passar per músics. Com si foren foragits, van sempre tramant algun colp, colp que sempre acaben rebent algú d’ells. 22.00 h. a 01.00 h Teatre l’Agrícola. I Festival Guitarres Esteve Vila d’Alboraia: Final del Certamen de Guitarra. Entrada lliure. 23.00 h. Carrer Sant Pancraci. Dansà Popular. Organitza el Grup de Danses de la Societat Musical d'Alboraia amb la participació d'altres grups convidats. 23.00 h. Recinte Firal. ORQUESTRA SEVEN CRASHERS. Entrada lliure. Un show espectacular que combina els èxits del moment amb els temes més potents de l’escena Pop-Rock nacional e internacional. Un so aclaparador, amb efectes d’última generació són alguns dels ingredients, que ofereix aquest espectacle. Are you Ready?

2022 festes juliol

DISSABTE 9 DE JULIOL.

ALBORA IA

MARE DE DÉU D’AGOST I CALDERES. 11.00 h. Passeig d’Aragó. Cuina Kids. Públic infantil fins als 15 anys. Accés lliure. Sinopsi: És un divertit showcooking, que pretén apropar el missatge de la cuina saludable, sostenible de proximitat als més menuts de la casa. Un xef junt amb Tina Mandarina, ens ensenyarà a realitzar dues receptes amb productes de temporada i de proximitat. 11.15 h. La volta de la processó. Cercavila amb tabal i dolçaina de les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost. 12.00 h. Església. Missa solemne a l’Assumpció de la Mare de Déu d'Agost. A continuació, mascletà a la plaça de la Constitució, a càrrec de les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost.

PÀG. 18


14.00 h. Parc de les Vies al costat del carrer Vicari Ricard Belenguer. CALDERES D’ARRÒS AMB FESOLS I NAPS. Amenitzades per la Colla de Dolçaines i Percussió de la Societat Musical d’Alboraia. Inscripcions: preu: 1'50€ per persona. Pots encomanar les racions des de casa al web www.agendaalboraya.com o vindre a la Casa de la Cultura “Josep Peris Aragó”, del 25 de juny al 5 de juliol, en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h.

18.00 h. La volta de la processó. Entrà de la murta amb les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost. 18.00 h. Recinte Firal. Concert: ‘XUFARANGA’ Entrada lliure. 19.30 h. Plaça Teresa Gil de Vidaure. Teatre de Carrer Alboraia: Clap! Clap! «Téntol». Companyia: Manipulats. Gènere: Teatre, circ i moviment. Idioma: Valencià. Públic: Familiar. Sinopsi: Téntol, és la paraula que els xiquets de Mallorca, quan juguen, fan servir per a demanar una pausa. D’una investigació sobre els jocs populars, sorgeix la idea de crear aquest especta-

PÀG. 19

ALBORA IA cle de teatre, circ i moviment centrat en la reivindicació del temps d’oci i d’esbarjo com una forma de creació de cultura, de singularitats, de comunitats i de personalitats. 20.15 h. La volta de la processó. Cercavila de les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost.

21.00 h. La volta de la processó. Solemne processó a l’Assumpció de la Mare Déu amb les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost. 22.00 h. Plaça Constitució. Focs d'artifici organitzats per les Clavariesses de la Mare de Déu d'Agost. 23.00 h. Recinte Firal. Punt violeta d’informació i assessorament. Fins tancament del recinte. Organitza la regidoria d’Igualtat.

2022 festes juliol


PÀG. 20


PÀG. 21


23.30 h. Recinte Firal. GRUPO VÉRTIGO. Entrada lliure. Un dels millors grups de versions en València. Amb un repertori de pop-rock i un directe molt potent, el grup Vértigo s’ha consolidat com una de les millors opcions de les nostres festes.

ALBORA IA

18.00 h a 21.00 h. Passeig d’Aragó. Unflables Infantils amb Esport Actiu. Accés lliure. Organitza l’Ajuntament d’Alboraia. 20.00 h. La volta de la processó. Entrà de la murta. 21.00 h. La volta de la processó. Processó a Sant Cristòfol.

DIUMENGE 10 DE JULIOL.

SANT CRISTÒFOL. 08.00 h. La volta de la processó. Despertà pel grup de dolçaines i percussió de la Societat Musical d’Alboraia. 12.00 h. Església. Missa en honor a Sant Cristòfol. 13.00 h. Plaça Constitució. Benedicció de vehicles a l’Església.

2022 festes juliol

22.00 h. Carrer de Cervantes. Focs d'artifici a càrrec de la pirotècnia Europlà. 22.30 h. Recorregut: Esplanada estació Pintor Peris Aragó, carrer Botànic Cavanilles fins al Passeig d’Aragó. Correfoc realitzat per Dimonis de l’Avern.

PÁG. 22


DILLUNS 11 DE JULIOL.

DIA DELS NOSTRES DIFUNTS. 20.00 h. Església. Missa pels nostres difunts.

INSCRIPCIONS LYBRARY DAY (Dia de la Biblioteca). Inscripcions gratuïtes a la Biblioteca Pública Municipal. Places limitades. Fins a l'1 de juliol. Horari de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. FESTA BERENAR NOSTRES MAJORS. Inscripcions a la Llar de Jubilats, al carrer del Portalet. Fins al 2 de juliol. Horari de 10.00 h a 12.30 h. NIT DE PAELLES. Preu; 2’50€ per persona. Pots encomanar les racions des de casa, al web www.agendaalboraya. com o vindre a la Casa de la Cultura “Josep Peris Aragó”, del 25 de juny al 5 de juliol, en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. CALDERES. Preu: 1'50€ per persona. Pots encomanar les racions des de casa al web www.agendaalboraya.com o vindre a la Casa de la Cultura “Josep Peris Aragó”, del 25 de juny al 5 de juliol, en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h.

¡AVANÇ: FESTES DEL CARME. PORT SAPLAYA 2022! DIVENDRES 15 DE JULIOL.

NIT DE LA MÚSICA. 18.00 h. Plaça de la Senyoria. Unflables i jocs gegants amb Esport Actiu. Per a tots els públics. Accés lliure. Organitza l’Ajuntament d’Alboraia.

23.00 h. Plaça de la Senyoria. I Festival Guitarres Esteve Vila d’Alboraia: Concert ‘Guitarras del Mediterráneo’. Accés lliure. Artistes: • Guitarres: Javier Zamora i Toni Cotolí. • Percussió: Manuel Quintero. • Balladora: Irene de la Rosa.

BENEDICCIÓ D'ANIMALS. Per als cavalls cal apuntar-vos al Consell Agrari, en el següent horari: dimarts i dijous d'11.30 h a 14.00 h o telefonant al 961 856 173, fins mitja hora abans de la desfilada del dijous 7 de juliol.

PÀG. 23

2022 festes juliol


DISSABTE 16 DE JULIOL.

DIA DE L’ORXATA. Hora i lloc per concretar: Punt d’Informació sobre els Primers Pressupostos Participatius d’Alboraia. Organitza la regidoria de Participació Ciutadana. 9.00 h. Plaça de la Senyoria. IX edició del concurs de pintura a l’aire lliure PINTA AL CARRER. Inscripcions i més informació al web www.alboraya.es 9.00 h. a 11.00 h. Plaça de la Senyoria i platja. Olimpíades esportives. Organitza la Falla Port Saplaya. Públic Infantil. Inscripció: A la Falla Port Saplaya abans del dimecres 13 de juliol de 2022. 11.00 h. a 14.00 h. Plaça de la Senyoria. Mercat Infantil. Organitza la Falla Port Saplaya. 11.00 h. Plaça de la Senyoria. ALBORAIA BRESSOL DE L’ORXATA Repartiment d’orxata. 18.00 h. Plaça de la Senyoria. Entrega dels premis de la IX edició del concurs PINTA AL CARRER.

ALBORA IA

20.00 h. Plaça de la Senyoria. Concurs de paelles amb la col·laboració de la Falla Port Saplaya. Inscripció: A la Falla Port Saplaya abans del dimecres 13 de juliol de 2022. 23.00 h. Plaça de la Senyoria Orquestra. DIUMENGE 17 DE JULIOL.

DIA DEL CARME. 20.00 h. Capella de Port Saplaya. Missa solemne en honor a Nostra Senyora del Carme.

21.00 h. Marina de Port Saplaya. Processó marinera. Atenció: Aquesta informació es completarà al web www.alboraya.es, a través de les xarxes socials i el Whatsapp Municipal.

INSCRIPCIONS: OLIMPÍADES I CONCURS DE PAELLES: Inscripció a la Falla Port Saplaya, abans del dimecres 13 de juliol de 2022.

2022 festes juliol

IX EDICIÓ DEL CONCURS PINTA AL CARRER: Inscripcions i més informació al web www.alboraya.es

PÀG. 24


PÀG. 25


PÀG. 26


ALBORA IA AVANÇ DEL DIA DEL SANTÍSSIM CRIST DE LA PROVIDÈNCIA 2022 DIA I HORES A DETERMINAR. - Sopar Popular. - Nit d’Albaes.

DISSABTE 6 D’AGOST.

DIA DEL CRIST DE LA PROVIDÈNCIA. HORES A DETERMINAR. - Despertà. - Cercavila. - Mascletà. - Entrà de la murta. - Cercavila. - Solemne processó del Santíssim Crist de la Providència. - Castell de focs.

CLAVARIS DELS CRIST DE LA PROVIDÈNCIA 2022 Vicent Monzó Oscar Rodrigo Salvador Vicent Juan Otero Toni Pascual Francisco Bernet José Luis Peris Carlos Rubio Roberto Cases Antonio Vicent Paco Calabuig Toni Parra Javier España José Pastor Carlos Doménech Cristóbal Martínez Alberto Sanfeliu

Victor Barres Vicente Valero Pablo Gandul Paco Hueso José Luis Pechuan Blas Rubio Javier Ros Víctor Ortega Raul Pesaor David Genis Pep Navarro José Manuel Gil Gerardo Aguado Cristóbal Castells José Luis Tadeo Ricardo Cantarero Vicente Giner

Atenció

: Aquesta informació es completarà al web www.alboraya.es, a través de les xarxes socials i el Whatsapp Municipal.

PÀG. 27

2022 festes juliol


ALBORA IA

¡AVANÇ: FESTES DE LA PATACONA 2022! DISSABTE 24 DE SETEMBRE.

DIA DE L’ORXATA.

DIUMENGE 25 DE SETEMBRE. - Berenar saludable.

- Unflables amb Esport Actiu.

- Punt d’Informació sobre els Primers Pressupostos Participatius d’Alboraia. Organitza la regidoria de Participació Ciutadana. - ALBORAIA BRESSOL DE L’ORXATA. Repartiment d’orxata. - I Festival Guitarres Esteve Vila d’Alboraia: Concert de Rubén Parejo. Accés lliure. - Sopar de pa i porta. - Espectacle musical.

2022 festes juliol

Atenció: Aquesta informació es completarà al web www.alboraya.es, a través de les xarxes socials i el Whatsapp Municipal.

PÀG. 28


PÀG. 29


PÀG. 30


PÀG. 31


PÀG. 32


PÀG. 33


PÀG. 34


PÀG. 35


PÀG. 36


PÀG. 37


PÀG. 38


PÀG. 39


ALBORA IA

2022 festes juliol

PÀG. 40


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.