Brochure Kasernebyen

Page 1

KASERNEBYEN En Grøn bydel i Ringsted

Lejeboliger i Ringsted Etape 1 - 48 lejeboliger www.kasernebyen.dk

Selandia Ringsted Holder sammen på Sjælland


Lejevilkår VILKÅR • 3 måneders depositum + 1 måneds forudbetalt leje. • Første måneds leje betales 1 måned før indflytning. • Lejeperiode: Ubegrænset. • Opsigelsesvarsel: 6+3 måneder. • Lejestigning: Reguleres ifølge nettoprisindekset. • Hund eller kat op til 10kg. tilladt. BRUGSRET/FÆLLESFACILITETER • Depotrum. • Udendørs fællesarealer. • Orangeri og petanquebane. • Mulighed for parkering. TV / INTERNET • Lejemålet er forberedt til fibernet og telefoni (med tilslutningspligt). • Forbrug betales direkte til udbyder, og lejer skal selv tilmelde sig som selvstændig bruger. MEDFØLGENDE INVENTAR • Hårde hvidevarer af anerkendt mærke.

2

RESERVATION • Reservation sker ved udfyldelse og underskrivelse af vores reservationsblanket, som sendes til ejendomsmægleren. • Lejekontrakten underskrives digitalt med NemID senest 2 dage efter modtagelsen af lejekontrakten. • Indbetaling af opkrævningen, jf. lejekontraktens §4 skal ske senest 7 dage efter modtagelse af lejekontrakten. FORBRUGSOPLYSNINGER • Vand betales aconto pr. måned. • Varme betales direkte til forsyningsselskabet. • El betales direkte til forsyningsselskabet, og lejer skal tilmelde sig som selvstændig bruger.


2. ETAPE 3. ETAPE

1. ETAPE

3


Om projektet Kaserne Parkvej - Familie- & seniorboliger

I Kasernebyen er der plads til både privatliv og fællesskab for såvel seniorer, singler som børnefamilier. Her er skabt de ideelle rammer for hyggelige sommerstunder med familie og venner i det fælleareal hvor der er opsat bænke, borde og grillpladser. Herudover etableres petanquebane og orangerier/væksthuse, hvor der bliver rig lejlighed til at mødes og nyde hinandens selskab på tværs af generationerne. Projektet består af i alt 210 attraktive lejeboliger på mellem 54 og 120 m2. Boligerne har gulvvarme i alle rum. Badeværelserne får keramiske klinker og sanitet, der matcher tidens krav. Det samme gør køkkenelementer og hårde hvidevarer.

Elevator i dele af byggeriet

Orangerier/ Petanquebaner

Alle lejlighederne får enten egen terrasse, altan eller fransk altan. Desuden får alle lejligheder depotrum. Det nye boligområde er døbt ”Kasernebyen”, fordi det netop fastholder stedets historie. Boliger kommer til at fremstå som en nyfortolkning af kaserneområdet og indrettes, så hele kvarteret bliver et trygt og rart sted at bo og opholde sig for alle aldersgrupper.

Hårde hvidevarer

4


5


6


PLANTEGNING

INTERIØR,

2V2

der matcher tidens krav •

Gulvvarme i alle rum

Keramiske klinker og sanitet i badeværelset

Køkken fra Invita model Urban

Træ/aluvinduer, lavenergi, termoruder

Altan eller terrasse til alle lejligheder

Depotrum til alle lejligheder

INSPIRATION: WWW.KJEPS.DK

Alle planer er vejledende uden ansvar. Der tages forbehold for fejl og ændringer i boligen. BEMÆRK: lejlighederne kan være spejlvendte.

7


PLANTEGNING

3V1

8 INSPIRATION: WWW.KJEPS.DK


PLANTEGNING

3V2

9


PLANTEGNING

4V1

10 INSPIRATION: WWW.KJEPS.DK


PLANTEGNING

4V2

11


Beliggenhed Kasernebyen - Bo ude i naturen inde i byen

Ringsted byder på liv året rundt med events, indkøbscentre, en Outlet by og en hyggelig bymidte. Her er plads til fritidsaktivivter, byfester og festivaller. I Kasernebyen er du tæt på alle byens tilbud – de sjove såvel som de praktiske. Bymidten er i gåafstand, og den er præget af hyggelige gågader, hvor du finder et væld af forskellige specialbutikker, der inviterer til spændende shopping. Samtidig ligger Danmarks eneste outletcenter næsten lige udenfor døren. Er du mere til kulturelle og sportslige aktiviteter, finder du ligeledes Kongres- og sportscentret inden for 1 km. Ved sportscenteret er der et utal af forskellige sportsaktiviteter. Her kan du spille volleyball, fodbold, badminton, tennis, tage en tur på skaterbanen, atletikstadionet eller i svømmehallen.

Aktivitets- og natursti på 25 km

Derudover har Ringsted et nyt stort indkøbscenter, RingStedet, der ligger lige ved motorvejen, som også har hurtig tilkørsel fra Kasernebyen.

Ringsted Station 5 min Ringsted har stort fokus på børneområdet, og kommunen har pasningsgaranti for alle. Udover de traditionelle dagsordninger, tilbydes også aften- og nattepasning.

Ringstedet/indkøb 600 m 12


2. ETAPE

3. ETAPE

1. ETAPE

13


Tæt på naturskønne omgivelser og byens puls Området ligger tæt på de naturskønne omgivelser ved kaserneområdet. Tæt på skov og på et af kommunens rekreative områder ”Anlægget”. Samtidig er der ikke langt til hverken motorvej eller byens centrum. Ringsted Kommune er inde i en rivende udvikling som bosætningskommune, og området i Kasernebyen ligger perfekt tæt på bymidten, Kongrescentret, sportscentret og tæt på transportmuligheder til København og Odense, hvilket gør det attraktivt at bosætte sig der for de aktive seniorer og børnefamilier. Ringsted er en af de klassiske sjællandske købstæder, hvor pulserende byliv blandes med charme og idyl.

14

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.


Landsdækkende projektmægler med lokal ekspertise Som Danmarks største mæglervirksomhed kender vi bredden af opgaver, der følger med, når du lejer en bolig. Og det er her, vi gør en forskel. Vi er 15 medarbejdere, fordelt på 2 projektafdelinger i Århus og København. Samtidig samarbejder vi med vores over 60 lokalbutikker i hele landet. Dermed har vi både lokal ekspertise og et landsdækkende netværk, som samarbejder om at finde købere og lejere fra hele landet. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde dit nye lejemål i dit ønskede lokalområde. Vi støtter dem, der gør en forskel for børn Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. EDC Poul Erik Bech er primært ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn gennem gode oplevelser. Læs mere på poulerikbechfonden.dk

For yderligere information eller fremvisning Thomas Christensen Ejendomsmægler, MDE

tc.410@edc.dk +45 40 41 19 91

Dette prospekt er baseret på data fra officielle kilder og informationer modtaget fra opdragsgiver. Det er EDC Poul Erik Bechs opfattelse, at oplysningerne i prospektet er korrekte og fyldestgørende, men EDC Poul Erik Bech påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl og mangler. Der tages forbehold for ændringer og trykfejl.

15


Februar 2022