Page 1

DIN TØMMERHANDEL!

LAGERINRETNING | PORTE Effektive og fleksible lagerløsninger til din tømmerhandel


Hej! Er det tid til fornyelse eller udbygning af dit lager? På EAB ved vi hvor vigtig det er for dig at dit lager fungerer optimalt. At vi er blevet en markedsførende leverandør til netop byggevarerhandlere, tror vi frem for alt beror på, at vi har et komplet sortiment, lang erfaring og et dybdegående kendskab som er tilpasset til netop din virksomhed. Vi deler gerne vore erfaringer med dig for at du skal få den bedste løsning til netop din butik.

Nyhed: Et sammenhængende og stilrent lager.

Med anracit grå som ny standard farve på listegalger og horisontale trælagringsreoler får din butik et moderne og stilrent udseende. Ønsker du orange jernvarer? Intet problem ! I en overgangsperiode vil vi have begge farver i vort standardsortiment.

Begynd her

Hvilken type reol har du brug for? 2


FAKTA PALLEREOLER EABs pallereol model Omega er baseret på en konstruktion, hvor sikkerhed og funktion er i første række. Det komplette sæt er bygget af to komponenter; endegavle og bjælker. Stabiliseringen fremkommer af rammekonstruktionen. Stagene i gavlen er designet af firkantede rør, hvilket giver stærke stag og en meget stabil gavl der tillader høje sektionsbelastninger. Reolen er også dimensioneret til montering på asfaltbelægning.

Pallereol Holdbart og udviklet for at opfylde de krav og ønsker som findes på et velfungerende lager. For optimal udnyttelse, se vort store tilbehørsprogram på www.eab.dk.

Tilbehør: Nethyldeplan, netbjælkeplan, forskellige påkørings- og gennemkøringsværn, gaffeldistancer.

3


Grenreol

Vandret trælagringsreol

En gennemtænkt produktserie af grenreoler med mange kombinationsmuligheder. Grenreoler kan fås som enkelt- eller dobbeltsidet, for let eller tung belastning. Den tunge grenreol findes desuden i flere versioner beroende på belastning og dimensioner på godset.

Kan bygges stor eller lille, med en eller flere plukkeniveauer og med en kombination af rullefag og indstiksfag efter ønske. Desuden er mulighederne for udbygning eller forandre sektionerne så godt som ubegrænset, da reolen er opbygget med vor gedigne pallereol som grundtype.

FAKTA GRENREOLER

FAKTA VANDRET TRÆLAGRINGSREOL

EABs grenreoler er meget stabile og holdbare for lagring af langgods træplader, bræder og rør mv. Du kan vælge mellem forskellige længder på grenene, om du vil placere grenreolen frit eller mod en væg. Vore grenreoler lakeres med en slidstærk pulverfarve, men skal grenreolen placeres udendørs anbefaler vi grenreolen i varmgalvaniseret udførelse.

EABs vandrette trælagringsreol er en praktisk lagringsalternativ for oplagring af hele træpakker. Reolen er meget pladsbesparende og lageret bliver både åbent og overskueligt. I vor vandrette trælagringsreol lagre du træpakkerne liggende i hel eller halvpakker på kraftige stålruller med kuglelejer. For at slippe for problemer ved indlastningen og for at kunne håndtere træpakke i flere længder, lagres træpakken på fem styk ruller. Træpakken rulles enkelt og smidigt direkte ind i reolen ved hjælp af lastbæren.

Tilbehør: Grenställ med tak, grenställ på mobila vagnar, armstopp.

Tilbehør: Forskellige typer af lastbærer, indstiksfag, balkon, trappe, skydelåger. 4


Listegalger

Lagerreoler

Et praktisk lagringsalternativ for stående lagring af lister, profiler og rør. Reolen er meget pladsbesparende og lageret bliver både åbent og overskueligt.

Et meget stabilt reolsystem som skaber de bedste forudsætninger for en overskuelig opbevaring af plukkevarer.

FAKTA LISTEGALGER

FAKTA LAGERREOLER

EABs listegalger er meget holdbare og stabilt konstrueret for mange forskellige behov for lagring af lister og andre typer af stående materiale. Ved hjælp af forskellige tilbehør bliver din listegalge tilpasset præcist efter de behov som forekommer på dit lager.

EABs lagereol kan leveres med forskellige hyldedybder, med forskellige gavlhøjder samt med åbne eller lukkede gavle og rygge. Vore lagerreoler har connector plader som stabiliserer gavlene og hyldeholdere som fixere hylderne i rette positioner. Hylderne er med en langsgående forstærket ombukket profil på undersiden, som sikre en høj hyldebelastning og lille nedbøjning i hyldeplanet.

Tilbehør: Listedelere, gulvpodie med gummimåtte, afdelingsbøjler med befæstelsesbeslag.

Tilbehør: Udtræksskuffe, inddelingsbøjler, deleplader, sokkelplade, dørsektion og hyldebagkant. 5


Tilbehør

Vælg det som får din tømmerhandel til at fungere bedst eab.no eab.dk

Eksempel på vort store tilbehørsprogram. For komplet præsentation se www.eab.dk

LASTBÆRER, ELDREVET ELLER MANUEL VANDRET TRÆLAGRING For en sikker og enkel indlastning af træpakker. For at forhindre tipning er lastbærerne udstyret med kroge som hægtes i reolen ved indlastningen. Vi har også manuelle lastbærer. 6


BØJLE DELERE | PALLEREOLER Giver god ordning og overskuelighed ved stående lagring af døre i pallereoler.

GAFFELDISTANCER | PALLEREOLER For let håndtering af træpakker som ikke ligger på paller.

TRAPPE | BALKON | GRIND

GAFFELDISTANS

SLIDSKE | VANDRET TRÆLAGRINGSREOL

7


LIMTRÆSBJÆLKER | VANDRET TRÆLAGRINGSREOL Praktisk opbevaring af limtræ som gør plukningen let.

8

SKYDELÅGE | VANDRET TRÆLAGRINGSREOL For en sikker og effektiv oplagring f.eks. på en mezzanin. Skydelågen er motordrevet og betjenes enkelt med en radiosender. Fotoceller, automatisk lukning og balastningsvagt samt en advarselslampe som blinker når lågen er åben, giver en sikker arbejdsplads.


4 STK. UDADGÅENDE FOLDEPORTE MED 1 STK. INDFÆLDET GANGDØR.

Hvilken type foldeport passer til dine behov?

KU LÖ RK AR TA / YT BE HA ND LI NG PO RT AR

AR 9005 Svart 010 Kritvit

045 Silvermetallic 758 Mörkröd

087 Mörkgrå 558 Azurblå

För exakt kulöråte

rgivning bör plåtprov

rekvireras

9


FAKTA FOLDEPORTER EAB´s porte har altid været kendte for deres høje kvalitet og holdbarhed. Vi har valgt en robust konstruktion med få bevægelige dele, hvilket bevirker at der er et minimalt behov for vedligeholdelse og service. Vores 10-års garanti er et bevis på, at vi holder det vi lover.

10

Foldeporte EAB´s manuelle og motordrevne foldeporte af varmforzinket stål er i dag meget velkendte for sin styrke og muligheder for stor valgfrihed når det gælder udførelsen. Alle porte produceres i Smållandsstenar og designes helt efter kundens ønsker specifikke mål. Foldeportene kan bl.a. tilpasses som nedenstående: Måltilpasset Med indbygget gangdør Sikkerhedsklassificering 7 forskellige isoleringsalternativer Designline – valgfri antal glasrækker


Slagporte og Termovinduer EAB´s Slagporte og gangdøre i varmforzinket stål er først og fremmest beregnet for montage i facader i industri miljøer. Med sin robuste konstruktion kommer de desuden til sin ret som indvendige porte og døre.

EAB´s Termovinduer med faste vinduer er helt vedligeholdelsesfrie og meget slidstærke takket være vores varmforzinkede sammensvejste stålprofiler. Vi producerer alle Termovinduer helt efter kundens ønsker hvad gælder mål og RAL farve.

11


Stor erfaring. For såvel små som store lagre Uanset hvor stort dit lager eller omfanget af indretningen er, så kan vi hjælpe dig under hele projektet fra idé og tegninger til færdig monteret lager.

KONTAKT

Salgkonsulent Jylland midt/syd

Salgkonsulent Jylland midt/nord

Jes Hedelund Boelt M: +45 4060 8711 E: jes.boelt@eab.dk

Torben Rosted M: +45 4060 0594 E: torben.rosted@eab.dk

Salgkonsulent Sjælland Niels Jørgen Hahn M: +45 4060 0593 E: niels-jorgen.hahn@eab.dk

EAB LAGERINDRETNING A/S STIFTSVEJ 13, 7100 VEJLE TLF +45 7589 0555 i n f o @ e a b . d k w w w. e a b . d k